40 Muodikas Bob Haircuts 2016

Bob haircut-8

Tämä sotkuinen ja silti tyylikäs chin length bob on täydellinen tytöille, joilla on pienet kasvot. Aallot voivat antaa hiuksille enemmän äänenvoimakkuutta ja jopa asennetta.

Lyhyet hiukset, älä huolehdi!

On paljon asioita, joita voit tehdä pitkillä, upeilla lukoilla. Voit muokata sitä haluamallasi tavalla ja näyttää eri tavoin jokaisen viikonpäivän. Pitkät lukot voivat olla sotku, ja kun näin tapahtuu, et näytä yhtä hyvältä kuin olit ennen (vaikka jotkut ihmiset roikkuvat epäsiisti). Ja kun kesä tulee, lämpö ei todellakaan näytä ja tuntuu hyvältä varsinkin, kun saat ne lukot, jotka estävät pienet ilmavirrat, jotka jotenkin pitävät meidät viileinä. Joten, pitkät hiukset eivät aina ole paras idea.

Lyhyet karvat, toisaalta, ovat tulossa suosituimmaksi valinnaksi. Se on alhainen huolto. Ilma puhaltaa sen ja sitten sinun on todella pureskettava sormesi hiusten läpi, ja se on niin. Voit helposti vetää ei-kampa tyyliin. Ja sitten kun se on aurinkoinen ja kuuma, se on kevyt ja viileä. Ei tarvitse tahmeita tilanteita. Ja vaikka sinulla on vain vähän asioita siitä, mitä voit tehdä lyhyillä hiuksillasi, se ei tarkoita sitä, että et voi olla muotoiltu. Tosiaan silti voi silti näyttää erilaisilta eri tyyleillä joka viikonpäivä.

Bobs, Bobs, Bobs ja Bobs

Tunnetuimmista lyhyistä karvoista näinä päivinä olisi leikkaus. Se on pohjimmiltaan leikkaus, jossa olkapäät ovat piilossa. Se on yleensä leuan pituus, mutta voi mennä hieman lyhyemmäksi tai pidemmäksi.

Monet julkkikset ovat nyt leikkauttaneet hiuksensa ja asettuneet bob-ilmeeseen. Merkittävät julkkikset ovat laulaja Taylor Swift ja hänen parasta kaveria ja mallia, Karlie Kloss. Tiedän, että molemmat kaverit näyttäisivät upealta kaikilta ulkonäöltään, mutta bob-leikkaus oli paras valinta. He näyttävät kymmenen kertaa nuorempia ja kymmenen kertaa enemmän fleecestä. Ja anna minun kertoa teille, että vaikka et ole julkkis, bob-leikkaus voi olla paras look for you.

Mutta tietenkin on monia erilaisia ​​ulkoasuja ja leikkauksia liittyy bob cut. Voit tehdä sen näyttävän suorempi tai paksu. Voit olla lyhyempi tai vähän pidempi kuin leukasi. Värien ja kohokohtien lisääminen saisi aikaan paljon erilaisen tuloksen. Tai voit mennä bangs tai ei otsatukka. Valinta on todella sinun. Mutta riippumatta siitä, mitä he sanovat, luottamus olisi avain, joten jos haluat bobin ja kukaan ei todellakaan ole samaa mieltä, osoittakaa heille väärin.

Joten tässä on tyylit ja ideat seuraavalle hiustenleikkuunne. Ja leikkaus? Tietenkin, bob leikattu!

Bob haircut-2

Messi, kyllä. Mutta se on sellainen sotkuinen, joka on aina hienoa tarkastella. Se on hieman leuan yläpuolella ja menee myös otsatukkain.

Bob haircut-27

Tietenkin Taylor Swiftin paras kampaus. Suora bob leikattu täynnä otsatukka. Leikkaus korostaa erästä hänen parhaista ominaisuuksistaan, kasvoistaan!

Bob haircut-14

Tällainen bob on hieman kauempana edessä ja sitten hieman kerrosta takana, joka antaisi sille enemmän äänenvoimakkuutta. Jälleen, täydellinen niille, joilla on pienemmät kasvot.

Bob haircut-26

Klassinen bob leikkaus, joka näyttää seksikkää kasvot ja olkapäät!

Bob haircut-34

Tämä on pikemminkin huippuluokan leikkaus, mutta jos se on oikein, voit saada sen. Se on täynnä otsatukseja korvan alle, sitten vain suoraan selkäreunaan. Värit ja kohokohdat tekevät epätavallisemmasta tyylistä.

Bob haircut-36

Kaulusleikkaus, jossa edessä oleva puoli on pidempi kuin takana. Yleensä etuseinät ovat vain muutaman senttimetrin pidempiä, mutta tämä on melko pitkä.

Bob haircut-31

Malli ja Victoria's Secret enkeli, Karlie Klossin makea bob leikkaus. Se on samanlainen hänen parhaan kaveri Taylorin kanssa, mutta tämä menee pienen sivun otsatukkeineen.

Bob haircut-32

Bob-leikkaus voi olla lyhyt, mutta kihara ei ole poikkeus. Tässä on suuri todiste siitä, että nämä kaksi vielä toimivat parhaiten yhdessä.

Bob haircut-35

Suora leukapituus ja täynnä otsatukka.

Bob haircut-37

Paras tyyppi bob cut on se, joka näyttää au luonnollista. Ainoa leukapituinen bob, jossa sivutangot. Ja sisäänpäin aallot kehystää kasvosi. Täydellinen ja makea.

Bob haircut-38

Toinen todistus aallot ja kiharat voivat toimia myös leikkaamalla. Se on yhä kuuluisampi nyt, joten voit kokeilla sitä. Varmista, että aallot ja / tai kiharat ovat pehmeitä.

Bob haircut-39

Mutta jos haluat mennä kihara kiharat, tässä on se, miten se todennäköisesti johtaa. Fantastic volume ja toinen sotkuinen mutta tyylikäs ulkonäkö.

Bob haircut-41

Terävä ilme, jossa on pidempi etuosa ja paljon lyhyempi takana. Plus täysi otsatukka kulmakarvojen yläpuolella loppuun.

Bob haircut-1

Paljon lyhyt bob leikkaus, joka yksinkertaisesti näyttää tyylikkäältä ja kauniilta.

Bob haircut-3

Mitä lyhyempi, sitä parempi. Tässä on toinen lyhyt bob-leikkaus, joka voi hetkessä näyttää muutaman vuoden nuoremmalta.

Bob haircut-4

Käpertyä nämä kauniit lukot, vaikka ne eivät olisikaan tarpeeksi kauheita pirteille. Mutta lopputulos olisi upea ilme.

Bob haircut-5

Täysi bangs toimivat hyvin niille, joilla on terävämpi kasvot. Se voi tehdä hiukan hienovaraista, kun altistat heille bobilla.

Bob haircut-6

Bobs voi näyttää paksummalta. Mutta jos haluat äänenvoimakkuutta ja muodon, lisäämällä siihen hieman kiharaa.

Bob haircut-7

Tämä söpö kampaus sisältää otsatukka ja nyrkkeilijä, joka kehittää herkän kasvon.

Bob haircut-9

Tämä ei ole kovin hullu kuin näyttää. Se on vain klassinen, etupuolella pitempi ja takana lyhyempi.

Bob haircut-10

Tämä on vähän pelata klassisella. Se on vielä etupuolella pidempään. Täällä on kuitenkin vain yksi puoli. Toinen on tarkka taso kuin selkä.

Bob haircut-11

Pidä se lyhyt ja suora. Se on todella virkistävää varsinkin kun sinulla oli pitkät hiukset jo jonkin aikaa. Jotkut painosta otettaisiin pois ja tuntuisi todella hyvältä.

Bob haircut-12

Tämä voi olla melko pitkä kuin tavanomaiset pipot, mutta se tarjoaa kovaa vireää.

Bob haircut-13

Ulkoiset aallot luovat pixie-tyyppisen ulkoasun leikkaukseen. Se voi näyttää hieman sekavalta, mutta silti on hauska tyyli.

Bob haircut-15

Näytä kauniit kasvosi tällä lyhyemmällä bobilla, joka on leikattu sivuhaikaroilla.

Bob haircut--16

Kaunis Ashley Benson urheilussa bob leikataan tyylikkäillä aalloilla.

Bob haircut-17

Pretty Little Liars tähden Lucy Hale lumoava aaltoileva bob. Jos tämä ei ole täydellisyyttä, en tiedä, mikä on.

Bob haircut-18

Voit silti käyttää hiuslisävarusteita, kuten tämä pienikokoinen kukkakimppu, vaikka sinulla ei ole pitkiä lukkoja, joita sinulla kerran oli ja silti näyttävät kauniilta ja girlyiltä.

Bob haircut-19

Toinen pixie-tyylinen bob leikattu ulospäin kaareilla näyttää funky ja hauska puoli kampauksen.

Bob haircut-20

Käännä hiuksiasi toiselle puolelle ja lisää aaltoja paksummaksi. Tämä on hienoa, jos haluat näyttää kypsältä ja voimakkaalta naiselta.

Bob haircut-21

Mustat ja silkkiset suorat hiukset bob-leikattuina. Kuva, joka osoittaa, kuinka paljon terveet hiukset voivat tehdä yksinkertaisen ilmeen, näyttävät tyylikkäältä ja kauniilta.

Bob haircut-22

Värjäys hiukset kevyempi ruskea auttaisi tekemään tyyli ulos enemmän.

Bob haircut-23

Messy ja ei ollut aikaa kampaamiseen? No, se ei ole paljon ongelma, kun sinulla on nämä mahtavia aaltoja ja lyhyempi bob cut look.

Bob haircut-24

Mitä lyhyempi hiusten takapinta, sitä voimakkaampi leikkaus voisi näyttää. Plus loistava vaalea hius voi heti tehdä hiuksesi näyttää elävämmäksi.

Bob haircut-25

Sormen kampa ja olet valmis menemään. Tässä on todiste siitä, että voit silti näyttää hyvältä ilman usein kampausta ja jopa kampauksia tai hiustarvikkeet. Näyttää siltä, ​​että sinä olet aivan huono.

Bob haircut-28

Tässä on takana klassinen leikkaus, jos olet joskus utelias. Takana olevat eri kerrokset antavat suuremman tilavuuden.

Bob haircut-29

Keira Knightley tekee yhteistyötä hänen virheettömän muodinsa kanssa sotkuinen bob leikkaus. Lopputulos? Tyylikäs ja luonnollinen ilme.

Bob haircut-30

Toinen huippumuotoinen bob-leikattu tyyli, jota saat ja kulutat joka päivä. Bangs putoaa suoraan alaspäin käyrään. Se on myös tavallista lyhyempi kuin normaalit nastat.

Bob haircut-33

Tässä on, miten kohokohdat voivat antaa bobsi leikata hetkellisen parannuksen. Voimme todella nähdä aaltoja ja se vain näyttää hyvältä.

Bob haircut-40

Ne pienet kiemurat, jotka ovat kärjen kärjessä, ovat tietynlainen tapa saada sinut näyttämään heti regalilta ja täysin upealta.

Leave A Comment

29 − 26 =