Top 100 kampaukset pyöreille puolille

Tervetuloa meidän Top 100 kampaukset pyöreille puolille! Olemme valinneet 100 upeaa kampausta, jota suosittujen julkkisten avulla on upeat pyöreät kasvot, joista voit valita. Meidän Top 100 kampaukset pyöreille puolille, löydät lyhyet kampaukset, keskipitkät ja pitkät kampaukset, bangs, up'dos ja paljon muuta. Olemme varmoja, että löydät kampauksen täydellisen kampauksen ja ainutlaatuisen persoonallisen tyylisi.

Tietäen kasvosi muoto on ratkaiseva, kun on kyse uuden hiustenleikkauksen tai kampauksen. Valintasi hiusten leikkaus, joka hiljaa kasvosi muoto voi olla ero hiusten katastrofin ja upean uuden ilmeen. Kasvojesi muoto määräytyy luuston mukaan - leuka linja, leuka, poski leveys ja otsan leveys. Voit selvittää kasvosi muodon vetämällä hiuksesi takaisin kasvoiltasi ja katsomalla peiliin. Vielä parempi, ota kuva kasvosi edestä, tulosta se ja piirrä viiva kasvosi ääriviivan ympärille. Tutustu alla olevaan kaavioon ja näe, mikä muoto sopii kasvosi parhaaseen.

Kasvot shapes ROUND

Joten, miten tiedät, onko sinulla pyöreä muotoinen kasvot? Pyöreät kasvot ovat suunnilleen samanlaisia ​​leveydeltään ja pituudeltaan, eikä leualla ole kovia kulmia. Erinomaisia ​​esimerkkejä julkkiksista, joilla on pyöreät kasvot, ovat Ginnifer Goodwin, Kirsten Dunst, Miley Cyrus ja Chanel Iman. Jos sinulla on pyöreät kasvot, sinulla on yleensä pyöristetty leuka, ja leveämmät kasvot täynnä poskia. Pyöreät kasvot myös yleensä näyttävät nuoremmilta kuin muut kasvot - ajatella Selena Gomezia ja hänen "vauvan kasvonsa".

Meidän Top 100 kampaukset pyöreille puolille näyttää täsmälleen mitkä tyylit kaipaavat pyöreää muotoilua ja miten kukin ulkoasu luodaan.

1. Michelle Williams Hairstyle pyöreille kasvoille: Pitkät bangs ja chic up'do

Olemme olleet innokkaasti katsomassa näyttelijä Michelle Williamsin lyhytaikaista hiustuotetta, koska hän leikkasi pitkät lukot vuonna 2010. Hänen upeat vaaleat hattut ovat kasvaneet kauniisti, ja täällä hän pukeutuu lyhyisiin hiuksiinsa tyylikkäästi pitkillä otsatukkailla. Hänen pitkät nyörillensä ovat hyvin imartelevia hänen pyöreälle kasvolleen, koska he luovat illan pitkälle, ohuemmalle kasvolle.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_001

2. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Suora sivusuuntaisella reunalla

Me rakastamme näyttelijä Emma Stonein yksinkertaista-kuitenkin-seksikäs keskipitkää. Hänen iso, sivusuuntainen rintakehänsä katkaisee pyöreän kasvonsa näkyvän "ympyrän" ja kiinnittää huomion silmiinsä ja suuhunsa. Tämä on hieno arkinen kampaus hienoille, suorille hiuksille, ja sitä on helppo ylläpitää.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_002

3. Sarah Hyland Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät, virtaavat kiharat

Moderni perhe näyttelijä Sarah Hyland käyttää brunette-lukkojaan upeissa, virtaavissa kiharoissa. Jos sinulla on pyöreä, nuorekas kasvot kuten Sarah, valitse kampaukset, jotka ympäröivät kasvosi muotoa, eikä tyylit, jotka yrittävät piilottaa sen. Yksinkertaiset sivuliike- ja pitkät kiharat antavat Sarahille hienostuneen ja tyylikkään ilmeen.

saapuu at the 17th Annual Screen Actors Guild Awards held at The Shrine Auditorium on January 30, 2011 in Los Angeles, California.

4. Kirsten Dunst Hairstyle pyöreille pinnoille: Platinum-blondi aaltoja

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää säteilevältä ja huolettomalta hänen platina-vaaleat hiukset aallot. Hänen hiuksensa leikataan pitkiksi kerroksiksi, jotka heiluttavat kevyesti otsaansa ja poskiaan, mikä luo pitkänomaisen kasvon illuusion. Voit kirkastaa hiusvärisi ja tuoda sen eloon, lisää hiuksiin hiukan huolellisesti asetetut korkea- ja matala-valot.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_004

5. Chanel Iman Hairstyle pyöreille pinnoille: Lyhyt, romanttinen kiharat

Supermalli ja Victorian salaisuus enkeli Chanel Iman näyttää lyhyeltä, romanttiselta curlilta hilpeältä ja lumoavalta. Hänellä on yksi pitkä kihara, joka luo epäsymmetriaa ja kiinnittää huomiota pois pyöreästä kasvostaan. Huomaa, että vaikka hänen otsansa on peitetty hänen sivusuuntaisella leikkauksellaan, hänen kasvonsa loppu ei ole piilossa hänen hiuksensa takana.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_005

6. Mila Kunis Hairstyle pyöreille pinnoille: Melko pompadour

Musta joutsen näyttelijä Mila Kunis pitää silmänsä yksinkertaisena ja kiillotettuna tyytymättömällä, hermostuneella pompadourilla (hiuslakka). Korkeuden lisääminen hiuksillesi on loistava tapa luoda kauemmin pidemmän, soikeamman kasvon illuusio. Milan ulkonäön luominen, hieroa hiukset pois otsaasi, varmista se melko ylöspäin ja käytä luistamatonta hiuslasia, jotta se pysyy vapana.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_006

7. Kelly Clarkson Hairstyle pyöreille pinnoille: Epäsymmetrinen bob

Laulaja Kelly Clarkson päivittää ulkoasunsa seksikäs, epäsymmetrinen bob, joka siististi kehystää kasvonsa. Pitkä edessä ja lyhyt takana, epäsymmetrinen nyrkkeily voi olla hyvin imartelevaa pyöreille pinnoille. Varmista, että etulevysi leikataan leukan alapuolelle niin, että kasvosi kasvavat kauemmin ja vähemmän pyöreältä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_007

8. Drew Barrymore Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät kupari aallot

Näyttelijä Drew Barrymore on toinen upea pyöreäkevää tyttö, joka osaa rock-kasvonsa muodon. Me rakastamme Drewin laajaa sivuttaistettua kampausta - etenkin hänen upeita kuparivärisiä lukkoja. Hänen pitkät kerrokselliset hiuslamput pehmentävät kasvonsa pyöreyttä ja kiinnittävät huomion huulilleen ja silmiin. Uudelleen luomista varten voit käyttää äänenvoimakkuutta lisäävää musaa kostealla juurella ennen huolellisesti puhalluskuivausta pyöreällä hiusharulla.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_008

9. Jennifer Lawrence Hairstyle pyöreille pinnoille: Upea kynttilä

Nälkäpelit näyttelijä Jennifer Lawrence käyttää hiuksia kauniissa kynttilässä (up'do samanlainen kuin pulla, joka on suojattu niskassa). Tämä on yksinkertainen, mutta lumoava kampaus, joka on helppo luoda uudelleen kotona. Käytä sitä wispy bangs ja muutama flyaway hiukset romanttinen tuntuu.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_009

10. Olivia Munn Hairstyle pyöreille pinnoille: Söpö chin-length bob

Amerikkalainen näyttelijä ja koomikko Olivia Munn näyttää upealta hänen söpö, leuka-pituus bob. Hän urheilu matala keskellä erottava ja lyhyet, kietoutuvat kerrokset hiukset, jotka tekevät hänen pyöreät kasvot näyttävät pidempään ja ohuempi. Ennen hiusten leikkaamista, ota yhteyttä stylistiisi ja löydä täydellinen tyyli pyöreälle puolelle.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_010

11. Tiffany Hines Hairstyle pyöreille pinnoille: Epäsymmetrinen nyrkkeilysäde

Me yksinkertaisesti rakastan näyttelijä Tiffany Hinesin epäsymmetristä bobia, jossa on söpöjä flippy-otsatukkaita. Hän pitää pitkään hiustensa etupuolella silmänsä silmät alas hänen häikäisevän silmänsä ja karamellin-vaaleanpunaiset huulet. Hänen flippy bangs antaa hänen hiukset loistava rakenne, ja he luovat lisää epäsymmetria - hyvä piilottaa pyöreät kasvot!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_011

12. Selena Gomez Hairstyle pyöreille pinnoille: Alhainen poni ja pitkät bangs

Singer Selena Gomez näyttää upealta alhaisesta poniasta ja pitkistä, kihartetuista otsisteistä. Päivitä yksinkertainen, koulun-tyttö ponnahduslauta, käytä alhaalla, jossa hiuslenkki kiertyy hiusliitoksen ympärille salatakseen sen. Jätä pitkät bangs irti ja käytä paksu curling rautaa antaa heille muutama romanttinen kiharat.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_012

13. Ginnifer Goodwin Hairstyle pyöreille pinnoille: Leikkisä pixie leikattu

Uskomme, että näyttelijä Ginnifer Goodwin näyttää ilmiömäiseltä lyhyillä hiuksilla, ja hän kokaa rohkeasti hänen leikkisä pikkuleikkauksensa. Se on myytti, että pyöreät tytöt eivät voi vetää pois lyhyitä hiuksia - katso Ginnifer! Oikealla leikkauksella ja muotoilulla lyhyt kampaus voi näyttää upealta minkä tahansa kasvon muotoon.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_013

14. Christina Ricci Hairstyle pyöreille pinnoille: Keskipitkä ja pokeriohjain

Näyttelijä Christina Ricci pitää sitä yksinkertaisena yllään pokeri-suorat hiukset löysästi sivujen välityksellä. Hänen pitkät hiukset kiinnittävät huomiota kasvojensa keskelle ja poispäin "ympyrän" ääriviivoista. Toista Christinan ulkonäkö suoristamalla hiukset, jos se on aaltoileva tai kihara ja käyttää super-shine-seerumia antamaan sille terveellisen, kiiltävän kirkkauden.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_014

15. Hayden Panettiere Hairstyle pyöreille pinnoille: Matala, tyylikäs pulla

Nashville näyttelijä Hayden Panettiere näyttää luottavaiselta ja houkuttelevalta hunaja-vaaleat hiukset matala, tyylikäs pulla. Hän omaksuu kauniin pyöreän kasvonsa ja käyttää hiuksiaan vetäytyneenä, lukuunottamatta pienen sivusilmäisen reunuksen, joka pehmeästi kehystää kasvonsa. Mansikka hermovyöhykkeellä, jolla on anti-frissi-seerumi, kiillotettu, tyylikäs ulkoasu.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_015

16. Fergie Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät, toistuvat aallot

Mustasilmäpavut Laulaja Fergie näyttää upealta hiuksillansa pitkillä, ahdistetuilla aalloilla. Me rakastamme hänen kiiltävää, mahonkinen hued lukot ja syvä keskiosa, joka pitää hiukset pois kasvoistaan. Keskimmäiset leikkaukset ovat erityisen imartelevia pyöreille pinnoille, koska keskimmäiset hiukset leikkaavat posket ja luo kauniin, ohuemman kasvon illuusion.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_016

17. Miranda Kerr Hairstyle pyöreille pinnoille: Sivusuuntaiset aallot

Victorian salaisuus malli Miranda Kerr on bang suuntaus hänen upea, sivuttainen aallot hiukset. Tämä hiusten trendi on hyvin imartelevaa pyöreille kasvoille, koska se luo epäsymmetriaa, joka kiinnittää huomiota kasvosi muotoon. Muodosta uusi kampaus, jossa on vain vähän sparkly nappikorvakorut ja minimaalinen meikki maksimaaliseen vaikutukseen.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_017

18. Katherine Heigl Hairstyle pyöreille pinnoille: Layered medium bob

Näyttelijä Katherine Heigl näyttää tuoreelta ja huolettomalta hänen kerroksellisella, keskipitkällä bobillaan. Hänen solisluun laidunkoiransa on täydellinen pituus hänen pyöreälle pinnalleen, koska se vetää silmät alas keskelle kasvonsa. Rakastamme myös hänen hiusväriään - voihainen, kesäinen blondi, joka on täydellinen lämpiminä kuukausina.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_018

19. Eva Marcille Hairstyle pyöreille pinnoille: Lähikuvainen platina tonttu

Eva Marcille -mallin käännettynä näyttelijä näyttäytyy loistavana ja itsevarmana super-lyhyt, platina-pixie-leikkauksellaan. Hän kokaa tämän ulkonäöltään rohkeilla korallisuulilla ja suurilla kultakorvilla. Pixie-leikkaukset näyttävät hyvältä pyöreiltä pinnalta, ja ne ovat hyvin käytännöllisiä ja vähäisiä ylläpitoa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_019

20. Kate Bosworth Hairstyle pyöreille pinnoille: Pehmeä up'do

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Kate Bosworth näyttävät melko hyvin ja valmiina hänen intricamente punottu up'do. Hän ei pelkää pukea hiuksiaan vetäytyneenä kasvoiltaan, ja me rakastamme, kuinka hän sekoittelee häntä etsimään trendikästä korvanappia. Punottu hiukset ovat myös erittäin suosittuja tällä hetkellä, joten päästä luova ja aloittaa kokeilemalla palmikoita ja punokset hiuksesi!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_020

21. Michelle Williams Hairstyle pyöreille pinnoille: Soft razor-cut pixie

Näyttelijä ja inspiraatio kaikille lyhyille hiuksille tytöille, Michelle Williams osaa rockin lyhyen pixie-leikkauksen. Rakastamme hänen pehmeitä, parveilevia kerroksiaan ja hiustensa höyheniä. Avain tähän kampaukseen on leikattu - varmista, että siirryt hiustartuntaan, johon luotat, saadaksesi juuri haluamasi ulkoasun!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_021

22. Charlize Theron Hairstyle pyöreille pinnoille: Kaareva chin-length bob

Etelä-Afrikkalainen syntynyt näyttelijä Charlize Theron näyttää flirty ja naisellinen hänen kihara, leuka-pituus bob. Hänen syvä keskiosassaan pitää hiukset pois kasvoistaan ​​ja kiinnittää huomiota myös silmiin ja huulille. Käytä lämpöä muotoilevia rullia hiuksessasi, kun puhaltaa sen kuivaksi pirteäksi, täyteläisiksi kiharoiksi.

Attends the American Cinematheque 24th Annual Award Presentation To Matt Damon at The Beverly Hilton hotel on March 27, 2010 in Beverly Hills, California.

23. Mila Kunis Hairstyle pyöreille pinnoille: Suora, tyylikäs ja seksikäs

Näyttelijä Mila Kunis pukeutuu pokerisuoraan hiuksiinsa matala keskellä ja pitkillä, hienovaraisilla kerroksilla. Tämä on hieno hiustyyli hiuksille, koska se antaa hiustesi ja syvyytesi. Jotta pääset hiuksiin kuin Mila, hieroa hiukset kuivaksi ja levitä lämpöä suojaavat hiustuotteet ennen huolellisesti suihkuttaaksesi sitä suoraan.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_023

24. Christina Ricci Hairstyle pyöreille pinnoille: Täysin coiffed bob

Näyttelijä Christina Ricci näyttää säteilevältä hänen täysin karkaistu, hieman kihara bob. Me rakastamme hänen sivusuuntautuneita leikkauksiaan ja kuinka hänen hiuksensa on jäänyt toiselle puolelle korvaansa. Hänen sivusuosittu leikkaus hajottaa kasvonsa pyöreyden ja kiinnittää huomiota kauniisiin pähkinänvihreisiin silmiinsä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_024

25. Mandy Moore Hairstyle pyöreille pinnoille: Shaggy medium bob

Näyttelijä Mandy Moore kallistaa tytön seuraavaan ulkoasuun pörröisellä keskipitkällä bobilla. Rakastamme hänen hiuksissansa erilaiset tekstuurit, kerrokset ja kohokohdat, jotka kaikki toimivat yhdessä tuottamaan johdonmukaista ja tyylikästä ulkoasua. Tämä on ihana, yksinkertainen ulkoasu, joka on helppo ylläpitää.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_025

26. Sarah Hyland Hairstyle pyöreille pinnoille: Big ballerina pulla

Moderni perhe näyttelijä Sarah Hyland näyttää tyylikkäältä ja hohdokkaalta hänen ison ballerina pullaansa. Tämä on hieno kampa pyöreille kasvoille, sillä tämä melko ylöspäin luoma korkeus pyrkii pitemmän kasvon illuusioon. Sarah jättää muutamia karvaisia ​​hiuksia kehystämään kasvonsa ja pitää hänen makeup yksinkertainen siivekäs eyeliner ja alaston huulet.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_026

27. Jennifer Lawrence Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät, toistuvat aallot

Näyttelijä Jennifer Lawrence näyttää upealta hänen pitkiltä, ​​hauskemmalta aallon hiuksilta. Erityisesti rakastamme hänen hiusväriään - tuhkahiljaa, karamelli ja kastanjapuu tuovat kirkkaan kasvonsa ja antavat hiuksilleen syvyyden. Jenin sivuhaukkaiset otsatukka hajottaa kasvonsa pyöreyden, ja he korostavat myös hänen upeita sinisiä silmiä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_027

28. Kirsten Dunst Hairstyle pyöreille pinnoille: Feathery blonde aaltoja

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää silmiinpistäväksi höyhenpeittävistä vaaleista hiuksista ja tummista vaaleanpunaisista huulistaan. Karvansa kevyt, karkea rakenne on yksinkertaisesti jumalallinen, ja se antaa hiuksilleen suuren ruumiin. Kirstenin kesän ilmeen luomiseksi kysy stylistiltäsi parantamaan hiuksiasi eräillä korkea- ja matala-valoilla, jotka täydentävät ihoa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_028

29. Ginnifer Goodwin Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkä pixie leikattu jyrkästi otsatukkailla

Näyttelijä Ginnifer Goodwin näyttää tyylikkäältä pitkällä, siistillä pixie-leikkauksellaan. Hänen pitkät, jännät otsat kaipaavat hänen pyöreää kasvonsa ja antavat hänelle vaihtoehtoisen kierteen. Huomaa pienet hiuspalat, jotka osittain peittävät korvansa - pitämällä tämän hiukset kauas rikkoo kasvosi pyöreyttä ja kiinnittää huomion pois leuan päältä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_029

30. Kelly Clarkson Hairstyle pyöreille pinnoille: Blunt bob

Laulaja-lauluntekijä Kelly Clarkson menee pitkästä ja vaaleasta lyhyt ja brunette, ja me aivan rakastamme hänen uuden ilmeensä! Hänen tylpänsä bob kehystää kasvonsa kauniisti, ja hänen hieman keskittymättömän poikansa kiinnittää huomionsa kasvojensa keskelle sen sijaan, että hän keskittyisi hänen täyteen poskeaan ja pyöreään leukaansa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_030

31. Lily Cole Hairstyle: Pitkä pyöreille pinnoille, tulisia punaisia ​​kavereita

Englantilainen malli ja näyttelijä Lily Cole pukeutuu pitkät, tuliset punaiset pitsit löysästi matalilla sivuosioilla. Saat Lilyn täydellisen, teksturoidun puhaltamisen, hieronnan muotoisen mousseen kosteisiin hiuksiin ja jakaa sen osiksi. Puhalla kutakin osaa erikseen ja jätä hiukset irti kuivana. Helppo!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_031

32. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Kihara, karkea bob

Näyttelijä Emma Stone on joka kerta vaalea pommi hänen kiharat, pörröisellä bobilla ja kuumalla vaaleanpunaisella huulipunalla. Mielestämme hän näyttää yhtä upealta kuin vaalea tai punapää, vaikka hän näyttää erityisen silmiinpistävä platinaa vaaleat lukot. Hanki Emma: n täydet kiharat paksuisella kiharrupenkillä ja käytä luistamatonta hiuslakkaa pitämään ne paikallaan koko päivän.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_032

33. Keri Hilson Hairstyle pyöreille pinnoille: Kaksisuuntainen, epäsymmetrinen bob

Näyttelijä Keri Hilson näyttää upealta hänen tyylikkäässä kaksisävyisessä, epäsymmetrisessä bobissa. Me rakastamme, kuinka hän pelaa hiuksissakin eri pituuksilla ja väreillä pitäen samalla klassisen ja mahtavan tyylin pyöreälle kasvolle. Jos sinulla on lyhyet hiukset ja pyöreät kasvot, noudata Kerin esimerkkiä ja kokeile omituista, epäsymmetristä bobia.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_033

34. Charlize Theron Hairstyle pyöreille pinnoille: Curled chignon ja sparkly headband

Elokuvan tähti Charlize Theron näyttää enkeliltä hänen täysin kihartuneen kynttilänsä ja kipinävän diamanteen pääpantaansa. Päänauhat ovat tyylikäs ja helppokäyttöinen tapa pitää hiuksesi paikallaan, ja ne myös kiinnittävät huomiota pyöreämmistä kasvoista. Pidä haavasi läpi otsaasi pehmentämään ominaisuuksia.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_034

35. Sarah Hyland Hairstyle pyöreille pinnoille: Curled up'do

Näyttelijä Sarah Hyland näyttää upealta hänen kehittyneesti curled up'do. Hänen keskellä erottuva ja pitkät, epäsymmetriset otsatukka ovat hyvin imartelevia hänen pyöreälle puolelle, ja me rakastamme hänen lämpimän suklaanruskeat hiusväriään. Tämä kampaus avaa kasvosi, joten varmista, että meikki on virheetön!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_035

36. Kate Bosworth Hairstyle pyöreille pinnoille: Sivut pyyhkäisi ja suora

Näyttelijä Kate Bosworth on täydentänyt "tytön vieressä" ulkoasua hänen sivuvaikutuksellaan, hunajaa vaaleat hiukset. Hänen samantyyppisiä hiuksiaan kuluu suoraan hienovaraisella aallolla, joka pehmentää pyöristettyä leuanaluettaan. Pidä ulkoasua tuoreena värikäs meikki ja kirkas värillinen mekko.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_036

37. Miley Cyrus Hairstyle pyöreille pinnoille: Punky pixie leikattu

Olipa rakastat tai vihaat kiistanalaista poplaattoria Miley Cyrusia, sinun on myönnettävä, että hän on rohkea ja luottavainen hänen henkilökohtaiseen tyyliinsä liittyen! Rakastamme hänen punkki platinaa pixie leikata, hänen fringe muotoiltu pehmeä piikkejä. Hän tasapainottaa hänen nuorekkaan, pyöreän kasvonsa lisäämällä korkeutta ja tekstuuria hiuksiinsa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_037

38. Selena Gomez Hairstyle pyöreille pinnoille: Poker-suora ja pitkä

Lauluntarjoaja Selena Gomez näyttää pörröiseltä pokeri-suorilla pitkillä hiuksillaan. Hän pukeutuu hiuksiin löysällä sivuseikkauksella, jolloin hänen pitkät kerrokset ottavat useita senttimetrejä pois pyöreän pinnan molemmilta puolilta. Jotta saisit super-suorat hiukset, käytä hiusten suoristusta (litteä rauta), jolla on runsaasti lämpöä suojaavia hiustyyppejä, jotta vahinko ei onnistu.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_038

39. Michelle Williams Hairstyle pyöreille pinnoille: Mansikka-blondi pääpanta

Michelle Williams päivittää hänen pixie leikata värittämällä sen lämmin mansikka-vaalea, ja yllään yksinkertainen musta pääpanta. Lisävarusteet voivat olla erinomainen tapa kiinnittää huomiota kasvosi pyöreydestä. Kokeile kauniita päänauvoja, hiusleikkejä tai jopa kukkia hämmästyttämään yksinkertaista lyhyttä kampaasi.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_039

40. Mandy Moore Hairstyle pyöreille pinnoille: Choppy bob

Näyttelijä Mandy Moore näyttää hauska ja flirty hänen lyhyt, kiero bob. Huomaa, että menestyvän lyhyt kampauksen toistuvat elementit pyöreitä tyttöjä varten: 1. pidä kerrokset kauemmin kuin leuan pituus, 2. luo epäsymmetria sivuhaavalla rintakehällä ja hiuksia, jotka on sijoitettu vastakkaisen korvaan, 3. hymyilevät!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_040

41. Chanel Iman Hairstyle pyöreille pinnoille: Sivutut, laaja aaltoja

Supermalli Chanel Iman näyttää super-seksikkäiltä sivuvaikutuksiltaan, laajoista hiuksistaan. Me rakastamme hienovaraista ombrea lukkojensa loppupuolella ja hänen rohkeita, sivuvahvistettuja reunojaan, joka antaa kauemmin kauemmaksi kasvot. Jos haluat seurata ombre-trendiä, kokeile ensin hienovarainen haalistu ennen kuin päätetään jotain dramaattisempaa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_041

42. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Upea puolikas, puoliksi alas

Näyttelijä Emma Stone näyttää tupakoinnin kuumalta täydelliseltä puoliltaan, puoliksi alaspäin. Me rakastamme kaiken tämän kampauksen - kesän vehnä-vaalea väri, hienovaraiset kerrokset ja silmäripsien kuorinta bangs. Jotta Emma näyttäisi uudelleen, ota osa hiuksista jokaisen temppelin yläpuolelta ja kiinnitä ne pään takaosaan yksinkertaisen, elegantin up'do.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_042

43. Mila Kunis Hairstyle pyöreille pinnoille: Helppo laukaus

Näyttelijä Mila Kunis näyttää tyylikkäältä ja tyylikkääksi hänen tyylikkään, keskikorkean pylväänsä. Hämmästyttää omia poniasi kiusantelemalla hiustesi kruunuilla antamaan hiustesi lisäkorkealle ja kiinnittämään hiukset keskikorkealle ponnahduslaudalle. Kierrä hiusneule hiusneulan ympärille piilottaaksesi sen ja viimeistele ulkoasu hiutalevasti hiustenne päähän. Helppo!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_043

44. Katherine Heigl Hairstyle pyöreille pinnoille: Pehmeä, kihara

Näyttelijä Katherine Heigl pukeutuu lyhyisiin hiuksiinsa pehmeällä, kiemurtelevalla bobilla. Hänen kehittyneesti kiharat hiukset kehystään kasvonsa ja antaa hänelle näyttävän romanttista kosketusta. Nosta Katherinin ulkonäköä käyttämästä rullia hiuksillasi samalla kun puhaltaa sen kuivaksi ja viimeistelyyn sitten curling-raudan avulla..

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_044

45. Jennifer Lawrence Hairstyle pyöreille pinnoille: Messy top-knot pulla

Näyttelijä Jennifer Lawrence kallistaa ylhäältä hiuslangan trendin epäterävillä pajuilla, jotka on kasattu pään päälle. Hänen hiuksensa on hieman kietoutunut kruunuun luomaan äänenvoimakkuutta, ja karvaiset hiukset jäävät luonnolliselle rakenteelle. Tämä kampaus on erittäin monipuolinen - käytä sitä sotkuisena rennonäkymän tai liukas hiukset takaisin ja varmista se tiukka pulla enemmän lumoava ulkonäkö.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_045

46. ​​Miranda Kerr Hairstyle pyöreille pinnoille: Sivuttainen ja sivusuunnattu

Lingerie malli Miranda Kerr yrittää jotain uutta kanssa intricately side-punottu hairdo. Rakastamme kontrastia hänen tyylikkäiden, sivuttaistuneiden hiusten aaltojen ja teksturoitujen punosten välillä. Mirandan ulkonäön luominen tekee syvästä sivusiirtymästä irti hiuksistasi ja kampaa puoli puoleen toiselle puolelle. Päänäytä hiuslasten toinen puoli ja käytä hiuslakkaa pitämään kaikki paikoillaan.

Top 100 kampaukset pyöreille puolille

Mukana: Miranda Kerr

Missä: New York City, Yhdysvallat

Milloin: 6. toukokuuta 2013

Luotettava: WENN.com

** Ei saatavilla julkaistavaksi Saksassa ** "width =" 500 "height =" 702 ">

47. Drew Barrymore Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät, jyrkät aallot

Näyttelijä Drew Barrymore näyttää rennolta ja huolettomalta hänen pitkillä hiutaleillaan. Hänen keskimmäisen poistonsa ansiosta hänen hiuksensa putoavat niin, että se piilottaa kasvonsa reunat, jolloin se näyttää pidemmältä ja ohuemmalta. Ota inspiraatiota Drewilta ja yritä lisätä pitkät, hiutaleet kerrokset kampaasi, jotta se olisi dynaamisempi.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_047

48. Olivia Munn Hairstyle pyöreille pinnoille: Chic ja tyylikäs up'do

Näyttelijä Olivia Munn on kuva täydellisyydestään hänen tyylikkään, tyylikkään up'do-tyylinsä kanssa. Rakastamme hänen pitkää, leveää sivureunaa, joka varovasti kehystää kasvonsa ja pienet kultaiset korvillensa, jotka hioivat hänen ulkoasultaan. Lisää iskuja, käytä siivekäs eyeliner ja kirkas, mattapunainen huulipuna, kuten Olivia.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_048

49. Tatyana Ali Hairstyle pyöreille pinnoille: Kiiltävä, sivusuuntainen bob

Amerikkalainen näyttelijä ja R & B-laulaja Tatyana Ali urheilevat kiiltävää, sivuttaissuuntaista bobia, joka hiljaa hänen pyöreää kasvonsa. Rakastamme hänen epäsymmetristä hiuspituuttaan ja lyhyitä, hajuaisia ​​kerroksia, jotka antavat hiuslastensa. Älä pelkää leikata hiuksia eri pituisiin kummallakin puolella - Tatyana näyttää meille, että se voi näyttää hämmästyttävältä!

<> The Shrine Auditoriumissa 1. heinäkuuta 2012 Los Angelesissa Kaliforniassa.

50. Kirsten Dunst Hairstyle pyöreille pinnoille: Seksikäs ja lyhyt

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää seksikkäältä mutta kovaa lyhyellä blondi bobillaan. Tämä kampaus sopii pyöreälle kasvolleen täydellisesti sen viileilevät otsat, hienovarainen rakenne ja täydellinen alle-leuan pituus. Ota inspiraatiota Kirstenistä ja ota bangsi leikattu hieman pidemmillä paloilla sivulle pehmeämpi ulkoasu.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_050

51. Lily Cole Hairstyle pyöreille pinnoille: Runsaat kiharat

Englantilainen malli ja näyttelijä Lily Cole pukeutuu kullanvärisiin hiuksiin löysällä upeilla, runsailla kiharoilla. Hänen keskustautumisensa poistavat hiukset kasvojensa sivuille, ja hänen täydelliset kiharat kasaavat harteilleen, antaen hänelle pehmeän ja romanttisen kosketuksen. Jos sinulla ei ole luonnollisesti kiharaja, investoi korkealaatuiseen käyristystappiin ja luo omat täydelliset kiharat.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_051

52. Hayden Panettiere Hairstyle pyöreille pinnoille: Alhainen, sotkuinen pulla, jossa sivusuuntaiset raajat

Näyttelijä Hayden Panettiere näyttää tuoreelta ja flirttailevalta hänen matala, sotkuinen pulla ja sivusuosittu. Anna alhaiselle pinnalle ylimääräinen hohdokkuus sitomalla sitä löyhästi ja antamalla hiusnauloja vetää ulos. Houkuttele Haydenin upea ulkonäkö hienolla pudotuskorvilla ja hohtavan kasvotupalla.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_052

53. Fergie Hairstyle pyöreille pinnoille: Syvä keskiosa ja keskipitkät aallot

Laulaja Fergie pitää kampauksensa yksinkertaisena syvällä keskiosalla ja pehmeillä keskipitkällä aallolla. Keskiosat ovat suuria pyöreitä kasvoja varten, kun ne kiinnittävät huomiota kasvojen keskelle, eikä keskittyä kasvosi pyöreään muotoon.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_053

54. Ginnifer Goodwin Hairstyle pyöreille pinnoille: Seksikäs lyhyt "tehdä alittavaksi

Näyttelijä Ginnifer Goodwin näyttää upealta hänen seksikkäältä, lyhyt kampaukseltaan. Tämä on urheilullista hienovaraista alitetta (lyhyt takana ja sivuilla), joka luo mielenkiintoisen kontrastin pitkien hiusten päälle. Työnnä pieni määrä tilavuusvoimaista musaa kosteisiin hiuksiin ennen puhalluskuivausta, jotta saat lukkoasi ylimääräisen ruumiin.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_054

55. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Sivusaalattuja kalkkikivipyyhkeitä

Näyttelijä Emma Stone näyttää silmiinpistävän hänen pitkät nuuskanpyyhkyt, jotka on pyyhkätty toiselle puolelle. Sivut pyyhkäisi hiukset juuri nyt, ja se on helppo etsiä kotona. Luo syvä sivuliike, kun hiukset ovat vielä märät, ja työnnä hiukan korkean lujuuden hiusgeeli jakautumisen kummallekin puolelle. Huolehdi varovasti, että hiukset pysyvät paikallaan koko yön.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_055

56. Miranda Kerr Hairstyle pyöreille pinnoille: Fancy kimmokkeet ja kiharat

Malli Miranda Kerr näyttää tuoreelta kasvoilta ja flirtyineen pitkillä hiuksillaan, täynnä fanikuvia ja kiharoita. Hänen keskimmäisen poikansa pitää hiukset pois kasvoistaan ​​ja lyhyet kerrokset ("heilut") kiinnittävät huomion pois kasvojen pyöreydestä. Tämä kampaus on täynnä tilavuutta ja koostumusta, ja mielestämme se olisi täydellinen puolueelle tai erikoiselle tilaisuudelle.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_056

57. Charlize Theron Hairstyle pyöreille pinnoille: Lyhyt platinainen pixie leikattu

Etelä-Afrikkalainen elokuvateatteri Charlize Theron rokkaa hänen lyhyta platinaa, joka leikataan luottavaisesti ja tasapainoisesti. Pixie leikkaukset voivat näyttää ilmiömäisiltä pyöreiltä puolilta edellyttäen, että valitset oikean tyylin. Ota yhteys kampaajasi kanssa selvittämään, minkälainen pixie-leikkaus sopii sinulle - valitse lyhyt, pitkä, partaveitsi, piikikäs tai jopa sivuttain leikattu pixie-leikkaus.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_057

58. Sarah Hyland Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät, kiiltävät aallot

Modern Family-näyttelijä Sarah Hyland näyttää upealta pitkällä, kiiltävällä hiusten aallolla. Hänellä on lyhyt, sivuttainen pyyhkäisy, joka katkaisee hänen kasvojen ääriviivat "ympyrän". Tämä kampauksen muotoilu on erittäin helppoa ja ylläpitää - lisää houkuttelevaa glamouria, hiutaloittaa hiustenne päätä käpertyneellä kädellä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_058

59. Kirsten Dunst Hairstyle pyöreille pinnoille: Melko alhainen lantikka

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää upealta hänen melko alhaalla ponnahduslautansa. Hänen wispy side-pyyhkäinen reunus pehmentää hänen piirteitä ja kiinnittää huomiota alas hänen siniset silmät ja kuuma vaaleanpunainen huulipuna. Pidä lonkeräsi löysänä ja syleilee pehmeää, romanttista kosketusta.

saapuu at the 17th Annual Critics' Choice Movie Awards held at The Hollywood Palladium on January 12, 2012 in Los Angeles, California.

60. Mandy Moore Hairstyle pyöreille pinnoille: Medium mahonki aaltoja

Näyttelijä Mandy Moore pitää sen yksinkertaisena keskipitkällä mahonkilla aallot hiukset. Me rakastamme hänen lyhyitä, hajuaisia ​​otsapuja ja hienoja kerroksia hiuksissaan, jotka pehmeästi kehittävät kasvonsa. Tämä on hieno, suorat hiukset hiukset, koska se luo kehon ja tekstuurin, joka tekee hiuksista dynaamisempia.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_060

61. Michelle Williams Hairstyle pyöreille pinnoille: Lyhyt särkynyt bob

Näyttelijä Michelle Williams näyttää upealta lyhyen, pörröisen bobinsa kanssa. Me rakastamme sitä, miten hän omaksuu lyhyet hiukset kasvaa ja kokeilee eri tyyliä. Kokeile pitkät, viettelevät otsatukka, kun hiukset kasvavat pidempään romanttisemman tunnelman vuoksi.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_061

62. Tatyana Ali Hairstyle pyöreille pinnoille: Kiiltävät, toistuvat lukot

Amerikkalainen näyttelijä ja R & B-laulaja Tatyana Ali näyttävät viileältä ja rennosta kiiltäviltä, ​​hauskemmilta lukkoiltaan. Tämä on erinomainen päivittäinen kampaus, joka on helppo ylläpitää ja hienosäätää entistä kiillotettuna. Kokeile lisävarusteita, kuten päänauvoja, leikkeitä ja jopa kukkia, jotta voit päivittää yksinkertaisen keskipitkän kampauksen.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_062

63. Mila Kunis Hairstyle pyöreille pinnoille: Alhainen lantioväli, jossa pitkät, pehmeät otsat

Näyttelijä Mila Kunis näyttää tyylikkäältä ja houkuttelevalta alhaisella lanttipukallaan ja pitkillä, pehmeillä bangsilla. Erityisesti rakastamme hänen hiuksissansa hienot hiukset, jotka kirkastavat hänen ihonsa ja tuovat esiin kasvojen piirteet. Pyydä hiustarttasi lisäämään hiuksillesi korkea- ja matala-valoja, jotta se antaa lisää syvyyttä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_063

64. Kate Bosworth Hairstyle pyöreille pinnoille: Side-swept beachy blondi aaltoja

Olemme erittäin kateellisia amerikkalaisesta näyttelijästä ja mallista Kate Bosworthin sivuttaisilta rantavaaleilta vaaleilta aalloilta! Hän käyttää hiuksiaan dramaattisella sivuliikkeellä runsaalla äänenvoimakkuudella ja paksuilla päillä. Kate on myös hiuksissaan hiuksenhieno ombre, jossa on tummat vaaleat juuret ja platinaa vaaleat vinkit.

CENTURY CITY, CA - APRIL 02: Actress Kate Bosworth arrives to the premiere of

65. Selena Gomez Hairstyle pyöreille pinnoille: Söpö pompadour ja super-pitkät aallot

Pop-tähti Selena Gomez pukeutuu super-pitkät hiukset löysästi söpöllä, hermostuneella pompadourilla (iso hiuslakka hiukset). Pompadours on tällä hetkellä erittäin suosittu, ja ne ovat erityisen imartelevia pyöreille kasvoille. Selenan ulkonäön luomiseksi käytä äänenvoimakkuutta lisäävää musaa kosteissa hiuksissa ja kiihdytä luustoasi luomaan typerä pompadour.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_065

66. Christina Ricci Hairstyle pyöreille pinnoille: Kihara ja tylsä ​​otsatukka

Näyttelijä Christina Ricci kalliilla keskipitkällä "tehdä söpö kiharoita ja hänen allekirjoituksensa tylsä ​​otsatukka. Blunt bangs eivät sovi kaikille (ja ne voivat olla painajainen niille meille, joilla on epäluuloiset hiukset!), Joten ota yhteyttä stylistiisi ennen kuin päättäisit saada ne.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_066

67. Charlize Theron Hairstyle pyöreille pinnoille: Suuri aaltoileva reunus

Charlize Theron näyttää upealta hänen iso, aaltoileva blondi leikkaus. Tämä kampaus on hieno hiukset, joka kasvaa super-lyhyt "do, ja se on helppo ylläpitää säännöllisesti trims. Luo epäsymmetria iso, sivuttainen pyyhkäisy, joka kiinnittää huomiota kasvosi pyöreydestä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_067

68. Jennifer Lawrence Hairstyle pyöreille pinnoille: Shaggy, seksikäs bob

Näyttelijä Jennifer Lawrence näyttää erinomaiselta hänen jyskytön, seksikäs bob. Tämä kampaus on kyse tekstuurista, ja me ehdottomasti rakastamme hänen kasvonsa kehystämättömiä hiuksia. Varmista, että löydät suuren kampaajan, joka osaa leikata hiuksiasi niin, että luodaan luonnollinen, seksikäs rakenne.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_068

69. Olivia Munn Hairstyle pyöreille pinnoille: Tyylikäs tylppä bob

Näyttelijä Olivia Munn pukeutuu korppikotkaansa tyylikkään tylppäpallon kanssa hienovaraisella sivuliikkeellä. Me rakastamme kuinka varma, että hän näyttää yllään hiuksiaan korviensa takana, näyttämästä hänen virheetöntä kasvonsa. Älä pelkää pukeutua hiuksiin kampaamalla takaisin - valitse vain silmäänpistäviä lisävarusteita, kuten Olivian korallipisarannekorut, kiinnittää huomiota kasvosi pyöreydestä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_069

70. Drew Barrymore Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät kesäiset aallot

Näyttelijä Drew Barrymore näyttää säteilevältä pitkiltä, ​​kesäisin aallot hiuksista. Me ehdottomasti rakastetaan karamellin ja platinan raitoja hiuksiin, jotka kirkastavat kasvonsa. Houkuttele Drewin haastatteluasi pyytämällä tyylilinttasi lisäämällä hiuksille täydentäviä korkea- ja matala-valoja.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_070

71. Mila Kunis Hairstyle pyöreille pinnoille: Sivut pyyhkäisi brunette aaltoja

Näyttelijä Mila Kunis naulaa tytön vieressä olevan ulkoasun yksinkertaisilla sivusaalisilla brunette-aalloilla. Hän pitää ulkonäöltään raikasta ja super-yksinkertaista luonnollista meikkiä ja hillittyjä koruja. Jotta terveet, kiiltävät hiukset, kuten Mila, jättävät lämmön muotoilun ja heiluttavat hiukset kuumalla öljykäsittelyllä kerran viikossa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_071

72. Hayden Panettiere Hairstyle pyöreille pinnoille: Tyylikäs epäsymmetrinen bob

Näyttelijä Hayden Panettiere näyttää tupakoivalta kuumana hänen tyylikkään, epäsymmetrisen bobinsa kanssa. Me yksinkertaisesti rakastan sitä, miten hänen blondi A-line bob kehystää kasvonsa ja kiinnittää huomiota hänen silmiinpistäviin punaisiin huulet. Sijoittaa korkealaatuiseen hiusten suoristukseen, jotta hiukset ovat hiuksiset ja suorat kuten Haydenin.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_072

73. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Lihavoitu, tylsä ​​otsatukka

Näyttelijä Emma Stone näyttää ilmiömäiseltä hänen vaaleat hiukset ja hänen rohkeat, tylpät bangs. Mielestämme hän näyttää hämmästyttävältä, vaikka hän valinnut hiusten värin, mutta meidän on tunnustettava, että hän on erityisen silmiinpistävä kuin vaalea. Hänen tylppä, silmänräpäisevät kynsilakkaukset korostavat silmiään ja kiinnittävät huomiota hänen kasvojensa keskelle.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_073

74. Mandy Moore Hairstyle pyöreille pinnoille: Lyhyt ja seksikäs

Näyttelijä Mandy Moore näyttää kuinka seksikäs lyhyt kampaus voi olla. Mandy urheilu pitkä pixie leikata sivuttainen pyyhkäisee otsatukka ja hienovarainen kohokohdat, jotka hienompaa hänen ihonsa. Saat rennon ulkoasun, pitäkää hiukset hiottuina ja omaksuttavia karvatupasi.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_074

75. Tiffany Hines Hairstyle pyöreille pinnoille: Hohdokkaat korppikotkat

Amerikkalainen näyttelijä Tiffany Hines näyttää upealta hänen kiiltävän korvetonsa. Erityisen rakastamme kasvojen kehystämiseen vaikuttavat super-kiiltävät hiuskerrokset, ja kasvojen kasvot kasvavat sivuvaikutuksilta. Terveille, kiiltäville hiuksille kokeile terveellisen hiusten ruokavalion runsaasti proteiineja - aloita lisäämällä pähkinöiden, avokadon ja munien saanti.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_075

76. Ginnifer Goodwin Hairstyle pyöreille pinnoille: Kihara, karkea bob

Meillä on kaksi mielessä Ginnifer Goodwinin uuden kampauksen - me rakastamme, kuinka hänen hiuksensa kasvaa, mutta menemme kaipaamaan hänen super-lyhyet lukot! Ginnifer näyttää upealta hänen koukussaan, leukapituisella bobilla ja hienovaraisella sivuliikkeellä. Jos hiukset eivät ole luonnollisesti aaltomaisia, kokeile käyttää ohuita käyristystappia herkkien kiharojen luomiseen.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_076

77. Fergie Hairstyle pyöreille pinnoille: Blonde pommi kiharat

Mustasilmäpavut laulaja Fergie näyttää jokaisesta divaa upeista "blondi pommi" kiharoistaan. Tämä kampaus on kyse volyymi ja maksimointi sukupuolen valitus. Houkuttele Fergie-ilmeä käyttämällä hiusmateriaaleja ja päällä olevia rullia hiuksissasi, kun puhallat sitä. Päätä ulkonäkösi hieman punaisella lippyllä ja olet hyvä mennä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_077

78. Kirsten Dunst Hairstyle pyöreille pinnoille: Kaunis, naisellinen bob

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää flirttailevalta ja naiselliselta platinaa vaalealla bobillaan. Me rakastamme kontrastia hänen sivuvaikutustensa ja korviensa takana olevat hiukset; ja hänen kimaltelevat, heiluttavat korvakorut. Tämä on fantastinen ilme loistavista tapahtumista tai jopa kuumasta päivämäärästä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_078

79. Olivia Munn Hairstyle pyöreille pinnoille: Keskipitkät korvetit

Näyttelijä Olivia Munn näyttää upealta hänen keskipitkän kääpiössärkynsä kanssa. Hänen keskimmäinen poikansa on hyvin imartelevaa hänen pyöreälle kasvolleen, ja me rakastamme hänen hiustensa laihalla pituutta. Tämä on huono huoltovapaa leikkaus keskipitkän ja pitkän karvan väliseen siirtymiseen.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_079

80. Christina Ricci Hairstyle pyöreille pinnoille: Tyydyttävästi punottu up'do

Näyttelijä Christina Ricci näyttää upealta hänen hienosti punottu up'do. Tällä hetkellä punottu hiukset ovat kehittymässä, ja kokeilla on satoja eri tyyliä. Löydä online-opetus, jossa on askel askeleelta opas hiusten pulleamiseen ja Christinan ulkonäön luomiseen tekemällä paksu punos, joka muodostaa jonkinlaisen "kruunun" pään yli.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_080

81. Michelle Williams Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkä sivusuosittu haara ja kipinäinen pääpanta

Näyttelijä Michelle Williams päivittää lyhyen kampauksensa kauniilla, korkeareskeisellä pääpanoksella, joka pitää hänen pitkät leikkautensa paikallaan. Hiustarvikkeet, kuten päänauhat, ovat erinomainen tapa tehdä kampaasi mielenkiintoisemmaksi, ja ne myös kiinnittävät huomiota kasvosi pyöreydestä.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_081

82. Cameron Diaz Hairstyle pyöreille pinnoille: Choppy blonde bob

Elokuvan tähti Cameron Diaz näyttää rennolta ja huolettomalta hänen hermostuneella blondi bobillaan. Hänen kampauksensa on kaikki hienon leikkauksen elementit pyöreille kasvoille: 1. hänen bobsa leikataan leukan alapuolella, 2. sivuhaukkaiset otsat, jotka tekevät kasvot näyttävät ohuemmilta, ja 3. hiukset peittävät korvat toisella puolella keskeyttämään hänen kasvonsa "ympyrä".

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_082

83. Chanel Iman Hairstyle pyöreille pinnoille: Textured up'do

Supermalli Chanel Iman pitää sen yksinkertaisena ja käyttää hiuksiaan kuvioidulla, coiffed up'do. Me rakastamme kuinka hän pyyhkäisi pitkät hiukset takaisin sotkuiseen pullaan pitämällä muutamia karvaisia ​​hiuksia pehmentääkseen hänen ominaisuuksiaan. Viimeistelemään hänen ulkonäkönsä, hänellä on silmiinpistäviä korvakoruja, jotka kiinnittävät huomiota poikki kasvoistaan.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_083

84. Demi Lovato Hairstyle pyöreille pinnoille: Seksikäs, sivuttainen aalto

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Demi Lovato on bang-trendi hiuksissasa seksikkäissä, sivuttaistuneissa aalloissa. Me rakastamme hänen rikkaita, värillisiä hiusväriä ja romanttisia aaltoja hiuksessaan. Sivuturvatut hiukset ovat muodikas ja imartuva kampa, joka sopii lähes kaikkiin kasvomalliin - varsinkin pyöreisiin kasvoihin!

eyeprime.blogspot.com

85. Kate Moss Hairstyle pyöreille pinnoille: Suora, matala keskilevy

Supermalli Kate Moss näyttää tasapuoliselta ja ammattimaiselta suoralta, keskipituudeltaan vaaleilta hiuksiltaan. Kate keskimmäinen poikaystävä kiinnittää huomiota kasvonsa keskelle samalla kun hiukset pysyvät silmissä. Tämä kampaus on täydellinen hienoille, suorille hiuksille, jotka tarvitsevat hieman määritelmää.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_085

86. Olivia Munn Hairstyle pyöreille pinnoille: Pitkät, romanttiset kiharat

Näyttelijä Olivia Munn näyttää upealta pitkillä, romanttisilla kiharoillaan, jotka kasaantuvat hartioilleen. Jos hiuksesi eivät luonnollisesti ole kiharaa, pankaa paksuihin tynnyreihin curling-rautaa ja runsaasti lämpöä suojaavia muotoilutuotteita, jotta voit luoda omat täydelliset kiharat kotona.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_086

87. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Fancy blonde up'do

Näyttelijä Emma Stone näyttää ilmiömäiseltä hänen fancy blonde up'do ja hänen kuuma vaaleanpunainen huulet. Hänen knotted up'do lisää korkeuden, mikä luo illuusion pitemmälle kasvolle. Jotta saisit hiukset niin tyylikkäiksi ja sileiksi kuin Emman, käytä hiusnauhoja ja pehmeää harjaa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_087

88. Miley Cyrus Hairstyle pyöreille pinnoille: Shaggy pixie leikkaus

Pop-tähti ja media-tuntemus Miley Cyrus näyttää röyhkeältä ja seksikkäältä pörröiseltä pixie-leikkaukseltaan. Me rakastamme, kuinka hän käyttää hänen mohawk-tyylisiä hiuksiaan litteästi sivusuunnassa leikatussa reunassa pitämällä sivuista lyhyt ja sumea. Lyhyet hiukset voivat olla hyvin monipuolisia, joten kestää jonkin aikaa kokeilla uusia ja jännittäviä tyylejä, jotka pyytävät pyöreää kasvosi.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_088

89. Keri Hilson Hairstyle pyöreille pinnoille: Mismatching pituudet

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Keri Hilson näyttää ilmiömäiseltä vaalealla epäsymmetrisellä bobillaan. Hän osoittaa pois hänen typerä mismatched pituudet hiukset ja täysin veistetty sivulle pyyhkäisi reunus, joka skims otsaansa. Kiinnitä epäsymmetria ja kokeile hiustenpituuksien yhteensopimattomuutta bobissa!

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_089

90. Mila Kunis Hairstyle pyöreille pinnoille: Tyylikäs kynttilä

Näyttelijä Mila Kunis käyttää hiuksia klassisessa ja tyylikkäässä kynssissä, joka on kiinnitetty kaulaansa. Tämä on tyylikäs ja romanttinen kampaus, jota voi käyttää muodollisiin tilaisuuksiin tai jopa hääpäiväsi. Suurimmalle glamourille korosta silmäsi tummalla vuorauksella ja savuisella silmänräpäyksellä, säilyttäen loput meikkisi puolueettomasti.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_090

91. Miranda Kerr Hairstyle pyöreille pinnoille: Kaunis pääty "tekevät

Malli Miranda Kerr näyttää upealta luonnollisesta päänpäästään ja tuskin meikkeistä. Tämä kampauksessa on kyse luonnollisesta koostumuksesta, joten irrota muotoilutuotteita ja anna hiuksesi kuivua luonnollisesti. Jos haluat luoda luonnollisia aaltoja suorissa hiuksissa, yritä yllään kosteat hiukset sotkuiseen pullaan, kunnes se kuivuu.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_091

92. Kirsten Dunst Hairstyle pyöreille pinnoille: Blonde-aaltoja, joissa on sivukivet

Näyttelijä Kirsten Dunst on vaivattomasti hohdokas, jossa on vaaleat hiukset ja sivuttain kiertyneet reunat. Jos haluat kokeilla jotain erilaista keskipitkän hiustyypin kanssa, yritä kääntää sivusi sivusi puolelle ja kiinnittää se muutamilla huomaamattomilla hiusneuloilla.

# 8157295 The 2011 MOCA Gala held at The Museum Of Contemporary Art in Los Angeles, California on November 12th, 2011.<br/> Kirsten Dunst</p><p> Fame Pictures, Inc - Santa Monica, CA, Yhdysvallat - +1 (310) 395-0500

93. Sarah Hyland Hairstyle pyöreille pinnoille: Medium shag 'do

Näyttelijä Sarah Hyland näyttää hämmästyttävän hänen olkapään pituudeltaan leikkaamalta. Tämä kampauksen tarve on kimmoisa, höyrytetty kerros ja runsaasti tekstuuria. Jotta silmiinpistävä kontrasti, pidä meikki ja asusteet puhdas ja samalla anna hiusten vapaus.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_093

94. Demi Lovato Hairstyle pyöreille pinnoille: Super-pitkä, russet lukot

Laulaja-lauluntekijä Demi Lovato pukeutuu super-pitkät hiukset kauniisiin, strukturoituihin kiharoihin. Punaiset hiukset ovat erittäin suosittuja sävyjä tällä hetkellä, ja me rakastamme Demin ruskeita värillisiä lukkoja. Jos olet innokas lähteä punaiseksi, pyydä tyylilintasi valitsemaan varjostus, joka on mautonta iholle.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_094

95. Adriana Lima Hairstyle pyöreille pinnoille: Poker-suora ja tyylikäs

Victorian salaisuus malli Adriana Lima näyttää silkalta ja kovaa pokeriaan - suorat, tyylikkäät hiukset. Me rakastamme sitä, kuinka hänen dramaattisen keskimmäisen poistonsa ansiosta hiukset voivat kehittää kasvonsa ja kiinnittää huomiota silmiin silmiin ja huulille. Tämä on yksinkertainen, mutta seksikäs tyyli paksuille, suorille hiuksille.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_095

96. Cameron Diaz Hairstyle pyöreille pinnoille: Super-pitkä reuna

Näyttelijä Cameron Diaz pukeutuu kauniisiin, vaaleisiin hiuksiinsa, jotka ovat löysällä super-pitkällä sivuilla pyyhkäisevällä reunalla, joka puolittaa hänen kasvonsa. Side-swept hairstyles ovat aina imartelevia pyöreille kasvoille, joten voit pelata erilaisia ​​muunnelmia, kunnes löydät sivuhaarainen tyyli, jota rakastat.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_096

97. Christina Ricci Hairstyle pyöreille pinnoille: Lihavoitu, tylsä ​​otsatukka

Näyttelijä Christina Ricci rokottaa hänen allekirjoituksensa rohkeat, tylpät bangs ja super-suorat hiukset. Blunt-otsatyöt toimivat hyvin paksuilla, pokerisuorilla hiuksilla, ja ne voivat helposti piilottaa laajan otsan. Blunt bangs eivät toimi kaikissa hiustyypeissä, joten kysy neuvoa stylistilta.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_097

98. Michelle Williams Hairstyle pyöreille pinnoille: Lyhyt katettu pixie

Näyttelijä Michelle Williams harrastaa ihastuttavaa lyhyt leikattua pixiea punaisella sävyllä. Pixie-leikkeet ovat täydellisiä naisille, jotka ovat aina liikkeellä, koska niitä on helppo hoitaa ja tyyliä. Pidä pixieesi sopivana säännöllisin väliajoin kampaamon kanssa.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_098

99. Adriana Lima Hairstyle pyöreille pinnoille: Kiiltävät, strukturoidut kiharat

Supermalli Adriana Lima näyttää upealta pitkiltä hiuksiltaan kiiltävät, strukturoidut kiharat. Me yksinkertaisesti rakastamme hienovaraisia ​​blondi kohokohtaisia ​​hiuksiaan, jotka kirkastavat hänen ihonsa. Saat täydellisiä kiharoita, kuten Adriana's, käyttää paksu curling sauva, ja hieman hiuslakkaa pitää curls on paikallaan.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_099

100. Emma Stone Hairstyle pyöreille pinnoille: Seksikäs punaiset aallot

Näyttelijä Emma Stone pukeutuu helsinkiläisten hiustensa irtoamiseen leveillä sivureunoilla ja hienoilla aalloilla. Tämä kampaus on yksinkertainen ja hieno pyöreät kasvot, koska se pehmentää ominaisuuksia ja kiinnittää huomiota silmiin. Emma myös kietoutuu kolmeen suuntaan yhden puoleisen pyyhkäisevän hiuksen, punaisten hiuslakkausten ja kimmenkien, ranta-aaltojen kanssa. Jumalallinen.

ylin 100 Hairstyles for Round Faces_100

Joten siellä sinulla on - Top 100 kampausta pyöreille puolille! Toivomme, että sinulla on nyt joitain ideoita kampaamoihin, jotka leviävät kasvosi muotoon ja että olet innostunut kokeilemaan jotain uutta hiuksillasi. Olipa lyhyt, päivität pitkät kampaukset tai etsit melko ylöspäin erityistä tilaisuutta varten, siellä on jotain sinulle.

Leave A Comment

9 + 1 =