Miten leikata omat hiukset

Leikkaaminen omia hiuksia kotona voi säästää tonnia rahaa, ja se antaa sinulle enemmän valvoa tarkasti, kuinka kauan tai lyhyt haluat hiuksesi on. Vaikka ammatinharjoittajan kanssa tapaaminen on yleensä paras panostus upeisiin lukkoihin, kampaajat eivät aina saa sitä oikein. (Olen varma, että meillä kaikilla on ollut kauhea kokemus kampaajasta jossain vaiheessa, ja sitten ajattelin, "Voi, vaikka voisin leikata hiukseni paremmin kuin tämä!".) Muutamia vinkkejä ja kätevä opas Miten leikata omat hiukset, voit leikata omat hiukset turvallisesti ja helposti, erinomaisilla tuloksilla.

1. Tee tutkimustesi

how_to_cut_your_own_hair_01

Ennen kuin edes ajattelet hiusten leikkaamista, kannattaa tehdä niin paljon tutkimusta kuin mahdollista. Tämän artikkelin lukeminen on ensimmäinen askel! Suosittelemme katsomaan YouTube-videoita nähdäksesi eri toimintatavat, lukea vaiheittaisia ​​artikkeleita omien lukkojen leikkaamisesta ja kysyä kampaajastasi vinkkejä. Kun olet luottavainen ja olet päättänyt antaa sen mennä, on aika valmistautua.

2. Hanki neuvoja ystäviltä

On helppo innostua hiusten leikkaamisesta ja yrittää tehdä sen heti, mutta on parasta keskustella siitä ystävien kanssa ensin. Pyydä neuvoa ja ehkä pyytää heitä olemaan siellä, kun yrität sitä ensimmäistä kertaa. He voivat antaa teille mielipiteitä ja auttaa tarvittaessa. He voivat edes leikata omia hiuksiaan, ja heillä on hyviä vinkkejä! Järjestä paikka ja aika hiusten leikkaamiseen, jotta saat kaiken valmiiksi ajoissa.

3. Hanki oikeat työkalut

how_to_cut_your_own_hair_02

Mitä tahansa teet, ei koskaan leikkaa hiuksesi tavallisilla saksilla tai keittiön saksilla. Tarvitset erittäin terävät parit ammatillisista hiusten leikkausakseleista, jos mahdollista, tai paria teräviä kangasaksia. Mitä terävämpi on, sillä tylppä sakset vahingoittavat hiuksiasi aiheuttaen rikkoutumisen ja jakautumisen. Tarvitset myös pitkän, hienojakoisen kampan, joka pitää hiukset tyylikkäinä ja sekaisin.

5. Valmista hiukset leikkaamiseen

Vaikka useimmat hairdressers leikata hiukset, kun se on märkä, on parasta leikata omat hiukset, kun se on täysin suoraviivaista ja kuivaa. Märkä hiukset ulottuvat, joten se kuivuu huomattavasti lyhyemmäksi kuin pituus, jonka olet alunperin leikannut kosteaksi. Jotta vältyttäisiin väärin, kuinka paljon lyhyempi se näyttää, leikkaa se kuivana. Aloita perusteellisella pesulla, kahdella kädellä shampoo ja sitten rikas hoitoaine. Kun huuhtele ja pyyhi ylimääräinen vesi pyyhkeellä, kuivaa hiuksesi suoraan tai kuivaa se ja suorista se tasaisella raudalla. Heitä se hyvin varovasti varmistaaksesi, ettei ole mitään solmua tai tangleja.

6. Harjoittele yksi tuuma kerrallaan

how_to_cut_your_own_hair_03

Avain leikata omat hiukset onnistuneesti on ottaa aikaa ja aloittaa leikkaamalla vain tuumaa tai puoli tuumaa kerrallaan. Jos sinulla on ohut hius, et todennäköisesti tarvitse jakaa sitä paljon - ehkä vain kaksi osaa - ennen leikkaamista. Paksut hiukset on suositeltavaa luoda monia osioita, jotta voit leikata hiukset helposti. Kiinnitä käyttämättömät hiuslasi hiuslisäkkeillä ylös tai taakse, jotta voit keskittyä yhteen osaan kerrallaan. Se on melko haastavaa, kun leikkaat ensimmäisen pienen hiuksen pois, mutta kun tuntuu mukavammalta leikkaamalla lukkoasi, se tuntuu luonnollisemmalta.

7. Leikkaa leikkeet suoraksi

Aloita venyttämällä ohut hiusneule, kampaamalla se varovasti ja pitämällä se tiukasti kahden sormen välissä vetämällä alas - sellaista kuin hiusten suoristus! Katso yllä olevaa kuvaa - hän vetää kevyesti ja pitää leikkauksen hiuksia alas, kun hän leikkaa sen. Et kuitenkaan leikkaa niin paljon hiuksia, joten ota vain noin tuuman tai puoli tuumaa pois, leikkaamalla suoraan. Älä ole huolissasi, jos se näyttää liian tylsäksi, kun pehmentää vinkkejä seuraavassa vaiheessa.

8. Leikkaa suoraan tasapäähän

how_to_cut_your_own_hair_05

Huomaat, että leikkaaminen suoraan ensimmäiseksi antaa sinulle terävän, tylpän päät. Korjaa tämä toisen leikkaustekniikan avulla. Yritä pitää sakset täysin suoraan (pystysuoraan) ja tehdä pieniä leikkauksia suoraviivojen hiuksiin. Tämä pehmentää reunat, jolloin hiukset näyttävät luonnollisemmilta ja vähemmän hajoavilta. Muista tehdä tämä jokaiselle leikattujen hiusten osaan. Haluat jättää hiukset tylppäksi, jos sinulla on hienoja hiuksia, koska se voi tehdä hiuksista paksumman ja täyteläisemman.

9. Siirry hitaasti, kampaamalla hiuksia usein

Ensimmäinen yritys voi kestää kauan! Yhdistä hiukset jokaiseen leikkaukseen ennen leikkaamista, pitäen leikkaus taakse, kun teet niin. Tarkista kaikki osat huolellisesti leikkaamisen jälkeen ja kosketa sitä ylös, jos se on hieman väärä. Näin huomaat mahdolliset ongelmat, ennen kuin he haittaavat koko ulkoasun. Ja muistan: voit aina leikata hieman enemmän hiuksia, mutta et voi korvata hiuksia, joten ole varovainen, kun leikkaat lukkosi. Peili on välttämätön, joten voit tarkistaa edistymisesi muutaman minuutin välein.

10. Tarkista!

how_to_cut_your_own_hair_04

Toivottavasti kaikki on mennyt suunnittelemaan, ja sinä olet varma ja onnellinen siitä, mitä olet tehnyt. Pistä hiuksiesi ylimääräisten hiusten poistamiseksi, harjaa se hyvin ja ota sitten hyvä tarkastelu peiliin. Käytä suurta peiliä, jossa on hyvä valaistus ja pieni käsipeili, jotta näet selän. Jos havaitset ongelmia, palaa takaisin ja korjaa ne. Leikkauksesi todennäköisesti ei ole 100% täydellinen tai täysin symmetrinen, mutta se näyttää upealta riippumatta siitä, miten linjat vastaavat.

Suosittelemme hiusten leikkaamista noin puoli senttiä hiuksistasi joka kuukausi, ja se on ammattimaisesti muotoiltu kerran vuodessa (ellei tietenkään sekoita tyylisi monta kertaa vuodessa). Pian et edes ajattele kahdesti siitä, että annat hameenne nopean leikkauksen kylpyhuoneessa viikonloppuna!

Leave A Comment

− 6 = 3