50 parasta vaaleaa hiusväriideoita

Tervetuloa meidän 50 parasta vaaleaa hiusväriideoita! Hanki innoittamana upeita julkkisten blondi hiusten väri ideoita blondi pommit kuten Amber Heard, Emma Stone, Gisele Bundchen, Taylor Swift, Dianna Agron, Kirsten Dunst ja paljon muuta. Valittavissa on sävyjä - hunajaa, platinaa, ruusukulta, vehnää, voidetta ja tuhkaista blondi - vain muutamia - olet varma, että löydät vaaleat vaaleat, jotka sopivat ulkonäkösi täydellisesti..

1. Amber Heard Blonde Hiusten väri Idea: Buttery blonde kanssa koskettaa platinaa

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_01

Näyttelijä Amber Heard näyttää henkeäsalpaavaltaan hänen valkojen blondi-lukkojensa kanssa, jotka ovat kuluneet löysällä hienovaraisilla aalloilla. Me rakastamme platinan blondi korostuksia, jotka kirkastavat hänen ihonsa ja hienot hunajantut. Jos sinulla on tasainen iho, tämä vaalea hiusväri lämmittää ihon sävy.

2. Dianna Agron Blonde Hair Color Idea: Lämmin vehnävaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_02

Vahingonilo näyttelijä Dianna Agron näyttää pehmeältä ja romanttiselta lämpimän vehnän blondi hiusväri. Tämä vaalea vaalea hiusväri on erinomainen keväällä, ja se sopii sekä vaaleisiin että tummempiin väriaineisiin. Pidä hiusten väri tuoreena ja elinvoimana koskettamalla juureita muutaman viikon välein. Voit käydä salonissa säännöllisissä kosketuksissa tai tehdä se kotona DIY hiusten valkaisupakkauksella.

3. Taylor Swift Blonde Hiusten väri Idea: Tumma tuhka blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_03

Maa laulaja Taylor Swift kalliit tummat tuhka vaaleat lukot pehmeä choppy bangs. Tumma tuhkainen blondi on erinomainen talvella, koska se on lämmin, elinvoimainen ja mautonta useimmille ihoille. Pyydä stylistisi kiiltoa pestäksesi värillesi antaen lukkoasi lisää loistaa.

4. Emma Stone Blonde Hiusten väri Idea: Honey blondi platina kohokohdista

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_04

Näyttelijä Emma Stone on aivan trendikkäässä hänen hunajan blondi, puolivälissä. Honey blonde on kuuma hiusväri 2014 - ja se on loistava värivalikoima kaikkina vuodenaikoina! Lisää joitain pehmeitä platinaa kohokohdista kesänäyttäjälle tai joitakin karamelliväriaineita syksyyn.

5. Kate Hudson Blonde Hiusten väri Idea: Beachy blonde

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_05

Näyttelijä Kate Hudson näyttää rennomalta ja huolettomalta hänen pitkillä, rannalla vaaleissa blondi tresses kuluneet löysä aaltoja. Hän urheilu mansikka blondi dip-värjätyt päät ja kultainen vaaleat juuret, jotka tuovat esiin hänen upeita sinisiä silmiä. Kate ei pelkää näyttää hänen pimeää juuriaan, mikä lisää rentoa ulkonäköä, jota hän aikoo tehdä.

6. Kirsten Dunst Blonde Hiusten väri Idea: Aallot platinaa ja karamelli blondi

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_06

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää upealta hänen keskipitkän aallonsa platinaa ja karamelli vaaleita hiuksia. Rakastamme rohkeaa kontrastia tumman pohjan ja yläosassa olevan valon välillä sekä täydellisen tasapainon kahden värisävyn välillä. Selkeästi asetetut platinan kohokohdat kirkastavat kasvonsa, mielettömästi hänen sileän ihonsa.

7. Gwyneth Paltrow vaalea hiusten väri Idea: Buttery sunshine blonde

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_07

Näyttelijä ja super-äiti Gwyneth Paltrow näyttävät tyylikkäältä ja seksikkäiseltä voimakkaan, auringonpaisteisen blondi-lukonsa kanssa. Tämä lämmin kellertävä vaalea on kesäinen ja iloinen, ja se näyttää ilmiömäiseltä, jos sinulla on tummat siniset silmät. Lopeta tästä rannalla jumalatar näyttää silmään popping punainen huulipuna ja olet valmis aurinko, meri ja surffailla!

8. Amy Adams Blonde Hiusten väri Idea: Kupari blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_08

Näyttelijä Amy Adams näyttää upealta hänen kupariväreillä, jotka ovat pyyhkäisseet olkapään yli. Tämä pehmeä, metalliväri tuo esiin upeat kukkavilkkaiset siniset silmänsä, ja se on myös hyvin imarteleva persikkaherkkään ihon sävyyn. Pyydä stylistisi valoa tuhkaa vaaleita valokeilaa pitämään väri vaimennettuna ja romanttisena.

9. Amanda Seyfried Blonde Hiusväri Idea: Vehnä ja karamelli vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_09

Näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried näyttävät upealta kuten aina hänen pitkillä vehnä- ja karamellipukuillaan, jotka ovat kuluneet suoraan ja irti. Me rakastamme Amandan lukkojen terveellistä loistoa ja tyrmät, epätasaiset dip-värjätyt päät. Hän on myös lisännyt muutamia karamellivärejä hiuksillean poskelle, kehystämään kasvonsa ja kiinnittämään huomiota silmiin - jumalalliseen!

10. Jessica Chastain Blonde Hiusten väri Idea: Strawberry blonde

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_10

Näyttelijä Jessica Chastain näyttää säteilevältä seksikäs-but-sweet mansikka blondi kiharat. Tämä herkullinen hiusväri on romanttinen, elinvoimainen ja naisellinen, ja me aivan rakastamme sitä, miten se täydentää hänen hienoa ihon sävyä. Pair up your mansikka blonde lukot pehmeä pastelli meikki on hupaisa ulkonäkö.

11. Jennifer Lawrence Blonde Hiusten väri Idea: Valkoinen hunaja blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_11

Palkittu näyttelijä Jennifer Lawrence rokkaa kevyesti hunajan blondi-pixie-satoa pehmeillä, kulmaisilla otsaleilla. JLawin kuvioitu pixie leikkaus osoittaa hänen dynaamisen hiusväriään, ja me rakastamme, että hänen otsansa ovat sävy kevyempi kuin muut hiukset. Yhdistä hunajaiset blondi-lukkoasi smaragdinvihreisiin korvakoruihin ihastuttavan pop-värin kanssa.

12. Cara Delevingne Blonde Hiusten väri Idea: Dirty blonde 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_12

Muotimalli Cara Delevingne rokkaa suorat ja seksikkäät likaiset vaaleat lukot rohkeilla kulmilla. Cara: n likaiset vaaleat hiusvärit saavutetaan tummalla vaalealla pohjalla ja tuhkaisella vaalealla valkeudella, jotka antavat hiuksille eteerisen hehkun. Pidä juuret tummina ja vinkkisi kevyessä pehmeässä ombre-haalistumisessa, jotta siitä aiheutuisi enemmän vaikutuksia.

13. Taylor Swift Blonde Hiusten väri Idea: kirkas hunaja blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_13

Songbird Taylor Swift näyttää pörröiseltä ja tyylikkäältä kirkkaalta hunajaa blondi-kampaukselta. Me rakastamme hänen kulmikkaat, pokerin suorat lukot ja hänen ripustuksensa tylpät bangs. Taylorin valoisa hunajainen vaaleat hiusväri on hyvin imartelevaa hänen persikka-ihonsa, ja mansikka-vaaleat alitavat tuovat esiin ihon sävyn. Pidä mansikan vaaleat hiusvärit kirkkaana lopullisen kynsilakan pesun kanssa.

14. Jennifer Aniston Blonde Hair Color Idea: Beige vaalea

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_14

Ystävät tähti Jennifer Aniston näyttää upealta hänen keskipitkän beigen vaaleatukkailta. Rakastamme kevyitä, höyhenpeitteisiä kerroksia, jotka kehittävät kasvonsa ja hiusten luonnollisen koostumuksen. Käytä teksturointisuihkua ja aja sormesi kosteilla hiuksilla seksikäs, koskettavia aaltoja varten.

15. Sofia Vergara Blonde Hiusten väri Idea: Sandy blonde

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_15

Blonde-pommi Sofia Vergara näyttää ilmiömäiseltä pitkiltä hiekkarannoiltaan, jotka ovat kuluneet irti olkapään yli. Sofian kevytlukot täydentävät hänen tummaa ihonsa kauniisti, ja hienot kerrokset kehittävät kasvonsa pehmeillä aalloilla. Kun saat kerrokset hiuksessasi, muista lyhyt kerros leikata leukan pituuden alapuolella tyylikkään ääriviivan varaan.

16. Candice Swanepoel Blonde Hiusten väri Idea: Valkoinen kuuma platinanvaalea

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_16

Victorian salaisuus malli Candice Swanepoel näyttää upealta valkoisten kuumien platinaablondi-lukkojensa kanssa. Tämä hiusväri on seksikäs, silmiinpistävä ja hohdokas, ja se sopii hyvin Candice's sun-kissed iholle. Pair your valkoihoiset hiukset dramaattisia savuinen silmät ja alastomana huulet sultry viimeistely touch.

17. Ashley Tisdale Blonde Hiusten väri Idea: punertava vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_17

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Ashley Tisdale näyttää upealta hänen kerroksittain punertavaa vaaleat hiukset. Me rakastamme hänen sivusilmäisen reunuksensa vehnänvalkoisia ylikuormituksia ja tummia, punertavia alivaihtoehtoja vihjeitä kohti, jotka antavat hiuksilleen hienon auringon valkaistun ilmeen.

18. Ashley Olsen Blonde Hair Color Idea: Kultainen vaalea pimeällä juurella

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_18

Näyttelijä ja fashionista Ashley Olsen kallistaa kultainen blondi epäsymmetrisen bobin dramaattisilla pimeillä juurilla. Ashleyn rohkeat selmet sopivat mahonkijuurensa ja kesäiset kultaiset vinkit täydentävät hänen lämmin, persikkaherkkunsa. Käytä hiustesi syvään keskiosaan, jotta saat mahdollisimman suuren vaikutuksen.

19. Bar Refaeli Blonde Hair Color Idea: karamelli vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_19

Israelin muotimalli Bar Refaeli näyttää yksinkertaisesti upealta hänen pokeri-suorat karamellinsa vaaleat lukot. Karamellin blondi on herkullisen lämmin hiusväri, joka voi pehmentää ihonväriä. Lisää kultaisia ​​alivärisiä kauniiseen, hohtavan viimeistelyn kosketukseen.

20. Julianne Hough Blonde Hiusten väri Idea: Vaalea tuhka vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_20

Turvasatama näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta hänen touhemaisesta, vaaleasta tuhkaisesta blondi bobista. Tämä huurullinen blondi hiusväri on hyvin imartelevaa vaaleille ihoille, ja se on erityisen silmiinpistävä, kun se on yhdistetty metallisen luomivärien ja rikkaan vaaleanpunainen huulipunan kanssa.

21. Emma Stone Blonde Hiusväri Idea: Kevyt mansikka-blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_21

Näyttelijä Emma Stone näyttää säteilevältä kevyiden mansikkablondiensa kanssa. Hän leikkii hunajaa blondi ja platinaa, jotka antavat hänen hiusten syvyyden, ja hienot kerrokset kehittävät kasvonsa kauniisti. Pidä hiusväriäsi lämpimänä enemmän valonlähtöjä kuin tummia alivärisiä.

22. Amber Heard Blonde Hiusten väri Idea: Summery blonde 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_22

Näyttelijä Amber Heard näyttää ilmiömäiseltä pitkiltä, ​​kesäisin vaaleilta kavereiltaan. Tämä lämmin sävy sopii lämpimiksi kuukausiksi, ja me rakastamme sitä, miten se korostaa Amberin upeita vihreitä silmiä. Älä ole huolissasi siitä, että sinulla on näkyviä juuria - se lisää luonnollista ulkonäköä, jota olet menossa.

23. Kristen Dunst Blonde Hiusten väri Idea: Buttery blonde

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_23

Näyttelijä Kirsten Dunst on naulannut tytön seuraavaan ulkoasuun voileiden blondi kiharat. Tämä säteilevä ja iloinen hiusväri sopii hyvin vaaleille ihonhoidoille, koska se kirkastaa ihon sävyä. Pyydä stylistisi kynsilakan värivaihtoehdosta, jotta hiukset jäävät karkealta.

24. Rosie Huntington-Whiteley Blonde Hiusten väri Idea: tumma blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_24

Englantilainen malli ja näyttelijä Rosie Huntington-Whiteley näyttävät pudota kuolleilta upeilta pitkiltä, ​​tummilta vaaleilta kudoksiltaan. Rakastamme täydellinen yhdistelmä korkea- ja matala-valoja, jotka tekevät hiuksista säteilevän ja elävän. Upea kiiltävä hius, kuten Rosie's, käytä lämpösuojaimia ennen muotoilua vahingoksi.

25. Blake Lively Blonde Hair Color Idea: Mansikan blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_25

Gossip Girl star Blake Lively kiviä rikas mansikka-blondi-lukko, jossa on ohuita platinaa kohokohdat poskelle. Tämä ei-melko-punainen sävy on tulinen ja seksikäs, ja se lämmittää Blaken ihon kauniisti. Jotta mansikan vaalea lukittuu kirkkaaksi, kysy stylistisi kynttilän värinpesusta.

26. Miley Cyrus Blonde Hiusten väri Idea: Icy platina blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_26

Kiistanalainen laulaja Miley Cyrus näyttää silmiinpistävästi hänen äänihälyttävän, jättiläisen platinanvaalean alla. Tämä kuuma, yksivärinen hiusväri herättää luottamuksen, ja uskomme sopivaksi Mileyn uusiin ilmeisiin. Platina vaalea on erittäin huono kunnossapito - varmista, että juuret ovat kosketuksissa muutaman viikon välein.

27. Kate Bosworth Blonde Hiusten väri Idea: Dirty blonde 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_27

Näyttelijä Kate Bosworth näyttää säteilevältä hänen keskipitkän, likaisen blondi-lukonsa, jotka ovat kuluneet löysästi ja suorina. Voit näyttää likaisen vaalean hiusväriesi maksimaaliseen tehoon käyttämällä sileää rautaa pokerin suoraa lukkoa varten ja viimeistellä ulkonäkösi tasoittamalla korkealla kiiltävä seerumi kuiville hiuksille.

28. Bella Thorne Blonde Hair Color Idea: punertava vaalea

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_28

Teini-ikäinen näyttelijä ja malli Bella Thorne näyttää upealta punertavan blondi puolivälissä. Me rakastamme hänen pitkät, epätasaiset otsatukka ja vehnävaalea dip-värjätty pää - yksinkertaisesti ihana. Tämä hiusväri on uskomattoman mautonta kevyille ihonhoidoille, koska se antaa vaalealle iholle lämmin ja terve hehku.

29. Kaley Cuoco Blonde Hiusten väri Idea: Blonde ombre 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_29

Alkuräjähdysteoria näyttelijä Kaley Cuoco näyttää luottavaisena ja valmiina hänen upeisiin vaaleisiin ombre-tansseihinsa. Ombre on edelleen kuuma hiusten trendi, ja Kaley näyttää omaa versiota, jossa ombre haalistuu tummista vaaleista juurista, karamellin vaaleisiin pituisiin ja päättyy platinaa vaaleisiin vinkkeihin.

30. Julianne Hough Blonde Hiusten väri Idea: vehnä blondi ja karamellin blondi raitoja

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_30

Näyttelijä Julianne Hough näyttää upealta pitkällä, kiemurtelevalla bobillaan. Me rakastamme vehnän blondi- ja karamellin blondi-raitoja, jotka herättävät kiharaja ja täydellisen tasapainon kahden värisävyn välillä. Kun valitset korkean ja matalan valon yhdistelmän, pyydä tyylilintasi löytämään samat äänet ja voimakkuudet.

31. Lauren Conrad Blonde Hair Color Idea: tumma vaalea kultainen raita

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_31

Todellisuus-TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttävät ihastuttavilta kultaisina raitoina tumma vaaleat hiukset. Jos ajattelet tummien lukkojen keventämistä, harkitse muutamia pehmeitä kohokohdistuksia, ennen kuin teet hameet täydelliseen huoltoon.

32. Kirsten Dunst Blonde Hiusten väri Idea: Platinum blondi hunajaa

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_32

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä platinaa vaalealla kerroksellisella lukolla. Kauniit hunajan blondi-alitelmat antavat hänelle hienot hiukset erityisen syvälle, mikä luo täydellisempiä ja paksumpia lukkoja. Pidä matalat valot hiustenne vihjeiden parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

33. Taylor Swift Blonde Hiusten väri Idea: Honey blonde 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_33

Laulaja-lauluntekijä Taylor Swift näyttää upealta lämpimältä hunajaa vaaleat vaaleat hihat ja rohkeat, suorat leikkaukset. Hunaja blondi on kuuma hiusten trendi kesällä 2014 - ja onneksi tämä hiusväri sopii useimpiin ihon sävyihin. Sun-kissed lopullinen touch, dip-väriaine sinun vinkkejä platinaa blondi.

34. Claire Danes Blonde Hiusten väri Idea: Buttery blonde 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_34

kotimaa näyttelijä Claire Danes näyttää säteilevältä ja tuoreelta kasvoiltaan voihainen blondi, pitkä bob. Tämä kellertävä-vaalea hiusväri on iloinen ja rohkea - täydellinen kesä. Yhdistä tämä tuore hiusväri vaimennetun meikkien ja yksinkertaisten korvakorujen kanssa luonnollisen ilmeen kanssa.

35. Blake Lively Blonde Hiusten väri Idea: Rose kulta blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_35

Näyttelijä Blake Lively näyttää irrallisia täydellisiä lukkoja, jotka pudota hänen kasvonsa pehmeillä aalloilla. Me rakastamme hänen ruusukultaa vaaleita hiusvärejä - yksinkertaisesti jumalallista. Hämärä ruusunvärinen sävy antaa Blake'n hiuslakkaa silmiinpistävään ja seksikkään hohtavan.

36. Kim Kardashian Blonde Hiusten väri Idea: Sandy blondi ja karamellin blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_36

Todellisuus-TV-persoonallisuus Kim Kardashian yllättynyt meitä viime vuoden lopulla uudella hiekkarannalla ja karamellimustalla. Jos olet siirtymässä tummista hiuksista kesyyn blondiin, ota inspiraatio Kimilta ja aloita pehmeillä karamellin blondiosuuksilla ja kevyillä hiekkarannuilla, jotka vaaleat vaaleat kevyet lukot.

37. Gisele Bundchen Blonde Hair Color Idea: tumma vaalea kultainen kohokohta

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_37

Supermalli Gisele Bundchen näyttää rennolta ja huolettomalta kullankeltaisista kohokohdista tummissa vaaleissa hiuksissaan. Selkeät korostukset korostavat Giselen poskipunaa, jolloin hänen pitkät kasvonsa ovat soikeita. Saat lisää syvyyttä valitsemalla runsaasti kultaa, joka saa valon.

38. Taylor Swift Blonde Hiusväri Idea: Kevyt tuhka blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_38

Country-laulaja Taylor Swift näyttää upealta kevyeltä tuhkansa blondi hiuksilta, jotka on tehty tyylikkäässä alhaisessa lonkkalevyssä. Ash blonde on myös trending tänä vuonna, ja se on erityisen suosittu sävy syksyllä ja talvella. Tee tuhkapuhaltesi lukot erottumaan pariksi yhdistämällä niitä vastakkain smaragdinvihreisiin lisävarusteisiin.

39. Blake Lively Blonde Hiusten väri Idea: Honey blonde

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_39

Näyttelijä Blake Lively on oikeassa trendikkäässä hänen lämpimän ja pehmeän hunaajansa kanssa. Blake näyttää hiusväriään tyylikkäillä puolillaan urheilullisilla, herkullisilla, hauskalla aallolla. Blake'n ulkonäön luomiseksi, työnnä jotain teksturoivaa suihketta hunajan blondi lukkoisi sormillasi ja kuivaa hiukset luonnollisille aalloille.

40. Amber Heard Blonde Hair Color Idea: tumma platinaa vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_40

Sultryn näyttelijä Amber Heard tekee meistä ajatella, että ehkäpä blondit todella tehdä on hauskempaa! Hän rokkaa tummaa platinaa vaaleaa up'do, jossa on oikukas sivuraide ja silmät pimeät huulet. Pehmentää platinanvaaleat lukkosi lisäämällä muutamia kultaisia ​​viivoja vihjeitä kohti.

41. Blake Lively Blonde Hiusten väri Idea: Champagne blonde 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_41

Näyttelijä Blake Lively toistaa elävää samppanjaa vaaleaa hiusväriä, jota yksinkertaisesti rakastelemme. Tämä vaalea vaalea on kupliva ja dynaaminen, ja hyvin imartelevaa keskikokoisille ihon sävyille. Samppanjapuna on erinomainen vaihtoehto tummille vaaleille hiusväreille, koska se keventää ja kirkastaa tylsää ihoa.

42. Emma Stone Blonde Hiusten väri Idea: karamelli vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_42

Näyttelijä Emma Stone osoittaa, että hän näyttää upealta minkä tahansa hiusvärin värjäämällä hiuksilleen rikas karamellipuku. Caramel blonde on loistava hiusväri-idea, jos etsit tumman sävyä blondi. Auburnin ja kastanjapuun vihjeet, tämä hiusväri on lämmin ja täynnä syvyyttä.

43. Amanda Seyfried Blonde Hiusten väri Idea: Kultainen hunaja blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_43

Les Miserables näyttelijä ja laulaja Amanda Seyfried vihastuttaa meidät kateellisella kultaisella, hunajaa blondi kiharat. Rakastamme hänen super-kiiltävät kiharat ja hänen vaivattomasti lumoava syväpohjamies. Upeasti kirkkaaksi koristele hiusten seerumia muotoilun jälkeen.

44. Rosie Huntington-Whiteley Blonde Hiusten väri Idea: Rose kulta blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_44

Alusvaatteet malli Rosie Huntington-Whiteley on kuva täydellisyyttä hänen upea ruusu kulta vaaleat hiukset. Romanttinen ja naisellinen rose-kultainen blondi on kaunis hiusväri kohtuulliseen ja keskisuuriin ihonhoitoon. Pidä hiuksesi kirkkaina pehmeillä hunajaisilla pohjalla.

45. Rita Ora Blonde Hiusten väri Idea: Valkoinen vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_45

Laulaja Rita Ora näyttää upealta hänen hermostuneilta, valkoisilta vaaleilta hiuksiltaan. Tämä rohkea platinainen sävy ei ole heikkohermoiselle - pariksi se pitkällä, tummilla ripsillä ja silmiinpistävällä punaisella lippyllä maksimaaliseen vaikutukseen. Hiusten säilyttäminen koskemattomalla valkoisella vaalealla voi vahingoittaa lukkoasi, joten varmista, että pidät hiukset kärkisolosuhteissa valkaisematta sitä.

46. ​​Amanda Seyfried Blonde Hiusväri Idea: Kultainen vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_46

Näyttelijä Amanda Seyfried näyttää yksinkertaisesti henkeäsalpaavalta hänen super-pitkä kultainen vaalea lukot. Vaaleanpunaisen hiusvärin osalta tämä säteilevä kysyy stylistilta kirkkaita ja matala-valoja, jotka heijastavat valoa. Lopuksi, saada kiilto pesu jälkeen väri, pitää lukot näyttävät kiiltävä ja terve.

47. Claire Danes Blonde Hiusten väri Idea: Champagne blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_47

kotimaa näyttelijä Claire Danes näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä keskipitkänä samppanjaa vaaleat hiukset. Tämä kesäinen vaalea hiusväri sopii hänen hienoon ihonsa ja tuo ulos meren siniset silmänsä. Lisää vain muutamia vehnän blondi ylikuormituksia ja käytä joitain shimmery persikka huulikiilto flirty viimeistely touch.

48. Cara Delevingne Blonde Hiusten väri Idea: Dirty blonde ombre

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_48

Muotimalli Cara Delevingne pitää ulkonäöltään rento ja seksikäs pitkillä, likaisilla vaaleatukkaisilla lukoilla. Hän urheilu trendikäs ombre haalistuvat tummat vaaleat juuret hiekka vinkkejä - erinomainen valinta huolettoman hiusten väri. Tämä hiusväri sopii useimpiin värisävyihin, ja se on erittäin helppo nipistää ominaisuuksillesi - yksinkertaisesti vaihda kohokohtia ja hehkuttavia valokuvia ihon sävyyn sopiviksi.

49. Gwen Stefani Blonde Hiusväri Idea: Icy platina blondi 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_49

Singer Gwen Stefani roikkuu hänen allekirjoituksensa jäiset platinaa vaaleat lukot viemällä heidät irti keskiyöntöllä. Go platinaa vaalea, jos haluat tehdä lihavoitu lausunto hiuksillasi. Valitse tuhka-vaalea pohja, jonka päällä on kevyempiä kohokohdat, jotta hiukset jäävät huurteisiksi ja estävät sen keltaiselta.

50. Blake Lively Blonde Hiusten väri Idea: karamelli vaalea 

Blonde_Hair_Color_Idea_2014_50

Näyttelijä Blake Lively näyttää ilmiömäiseltä alhaisella kalafatilla ja lämpimillä karamellin blondi-lukoilla. Karamelli on rikas ja eloisa hiusväri, mikä tekee siitä täydellisen syksyn ja talven. Ota inspiraatiota Blakeilta ja lisää viilua tai kahta platinaa vaaleaa reunasi korostaaksesi silmäsi ja poskipäät. Karamellin vaaleus sopii useimpiin ihoihin, ja se voi kirkastaa ihon sävyä.

Joten siellä sinulla on - meidän 50 parasta vaaleaa hiusväriideoita! Niin monia upeita sävyjä ja tyylejä, joista voit valita, löydät taatusti upean blondi-hiusideajan tänä vuonna. Ota kuva suosikkiharjastasi mukaan stylistiisi niin, että he voivat luoda täsmälleen haluamasi ulkoasun.

Leave A Comment

+ 86 = 91