40 suurikokoista laatikkoa

Box punokset ovat viileä, lantio ja trendikäs. Naiset, joilla on karvaiset hiukset, ovat onneksi, koska ne saavat käyttää mielenkiintoisimpia näköisiä punoksia. On olemassa lukuisia tyylejä ja hiusvärejä, joita he voivat valita tekemään heistä huomannut; kuitenkin kauden arvostetuin suuntaus keskittyy jumbo punokset, jotka tunnetaan myös nimellä big box punokset. Tässä on 40 uskomattomia ideoita innostaa sinua.

1. Big Braids High Pony Tail

iso box braids_01

Big laatikko punokset ovat ilmiömäisiä! Valitse rohkea ja anna vaikutelma ystävillesi ja perheellesi tämän viileän kampauksen avulla. Korkea ponihäntä tekee sinusta näyttävän korkeammalta ja luottavaisemmalta kuin koskaan. Jos haluat luoda entistä rohkeamman vaikutuksen, käytä värikkäitä hiuslinkkejä. Viimeinen kampaus välittömästi nappaa ihmisten huomion.

2. Jumbo punokset pulla

iso box braids_02

Suojakoteloiden pitäminen hallinnassa voi olla haaste. Ratkaisu - yli kokoinen ballerina pulla. Pidä asia rakenteessa ja varmista, että pulla ei ylitä pään kokoa. Nauti kampauksesta ja ole ylpeä suurista, karvaisista hiuksista.

3. Big Braids & Front Bun Combo

iso box braids_03

Jos olet fiksu korkeasta pulla, mutta et halua asettaa kaikki hiukset, voit valita tämän upean puoli updo. Käytä yläselkää punotusta tekemään etupenkiä, ja jätä pohjan puolikkaat irti olkapäistäsi.

4. Vihreä Jumbo punokset

iso box braids_04

Anna villin puolesi päästä pinnalle ja muuttaa hiusten väriseksi. Ole rohkea ja mene vihreäksi! Anna jumbo punokset saada kaikki huomiota, ja varmista, että ne erottuvat tämän viileä ja lonkka hiusten väri. Ole varovainen meikkiin; hiukset ovat riittävän värikkäitä, joten haluat pitää asiat tyylikkäinä ja yksinkertaisina.

5. Tummanruskea & vaalea iso laatikko punokset

iso box braids_05

Ja koska puhumme vain hiusten värien muutoksista, miten sekoittaa sen? Sekoittaa tummanruskea vaalealla ja isoilla laatikoilla on kaksisuuntainen vaikutus. Jotta kampaus näyttäisi entistä houkuttelevammalta, käärittele punokset pöydälle ja sinä erottuvat varmasti.

6. Big Box punottu Mohawk 

iso box braids_10

Tämä tyylikkäästi punottu mohawk on upea. Käytä sitä päivittäin tai millään tavalla, jota haluat ja ihmiset huomaavat. Kampaus on valmistettu etupuolelta punottu pulla ja kaksi punottu poni jälkiä sivuilla. Wow-vaikutus on taattu, jos parit kampauksen viileässä aurinkolasilla.

7. Ylikylläinen mehiläispesä

iso box braids_09

Big box punokset voidaan muotoilla niin monin eri tavoin. Kuitenkin, jos haluat tehdä vaikutelman ja erottua, sinun pitäisi ehdottomasti harkita super tyylikäs mehiläispesä. Se on lonkka ja tyylikäs, ja se muuttaa kaikki tylsät asut näytä tulppaani.

8. Spiral Jumbo Braids

iso box braids_08

Spiral jumbo punokset ovat ihanteellinen vaihtoehto tavanomaisille laatikkorunoille. He ovat viileitä ja tyylikkäitä, ja he varmasti tuovat esiin luonnolliset kasvosi. Kampaamo on täydellinen, jos sinulla on pidempiä hiuksia; vaikka sen pitäisi toimia yhtä hyvin naisilla, joilla on keskipitkät hiukset.

9. Punainen Jumbo Bun & Ajeltu Sides

iso box braids_07

Katso nämä hämmästyttävät isot laatikot punokset. Tämä punainen väri on aivan upea! Se tulee fuksian houkuttelevaksi, joka varmasti muuttaa yleistä ulkonäköäsi. Kaiken lisäksi hiuslisäkkeillä on leikkauksia, jotka ovat ylimääräinen omaperäisyys.

10. Big Box aaltojen kanssa Undercuts

iso box braids_06

Tukit ovat aina onnistuneet houkuttelemaan. Jos olet farkku iso laatikko punokset, mutta haluat sinun ansaita vaikutelman, valitsevat nerokas pulla, jossa on täysin kaiverrettu subcut. Rakenteelliset parranajot antavat kampauksen heimojen vaikutuksen, joka on todella hieno ja lonkka.

11. Deep Purple Jumbo Braids

iso box braids_11

Vihreällä kirkkaalla violetilla on vivahde, joka ei voi mennä huomaamatta. Spiraalikotelo punokset on tehty virheettömästi, ja ne todella kehystää kasvot melko hyvin. Tämä upea kampa on täydellinen naisille, joilla on keskipitkät ja pitkät hiukset; joten jos tuntuu, että on aika muuttaa, sinun on aloitettava hiusten värin muutoksella.

12. Big Box aaltojen kanssa Ombre vaikutus

iso box braids_12

Box punokset ovat onnistuneet voittamaan afrikkalais-amerikkalaisten naisten sydämet, koska ne ovat todella helppo ylläpitää, ja ne näyttävät upealta myös. Erityisesti Jumbo punokset, ovat voimaa tehdä vaikutelman niiden koon yli. Jos sinulla on jo niitä, mutta haluat lisätä nykäyksen nykyiseen tyyliisi, yritä sekoittaa kahta eri hiusvoitelua ylimääräisen wow-efektin avulla.

13. Keskipitkän laatikon laatikot

iso box braids_13

Vaikka sinulla on keskipitkät hiukset, on vielä tapoja saada laatikko punokset. Itse asiassa kampausta suositellaan, koska se korostaa ominaisuuksia. Jos haluat antaa hieman ylimääräistä jotain kampaukseen, valitse etupakka. Yleinen ulkoasu huutaa omaperäisyyttä ja kekseliäisyyttä.

14. Purplecious Big Box punokset

iso box braids_14

Purppura ei ole yleisin hiusväri. Kuitenkin se on värityyppi, joka saa sinut huomasi. Jos se on mitä haluat, niin sinun pitäisi ehdottomasti saada violetti laatikko punokset. Pyydä heitä ylisuuria ja ylhäältä ulkonäköä eteenpäin mehiläispesältä. Lopullinen kampaus näyttää upealta.

15. Musta / harmaa iso laatikko punokset

iso box braids_15

Lisää harmaa harmaa mustan laatikon punoksille ja tee itsesi huomattu. Suunnittele punokset romanttiseen updoon ja jättäkää vain harvat säikeet irti harteillasi. Kampaamo toimii erinomaisesti, jos sinulla on pitkät, kauniit punokset.

16. Korkea Bun & Side Bangs

iso box braids_20

Ole leikkisä jumbo punokset ja pitävät tätä viileä korkea pulla ja sivuraide. Se näyttää niin tyylikseltä ja alkuperäiseltä! Jotta hiuslakka näyttäisi vieläkin silmiinpistävämmältä, käytä värikkäässä hiuskaistassa sitomaan pulla.

17. Harmaat laatikot

iso box braids_19

Harmaat hiukset ovat kauden uusi trendi. Se on erityinen vibe, joka hetkessä nappaa huomiota. Sekoita se luonnollisella hiusväriasi, ja punokset eivät ole kovettuneet. Varmista, että niissä on yli-kokoinen muoto, vain lisäämällä entistä enemmän huomiota houkuttelevaan karvan nuhan.

18. Mustat punokset ja etupää

iso box braids_18

Voimakkaat hiukset voivat olla vaikeita hallita. Jos haluat säilyttää big box punokset, tämä kampaamo on juuri sitä mitä tarvitset. Yläosa on sidottu etupenkissä, kun taas alaosa jää koskemattomaksi. Viimeinen kampaus on sekä tyylikäs että moderni.

19. Goddess-like Jumbo punokset

iso box braids_17

Kuinka et voi kuin klassiset, siistit jumbo punokset? Mitä kauemmin hiukset ovat, sitä paremmin punokset tulevat näkyviin. Pyydä heitä rullatut eivät punottu, ja ne näyttävät upealta. Saat lisävaikutusta saadaksesi keskimmäisen jakamisen ja tekemään kampauksesi rakenteellisemmaksi.

20. Side-Swept Big Box -pihdit

iso box braids_16

Anna uuden muodon klassisille laatikkorunoille katsomalla puoli-pyyhkäistä kampausta. Pohjimmiltaan teidän punokset on rakennettu muotoilla vain yksi puoli pääsi. Tyyli on ihanteellinen valinta, kun yrität sekoittaa asioita ilman, että mennään yli laidan.

21. Vaaleanruskea Jumbos

iso box braids_21

Vaaleanruskea on niin rauhoittava hiusväri. Kun sinulla on punoksia, värisävyn voimakkuus paranee. Jotta hiuslakka näyttäisi silmiinpistävämmältä, käytä pari punokset pitkiä sivuhaaroja varten. Se kehittää kasvosi niin paljon paremmin.

22. Ylisuuret mehiläispesät

iso box braids_22

Mehiläispesä on melko yleinen naisilla, joilla on laatikko punokset. Kampaamo ei kuitenkaan sovellu kaikille naisille. Jotta voit näyttää hyvältä, sinulla on oltava kaunis, sopusuhtainen kasvot. Jos olet röyhkeä, yritä välttää se.

23. Half Updo Bun

iso box braids_23

Puolet päivitykset ovat uskomattoman romanttisia. Pohjimmiltaan sinulla on pulla ja löysät punokset, jotka antavat hiustesi lisätty wow allure. Hairstyle sopii mihin tahansa tilanteeseen. Kuitenkin, jos olet menossa fancy puolue, vain varmista accessorize hiukset alastomainen, tyylikäs meikki.

24. Kudottu Mohawk & Fish Tail

iso box braids_24

Joskus kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on ylisuuri laatikko punos mohawk. Tyyli sopii ylelliselle puolueelle, vaikka jos olet hienostunut kaveri, voit käyttää sitä päivittäin myös.

25. Big Black Box punokset ja punaiset vihjeet

iso box braids_25

Tee iso laatikko punokset erottuvat punaiset vihjeet. Väritä vain muutama eri säikeen väri ja säilytä musta valkeana värisenä. Jokainen tuntee erot!

26. Laventeli Jumbo punokset

iso box braids_30

Laventeli ei ole tavallisinta hiusväriä laatikoille. Onneksi tämä kausi on kyse epätavallisista hiusvoitoista. Väri laatikko punokset tässä upea sävy ja anna tyylisi ylimääräinen raja se tarvitsee erottua.

27. Pastel Pink Jumbo Braids & High Bun

iso box braids_29

Rakastamme pastellivärejä, koska he ovat uskomattoman houkuttelevia. Valitse olla erilainen ja valitse vaaleanpunaiset laatikko punokset. Ylös ulkonäkö edessä pulla ja voit varmasti tehdä vaikutelman kaikille.

28. Deep Black Bun

iso box braids_28

Todella syvän mustan värin väriset laatikot ovat todella houkuttelevia. Korostaa vielä enemmän väriä varmista, että punokset ovat suuria ja yhtä tyylisiä. Käytä kampausta viileässä ballerina-pullassä ja aseta asusteesi boho-kaulakoru. Näytät jo hyvältä!

29. Korkea Pony Tail & Gradual laatikko punokset

iso box braids_27

Big box punokset ovat monipuolisia, helppoja käyttää ja uskomattoman tyylikäs. Ne täydentävät kauniisti kaikenlaisia ​​asuja. Ole rohkea ja ota itsellesi isoja laatikkorunoita asteittaisella vaikutuksella. Pohjimmiltaan tyyli sisältää ylikokoisia punoksia juurista ja ohuemmista vinkkejä.

30. Twisted Bun

iso box braids_26

Tämä kiertynyt korkea pulla on tällainen romanttinen kampaus naisille, joilla on iso laatikko punokset. Varmista, että kampauksesi vastaa kasvosi, varmista, että pulla ei ole suurempi kuin kasvosi. On oltava symmetria, jotta lukot näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä.

31. Platinum Blonde Big Box punokset

iso box braids_31

Platinum blonde laatikko punokset ovat silmiinpistäviä. Jos haluat, että kampauksesi erottuu vieläkin enemmän, pyyhkäise kaikki hiukset toisella puolella ja toinen ajeltu. Lopullinen leikkaus näyttää lonkan, kaupunkien ja upean.

32. Fuksian punokset

iso box braids_32

Suunnittele iso laatikko punokset hulluisin tavoin ja pitäkää tämä väkevä fuksia hiusväri. Vivahde herättää välittömästi ihmisten huomion, mikä asettaa sinut ja teidän ylellisyystunnustasi keskelle huomiota.

33. Erittäin pitkät punokset

iso box braids_33

Naiset, joilla on herkkiä ominaisuuksia, pitäisi kokeilla isoja laatikoita ainakin kerran elämässään. Yllä olevassa hairstyle on todella houkutteleva. Nämä pitkät, kauniit punokset täydentävät täydellisesti naisen upeita kasvoja ja kehoa.

34. Hienostunut Big Box-punokset

iso box braids_34

Kun neulotaan punottu ja huolellisesti muotoiltu, laatikko punokset saavat hienostuneen vibe, että me ehdottomasti ihailla. Katso yllä kuvatun kampauksen. Se on hieno! Jos haluat vähentää äänenvoimakkuutta, käytä yläosaa löysä sivuhaara. Viimeinen kampaus on hetkellinen näyttelytulppa.

35. Ylikokoinen mehiläispesä, jolla on heimojen vaikutus

iso box braids_35

Ylikokoiset mehiläispesät ovat todella houkuttelevia. Jos haluat tehdä itsesi näyttämään korkeammalta ja hienostuneemmalta, tämä kampauksen pitäisi tehdä temppu. Käytä heimojen innoittamia hiustarvikkeet, jotta lukot näyttävät entistä kiehtovan ja kaikki arvostavat epätavallista, mutta kaunista tyyliäsi.

36. Mustat punokset purppuran aksentilla

iso box braids_40

Lisää värejä mustan laatikon punoksille ja mene purppuraan. Jos et halua tehdä suurta muutosta, vain muutama säikeet, jotka on maalattu syvän purppuraan. Sileä sekoitus palauttaa luottamuksesi ja tuntuu houkuttelevammalta kuin koskaan.

37. Harjat punokset

iso box braids_39

Oletko koskaan ajatellut pudottamalla isoja laatikkorunoita jättimäiseksi punokseksi? Tämä kampausidea on erinomainen, kun yrität ottaa tyylikkään asennon.

38. Tummanruskea ja vaaleanruskea punokset

iso box braids_38

Vaihda suurikokoisten laatikoiden väri ja anna kampaukselle lisäreuna. Yhdistä tummanruskea vaaleammalla värillä ja pidä punokset mahdollisimman järjestäytyneinä. Lopputulos on kiillotettu ulkoasu, joka kääntää joitain päätä varmasti.

39. Big Jumbo Braids, joissa on sivuhaara

iso box braids_37

Sivuseikkaukset ovat hieno idea, kun haluat lisätä rakenteen kasvosi. Suuri laatikko punokset erityisesti on boho vibe, joka on vain eklektinen. Me rakastamme sitä, miten he kumpuavat ylös ja etukäteen, varsinkin jos sinulla on pitkät hiukset. Sivuttaisvaippa tekee kampauksesta tyylikkään ja hienostuneen.

40. Topnelot punottu 

iso box braids_36

Kauniisti punottu topknot on juuri sitä mitä tarvitset kesäpäivinä. On vaikeaa pitää nämä suuret punokset hallitsemaan, kun se on niin kuuma ulkopuolella; mikä tarkoittaa, että on ehdottomasti hyvä idea inspiroida ja kokeilla tätä hienoa kampausta.

On paljon hairstyling ideoita naisille, joilla on iso laatikko punokset. Haluatko vaihtaa väriä vai vain löytää tyylikkäitä tapoja muotoilla hiuksiasi, edellä olevan kuvan pitäisi toimia inspiraationa. Käytä niitä itseesi huomannut!

Leave A Comment

1 + 7 =