40 Senegalese Twistin kampaukset mustille naisille

Senegalin käännöksillä voit koristella hiustesi haluamallasi tavalla vaarantamatta hiustesi vahingoittumista. Monet meistä haluavat suloisia, söpöjä hiuksia, mutta huolehdimme kaikista tuulen kuivumisesta, kuumasta raudasta ja ruiskujen tai geelien aiheuttamista vaurioista. Puhumattakaan vaurioista, joita rentouttavat tekevät hiuksemme.

Näistä hieno asia on kyky säilyttää luonnollisten hiustenne terveyttä, koska sinun ei tarvitse tuhota omia hiuksiasi kalliilla ja vahingollisilla tuotteilla yrittääkseen saavuttaa ihanan ja muodikkaan ulkonäöltään arjen kulumista. Voit jopa löytää ylimääräisiä fanikuvia, jotka sopivat erinomaisesti häät tai yöksi.

Täydellinen toimistotöihin, matkaan kauppakeskukseen tai yksinkertaisesti siksi, että haluat kääntää joitakin päitä upealla ja monipuolisella ulkoasulla, nämä ovat keino mennä.

 1. Yksinkertainen kierre.

1

Tämä malli on yksinkertainen Senegalin käännöstyyli. Kierteet ovat olkapää ja sallivat luonnollisesti laskea, kuten haluavat. Tuloksena on useita pituuksia käänteissä ja aallotettu rakenne ympäri.

 1. Lyhyet hiukset.

2

Jos haluat lyhyitä hiuksia, voit silti olla sen kanssa Senegalese Twistin kanssa, täällä hänellä on hiukset leikattu bobilla, jonka kierteillä curling hänen kasvonsa ympäri. Tiukat tasaiset kelat ovat suuremmat dramaattisempiin ilmeisiin.

 1. Kierteet ja punokset.

3

Tämä malli näyttää hänen kierteensä ja punokset. Punokset luovat kauniita viivoja sivuille ja selälle, yläreunassa kiertyneenä ja muotoiltuna Mohawkin ulkoasuksi. Yksityiskohtaiset kierteet tiukalta muodolta lakaistaan ​​hänen otsaansa.

 1. Punainen raita.

4

Pitkillä kierroksilla sinulla on paljon vaihtoehtoja. Täällä hän on lisännyt punaisia ​​kierteitä hiuksiinsa ja tuloksena, kun se vedetään suurelle pullaksi, on kaunis riisuttu vaikutus. Punaiset raidat ohjaavat silmäsi suurelle pulleille, jolloin silmänkammio näyttää.

 1. Pink ombre.

5

Ombre on kuumaa ulkonäköä juuri nyt hiustyyliin. Tässä meillä on ombre Senegalese kierre. Kuumana vaaleanpunainen tummanruskeita käärejä vastaan ​​erottuvat. Kierteet tekevät vaaleanpunaisista päätyistä erottuvan enemmän, koska ne eivät ole tasaisesti jakautuneita. Vaaleanpunainen väri tulee esiin satunnaisissa paikoissa, mitä enemmän kaventuu. Tämä vaikutus tekee minkä tahansa muotoilun käännöksistä erilaisen ulkonäön.

 1. Fishtail punos.

6

Senegalilaiset kierteet ovat täydellisiä palmikointia varten. Koska tekstuuri useimmat naiset värin hiukset, punostaminen voi olla haasteellista. Kierteiden ansiosta voit luoda tyylejä, joita muuten ette voineet saavuttaa. Täällä meillä on pitkä kalahaalari, joka tehdään vaaleilla.

 1. Hauska solmu. 

7

Hauska juttu käännöksistä, voit tehdä lähes kaiken heidän kanssaan. Tämä tyyli osoittaa kuinka monipuolinen ne ovat. Jotkut pyyhkäistään takaisin solmuun päänsä päällä, toiset ripustuvat löysästi kasvojensa ympärille ja kaikki työskentelevät yhdessä luomaan kerroksia käänteitä, jotka korostavat kasvonsa.

 1. Sileä ilme.

8

Toinen ajattelevien tyyli, tämä vielä kauemmin. Kierteet on järjestetty eri suuntiin useilla osilla, joten ne ripustavat kasvonsa alas useita kertoja. Ajattelevat kierteet tekevät sileästä ulkoasusta ja näyttävät kohokohdista ja värimuutoksista.

 1. Tyylikäs hauskaa.

9

Joskus sinun tarvitsee vain pitää hauskaa hiuksillasi ja ajatella laatikosta. Ei ole tarvetta hiukset keula täällä. Ota kääntösi ja muodosta iso hiiri heti hiuksistasi tässä hauskassa ja erilaisessa ulkoasussa. Yläkerros hiukset vedetään sivulta ja takaa ja lisätään ylhäältä muodostaen suuren keulan pään kruunusta. Hiusten alapokerroksen on jäähtynyt alas sivuille ja takaisin.

 1. Taideteos.

10

On monia tapoja näyttää persoonallisuutesi, tämä ulkoasu on jonkin verran mysteeriä, kun se kuolee kulmakarvojen yli ja silmän kulmaan. Moniväriset kierteet ovat kaikki kudotut yhdeksi suureksi punokseksi, joka pyyhkäisee päänsä päältä ja alaspäin.

 1. Hauska ja flirty.

11

Paksut kierteet, jotka kartioavat ja kiemuroivat, tekevät tyylistä hauskaa ja flirtyä. Hän jakaa hiuksensa sivulle pyyhkäisemällä sitä kasvojensa yli. Hänen luonnollisen hiusvärinsä lisää kevyesti kohokohta, joka antaa kääntömittauksen ja korostaa kiertymismalleja.

 1. Makea yhdistelmä.

12

Tässä on yhdistelmä punoksia ja kierteitä. Toisella puolella hänellä on pyöreä punokset lähellä päänahkaa, joka johtaa kruunuun, jossa pitkät paksut kierteet kasaantuvat alas. Sileät kierteet ovat jyrkkä vastakohta sivussa olevat tiukat punokset.

 1. Dramaattinen vaikutus.

13

Väri lisää niin paljon hiuksia, älä pelkää rohkeasti. Deep purple hänen ihon sävyynsä on upea. Tummempi väri tekee kasvot kirkkaammaksi. Pitkät kierteet ja järjestetty pään päälle muodostaen lakaisen solmun, joka näyttää sivureunoilta punokset. Pitkät kierteet alas taakse voivat ryntää alas tai olla pyyhkäisi olkapään yli dramaattisempaan vaikutukseen, joka kehystää koko kasvonsa.

 1. Monet tekstuurit.

14

Tämä erottuu Senegalin käännöstyöstä, joka vie osan kierroksista ja muodostaa alusta. Ne muuttavat sitten ponnahdusliittimen kelattu punos, joka lisää tekstuuria eri komponentti pitkiä pienempiä käänteitä vasemmalle roikkuu takana.

 1. Lihavoin kohokohtia.

15

Tässä on esitetty eräs hyvä värien käyttö tyylin korostamiseksi. Vaalea rikkaan ruskeaa näissä kierreissä erottuu lisäämällä dramaattisen kontrastin, kun hiukset vedetään pullaan. Tämä korostaa hiusten kierrekierteitä valmiissa tyylissä.

 1. Pulla.

16

Toinen pulla, tämä veti ylös kruunuun, jossa pitkät kierteet ripustivat takaa. Painon korostaminen, joka on vedetty ylöspäin muodostaen paju, pidennä naisen kasvot, kun taas pitkät koukut, jotka luovuttavat selästä, pitkittävät kaulan profiilia.

 1. Luonnon aallot. 

17

Kesäisin hyvä tyyli särmäilyn vähentämiseksi on pieniä kireitä. Tässä mallissa hiukset on tehty monissa pienissä kierroksissa, joiden ansiosta päädyt kaarevat ja kierteet muodostavat luonnollisia aaltoja. Kun sivutetaan sivulle, päät tulevat epätasaiseen pituuteen ja lisäävät kerrokset ulkoasuun. Tämä tyyli on helppo pitää yllä ja olla valmis menemään mahdollisimman vähän.

 1. Toimistotyyli.

18

Tämä tyyli on puhdas, siisti ja ammattimainen. Pienemmät lukot ovat kuin muunnettu paksuksi punokseksi alas hänen takaansa ja pidetty siisti ja tiukka. Ulkonäkö on erinomainen toimistolle tai missä tahansa, mitä tarvitset pitääksesi kääntösi pois tieltä lisäämättä draamaattista tunnelmaa, kuten tyylejä.

 1. 50 sävyä sinistä.

19

Jos olet rohkea, voit mennä koko värillä, kuten naiset. Hänen kierteensä värjätään eri sinisiä sävyjä. Kierteet yhdistävät värimuutokset kuten luonnolliset kohokohdat vain dramaattisella sinisellä. Vetäytyneet takaisin ponipeittoon ja päästy virtaamaan tätä kontrastia hänen ihon sävyynsä on täydentävä.

 1. Söpö pääpanta.

20

Lisää päänauha ja sinulla on uusi ilme käännöksille. Tässä tyylissä naiset ovat asettaneet pääpanta hiustensa päälle. Hän käyttää sitä alhaalla otsaansa ja alkaa ryöstää kierteitä pääpantaansa muodostaakseen valssatun ulkoasun. Tätä ulkoasua voidaan muokata yksinkertaisesti vaihtamalla pääpanta houkuttelemaan mielialaasi tai asustasi ja säätämällä, kuinka tiukasti koukussasi.

 1. Twisty pompadour.

21

Tämä tyyli on nimeltään pompadour kierre ylös tehdä. Siinä on hieno lakaisu otsaan ilman käännöksiä, jotka takaavat selän. Tämä on loistava tyyli erikoistilanteisiin tai ammattimaiseen toimistoympäristöön.

 1. Helppoa.

22

Oletko valmis hauskaan? Tämä ilme on kaikki tämä. Ompele hiukset ja tee kaksi pientä koripyörää ylhäällä ja anna loput käännöksistä pudota alas ja takaisin. Tämä on loistava etsiä menemästä ulos klubin puolueeseen, kun haluat huomata.

 1. Elegantti tyyli.

23

Yksinkertainen ja tyylikäs tyyli on kiertynyt puolin puoliksi. Tämä tyyli vie käämit ja kääntää ne yhteen kehystämällä kasvot ja pitämällä ne takaisin. Loput jätetään menettämään selän taakse. Tämä ilme on nopea tyyli ja ottaa alas.

 1. Konservatiivinen ilme.

24

Tätä tyyliä varten käytät hollantilaista punostaa hiusten etupuolelle ja voit sijoittaa sen sivupylvääseen. Tämä vie konservatiivisen ulkoasun ja maustelee asioita. Sivussa oleva paksu punos on huomiota herättäjä, mutta pitää lukot hallinnassa.

 1. Takaisin solmio.

25

Kun kaikki väri on liian rohkea sinulle, mutta haluat enemmän kuin vain muutamia kohokohtia, tämä tyyli voisi olla sinulle. Useat etureunan ja sivujen käänteet värjätään rohkealla värillä, jolloin loput ovat luonnollisia. Voit kuin muokata niitä erillisiä kierteitä, kuten tämä nainen tekee yksinkertaisessa solmussa takana. Tämä lisää pop-väriä ilman liikaa sitoutumista koko näyttämään.

 1. Erittäin korkea pulla.

26

Tämä korkea pulla tyyli on dramaattinen siinä korkeudessa ja käänteet korostavat hiusten liikkumista pullaan. Tämän ulkoasun luomiseksi aloitat ponnahduslaudalla ja jakaa sen kahteen osaan, jotka kiertävät niitä vuorotellen suuntiin pohjan ympärillä ja turvataan. Tuloksena on korkea pulla kruunun pään.

 1. Klassinen pulla.

27

Tämä Senegalin käänteinen ylös on helppo luoda. Aloita kaikki hiukset vedetty toiselle puolelle ja sukeltaa kahteen osaan. Kierrä kaksi osaa yhteen ja nosta nyt haluamasi haluttu ulkonäkö. Voit tehdä tämän ulkoasun niin yksinkertaiseksi tai monimutkaiseksi kuin haluat.

 1. Combo.

28
Yhdistelmä updo ja pitkä käänteitä alas takana tämä tyyli on silmäänsäkerä. Aloita poninhäntä ja jakaa kahteen osaan, jotka kääritään hevosen pään pohjan ympärille solmun muodon tekemiseksi. Pidä päät paikoillaan bobby-nastoilla ja anna alaskerroksen takapenkillä menettää. Tämä näyttää todella kasvaa kasvot.

 1. Lihavoitu ja kova.

29

Jos etsit enemmän huippuluokan ulkoasua, entä parranajon päästäsi? Täällä meillä on upeat pitkät punaiset kierteet, jotka on vedetty ponipeittoon pään yläosassa. Twist-kerroksen alla hänellä on hiottu muotoilu hiuksiinsa. Tämä sopii erinomaisesti ylöspäin, ja kun sinun täytyy olla varovaisempi, anna vain kääntää pudota peittäen selän.

 1. luottavainen.

30

Naisten hiukset ovat hänen persoonallisuutensa jatko. Täällä meillä on nainen, joka on luottavainen eikä pelkää kokeilla uusia asioita. Rakkaat purppurat näyttävät hyvältä ihon sävyineen ja hänen käännöksestään tehty monimutkainen solmu on hauskaa ja erilainen.

 1. Nopea ja helppo.

31

Toinen nopea ja helppo tyyli, joka näyttää tyylikkäältä. Aseta yläkerroksen hiukset ponipeittoon ja jakaa sitten kahteen osaan. Sitten kierretät molemmat yhteen ja kiinnität päät. Kierrä pari käänteitä ponipeiton pohjan ympärille ja olet valmis menemään!

 1. Ponytail-tyyli.

32

Toinen ponihännän tyyli täällä, tällä kertaa ottaa osioituja hiuksia ja löysää sitä löysästi etupuolella ympäri otsaasi. Kierteiden lakaisu lisää korkeutta ja vetää silmät ylös.

 1. Hopea kuningatar.

33

Väri, kuten hopea / harmaa, ei tarvitse fancy-tyyliä lausuman tekemiseen, väri tekee kaiken puolestasi. Tämä hohtava ilme on saavutettu pitkästä ristipistoketjuista, jotka on vedetty ponipeittoon ja jätetty kaskadiin selälleen. Oikealla muodostavat tämä ulkoasu on eksoottinen ja hyvin imarteleva kaiken ikäisille.

 1. Kierrä kierteet.

34

Käännä pienet Senegalin käännökset suuriksi köysireunoiksi ja punos ne yhteen tämän kiillotetun ulkoasun kanssa. Pienemmät kierteet leikataan pois ja kierretään jälleen taivutettuihin köysikierteisiin, jotka ovat kuin punottu viimeistelyyn.

 1. Korosta tyyliäsi.

35

Käämikäämät tällä tavalla muodostavat kruunun kasvosi ympärillä lisäämällä instant tyyliä pienillä ponnisteluilla. Pitkät kelat takaosan takana kruunun alla antavat ulkoasua tarkemmin ja hienostuneesti.

 1. Hauskaa punaisella.

36

Toinen hauska tyyli, kirkkaan punaiset väritulpat. Nämä pitkät kierteet on muotoiltu kahteen pullaan pään yläosaan, ja päät peitetty pohjan ympäri moniulotteiseen ulkoasuun. Kirkas punainen väri on hauskaa ja rohkea.

 1. Monimutkainen updo.

37

Tämä näyttää vaatii enemmän aikaa ja vaivaa, mutta näet tulokset ovat sen arvoisia. Monivärinen kierre auttaa näkemään kaikki yksityiskohdat, jotka kulkevat tähän tyyliin.

 1. Eksoottinen ilme.

38
Tämän tyyliin päätyy 3 punokset kierteesi. Yläosa on hollantilainen punos, joka on muotoiltu sivulle ja jättää toiselle puolelle alttiina näkemään kauniit kelat, jotka on kiristetty päänahalle. Jäljelle jäävät kierteet jaetaan kahteen ranskalaiseen punokset, jotka tekevät eksoottisen ulkoasun.

 1. Tyylikäs ilme.

39

Nämä naiset ovat luoneet ja tyylikkään ilmeen asettamalla hänen kierteensa etupuolen suureen solmuun etupuolella ja jättämällä loput pitkäksi ponipehmuksi takana. Yksinkertainen mutta upea ja loistava ilta ulos.

 1. Kääri punos.

40
Tälle tyylille meillä on toinen punos, joka on tehty kierteiden yläosasta. Tämä punottu kääritään kuitenkin pään etuosaan päänauhan muodostamiseksi. Loput jätetään käsittelemättä punoksen alla. Tämä olisi hienoa lisätä hauskoja hiuspalikoita pukeutumiseen.

Kaiken kaikkiaan on niin paljon valintoja, joista voit valita eri tyyliä joka viikko, eikä koskaan jätä ideoita tulevaisuuteen. Olipa kyseessä värisuihku, tai lisäämällä kauniita helmiä tai koristepäitä, ne antavat sinulle mahdollisuuden suunnitella hämmästyttäviä ja mahtavia hairstoja samalla jättää luonnolliset hiukset ehjiksi.

Olkaa rohkeita, rohkeita, mitä haluatte, sinä olet ehdottomasti erottautunut väkijoukosta ja huomannut upeasta karvamaidosta. Näiden muotoilu voi olla hieman taidemuoto, joten jos haluat harjoitella, se on täysin kunnossa.

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

37 − = 32