10 parasta MAC-luomiväriä

Silmävarjon on yksi tärkeimmistä meikkeistä. Ajoittain, silmien varjot muuttavat silmämme tylsältä ja nöyrältä rohkeiksi ja kauniiksi. Olitpa etsimässä elävää, houkuttelevaa viimeistelyä, seksikkäitä savuisia silmiä tai kirkkaita ja pirteitä kannia kesällä, on vain yksi paikka kääntää: MAC. Katso nämä 10 parasta silmien varjot MAC: stä ja nauti silmiinpistävistä, houkuttelevista silmistä, joita et ole koskaan ennen kokeneet. MTXY01_alt

1. Duchess: luomiväri X4

Smokey silmät ovat yksi suosituimmista tavoista tehdä silmämeikkiä. Se on hienostunut, mutta kiehtova, aistillinen ja houkutteleva kaikki yhdessä. The Duchess: Eye Shadow X4 MAC: stä on täydellinen luomiväripaletti tämän ilmeen saavuttamiseksi. Neljä dekadenttista ruskeaa väriä, jotka vaihtelevat valosta pimeään, on helppo muuttaa silmäsi rikkaiksi, houkutteleviksi savu silmiksi, jotka kääntävät päätä. Tämä paletti on vain 44 dollaria, mutta se on ainoa luomiväri, jota tarvitset oman meikkipussiin. Ehdottomasti numero 1 myyjä!

M2503A

2. MAC-luomiväri - vanilja (sametti)

MAC on tunnettu virheetöntä silmänsätä, tuottaen upean viimeistelyn runsaalla värin vaikutuksella. Ja vaikka on olemassa tonnia suuria iskuja värejä valita, Vanilla (Velvet) on yksi suosituimmista. Se on erittäin helppokäyttöinen ja liukuu silmäluomiin, sekoittaen tasaisesti upeaan viimeistelyyn. Tämä söpö väri on varmasti yksi parhaista, jos etsit kevyempää, naisellisempaa sävyä, joka sopii erinomaisesti kesäisin. Vain 15 dollaria, tämä kauniin vaaleanpunainen sävy on pakko saada meikkiä varten. Ehdottomasti olennainen väri kevät / kesäkaudelle!

MTT301_alt

3. Nude: luomiväri X4

Yksinkertainen, luonnollisen näköinen meikki on kaikki raivoa juuri nyt. Tästä huolimatta Nude: Eye Shadow X4 -paletti on erittäin suosittu MAC-tuote. Se on varustettu neljällä eri kevyemmillä, luonnollisimmillaan ruskeilla sävyillä, jotka tuottavat tämän alaston, meikkijuomattoman ulkoasun. Yhdistelmä rakentuu kauniisti helposti sekoitettuun, virheettömään viimeistelyyn, jota ei voida sivuuttaa. Jos olet luonnollinen tyyli, suosittelemme tätä 4-in-1-palaa vain 44 dollaria.

MTR505_alt

4. Mineralise Eye Shadow: Sininen liekki

Tämä Mineralise Eye Shadow voidaan kuvata vain yhdellä sanalla: voimakas. Vaikka kevyt kaava rakentuu kevyesti jokaisessa sovelluksessa, lopputuote tuottaa eloisa, järkyttävän sinisen värin, joka varmasti kääntää päät. Vain 22 dollaria voit kokea tämän intensiivisen luomivärien, joka on pelottava ja rohkea, joka sopii erinomaisesti matkoihin klubisi kanssa tai päivinä, jolloin todella haluat antaa lausunnon. Tarkoitan vain sitä sinistä väriä. Et voi saada sitä missään muualla.

MTR605_alt

5. Mineralise Eye Shadow (Duo): Aina Ametisti

Kun silmämeikkiä käytetään, voi olla melko ärsyttävää avata useita erilaisia ​​varjoja sekoittamaan ja sovittamaan. MAC päätti tehdä soveltamisesta kymmenkunta kertaa helpommin Mineralize Eye Shadow (Duo). Tämä upea tuote antaa sinulle kaksi yhteensopivaa väriä, jotka yhdistyvät kauniisti yhteen. Yksi suosituimmista Mineralize Eye Shadow (Duo) -väreistä on mikään muu kuin Ever Amethyst. Se on kaunis yhdistelmä houkuttelevaa luumu ja tumma ruskean sävy, joka luo pehmeän, mutta aistillisen värikombon, jota voi käyttää lähes missä tahansa. Tämä 2-in-1-tuote on vain 22 dollaria - aivan varastaa, varsinkin kun tämä on yksi MAC: n parhaista tuotteista!

MT8A05_alt

6. Studio Sculpt Shade ja Line

Se on naisten unelma: tuote, jolla ei ole vain kahta upeaa koordinoivaa luomiväriä, mutta myös rohkea silmävuoraus, joka on rakennettu suoraan palettiin. Tämä kätevä tuote helpottaa silmämeikin laittamista, jolloin sinusta tulee mattapintainen virheetön viimeistely, joka tappaa. Yhdessä loistava ja joustava trio voi helposti luoda matta-, kipinä- tai metallipinnoitteita. Me rakastamme kaikki 8 väriyhdistelmää, mutta mitä me erityisesti rakastamme tästä tuotteesta on: 1. Käytä tätä silmämeikkiä märkä äärimmäisen rohkeille ja eloisille väreille, jotka pysäyttävät katsojia heidän kappaleissaan. 2. Tai pistä tämä paletti kuivaksi helposti rakottavasta peitteestä, joka luo pehmeitä, mutta hyvin sekoittuneita värejä. Sinulla on oltava tuote, varsinkin koska se on vain 21 dollaria! (Vakavasti!)

MPX812

7. Pro Longwear Paint Pot

Pro Longwear Paint Pot on ainutlaatuinen tuote MAC: stä, jossa on kermainen pohja, joka liukuu silmäluomiin ja joka voidaan helposti yhdistää minkä tahansa MAC: n luomivärien tai vuorien kanssa. Rakastamme kaikki 23 upeasta väreistä ja rakastamme rohkeaa ja elävää vaikutusta silmiinmme. Puhumattakaan tämän meikin uskomattoman kestävästä kulumisesta. Nauti helppokäyttöisestä, kermanvärisestä sovelluksesta, mutta kuivuu kevyeen, ei-cakey-tuotteeseen, joka kääntää päitä.

MKG601

8. Pro Longwear luomiväri

Jos haluat silmävarjon, joka voi kestää jopa 8 tuntia riippumatta siitä, mitä olet tekemässä tai missä olet, niin Pro Longwear -valonvarjo on sinulle tarkoitettu tuote. Valittavissa on 12 huomiota herättäviä värejä, joista jokaisella on silkkinen ja kermainen rakenne, joka menee tasaiseksi ja jättää silmät näkymään virheettömästi ja tuntuu tuoreelta. Käytä sitä toimistossa, käytä sitä kuntosalille. Tämä luomiväri on voinut pysyä kauniina jopa käyttötuntien jälkeen - kaikki vain 21 dollaria.

M25064

9. MAC-luomiväri: hiili

Maapallolla ei ole muuta luomiväriä, joka on dramaattisempi kuin hiilellä. Se on rohkea, pimeä ja siinä goottilaisena / salaperäisenä olemuksena, jota me kaikki kaipaamme kerran. Tällä tuotteella on erittäin pigmentoitu jauhe, jota rakastamme rohkealla, houkuttelevalla värillä, jota kaipaamme. Käytä tätä helppoa levitettävää jauhetta silmäluomen yli ylimääräisen dramaattisen vaikutuksen tai pariliitoksen kanssa joitakin täydentäviä värejä sen kaventamiseksi.

MTR802_alt

10. Mineralize luomiväri (Quad)

Jos olet faneja MAC-kevyistä mineraaleista silmävarjoista, rakastat tätä 4-in-1-tuotetta. Mineralize luomiväri (Quad) sisältää neljä houkuttelevaa väriä, jotka ovat erinomaisesti sekoitettavissa tasaiselle ja täydelliselle viimeistelylle. Valitse 5 eri ihastuttavaa värivalikoimaa vain 22 dollaria kohti.

Tarpeetonta sanoa, meillä on pakkomielle MAC-luomivärejä. Rakastamme kaikkia eri värejä ja väriyhdistelmiä, jotka tarjoavat erittäin houkuttelevia viimeistelyjä. Et yksinkertaisesti voi saada parempia tuotteita kuin MAC.

Mikä on sinun suosikki luomiväri MAC: stä?

Leave A Comment

90 − = 89