50 parasta kampausta yli 40-vuotiaille naisille

On totta, mitä he sanovat - tiedät - elämä todella alkaa 40: ssä. Ainoastaan ​​siksi, että saisit hieman vanhemmat, ei tarkoita sitä, että sinun pitää leikata hiuksesi ja meikki ... Vaikka olisi aika kokeilla uutta ilmeä! miksi ei käydä katsomassa yli 50 parhaan kampauksen naisille yli 40-vuotiaille ja tee mielesi ylös seuraavaan hiustenleikkuun valintaan.

Contents

[Lue myös: 2015 Top 30 Short Hairstyles naisten yli 40]

[Lue myös: 2015 Yli 40-vuotiaiden naisten 30 parasta kampausta]

[Lue myös: 2015 Yli 40 vuotta täyttäneet 30 parasta pitkää kampausta]

1. Kampaukset naisille yli 40: Pamela Anderson Blonde-Bombshell Pixie Cut

Kampaukset for women over 40_01

Olemme tottuneet katsomaan Pamela Andersonia pitkillä, vaaleilla tressesillä, mutta äskettäin 47-vuotias näyttelijä meni hienosti ja todella ja loppui pois suurimman osan hiuksistaan! Hän näyttää niin lumoavalta Sharon-Stone replica -leikattuna, ja voit myös vetää tämän pois, jos sinulla on herkkiä tai suuria kasvojen piirteitä. Sinun ei pitäisi valita ulkonäöltään tätä lyhytaikaista, jos sinulla on voimakas leuka tai leuka, mutta se saattaa päätyä tekemään sinusta maskuliinisempana.

Tämä ilme on erittäin helppo huolehtia bändi sopii lähes kaikki hiustyypit - sinä kirjaimellisesti herätä aamulla ja heittää joitakin geeliä tai vahaa sen läpi. Ei ole tarvetta suoristaa, käpristyä tai jotain sellaista. Plus voit jopa saavuttaa hauska ulkonäkö vain sekaisin asioita sormilla.

2. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Debra Messing Fiery Redhead

Kampaukset for women over 40_02

Katsotaanpa sen edessä, valittaessa tulinen punaisen ilme voi olla hieman ylivoimainen, kun olet tietyn ikäisen ajan, mutta Debra Messingin täällä näkyvä tulipalo on niin kaunis sävy, olisi häpeä olla kokeilematta sitä ainakin kerran elämässäsi.

Sinun on otettava huomioon, että punaiset hiukset kestää melko vähän ylläpitoa ja säännöllistä uudelleenkiväämistä, mutta voit saavuttaa lukuisia ulkoasuja ja peittää monia syntejä. Sinun ei tarvitse huolehtia niistä harmaista, kun he ovat tulinen punaista väriä?

Tämä ilmiö on saavutettu Debra Messingillä runsaalla taaksepäin juurille ja sitten hiusten päät on vedetty sisään ja kiinnitetty, jolloin pään kruunu kevyesti toipuilla sormilla ja antaa sille jonkin verran!

3. Haalarit yli 40-vuotiaille: Gwen Stefani Great Gatsby innoittanut hiukset

Kampaukset for women over 40_03

Emme silti voi uskoa, että tämä nainen on yli 40-vuotias, koska hän näyttää yksinkertaiselta upealta. Hänen blondi pommisuojuksensa on lyhentynyt vuosien varrella, mutta se ei tarkoita, että sinulla ei ole mitään vaihtoehtoja stylingin.

Tiukka ryppy saavutetaan käyttämällä joko pieniä taivutettuja rullia tai ohuita käyristyspihneitä, mutta jos sinulla on hienoja hiuksia, sinun on käytettävä runsaasti kiinteää hiuslasia pitämään ulkoasu tarkistaa.

4. Hairstyles naisille yli 40: Dannii Minogue Pixie Cut

Kampaukset for women over 40_04

"muut"Minogue-sisko on toinen klassinen esimerkki naisesta, joka harvoin saa hiuksensa vääriä ja tämän suloisen pixie-leikkauksen avulla voit esitellä hänen kauniisti kaarevat poskipäät ja kauniit suuret silmät. Jos pidät silmiesi tuulettimista, tällaiset sivuttaiset jumittimet, kuten tämä, ovat täydellinen tapa näyttää se pois ja pixie leikattu lyhyillä sivuilla ja sivuilla pyrkii paremmin toimimaan sydämenmuotoisilla kasvoilla. Jos sinulla on erityisen pitkä kasvot tai iso otsa, tarvitset vähemmän volyymiä ja vähemmän tuotteita, ja jos sinulla on pyöreämpi kasvot, jotain, joka lisää hieman suuremman äänen päällä on oikea look for you.

Kyse on lyhyistä hiuksista - hyvin harvoista tuotteista ja työkaluista, voit saavuttaa monenlaisia ​​ulkonäköjä. Onko aika mennä lyhyemmäksi?

5. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Faith Hill Long, Big Bob

Kampaukset for women over 40_05

Tämä on verrataan pitempään pituisiin hiuksiin tässä, mutta taas on hieno tapa jatkaa tätä kasvattamisprosessia, jos olet kokenut äskettäin. Debra Messing näyttää täydellisen tavan käyttää keskipitkät hiukset ja muutamia hajallaan olevia kerroksia, jotka heitetään kauniin karamellin kohokohdista, se kehittää melkoisen neliön kasvonsa.

Aallot ovat helposti saavutettavissa suurella pyöreällä harjalla, jossa on hiuslakkaa heikosti heitettyinä tai hyvässä mittakaavassa, ja voit helposti käyttää suurta tynnyreistä curling-rautaa,.

6. Haastattelut yli 40-vuotiaille naisille: Laura Wright Short & Shaggy Bob

Kampaukset for women over 40_06

Jos kasvatat lyhyitä hiuksia, tämä on hieno tyyli. Aseta lävistys keskeltä ja auttaa ohutta pyöreää kasvot, mutta Lauran soikeilla kasvoilla, hieman äänenvoimakkuutta ja eräitä kohokohtia näyttävät upealta.

Hiukset on kerrostettu lisäämään hiusten paksuutta, mutta tämä ilme voidaan saavuttaa sekä paksujen että hienojen lukkojen avulla. Juokse vain sitä, kun kuivaat sen ja lisää seerumit loppuun, ja olet hyvä mennä. Se on mukavaa ja helppoa!

7. Yli 40-vuotiaiden kampaukset: Thandie Newton Medium, Straight & Side-Swept

Kampaukset for women over 40_07

Thandie Newton on uusi 40-kerho, mutta tämä 41-vuotias kauneus ei näytä merkkejä hidastumisesta. Sydämenmuotoiset kasvot todella sopivat suoraviivaan ja yksinkertaiseen tyyliin, ja sivuttaiset pyyhkäisevät nyörit helpottavat sitä suurennettua otsaa.

Ulkonäkö on hyvin yksinkertainen saavuttaa. Yksinkertaisesti anna hiusten irtoaminen hieman keskeltä, pyyhkäise otsat, suorista ja viimeistele kiiltävä seerumi. Thandiellä on pienet kerrokset hänen kasvonsa ympärillä tässä kuvassa, mutta jos sinulla on pyöreämpi kasvomalli, näiden kerrosten poistaminen auttaa pidentämään kasvot sen sijaan, että se näyttäisi pyöreältä.

8. Kampaukset naisille yli 40: Shania Twain Super Log & Extra Glam

Kampaukset for women over 40_08

Hän saattaa olla 48-vuotias, mutta Shania Twain on edelleen helvetin hottie. Katsokaa hänen kaunista, pitkää, hehkuvaa karkaa tässä kuvassa. Hän on erinomainen esimerkki siitä, miten voit vetää pitempään hiuksia yli 40-vuotiaana ja että tervehdymme häntä!

Tämän ulkonäön avulla voit saada laadukkaita hiustenpidennyksiä, jos sinulla ei ole pitkät hiukset, mutta jos sinulla on luonnollisesti pitkät ja aaltoilevat hiukset, tämä ulkoasu on täydellinen sinulle. Lisää vain hieman purppuraa hiukan musteen kanssa ja anna hiusten kuivua suurissa, kuumissa rullissa ja sinulla on oikea ulkonäkö hiusten pituuteen. Hiusten etuosa voidaan helposti irrottaa käyttämällä suurta tynnyrissä olevaa käyristynyttä tai jopa pyöreää kuivausharjaa.

9. Haalarit yli 40-vuotiaille naisille: Charlize Theron Super Short Cut

Kampaukset for women over 40_09

Tämä pommi on kokonaan muuttunut äskettäin ja aivan kuten Pamela Anderson, on päättänyt mennä chop on erittäin iso tapa. Sivuliike antaa lyhyet hiustesi juuri tarpeeksi tilaa, ja jälleen kerran, ei ole tarvetta mitään erikoislaitteita huolehtia tai muotoilla leikkausta. Punaisten hiutaleiden läpi kimmoisa tekstuurimainen kerma antaa sinulle mahtavan ulkonäön, tai voit leikata sitä alaspäin helpomman vaikutuksen aikaansaamiseksi..

Se on joka kerta hiuksia, minkä tahansa hiustyypin osalta!

10. Yli 40-vuotiaiden naisten kampaukset: Jennifer Connelly Aaltoviilaiset, sivusuojatut keskipitkät

Kampaukset for women over 40_10

Me rakastamme tätä ulkoasua Jennifer Connelly, 43, melkein yhtä paljon kuin me rakastamme häntä lumoava puna-matto hiukset. Se on kivinen, raikas ja vain vähän liian viileä, eikö olekin?

Hänellä on kerroksellinen tassu, joka putoaa juuri olkapäiden yläpuolelle. Tämä ilme on saavutettu rullilla ja jonkin verran viimeistelyseerumilla, houkuttelemalla hiukset toiselle puolelle ennen kuin se kulkee kaiken alla märkä-look-geelillä. Se on kivinen ulkonäkö ja se on yhdistettävä melko naisen kanssa - oletko haasteeseen?

11. Kampaukset naisille yli 40: Pamela Anderson Long, Bombshell Bouffant

Kampaukset for women over 40_11

Tiedämme, että tämä on toinen kerta, kun tämä vaalea pommi ei ole ollut hänen luettelossa, mutta tunnemme, että hän ansaitsee toisen laukauksen hämmästyttäville hiuksille. Rehellisesti, se on hieman isompi kuin mitä useimmilla ihmisillä olisi rohkeutta käyttää, mutta se vain näyttää, kuinka helppoa on saada hieman volyymiä.

Tämä on hyvä ilme monille eri kasvomalleille - voit vain muuttaa muotoa ja kokoa kiharat ympäri kasvot.

Yläosassa oleva pouf saavutetaan hieman takaiskuja, muutama kuiva shampoo ja jotkut ruiskuttamalla kaikki yhteen. Helppo nakki!

12. Haalarit yli 40-vuotiaille: Halle Berry Layered Razor Cut

Kampaukset for women over 40_12

Olkaamme rehellisiä, Halle Berry, 47, ei koskaan saa kampaamastaan ​​väärin, vai mitä? Emme ole koskaan nähneet tämän naisen tyyliä tai leikkausta, ettemme ole rakastuneet positiivisesti, ja kerroksellinen partaveitsi, jonka hän meni viime aikoihin, oli todella upea.

Se on ollut leikattu geometrisesti, sallinut sivuttaisilta otsisteiltä peittävän vain yhden silmän. Se on hieno tapa esitellä herkkiä ominaisuuksia, ja jos sinulla on aika mahtavia sirpaleita, tämä on sinulle hieno leikkaus.

Hiusten tasaajia voidaan käyttää täällä antamaan hiuksen päälle super tyylikäs ulkonäkö tai käyttää niitä curling-liikkeessä hiusten määrittelemiseksi. Voit jopa murhata mohawk-tyyliä täältä ajantasaisemman ja arkailemuksen näköiseksi. Hiukan sormien välissä oleva lämmitysvahvuus on vain se, että se antaa hieman määritelmää.

13. Haastattelut yli 40-vuotiaille naisille: Nicole Kidman Whimsical Waves

Kampaukset for women over 40_13

Hyvä asia ohikulkijoille, joita Nicole Kidman, 47, kiviä, on, että ne voidaan luoda millä tahansa hiusten pituudella. Jos sinulla on pidempiä hiuksia, sitota se ja työnnä se alas, jolloin runsaasti sivuja pehmentää kasvot. Jos sinulla on lyhyet hiukset, vain kiinnitä hiukset takaisin ja jätä pidemmät profiilit etuosassa.

Ei ole väliä, mitä teet hiustesi takapuolella, riippumatta siitä, valitsetko ranskalainen solmu, karkea pulla tai pehmeä kynttilä, mutta jossa on hieman takaiskuja ja jotain lisää juurista lisättyä jauhetta, voit saavuttaa paksummat hiustyypit. Se on helppoa, raikasta tarkastella, ja aivan yhtä yksinkertainen ja nopea luoda. Sitä voidaan käyttää myös suurempien kasvojen muotoihin!

14. Yli 40-vuotiaiden naisten kampaukset: Amber Valetta 'Stand-Out' Bangs

Kampaukset for women over 40_14

Amber Valetta on vasta äskettäin liittynyt 40-kerhoon, mutta hän teki sen bangilla tämän erittäin lyhyen ilmeen. Blondi korostaa hienoa työtä, joka on alkanut paljon kauempana takaisin päähän kuin useimmat, ja se on hieno look hänen timantti / kolmio muotoinen kasvot.

Bangs tarvitsevat jonkin verran ylläpitoa, joten sinun on odotettava säännöllistä pesua ja myös sellaisia ​​asioita, kuten hiusten tasaajia, jotta näet tämän tyylikkään. Se on myös paremmin sopiva niille, joilla on hienoja hiuksia. Raskaat hiukset eivät ehkä roikkua niin herkästi kasvojen ympärillä.

15. Haalarit yli 40-vuotiaille: Jennifer Lopez Long, Loose & Latino

Kampaukset for women over 40_15

Uskotko, että tämä Latino-ihastuttava on 45-vuotias? Katsokaa tuota hiuspohjaa ... Se on se, mitä hän halusi parhaiten, eikö olekin? No, se ja hänen selkäsaumansa tietenkin!

Tämä ilme on sellainen, joka vie melko vähän ylläpitoa. Loppujen lopuksi monet tytöt eivät saa hiuksia, jotka suorat ilman hiusten suoristamisen apua. Karamelli korostaa vaaleanruskean / tumman blondin kautta, on ilme, että tämä ihana on mennyt tänne, ja vaikka sinulla olisi yksisäikeisiä hiuksia, älä koskaan unohda muutaman kevyemmän värisen pidennysvoiman hyvää voimaa.

16. Yli 40-vuotiaiden naisten kampaukset: Catherine Zeta-Jones Modern Farah-Fawcett Flicks

Kampaukset for women over 40_16

Hän on niin kaunis, vai ei? Vielä 44-vuotiaana hän yhä roikkuu ammattilaisena. Hänen hiukset täällä vain huutaa hienostuneisuutta ja Hollywood glam, ja se voidaan helposti saavuttaa suurella tynnyri kiharrin käyttää koko alaosassa hiukset. Pidä irtoaminen yksinkertaisena ja keskellä, ja lisää lisähaaluja kasvojen ympärille runkoon, ja sinulla on täydellinen ulkoasu. Varmista vain, että pidät kaiken tarkkailemalla raskaasti valmistettavalla hiuslakkauksella, jos se on hyvä yö.

Tämä on ulkoasua, joka sopii moniin kasvotyyppeihin. Catherine on aivan soikea muotoinen kasvot, mutta löysemmillä, pitemmillä kiharoilla se voisi jopa muodostaa neliön tai pyöreän muotoisen kasvon.

Se on yksi helpoimmista ulkonäöistä, kun on olemassa pitkät hiukset 40-luvulla!

17. Kampaukset naisille yli 40: Kate Garraway Blunt Bangs

Kampaukset for women over 40_17

Brittiläinen televisiolähetystoiminta on saanut vuosien mittaan oikeudenmukaisen osuutensa kampauksista, mutta mielestämme tämä on kauneutta ja on täydellinen useille yli 40-vuotiaille naisille. Pidämme kiinni otsikoista ja uskomme, että Kate on kuolla. Vaikka monet meistä eivät voi vetää ulkonäköä melko vaikealta, mutta jos sinulla on soikea kasvot, voit varmasti rock it!

Se tulee tekemään jonkin verran työtä pitämään asiat tyylikkäinä, ja kuten Amberin "stand-out" -bändeistä, luultavasti huomaat, että hiusten suoristajat tulevat parhaan ystäväsi sekä hiustenkuivaajan ja suuren piipun harjan ansiosta, käyrä, joka näyttää niin hienolta.

18. Yli 40-vuotiaiden naisten kampaukset: Kylie Minogue Casual, medium rolled hair

Kampaukset for women over 40_18

Suuren tynnyrirullan avulla voit helposti luoda tämän rento Kylie-tyylin ja jos sinulla on keskipitkä tai pitkät hiukset, se kestää vain kymmenen minuuttia aamulla, jos rullat suurilla hiusneuloilla. Voit lisätä keskiosauksen auttaa Kylie on soikea, kapea kasvot että Kylie on, mutta sivuliike voidaan helposti lisätä, jos sinulla on pyöreämpi tai squarer kasvot.

Tämä ulkoasu on suunniteltu yksinkertaiseksi ja vapaana, joten vähemmän käyttämiäsi hiustuotteet ovat parempia. Saatat huomata, että jotain mousse voi auttaa kiharat tarttumaan hienoihin hiuksiin, mutta jos sinulla on jo paksut hiukset, tämä ilme on tuulta.

19. Haalarit yli 40-vuotiaille naisille: Kelly Ripa Short & Sweet Hair

Kampaukset for women over 40_19

Kelly Ripa esitteli lyhyt ja makeat hiukset leikattu Live With Kellyn ja Michael-näyttelyn kanssa, ja se on aivan erilainen kuin vaaleat aallot, joita hän tavallisesti näyttäisi urheilullisilta.

Leikkaa leuan alapuolella, tämä on täydellinen leikkaus niille, joilla on neliönmuotoiset kasvot, ja curling-raudan mukana olevat käyrät pehmentävät leuan muotoja. Keskellä erotteleva ulkoasu on hyvin päiväsaikaan, mutta sekaisin heitetyillä sivuilla pyyhkäisevät otsat (erittäin helppo saavuttaa!) Lisäät dramaattisen kosketuksen yksinkertaiseen lyhyeen ja makeaan leikkaukseen.

20. Kampaukset naisille yli 40: Heidi Klum Wispy Bangs

Kampaukset for women over 40_20

Kysy kampaajastasi, kuten Heidi Klum, 41, ja et koskaan ajattele kasvojentutkimuksen tai Botoxin päästä eroon ryppyistä koskaan uudestaan. Kevyet ja väsyvät otsatukka on muotoiltu kehystämään silmiä, ja yksinkertaiset ja kevyet hiusleikkaukset auttavat sävyttämään sen kauniin kaiverretun leuan.

Jokainen neliön muotoinen muoto voi vetää tämän hyvin yksinkertaisen ilmeen. Vaaleat hiukset, muutamia tummia sokeita / vaaleanruskeita valoisia valoja, wisp-muotoisia otsaputkisarjoja ja hyvin yksinkertainen, mussed-ponnahtaa. Kun oikea sarja korvakoruja, kuten Heidi, ulkonäkö nousee välittömästi.

21. Yli 40-vuotiaiden naisten kampaukset: Jennifer Aniston Straight, Layered, Long Hair

Kampaukset for women over 40_21

Se on hyvä näkö, vai mitä? Katsotaanpa, Jennifer Aniston ei ole asettanut vääriä asioita elämässään elämän hiustekijöinä. Hän saa sen vieläkin paremmin, kun hän on Big 40-klubissa, ja vieläkin paremmat uutiset ovat, että tämä on yksi helpoimmista kampausmuodoista, varsinkin jos sinulla on hienoja ja keveitä hiuksia.

Hänellä oli muutama kerros heitetty, ja jotkut karamellit ja blondi korostavat lisää syvyyttä ohuille ja hienoille hiuksille. Hänen kaareva leukalansa toimii hyvin kasvojen kehystyskerrosten kanssa ja hieman tilavuudelta taaksepäin kruunun takaosaan, se näyttää vain muutaman minuutin päästäkseen oikeaan. Sinun ei tarvitse edes käyttää hiusten suoristusaineita, jos kuivaa hiuksesi samalla kun harjaat sitä meloa harjalla samaan aikaan!

22. Kampaukset naisille yli 40: Naomi Campbell Power-Woman Bob

Kampaukset for women over 40_22

Tiesimme jo, että 44-vuotias Naomi Campbell oli teho-nainen ja jos hänen uusin hiustenleikkuukin on jotain, hän tietää sen myös! Tämä näyttää vain huutaa naisen hallitsemaan, ja pitemmät bangs todella tehdä hänen sydämensä muotoinen kasvot oikeudenmukaisuutta.

Sinun täytyy suoristaa hiukset paljon saadaksesi tämän näytön, joten kun lisäät viimeistelyseerumiasi, varmista, että se on yksi, joka pumppaa kosteuden takaisin hiustenne päähän. Bangs vie melko säännöllisesti huoltoa, jotta ne eivät ole ärsyttäviä ja päästä silmäsi pitkin pitkiäkin tyylejä, mutta jos rakastat silmäsi, ne voivat olla täydellinen asia työskennellä käsi kädessä.

23. Haastattelut yli 40-vuotiaille: Rebecca Romijn Short, Sharp (mutta pehmennetty) Bob

Kampaukset for women over 40_23

Leikkaus, jonka Rebecca Romijn kiviä on ensisijaisesti terävä, lyhyt bob, mutta curling raudan varovasti, sinulla on sekä naisellinen että hienostunut.

Hyvä asia tässä ilmeessä on se, että kestää tuskin mitään saavuttaa. Nappaa vain muutamia hiusten ulkokehistä ja kääri se pihdit tai curling-rautaa hetken kuluttua, ennen kuin asetat vahvalla hiuslakkauksella, ja olet melko paljon matkalla. Jos räjäytät hiukset myös ylösalaisin, lisää myös lisää tilavuutta ohuempiin hiustyyppeihin.

24. Kampaukset naisille yli 40: Brooke Shields Long Straight & Wavy

Kampaukset for women over 40_24

Tämä ulkonäkö sopii paremmin niille, joilla on pitkät, paksut hiukset, mutta jos hiuksesi ovat varsin hienoja, muutamat hyvin sijoitetut kerrokset auttavat paksuuntelemaan asioita.

Brooke Shields, 49, on melko neliön muotoinen muoto kuten Minnie Driver ja Demi Moore, mikä tarkoittaa, että pitkät kerrokset todella auttavat pehmentämään kasvot jonkin verran. Suuri pyöreä harja auttaa aiheuttamaan massiivisia aaltoja hiusten alareunassa, ja sinun täytyy puhaltaa hiukset hiukan ylösalaisin antamaan sille paljon tarvetta vauhtia. Sivut pyyhkäisevät otsatukka auttaa myös pitämään ulkoasua romanttisena.

25. Haalarit yli 40-vuotiaille: Lena Headey Grown-Out Pixie

Kampaukset for women over 40_25

Pixie leikkaus oli kaikki raivoa äskettäin, ja monet yli 40-vuotiaat naiset etsivät tapaa kasvattaa ulkoasua ilman, että se etsii kauhistuttavaa.

Lena Headey, 40, antaa sinulle täydellisen esimerkin siitä, kuinka pixie-leikkaus tulisi kasvattaa, pitkiä otsakkeita työnnetään toiselle puolelle ja toistuvia aaltoja koko kerrosten päähän. Pienellä muotoiluvilla ja pyöreällä harjalla, joka auttaa muotoa kuivauksen aikana, tämä ulkoasu sopii hyvin sekä päivä- että yötapahtumiin, ja oikea määrä meikkiä tekee eron näiden kahden välillä. Ääni silmiin päivän aikana, ja aivan kuten Lena Headey on täällä, pelaa silmät suurta dramaattista ulkoasua!

26. Haalarit yli 40-vuotiaille: Minnie-ohjain pitkät, tiukat kiharat

Kampaukset for women over 40_26

Kun sinulla on tällainen neliönmuotoinen muoto ja karvainen leukaputki Minnie-ohjaimella, naisellinen ja romanttinen tyyli voi olla kovaa työtä, varsinkin kun saat tietyn ikäisyyden yli. Tämä 44-vuotias varma osoittaa, miten tehdä asioita tyylillä, mutta hän näyttää, miten tehdä luonnollinen glam nämä tiukat, pitkät curls.

Hänen hiuksiaan on hiottu curling-aktivaattorilla tai geelillä ja jätetty kuivumaan luonnolliselta. laaja-hammas kampa auttaa sinua pääsemään eroon minkä tahansa solmun, ja jotkut märkä etsiä geeli auttaa sitten pitää asiat tarkistaa koko päivän. Se on luonnollista ja yksinkertaista - täydellinen asia sellaiselle kuin vahva kasvomalli!

27. Haalarit yli 40-vuotiaille: Jenny McCarthy valmistui terävästä Bobista

Kampaukset for women over 40_27

Pelkäämme yksinkertaisesti Jenny McCarthyn 41-vuotiaana, ja se on todella persoonallinen persoonallisuus! Voit kokeilla tätä ulkoasua myös monilla väreillä - Jenny rokkaa pommi-blondi, mutta tämä näyttäisi hyvältä brunetteelta ja punaisilta sävyiltä, ​​joilla on oikea ihonväri.

Jennyllä on vahva, pitkät kasvot, ja leuan leikkaus todella auttaa murtamaan asioita. Sivuliike auttaa pehmentämään ulkoasua, ja päihin on lisätty hieman kerroksia, jotta se antaa hieman äänenvoimakkuutta. Heitä jotain jauhe ja anna sen hyvä hieroa hiukset muotoiluun ja saat oomph juurilla kuin sinä näet kuvassa täällä.

28. Haalarit yli 40-vuotiaille: Christina Hendricks Little Red Bob

Kampaukset for women over 40_28

Punainen on väri, joka sopii tietynikäisille naisille ja aivan kuten Christina Hendricks on täällä, pieni punainen bob saattaa olla täydellinen look for you.

Kaikki on hyvin pehmeää ja kellua ja pehmeästi leikattu bob, jonka päällä on porrastetut kerrokset, ja otsatukka on jätetty pidempään ja suunnattu toiselle puolelle romantisoimaan ulkonäköä.

"Lob" tai long-bob, kun ihmiset tietävät sen paremmin, on todella helppo ylläpitää kampausta, joka on erittäin hauskaa ja vaivatonta pelata ylös tai alas. Sinulla on vielä tarpeeksi pituutta, jotta se tarttuu takaisin söpöyn pikkujalaan, mutta voit kiertää sitä tynnyrillä ja hiuslakkauksella, kiinnittää ne pihdit, jättää ne suoriksi ja tyylikkäiksi viimeistelysuihkeella ja lisää.

29. Haalarit yli 40-vuotiaille: Sandra Bullock Sweeping, Polished Hollywood Curls

Kampaukset for women over 40_29

Tämä näyttää vain huutavan Hollywoodin kanssa - näyttäisi siltä, ​​että Sandra Bullock saa sen aina oikein.

Jos sinulla on pitkät ja keskipitkät tai paksut hiukset, tämä on ulkoasu, joka toimii täydellisesti sinulle. Valmistelutyö on tärkein osa saada tämä näyttää oikealta. Kun hiukset ovat vielä märät, sinun on lisättävä paljon volyymia lisääviä tuotteita, ja tarvitset jonkinlaisen kiiltävän tuotteen, jotta se pysyy paikallaan. Käytä joko keskikokoisia tai suuria käpristyneitä pihdeitä, yksinkertaisesti kiertämällä sitä sivulle varmistaen, että hiusneule on lievästi liukastettu yhteen suuntaan ja aseta kaikki hiuslakalle. Jos voit piilottaa parin kädensijan hiustesi takaosassa, ennen kuin kiharat alkavat, kiität itseäsi siitä myöhemmin!

30. Yli 40-vuotiaiden naisten kampaukset: Cate Blanchett Deep Parting, Harjattu-Vintage-kiharat

Kampaukset for women over 40_30

Ohut hiukset tekevät tästä näyttävän tuulta, joten jos olet yksi niistä naisista, jotka eivät näytä löytävän äänenvoimakkuutta, tämä on täydellinen ulkoasu. Keskipitkän ja pitemmän pituisen hiuksen, suurpurkaisten käyristyspihdit tai suuret kuumennetut rullat auttavat sinua saavuttamaan suuret aallot tässä ulkoasussa - voit vetää ne sivuttain erilleen, alhaalla alas viimeistelyyn ja harjaamalla kiharat ulos antaa sinulle tämän vintage-curl näyttää, joka on niin kuuma Hollywoodissa juuri nyt.

Cateella on melko selkeä otsa ja soikea kasvomalli, joten jos sinulla on pyöreämpi ja pitempi kasvot, tämä on loistava look for you. Sillä on taipumus tehdä pyöreät kasvot näyttävät pyöreämmäksi, joten jos olet tämä, varmista, että pidät ulkoasua vähän kauemmin.

31. Kampaukset naisille yli 40: Cameron Diaz Lyhyt Bob ja Side Swept Bangs

Kampaukset for women over 40_31

Cameron Diaz on ollut jo pitkään keinutuen täydellisiä lyhyitä hiuksia, olemme melkein unohtaneet siitä, että hiukset faux-pas on There's Something About Mary. Hänen neliömäisen kasvonsa ympärillä oleva samanlainen kerroksellinen leukapituus pyörähtää, toisella puolella työnnetyt toistetut nyörit helpottavat sitä suurempaa otsaa ja kasvojen ympäröimä latrat (helposti saavutettavissa hiustenkuivaajalla ja pyöreällä harjalla) lisäävät todella vähän jotain ylimääräistä jo kauniille näyttelijöille. Hän on myös onnistunut vetämään samanlaisen pimeyden myös tummemmalla värillä, mikä osoittaa, että jotkut leikkaukset todella toimivat eri hiusväreillä.

32. Haalarit yli 40-vuotiaille: Jenna Elfman - Käännä Bob

Kampaukset for women over 40_32

Jenna Elfmanin flicked-out bob näyttää todella yksinkertaiselta luoda, vai mitä? Se johtuu siitä, että se todellisuudessa on! Se on yksi parhaista asioista lyhyistä hiuksista - kaikki on helpompi ylläpitää.

Tätä söpöä bobia ei tarvitse käpristyä, mutta se lisää hieman erikoista jotain ulkoasua. Hyvä curlingkiekko auttaa sinua täällä, ja on syytä lisätä hiuslakalla asioita kauniisti. Se on hairstyle, joka sopii lukuisiin kasvojen muotoihin, mutta jos sinulla on pyöreämpi kasvot, ota asiat hieman kauemmin kuin leuan pituus, jotta pyöristäminen kasvot vieläkin enemmän.

33. Pelit yli 40-vuotiaille: Selma Blair tumma, pitkät hiukset täydessä bangissa

Kampaukset for women over 40_33

Tämä on ilme, että monet ihmiset eivät voi vetäytyä, mutta Selma Blair, 42, osoittaa, että jos teet sen oikein, voit silti katsoa!

Hiukset on kuivattu ja annettu kerran päälle jonkin verran kiiltävällä suihkeella, mutta siltä osin kuin ulkonäkö on suhteellisen luonnollinen. Sen on tarkoitus jäljitellä 70-luvun alkupuolella rockstar-groupie-ilme ja raskaiden otsapujen kanssa hän näyttää paljon oikeutta.

Hairstyle itsessään on melko ylivoimainen, mutta jos sinulla on timantti kasvot muoto kuten Selma ja toinen näyttelijä Liz Hurley, voit vetää sen pois, koska määritellyt poskipäät auttaa antamaan sille jonkin verran vakautta.

34. Haalarit yli 40-vuotiaille: Emilia Fox Windswept & Wavy

Kampaukset for women over 40_34

Siksi me rakastimme tätä Emilia Fox kampausta johtui siitä, kuinka monipuolinen se on. Voit saada tämän ulkoasun myös pitkin hiuksia. Jos se on lyhyt, voit yksinkertaisesti napata sen takaisin. Jos se on pitkä, ympäröit sen pieneen kynttilöön ja vedä sitten etupaneelin osat mussiksi..

Jos sinulla on pitempiä hiuksia, huomaat, että tämä ulkonäkö on helppo saavuttaa käpristämällä päällystekerros ensin. Lyhyemmät hiukset ovat helppokäyttöisiä sormilla ja viimeistelyvahalla.

Sopii erinomaisesti soikeille kasvomalleille, tämä tuulenpuhallettu ja aaltoileva ulkoasu on helppo saavuttaa ja helppo ylläpitää kaikissa värisävyissä.

35. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Teri Hatcher Flicked-Fringe Bouffant Bob

Kampaukset for women over 40_35

Se on saanut ammattilaisten nimet ja kun näet sen, voit ymmärtää miksi! Se on kasvanut ja kypsä, mutta leuan pituus ei varmasti toimi paremmin Teri Hatcherin kauniilla soikealla puolella, 49.

Karkea, räjähtävä tyyli saavutetaan hiutaleiden hiutalemalla ylösalaisin ja lisäämällä runsaasti volyymia lisääviä tuotteita. Voit myös käyttää sitä tyylikkäästi suoristamalla sen, vaikka isompi tyyli lisää jotain ylimääräistä pitkäksi kasvot.

36. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Alanis Morisette Long & Left Alone

Kampaukset for women over 40_36

Toinen tähti, jota emme voineet uskoa, oli 40-kerhossa, mutta Alanis Morisette näyttää sinulle miten hippy, grungy kinda tavalla.

Hänen hiuksensa on suhteellisen ohutta, ja hänen kasvonsa ovat pitkät ja soikeat. Jättäen pelkästään tavanomaiset leikkeet, hiukset voivat näyttää yhtä hyvältä, ja tällä pituudella on paljon tapoja pukea se, mikäli tarvitset. Jopa laiska päivää voit heittää sen takaisin korkealle ponnahduslaudalle ja joitain bronzer korostaa suuria poskipyöriä!

37. Haalarit yli 40-vuotiaille: Robin Wright "Sharon Stone"

Kampaukset for women over 40_37

Ensimmäinen asia, jonka ajattelimme, kun näimme tämän Robin Wrightin lyhyen, tyylikkään tyylin, muistuttaa meitä niin paljon Sharon Stoneista! Näyttää siltä, ​​että monet, yli 40-vuotiaat naiset voivat rockissa ja huollon puutteen vuoksi sopii kaikenlaisiin naisiin.

Ulkonäkö voi olla karhennettua tai karvaantunut alas, ja sopivan määrän viimeistelyseerumia voi näyttää heti glamilta kuin se täällä.

Yksi parhaista asioista lyhyistä hiuksista kuten tämä on, että voit usein hypätä pesemällä sen päivän tai niin nopeasti spray kuiva shampoo! Se vain tekee täydellistä merkitystä, eikö niin?

38. Haalarit yli 40-vuotiaille: Marisa Tomei Laid-Back, Pull-Back

Kampaukset for women over 40_38

Tämä on yksi parhaista etsii yli 40-vuotiaille naisille, koska se on yksinkertainen. Se on ulkoasua, joka sopii moniin erilaisiin kasvojen muotoihin ja erilaisiin hiustyyppeihin. Täältä näyttää siltä, ​​että Marisalla on ohut hiukset, joten kruunuun on lisätty hieman takaiskuja.

Loput hiukset on vedetty takaisin, jotta kaunis silmämeikki ja jotkut melko vaikuttava korvakorut. Se on hieno hairstyle, joka sopii vaatteisiin, joissa on hauska niska tai yläsuunnitelma.

39. Haalarit yli 40-vuotiaille: Sarah Jessica Parker Aaltoviivat, Ombre Long Hair

Kampaukset for women over 40_39

Hän on tyyli Queen ... Etkö nähnyt Sex in the City? Hän on tyttö, joka aina saa sen oikein ja jokaisella hiustyylillä, jota hän on herättänyt vuosien varrella, olemme pudonneet siitä hieman enemmän rakastuneiksi.

Tämä ilme on meidän suosikki Sarah Jessica Parker näyttää tähän mennessä. 49-vuotias näyttelijä ja fashionista on mennyt yksi tyylikkäimmistä näyttää vuodelta ja sen ansiosta on vähän kypsää spin, jotta se olisi hyväksyttävämpää.

Tummempi juuret näyttävät luonnollisilta ja puhtailta, ja aikuinen valkaistu vaaleus näyttää vaivattomalta. Yöllä punoksen avulla kosteat hiukset voivat helposti ajaa näitä suuria käyristyneitä aaltoja, ja jos sinulla on paksut hiukset, luultavasti huomaat, että pieni hiuslakka on kaikki, mitä tarvitset lopettaaksesi sen.

40. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Kristen Wiig "Big Transformation" Bob

Kampaukset for women over 40_40

Mitä se kuuluisat leikkaavat kaikki hiukset viime aikoina? Näyttää siltä, ​​että kaikki joutuvat menemään bobissa jälleen. Kristen Wiig on vain yksi pitkässä rivissä, joka katkaisee hameet, ja aivan kuten pystyt, hän nauloi ulkoasun kokonaan.

Hän on täysin muuttunut tytöstä aaltoileva-vaaleat lukot Bridesmaids, että lyhyt browny-punainen kimmeltänyt bob näet tänään. Olemme löytäneet helpoimman keinon saavuttaa tämä pieni liukusuoja hiuksillesi ja hiuslakalle, ja muut hiukset pysyvät suhteellisen luonnollisina, mikä on helppoa ylläpitää.

Pyydä vain hiukan leuan pituutta, kun menet kampaajille ja saat heidät heittää rihmoutuneita kerroksia myös jaloillasi. Tarvitset hyvän kuiva-aineen seerumin pitämään asioita näköisenä tämän tyylikkään.

41. Haalarit yli 40-vuotiaille: Monica Bellucci Medium Bangs

Kampaukset for women over 40_41

Tämä sukupuolisymboli on 49-vuotias, mutta se ei silti tarkoita sitä, että hän on läpäissyt sen, jota hän hyvin osoittaa tässä hämmästyttävässä kampauksessa.

Ulkonäkö on hyvin yksinkertainen - yksi pituus leikattu joko keskipitkällä tai pitkällä, silmälasien kanssa leikatut huiput, jotka on leikattu ohuiksi ne alas niin vähän.

Hänellä on pitkä, mutta pyöristetty kasvot, mikä tarkoittaa, että otsatukka on riittävän pehmeä, jotta hän voi rakentaa kasvonsa täydellisesti. Tämä ilme on erittäin helppoa, mutta tarvitsee säännöllistä pesua - rasvaiset otsatukka ei ole hyvä näkyvyys.

42. Haalarit yli 40-vuotiaille: Gwyneth Paltrow Loose, Low Bun

Kampaukset for women over 40_42

Gwyneth Paltrowilla on klassisesti varma muotoiltu kasvot, mikä merkitsee sitä, että kasvot ovat pitempiä, ja ne pehmentävät aidosti neliön reunoja. Hän pyrkii sovittamaan pitkät, tyylikkäät ja suorat hiukset paremmin, koska jälleen kerran se auttaa leikkaamaan kasvot, ja tämä on juuri silmällä, jonka hän on saavuttanut täällä.

Suorat silitysraudat olisivat käyttäneet hiusten liimaamiseksi, ja suurin osa siitä on vedetty takaisin laiska, löysä pulla kaulan napaan. Pitempät kynnet on vedetty eteenpäin, ja oikealla määrällä pelkkää meikkiä tämä voi olla joko erittäin rento tai erittäin älykäs ja syventää, milloin sitä tarvitset.!

43. Haastattelut yli 40-vuotiaille: Salma Hayek Ombre Highlights

Kampaukset for women over 40_43

Uskomme tosiaankin, että tämä upea Meksikon kauneus on 47-vuotias, mutta hän näyttää sinulle, miten tämäntyyppinen kampauksen hiukset tyylillä.

Hänen paksut, pitkät hiukset on kietoutunut suurella tynnyrillä, ja koko asia on asetettu hyvin luonnollisella hiuslakkauksella. Jotta saat vapaasti juoksevan lukon täältä, tarvitset vain vähän viimeistelyä ja pidä tuoteosastoa mahdollisimman hyvin.

Hänellä oli karamelli ja pimeät otsat ombre kohokohdat, jotka on lisätty tänne, joka on varsin epätavallista - useimmat ihmiset olisivat menneet kevyempää blondi!

44. Haalarit yli 40-vuotiaille: Julia Roberts Mid-Length, Wearable Updo

Kampaukset for women over 40_44

Tämä on jotain, jota monet 40 vuotta täyttäneet naiset voisivat tietää, miten - pestävä kumota. Julia Roberts, 46, kallistaa sen hyvin ja yhdistää sen pitkällä korvakorulla, joka todella täydentää ulkoasua.

Tämä ulkonäkö, joka toimii hyvin soikeilla kasvoilla, kuten Julia Roberts'illa, eikä ole kovinkaan Gwyneth Paltrowin löysä ja matala puu, josta puhuimme aikaisemmin. Hiukset ovat taaksepäin, jotta ne saisivat enemmän volyymiä kuin Gwynethin ilme, ja rypyt on lisätty jälleen kerran, kehystää kasvot ja tehdä pehmeämmäksi.

45. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Elizabeth Hurley "Kate Middleton"

Kampaukset for women over 40_45

Kun tarkastelimme ensin tätä valokuvaa, todella ajattelimme, että se oli Kate Middleton, joten lempinimi, jonka olemme antaneet. Se on todellinen saavutus, jos sinulla on pitempi pituus, paksut ruskeat hiukset. Se ei ole liian vaikeaa murskata, jos olet ajatellut keskipitkän hiuksia. Jos sinulla on kuitenkin todella ohut hiukset, saatat huomata, että taistelette saada paljon volyymia ja pomppia ilman hiustenpidennysten.

Suuri harja ja jotkut hyvät ylösalaisin puhalluskuivatus auttavat sinua saavuttamaan tämän ilmeen, ja se on erinomainen useimpiin kasvomalleihin.

46. ​​Hairstyles naisten yli 40: Naomi Watts Simple Suorat Hiukset

Kampaukset for women over 40_46

Jos sinulla on keskipitkät hiukset, joita yrität kasvattaa, tämä on hieno kampaus kokeilla kättäsi. Se ei ole todellakaan rento, joka päivä tyyppinen tyyli, mutta erikoistapauksissa tämä huutaa hienostuneisuutta ja voimaa.

Sinun täytyy suoristaa helvetin pois hiuksistasi, jos haluat saavuttaa tämän ulkoasun ja jos sinulla on pitkä ja / tai kapea kasvot, luultavasti haluat välttää mitään liian teräviä kasvojesi ympärillä. Hyvä tasoituskerma asettaa kaikki paikoilleen.

47. Haalarit yli 40-vuotiaille naisille: Tina Fey Long, lumoava aallot

Kampaukset for women over 40_47

Toinen ulkonäkö, joka sopii paremmin paksumpiin hiuksiin ja pyöreäksi tai neliömäiseksi kasvoksi, Tina Fey, 44, kallistaa näitä hämmästyttäviä Hollywood-aaltoja. Sinun ei tarvitse edes kaarevaa rautaa saada tämä ulkoasu - suuret rullat tai piippuharja, kun blowdrying antaa sinulle haluamasi aallon, ja sivutuotanto auttaa laajakantoista ulkoasua. Hiusten toinen puoli on työnnettävä takaisin korvien taakse. Kun olet tehnyt tämän ulkoasun, se vie vain kymmenen minuuttia täydelliseksi!

48. Haalarit yli 40-vuotiaille: Jennifer Aniston Medium Straight Cut

Kampaukset for women over 40_48

Tiedämme, että tämä on toinen kerta, kun Jennifer Aniston, 45, on ollut tässä luettelossa, mutta mies ansaitsee sen. Olemme olleet rakastuneita useimpien kampaustensa kanssa ja tämä ulkoasu ei ole erilainen.

Se on hyvin yksinkertainen leikkaus - keskisuuri ja suora. Vähemmän särkyviä kohokohdistuksia antaa ohuille hiuksille kehon ja äänenvoimakkuuden suhteen, ja muutama kertainen kerros on lisätty loppuun hyvästä mittauksesta. Pienellä pudotuksella ja hieman sormilla sormilla, tämä ilme kestää noin viisi minuuttia ja sopii täydellisesti päiväkohtaisiin yötyön muutoksiin!

49. Hairstyles yli 40-vuotiaille naisille: Alyson Hannigan Geometric Curly Bob

Kampaukset for women over 40_49

Vau! Alyson Hannigan on todella mennyt jotain erilaista näinä päivinä, eikö olekin? Kerroimme, että lyhyet hiukset olivat palanneet!

Hän on juuri liittynyt 40-kerhoon, mutta hän on tehnyt sen tyylikkäästi punaisilla hiuksillaan, jotka kirkastuvat kauniiseen cooperyyn, mansikkablondiin. Kiharat ovat antaneet ohuille hiuksille lisättyä tekstiiliä ja leukan paksuus on antanut sydämenmuotoiselle kasvolle todellisen määritelmän.

Se on cutie!

50. Hairstyles yli 40-vuotiaille: Ashley Judd Short Curly Bob

Kampaukset for women over 40_50

Toinen hahmo roikuttaa samanlaisen ilmeen Alyson Hanniganille ja näemme kuinka paksummat hiukset, joilla on enemmän volyymiä, voisivat hyötyä tästä super-söpöstä ulkoasusta. Ashleyssä on myös sydämenmuotoinen kasvot, mutta hänellä on erittäin herkät kasvojen piirteet. Pehmeät kiharat auttavat ulkoasun ulkoasua, ja hyvin sijoitettu hiusmuoti, keula tai kukka sivussa jazz etsii super-erikoistapahtuman.

Pari minuuttia sormien hiukset kautta hiukset ovat kaikki tämä näyttää on perk takaisin elämään. Se on erittäin yksinkertainen ja erittäin helppo!

Leave A Comment

14 − 12 =