10 Makeup Vinkkejä Dark Skin Tones

1 Skin type

Ihotyyppi

Ensimmäinen askel mille tahansa meikkihoito-ohjelmalle on määrittää ihon tyyppi. Ihon väri ei ole ihon tyyppi, joten riippumatta siitä, mikä väri väri on, sinulla voi olla sama ihon tyyppi kuin muilla naisilla. Onko se normaali, rasvainen, kuiva tai yhdistelmä? Normaali iho ei ole liian kuiva eikä liian rasvainen ja melko harvinainen. Rasvainen iho ylittää öljyn ja pyrkii jättämään ihon kiiltoa. Kuiva iho on aivan kuin kuulostaa, ja tyypillisesti seuraa tiukka tunne iholle ja kuiville laastareille tai hiutaleille. Yhdistelmähohto tapahtuu, kun kasvot ovat öljyisiä alueita sekä kuivia osia. Kun tunnet ihosi tyypin, voit valita parhaan meikin luonnollisen kauneuden parantamiseksi.

2 Blush

Rich Blush Shades

Blushin, syvän rusinan värisävyt tai tiilen sävyt näyttävät fantastisilta. Naisilla, joilla on tummat ihon sävyt, tulee käyttää erittäin pigmenttisiä sävyjä, jotta ne näkyvät, mutta eivät näytä rumalta. Toinen avain oikean värin valitsemiseen on pitää kiinni lämpimistä väreistä - viileät värit voivat näyttää hyvältä. Voit vapaasti mennä rohkeasti! Tumma ihon sävyt voivat vetää kirkkaita sävyjä kuin tulinen oranssi paremmin kuin kukaan.

3 Shadow

Erittäin pigmentoituneet varjot

Suuri pigmentti on avain varjostuksen hallintaan tummalla ihon sävyllä. Käytä varjoja, jotka ovat suoria pigmenttejä. Nämä ovat irrallisia jauheita, jotka ovat pohjimmiltaan puhdasta väriä. Ne ovat kirkkaampia ja rohkeampia, koska ne eivät sisällä sitovaa, joka pitää säännöllisesti luomiväriä pannussa. Sidontalaitteilla on taipumus varjostaa, joten menetät tonni värin vaikutuksesta.

4 Foundation

Säätiön sävyt

Naisilla, joilla on tummat ihon sävyt, on suurempi riski hyperpigmentaatiolle, joka on ihon tummia täpliä tai laastareita, joissa on liiallinen pigmentti. Tämän vuoksi on tärkeää käyttää perustetta, joka voi tasoittaa ihon sävyn. Monet naiset, joilla on tummat ihon sävyt, havaitsevat, että käyttämällä 2-3 hiukan vaihtelevia säärystinsävyjä lisää syvyyttä kasvoihin ja näyttävät luonnollisilta.

5 Lips

Deep Lip Shades

Ensimmäinen sääntö valita paras huulen väri kohteliaasti tumma iho välttää huurteisia värejä. Nämä eivät tee mitään teidän ihon sävy ja päätyä etsivät tahmea. Runsaat marjat, syvät luumut ja todelliset punaiset korostivat tummaa ihon sävyä parhaiten. Yleensä tummemmat sävyt näyttävät luonnollisilta. Kaikki liian vaalea tai valo näyttää luonnottomalta ja mahdollisesti tekee sinusta näyttävän sairaalta.

6 Brows

Kulmakarvat

Hyvin hoidetut kulmakarvat ovat yleisesti imartelevia ja voivat vakavasti parantaa luonnon kauneutta. Vältä ylikuormitusta, kierteittämistä tai vahantamista. Liian ohut kulmakarvat antavat sinulle pysyvän yllättäen. Paras tapa muotoilla kulmasi on seurata luonnollista muotoa ja puhdistaa kaikki harhautukset. Tämä antaa sinulle siistin ja luonnollisen ulkoasun meikkiin tai ilman. Kuitenkin, jos sinulla on ohut tai harva kulmakarvat tai haluat vain ylimääräisen määritelmän, käytä kellertävää kynää tai jauhetta täyttämään ne.

7 Powder

Powder & Concealer

Concealer ja jauhe voivat olla avain tämän virheellisen viimeistelyn saavuttamiseen. Peitä kaikki paikat peitelijän kanssa perustaksi. Aseta sitten molemmat ja lopeta jauhe. Tämä voi myös auttaa torjumaan loistaa, jos sinulla on öljyinen ihonväri.

8 Eyelashes

Ripsiväri

Jos sinulla on tumma ihon sävy, todennäköisesti olet myös siunattu tummilla ripsillä. Jopa silti, ripsiväri on jäätymisen kakku, kun se tulee tehdä silmäsi pop. Se voi tuottaa dramaattista äänenvoimakkuutta ja pituutta. Käytä ripsien ripustamista ripsiasi pohjana ja sitten puolivälissä tuulella niitä. Siellä on monia erilaisia ​​maskaroja, jotka lupaavat ripsiäsi, kuten pidennystä, volumisointia tai curlingta.

9 Skin Care

Ihonhoito

Terve iho ja virheetön iho ovat parhaita keinoja parantaa kauneutta. On tärkeää hoitaa ihosi, kun altistat sen meikkiin joka päivä. Makeupilla on taipumus tukkia huokoset ja tukkia ihoa, joten lempeä kosteuttava puhdistusaine on paras. Ota myös huomioon oma ihosi tyyppi ihon hoitoon. Valitse sopivia tuotteita, jotka toimivat iholla ja ei sitä vastaan. Harkitse sellaisten tuotteiden käyttöä, joilla on antiaggregaatiota tai ihon korjaavia etuja puhdistuksen lisäksi. Tuotteet, joilla on SPF-luokitus, ovat erinomainen tapa suojata ihoa pitkällä aikavälillä ja pitää sen katsoa nuorena ja terveellisenä.

10 Brands

Parhaat kosmetiikkamerkit

On hienoja makeup-linjoja, jotka keskittyvät tuotteisiinsa naisiin, joilla on tummat ihonvärit. Iman on meikki linja, joka on kehittänyt kansainvälinen supermalli erityisesti naisten värin. Hyvin pigmentoituneille varjoille MAC on yksi parhaista vaihtoehdoista Paint Pot -mallistonsa kanssa. Covergirl Queen Collection on kaunis linja saatavilla paikallisessa apteekissa.

Leave A Comment

85 − 84 =