50 parasta pitkää kampausta

Rocking joitakin kauniita pitkät lukot, mutta eivät tiedä, miten muotoilla niitä? Älä huolehdi, meidät sinut peitetty. Katso nämä upeat pitkät kampaukset, joissa on otsatukka, kaikki kimmeltävästä ja tyylikkäästä särkyväksi ja villiksi.

1. Cheryl Cole Long Hairstyle kanssa Bangs: Suora ja voimakkaat kiharat päät

Cheryl Cole Big Hair_Curls

Todella ... mitä ei rakastaa tästä upeasta kampauksesta? Se on niin yksinkertainen, mutta siinä on niin seksikäs tyyli, se on naurettavaa. Tämän upean tyylin saavuttamiseksi aloita muotoilemalla hiustesi runsaalla sivuosalla. Paksut puolibändit ovat lähes välttämättömiä tähän tyyliin. Jätä hiustesi yläpuoli täysin suoraan, jolloin alaosassa on runsaasti kiharaa ja pehmeää. Tämä saavuttaa "täyden" ulkoasun, joka antaa koko pääsi runsaasti täyteyttä ja elämää.

2. Jessica Biel Long Hairstyle Bangs: Suora, Suora, Suora

jessica-Biel-otsatukka

Jessica Bielin pitkä hairstyle on yksi asia mielessään: suoruus. Ja vaikka tämä pitkä kampa on niin yksinkertaisesti helppo saavuttaa, se on myös täynnä kauneutta ja eleganssia. Suosikkiosamme tästä tyylistä on se, että se on niin monipuolinen ja helppokäyttöinen minkä tahansa tapahtumasta - kaikkein lumoavimmista tilaisuuksista yksinkertaisiin kokoontumisiin. Jätä hiukset suoriksi ja yhdistä ne kauniisiin, kauniisiin otsakkeisiin, jotka ovat juuri silmien yläpuolella.

3. Ashlee Simpson Long Hairstyle Bangs: Suora sivuosa

e5dad291434029bea9d129c5f955a64f

Vaikka Ashlee Simpson näyttää vaihtaa hänen "tehdä joka toinen kuukausi, emme ole valittaja-me rakastamme kaikki hänen kauniita, seksikäs tyylit. Ja tämä on vain yksi niistä kampauksista, joista rakastuimme. Ashlee Simpson näyttää kauniita, pitkiä punaisia ​​säikeitä, jotka ovat täysin suoraan. Puhumme ainakin vähän tuotteesta ja paljon hiuksia suoristaaksemme tämän pehmeän, täysin suoran tyylin saavuttamiseksi. Paired kanssa joukko seksikäs puoli otsatukka, tämä kaunis pitkä hairstyle on ehdottomasti yksi kokeilla.

4. Carrie Underwood Pitkä Hairstyle Bangs: Layers Framing

9fcfa91cd42d20cbbffd7f649d7fe92f

Kauniita kerroksia kehystää kasvot, järkyttävästi vaaleat vaaleat hiukset ja joukko täysiä sivuja otsikoita - se on niin Carrie Underwood - ja se on oh-niin lumoava. Tämä suloinen pitkät kampaukset sisältävät sarjan monikerroksisia kerroksia, jotka antavat runsaasti huomiota kasvoihin ja antavat hiuksille myös pirun "flip", jota voimme nähdä selvästi tässä Carrie Underwoodn kuvassa. Jos olet gal, joka rakastaa flirty hiuksia, joka on pomppiva ja hauska, tämä voi olla tyyli sinulle.

5. Mariah Carey pitkät kampaukset Bangsin kanssa : Curls Galore!

Mariah Carey - Curls Galore

Mikä on parempi seurata upeaa naista kuin kauniita kiharoita? Tässä näemme upean Mariah Careyn, joka näyttää täydellisen, miellyttävän, tiukan kihartin päätä. (Mitkä tietenkään emme näe liian usein). Jos ajattelet korkealaatuista kampausta seuraavalle black-tie-suhteelle, pidä tätä kiharaa "tehdä.

6. Rashida Jones Pitkä Hairstyle Bangs: Ballerina Bun

Rashia Jones Ballerina Bun

Kun pulla kampaus on niin uskomattoman kuuma tänä vuonna, ei todellakaan ole kyseenalaista, miksi tämä kaunis tyyli osui parhaaseen 50 pitkään kampauskarttaan. Täältä näemme ihastuttavan Rashida Jonesin rocking a erittäin korkea ballerina on niin korkea, että se on pohjimmiltaan päällimmäisenä! Me rakastamme tätä suurta ulkoasua mukana ohuina herkullisina otsikoina erittäin trendikkäässä ulkoasussa.

7. Anna O'Reilly's Long Hairstyle Bangsin kanssa : Alhainen Ponytail aaltojen kanssa Anna O'Relly Low Ponytailwith waves

Tarvitsetko tyylin kiireisille päivisin? Miksi emme kokeile Anna O'Reillyn kaunista alastetta. Hän aloittaa antamalla hänen koko hiuslangan löysät aallot, jotkut niistä "olen juuri päässyt rannalta" aaltoja, joita me kaikki tunnemme ja rakastan. Sitten hän vetää hiukset takaisin alhaiseen ratsastuskoukkuun, jättäen hänen söpöt bangs, jotka heiluttavat hänen kasvonsa sivuilta. Rakastamme tätä tyyliä, koska se on täysin huono huolto, ja se voi tarttua sinuun kestävimpien toimintojen kautta.

8. Diana Vickers Long Hairstyle Bangsin kanssa : Crimped Side Ponytail

DianaVickersa

Mitä, luulitko, että hiustenne puristuminen oli tyyliltään? Mieti uudelleen! Se voi olla takaisku 90-luvulta, mutta minun on minun söpö! Diana Vickers tekee selkeästi ihastuttavan lausuman alhaisella puolellisella ponnahduslaudallaan, mikä on ilmeisesti yksi leikkaimmista ponnahdushaaroista, joita voit saavuttaa. Päällystetty irtoavilla päillä ja löysällä otsapäällä, tämä rypytetty puolipeä on varma WIN!

9. Becki Newton Long Hairstyle Bangsin kanssa : The Infamous Bun

Becki-Newton-lg

Tässä on toinen upea tyyli, joka voi ajaa mukanasi läpi kaikki tapahtumat ja tehtävät: yksinkertainen, mutta pahamaineinen pulla. Jälleen, et voi mennä vikaan tämän tyylin kanssa. Miksi? Koska pullat ovat vakavasti kaikki raivoa juuri nyt ja naiset eivät voi saada tarpeeksi! Tämä tyyli on niin perus, että ihmeteltäisiin, miten se näyttäisi niin täydelliseltä! Yksinkertaisesti sitoudut hiuksiasi pullaan, joka on sijoitettu suoraan pään takaosaan - ei liian matala eikä liian korkea. Voit vapaasti lisätä kaarteita tai aaltoja tai jättää sen luonnolliseksi, kuten Becki Newton!

10. Miley Cyrus Long Hairstyle Bangs: leikkeet ja aallot

Miley-cyrus-pitkän kampaus 2012-suosittu-hiustenleikkuu

Miley Cyrusilla on pitkät hiukset, mutta se on silti tyyli, jota pitkähihaiset naiset rakastavat ympäri maailmaa. Tämä tyyli antaa söpö, naisellinen vire, joka näyttää täydelliseltä! Aloita tällä tyylillä muutamia aaltoja. Tartu sitten kahteen hiusharjaan kasvoille molemmille puolille ja vedä se takaisin hyvin ohueksi ylöspäin, jolloin pääosa hiuksista asetetaan kauniisti eteen. Täydellinen tasokkaisiin tilanteisiin tai jopa liikerataa kaupunkiin.

11. Ashley Tisdale Long Hairstyle Bangs: Kääntyvät puolet

14th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Oletko yhtä pakkomielle kuin upeat hiukset, jotka pomppivat jokaisesta askeleesta kuin me olemme ?! Sitten sinun täytyy tarkistaa Ashley Tisdale's upea "tehdä. Hän on päällystetty hiuksillaan runsaasti kerroksia, jotka vaihtelevat pituutta, ja jokainen kerros on siunattu ulospäin kääntämällä, antaen koko tyylin hieman oomph! Pienellä kiihotuksella äänenvoimakkuutta yläosissa ja muutamissa hyvin sijoitetuissa irrallisina kiharoina tämä upea tyyli on varmasti yksi kokeilu.

12. Eva Mendes Pitkät Hairstyle Bangs: Sivulle

Eva-Mendes-hairstyle1

Hiukset on vedetty kokonaan sivulle, joka tekee naisista niin tyylikkään, niin tyylikkään - ja juuri siksi suusi laski, kun näki upean Eva Mendesin kampauksen. Hän veti hiukset päässään toiselle puolelle, lisäämällä muutamia yksinkertaisia ​​aaltoja ulottuvuuteen ja äänenvoimakkuuteen. Hänen otsatukkaansa kääntyi kauniisti sivuun, hän loi pitkät kampaukset, jotka sopivat grammoihin.

13. Jessi Ware Pitkä Hairstyle Bangs: Short Bangs  Jessie-Ware

Silmänräpäisevät otsatukka voi olla suosion korkeus tällä hetkellä, mutta se ei tarkoita sitä, ettei ole tilaa saattaa loppuun vastapäätä. Rakastamme Jessi Waren yksinkertaista tosiasiaa, että hänen otsansa ovat söpöjä ja vakavasti ärtyisä. Ne leikataan erittäin lyhyt, kun taas loput lukot ovat pitkä. Voimmeko sanoa asenne? Miksi kyllä, voimme! Jos aiot uudistaa ulkoasua ja haluavat jotain täysin erilaista runsaalla asenteella, harkitse näitä lyhyitä shortseja!

14. Leigh Lezark Long Hairstyle Bangs: yhdistelmä Leigh-Lezark angeled cut

Jos rakastat rakennetta, niin tämä on ehdottomasti etsiä sinua. Leigh Lezark näyttää meille pitkä hairstyle, jolla on asenne ja rakenne - yhdistelmä, joka ei voi epäonnistua. Hiukset leikataan äärimmäisillä kulmilla, jotka voidaan helposti huomauttaa, jolloin hiukset ovat täynnä runsaasti ulottuvuutta. Jos haluat vetää pois tämän kulmaisen, tylpän kampauksen, voit harkita tekemistä, kun Leigh Lezark teki ja kuolee hiuksesi mustana,.

15. Nicole Richie Long Hairstyle Bangs: Tarvikkeet!  Nicole-Richie-lg

Boho chic. Kyllä, olet kuullut siitä. Etkä ole, haluan esitellä teille uuden muodin aikakauden. Boho chic on pohjimmiltaan söpö uudistettu versio hippi-tyylistä ja se on ottanut vakavasti muotimaailman myrskyn. Täältä meillä on vilaus boho chic kanssa Nicole Richie kampaus, joka sisältää löysä aallot koko, päättynyt upea kultainen päähine. Huomaa: Tämä ei ole pääpanta, se on kuulokkeita. Se kiertyy pään yläosaan ja vetää hiukset päällimmäiseksi todella upealle ulkonäölle.

16. Taylor Swift Long Hairstyle with Bangs: Ponnasarja  Taylor Swift

Ah, rakastettu ponnahdusnauha. Se ei todellakaan ole yksinkertaisempi, eikö? Jos olet kiirehtiä ja et tunne hiukan sekaisin (mutta haluat silti etsiä naurettavan söpöä), sinun on ehdottomasti harkittava Taylor Swiftin ponnahduslenkkiä. Se on vedetty takaisin ponnahdusliikkeeseen, joka ei ole liian korkea tai liian alhainen, antaen sille hieman pomppia ja perkiness. Hän jättää bangs irti rakentaa hänen kasvonsa ja antaa hänelle että flirty, naisellinen hehku.

17. Anne Hathaway Pitkä Hairstyle Bangs: Pieni sivuhihna

Anne Hathaway Side Braid

Pitkäkarvaiset kengät saattavat mennä rutiin ja laittaa hiukset aina samaan suoraan tyyliin. Jos haluat sekoittaa sen samalla kun jätät hiukset suoraan alas, kokeile Anne Hathawayn yksinkertaista pientä sivupohjaa. Se ei ole mitään liian fancy tai silmäänpistävä, mutta se antaa lukot mukava rikkoa rutiinia ja lisää hieman hauskaa ja flirty asenne ulkonäköön.

18. Rihanna Long Hairstyle with Bangs: Kudottu Updo rihanna-punokset-HG-MDN

Vuosien varrella Rihanna on jatkuvasti näyttänyt meille seksikkäitä kampauksia, joita ehdottomasti rakastetaan - ja tämä vain sattuu olemaan yksi ehdottomista suosikkeistamme. Ulkonäkö on yksinkertaisesti upea. Hänen kauniit brunette-sivun otsatukka on jätetty kasvojen toiselle puolelle, kun taas sarja pieniä punoksia johtaa takaisin lumoava-up, joka on naurettavan kuuma. Houkutteleva tee on hiottu pois hienoilla irtonaisilla kiharoilla, joten tämä pitkä kampa on sopiva kaikkein fiksuihin tilanteisiin.

19. Haley Strode Long Hairstyle Bangsilla: Volumed Half Up-Do Haley Strode

Jos olet kyllästynyt samaan "ole puoleen up-do päivästä toiseen, niin saatat haluta ottaa sivun Haley Stroden kampauspäiväkirjan ja kokeilla tätä kuumaa ulkoasua. Tämä puoli-up on todella aivan kuten jokainen muu up-do, paitsi yksi avain ominaisuus: tilavuus. Haley Strode lähtee otsatukkaansa söpellä keskimmäisellä osalla ja hieroo hiuksiaan korkealle, jotta hänellä on runsaasti äänenvoimakkuutta, ennen kuin hän leikkailee puolensa. Jos rakastat puolihäiriöitä ja hulluksi volyymistä, anna tämä tyyli kokeilla. Et tule pettymään.

20. Beyonce Long Hairstyle Bangs: Suuri sivuhattu rexfeatures_1448694acKoska punokset ovat tänä vuonna niin uskomattomia, kuka eikö haluavat rockin? Tässä näemme Beyonce näyttää paksu, iso sivupora, joka on aivan upea. Söpö, mutta tyylikäs ulkoasu menee päivästä toiseen helposti. Puhumattakaan rakastamme sekoitus blondes ja ruskeat yhdistetään hänen punos. Se on tietenkin voittaja kirjoissamme!

21. Janet Jackson Pitkä Hairstyle Bangs: Volumed Top Bun

Janet Jackson volume bun

Jos haluat kampauksen, joka kiinnittää huomiota ja on vakavasti kuuma, Suosittelemme Janet Jacksonin up-do, volumed pulla. Tämä ylimitoitettu on erittäin täysi ja paksu ulkonäkö, joka vie keskimääräisen pulla yhden (tai ehkä kaksi tai kolme) askeleen pidemmälle. Se on ehdottomasti upea ja muutamia bangs jättää löysät, tyyli tulee pehmeä ja naisellinen. Ehdottomasti kokeilla, varsinkin lämpiminä vuodenaikoina!

22. Kaley Cuoco pitkät kampaukset, joissa Bangs: Braided Crown

Kaley Cuoco crown braid

Jos voit yhdistää kaksi viimeisintä hiustrendiä, punoksia ja pullia yhdeksi mahtavaksi kampaukseksi, ei ole epäilystäkään hämmästyttävästä laadusta. Täällä näemme Kaley Cuoco urheileva kaunis pulla up-do, joka on painollinen kanssa paksu, upea punos on joukko päätä. Hän jättää pitkät nyrkkinsä irti ja antaa heille muutamia hyvin irtonaisia ​​kiharoita, mikä tarjoaa romanttisen tyylin, joka soveltuu kuningattarelle. Aivan upea ilme, se on ehdottomasti kokeiltava tänä vuonna.

23. Christina Hendricks Pitkä hairstyle Bangs: Mad Volume

Christina hendricks - mad volume

Kutina antaa hiustesi hieman seksuaalista valittaa? Ota sitten huomioon Christina Hendricksin suuret hiukset. Oikeilla keinoilla rypistyä, oikeita tuotteita ja tonnia kiihotusta ja hiuslakkaa Christina Hendricks ottaa hiuksensa tasaiselta ja elottomalta volumisoituneeseen ja houkuttelevaan. Puhumattakaan hänen upeat punaiset lukot lisäävät huomattavaa rohkeutta.

24. Jennifer Lawrence Long Hairstyle Bangsin kanssa: Messy Side Bun Jennifer lawrence messy side bun
Mitään sanaa ei voi kuvata tätä epämiellyttävää sivutähteä, muuta kuin kaunista ja tyylikästä. Yksinkertaiset tyylit lisäävät runsaasti naisellisuutta koko tyyliin ja on yksinkertainen kampaus, jota jokainen nainen voi tehdä. Vedä hiukset hieman löysempiä rento tyyliä voit käyttää missä tahansa tai pitää se tiukka fancy asiat.
25. Jessi J Pitkät Hairstyle Bangs: Double Color
  jessie J
Tunne funky? Rakkaus väri? Jessie J sai sinut peittämään. Hänen "kaksinkertaisen ongelmansa" väri on täysin kuuma. Täällä hän näyttää meille tulisia punaisia ​​vinkkejä ja salaperäisiä mustia juuria yhdistelmään, joka ei ole mitään sekavaa ja hauskaa. Kokeile muita villiyhdistelmiä, jotta hiuksesi saisivat aikaan vakavia ongelmia!
26. Kelly Osbourne Pitkät kampaukset bändillä: Cool Color
kelly Osbourne
Jos olet kyllästynyt nykyiseen hiusvärisi, miksi et kokeilisi jotain täysin erilaista ja viileää kuin Kelly Osbourne? Täällä näemme rakastetun näyttelijän urheilevan ihanan violetin värin, joka on jotain täysin normaalista - vakavasti kovaa. Kokeile jotain wacky värejä, kuten platinaa vaaleanpunainen, kirkas sininen, tai jopa uusin kuumin trendikäsharmaa!
27. Lea Michele Long Hairstyle Bangs: Ombre
keto michele
Ombre hiusten väri. Epäilemättä yksi  kuumimmat hiustrendit ja luultavasti suosituin hiusvärien valinta naisille ympäri maailmaa. Selvästi, ombre väri on vain mahtava. Olitpa valita tummemmat juuret, jotka johtavat sileisiin päätyihin kuten Lea Michele tai teet tarkka päinvastainen, voit olla varma, että etsit hauskaa ja tyylikkäästi helposti.
28. Kendall Jenners Pitkä Hairstyle Bangs: High Bun & Bangs  Kendall Jenner
Aloittelijoille, me rakastamme mustan hiuksen yhdistelmää punaisilla huulilla. Toiseksi, me rakastamme hänen korkealla pulla kampauksensa, joka on tietenkin tyylikäs. Lopuksi, me rakastamme hänen irtonaisia ​​otsatukkaansa yksinkertaisella kiharrella, että naisellinen, tyylikäs vaikutus. Lopputulos? Koko ulkoasu, joka on erittäin seksikäs ja kuuma. Ehdottomasti katsoa kokeilla tänä vuonna!
29. Pariisin Hilton Long Hairstyle Bangsilla: Pehmeä Side Bun Pariisi Hilton Braid Side Bun
Kun on kyse pullista, kaikki ihmiset menevät vähän pulla, korkea pulla, tai puolin pulla. Nobodies puhuu punottu pullaa! Ja olkaamme vain vakavia sekunnin ajan: punottu pulla on naurettavan söpö ja koko muoti WIN. Paris Hilton näyttää meille kuinka söpö nämä pienet pullat voivat olla. Kääri vain hiukset kauniiseen punokseen ja kiinnitä se pullaan. Lisää tyylikkäitä pisteitä, aseta se sivukammioon aivan kuten Paris Hilton. Et voi menettää tällä ihastuttavalla tyylillä!
30. Nicole Kidman Pitkä Hairstyle Bangs: Elegant Side Bun Nicole Kidman side bun
Nicole Kidman ei ole amatööri kun on kyse upeista lukkoista - ja hänen tyylikäs, matala puoli ei ole poikkeus. Täällä näemme kauneuden ottaen tyypillinen puoli pulla yksi askel eteenpäin - myös runsaasti käänteitä hänen hiuksessaan luoda ulottuvuus, syvyys ja tietysti kauneus. Bangs jätetään vasemmalle sivulle, joka johtaa takaisin erittäin ihanaan alhaiselle sivulle, jolloin ulkonäkö on täydellinen ja upea.
31. Tyra Banks Pitkä Hairstyle Bangs: Bump it Bangs tara Banks bump it bangs
Joskus kun sinulla on otsatukka, haluat vain saada ne pois kasvoistasi. Kyllä, he ovat söpöjä, mutta he voivat saada ärsyttävää! Jos sinusta tuntuu, että sinusta tuntuu silmänräpäsi, ottakaa sivulta Fashion Diva Tyra Pankin kirjasta ja kiinnitä ne takaisin muutokseen. Älä unohda houkutella otsatuksiasi jonkin verran "bump it up" -tilavuutta varten ja lisää ylimääräisiä herkullisia lukkoja, yritä lisätä runsaasti kiharoita, kuten Tyra!
32. Natalie Portman Long Hairstyle Bangsilla: Slicked Back Up-do
NstPortamn
Kun katsot ehdottomasti parhaiten, on vain yksi hairstyle valita: klassinen up-do, mieluiten pulla. Mutta täältä näemme Natalie Portmanin ottavan tyylikkään ja tyylikkään pullaa seuraavalle tasolle: hiutaloittamalla hiuksiaan suoraan, antaen sille "märkä" ja tyylikkään tyylin, joka on romanttinen ja kaunis. Sanotaan vain, että Natalie Portman ehdottomasti kääntyi päistään hänen slicked back up -toimintaansa ja kaikilta oikeilta syiltä. Yhdistä tämä tyylikäs kampaus pienellä musta mekko henkeäsalpaavan ulkoasun kanssa.
33. Patricia Arquette Pitkä Hairstyle Bangsilla: Dorothy Braids Patricia-Arquette-punokset-HG-MDN
Katsokaa tätä kampausta. Mitä tulee mieleen? Jos sanoit "Dorothy" tai "The Wizard of Oz", olet oikeassa! Patricia Arquette laittaa hiuksensa kahteen ihastuttavassa punoksessa molemmin puolin päänsä, jättäen hänen tylsiä otsatukkaansa pelaamaan. Tämä söpö, girly hairstyle on erinomainen kesäaikaan ja on ehdottomasti voittaja hiusten trendeissä maailmassa.
34. Penelope Cruz Pitkät Hairstyle Bangs: Bump it Bun Penelope Cruz volume bun
Mikä voisi olla kuumempi kuin Penelope Cruz? Entä jos Penelope Cruz urheisi seksikkäitä pullaa? Niin, se on vain kakkuja. Me rakastamme Penelope Cruzin vilkasta pullaa. Ensin hän nauraa hiuksiaan niin, että siellä on runsaasti äänenvoimakkuutta. Seuraavaksi hän päällystää hiuksensa osittain puoliksi korkeaksi, antaen kietoutuneen osan pudota ylös. Lopputulos? Seksikäs pulla kampauksen runsaalla tilavuudella ja korkeudella, jotta ihmiset saisivat silmät.
35. Bella Throne Long Hairstyle Bangs: Keskellä eroteltu Bangs
Bella Throne Center Parted BangsKun on kyse bangs, suurin osa naisista valita sivuliikkeitä; toinen vaihtoehto on täynnä, paksuja silmäniskuja. Kukaan ei oikeastaan ​​valitsisi keskimmäinen erottuneet otsat. Mutta tuomitsemalla kuinka ihastuttava ja söpö Bella Thorne näyttää söpöisiltä keskimmäisiltä paljastuneilta otsikoiltaan, arvelemme, että tämä trendi nostaa nopeuden nopeasti. Jos haluat laittaa otsat eri tavalla kuin muut, ja silti näyttää uskomattoman ihastuttavalta niin, harkitse jakamalla otsatut keskeltä. Tyyhi hiuksesi ripustukseen kuten Bella Thorne ylimääräiseen herkkyyteen!
36. Angelina Jolie Pitkät Hairstyle Bangs: Suora Puoli-Up-Do
Angelina Jolie straight half updoGah! Katsokaapa vain tämä tyylikäs kampaus Angelina Jolie. Voiko hän koskaan tehdä väärin? Tämä ihastuttava kampa on melko yksinkertaista koota yhteen, mutta siinä on niin paljon hienostunutta vetoomusta, että sinun on vain peitettävä sitä. Jätä hiukset suoriksi (käytä suoristinta, jos et ole lahjakas luonnollisesti suorilla hiuksilla) ja vedä hiustesi ylös puoleen asti käyttämällä leikkeitä tai bobby-nastoja. Ei erikoistehosteita tai hienoja lisävarusteita, ja hän silti näyttää upealta. Vau on kaikki mitä voimme sanoa!
37. Emma Stone Long Hairstyle Bangs: Yksinkertaiset Curls emma Stone Curls
Jos olet kiirehtimässä tai haluat vain, että hiukset ovat kasvaneet joidenkin perusnauhojen avulla, kokeile Emma Stonein ihastuttavia yksinkertaisia ​​kiharoita. Säännöllinen curling-rauta tekee tempun tai käyttää yöpyysiä yön yli tämän söpön tyylin saavuttamiseksi. Anna jopa otsatukkaisi hieman kiharaa, jotta hiustesi pää on todella söpö!
38. Vanessa Hudgens pitkät hiustyylit, joissa kaula: Curled Ponytail
Vanessa Hughens Curly Ponytail
Ei mitään sanoo feminiinistä melko kauniin kihara-sarjan, joten miksi ei houkutella keskimmäistä ponnahdusnauhaa tiukalla kiharrella? Rakastamme tätä tyyliä Vanessa Hudgensilta ja se on loistava tyyli rockille koko kevään ja kesän ajan, kun haluat hiuksesi, mutta silti haluat näyttää ihan ihastuttavalta.
39. Jessica Szohr Pitkät Hairstyle Bangs: Fishtail Braid
Jessica Szohr Fishtail Braid
Joten tällä hetkellä on turvallista sanoa, että punokset ovat suosionosassaan- jokainen käyttää niitä. Mutta jos haluat sekoittaa tyypillisen punottu kampauksesi, miksi et kokeilisi kalkkikivipukua? Vaikka hieman monimutkaisempi luoda, sen ulottuvuus ja ainutlaatuisuus on haaste. Jessica Szohr osoittaa, kuinka mahtava ja upea kalkkikivi punos on ja emme voi odottaa kokeilla sitä!
40. Taylor Momsen Pitkät kampaukset, joissa Bangs: Headband     Taylor Momsen Headband
On hyvin harvoja asioita, jotka ovat karkeampia tai enemmän girly kuin valtava pääpanta - varsinkin kun sen violetti. Seuraavan kerran, kun kaipaat ihastuttavaa kampausta pukeutumiseen kaupunkiin, harkitse paksua pääpantaansa. Lisää joitain kiharaja, kuten Taylor Momsen hieman täyteläisyyttä ja pomppia, ja jättää söpöt bangs roikkuvat kasvosi trendikäs loppuun.
41. Keri Hilson Pitkät Hairstyle Bangs: Curly Bun
Keri Hilson Curled Bun
Keri Hilson on ilmeinen upea nainen, mutta kun hän sitoo hiuksensa tyylikkäässä sivupullaan ja antaa muutamia kiharoita ripustettavaksi, hän saa sen vain paljon sensuellisemmaksi. Hänen pitkät kampauksensa on ehdottomasti muodollisia tapahtumia, kun tarvitset hiustyyliä, joka sopii fiksuihin asuisi. Yksinkertaisesti kääri hiukset osaksi puoli pulla ja anna joidenkin curls jumittua. Lopputulos? Uskomatonta upea "tehdä, että kaikki rakastavat.
42. Blake Lively Pitkä Hairstyle Bangs: Messy Up-do
Blake Lively messy updoKuka sanoi, että naisten on aina oltava niin kireät ja hienostuneet? Päästä irti kuin Blake Lively ja heittää hiuksesi söpöksi, sotkuiseksi ylösajaksi. Kypsytyskerroin on tapa korkea tämän tyylin kanssa, joten voit käyttää sitä lähes kaikkialla! Heitä hiukan aaltoja tai kiharat ja anna tämä sotkuinen hairstyle kokeilla.
43. Carly Rae Pitkät Hairstyle Bangs: Far Back Bangs
Carly Rae Far-Back Bangs
On tylsiä, paksuja otsatukkaita. Ja sitten on vakavasti tylppä, paksu otsatukka. Mitä eroa? Katsotaan vain Carly Raen setelien sarjaa ja hän näyttää sinulle. Hänen pitkät taaksepäinsä ovat uskomattoman kuumia ja grungeja, antaen hänelle epämiellyttävän asennon, jota me rakastamme. Puhumattakaan pitkälle taaksepäin tyyli antaa hänen bangs joitakin serioues paksuus, joka näyttää upea kiinnitettiin häntä otsaansa. Jos ajattelet täydellistä seuraava hiusleikkaus otsatukkaasi varten, anna nämä pitkälle taistelevat perkeleet laukaus. Et tule katumaan sitä. (Muuten, takaraajat tuntuvat hämmästyttävältä lonkkalevyn kanssa!)
44. Edie Campbell Long Hairstyle Bangsilla: Lady Mullet
Edie Campbell Mullet
Tässä on yksi tytöistani, jotka tuntevat oudolta ja fiksuilta: lady mullet. Joo, se on oikein - sanoin mullet. Ja kuten voitte selvästi nähdä Edie Campbellilta, mulletien ei tarvitse olla kaikki pahoja. Itse asiassa me rakastamme hänen rockinsa tehdä ja odottaa nähdä paljon enemmän mullet popping tulevina kuukausina.
45. Kim Kardashian Long Hairstyle Bangs: Blunt pituus
Kim Kardashian Long and Straight
Se on yksinkertainen, mutta sultry. Se ei ole mikään muu kuin Kim Kardashianin super suorat lukot ja erittäin tylppä leikkaus - avainsana täällä on tylpä. Kuten näette, se ei ole vain hänen päätään, jotka on leikattu tylsiä suoraan poikki, mutta myös otsat. Koko tyyli on epäilemättä seksikäs ja houkutteleva, ja yksinkertainen tekijä tekee siitä tyylin jokaisen tytön pitäisi kokeilla yhdessä tai toisessa. Saatat haluta varastoida suoristamiseen tuotteisiin, jotta tämä super-tyylikäs "tehdä!
46. ​​Lady GaGa Pitkä Hairstyle Bangs: Bow Tie
ladygagahairstyles_longblondehairstylewithbow_thumb
Katsotaanpa kohta: kun saimme Lady GaGa: n päähänsä jättimäisellä keulalla, emme tienneet, miten reagoimme. Mutta se ei kestänyt kauan ennen kuin pudistimme tämän ihastuttavan tyylin päällä - ja nyt tuntuu siltä, ​​että kaikki haluavat söpö pikku keula hiuksessaan. Jos haluat kokeilla söpöä tyyliä, joka on ehdottomasti erilainen kuin muutkin, harkitse Lady GaGan keulan sidottua päätä. Jos haluat olla hieman hienovaraisempi keulasi kanssa, kokeile lisätä sen ponnahdusliikkeessäsi tai pullaasi.
47. Lindsay Lohan Pitkä Hairstyle Bangs: Hat
Lindsay-Lohan-hat-kampaus pitkä blondi-hiukset
Onko huono hiukset päivä? Etkö pidä siltä, ​​kuin käsittelisit lukkoja tänään? Säästä itsellesi aikaa, vaivaa ja haastetta heittämällä hattuun - kuten Lindsay Lohan. Näin voit varmasti katsoa tyylikkäästi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia suoristamisesta, käpristyksestä, tuotteiden lisäämisestä, muotoilemisesta - tiedätte, yhdeksän metriä, jotka jokainen nainen pelkää joka aamu.
48. Adele Long Hairstyle with Bangs: 60-luvun Bouffant
ab54b0c1348dd04e1c35582d6de783cd
Adele päätti kääntyä ajallaan tämän upean 60-luvun bouffantin kanssa - mutta hei, ei valituksia meistä - me rakastamme häntä! Tämä tyyli on kyse VOLUME-tiedostosta, joten jos olet rakastaja, joka on tonnia korkealla, kuten me olemme, rakastat lisätä tämän kampauksen kokoelmasi must-trysiin. Jätä otsat irti hieman leikkisyydestä, kun taas muut hiukset sidotaan takaisin pullaan. Voi, ja tietysti, älä unohda TEOLLISTA tätä hiusta! (Ja me tarkoitamme todella kiusan - älä pelkää tonnia!)
49. Cher Lloyd Long Hairstyle Bangsilla: Ajeltu puoli
d87cff58b473b3362b763c78c76b9744
Ei ole kiistatonta, että yksi super-trendikäs kampaus nähdään yhä enemmän muotimaailmassa - ja se on ajeltu puoli. Aluksi se oli kuin "Woah, mitä?" Mutta nyt se on, "haluan sen. Niin kuuma. "Ajeltu puoli kampa on vakavasti kovaa eikä sydän heikkoa. Lisää ylimääräistä reunaa ja asentoa sultry-hiusvärien kanssa, kuten tämä tummanruskea, tai mennä villiksi ombre- tai pastelli-lukkojen kanssa.
50. Solange Knowles Long Hairstyle Bangs: Tiukka Curls
Solange Knowles Tight Curls
Onko luonnollisia tiukkoja kiharaja, tai ehkä vain sairastuneita irtonaisia ​​kiharoita / aaltoja? Miksi sitten ei kallioa kauniita kireitä kiharseja kuten Solange Knowles! Ne ovat super chic ja seksikäs ja näyttävät hyvältä lähes kaikkialla. Puhumattakaan tiukoista kiharoista on jonkin verran vakaa kiinnitys niihin. Keskustele knockoutista!

Leave A Comment

1 + 9 =