10 parasta perusta rasvaiselle iholle

Öljyinen iho. Se on pahin, eikö? Sinun on taisteltava meikkiä, joka näyttää kiiltävältä ja kiiltävältä - tai vain kaataa kasvosi loppuun mennessä. Iho on ärsyttää ja tukkeutunut helposti, jolloin sinut pimpled up painajainen, joka tuntuu lähes korjaamattomaksi. No, lopeta kamppailu perustuksista, jotka vain aiheuttavat ongelman pahempaa ja jättävät sinut kiiltävälle, brutteille viimeistelylle ja tutustu yhdeksi näistä Top 10 parhaista perustuksista rasvaiselle iholle!

Estee-Lauder-Näkymätön-Fluid-Meikki-27

1. Estee Lauder Invisible Fluid Makeup

Estee Lauder Invisible Fluid Makeup on menestystuote satoja naisia ​​ympäri maailmaa. Naiset rakastavat sitä, että tämä kiehtova tuote on rakennettu ilmaa sisältävään laatuun, mikä antaa iholle hengityksen samalla, kun käsitellään myös kaikkein kauniimpia kasvoja. "Inisivle" meikki menee tasaiseksi ja toimii luonnollisella ihon sävyllä luodaksesi virheetöntä viimeistelyä, joka on luonnollista ja yksinkertaisesti upea. Tulet rakastamaan tätä tuotetta, koska se jättää sinut valaisevaan, elinvoimaiseen ulkoasuun, joka on raikas, vapaa ja helppokäyttöinen, ei cakey tai hiutale kuin jotkut muut perustukset. Vain 36,07 dollaria, se varastaa!

Hyötyjen Hei-Virheetön-happi-Wow-Meikki-24.50

2. Hei Flawless Happi Wow Makeup

Hei Flawless Oxygen Wow Makeup todella jättää sinut sanomaan "wow". Tämä erittäin kevyt ja rakennettava meikki menee kevyestä keskilämpötilaan salamannopeasti antaen sinulle upean luonnollisen ja vapaan värisävyn. Nautitaan 4,1: stä 5: stä tähdestä, tämä sensaatiomainen, valaiseva meikki on täysin öljytöntä, joten sinun ei tarvitse huolehtia tukkeutuneista huokosista tai kiiltävistä kasvoista. Löydät runsaasti upeita värejä, ja se kannattaa 32,90 dollaria!

26214231_8383

3. BareMinerals SPF 15 Matte-säätiö

Olet varmasti kuullut kauneuden merkistä "BareMinerals". Monien vuosien ajan he ovat ylpeitä kauneudenhoitotuotteista, jotka eivät ole täysin mahdollisia haitallisia aineita, kuten öljyjä ja vahatekijöitä, jättäen tuotteilleen erittäin pienet ainesosat. Ja tämä ei voinut olla oikeampaa BareMinerals SPF 15 Matte -säätiölle. Tämä ihana tuote sujuu hyvin ja jättää sinut täysin kattavaksi. Vain viidellä ainesosalla tämä ihastuttava säästö antaa iholle hengityksen, kun taas SPF 15 suojaa ihoa haitallisilta auringon säteiltä. Valittavilla eri väreillä ei ole koskaan ollut helpompaa löytää kevyttä ja ilmavaa perustetta, joka auttaa puuttumaan öljyyn vain 27 dollaria.

Rimmell kestäviä viimeistely

4. Rimmel kestävä viimeistely 25 tunnin säätiö

On runsaasti syitä LOVE Rimmel Lasting Finish 25 Hour -säätiöön, mutta aloitamme perusasiat. Tämä erinomainen säätiö on voinut peittää punoitusta, puutteita ja muita ihon puutteita luonnollisella tavalla, joten sinun ei tarvitse huolehtia mäkistä mattapintaista viimeistelyä, jota saat muiden öljytaistelutuotteiden kanssa. Tämä ihana kauneustuotetta väittää myös imeyttämättä öljyjä tukkeutumatta huokosia - erinomainen etu tytöille, jotka kamppailevat liian rasvaisella iholla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tämä 4 tähden 5 tähden tuotekuvaus on kestävä pohja jopa 25 tuntia. Oikein! Ei enää kylpyhuoneen taukoja sovellettavaksi ja uudelleenkäyttöön. Valmistaudu vain aamulla ja nauti päiväsi - kauniilla kasvoilla tietenkin! Myy alle 30 dollaria.

Revlon väri oleskelua

5. Revlon ColorStay meikki yhdistelmä / rasvaiselle iholle

Jos haluat tuotteen, joka jättää sinut upealta ja luonnolliselta näytöltä, joka ei sisällä ylimääräisiä öljyjä, mutta ei halua rikkoa pankkia, Revlon ColorStay Makeup for Combo / Rasvainen iho on erittäin suositeltavaa. Tämä ihana perustus menee tasaiselle luonnolliselle ulkonäölle, ja koska se on erityisesti suunniteltu naisille, joilla on ylimääräinen öljy, kaava auttaa sisältämään kasviöljyjä koko päivän kestävään kulumiseen, joka on ihana. Plus se on vain 9,99 dollaria! Et voi voittaa sitä.

ELF-Studio-Virheetön-Finish-Foundation-1

6. E.l.f. Studio Flawless Finish -säätiö

Jos olet REALLY raidallinen ja sinulla ei ole paljon viettää kauneudenhoitotuotteita, mihin sinun pitäisi kääntyä? E.l.f., tietysti! E.l.f. on jo pitkään tuottanut laadukkaita tuotteita, jotka tekevät työtä - ja täysin syyllisyydestäkin, myös niiden hämmästyttävien hintojen ansiosta. Ota E.l.f. Esimerkiksi Studio Flawless Finish Foundation. Se on vain 6 dollaria ja saat kauniin, puolimatkat, joka voi kilpailla ammattilaisten kanssa. Öljytön kaava menee uskomattoman sileäksi ja jättää ihon elinvoimainen kiilto, joka kestää koko päivän!

elle-02-rasvainen iho-säätiö-XLN-xlnR

7. MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15

MAC on epäilemättä yksi alan johtavista kauneusmerkkeistä - ja hyvästä syystäkin. Ne tuottavat jatkuvasti kauneudenhoitotuotteita, jotka toimivat ja tarjoavat hämmästyttäviä tuloksia, joita ei voi lyödä. Ja tämä pysyy totta, kun se on upea MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15. Aloitamme mainitsemalla, kuinka helppoa on luoda kattavuus luonnolliselle mattapintaiseksi, joka kestää koko päivän. Ihoa säästävien ainesosien ansiosta MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 antaa sinulle pehmeän, enkelialaisen kasvon, joka ei sisällä loistaa ja ylimääräistä öljyä. Naiset rakastavat tätä tuotetta ja voit saada sen vain 27 dollaria.

elle-06-rasvainen iho-säätiö-XLN-xlnR

8. Clinique Pore -jäähdytysratkaisut Instant Perfecting Makeup

Mikä on yksi niistä asioista, joita taistelet, kun sinulla on rasvainen iho? Suuret huokoset. No, Clinique on löytänyt tavan päästä eroon näistä huokosista, jolloin sinusta tulee täysin sileä ja säteilevä kasvot, joka valaisee koko päivän. Niiden ainutlaatuinen kaava koskettaa huokoset ja on osoittautunut vähentävän huokosten kokoa ajan jälkeen. Vau, se on täydellinen tuote! Hanki kasvot, joita olet aina unelmoinut Clinique Pore Refining -ratkaisuista Instant Perfecting Makeup -tuotteella vain 27 dollaria.

elle-08-rasvainen iho-säätiö-XLN-xlnR

9. Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15

Ah, kyllä. Tietysti. Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15. Se on todella täydellinen tuote. Siinä on uskomattoman kevyt kaava, joka jättää ihon tunne tuoreeksi ja uudistuneeksi, samalla myös puhdistaa huokosia ja piilottaa pois arvet ja vikoja. Naiset rakastavat, että tämä upea kauneustuotteen voima ei ainoastaan ​​vähennä öljystä sävyä, vaan myös optimoi ihosi kosteustasapainon. Hämmästyttävä tuote vain 38,50 dollaria.

elle-10-rasvainen iho-säätiö-XLN-xlnR

10. Neutrogena SkinClearing öljytön meikki

Jotkut ihmiset, jotka kamppailevat liian rasvaisen ihon taipumus on paljon breakouts myös. Jos näin on, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Neutrogena SkinClearing Oil-Free Makeup. Tämä erinomainen tuote on kätevä 2-in-1 tasapainottamaan öljyä iholla samalla kun parantuu ja estää virheitä todella virheetön, upea kasvot rakastat. Plus se on alle 10 dollaria!

Mikä on suosikki perusta rasvaiselle iholle?

Leave A Comment

5 + 4 =