10 parasta shampoot karvaisille hiuksille

Jos jokainen aamu herätät näyttäen kuin hiipunut hirviö ja ajattelu käsitellä hautakivi lähettää sinut suoraan takaisin sängys, niin on turvallista sanoa, että olet kamppailee joitakin vakavasti karvainen lukot. Säästä itsesi aikaa ja vaivaa ja saat tyylikkäät, sileät hiukset, joita olet aina unelmoinut yhdellä näistä 10 parhaasta shampoonsa karvaisista hiuksista.

_6377561

1. Todiste No Frizz Shampoo

Pelkistetyn rapeuden pelastaminen ei ole koskaan ollut helpompaa Proof No Frizz Shampoo -värin ansiosta. Tämä ihana shampoo on varustettu erityisellä formuloitulla anti-frizz-tekniikalla, joka jättää hiukset tasaiselle ja pehmeälle punnitsematta sitä alaspäin. Hiuksilla, jotka tuntuvat puhtaammalta ja terveemmältä, sinun ei tarvitse pestä hiuksia niin usein - antaen sinut nauttimaan silkkimäisistä sileistä lukkoista useita päiviä ilman ärsyttävää haureutta! Hanki tämä hämmästyttävä shampoo vain 10 dollaria 2 oz pulloon tai 24 dollaria 8 oz pulloon!

350038_1

2. Joico Smooth Cure Sulfaattiton shampoo

Curly, epätasaiset hiukset, jotka näyttävät hallitsemattomilta, eivät ole sopivia Joico Smooth Cure Sulfate-Free Shampoon kanssa. Kevyt kaava on täysin vapaa haitallisista kemikaaleista, joten lukot tuntuvat tuoreelta ja tasaiselta jokaisen pesun jälkeen jopa 72 tuntia. Se on koko 3 päivää ylellisesti pehmeitä, puhtaita ja kauniita lukkoja, jotka voidaan muotoilla ja hallita kuitenkin haluat. Yhdistä se Joici Smooth Cure -sulfaattivapaa hoitoaineeseen tappajayhdistelmään, joka koputtaa sumentaa jopa 72%. 25 dollaria vietettiin hyvin!

220

3. Davines Love Lovely Smoothing Shampoo

Jos karkeat hiukset tuntuvat kovilta ja toimivat säälittävinä, sinun on kumottava se. Ja mikä parempi tapa sävyttää asioita kuin Davines Love Lovely Smoothing Shampoo. Tämä ihana shampoo on erinomainen ripuliä ja jättää hiukset niin pehmeiksi kuin mahdollista. Vain 20 dollaria ja joiden luokitus on korkeintaan 4 viidestä viidestä tähteä, se on varmasti tuote, jonka pitäisi kokeilla, jos olet kyllästynyt hiuksiin, joka on kuiva, kova sotku.

_7387112

4. Aveda Smooth Infusion Shampoo

Viiden tähden viisi tähteä? Tiedät tämän tuotteen on oltava hyvä! Aveda Smooth Infusion Shampoo ei ole pelkästään tavallinen särmikkäät shampoo. Vaikka kyllä, sillä on varmasti valta kosteuttaa ja sileä jopa frizziest manes, se myös eroon ei-toivottuja aaltoja ja ärsyttäviä flyaways ansiosta ainutlaatuinen yhdistelmä orgaanista aloe, maissi ja guar pavut. Hemmottele uuteen, pehmeämpi hiusten pinta, joka ei ole pehmeää kosketusta vaan lämmönkestäviä tuotteita, kuten suoristusaineita ja kiharoita. Jos ylelliset lukot ovat jotain, kun olet vasta sen jälkeen, pidä mielessäsi tämän tuotteen, joka vain sattuu olemaan "yksi kahdeksasta uraauurtavasta tuotteesta, joka on kunnioitettu Gold-tason Cradle to Cradle Certificationillä". Oh- ja se on vain 21 dollaria 8,5 unssin pullolle.

229795

5. Redken Smooth Lock shampoo

Redken Smooth Lock shampoo on kaikki: sillä on valtuudet ruokkia lukkoja yleisesti kosteille ja ilmastoiduille hiuksille, se toimii lämmönsuojaimena, joka säästää hiustesi lämmityslaitteiden vaurioilta ja joka myös rikastuu manteliöljyllä huomattavasti pehmeämmäksi ja pehmeät lukot, joissa ei ole särmää. Mitä ei rakastua tästä tuotteesta? Puhumattakaan se on halvempaa kuin muu, seisoo vain 15,99 dollaria. Koko päivän kattavuus ja kauniit hiukset - mitä muuta voisit pyytää?

220

6. Garnier Fructis Hiustenhoito Sleek & Shine vahvistava shampoo

Kuka sanoi anti-frizz shampoot oli kallista? Garnierilla oli muitakin asioita mielessä ja hän alkoi tuottaa tuotetta, joka päästäisi eroon hedelmistä ilman kallista hintalappua. Se on oikein - voit saada ylellisiä, rapeita vapaita lukkoja, jotka ovat pehmeitä ja sileitä alle 5 dollaria Garnier Fructis Haircare Sleek & Shine -vahvistava shampoo. Yhdistä se Garnier Fructis Haircare Sleek & Shine vahvistava hoitoaine loistava yhdistelmä, joka saa työn tehtyä!

shamp_lg

7. Intelligent Nutrients Harmonic Shampoo

Okei, jos ajattelit jopa yhden sekunnin ajan, että shampoo ei voinut tehdä sitä, niin olit väärässä. Intelligent Nutrients Harmonic Shampoo voi tehdä kirjaimellisesti kaikki. Tämä hämmästyttävä, monitoiminen shampoo ei ole vain erinomainen irtoava haureus, mutta myös volumizes, ravitsee päänahka ja hiukset imperatiivisilla antioksidantteilla, ja sillä on ikääntymisen vaikutus, jota jokainen nainen voi ihastuttaa. Vakavasti, jos haluat silkkisen sileät säikeet, jotka ovat laajoja ja yksinkertaisesti upeita, tämä on vastauksesi. Voi, ja se on vain 24 dollaria. Vakavasti? Se on hiusten taivas pullossa.

14567616

8. Organix Ever Straight Sulfaatti ja Natrium Free Brazilian Keratin Therapy Shampoo

Kun kyseessä on shampoot, se ei todellakaan ole parempaa kuin Organix Ever Straight Sulphate ja Natrium Free Brazilian Keratin Therapy Shampoo. Se on vain 5 dollaria pullo ja täydellinen sekoitus eteeristen öljyjen ja ainesosien ei ihme hiukset, ottaen jopa frizziest, kuivin sotku ja muuttuu virheetön mestariteos. Kookospähkinäöljy sekoittaa keratiiniproteiineja voimakkaimpien hiusten kanssa, jotka ovat täysin savuttomia, kun taas avokadoöljy ja kookosvoi edistävät pehmeyttä. Lopputulos? Häikäisevät lukot, jotka loistavat mailia, täysin irtoava.

14234706

9. Tigi Bed Head Control Freak -shampoo-hampaiden ohjaus ja tasasuunta

Tigi Bed Head Control Freak Shampoo Frizz Control & Straightener on niin paljon rakastettava. Aloitamme sanomalla, kuinka sileä ja kiiltävä hiukset näyttävät ja tuntuvat vain yhden hoidon jälkeen. Seuraavaksi naiset rakastavat kuinka hiukset saavat vakavan äänenvoimakkuuden vain yhden pesun jälkeen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, hiukset jäävät kosteutetuksi, täysin irtoamattomiksi kiharoiksi ja haalistumiksi vakavasti hallittavat lukot, jotka kärsivät jokaisesta toiveestasi. Oh- ja se on vain 18,49 dollaria.

220

10. Pantene Pro-V keskipaksut hiusväriset hiustuotteet shampoot

Kiinteä rahaa? Ei ongelmaa! Pantene sai helpoksi saada kiiltävät sileät lukot vähemmän Pantene Pro-V -pesän keskipaksuilla hiustenhoitotuotteilla, alle 5 dollaria pullolla. Tämä sensaatiomainen tuote on suunniteltu vähentämään kohoumia ja jättämään kiiltävät, kiiltävät ja tärkeimmät sileät lukot jopa 72 tunniksi. Marokon Argan-öljyn ja muiden hyödyllisten antioksidanttien sisällyttäminen kosteuteen poistuu hiuksista ja proteiinihäviöt vähenevät, mikä tarkoittaa terveellisempiä ja vahvempia lukkoja. Tällainen ihana tuote!

Mikä on sinun suosikki haalari taisteleva shampoo?

Leave A Comment

5 + 1 =