50 Ghana punokset tyyliä

Ghana on kuuluisa afrikkalainen hairstyle, joka näyttää erityisen mielenkiintoiselta. Punokset ovat myös tunnettuja banaani punokset, kynät tai cornrow punokset ja ne käyttävät erityistä punos tekniikka. Kudonta täydentää nahkoja, joilla on vaikeasti muotoiltu karvaiset hiukset, ja se sopii täydellisesti kaikenlaisiin asuihin. Valitse hairstyle, joka sopii parhaiten mieltymyksesi kanssa ja antaa itsellesi kampauksenmuutoksen kesällä. Tässä on 50 Ghana punokset ideoita inspiroi sinua.

1. Zig Zag Ghana punokset

Ghana braids_01

Nämä punainen ghana punokset siksakissa ovat melko viileitä. Pehmuste on siisti ja kompakti, mikä tekee kampauksesta ihanteellisen kesäksi. Mitä tulee väriin, jos luulet, että on aika muuttaa, kannattaa ehdottomasti kokeilla punaista. Se toimii kaikentyyppisten asujen kanssa, ja se tuo välittömästi ihon värin.

2. Cornrow punokset pulla

Ghana braids_02

Tämä kaunis kampaus alkaa edessä. Cornrows siirtyy todella ohuesta kudoksesta yhä näkyvämpiin punosilmiöihin. Ylhäältä tyyliä, jossa on korkea pulla, joka antaa kampauksen ylimääräisen herkullisen kosketuksen. Lopputulos varmasti ylittää kaikki odotuksesi.

3. Spiraali punokset 

Ghana braids_03

Erinomainen vaihtoehto perinteisille ghana-punoksille. Kudonta alkaa etupuolelta, mikä luo visuaalisen, spiraalimaisen vaikutelman. Rakastamme ohut / paksu muunnos punokset sekä alhainen lantio, joka lisää jatkuvuutta kampauksen.

4. Bulky Braids & Low Bun

Ghana braids_04

Bulkier Ghana punokset ovat suuria, kun et halua viettää paljon aikaa salongissa. Niitä on helppo valmistaa, ja niiden päällä on täydellinen täydennys kaikenlaisiin asuihin. Tyyli on erinomainen naisille, jotka rakastavat ylisuuria korvakoruja. Korosta alkuperäistä ulkoasua ja anna hiuksesi makeover, joka ansaitsee.

5. 3D Ghana punokset 

Ghana braids_05

Kohokuvioitu Ghana punokset ovat uusin trendi kampauksen. Valitse ohuempi tai paksumpi punokset ja pyydä stylistisi antamaan heille 3D-vaikutus. Pohjimmiltaan se on näiden punojen kohokuviointi, jotka tekevät tyyliä ja näyttävät niin coolilta. Ei ole epäilystäkään siitä, että luotu vaikutus saa ihmiset kääntämään päitä mihin tahansa.

6. Blonde punokset

Ghana braids_06

Nyt on aika muuttaa hiusväriä tällä kaudella. Jos rakastat Ghana punokset, mutta haluat antaa heille toisen houkuttelevan, valitse vaaleat punokset. Erityisesti Cornrows on varsin mielenkiintoinen; he muuttavat täysin tapaa, jolla näytät, puhumattakaan siitä, että he korostavat ihon sävyä äärimmäisimmällä tavalla.

7. Dual Effect

Ghana braids_07

Naiset, jotka ovat vanhanaikaisten ghana-punosten sairastuneita ja väsyneitä, pitäisi ehdottomasti harkita uutta muotoilua. Tämä octopus-innoitettu hiusneula, joka on valmistettu ohut ja paksu Ghana punokset, on ehdottomasti upea. Suurempien punosiltojen isompi osa yhdistyy täydellisesti ohuempiin. Viimeinen kampaus on wow vaikutus ihmisiin.

8. Kiiltävät punokset

Ghana braids_08

Shiny ghana punokset piilotettu pulla on hairstyle täydellinen häät tai ranta osapuoli. Kampaamo näyttää uskomattoman kompaktilta, ja tällä tavalla sinulla on mahdollisuus suojata lukosi haitalliselta auringonvalolta kesällä.

9. Pitkät, tyylikkäät punokset

Ghana braids_09

Sen sijaan, että leikkaat hiuksiasi ja pahoittelette tieltä, miksei se punottu pari tyylikästä Ghana-punoksia? Yllä mainitussa kampauksessa on upea kaupunkien houkutus. Rakastamme spiraalivaikutusta edessä!

10. Nathana Ghana punostaminen 

Ghana braids_11

Ghana-kudonta on uskomattoman tyylikäs punos, jota monet afrikkalaiset naiset rakastavat. Yllä oleva hiustyyli näyttää erityisen siistiltä ja tyylikkäältä. Ylisuuret pään yläosassa ja olkapäät hieman ohuemmat, kampa on erinomainen vaihtoehto naisille, jotka rakastavat rentoa ulkoasua.

11. Ghana Braids & Blue Tips 

Ghana braids_12

Super tyylikäs Ghana punokset ovat täydellinen kampaus tyylikkäille naisille. Kampaus korostaa naisen kauniita kasvojen piirteitä, puhumattakaan siitä, että se antaa heille mahdollisuuden leikkiä ja kuluttaa hullut, eniten avantgarde-korvakorut.

12. Ghana punokset & ajeltu puoli

Ghana braids_13

Anna kierre ghana-punoksille ja parranajota hiuksia edessä. Tämä korostaa kasvosi muotoa ja tuo esiin parhaat ominaisuudet - silmät, kulmakarvat ja huulet.

13. Korotettu punostaminen 

Ghana braids_14

Hyvin pitkät punokset? Katso nämä hienot Ghana-punokset kauniilla sivuosioilla. Edessä oleva X tekee kampauksesta entistä nerokkaampaa ja tuoretta.

14. Elegantti Ghana punokset

Ghana braids_15

Olitpa menossa juhliin tai häät, nämä tyylikäs Ghana punokset varmasti kääntää joitakin päätä ympärillä. Kudonnan siisti ulkonäkö on aivan upea. Yksinkertainen ja tyylikäs - täsmälleen mitä tarvitset vaikutelman.

15. Ghana Twist-punokset 

Ghana braids_16

Kierrä tavalliset ghana-punokset ja pudota ne sivulle. Jotta asiat saataisiin vielä mielenkiintoisemmiksi, valitse lisää mikro-punos. Vaikutus tuo varmasti vaikutelman.

16. Micro-Ghana punostaminen 

Ghana braids_17

Micro ghana punokset ovat erinomaisia, jos sinulla on pitkät hiukset. Se on erinomainen kampaus, joka korostaa ominaisuuksia ja tekee sinusta tuntuu houkuttelevalta. Menkää siksak-jakautumiseen keskelle ja ole valmis loistamaan!

17. 3D-vaikutukset

Ghana braids_18

Tämä lehtimäinen kampaus on taideteos. Se on taiteellista, hienostunutta ja alkuperäistä. Jos haluat antaa vaikutelman jollekulle, tämä on hairstyle, jonka pitäisi valita. Rakastamme 3D-vaikutusta ja kontrastia paksumman ja ohuemman kudon välillä.

18. Top Bun & Loose Locks

Ghana braids_19

Vaivattomasta kampaustyypistä kannattaa kokeilla tätä viileää kantta, jonka takana on löysät lukot. Se tekee sinusta näyttävän pitemmältä ja hienostuneemmalta. On pakko käydä missä tahansa beach-puolueessa tai sosiaalisessa tapahtumassa.

19. Taiteellinen Ghana punokset & alin poninhäntä

Ghana braids_20

Ghana punokset voi olla erityisen hienostunut. Kudonta, jota voimme ihailla yllä olevassa kuvassa, on kädessä alhaisin hienoin kampaustyyli, jonka olemme koskaan nähneet. Se näyttää niin avantgardelta, mutta samalla lineaarilta ja todella mielenkiintoisilta. Päätä kampaus alhaalla poninpennulla ja näytät hämmästyttävältä!

20. Ohut Ghana punokset 

Ghana braids_21

Katso nämä ohut Ghana punokset! Ne muotoilevat kauniisti päänne, korostaen siten poskipunasi ja leukaputkia. Kampaus on suositeltavaa kesällä, jolloin naiset, joilla on karvaiset hiukset, ovat vaikeita pitämään lukonsa järjestyksessä.

21. Ombre-vaikutukset

Ghana braids_22

Anna ghana punokset lisäämällä glam ja mennä todella vaalea sävy vinkkejä. Valitse todella ohut kudonta, jotta kampauksesi näyttäisi enemmän nestemäiseltä ja varmasti rakastat lopputulosta.

22. Kompakti kutominen ja keskellä erottelu

Ghana braids_23

Se voi tuntua epätavalliselta, että keskusta jakautuu, mutta tässä tapauksessa se toimii vain. Rakastamme luomaa vaikutusta; Ghana punokset peittävät kokosi kokonaan, jolloin kampaukset näyttävät mahtavilta.

23. Purppura Ghana punokset

Ghana braids_24

Purppura on niin trendikäs väri kaudesta riippumatta. Se toimii täydellisesti punoksilla, koska se todella avaa ihosi suklaa. Käytä harjat irti olkapäillä tai takana.

24. Sivuraide 

Ghana braids_25

Nämä sivut yli-kokoiset Ghana punokset ovat täydellisiä päivällä. Ne ovat yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä, joiden avulla voit yhdistää ne kaikkein hienostuneimpiin asuihin. Jos etsit helppohoitoista, leikkisä karvaista, niin se on!

25. Purppurapunokset ja Top Bun

Ghana braids_26

Rakastamme korkeita pihvejä, koska ne ovat käytännöllisiä. Mutta me rakastamme myös heitä, koska he lisäävät hienostuneisuutta kaikenlaisiin asuihin. 3D-kudonta, joka on luotu juurille, on lisäksi hämmästyttävä. Käytä tätä kampausta valitsemaasi asuun ja valmistaudu tekemään ikimuistoisen vaikutelman.

26. Spiraali-innoittamana Ghana-punokset 

Ghana braids_27

Helppo haalari on paras sosiaalisessa tapahtumassa, jossa haluat houkutella tyylikkyyttä. Tämä spiraali-innoittamana Ghana punokset hairstyle on kaikki mitä tarvitset etsiessään hienostunutta tyyliä. Se näyttää upealta!

27. Mikro-Ghana-punokset 

Ghana braids_28

Siirry mikrosi kesäkaudella ja valitse hämmästyttävä kampaus, joka ei vain näytä hyvältä. Se tuntuu myös hyvältä. Kampaamo muotoilla päänsi täydellisesti, suojaa lukkoasi haitallisilta UV-säteiltä ja pitää hiukset terveeltä ja kiiltävältä.

28. Ghana Braids & Low Ponytail

Ghana braids_29

Kaupunkimaisemman ulkonäön pitäisi kokeilla näitä Ghana punoksia. Spiraalivaikutus ja alhaiset ponnahdusliinat menevät hyvin sotilaallisiin takkeihin, farkkuihin ja aviator-tyyppeihin.

29. Erotettu Ghana punokset

Ghana braids_30

Tee ghana punokset näköinen siistinä ja valitse tämä hämmästyttävä kampaus. Punojen välinen erottelu tuo näyttönne tuoreen uuden tunnelman. Se tekee sinusta näyttävän tyylikkäältä ja elegantilta.

30. Interleaved Braids

Ghana braids_31

Nämä lomitetut Ghana punokset ovat kiehtovia. Hairstyle on melko alkuperäistä ja se sopii täydellisesti persoonalliseen tyyliisi. Kaksi palmua on takana symmetria. Käytä sitä casual-asussa ja tunnet olevasi varma nainen.

31. Purppuran siksakseja 

Ghana braids_32

Täydelliset punokset ovat trendikkäitä tällä kaudella. Jos kuitenkin haluat lisätä yksilölliseen tyyliin uutta innovaatiota, voit vaihtaa väriä ja tehdä siksak-Ghana-punokset erottumaan.

32. Side Braiding & Low Bun

Ghana braids_33

Nämä kaksinkertaiset ghana-punokset, joilla on pieni pulla, ovat erinomaisia ​​virallisissa tapahtumissa. Karvan tyylikäs, siisti ulkonäkö on melko hienostunut. Sivuliike ja kontrastikudonta lisää entisestään ulkoasua ulkoasuun. Tämä kausi on välttämätöntä!

33. Blonde Ghana punokset

Ghana braids_34

Go blondi tänä kautena ja valitse värjätä Ghana punokset blondi. Saat välittömästi huomiota, puhumattakaan siitä, että vaalea sävy korostaa ihon upeaa väriä.

34. Vaalea Purppuranvinkki

Ghana braids_35

Naisille, joilla ei ole tarpeeksi rohkeutta värjätä punoksia juuristaan, pitäisi ottaa asiat hitaasti. Vain ylimmästä alhaalta värjätty violetti ja katso jos pidät siitä. Takaamme, että vaikutus tyydyttää sinua.

35. Micro Madness 

Ghana braids_36

Anna Ghanan punokset puhumaan itsestään! Tämä kompakti mikro-kudonta tuo esiin silmänne ja herkät kasvojen ominaisuudet. Erinomainen rento asu, sekä tyylikäs mekko, kampauksen pitäisi tehdä sinusta tuntuu kuin varmin nainen.

36. Vaalean ruskea Ghana punokset

Ghana braids_37

Vaalean ruskea ja hieman tummempi vivahde juurilla on jälleen kaunis yhdistelmä. Tämä karamellimainen sävy on erityisen houkutteleva, ja voit helposti yhdistää sen kaikenlaisiin asuihin - tyylikkäisiin ja rentoihin punoksihin, jotka sopivat kuuma kausi.

37. Intiaan Ghana-punokset

Ghana braids_38

Intiaanit innoittamat punokset ovat vielä yksi tyylikäs Ghana kudonta. Päänahan punokset ovat ohutta, kun taas muilla hiuksilla on paksummat punokset. Kampaus näyttää todella luonnolliselta, ja sen pitäisi ehdottomasti auttaa sinua tuntemaan itsevarmuutta ja itsevarmuutta.

38. Paksu / ohut Ghana punokset

Ghana braids_39

Haluatko ghana-punokset erottumaan? No, sinun täytyy harkita tätä viileää kampausta. Paksumman ja ohuemman punoksen välinen muutos antaa kampaukselle erilainen mutta todella houkutteleva tunnelma.

39. Yksityiskohtainen trikointi 

Ghana braids_40

Ghana punokset tuntuvat todella monimutkaisilta. Asiantuntija voi kuitenkin kutoa täydelliset punokset. Kuvassa oleva hiuslasi on tarkka, minkä vuoksi me rakastamme sitä. Punokset ovat tasaisesti kudotut, jolloin pääsi on täydellisin pyöreä muoto.

40. Sharp Ghana punokset

Ghana braids_41

Anna kampauksestasi uusi valitus ja valitse nämä terävät Ghana punokset. Käytä tyylikäs kudonta tuoda esiin ominaisuutesi - silmät, huulet, leukaputki ja kasvosi näyttävät puhtaalta ja uskomattoman tuoreelta. Valitse nude-meikki, mutta huomion näkyvämpi väri luo tasapainon.

41. Punainen & keltainen yhdistelmä

Ghana braids_42

He sanovat, että punainen ja keltainen ovat kaksi väriä, jotka eivät mene todella hyvin yhteen. Ja vielä, tässä tapauksessa yhdistelmä on aivan kiehtova. Me rakastamme punokset ja kutomistekniikan hehku. Nämä ghana punokset kehystää kasvosi täydellisesti, ja siten kaikki silmät tulevat sinuun joka puolella.

42. Top Purple Bun

Ghana braids_43

Top-pullat ovat hienoimmat! Mutta kun ne tulevat todella hämmästyttäväksi väreiksi, ne näyttävät vieläkin paremmilta. Ghana punokset takana ovat hienoja myös. Anna itsellesi lisää luottamusta tänä kesänä ja tutkia tätä versiota. Se ilahduttaa miellyttävän.

43. Ghana Mohawk 

Ghana braids_44

Ghana punokset ovat upeita! Mutta sitten taas, jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy vaihtaa kampaasi hieman, voit helposti valita ghana mohawk. Pohjimmiltaan päänahan sivut siististi kutoa, ja sitten yläosassa kampaajasi tekee sinusta viileän punottu mohawk.

44. Spiraali Ghana punokset ja hiustarvikkeet 

Ghana braids_45

Tämän kampauksen kauneus on kudonnan käsityötaidossa. Huivilla punottu ja täydentänyt hiusnauletta, tämä kampaamo on erinomainen valinta karvaisille hiuksille. Huomaa, että äänet ovat selkeitä ja kauniin muotoilu lisää entisestään tyyliä.

45. Jumbos & ajeltu etu

Ghana braids_46

Ghana punokset, jotka ovat paksumpia tunnetaan myös jumbo punokset. Pyydä heitä sidottamaan korkealle ponnahduslaudalle ja parranajamaan hiuksia edessä. Lopputulos ylittää kaikki odotuksesi. Tyyli korostaa poskipyöriä ja leuan muotoja sekä silmät ja huulet. Käytä tätä kampausta kaikkialla, ja kaikki silmät tulevat sinuun.

46. ​​Punainen Octopus 

Ghana braids_47

Octopus-innoittamana kampaus on kaiken mitä tarvitset vaikutelman tekemiseen. Kun kauniisti punottu ja värjätty punaiseksi, tyyli näyttää silti upealta. Naiset, joilla on pidempi lukko, antavat tämän kampauksen vähintään kerran elämässä. Se on erittäin tyylikäs ja tyylikäs. Rakastamme symmetriaa punojen, muodon, koon ja kutomistekniikan välillä.

47. Turbanin kaltaiset Ghana-punokset

Ghana braids_48

Kukaan ei edes tiedä, että sinulla on Ghana punokset! Tämä monimutkainen hairstyle antaa vaikutelman, että olet pukeutunut turbaniin pään päälle. Punojen välinen etäisyys on melkein olematon; minkä vuoksi kampaus on niin houkutteleva.

48. Classic Ghana punokset

Ghana braids_49

Joskus tyylikkäin hairstyle on yksinkertaisin. Aivan kuten muotiin, hairstyling vähemmän on enemmän. Yllä olevassa kuvassa esitetty kampaamo on moitteeton. Jos sinulla on täysin pyöreä pääntie ja voimakas leuka, sinun täytyy kokeilla sitä. Yläpuolella oleva pieni pulla, ulkonäkö on sekä tyylikäs että tyylikäs.

49. Erilaiset Ghana-raaputusideoita

Ghana braids_50

Valitse tyyli ghana-punoksille tai enemmän. Siellä on niin paljon voit tehdä hiuksillesi. Sinun tarvitsee vain olla valmis kokeilemaan kaikkia. Käytä ghanasiasi toisella puolella, pullaan tai tee puolet updoa. Luo sivuraide jossakin hiusneuloksessa tai solmukohdassa. Riippumatta valintasi, lopputulos näyttää kiehtovalta.

50. Silver Ghana punokset

Ghana braids_51

Kauden viilein hiusväri on harmaa. Uskokaa tai älkää, yhä useammat naiset haluavat saada "mummon look". Mutta mitä voit tehdä, jos sinulla on Ghana punokset? Se on yksinkertaista: päätät värjätä punokset hopeaa. Vivahde on varsin silmiinpistävä, joten jos haluat ystäviäsi näyttävän upealla ulkonäyksellä, niin se on.

Tee itsesi erostamaan tällä kaudella ja anna kampauksesi täydellinen makeover. Erityisesti Ghanan punokset ovat ihanteellisia, jos sinulla on kihara- tai karvaisia ​​hiuksia ja et halua tuntea tunteja päivittäin tyylillään. Kampaamo on äärimmäisen alkuperäinen; sitä voidaan muotoilla eri tavalla, joten sinulla on monenlaisia ​​valintoja. Valitse yksi, jonka rakastat eniten, tarkistamalla 50 ghana punokset ehdotuksemme ja valmistautumaan omaksumaan uuden kampauksen. Se sopii persoonallesi täydellisesti!

Leave A Comment

14 − 8 =