40 Upea Crescent Moon Nails

matta black gold reverse French

Musta kynsilakka on aina ollut erittäin tyylikäs. Mutta jos teet sen mustaksi kynsilakaksi ja sitten metallisen kullanvärisen kuun kynnen? Voit kävellä punaisen maton nyt.

Uusi suuntaus

Ranskan vinkit ovat yksi hienostuneimmista ja yksinkertaisimmista kynsistä, jotka voidaan tehdä helposti, joko salonilla tai ilman. Mutta kuten muotia, se tulee ja menee. Nyt on olemassa toinen suuntaus, joka on ehdottomasti ollut jo pitkään; ja sillä on kaikki syyt olla. Se on yksinkertainen, kyllä, mutta myös upea ja hienostunut. Lisäksi se on jotain uutta ja virkistävää maailman silmille, joten se varmasti olisi yksi tämän vuoden trendistä. Mistä puhun? Se on Crescent Moon Nails.

Joten ranskalainen kärki on yleensä silloin, kun maalat eri värin kynsivinkilläsi. Yleensä pohja olisi kermaa, vaaleanpunaista tai kirkasta. Sitten kärki on yleensä valkoisena, vaikka variaatiot ja tyylit ovat kehittyneet eri väreillä ja eri lisävarusteilla. Crescent Moon on toisaalta melko samanlainen kuin ranskalainen kärki, vain sinä korostat sen kynnen osaa, joka näyttää puolikuun kutaksi tai tunnetaan nimellä lunula.

Crescent Moon Nailsin tapaus on kuitenkin se, ettei sinun tarvitse seurata lunulaasi muotoa. Pikemminkin, sinun olisi seurattava kynsilasi muotoa. Älä huoli, koska meillä olisi ehdottomasti paljon inspiraatiota alla.

Nopeita vinkkejä naulojen pitämisestä valmiina sen muuttamiseen

Vain nopea kärki pitää kynnet valmiina. Tunnet perusteet, kuten vanhan kynsilakan poistaminen ja kynsien pitäminen puhtaana. Mutta tässä on hieman vinkkejä, jotka voisivat todella auttaa sinua.

 • Pidä kynnet hydratoituna. Kynsilakan poistoaineen usein tapahtuva käyttö saattaa kynnet kuivua. Niinpä kun kosteuttaa kasvosi ja kehosi, voit myös lisätä joitakin kynsiisi. Tai jos haluat, voit todella saada cuticle kosteusvoiteet, jotka pitävät kynnet terveet.
 • Hanki se pohjamaali. On olemassa erilaisia ​​tyyppisiä pohjamaaleja, joita saat kynsityypin mukaan. Vaikka jotkut kynnet ovat normaaleja ja terveellisiä, jotkut ovat todella hauraita. Riippumatta siitä mikä kynsi on, käytä aina yhtä kerrosta. Se tekee varmasti kynsilakkaasi näyttävän paremmalta.
 • Käytä kumikäsineitä. Jos sinun pitää tehdä astiat myöhemmin, varmista, että sinulla on kumikäsineet. Astianpesukoneet ja kynsilakka eivät täsmälleen ole hyviä suhteita.
 • Kynsien kovettimet ja kalsiumgeelit ovat ystäviäsi. Kynsien vahvistaminen, kynsien kovettumiset ja kalsiumgeelit ovat liittolaisiasi. Käytä haluamiasi tuotteita säännöllisesti ja ajoissa, näet ja tunnet eron.
 • Joten nyt, kun olet valmis ja täynnä hyödyllisiä tietoja, voimme aloittaa inspiraatiot aloituksellesi Crescent Moon Nail -kehityksessä!

  Syvä Purple Matching Nail Art False Nails

  Pohja ja kullanvärinen kynsilakka. Se sopii täydellisesti pitämään kaiken yksinkertaisen ja tyylikkään. Metallikulho näyttää vähän "potkia", jotta se olisi leikkisä.

  vihreä with black crescent moon nails-25

  Hanki kevyempi vihreä kynsilakka ja sopii sitten siihen mustalla puolikuun kuun aksentilla, joka reunustaa vihreää kynsilakkaa. Se on jännittävä ottelu ja silti hyvin rauhoittava silmille. Se sopii erinomaisesti rentoihin asuihin ja kävelyyn puistossa.

  musta with Gold crescent moon nails-1

  Riippuen kyntesi pituudesta, voit tehdä kultaisen puolikuun kuun paksumpi, koska se voisi lisätä leikkisä vibe siihen.

  puolikuu moon nails-15

  Deep brown matter nails on täydellinen. Mutta jotta se olisi vielä parempi, lisää kynsien kynsilakan ympärille. Se on eräänlainen innoittamana tämän kiitoradan ulkonäöstä Kendall Jenner.

  puolikuu moon nails-10

  Nyt on aika olla todella leikkisä ja artsy. Vaihda joitain naulataiteita ideoihin sormillasi ja leikkisä puolikuun kynsi jakamalla ne täydellisesti hopeamiljelmiin ja tavalliseen syaaniin, akvamariiniin tai turkoosiin kynsilakkaan.

  puolikuu moon nails-26

  Ole hieman sassy tällä kerma ja oranssi kynsilakka. Kerma olisi pohja ja sitten oranssi puolikuun kynsi. Muista piirtää se naulan ympärille. paksumpi alle ja sitten ohuempi, kun se lähelle pohjaa vain saada U-muoto, joka näyttää hyvältä.

  puolikuu moon nails-21

  Joskus ei todellakaan tarvitse olla niin vaikeaa tai et tarvitse kahta eri väriä (varsinkin kun sinulla on vain yksi kynsilakka tai mitä omistat, ei yhdisty hyvin muiden kanssa). Voit yksinkertaisesti saada yhden kynsilakan ja korostaa sen jälkeen lunulaa timantilla. Sen ei tarvitse edes olla kaikkien sormien kanssa.

  puolikuu moon nails-11

  Tämä on enemmän haastavia naulataiteita, mutta se ei tarkoita, ettet voi saada tätä ulkoasua. Se on helpompaa, jos sinulla on enemmän kokemusta naulataiteesta. Voit kerrostaa kolme kynsilakasta puolikuun kynsien ideaan stensiilien avulla.

  Upea crescent moon nails-9

  Vaaleanpunainen voi olla liian girly, kun taas punainen voi olla liian kypsä. Voit pelata näitä värejä satunnaisemmaksi ja hauskemmaksi lisäämällä kuukaseinän kynnet. Vaaleanpunaista vaaleanpunaista, voit yhdistää sen mustaan ​​samalla, kun voit kumppaniksi valkoiseksi punaisella.

  violetti and black crescent moon nails-29

  Violetti ja musta ovat varmasti hieno yhdistelmä, mutta se voi näyttää liian tummalta erityisesti kynsiltä. Joten kirkastaa sitä hieman, voit aina korostaa sitä strassilla.

  valkoinen with silver crescent moon nails-27

  Tämä on todella upea ja sopii kaikenlaisiin muodollisiin tapahtumiin, kuten häät. Valkoinen voisi olla niin tavallinen, mutta sopusointu sen ohut hopea linja puolikuun kuun ympärillä kynsien muuttuisi jotain henkeäsalpaavan kaunista.

  puolikuu moon nails-17

  Matte-kynsilakot voivat muuttua tylsiksi upeiksi asettamalla timantteja ja pieniä helmiä. Se on todella makea ja täydellinen muodollisille päivämäärille.

  puolikuu moon nails-13

  Pidä päivän ja yön taivas kynsiäsi. Voit valita taivaansinisen kynsilakan ja syvän sinisen kynsilakalla ja vaihtaa muotoilun. Toisin kuin aiemmat puolikuun kuviot, tämä vain menee puoliväliin toiselle puolelle, joten on hyvä tehdä paksummasta.

  puolikuu moon nails-14

  Midnight blue voi näyttää erittäin hyvältä naulanne ja yksin, se olisi hyvä minkäänlaista otteeseen. Mutta jos haluat tehdä siitä erityisen erikoisen, aseta timantteja yhdelle kynälle jokaiselle kädelle, jotta et ylenmennä muotoilua.

  puolikuu moon nails-16

  Tässä on toinen, joka on innoitettu toisesta asusta. Hanki ruusu naulataiteesi kanssa yhdessä punaisen ja valkoisen puolikuun kynnen kanssa, jotta se ei näytä liian sotkealta. Se on tyylikäs ja voit varmasti olla se milloin tahansa.

  Musta & Silver

  Jos haluat, että musta matta kynsilakka, mutta ajattele, että kulta on hieman ylhäältä, voit kääntyä hopeiseen kynsilakkaan. Se on silti hienostunut, mutta tavalla, joka ei ole liikaa tarkastella.

  puolikuu moon nails-22

  Kynsien taidet ovat hämmästyttäviä, koska sinulla on erilaisia ​​malleja jokaiselle sormelle. Voit nyt liittyä puolikuun kynsiin yhdessä joidenkin mallien kanssa, kuten ranskalaisia ​​vinkkejä, koko naulataiteen tai yksinkertaisen timanttisuunnittelun.

  puolikuu moon nails-23

  Tämä sekoittaa yksinkertaisuuden ja muotoilut yhteen. Sen sijaan, että täytät värikynäsuulakkeesi värillä, voit luoda viivoja ja kuvioita, jotta se näyttäisi taiteellisemmalta.

  sininen with pink crescent moon nails-2

  Matta kynsilakat ovat parhaita minkäänlaisessa ulkonäössä, jonka haluat rockissa. Ja on erityisen hyvä tarkastella, kun se sopii sopivaan väriin puolikuun kuun suunnittelussa. Tässä se on violetti matta kynsilakka ja vaaleanpunainen puolikuun kuu.

  Timantti modified crescent moon nails-3

  Jos sinulla ei ole kovaa ja pitkiä kynsiä, voit aina saada vääriä kynsiä ja tehdä sen sitten tyylikkäämmäksi, sijoittaa timanttihartseja kynsille. Se on yksinkertainen, mutta varmasti upea.

  kulta- with balck crescent moon nails-8

  Musta ja kulta ovat osoittautuneet hyviksi pariksi tätä mallia varten. Joten tässä on vaihtoehto yhdistelmä, jossa pohja on kulta ja puolikuun kynsi on musta. Nauti tästä vaihtelusta muodollisemmille puolueille.

  Upea crescent moon nails

  Valkoinen voi olla yksinkertainen, mutta näillä värikkäillä puolikuun kynsillä, on vaikeata olla rakastamaan sitä. Tässä puolikuun kynsien koostumus on kaksi väriä täydellisesti jaettu keskelle. Varmista, että saat hyvän yhdistelmän, jotta se ponnahtaa ulos melko hyvin.

  Upea Navy moon Nails

  Tummat värit ovat neutraaleja, joten voit kumppanisi lähes minkä tahansa värin kanssa. Varmista, että väri, jonka yhdistät, on kevyempi. Tässä on laivastopohjainen väri, jossa on merivihreän puolikuun kynnet.

  Laivasto Blue Outfits Upside Down French

  Tässä on toinen väri, joka menee hyvin navy blue kynsilakka matta. Puolikuun kynsien muotoilu on kultaa, joka on todella lumoava.

  vaaleanpunainen and silvercrescent moon nails-28

  Jos olet enemmän girly puolella, voit valita tämän nail art design. Base on persikka, hopean kimalteineen, kynsilakka ja pienet kukat, jotta se näyttäisi enemmän girlyiltä.

  Vaaleanpunainen with Glitter Reverse French

  Bedazzling ei ole vain vaatteita tai kenkiä, tietenkin voit tehdä sen kynsilläsi samoin. Jos sinulla on rhinestone kynsilakka (se on yleensä selkeä kynsilakka, jossa on bikinit strassit siinä), niin tämä ilme on helppo saavuttaa. Yhteensopivuus vaaleanpunaisella pohjalla tekee siitä näyttävän vaivattomalta kauneudelta.

  violetti with gold crescent moon nails-24

  Tässä on toinen kullanvärinen kuu esimerkki yhdistettynä violetti kynsilakka helppoa rento näyttää.

  punainen with silver crescent moon nails-6

  Kuinka kuuma vaaleanpunainen kynsi kuumenee? Yhdistämällä se hopeiseen kuukaseen kynsiin. Ehdottomasti tyylikäs ja seksikäs.

  Musta with rainbow crescent moon nails

  Jos et tiedä, minkä värin pitäisi käyttää mustalla pohjalla, voit valita vain ne kaikki. Se on värikäs, mutta silti todella hyvä tarkastella. Se lisää hiukan hauskaa kaikkiin mustaan ​​muotoiluun.

  Käänteinen French Mani

  Avain käyttää strassi / kimalle / timantti puolikuun kynsi on pitää pohja yksinkertainen. Se auttaisi tekemään puolikuun kuun kynsien paremmaksi korostukseksi.

  käänteinen french manicure

  Punainen kynsilakat ovat usein liian kovaa joillekin osapuolille. Joten sävyttää se hieman alaspäin, kun kynnet näyttävät paremmilta, on saada hopeinen puolikuun kynsi.

  musta-poiny kynnet

  Sininen ja musta yhdessä voivat olla lahjakkaita. Mattapunaiset mustat ja siniset timantit voivat tehdä sen kahdesti paremmin.

  puolikuu moon nails-18

  Fake kynnet eivät ehkä todellakaan näytä hyvältä ilman minkäänlaista muotoilua. Siksi väärennettyjen kynsien mukana on yleensä nailataidemateriaaleja, jotta se näyttää paremmalta. Tässä esimerkissä nail art, ajattele musta mustekynsien ja kullan strassit tekisi sen tad classier.

  Blue-Metallic-Käsi-

  Metalliset manikyyrit saattavat olla liian suuria silmille, kun se on tavallista. Mutta voit käyttää sitä puolikuun kynsiä ja pienen muotoilun kynsillesi. Pohja voi olla mikä tahansa väri, mutta se olisi paljon parempi, jos se on tummempi, kuten sininen, jotta sävyttää sen kirkkautta.

  puolikuu moon nails-7

  Puolikuun kuorikerrosten tekeminen tekisi taiteellista ja silti yksinkertaista kynsien muotoilua. Varsinkin kun käytät yksinkertaista valkoista kynsilakkaa.

  puolikuu moon nails-19

  Tämä vesimelonisuunnittelu on tyylikäs ja hauska ja ehdottomasti hyvä kesällä. Virkistävä ja puolikuun muotoilu yhdistyy hyvin koko ulkoasuun.

  sininen with silver crescent moon nails-30

  Hopea on hyvä lähes minkä tahansa yhdistelmän kanssa ja todistaa, että tässä on todiste sinisellä kynsilakalla.

  puolikuu moon nails-12

  Musta, valkoinen ja kulta. Kolme väriä, jotka tekisivät kenenkään näyttävän klassilta ja ajattomilta.

  Leave A Comment

  + 74 = 81