10 parasta nestemäistä silmänympärystä | progressivenewsdaily.info

10 parasta nestemäistä silmänympärystä

Voit luoda hohdokas näköisiä silmiä silmälasien taiteellisuuteen. Paras eyeliners ovat vedenpitäviä, pitkäkestoisia ja tulevat monissa sävyissä ja väreissä - suosituin vuorokauden kulutuspinta on musta eyeliner. Voit käyttää niitä silmäsi monenlaisissa tyyleissä. Käytät päällyksen kärkiä ja käytät ohutta kerrosta, jos silmäsi ovat pienet. Voit käyttää paksua kerrosta, jos sinulla on suuret, kauniit, mantelien silmät. Hanki tyyli, josta olet aina unelmoinut tämän 10 parhaimman nestemäisen silmälasien markkinoilla.

Nyx-kokoelma-Noir-4

1.NYX Kosmetiikka Collection Noir Liquid Black Liner

NYX Cosmetics Collection Noir Liquid Black Liner on upea, rohkea musta väri. Voit helposti luoda välittömän silmänmäärityksen käyttämällä tätä tyylikäs nestemäistä silmänrajauskonetta helppokäyttöisellä kärjellä. Tämä silmänrajauskynä mahdollistaa dramaattisen sovelluksen, jossa on 8 erilaista koostumusta matta-satiinista. Merkitse puhtaita viivoja silmiesi ympärille ja leikkeitä, jotta voit luoda paksumpia, täydellisempää vaikutuksia kuin Lady Gaga tai pitää se hienossa ja yksinkertaisessa päivämäärää. Tämä liner on erittäin ohut, joten on helppo luoda luonnollinen vaikutus silmiisi - kaikki vain 5,99 dollaria.

41920

2. Kevyn Aucoin Precision Liquid Liner

Kevyn Aucoin Precision Liner on selkeä suosikki monien meikkiartisteiden ja ihmisten keskuudessa, jotka haluavat näyttää upealta joka ikinen päivä! Rikkaan näköisen merkin luominen ja erittäin terävä kärkikynän vaikutus, se voi muuntaa ulkoasun yksinkertaisesta tavallisesta Janestä ultra-hohdokas diva sekunnissa. Luo ilmavirta tämän rikas, erittäin ergonomisesti suunnitellun eyelinerin avulla, joka antaa sinulle hyvän otteen, kun työskentelet silmäsi eteen. Merkitse silmäsi määrittely suuremmalla hienovaraisuudella käyttämällä tätä nestemäistä linjalla vain 34 dollaria.

ostokset

3. Revlon ColorStay Liquid Eye Pen

Revlon ColorStay Liquid Eye -kynän ansiosta tyylikkäiden silmien luominen ja parhaan ominaisuutesi korostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Uskomattoman helppokäyttöinen huopakärki luistaa helposti ja jättää sinut sotkeutumattomaan sovellukseen, jota voit nauttia jopa 16 tuntia. Pidä se yksinkertaisena silmän yläpuolella olevalla hienolla viivalla tai potkaise sitä seksikkään silmäkynällä: vaihtoehdot ovat käytännössä rajaton, kun kyseessä on tämä nopea ja helppo neste-silmäkynä. Valitse kahden tummanruskean ja mustan värejä, jotka vaikuttavat vakavasti, vain 5,99 dollaria.

calligraphink_eyeliner_packshot_r

4. Shu Uemura Calligraph: muste Nestemäinen Eyeliner Pen

Shu Uemura Calligraph: muste Nestemäinen Eyeliner Pen voi tehdä sinulle kalligrafian rikkaille motiiveille, joita voit käyttää silmäsi. Tämä silmänrajauskynä toimii kuin hienoin mustekynä, jota olet koskaan käyttänyt! Kun aloitat sovelluksen käsittelyn, näet parhaimmat viivat voit maalata silmäsi. Paras osa tätä linjaliikennettä on, että voit täyttää ne toisin kuin muut kertakäyttöiset silmävuodat. Se on luotu kalligrafiakynän kynällä. Tämän silmänrajoittimen kärki ei ole vain vedenpitävä, mutta se ei kuivu - vaikka se jäisi auki jonkin aikaa. Tällainen hämmästyttävä tuote vain 20 dollaria!

11206177

5. COVERGIRL LineExact Liquid Eyeliner

COVERGIRL on tunnettu erinomaisista tuotteistaan, ja COVERGIRL LineExact Liquid Eyeliner on varmasti yksi niistä! Tämä hämmästyttävä tuote sisältää täydellisen kynän, joka liukuu helposti ja kuivuu muutamassa sekunnissa varmistaen, ettei sekaanny tai sumentaa. Lyhyiden tai rohkeiden viivojen luominen, jotka kestävät koko päivän, ei ole koskaan ollut helpompaa, vain 7,79 dollaria.

s1433945-main-sankari-300

6. NARS Eyeliner Stylo

NARS Eyeliner Stylo tarjoaa alhaisella hinnalla vain 27 dollaria erittäin hienoihin sovelluksiin, joissa on erittäin herkkä applikaattori, joka menee hämmästyttävän sileäksi. Saatavana neljänä erillisenä ja lumoavana sävyttämättömänä sinisenä, järkyttävänä harmaana, houkuttelevana mustana ja seksikkäisenä sinisenä, voit helposti luoda henkeäsalpaavia ulkoasuja sekunneissa. Tasaa silmät kahteen eri sävyyn, kuten harmaan ja mustan, jotta voit luoda näyttävästi pysäyttävän tyylin, kuten Lorde: n "Royals".

LORAC-Front-of-the-line-PRO-Black-väliaineessa

7. LORAC Line Pro Liquid Eyeliner -puhdistusaine

LORAC Line Pro Liquid Eyeliner -tuote on todella "pro" -työkalu, jota tarvitset meikkipussiin. Tämä erottuva eyeliner on suunniteltu ainutlaatuisella automaattisella toimitusjärjestelmällä, joka varmistaa, että eyelinerisi menee tasaiseksi ilman tahroja tai pudotuksia. Joustava kärki antaa sinun hallita kaikkia liikkeitä, mikä tarkoittaa, että voit luoda haluamasi tyylin, yksinkertaisesta ja viileästä hulluksi ja villiksi. Vain 23 dollaria voit nauttia silmälasien, joka ylpeä tarjoaa tarkkuutta, sileyttä, ja mikä tärkeintä, hohdokas silmät, jotka voivat olla niin yksityiskohtaisia ​​kuin haluat. Saatavana mustana, ruskeana, laivastona ja hiilenä, joten voit kerrostaa ja muotoilla sydämesi sisältöön!
_8263981
8. Chantecaille "Le Stylo" Ultra Slim Liquid Eyliner
Chantecaille "Le Stylo" Ultra Slim Liquid Eyeliner on helppo pitää kiinni ja jopa helpompi levittää, ja se on suunniteltu uskomattoman pienikokoisella ja kätevällä muotoilulla, joten styling on-the-go ei ole koskaan ollut helpompaa. Täydellinen kalibroitu kärki, voit helposti luoda hienoja viivoja tai rohkeita yksityiskohtia saadaksesi haluamasi tyylin. Saatavana musta ja tummanruskea, tämä lumoava tuote on juuri sitä mitä olet etsinyt vain 34 dollaria.
_8473787
9. Yves Saint Laurent "silmänympärysvoide" Liquid Eyeliner

Yves Saint Laurentin "Eyeliner Noir" Liquid Eyeliner tulee eksoottisimpiin metallisiin kultaisiin säiliöihin. Se on erittäin ohuinen levityslaite, mutta voit käyttää sitä erittäin kovaa ja pommittavaa vaikutusta, joka saattaisi antaa kiitotien malleja juoksemaan rahansa puolesta. Tämä tyylikäs linja kuitenkin maksaa 34 dollaria, mutta on sen arvoinen sentti. Sillä ei ole haitallisia rikkipitoisuuksia tai muita petrokemikaaleja, joten se on melko turvallinen silmäsi antaen sinulle erittäin tyylikkään ilmeen.

_6930947

10. Eyeko 'Skinny' Liquid Eyeliner

Eyeko 'Skinny' Liquid Eyeliner avulla voit luoda retronäköisen tai ulkoasun twenties flapper tytöt, heti! Se maksaa 16 dollaria ja siinä on applikaattori samanlainen kuin huopakärki. Super-ohut sovellus ei ole koskaan ollut helpompaa, ja sovellus on niin sileä, että rakastat tätä tuotetta jokaisella käyttökerralla. Saatavana vain viettelevässä mustassa värissä.

Mikä on sinun suosikki nestemäinen silmäripsi?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − 17 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map