Kuinka tehdä hiusten haju hyvä

Ei ole mitään sellaista kuin olla vieressä joku herkullisesti hajuisia lukkoja, jossa tuoksu yksinkertaisesti kaappaa sinut ja et halua heidän liikkua tuumalla. Luuletko, että olen dramaattinen? Mene löytää joku hiukset, joka haisee uskomattomia; et halua lopettaa närkästystä!

Niin miten nämä ihmiset tekevät sen? Jos olet haaveillut hiuksia, jotka tuoksuvat hienoimpia hajusteita tai eksoottisia kukkia kaukana saarella, sinun täytyy tarkistaa nämä 12 yksinkertaista vinkkejä ja temppuja. Vakavasti olet ehkä yhden askeleen päässä hiuksista, joka kattaa koko huoneen tuoksun. kyllä ​​kiitos!

5cf128c9bf090d05c1dd983abb327915
Herkullinen tuoksuva shampoo
Joten tämä kärki tuntuu itsestään selvältä, eikö? No, olisit yllättynyt siitä, miten erilaiset shampoot voivat tuoksua! Älkää tyytykö vain okeiseen tuoksuvaan tuotteeseen. Hakea shampoo jumalallisella tuoksuilla, jota haluat käyttää koko päivän.

Jälkeen herkullinen hajuinen hoitoaine
Yleensä shampoilla on oheistuva hoitoaine, jolla on sama vaikutus lukkoisi sekä tuoksuun. Tämä kaksinkertainen annos hieno tuoksu varmasti jättää hiukset tuoksuvat tuoreita ja kauniita koko päivän, puhumattakaan silkkinen sileä!

Harkitse ihanaa jätevesihoitoa
Jotkut ihmiset mieluummin suosivat hoitoaineita, joita käytät suihkussa, luultavasti yksinkertaisen tosiasian vuoksi, että ne eivät pese pois ja ovat erinomaisia ​​super kuivuneille manesille. Mutta älä vain osta yksinkertaista leave-in hoitoaineella, jolla ei ole mahtavaa tuoksua. Löydä tuote, joka tekee ihmeitä rapeille päämäärille samalla, kun saat aikaan päihdyttävän tuoksun, jonka voit nauttia tunneilla.

Dry Hair Shampoo
Yhdeksän kertaa kymmenestä, kuiva hiusshampoo haisee kauheaa. Ja se on erittäin valitettavaa, koska kuivien hiusten shampoot ovat uskomattoman kätevä - varsinkin kun olet myöhässä luokassa ja tarvitset hiustenne nopean pick-me-upin. Kuitenkin! Markkinoilla on muutamia, jotka hajuavat melko hyvältä. Hakea näitä hienoja tuoksuvia kuivia hiusshampoosia, jotta voit silti tuoksua hämmästyttävästi ilman suihkun tarvetta!

4e6224f9e92307b51992200efd92607c
Hius hajuvesi
Kyllä, tämä on todella asia ja vastaus kaikkiin ongelmiisi. Tarkoitan, hello! Hajuvesi, joka on erityisesti suunniteltu tekemään hiustesi haju mahtavaksi. Onko se helpompaa kuin se? Aivan kuten säännöllinen hajuvesi, löydä tuoksu, jota ihastat ja upotat lukosi siihen.

Tai tavallinen hajuvesi
Tiedätkö sen majesteettisen hajuveden, jota olet käyttänyt jo vuosia? Se jota olet ehdottomasti rakastunut ja jota et halua vaihtaa toiseen tuoksuun maailmassa? Niin, samaa hajusteita voidaan käyttää hiuksillesi. Älä anna sitä liikaa tai saatat päätyä takertuneisiin lukkoihin. Vain pieni pistos ja saat nauttia hämmästyttävä tuoksu pään toe-kirjaimellisesti!

Käytä Heat Protectant ennen muotoilua
Hyvät naiset, luulen, että me kaikki tiedämme, että sietämätön palava tuoksu, joka on jäänyt lukkoihimme, kun käytimme suoristinta tai raudanvalmistusta. Joo, hiuksemme näyttää FAB: ltä! mutta se haisee kauhistuttavaa. Ratkaisu? Käyttämällä lämpöä suojaavaa ainetta, joka varmistaa, että hiukset eivät haise, kuin villi tulta ohi. Bonus? Osta lämpöä suojaava aine, joka haisee hyvää! Win-win-tilanne.

Käytä Little Lemon
Sitruuna on niin virkistävää ja innostavaa, eikö olekin? Kaunis, kohottava tuoksu toimii myös manesilla. Yksinkertaisesti hiero hieman sitruunamehua juurille ja päättyy ennen suihkun tekemistä. Voit myös huuhdella hiuksesi liuoksella, jossa on puoli makuinen sitruuna ja puoli kuppi vettä, ennen kuin shampooat todella uppoavat tuoretta raikkaaseen tuoksuun. Lisäbonuksena sitruunamehu voi myös hoitaa sieni-infektioita, kuten hilse!

10d5d73836829e81eb3fc3569b444cc0
Laventeliöljy
Mmm, et yksinkertaisesti voi mennä vikaan laventeliin. Se on niin rauhoittava ja rento tuoksu, joka on herkkä ja naisellinen. Levitä hiukan laventeliöljyä nukkumaan mennessä ja huuhtele se aamun suihkun aikana. Hiuksesi tuntuvat pehmeältä ja hajuilta kauniilta, kun mielesi ja kehosi tuntuvat helpolta. Kuulostaa voittavan yhdistelmältä, jos kysyt minulta!

Jasmine Oil
Tiesitkö, että jasmiinikukka on luonnon tuoksuisin kukka? Ja tiedätkö mitä jasmiiniöljy juuri niin tapahtuu? Jasmidin kukka, tietysti! Tämä ihana öljy tarjoaa houkuttelevan, eksoottisen tuoksun, joka myös auttaa hiuksiasi kasvaa. Levitä jasmiiniöljyä hiuksiisi 15 minuuttia ennen suihkun ottamista, huuhtele sitten. Tulet vakavasti rakastumaan siihen kuinka upea tämä tuoksu on, ja haluat tehdä sen joka päivä!

Hibiscus-öljy
Ihastuttavan silmään kuin nenään, Hibiscus-kukka on epäilemättä yksi kauneimmista kukista, jossa on upea tuoksu. Kukista peräisin oleva Hibiscus-öljy on hyvä monista syistä, mutta me erityisesti rakastamme tätä mukavaa öljyä, koska sillä on valta vahvistaa hiuksia ja tummentaa juuria. (Jos et halua tummempia juuria, pidä se poispäin päänahasta!) Hopeaveden öljyn ansiosta hiukset, jotka ovat vahvempia, puhtaampia ja tuoreempia kuin koskaan ennen!

2848374e21c480113edeea7a1f1b0da0

Käytä vain hyviä tuoksuvia tuotteita
Useimmat ihmiset käyttävät hiustyypeissä jotain tuotetta, joko muotoilua geeliä, hiuslakkaa, tuotteen kihara kiharaa tai rakeita - saat kuvan. Riippumatta siitä, mitä tuotetta hiukset vaativat, varmista aina, että ostat jotain, joka haisee hyvää! Osa näistä hiustuotteista on taipumus puuttua tuoksuosastoon, keskittyen enemmän lopputulokseen - mikä on hienoa, jos sinulla ei haittaa tuoksua kuin sinä vain poistit lääkärisi toimistosta tai vuoden 1982 salongista. Muista kiinnittää huomiota tuoksuun aina!

Joten hiusten hiusten hienosäätö koko päivän on todella melko yksinkertainen. Voit säilyttää asioita perusasiassa ja käyttää suosikki hajuvesiä, jonka sinulla on jo kotona, tai vaihtaa se öljyllä tai erikoistuneella hius hajuvedellä. Muista vain ostaa tuoksuva tuote, joka haistaa loistavaa ja älä unohda käyttää lämmönsuojainta, joten et tuhlaa poltettua muovia koko päivän!

Leave A Comment

23 − = 19