50 Updos pitkille hiuksille

Pitkät hiukset sopivat hyvin, kun haluat leikitellä monimutkaisilla ja kauniilla päivityksillä, antaen sinulle runsaasti hiuksia kiertymään, punoittamaan, pyörrättämään, taputtamaan ja leikkimään. Vaikka lyhyemmät hiukset ovat ymmärrettävästi helpommin hallittavat, on paljon hyötyä pitempään, herkullisia lukkoja. Ensimmäinen on sellainen tyyli, jonka voit saavuttaa heidän kanssaan, ja toinen on se, että kun et halua saada hiuksiasi kauan ja löysä, voit helposti ja nopeasti sitoa kaiken takaisin niin, että se on pois tieltä.

Nämä pitkät hiukset päivittyvät kaikkiin tukikohtiin. Olitpa etsimässä jotain muodollista tai rentoa ja rentoa, on olemassa kaikki. Tämä ihastuttava pieni osa näyttää sinulle ...

Contents

1 - romanttisesti sidottu ja kierretty

Jos etsit romanttista updoa pitämään pitkät hiukset, tämä voi olla vain yksi, joka pistä kaikki oikeat laatikot puolestasi. Se on löysä ja irrotettu, joten se on täysin rento, mutta samalla on jotain uskomattoman tyylikäs siitä. Sitä voitaisiin helposti käyttää myös muodollisempiin asioihin.

updos for Long Hair 8

2 - Twist & Twirl Up

Kierrä se ja käännä se ja kiinnitä se oikealle, missä haluat sen näyttävän, että Lady Gaga olisi ylpeä. Tämä ei ole tietysti Lady Gaga, mutta hän näyttää aivan mahtavalta. Itse asiassa, vaikka se on varsin yksinkertainen, tämä ilme on yksi, jonka on valinnut useita julkkiksia vuosien varrella.

updos for Long Hair 17

3 - Korkea ja iso pulla keulalla

Tietenkin, voit aina pitää asioita mukavia ja yksinkertaisia, pitämällä pitkät hiukset korkealla pulla ja viimeistelemällä kaiken pois super söpö keula. Se on retro, ihastuttava, ja me rakastamme sitä, mutta mitkä ovat mielipiteesi? Älä unohda jättää kommentteja alla olevaan ruutuun.

updos for Long Hair 27

4 - Snake-Like & Twisted Updos pitkille hiuksille

Me rakastamme pitkät hiukset, kuten tämäkin, mutta emme voi odottaa kuulemaan ajatuksiasi ja mielipiteitämme näyttelyistä, jotka olemme tänään osoittaneet. Älkää unohtako palata ja kertoa meille, mitä ajattelit näistä. Tässä viestissä on kommenttiväline, joka vain odottaa sinua täyttämään ...

updos for Long Hair 28

5 - Touseled Looped Faux Hawk

Jos päätät siirtyä Apple iPhoneen App Storeen, voit löytää älykkään sovelluksen nimeltä "Confessions of a Hairstylist". Löydät runsaasti hiusten inspiraatiota, mukaanlukien tämä upea touseled looped faux hawk, Se on iso ja rohkea, mutta silti naisellinen tarpeeksi vastaamaan kaikkiin glam tilaisuuteen.

updos for Long Hair 9

6 - Bouffant Bun

Niinä päivinä, kun sinun täytyy katsoa glam, mutta aika ei todellakaan ole sinun puolellasi, kuinka pitkät hiukset päivittyvät tällä tavalla? Se on ehdottomasti tyylikäs ja helppo tehdä, kun sinulla on oikea tietotaito. Tämä on yksinkertaista. Aloita lantiolla ja vedä sitten hiuksesi saadaksesi sille jonkin verran kruunua. Pyöritä ponnahdusliike hyvään pullaan ja kierrä se sitten ulos. Muutamat nastat pitävät kaiken paikoillaan ja nopea spritz hiuslakka antaa sinulle toisen turvallisuustason.

updos for Long Hair 18

7 - Messy Chic Low Bun

Pidämme asiat hieman alhaisemmaksi nyt, tähän ihastuttavaan sotkuiseen tyylikkääseen alhaiseen pullaan. Huolimatta siitä, että se on sotkuinen, se on silti tyylikäs muotoilu, ja se on asia, jonka sinun on päästävä mielessäsi. Sen ei tarvitse olla täydellinen, jotta se näyttää täydelliseltä. Joskus se on tyyliin liittyneitä vähäisiä puutteita, jotka tekevät siitä mitä se on. Älä pelkää pelata. Voit aina ottaa sen pois ja aloittaa uudelleen, jos et pidä siitä, mitä olet luonut.

updos for Long Hair 19

8 - Bobble Up Pony pitkät hiukset

Se, mitä sinun pitää muistaa pitkät hiukset päivittämisestä, on, että voit aina riisua ne ja aloittaa asioita uudelleen, jos et pidä siitä, mitä on tulossa yhteen. Harjoittelu usein tekee täydellisestä, varsinkin kun opit jotain uutta. Pidä päivitystyön harjoittaminen itsellesi ja kavereille, joilla on pidempi karva (jos he antavat sinulle), kunnes olet varma, mitä sormesi voivat saavuttaa.

updos for Long Hair 20

9 - Sileä & Chic Ballerina Bun

Jos haluat, että asiat ovat erittäin tyylikkäitä ja erittäin tyylikkäitä, kuten tämä balerina-pulla, sinun on hankittava itsellesi pieni vauvan hammasharja tai pieni, pehmeä harjattu harja jollain kuvauksella. Käytä tätä kevyesti ruiskuttamalla jotain hiuslakkaa päästä eroon niistä hienoista vauvojen hiuksista, jotka aina tarttuvat kaikenlaisiin suuntiin. Se pitää ne tasaisina ja tyylikkäinä loppupäivän ajan. Olemme kokeillut sitä!

updos for Long Hair 21

10 - Chignon helmi kaulakoru

Älä pelkää ajatella laatikon ulkopuolella, kun on kyse päivittäisistä pitkistä hiuksista. Lisää korut, aivan kuten tämä helmi kaulakoru, tai napin korvakorut jotain, joka todella erottuu. Rakastimme tätä klassista näyttää paljon. Entä sinä?

updos for Long Hair 22

11 - Kauniit Ringlets Updos pitkät hiukset

Sormukset ovat söpöjä ja viileitä, vaikka emme usko, että heillä on riittävästi rakkautta näinä päivinä. Tämä näyttää upealta kaikki kiinnitetty niin. Sitä ajattelemme joka tapauksessa. Mutta mitä ajattelit?

updos for Long Hair 23

12 - Brilliant Blonde & Boldly Bunned

Se on loistava ja rohkea, ja erittäin taitavasti tehty, jos pyydät lausuntoamme. Sinua hämmästyttää, mitä saatat keksiä, kun aloitat kiertymisen ja kiertämällä hiukset, ennen kuin se kiinnittyy paikalleen. Mutta tämä rasti kaikki oikeat laatikot puolestasi?

updos for Long Hair 10

13 - High Textured Bun

Heitä asioita tiukkaan ja tyylikkääseen pullaan ja vedä sitten uudelleen. Miksi? Koska tulet tekemään melko söpöllisen ilmeen, kuten tämä, kun teet. Se on söpö, eikö? Voit jopa lisätä nauhoja ja joustoja sekä monenlaisia ​​muita hiustarvikkeet, jos haluat tehdä sen sopivaksi tiettyyn tapahtumaan tai tilaisuuteen.

updos for Long Hair 24

14 - suuri äänenvoimakkuus, piilotettu joustava lonkarengas

Lisää hieman volyymia juurille, jossa on jälkijäähdytys ja kuiva shampoo, ja pidä sitten vähän poniasi kiertämään pohjaa tämän upean ilmeen saavuttamiseksi. Ponnahduslenkki, vaikka usein unohdetaan, on loistava paikka aloittaa minkä tahansa updo. Voit saavuttaa monenlaisia ​​ulkoasuja yhdestä pohjasta.

updos for Long Hair 25

15-nastainen pyöreä pulla Oomphin kanssa

Pin kiharat ovat toinen trendikäs ulkonäkö juuri nyt, usein 50-vuotiaita. He ovat ihastuttavia, jos sinä kysyt meiltä, ​​ja voit jopa lisätä hieman ylimääräistä hiuslakalla ja tilapäisillä väreillä, lisäämällä siihen hienoja kirkkaita sävyjä.

updos for Long Hair 29

16 - Fishtail-harjat ja kaareva puoli

Valitse sotkuinen, matala pulla ja lisää sitten kalafiltterit sekoitukseen ja mitä sinulla on? Tämä ilmeisesti. Söpö, yksinkertainen, virkistävä. Mutta onko tämä tasainen veneesi? Tai uppoaa, masentavaa? Joko niin, haluamme tietää. Jätä kommenttisi laatikkoon, tiedät mitä tehdä!

updos for Long Hair 33

17 - Upea koko morsiamen tyyli

Tunnetko jonkun, joka näyttäisi hämmästyttävän tämän pitkästä updoa? Jaa se heidän kanssaan! Tiedät, että he rakastavat sinua siitä.

updos for Long Hair 30

18 - Korkea Touseled Messy Bun

Luuletko, että tämä lisätään Pinterest-alukselle? Korkea kutistunut pulla on ehdottomasti lisätty meidän - häät hallituksen. Tiedäthän, jos joku haluaa ehdottaa meille ...

updos for Long Hair 26

19 - Kaunis helmi-ballerina

Yhdistä balerina pulla kaikki sen tyylikkyys, ja lisää sitten punos, ja sinulla on tämä söpö ilme. Se on yksinkertainen, mutta tehokas ja varmasti pakkaa suuri vaikutus.

updos for Long Hair 6

20 - Söpö vanhempi muodollinen tyyli pitkille hiuksille

Toinen ilme, joka sopii erilaisiin tapahtumiin ja tilanteisiin, tämä kauniin ja kiertyneen ulkoasun voi yhtä helposti kuluttaa farkkujen ja t-paidan kanssa, koska se voisi tehdä morsiuspuvun jonkun toisen suurella päivällä. Itse asiassa uskomme myös, että tämä söpö updo pitkille hiuksille tekisi myös hienoja hiuksia morsiamelle, mutta mitä mieltä olet?

updos for Long Hair 31

21 - suloinen mini punottu ja kierretty updo

Heitä kierteet, kiharat ja punokset yhteen, ja sinulla on muotoilu, joka näyttää hieman samanlaiselta. Se on varmasti söpö, ja sitä voi jopa käyttää monin eri tavoin.

updos for Long Hair 32

22 - Hollantilainen ja Fishtail-punokset Updos for Long Hair

Jos yhdistät punoksen tyyliä, voit luoda jotain, joka näyttää paljon monimutkaisemmalta kuin se todellisuudessa on. Kun olet oppinut, kuinka ranskalaisia, hollantilaisia ​​ja fishtail-punoksia - punat, jotka näet täällä - voit luoda monenlaisia ​​ulkoasuja miltei milloin tahansa. He ovat paljon helpommin kuin luulisi.

updos for Long Hair 35

23 - Korkea pulla tylsistä Fishtail-harjoista

Käytä hiustarvikkeet, kuten pääpanta, jotain todella viileää, söpöä tai romanttista ulkoasua varten. Käytettynä ilman bändiä, tämä voisi helposti olla suhteellisen tyylikäs, mutta sotkuinen updo päivällä. Lisää päänauha ja jotkut kiiltävät punaiset huulet, ja sinulla on yöllinen ilme, että kuka tahansa olisi kateellinen.

updos for Long Hair 34

24 - Bouffant & Braided Updos pitkille hiuksille

Näyttää siltä, ​​että tämä on hienoa, kun haluat jotain, jonka voit helposti palauttaa, mutta ilman paljon kiertämistä ja pilarin tarvetta. Harjat ovat erittäin helppoja ja nopeita tekemään, kun olet oppinut tekniikan, ja niin monta tyyliä voi valita myös.

updos for Long Hair 7

25 - Kauniit pitkät kullatut pääntuet

Jos olet kuningatar, joka puuttuu hänen kruunustaan, miten tämä melko updo? Selkeät kierteet säännöllisille ranskalle punoksille tekevät kampauksesta mitä se on, tyylikkäästi kierretty yhteen yläosassa sotkuinen punos, joka ei ole niin sotkuinen lainkaan.

updos for Long Hair 36

26 - Simple & Cute Updos pitkille hiuksille

Tässä on hieno kärki tai sinulla, jos sinulla on pitkät hiukset ja haluan antaa sen kuivua luonnollisesti ... Jätä se kuivumaan luonnollisesti * ilman * tuotetta, joka jättää sinut tämän ruusunpallon kanssa, et voi tehdä mitään. Yritä jättää se kuivaksi sen jälkeen, kun käytät kermanvärisiä ja perustuvia tuotteita, jotka lisäävät jotain punnitsemaan hiuksia alaspäin, mutta ei liikaa. Se antaa sinulle tarpeeksi työstää, kun haluat luoda tällaisen tyylin ja pitää sen paikallaan koko päivän, yön tai molempien ajan.

updos for Long Hair 50

27 - Chunky diagonaalinen palmikko sotkuiseen pullaan

Pitkäkarvaiset päivitykset, kuten tämä, antavat sinulle mahdollisuuden hiustenhoitoon. Pese hiuksesi, anna sen kuivua luonnollisesti ja muokata sen sitten näin, joka ei tosiasiallisesti edellytä kovin paljon curlingta ja tuotevettä. Voit jättää pesukahvan takana, työkalu, joka on hyvin tiedossa kuivata hiuksesi pois, varsinkin jos käytät sitä hyvin säännöllisesti.

updos for Long Hair 45

28 - Vedetty Apart Pigtails

Ota hyvin yksinkertainen kampaus, kuten sävyt, ja lisää sitten uusi kierre, kuten punoksen lisääminen. Ja silloin, kun luulet, että olet valmis lisäämään uusia asioita vanhempiin ulkonäköihin, vedä se erilleen. Katso, mitä tapahtuu, kun olet luova ja ajatella laatikon ulkopuolella. Tämä ilme on sekä loistava että kaunis yhtä lailla.

updos for Long Hair 37

29 - Fishtailin & Fab

4-säikeen kanssa kalkkikivipihdit näyttävät hyvältä, kun ne ovat aina liukastuneet toisistaan. Et halua siistata viimeistelyä, kun valitset jotain aallotettua ja rentoa, kuten tämä näyttää.

updos for Long Hair 5

30 - Fancy, Fishtailed & Florally Romantic

Lisää kukkainen kierre mihin tahansa punottuun esiin hetkelliseen naiselliseen viimeistelyyn. Tämä ilme olisi ollut niin söpö, koska se oli ilman kukan lisäystä, mutta että garland todella lisää jotain super söpö ja melko hieno, punottu yhdistelmä.

updos for Long Hair 38

31 - Upside Down köysi punos kukaan

Köyden punos on toinen moderni ja uusi punosmetalli, jota kaikki näyttävät olevan pakkomielle juuri nyt, ja kun näet tämän viileän ulkonäön, se ei ole ihme. Hieman erilainen kuin tavallinen ranskalainen, fishtail ja hollantilaiset punokset, jokainen kysyy kysymyksiä siitä, ennen kuin he pyytävät sinua luomaan sen myös hiuksilleen.

updos for Long Hair 44

32 - Taylor Swift innoitti päivityksiä Long Hairille

Etsi hiusnaamareita, jotka sisältävät sekä oliiviöljyä että avokadoöljyä, jos haluat antaa pitkiä lukkojasi hyvän ravinteiden ja hydraation. Sekä lupaava palauttaa vakavia paistoja takaisin lukkoosi, öljyjen sekoitus myös jättää hiukset pehmeämmiksi ja terveellisemmiksi. Jos olet iso fani säännöllisesti styling lukot, sinun pitäisi käyttää naamio, joka sisältää näitä tuotteita yrittää kumota joitakin vahinkoja.

updos for Long Hair 39

33 - Big n 'Bold Updos pitkille hiuksille

Asioiden palauttaminen perusasioihin, joissa on sekä tyylikäs että lumoava ulkoasu, on erittäin hyvä ajatus, kuten tämä iso ja bouffantti ilme näyttää. Jos sinulla on kaunis tiara, joka asetetaan pään päälle, se olisi täydellinen sille.

updos for Long Hair 49

34 - Upside Down Braid & Bow

Perinteinen ranskalainen punos on klassikko ja se voidaan käyttää useilla eri tavoilla. Loose ja pitkä alas taakse, tai sidottu ja kierretty, hieman jotain tällaista ...

updos for Long Hair 43

35 - Twirled Over Long Updos

Et usko kuinka yksinkertainen tämä ilme on. Tee pulla keskipalkkiin palataksesi hiustesi takapaneeliin ja käytä sitten kahta sivuosaa pyörimään, piilottamaan kaikki nastat tai bändit ja viimeistele ulkoasu. Yksinkertainen, helppo ja valmis viisi minuuttia tasainen. Me rakastamme sitä.

updos for Long Hair 4

36 - Puffed-Up poni

Yksi tapa piristää poni on lisätä runsaasti määriä, ja tämä on yksi asia, joka näyttää varmasti varmasti. Älä pelkää lisätä hiustenne laajennuksia tai hiuslisäkkeitä, jos sinulla ei ole haluamaasi äänenvoimakkuutta. Me teemme sen. Julkkikset tekevät sen. Emme kerro kenellekään, jos et ...

updos for Long Hair 16

37 - Hollantilainen Fishtail Crown aistit

Going Dutch tarkoittaa yleensä asioiden viemistä ylhäältä alas tai edestä päin suuntaan. Hollantilainen-ranskalainen punos on yksi, joka on taitettu alle sen sijaan, että vanhempi, ja se on sama kalaa liikaa. Vain yksi yksinkertainen muutos hyvin säännölliseen ja jokapäiväiseen punokseen antaa sinulle täysin uuden viimeistelyn. Selvä, oikea?

updos for Long Hair 40

38 - Kaksinkertainen hollantilaiset punokset ja sotkuinen pulla

Kaksoisat punokset ylös näyttämään niin hienolta, vaikka Kardashianskin keinutuivat. Tämä on täydellinen kiireiselle galille, joka tarvitsee ulkoasua, joka pysyy päivän, ja ehkä myös seuraavana ...

Tietenkin yksi tämän tyyppisistä pitkille hiuksille sopivien päivitysten eduista on, että yleensä saat pari päivä kulumista ja ehkä jopa pari erilaista ulkoasua, jos pelaat korttisi oikein. Ensimmäisenä päivänä pitää asiat mukavana ja tyylikkäässä ja siistinä. Toisena päivänä vedä asioita hieman, jotta saat rennomman ja boho-tunnelman. Kolmantena päivänä, anna asiat löysäksi ja nauti raapivat aallot, jotka punokset antavat sinulle. Kuiva shampoo nopea laukaus auttaa rasva-juurihäiriöitä.

updos for Long Hair 42

39 - Big & Elegant Updos pitkille hiuksille

Ota asioita isompi käyttäen donitsi tyyli hiuskiekon ja saatat päätyä päivä-at-the-kilpailujen valmis kampa, kuten tämä. Mitä enemmän hiuksia sinulla on, ja mitä enemmän sinä taaksepäin, sitä suurempi voit mennä. Mutta ... kuinka korkea on liian korkea tarkalleen?

updos for Long Hair 47

40 - Bouncing Bridal Updo pitkät hiukset

Tämä pitkät hiukset pitkät hiukset sopivat erinomaisesti piristämään morsiamia, varsinkin jos hän haluaa pukea kauniin takakappaleen ja hiusten pituuden samanaikaisesti. No niin. Se on kuin täydellinen kompromissi joka tapauksessa. Lisää se Pinterestin hääpöydälle heti. Menemme.

updos for Long Hair 48

41 - suklaanruskea & Twirled

Sillä kun haluat hiukset, mutta alas hiukset, kaikki samalla tuodaan tämä ihana suklaanruskea luomus. Lisää hiuksiin hiuslehtien kiharoita, kiertele niitä sormillasi ja käytä sitten muutama kahva, jotta ne pysyvät hieman kiinnittyneinä. Elegantti yksinkertainen - ihana, oikea?

updos for Long Hair 3

42 - täydellinen viikonlopun inspiraatio Long Updosille

Jos etsit viileää viikonlopun inspiraatiota, tämä saattaa olla se. Ei vain pehmustettu tässä ulkoasussa, joka otti meidät hengästymisestämme, hänen lukkojensa värit ovat todella upeita!

updos for Long Hair 41

43 - Kaunis ranskalainen rulla

Nämä kauniit ranskalaiset rullat ovat tuoneet ne taitavasti asetetut kohokohdat, vaikka se ei luonnollisestikin tarvita sitä. Joskus kaikki, mitä todella tarvitset hiustenne kanssa, on rullata sitä. Ranskalainen rullaa se, se on.

updos for Long Hair 15

44 - punottu Ballerina Bun

Lisää yksinkertainen ranskalainen punos balerina pullaan ja sinulla on söpö pikku ilme, joka myös näyttää pois kohokohdista. Se on fiksu tapa näyttää hiuksiasi jopa päivinä, jolloin se on niin rasvaista tai pesemätöntä, ettet oikeasti halua näyttää sitä kokonaan.

updos for Long Hair 14

45 - Lovely, Long & Loose

Käytä hiustesi ylös, mutta ei ollenkaan, sillä tämä pitkä, löysä ja kaunis ulkonäkö sopii täydellisesti morsiamelle, jossa on pisimmät lukot. Kun sinulla on ihanan pitkät hiukset, miksi haluat piilottaa sen ja pilata kaiken? Tämä ulkoasu antaa sinulle mahdollisuuden käyttää sitä takaisin, mutta ei ylöspäin, näyttäen sen samanaikaisesti.

updos for Long Hair 2

46 - Flaming Red & Vintage Inspired

Lisää vintage-tuntuma tämän kasattu-korkea, tyylikäs ja pin-curl tyyli tehdä. Korujen lisääminen todella auttaa tekemään tämä näyttää pop, vaikka se ei todellakaan tarvitse sitä. Silti kaikki pitävät kimalluksesta?

updos for Long Hair 13

47 - punos kääritty

Se on yksinkertainen updo, jossa on uusi elämänvuokraus, jossa on käärittyjä punoksia. Vetäytyneet kalafarkut tarkalleen. Se on helpoin tapa lisätä uusi punos ulkonäköön, eikä se kestä liian kauan aamulla.

updos for Long Hair 46

48 - Pitkät hiukset palmikoidut pinoiksi

Tämä pinned back look on niin yksinkertainen, ja mikä tekee siitä vieläkin paremman, se on se, että voit lisätä sen hiuksiin, jotka olivat kiharaiset eilen ja on pudonnut paljon tänään. Lisää teeny-pieniä punoksia elävöittää asioita ja sinulla näyttää, että saa sinut 0: stä 10: een missään ajassa lainkaan.

updos for Long Hair 12

49 - Spiral Curls & Piled On Top

Kierrä hiuksesi pienellä tynnyrillä kaarevalla raudalla ja pistä se kokonaan pään päälle katsomaan niin viileää, ettei se näytä paikkaansa pop-tähdellä, Rihanna. Se on ehdottomasti tyylikäs, mutta se on moderni ja tyylikäs.

updos for Long Hair 11

50 - Taitettu, kiinnitetty ja vedetty

Sinun ei tarvitse pitää updos pitkistä hiuksista tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Mielestäni olemme nähneet melko paljon, mutta halusimme vain tekosyitä osoittaaksemme tämän ihastuttavan, vaalean pommi-ilmeen. Tämä on oikeassa siinä suhteessa, millaisia ​​kampauksia haluamme käyttää seuraavalle häämäärälle menemme.

updos for Long Hair 1

Leave A Comment

+ 32 = 38