40 tummanpunainen hiusten väri ideoita | progressivenewsdaily.info

40 tummanpunainen hiusten väri ideoita

Punainen on niin kuuma hiusten väri. Useimmat punaiset naiset ovat luottavaisia, itsevarmoja ja tyylikkäitä. He haluavat tehdä vaikutelman. Voit myös tehdä sen. Mutta sinun täytyy olla rohkeutta tehdä muutos. Onko sinulla lyhyitä tai pitkiä hiuksia, tummanpunainen on vivahde, joka tekee sinusta erottuvan. Tässä on 40 hämmästyttävää ajatusta punaisen hiusten väristä, joka saa ihmiset kääntämään päänsä ympäri.

1.Dark Red Burgundin sävyillä

tummanpunainen-hiusten väri-01

kautta Pinterest / therighthairstyles

Rakastamme aaltoilevia, tumman punaisia ​​värejä, etenkin keskipitkän hiuksia. Dramaattiset päät ja todella mukavat löysät aallot tekevät tyylistä tyylikkään ja tyylikkään. Yksinkertainen mutta hienostunut, ja voit käyttää tätä kampausta missä tahansa osassa, jonka haluat osallistua. Kun on kyse kampauksesta, joskus vähemmän on enemmän!

2. Aaltoileva lyhyt Bob

tummanpunainen-hiusten väri-02

kautta Pinterest / glam tutka

Bobs ovat trendi tällä kaudella. Mutta ei jokainen bob kiinnitä huomiota. Tee värimuutos tällä kaudella ja mene punaiseksi. Tummanpunainen on aistillinen, ja jos sinulla on pitkä ja tarkasti määritelty kaula, kampa näyttää vieläkin paremmalta. Valitse epäsymmetrinen ääriviivat dramaattisempaan ja mielenkiintoisempaan tyyliin.

3. Lihavoitu epäsymmetrinen pitkä Bob 

tummanpunainen-hiusten väri-03

kautta Pinterest / koko kauneus

Jos et ole kovin vakuuttunut leikkaamaan hiuksiasi ja menemään todella lyhyeksi, pidempi bob saattaa olla paras. Tummanpunainen viininpunainen on paras väri syksy / talvella. Vivahde antaa sinut heti erottumaan. Kuvittele itseäsi lumen ympärillä ja saat mitä tarkoitamme. Pidä asiat yksinkertaisina ja täydentävät tyyliä tummanpunaisella huulipunalla tarkemmin määritellyn, vampinäytön kanssa.

4. Beach Waves & Red Highlights 

tummanpunainen-hiusten väri-04

via Pinterest / dina costa

Valitse sileä yhdistelmä tummanruskeita ja punaisia ​​kohokohtia tälle talvella. Ombre-vaikutus näyttää upealta kiharoillesi. Hairstyle on vaivatonta. Aaltoja voidaan käyttää juhliin tai päivittäin toimistossa. Ettekö halua antaa vaikutelman lomille? Toki et - kuumaa punaista!

5. Kupari Brown & Red Tips 

tummanpunainen-hiusten väri-05

kautta Pinterest / styleweekly

Naiset, joilla on vihreät silmät, pitäisi mennä punaiseksi juuri nyt! Väri tuo välittömästi silmäsi ja kasvosi on kauniisti kehystetty. Jos et ole vakuuttunut, että punainen sopii ihon sävyyn, kokeile kuparipunaista sen sijaan. Se on vähemmän silmiinpistävää, ja sinusta tuntuu paljon mukavalta. Voit helposti muuttaa asetuksia tiellä.

6. Dar Red & Fuchsia Vihjeitä

tummanpunainen-hiusten väri-06

kautta Pinterest / styleglam

Tumman punaisen ja fuuskin sekoitus on erinomainen. Juurilla voi olla hyvä päättää tummemmasta vivahteesta. Sinun pitäisi pyrkiä ammattimaiseen ilmeeseen, ei kitschyyn. Ombre on edelleen suuressa kysynnässä, ja tummanpunainen sekoitus juuressa sekoittuu todella sujuvasti maanläheisen fuuskin kanssa juurilla.

7. Pitkä pimeä punainen ja suorakulmainen

tummanpunainen-hiusten väri-07

kautta Pinterest / vpfashion

Tummanpunainen kupillisen vihje on ihanteellinen hiusväri naisille, joilla on vaalea ihon sävy. Jos kasvosi sallii, hanki otsatukka tai epäsymmetrinen reuna. Sen lisäksi, että saat vaikutelman, näytät ja tunnet hämmästyttävän. Punainen talvi on ihanteellinen väri naisille, jotka haluavat erottua joukosta.

8. Fiery Red Long Wavy Hair

tummanpunainen-hiusten väri-08

kautta Tumblr / imgonnamakeachange

Pitkät tuliset hiukset ja löysät aallot ovat erinomainen valinta naisille, joilla on pidempi karva. me rakastamme miten nämä tyylit aallot kehystää kasvot. Keskitymme meikkiin omaperäisen kosketusnäytön suhteen, ja kaikki silmät tulevat sinuun.

9. Tummanpunainen punottu pulla

tummanpunainen-hiusten väri-09

kautta Pinterest / karmen rosson

Punokset ovat erinomaisia ​​talvikaudelle. Valitse tummansininen sävy lukustasi varten ja aseta itsesi pois väkijoukosta. Kampauksesi tuo väriä valkoisen talvimaiseman vastaisesti. Ja ylimmäinen pulla hohtaa boho-chic allure, että useimmat naiset vain unelma.

10. Candy Apple Hair

tummanpunainen-hiusten väri-10

kautta Pinterest / yanca alvim

Candy omena hiukset näyttää upealta, kun pari epäsymmetriset kerrokset. Tummanpunainen sekoitus ruskeilla ulkonäöltään parhaiten naisille, joilla on vaalea ihon sävy. Ompele otsatukka sivuseinille ja anna kasvojesi tulla julisteen kappaleeksi. Käytä hiusmuotoa kaikkialla, ja lisää reunojen reunoja ylimääräistä eleganssia.

11. Dark Red Bob & Asymmetric Sides 

tummanpunainen-hiusten väri-11

kautta Pinterest / Anthony Cormier

Bobs ovat tyylikkäitä, ja naiset, jotka valitsevat bobs ovat classier ja tyylikäs. Päätä kampauksesi menemällä tummanpunaiseksi kevyemmillä sävyillä. Lisää kirsikan sävyjä sekoitukseen ja nauti tuloksesta. Suorasokka, jossa sivupalkki, ei koskaan mene tyyliltään. Se toimii kauniilla naisilla, joilla on kaikenlaisia ​​kasvoja.

12. Burgundin sävyjä sivusaumoilla

tummanpunainen-hiusten väri-12

kautta Tumblr / kuningattaret olla kuten

Emme tiedä sinusta, mutta me rakastamme tätä viininpunainen vivahde. Hairstyle on hyvin yksinkertainen. Pohjimmiltaan, jos sinulla on suorat hiukset olet onnea. Tarvitset vain hiuslakkaa. Muussa tapauksessa voit käyttää sileää rautaa saadaksesi tämän puhtaan, alkuperäisen houkuttelevan.

13. Keltainen Punainen

tummanpunainen-hiusten väri-13

kautta hairchalk

Kaikki luonnolliset kiharat hiukset toimivat, kun lisäät röyhkeä persoonallisuuden sekoitus. Pitkät hiukset voidaan muotoilla lukuisilla tavoilla. Mutta jos haluat pitää asioita tyylikkäinä ja yksinkertaisina, suosittelemme näitä irrallisia kiharoita, jotka on värjätty voimakkaalla punaisella värillä.

14. Dark Red & Purple Hues

tummanpunainen-hiusten väri-14

kautta Pinterest / rikki & chic

Mitä ei ole kuin tummanpunainen, violetti sävyjä, jotka kaikki kääritään mukavaan A-linjaan? Epäsymmetria toimii kauniisti. Sileästi leikatut päät, komeat aallot yläosassa, ja sivun poisto tulee tehdä tempun. Käytä kampausta päivittäin ja kaikki silmät tulevat sinuun, taatusti.

15. Foxy Red & Elegant Low Bun

tummanpunainen-hiusten väri-15

kautta Pinterest / Iris Udo

Menossa häät tahansa pian? Tämä pehmeä punainen kampaus, jolla on pieni pulla ja mukava updo on kiehtovaa. Hiuslangan sivut antavat kampauksen lisäntyneen glamourin. Käytä sitä sosiaalisessa tapahtumassa ja parin kiva valkoinen mekko tehdä pitkäkestoinen vaikutelma.

16. Epäsymmetrinen Bob & Side-jakauma

tummanpunainen-hiusten väri-16

kautta Pinterest / marieclaire

Tämä epäsymmetrinen bob, jossa kerrokset ovat lopussa ja vinossa sivuttaminen toisella puolella näyttää uskomattoman kiillotettuna. Naiset, joilla on näkyvät kasvosuhteet, rakastavat sitä. Se on yksinkertainen ja puhdas, mutta samalla silmiinpistävää. Ei tarvitse ladata hiuksia minkäänlaisella lisävarusteella. Mutta voi olla hyvä idea valita pitkä, ilmoitus korvakorut ylimääräistä kosketusta.

17. Reverse Red Ombre

tummanpunainen-hiusten väri-17

kautta Tumblr / letsbfriends

Kaikki naiset eivät voi vetää taaksepäin ombrea. Hyvä uutinen, punapää voi tehdä sen kauniisti. Katso tämä tumma punainen kampa. Vihjeet ovat tummempia, kun taas juuret ovat kevyempiä. Todella mukava yhdistelmä rohkeille naisille, jotka haluavat jättää kaikki sanattomaksi.

18. Karamelli ruskea pimeällä punaisella juurella

tummanpunainen-hiusten väri-18

kautta hairstylezz

Karamellinruskea on epäilemättä kiehtova hiusväri. Yhdessä ylisuurten kiharojen kanssa toimiston lopullinen kampaamo on valmis. Lisää hiuslakkaa uudelleen määrittelemään ne kiharat, ja olet kaikki asetettu osalle. Riippumatta karamellin tummanpunainen yhdistelmä on upea.

19. Syväpunaiset ja pitkät aallot

tummanpunainen-hiusten väri-19

kautta Pinterest / watchoutladies

Kaikkien pitkähihainen naisten - älä pelkää pelata väreillä! Tulinen punainen on tyyliltään, ja jos sinulla on pitkät lukot, voit pelata nuansien kanssa. Lisää kohokohdat, kiharat ja sivupoisto lisää tyyliä ja glamia.

20. Tummanpunainen ja keskiaikainen

tummanpunainen-hiusten väri-20

kautta Pinterest / M Seager

Tummat kulmakarvat ja symmetriset kasvomäärät ovat ihanteellisia keskiosalle. Tyyli on yksinkertainen mutta monimutkainen, jos valitset asettavan kampauksen, kuten pitkät aaltoilevat, tumman punaiset sävyt.

21. Medium-Length Bob 

tummanpunainen-hiusten väri-21

kautta Pinterest / multicolors.tumblr

Mene täyteen punkkiin tälle talvikaudelle tämän viileän tummanpunaisen bobin kanssa viininpunainen aksentti. Pue kampaasi punaisella huulipunalla ja smokey silmillä, ja voila! Olet kaikki asetettu tappaja tyyliin, että kaikki kadehtivat.

22. Dark Red Waves & Aubergine Hues

tummanpunainen-hiusten väri-22

kautta Pinterest / lomat

Jälleen kerran naiset, joilla on vaalea ihon sävy, ihailevat tätä vivahteita. Se on tyylikäs, silmiinpistävä ja helppo mennä. Pidä muotoilu mahdollisimman vähäisenä ja valitse keskipitkät hiukset, joiden kärjet ovat erittäin kevyitä.

23. Musta & Punainen Ombre

tummanpunainen-hiusten väri-23

kautta websta.me/rachelgeorgiana

Rakastamme ombre-hiuksia, eikö niin? Jos et ole 100% varma, että punainen on väri, siirry ombre-tyyliin. Jätä juuret tummiksi, ja valitse keskellä alaspäin tulinen punainen. Rakenteelliset aallot, kauniisti kampaamattomat, antavat tyyliäsi lisättävän glam-ja boho-chic vibraa.

24. Vintage-innoittamat tummanpunaiset aallot

tummanpunainen-hiusten väri-24

kautta theberry.com

70-luvun innoittamana kampa, kääntyi puolelta, kampa ja aaltoileva on upea. Se toimii toimistossa, puolueella, missä tahansa. Värin osalta munakoiso ja punainen sekoitus kuolevat. Rakastamme puolelta toiselle. Se antaa kampauksen terveellisen, yksinkertaisen vaikutelman romanttisella kierteellä.

25. Tummanpunainen Roots & Light Ends

tummanpunainen-hiusten väri-25

kautta Instagram / oliviabryson

Mene valo punaisiin hiuksiin, mutta älä mene yli laidan. Pidä asioita mielenkiintoisena tämän ombre-yhdistelmän kanssa. Tummanpunainen juurilla, joissa on kuparipäiset päädyt, näyttävät hämmästyttäviltä keskipitkistä hiuksista. Käytä sitä irti ja pidä sitä kunnolla huolella varmistaaksesi, ettei väri vaipu.

26. Raikas tummanpunainen ja kohokohta 

tummanpunainen-hiusten väri-26

kautta Pinterest / trends2wear

Täällä on jotain erikoista tummanpunaisista hiuksista, joiden ruskeat juuret houkuttelevat. Sävyt ovat täydellisesti leviämättömiä koko pinnalle, mikä luo kompaktin ulkoasun, joka on vain jumalallista. Tämä kausi on kyse loose hairdos ilman monimutkaista punostaminen. Rakastamme tyylin helppoutta. Chic ja inspiroiva!

27. Lyhyt kampaus ja ajeltu puoli 

tummanpunainen-hiusten väri-27

kautta Pinterest / moderni salonki

Tämä upea Gatsby-innoitettu ulkoasu on täydellinen kampaaminen uudenvuoden juhliin. Se on hienostunut, avant-garde ja tyylikäs. Mitä muuta haluatte? Uskaltaan tehdä dramaattinen muutos ja mennä tummanpunaksi mohawkilla. Nämä kauniit kiharat edessä ja sivuilla hämärtävät vieläkin aistillisuutta, joten mitä odotat? Pysy sävyisenä ja pukeudu myös asianmukaisesti. Valitse vintage-inspiroima vaatekaappi ja huippuluokan upeimmat lisävarusteet mieleenpainuva vaikutelma.

28. Tummanpunainen ja kuparivärit 

tummanpunainen-hiusten väri-28

kautta Pinterest / facetoner

Kuparin sävyt näyttävät parhaiten naisista, joilla on punaiset hiukset. On aika vaihtaa hiustesi vuotta, joten jos et halua mitään liian dramaattista, tämä tyylikäs yhdistelmä on tehtävä temppu. Pidä se yksinkertaisena ja valitse kerrokset edessä. Tällä tavoin kasvosi on kauniisti kehystetty ja ominaisuuksiasi korostuvat. Mikään ei voita kuparihiutaleita, ja vaikka kuinka yksinkertainen kampaus on, väri yhä nappaa kaiken huomiota.

29. Lyhyt Dark Red Pixie Hairdo

tummanpunainen-hiusten väri-29

kautta Pinterest / Bonnie Angus

Se on melkein 2017, ja on aika tehdä muutos! Oletteko samaa mieltä? Entä tummanpunainen pixie ajeltuilla sivuilla? Go punk tänä talvena ja pakota kaikki keskittymään kasvoihin. Jos sinulla ei kuitenkaan ole näkyviä poskipyöriä, voit ehkä välttää tällaisen dramaattisen leikkauksen. Naiset, joilla on lyhyet hiukset, voivat näyttää parhaalta. Sinun tarvitsee vain tehdä tämä muutos.

30. Red Loose Curls & Auburn -vihjeet

tummanpunainen-hiusten väri-30

kautta Pinterest / Jessica Turner

Täydelliset kiharat ovat jokaisen naisen unelma! Löysä ja kevyt, voit käyttää kampausta toimistossa, mutta myös missä tahansa sosiaalisessa tapahtumassa. Kun olet pukeutunut, vältä musta. Valitse jotain kevyempi, jotta hiusten väri erottuu.

31. Upeat kerrokset ja sivuhaarat

tummanpunainen-hiusten väri-31

Flickr / Kylie Parksin kautta

Emme ole nähneet kerrostuneita haapoja jonkin aikaa. Mutta tämä ei tarkoita sitä, etteivät he enää ole trendiä. On tärkeää nähdä ensin stylisti, jotta kasvosi sopivat kerroksiin. Mitä tulee puoliväleihin, on turvallista sanoa, että se toimii kauniisti kaikissa punapäissä. Naiset, joilla on todella kevyt ihonväri ja tummat silmät, näkyvät heti, jos he haluavat mennä punaiseksi!

32. Pitkä aaltoileva ja keskirengas

tummanpunainen-hiusten väri-32

kautta Pinterest / Venturelli

Tämä tummanpunainen vihje ruskeaa työtä kauniisti valkoisella mekko. Naiset, joilla on syvän ruskeat silmät, on erittäin suositeltavaa saada tämä tyyli. Varmista kuitenkin, että kasvosi sopii tuohon keskiosaan.

33. Messy Chic tummanpunainen ja kohokohdat 

tummanpunainen-hiusten väri-33

via gurl.com

Jälleen kerran sotkuinen tyylikäs kampaus tekee meille vaikutuksen alkuperäiseen vetoomukseen. Ombre-vaikutus tummanpunasta vaaleanpunaiseen on upea. Jos olet kapinallinen ja haluat "sekaisin" ympärille, tämä haalarin idea sopii täydellisesti.

34. Pitkä Hairstyle & Bouncy Waves

tummanpunainen-hiusten väri-34

kautta Pinterest / Nicole Jackson 

Jotta lopullinen seksikäs kampaus, pomppuja aallot ovat parhaita. Ja jos ne tulevat tummanpunaisella värillä, se on vieläkin parempi. Tämä kampaus on täydellinen naisille, joilla on hirsihiukset. Muotoilu on helppoa, ja tarvitset vain hiuslakkaa ja litteän raudan, joka tekee itsellesi tasaisimmat löysät kiharat.

35. Tumma suorat punaiset hiukset ja suorat bangit

tummanpunainen-hiusten väri-35

kautta Tumblr / kpop-kampaus

Naiset, jotka haluavat irrottaa muutaman vuoden irti fyysisestä ulkonäöstä, pitäisi mennä tummanpunaiseksi ja saada otsatukka. Suora reunus tekee sinusta näyttävän nuoremmalta, tuoreemmalta ja modernisemmalta. Se on täydellinen naisille, joilla on suorat hiukset, koska se on helpompi tyylillä.

36. Bouncy Red & Light Highlights  

tummanpunainen-hiusten väri-36

kautta Tumblr / aguysmind

Rakastamme tapaa, jolla kohokohdat näyttävät punaisille hiuksille. Kasvosi on valaistu välittömästi, ja kasvosi ominaisuudet erottuvat kauniisti. Valitse yksinkertaisin kampaus ja smokey-silmämeikki. Lopputulos on tyylikäs ulkoasu, joka tuoksuu tuoreutta ja omaperäisyyttä.

37. Vihaiset Ponytail

tummanpunainen-hiusten väri-37

kautta Tumblr / feelgoodery

Epäselvät poniat ovat kauden viilein trendi. Nyt sinun on aika tehdä vaikutelma ja wow jokainen ympärilläsi hius, joka on tyylikäs, tyylikäs ja avant-garde. Päästä ulos mukavuusvyöhykkeestäsi kerran ja anna tämän tumman punaisen kampauksen sanella persoonallisuuttasi.

38. Boho-Chic Wavy Bob 

tummanpunainen-hiusten väri-38

kautta Tumblr / dailylilicollins

Pin-up kampaus, jossa vihje vintage-työtä ihmeellisesti punapää. Jos olet kiinnostunut lausuntatarvikkeista ja vanhanaikaisista hiustarvikkeet, tämä kampaus sopii täydellisesti persoonallesi.

39. Frizzy Red

tummanpunainen-hiusten väri-39

kautta Pinterest / listal.com

Hei, kauniit karvaiset hiukset! Pehmeät kiharat ovat parhaita, kun sinulla on hyvin määritellyt kasvosuhteet. Käytä hiuslakkaa hieman lisää määritelmiä niissä kiharoissa ja lopputulos wow kaikille ympärilläsi.

40. Punapää ja Fishtail

tummanpunainen-hiusten väri-40

kautta Pinterest / Mary Arce

Yksinkertainen, mutta silti tyylikäs, tämä löysäpuolinen kala-aukko antaa kampauksen hippi hohdokas houkuttelevuus. Mene yksipuoliseen erotteluun ylimääräisen omaperäisen kosketuksen ansiosta ja anna luonnolliset kulmakarvat ja poskipäät kehystää muualle kasvosi.

Punapäät ovat kuumia, ei ole epäilystäkään siitä. Tämä talvikausi, tummanpunainen on suurta kysyntää. Kaikki kampaukset ovat silmiinpistäviä, joten et voi oikeastaan ​​sotkea sitä. Sekoita sitä munakoisojen sävyillä, vaalealla kuparilla, luumu ja violetti, ja varmista, että päätä hiukset, joka täydentää kasvosi kauniisti. Olipa kyseessä lyhyt pixie tai pitkä aaltoileva tyyli, tummanpunainen tekee heti erosi. Kumpi näistä 40 ideoista rakastat eniten?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 74 = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map