3 yksinkertaista tapaa kasvaa pidempi silmäripset

Pitkät silmäripset ovat toiveita monille ihmisille. Me kaikki haluamme, että saisimme heidät, ainakin tiedän, että teen. Jos sinulla on pitkät ripset, jotka tulevat luonnollisesti, niin sinut siunataan. Useimmat meistä väärennetyt silmäripset näyttävät aina lopulliselta ratkaisulta. Kuitenkin kemikaalit, joita tarvitaan niiden silmien liimaamiseen, voivat olla myrkyllisiä, joten en suosittele niitä kokeilemaan niitä. Myös ripsivärit pysyvät heistä. Kuka haluaa vaarantaa heidän tulevaisuutensa, kun he voivat saada nämä kauniit silmäripset luonnollisesti? Vakuutan ettet!

Seuraavassa tarkastellaan kolme melko yksinkertaista tapaa kasvaa pidempät silmäripset:

  3 simple ways to grow longer eyelashes

 1. Huuhtele silmäluomasi jonkin verran hieronnalla

Silmäluomien ympärillä oleva alue hieronta lisää verenkiertoa ja verenkiertoa karvatupuille. Sellaisena, lisää ravintoaineita pääsee follikkeleihin. Tämä lisää veren määrää. Kuten kaikki tiedämme, tällainen paikka edistää ripsien kasvua. Se myös edistää hiusten kasvua ja estää ripsiä ja ohenemista ripset. Hierottelemalla päänahkaa voi myös auttaa, jos sinulla on sama ongelma hiuksillasi. Käytä sormenpäillä hierontaa pitkin kannetasi yhdessä ripsien kanssa pienissä, pyöreissä liikkeissä. Voit käyttää tämän hieronnan Shea voita tai öljyä. Varmista, että kädet ovat puhtaita tätä tarkoitusta varten infektion välttämiseksi. Muista, että käsittelette erittäin herkkää aluetta. Hieronta noin 6 minuuttia. Toista tämä prosessi muutaman viikon ajan ja olet yllättynyt.

 

2. Käytä risiiniöljyä silmäluomiisi

Risiiniöljy on osoittautunut auttavan kasvavissa ja laajoissa ripauksissa. Se auttaa myös torjumaan mikro-organismeja, jotka häiritsevät niiden kasvua. Yleensä risiiniöljy on runsaasti edullisia antibakteerisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet toimivat synergisesti hiusten kasvun edistämiseksi. Risiiniöljyä voidaan siten käyttää, jos sinulla on samat ongelmat hiuksillasi ja kulmakuvillasi.

Levitä silmäripsiin muutama (1 tai 2) tippaa risiiniöljyä. Ennen kuin teet, varmista, että kasvoillasi ei ole mitään makeutta ja että käytetty risiiniöljy on luonnollista ja heksaanittomuutta. Voit käyttää pyörää käyttämällä sormenpäät tai puuvillaa. Se tulisi levittää juurista silmäripsien loppuun. Toista tämä prosessi muutaman kerran viikossa.

 3. Käytä Oliiviöljyä

Luulitko, että oliiviöljy oli hieno hiuksillesi? Ripset ovat myös hiuksia, joten se toimii yhtä täydellisesti kuin hiukset. Oliiviöljy pidentää olosuhteita ja suojaa silmäripsiasi. Yhdistettynä sitruunan eteerisen öljyn kanssa nämä kaksi toimivat synergisesti teidän ja tulokset ovat yksinkertaisesti hämmästyttävä. Tämä johtuu siitä, että sitruuna lisää antiseptisiä ja antimikrobisia ominaisuuksia kierteeseen, suojaa kaikkia infektioita pitemmistä, terveemmistä silmäripseista. Tämä öljy on runsaasti E-vitamiinia ja öljyhappoa, joka auttaa pitämään ripset tummina. Kookospähkinäöljyä voidaan myös käyttää, koska sillä on samat ominaisuudet kuin sitruunaöljy. Se olisi kuitenkin yhdistettävä laventeliöljyyn oliiviöljyn vaihtoehtona.

Levitä öljy silmäripsiin ennen nukkumaanmenoa. Jätä se koko yön ajan ja pese aamulla haalealla vedellä. Toista tämä prosessi päivittäin muutaman kuukauden ajan, ja sinun pitäisi pystyä näkemään uskomattomia tuloksia.

 

Ruokaa syödä pidempään silmäripsiin

Syömät elintarvikkeet voivat myös lisätä silmäripsien kasvua. Ruokavalion muuttaminen voi auttaa sinua saavuttamaan tämän unelman. Niiden kasvaessa he tarvitsevat runsaasti vitamiineja ja proteiineja. Seuraavat elintarvikkeet auttavat sinua läpi, kun ne sisällytetään ruokavalioosi:

  • Soijaproteiini stimuloi silmäripsien kasvua
  • Pavut
  • Kalastaa
  • Muna
  • Luonnon jogurtti
  • Vihreä tee

Vihreää teetä voidaan myös soveltaa kauniisti silmäripsiin kasvun stimuloimiseksi. Siinä on ominaisuuksia, kuten flavonoideja, jotka auttavat puhdistamaan karvatupet ja lisää silmäripsien kasvua.

 

Yleensä harjaat silmäripsiä vähintään kahdesti päivässä. Tämä varmistaa, että luonnon öljyt jakautuvat stimuloimaan kasvua. Varmista silmäluomien yleinen hygienia, jotta vältät herkän alueen vahingoittumisen. Ole lempeä poistamalla ripsiväriä, jota käytit aika ajoin, on vaikeaa. Valitse sellainen ripsiväri, joka ei ole vedenpitävä, koska silmäripset kuivuvat, eikä niitä ole helppo poistaa.

 

johtopäätös

Ripset ovat yksi niistä ominaisuuksista, jotka parantavat kauneutta. Sinun ei tarvitse tehdä äärimmäisiä toimenpiteitä saada ne. Kokeile edellä mainittuja tapoja, etkä koskaan pahoillasi sitä. Varmista myös, että voit tarkistaa ruokavaliosi, sillä tämä voi myös auttaa pitempien ripsien kasvaessa. Kotitekoista ripsiväriä voidaan käyttää vaihtoehtona kaupalliselle ripsiväille. Kokeile, miten tämä kaikki toimii sinulle. Kuten sanotaan, luonnollinen on nykyinen terveellinen tapa mennä lähes kaikessa.

 

Katso myös: 3 ihanaa vinkkejä pitkät ja kauniit silmäripset sinun pitäisi tietää

 

Viite

  1. https://www.consumerhealthdigest.com/eyelash-care/8-tips-and-tricks-to-make-eyelashes-longer.html
  2. https://www.thebeautyinsiders.com/5-tips-to-grow-longer-eyelashes-naturally.html
  3. http://www.wikihow.com/Grow-Eyelashes

 

Tekijä Bio

Adonia Dennis (@adoniadennis), ammatin mukaan terveys-, kauneus- ja ihonhoito-neuvonantajana. Hän tarjoaa ratkaisuja kauneudenhoitoon ja ihonhoitoon liittyviin ongelmiin, kuten ihon hyperpigmentaatioon, ikääntymiseen, herkälle iholle jne. Hän on riippumaton tutkija, joka tutkii kaikentyyppisiä ihon aiheuttajia. Hän on intohimoinen bloggaaja, joka rakastaa kirjoittamaan ja jakamaan näkemyksiään terveydestä, kuntoilusta ja ruokavaliosta. Jos haluat tietää Adoniaa, seuraa häntä Facebookissa, Google +: ssa ja Pinterestissä.

Leave A Comment

12 − = 7