30+ Dandelion Nail Art Designs

Voikukka nail art-24

Lähes valkoinen värillinen voikukka värikkäitä kaltevuuksia varten kiillottaa. Lehdet ovat hajallaan kaikki kynnet, kuten tuulen räjäytys.

Voikukka on yksi kauneimmista kukoista, joita voimme nähdä tänään. Se on upea väri ja yksinkertaisesti seisoo kentällä. On paljon kauniita kukkia ympäri maailmaa, joten mikä tekee voikukkaista ainutlaatuisen ja houkuttelevan? Niiden monimutkaiset terälehdet tai siemenet sekä tuulen repäisyn luonne ovat usein taideteosten suosituin aihe, mukaan lukien kynsin taideteokset.

Joitakin syvempää merkitystä voikukka

 • Keltaiset voikukat - väri ehdottaa avointa kommunikointia muiden kanssa. Tämä Dandelionin väri symboloi myös älykkyyttä, selkeyttä, säteilyä, elävyyttä, kasvua, iloa ja paranemista. Jos sinusta tuntuu, että sopisit näihin luokkiin, niin olisi hieno valinta olla kynsillä maalatut keltaiset värikynät
 • Valkoiset voikukat (Puffball) - Valkoinen on aina ollut puhtauden merkki, joten valkoiset voikukat mainitsevat myös saman. Väri valkoinen tarkoittaa myös puhdistusta, selkeyttä, sielua tai henkeä, uusien alkujen alkua ja laajaa tilaa. Jos olet henkilö, joka arvostaa tilaa ja haluaa olla rauhassa sielusi kanssa, niin valkoinen on täydellinen väri, jolla voit mennä Dandelion kynsilakkaan.
 • Vihreät voikukat (varsi ja lehdet) - Voikukka vihreä osa on sen varsi ja lehdet, joka edustaa Äiti Luontoa. Nämä edustavat myös hyvin perusteltua, kasvua, terveyttä, luontoa, elpymistä ja elämän lahjaa. Kun rakastat kommunikoimaan luonteen kanssa ja tuntuu, että villi aina vaatii sinua, vihreä on paras väri. Se on täydellinen sävy jännitystä ja hauskaa rakastava henkilö, kuten sinä, joka haluaa kasvaa luonnon kanssa ja juhlia elämää.

Yhdistämällä kaikki nämä merkitykset voidaan sanoa, että voikukat puolustavat henkeä, puhtautta ja elinvoimaa. Olet yksinkertaisesti ilmaissut itsesi sellaiseksi, joka on avoin, laulullinen, ymmärtää muutoksia, arvostaa hengellistä kasvua ja rakastaa elämää sellaisenaan. Voikukka antaa erittäin positiivisen ja kauniin merkityksen, joka ei yksinkertaisesti kerro, että kukka on kaunista ulkona, mutta se on tyylikäs sisäpuolella.

Dandelion kynsilakka kuvioita

Jos aiot saada dandelion nail art -kuvioita, sinun on valmisteltava muutamia asioita, varsinkin kun teet suunnittelun omasta. Jos sinulla on budjetti ja mieluummin mennä nail salonki sitten se on myös hyvä idea. Salonkiin pääseminen voi saada sinut tuntemaan itsesi turvallisemmaksi mallin tuloksesta ja ammattilaisen tekemään sen. Kuitenkin, jos sinulla on luottamusta taiteellisiin ominaisuuksiin ja haluaisi persoonallisemman naulataiteen, älä epäröi maalata omaa melkoista Dandelion-kynsien taidetta!

Varmista vain seuraavat tarpeet:

 • Kynsilakka / akryylimaalaus valituista väreistä
 • Kynsilakanpoistoaine
 • Kirkas kynsilakka (viimeistelyyn)
 • Dandelion Pattern (voit seurata tai perustaa mallia)
 • Puhdista pyyhkeet
 • Erityiset kynsilakat kynille terälehdille
 • Pienet harjat (jos sinulla ei ole erikoiskyntöjä)
 • Ja oma taiteellinen mielikuvitus

Pyydä näitä ja olet valmis menemään! Jos se on ensimmäinen maalaussi Dandelion-malleissa, varmista, että sinulla on paljon kärsivällisyyttä. Se ei välttämättä mene täydellisesti ensimmäiseen kokeiluun, mutta käytäntö on täydellinen!

Voikukka nail art-15

Aloita valkoisella pohjalla tämän luovaan ja moniväriseen Dandelion-naulataiteeseen. Dandelions on maalattu kaltevuus- ja häipymisväreillä, jotka vaihtelevat terälehdestä ja ovat yksinkertaisia ​​silmät kiinni katsomassa.

Voikukka nail art-1

Yksinkertainen kaksivärinen Dandelion innoittanut naulataidetta. Värikynän valkoisena pohjana on mustat silmät, jotka on maalattu ylhäältä katsottuna, jos tuuli on puhjennut terälehtensä ja kuljettaa ne lähimpään kynsiin.

Voikukka nail art-27

Kynsiväri ja voikukka siemenet muuttuvat lentäviin lintuihin. Musta siluetteja maalattu tavallisen valkoisen kiillotuksen päälle tehokkaamman vaikutuksen ja vaikutuksen vuoksi.

Lumoava nail art with dandelions outlined on the baby pink nails.

Houkutteleva naulataide vaaleanpunaisilla kynsillä hahmotelluilla voikukkailla.

Voikukka nail art-26

Jos olet Van Goghin fani, löydät tämän nail art -tyylin hieman samanlaiselta kuin taiteilijoiden surulliset teokset. Sinisen, vihreän ja magenta-värin käyttämistä pohjaksi käytetään mustapyyheää vyötäröilyä varten ja kaikki terälehdet purjehtivat kaikkialla kynsillä.

Voikukka nail art-12

Päällystä kynnet mattamuunisella kiillotuksella, ja niissä on mustat Dandelion-silhouettes. Ihmeellinen näköinen maalaus ihmisestä, joka puhaltaa Dandelionin terälehtiä, kun se kulkee kynsien läpi, on myös lisätty luovasti.

Voikukka nail art-10

Pidä kynsiä silmiinpistävällä mattavalkoisella kiillotustasolla Dandelion naulataidetta varten. Musta siluetti lady puhaltaa pois Dandelion kukka ja sironta terälehtien muualle kynnet.

Voikukka nail art-9

Toinen valkoinen tausta innoittanut Dandelion nail art. Musta voikukka-kukka on maalattu vesiväriin, koska sen terälehdet piirretään yhdestä naulasta toiseen.

Voikukka nail art-8

Käytä matta-oliivi-kiillotus perusvärinä erottumaan. Dandelion varsi on maalattu mustana, kun taas terälehdet ovat valkoisissa väreissä täydellisesti vastakkain taustan kanssa.

Voikukka nail art-2

Ole erilainen ja maalata kynsi sinisellä harmaalla pohjalla. Dandelions piirretään sinisissä, mustissa ja valkoisissa sävyissä, jotka sopivat täydellisesti taustalle ja samalla täydentävät toistensa sävyjä.

Voikukka Water Color Nail Art

Ole luova ja kokeile tätä värikkäästä ja sidekuvioisesta innostuneesta Dandelion nail artista. Perusväri on vaaleanpunaisen, oranssin, keltaisen, vihreän ja sinisen pestyjen värien yhdistelmä, kun Dandelions on maalattu iskevä ja kontrasti musta väri.

Voikukka nail art-7

Leikkiä mustilla siluettien voikukkailla mattamusta valkoisella pohjalla kynsilläsi. Suunnittelu antaa illuusion, että ilma puhaltaa luovasti pois terälehdet muille nauloille.

Voikukka Nail Art -4

Aloita sinisellä harmaalla pohjalla tämän Dandelion-inspiroiman kynsiväriprojektin kanssa. Maalkaa terälehdet valkoisina, kun ne kulkevat yhdestä naulasta toiseen samalla, kun varsi on päällystetty mustalla.

Voikukka nail

Anna elämäsi kynsiisi käyttämällä vihreää sinistä pohjaväriä Dandelion nail art -yleisölle. Maalaa voikukka jokaisella kynsilläsi valkoisella kiillotuslehdellä terälehdet ja mustaksi varrelle.

Voikukka Nailz Craze NC01 Stamping plate

Hanki luova ja kevyt ja tumma sävy tässä turkoosi hued kynsilakka. Aloita vaalealla turkoosisella pohjalla ja pudota se tummemmilla turkooseilla. Voikukka siluetteja täydentää sen terälehdet maalattu lentäen pois tuulen.

Laventeli Dandelion

Päällystä kynsiä mattavalkoisella valkoisella ja ympäröi pohjavärjäystä samalla, kun lisäät sävyjä periwinkle piirtää Dandelion lehdet, varret ja terälehdet.

Voikukka nail art

Revel harmaan ja valkoisen värin yhdistelmänä tämän kauniin Dandelion nail artin kanssa. Päällystä kynsi harmaalla pohjalla ja lisää himmeä sävy mustaksi Dandelionin varret ja vaatimattomat valkoiset aivoitukset pehmeille terälehdille.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA KUVAT

Rakastan sinistä? Sitten tämä vaaleansininen mattapohjainen väri varmasti kiinnittää huomiota, lisätty mustalla kynsilakalla Dandelion-siluetteja maalaamalla pienillä magenta värillisillä pisteillä, jotka näyttävät pieniltä kimallisilta.

Voikukka nail art-13

Älä pelkää pelata värejä yhdessä, koska tämä mocha-pohja innoittanut Dandelion nail art näyttää kuinka mahtava se näyttää paksuilla harjoitusvetoilla valkoisten Dandelion-terälehdillä, joilla on paksu musta värillinen varsi.

Voikukka painted on the white shade with its seeds flying away, becoming free birds

Voikukka on maalattu valkoisella sävyllä ja sen siemenet lentävät pois, tulossa vapaiksi linnuiksi. Rakasta ihanaa nailataidetta.

Voikukka nail art-3

Ole upea tämän nude-pohjaisen värin innoittamana Dandelion nail art design. Maalaa pohjan päälle silmiinpistävä musta kiillotus, kun piirrät Dandelionin siluetteja.

Voikukka nail art-20

Anna mielikuvituksesi leviämään maalaamalla yksityiskohtainen Dandelion-inspiroima naulataide. Käytä yksinkertaista valkoista taustaa ja pistä se mustalla kynsilakalla vetää ihminen puhaltamaan Dandelionin terälehtiä, kun he matkustavat yhdestä kynsistä toiseen.

Voikukka nail art-25

Yksinkertaisuus on taidetta. Käytä mattavalkoista taustaa tätä mielenkiintoista muotoilua varten, joka käyttää mustan kynsilakan Dandelionin varret ja terälehdet, kun taas maalaus punaisella kukkien päälle antaa katseenvangin värivaikutelman.

Voikukka nail art-23

Söpö ja lyhyt kynsi ansaitsevat myös ihastuttavan Dandelion-kynsin taideteoksen. Aloita päällystämällä kynsi vaaleanpunaisella kynsilakalla pohjaväriksi ja työskentele tiesi ylhäällä mustalla voikukilla Dandelion-varren ja valkoisen kiillotuksen sen höyheniä terälehtien hajottamiseksi koko kynsillä.

Voikukka nail art-22

Anna kauniit kaltevuudet ottamaan kynsiesi tämän violetin ja vaaleansinisen yhdistelmän pohjapinnoitteella. Päälle Dandelions on maalattu luovasti käyttäen musta kynsilakka, jotta se erottuu paremmin.

Voikukka nail art-21

Yritä liittää ranskalainen kärki kauniin Dandelion-naulataiteen kanssa ja tämä on mitä saat. Perusvärinä käytetään kirkasta pinnoitetta valkoisella kiillotuksella ranskalaisille vinkkeille ja Dandelion-terälehdille, kun taas varsiin käytetään mustaa kiillotusta.

Voikukka nail art -5

Tutustu tämän lumoavan yhdistelmän glitter kultaa ja nude matta värit pohja pinnoite. Tämän jälkeen mustaan ​​voikukkien siluetteja maalataan kukkien kuvaamiseksi, ja sen terälehdet puhalletaan kevyesti tuulen.

Akryyli Nails With Dandelion Nail Art

Valkoinen on kaunis taidekoko minimalististen maalausten ja naulataidetta varten. Käytä pohjapinnoitteelle valkoista mattapintaista, kun piirrät ohut Dandelion-terälehdet ja kukat sen päälle.

Voikukka nail art-11

Mielenkiintoinen yhdistelmä ranskalaisia ​​vinkkejä, voikukkia ja helmiä. Käytä kirkkaita kiillotusaineita ja mattavalkoisia värejä pohjalle samalla, kun maalaa tavallisen valkoisen pohjan päälle mustalla Dandelion-kukilla ja lisää hopeahelmiä loppuun.

Voikukka nail art-19

Ole rohkea ja vahva merilevällä pohjalla Dandelion-inspiroidulla naulataidolla. Maalaa paksu linjaa Dandelion-kukkia täydellä kukilla käyttäen musta kynsilakkaa, jotta ne helposti ponnahtaa ulos suunnittelusta.

Voikukka nail art-17

Mustan mintun vihreänä perusväreinä antaa virkistävän ilmeen naulasta. Pienet ja ohut linjat, joita käytetään mustan Dandelion-siluetteja täydentävät suuresti sen kevyempää taustaa.

Voikukka nail art-16

Katsokaa tätä hauskaa ja omituista näköistä muotoilua. Käytä tavallista valkoista kiillotetta pohjamaalille lisäämällä lihavoituja mustia värejä Dandelionin varrelle ja lisää keltaisen ja sinisen kiillotuksen Dandelion-puffball-efektille.

Voikukka nail art-14

3Hyvää hämmästyttävää tavallisella valkoisella mattapintaisella taustalla. Dandelions on ohuesti piirretty käyttäen musta kiillotus niin monimutkaisia ​​ja mielenkiintoisia yksityiskohtia

Leave A Comment

− 1 = 5