Tyypit Bangs

Etsitkö inspiraatiota siitä, miten voit käyttää bangsiasi? Ideoita uudelle leikkaukselle? Jos näin on, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä on viisitoista erilaista otsapikselityyppiä, joiden avulla voit ajatella, ja kukin niistä on kauniin julkkiksen antamaan käsityksen siitä, miten he näyttävät. Nauttia!

1. Sivuputket: Emma Stone

Tyypit of Bangs _ 01

Sivut pyyhkäisevät otsat ovat ylivoimaisesti suosituimpia otsatyyppejä, todennäköisimmin siksi, että ne ovat niin monipuolisia ja sopivat useimpiin sivun muotoihin. Lisäksi, jos käytät niitä tarpeeksi kauan, ne voidaan usein pyyhkiä ylös ponytailisi, mikä on lisäbonus. Emma Stone näyttää upealta sivuiltaan pyyhittyjä otsakkeita. Rakastan tapaa, jolla he leviävät silmänsä ympäri ja kehittävät kasvonsa. Tämä ulkoasu on täydellinen niille teistä, joilla on soikea kasvot.

2. Lyhyt Blunt Bangs: Katy Perry

Tyypit of Bangs _ 02

Jos haluat olla hieman rohkeampi, miksi et yritä käyttää lyhyitä, tylsiä otsatukkaita. Tämä ei näytä kaikille, mutta jos voit rockin, niin olet varma, että annat lausunnon. Tämä ulkonäkö voidaan irrottaa siitä, onko sinulla pitkät tai lyhyet hiukset, vaikka henkilökohtaisesti mieluummin sitä pitkiä hiuksia, kun kontrasti tekee todellisen lausunnon. Silti rakastan Katy Perryn lyhyitä tylsiä otsatukkaita hänen bobillaan. Tämä on hänen paras ulkonäkö, jos sinä kysyt minulta.

3. Blunt Bangs: Taylor Swift

Tyypit of Bangs _ 3

Taylor Swift on yrittänyt bangsaansa kaikin tavoin, mutta muutamia tyyppisiä otsatyyppejä sopivat pitkät, hoikkaat kasvot yhtä kuin tylsiä otsatukkaita. Rohkea, suoran leikkaus, joka istuu aivan silmänsä yläpuolella kiinnittää huomiota kauniisiin kasvoihinsa ja istuu hyvin pitkillä hiuksillaan. Rakastan myös sitä tosiasiaa, että hän on lisännyt puoliväliä, joka on keskenään perinteisempi. Älä pelkää kokeilla.
4.Fringe Bangs: Dianna Agron

Tyypit of Bangs_4

Dianna Agron on yksi kaikkien aikojen suosikkihahmojani. En vain pääse käsiksi siihen, kuinka kaunis hän on. Ja hänen hiuksensa on kuolla! Minä yksinkertaisesti rakastan häntä reunalla (vaikka ehkä olen harha, koska se on hiustyyliä minulla on!). Hänen hienon leikkauksensa sopii todella pyöreälle puolelle ja tuo esiin parhaimmat kaikista hänen piirteistään. Hänen reunansa on pitkä mutta ei liian pitkä eikä hänellä ole riskejä piilottaa hänen upeita silmiään.
5.Long Fringe Bangs: Kirsten Dunst

Tyypit of Bangs _5

Kirsten Dunst on kuluttanut bangsaansa lukemattomilla tavoilla, mutta tämä on luultavasti hänen parhaansa. Kaikki eivät voi vetää pitkiä haaroja, mutta Kirsten näyttää hyvältä. Tämä ilme on hieno lisäys hieman arvoitukselle tyyliisi. Henkilökohtaisesti, mielestäni pitkät bangs kuten nämä ovat parasta työtä pitkät hiukset kuitenkin olen nähnyt ihmiset käyttävät niitä pixie leikata ja silti näyttää awesome niin olla yhtä luova kuin uskallat.
6.Choppy Bangs: Reese Witherspoon

Tyypit of Bangs _6

Tämä on ylivoimaisesti Reese Withersponon parhaimmistoa. Rakastan häntä kipeästi otsatukkaina ja kerroksellisina hiuksina, se näyttää todella hyvältä, mutta minusta tuntuu siltä, ​​ettei tarpeeksi ihmisiä ole tarpeeksi rohkeita kokeilemaan tätä ulkoasua. Tämä tyyli on hyvä lisätä hieman reunaa ulkonäköäsi ja säästää sinua olemasta tavallinen Jane. Tämä ilme on hieno, jos sinulla on kohokohtia tai heikkovaloja, koska ne auttavat tuomaan esiin kestävyyden. Totta kai tämä ilme ei ole kaikille, mutta jos voit vetää sen pois niin sanon, älä pidä kiinni.
7.U-muotoiset Bangs: Lea Michelle

Tyypit of Bangs _9

U-muotoiset otsatukka näyttää hyvältä ja todella tuovat tyylikkyyden ulkoasuun. Se on tyyli Lea Michelle kuluu melko usein ja kuten näet, hän näyttää upealta sen kanssa. Suuri ajatella tätä tyyliä on se, että se ei ole pysyvä ja voit yksinkertaisesti leikata ja sitten käpristyä se U-muotoon, mikä tekee siitä todella monipuolisen bangsin tyylin. Se kannattaa kokeilla ainakin kerran.
8. symmetriset Bangs: Anne Hathaway

Tyypit of Bangs _14

Rakastan epäsymmetrisiä otsakkeita! Se on niin hieno ilme. Kun Anne Hathaway katkaisi hänen upeat lukot roolistaan ​​Les Miserablesissa, olin huolestunut siitä, että kaikki suuntaus oli kunnossa, kun hän avasi hänet lukemattomille ulkonäönä, epäsymmetriset otsat. Henkilökohtaisesti mielestäni tämä on tyyli, jonka kaikkien pitäisi yrittää kerran, koska useimmat sopivat tähän ulkoasuun yhdellä muunnelmalla. Tämä on loistava ilme, vaikka olisitkin kasvosi muoto tai hiusten pituus?

9.Pixie Cut Bangs: Carey Mulligan

Tyypit of Bangs _12

Carey Mulligan näyttää uskomattomalta pixie cut ja se on nopeasti tulossa hänen lausuntonsa näyttää. Älä pani, että ottaa pixie leikata tarkoittaa et voi olla bangs liian kuitenkin. Tässä Carey osoittautuu muuten uskomaton tyyliin. Hän näyttää eri tyyppisiä bang-tyylejä hänen pixie-leikkauksillaan vuosien varrella osoittaen, että pixie leikkaukset eivät ole mikään temppu poni. Jos sinulla on pixie leikattu tai harkitsee saada yksi sitten ehdotan, että annat tämän hyvännäköinen kokeilla.

10.Parted Bangs: Rachel McAdams

Tyypit of Bangs _7

Rachel McAdams on ehdottomasti suosikkini näyttelijä, joten sinun täytyy antaa anteeksi, että hänellä on enemmän kuin vähän harhaa tässä. Hän näyttää upealta eronnut otsatukka ja he kehystää kasvonsa kauniisti. Tämä tyyli on hyvä keskipitkällä tai pitkällä hiuksilla, mutta jos sinulla on lyhyitä hiuksia, kannattaa harkita toista tyyliä. Jos, kuten minäkin, sinulla on melko pieni otsa, tämä tyyli ei ehkä sovi sinulle, vaikka hiuksesi putoavat kasvosi yli liikaa. 

11. Vaihtelevat Bangs: Hilary Duff

Tyypit of Bangs _10

Vaihdettava otsatukka! Mikä mahtava idea! Jotkut tyylit otsatukka, kuten Hilary Duff's voidaan helposti muuntaa useampaan kuin yhteen tyyliin, kokonaan muuttaa ulkoasua vain aivohalvaus harjalla. Avoautoiset otsatukka ovat suuria, jos helposti tyytykö tyyliisi ja haluat vaihtaa useammin kuin sinä veloitat kampaajista tai nopeammin kuin hiukset voivat kasvaa. Jos etsit vaihtovelkaroita, paras ehdotukseni on olla erittäin pitkä profiili, koska sitä voidaan käyttää täydellisenä reunana, kuten U-muotoisia otsaputkia. Se voidaan jakaa keskelle ja jopa sivulle pyyhkäistään.

12.Round Bangs: Rachel McAdams

Tyypit of Bangs _11

Tämä on loistava tyyli, koska se todella kehystää kasvosi. Rakastan sitä, miten pyöreät bangs kulkevat kätevästi kulmakarjoittesi ympärillä ja varovasti kaltevasti kehystää kasvosi. Mielestäni, jos olet todennäköisesti sitomassa hiustesi paljon, tällaiset otsatukka sopii sinulle parhaiten. Jos sinulla on pieni otsake, tämän tyyppinen bang näyttää myös fantastiselta (ei että olen bias, koska se on mitä minulla on tai jotain!).

13.Liikkujen särmäys: Reese Witherspoon

Tyypit of Bangs _8

Karvaiset selkäreput ovat kauniita, koska ne antavat kauniita kaunotteluja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että sinulla on hiuksia kasvoillasi jatkuvasti. Plus, se tarkoittaa myös, että voit tasoittaa otsatukkaasi, lisätä niiden pituuden, ja silmät ovat silti mukava, hallittavissa oleva pituus.

14.Funky Bangs: Rihanna

Tyypit of Bangs _13

Bangsin ei tarvitse olla tylsää ja tavallista. Itse bangs voi olla uskomattoman funky, se on vain tapa saada luoda ja löytää sen sisällä on rohkea. Ottakaa esimerkiksi Rihanna - täällä hän on yksinkertaisella pixie leikkauksella, mutta hän on kokonaan muuttanut hiuksiaan curling hänen tavanomaiset sivut pyyhkäisi otsatukka ja tekee niistä näyttävät täysin erilaisilta. Rakastan tätä ulkonäköä, se on yksi suosikkikohtani hänestä, ja jos pystyt vetämään kiharoita, suosittelen, että kokeilet tätä otsapäilläsi riippumatta siitä, kuinka pitkät muut hiukset.

15.Pompadour Bangs: Miley Cyrus

Tyypit of Bangs _15

Tässä on toinen julkkis, joka on muuttanut otsatukkaansa (ja heidän pixie-leikkauksensa) luoda uuden ilmeen. Täällä Miley on pyyhkäissyt hänet ylöspäin niin, että ne näyttävät pompadour-otsisteiltä, ​​jotka ovat tuottaneet täysin uuden ilmeen. Tämä on hieno ilme, jos tunnet rohkeutta!

Leave A Comment

9 + 1 =