40 Micro Braids Hairstyles

Ovatko hiuksesi haalistuneet ja et voi hallita sitä? Haluatko näyttää hyvältä, tyylikkäältä ja tyylikkäältä? No, sitten sinun täytyy antaa mikro punokset ammuttu. Hairstyle on uskomattoman moderni ja houkutteleva. Se muotoilee kauniisti kasvosi ja tuo esiin kauniit ominaisuudet. Mikrokelat ovat pieniä punoksia, jotka muuttavat hiuksesi kokonaan. Voit valita useita tyylejä. Tässä on 40 hämmästyttävää ideaa, joista haluat kokeilla.

1. Super Chic Goddess Microbraids 

mikro braids_01

Mikrosirut voivat näyttää upealta, varsinkin jos sinulla on pitkät hiukset. Kaulaa kiharat hiuksesi ja anna sen muuttaa sinut muodikkain gal. Voit tehdä kampauksen vielä mielenkiintoisemmaksi, valitse neulottu korkki tai hattu. Se varmasti tekee sinut seisomaan joukosta.

2. Mikrosillat, joiden sivuhaara ja alempi pulla

mikro braids_02

Toisin kuin bulkkiin tarkoitetut laatikkorut, pienet punokset ovat tinnier. Tämä tarkoittaa, että hiukset ovat pienikokoisempia, ja se on myös helpompaa tyyliä. Voit luoda erilaisia ​​tyylejä mikrohiukkasten avulla. Katso tämä upea kampa. Siinä on tyylikäs sivuliike ja alempi pulla, mikä tekee siitä erittäin romanttisen ja mielenkiintoisen.

3. High Bun & Long Back Strands

mikro braids_03

Kuulostaa ylikokoiselle pulleille? Varmista, että sinun on mahdollisimman korkea, äläkä näytä siltä, ​​että se olisi liian täydellinen. Jätä vain muutamia hiusnauhoja selästä ja eteenpäin. Näin kampauksesi näyttää paljon alkuperäiseltä ja tyylikkäältä.

4. Loose Micro-punokset, joiden keskiosa on keskellä

mikro braids_04

Suunnittele myrkkyjä tyylikkäin tavoin ja valitse tämä vaivaton kampaus. Todella pitkät hiukset ovat ihanteellisia, jos sinulla on melko näkyvä kasvot. Piilottaa epätäydellisyytesi vieläkin paremmaksi, mene keskimmäiseen eroon. Tämä kärki on otettava huomioon, jos haluat korostaa silmäsi ja huulet.

5. Tyylikäs mikrosirut

mikro braids_05

Kauniisti kerrostetut ja siististi tehdyt, nämä tyylikkäät mikrosirut varmasti kiinnittävät jonkin verran huomiota. Käytä niitä keskelle tai sivulle, ja näytät upealta. Oma punokset ja anna heidän muuttaa sinut tyylikkään naisen.

6. Micro Braids Mix

mikro braids_06

Tämä upea yhdistelmä mikro-punokset ja säännölliset hiukset tekevät kampauksesi näyttävän ainutlaatuisilta ja tyylikkäiltä. Anna hiusmuotoilua naarmuuntumalla kampaamalla sitä toisella puolella. Anna luonnolliset kiharat irti ja lukot varmasti kääntävät päitä ympäriinsä.

7. Punainen mikrosirut

mikro braids_07

Ettekö ajattele, että hiuksesi tarvitsevat värin muutosta? Jos et ole aikaisemmin kokeillut punaista, nyt olisi paras aika antaa sille kuva. Punapäät ovat kuumia! Käytä punaista huulipunaa ylhäältä ulkonäköä ja ihmiset huomaavat välittömästi ainutlaatuisen tyylinsä kaduilla.

8. Mikrosirut pullaan

mikro braids_08

Kuuluisa ballerina pulla, jota olemme nähneet koko vuoden, ei mene mihinkään. Määritä lukot uudelleen ja anna sille lisäreuna. Käytä mikro-punoksia ylös ja mene kaikkein nerokas ja tyylikäs pulla. Päälle jotain hiuslakalla hieman ylimääräistä siisteyttä ja olet valmis.

9. Mikropallot kierteillä

mikro braids_09

Nämä maustorivi mikro punottu hairstyle on melko mielenkiintoinen. Kampaamo näyttää uskomattoman monimutkaiselta, vaikkakin jos haluat tehdä vaikutelman, niin mene siihen. Me rakastamme ruusupuita pään päällä. Se antaa kampauksen tuoreen, hienostuneen houkuttelevuuden.

10. Strukturoitu palmikko

mikro braids_10

Tämä täysin jäsennelty kampaus on ehdottomasti kiehtovaa. Maissin rivi punokset on siististi tehty ja poni häntä takana on irti ja pomppiva. Kaiken kampauksen ilmapiiri on sekä tuoreus että hienostuneisuus. On hämmästyttävää, kuinka tehokas punokset voidaan muotoilla oikein.

11. Curled Micro Braids

mikro braids_11

Vain siksi, että sinulla on mikro-punoksia, se ei tarkoita sitä, etteivät ne voi käyristyä. Voit vapaasti leikkiä karvaisilla hiuksillasi. Käännä sitä toiselle puolelle antamaan sille romanttinen kosketus ja ylpeä mikro-punoksista.

12. Corn Row punokset, joissa on tyylikäs kosketus

mikro braids_12

Tämä hieno yhdistelmä maissirivi punokset ja mikro punokset on fantastinen. Se näyttää kiillotettuna ja todella huomaavasti muotoiltuna, ja se on täydellinen naisille, joilla on symmetriset kasvojen piirteet. Yllä olevassa kuvassa meillä on nainen, jolla on virheetön muotoinen pää ja todella mukava luurakenne.

13. Tummanruskeat mikrosirut

mikro braids_13

Tämä kampaus on asteittaista. Punokset ovat paksummat juurissa ja ohuemmat päissä, jolloin ne muuttuvat pieniksi punoksiksi. Pohjimmiltaan luoma illuusio antaa vaikutelman enemmän tilavuutta pohjalla. Se on ihanteellinen kampa, jos sinulla on pieni pää, ja yrität korvata tasapainon.

14. Värivaihtoehdot

mikro braids_14

Ajattele laatikon ulkopuolella ja anna mikro-punoksillemukainen innovaatio värittämällä eräitä säikeitä väkevällä värillä. Brunettesin pitäisi valita pari vaaleita säikeitä. Ylös etupuolella ja lopputulos näyttää uskomattoman mielenkiintoiselta.

15. Goddess-Like punokset 

mikro braids_15

Jumalattaren kaltaiset mikro-punokset on tarkoitettu naisille, joilla on todella pitkät hiukset. Varmista, että olet suorittanut siististi, ja kokeile sivupoisto ylimääräisen wow-efektin avulla. Tämä kampaus tuo esiin silmät ja huulet, ja kaupunkien vaikutus luodaan varmasti kääntää joitakin päätä ympärillä.

16. Micro Braids & High Bun

mikro braids_16

Mikrosirut ovat viileitä. Hairstyle on mahdollisuus tehdä jotain erilaista lukkosi kanssa. Pidä asioita mielenkiintoisena ja mene sekoitus punokset ja korkea pulla. Pulla ei ole punottu, ja se lisää äänenvoimakkuutta tyyliisi. Lopputulos on tyylikäs ja hienostunut; täydellinen fancy-iltana ystäviesi kanssa.

17. Loose Microbraids

mikro braids_17

Tämä kaunis yhdistelmä mikro punokset ja säännölliset hiukset on ihanteellinen, kun yrität vain leikata äänenvoimakkuutta. Kampaamo on kevyt ja raikas, ja se näyttää todella nerokkaalta. Anna tyyliisi boho-houkutus ja erottuvat tällä viileällä sekoitus punokset.

18. Korkea Pony Tail

mikro braids_18

Korkea punottu ponihäntä on hieno idea, kun olet lyhyt ja haluat näyttää pitemmältä. Mikrohiukset ovat helppoja tyyliä, ja lopputulos tekee sinusta näyttävän viileältä ja tyylikkäältä.

19. Mikrokuorattu pulla

mikro braids_19

Joskus korkea pulla on kaikki, mitä sinun tarvitsee tuntea itsevarmasti ja tyylikkäästi. Tämän ilmeen saavuttamiseksi mikrorakeistesi on oltava täysin konstruoituja. Jakaumaa ei tarvita, ja ylimääräinen tasapaino varmista, että pulla ei ole suurempi kuin pääsi.

20. Mikropallot, joissa sivupalkki

mikro braids_20

Sinun ei tarvitse leikata punoksia saadaksesi leikkausta. Sinun tarvitsee vain käyttää mielikuvitustasi. Käytä useampia säikeitä toiselta puolelta ja kierrä niitä toisella puolella saadaksesi sivuosatun reunuksen. Käytä hiuslakkaa pitämään hiukset ja olet valmis. Olet juuri muuttanut tyyliä 180 astetta!

21. Vähitellen maissirunkoiset punokset

mikro braids_21

Nämä maissin rivi punokset ovat upeita! Hairstyle on paksumpi juurissa ja ohuempi vihjeissä, joissa mikrovaikutus luodaan. Rakastamme asteittaista vaikutusta. Se antaa kampauksen ylimääräisen vihjeen seksuaaliviholle ja omaperäisyydelle.

22. Korostettu Micro Braided Bun 

mikro braids_22

Tämä ei ole sinun keskimmäinen mikro punottu pulla. Se on itse asiassa mielenkiintoisempi kuin silmän kokoinen värien sekoitus. Tumman ruskea sekoittuu kauniisti kevyempään sävyyn, jolloin hiustyyliä tuodaan tuoreuteen ja nerokkuuteen.

23. Messy Bun

mikro braids_23

Messu-pullat ovat trendikkäitä tällä kaudella. Ja jos sinulla on mikro-punokset, voit silti tehdä sen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on tehdä pulla näyttää muodoltaan. Vain saada hiuslinkku (tai enemmän) ja älä kamppaile liikaa muotoiluun.

24. Micro Braids & Side Buns

mikro braids_24

Leikkisä pullot näyttävät niin nuorekkaalta ja mielenkiintoisilta, varsinkin jos sinulla on punotettuja hiuksia. He ovat myös melko tyylikkäitä. Käytä hiustesi yläosaa korkeiden pullojen avulla ja anna toinen puoli ajaa irti. Lopullinen kampaus näyttää hauska ja leikkisä.

25. Korkea kääreponyvinen reuna ja ajeltu pää

mikro braids_25

Tämä kampaus on melko rohkea, ja ellei pääsi ole pyöreä ja pieni, sinun ei pitäisi tehdä sitä. Pienet punokset ovat taitettuina korkeaan ponipeittoon. Se on varsin ilmeikäs kampaus, joten jos tavoitteesi on tehdä vaikutuksen ystävillesi, niin juuri sinun on tehtävä itsesi huomattu.

26. Micro Braids & Front Bun

mikro braids_26

Tämä super chic hairdo suositellaan, jos haluat näyttää pitemmältä. Jumalatarkoiset punokset ovat tyylikkäitä ja ohutta; mikä tekee palojen luomisesta paljon helpompaa. Käytä hiustesi yläosaa tekemään sen ja aseta pulla mahdollisimman lähelle otsaasi.

27. Mikrohiukset ja harmaat lisäykset 

mikro braids_27

Pitkät hiukset ovat seksikäs! Jos kuitenkin tuntuu, että tarvitset muutosta, etkä halua leikata sitä, harkitse harmaiden lisäysten lisäämistä tummanruskeisiin tai mustisiin hiuksiin. Kun punottu, hiuksillasi on kaksisuuntainen vivahde, joka välittömästi kiinnittää ihmisten huomion.

28. Top Braided Bun

mikro braids_28

Pullat näyttävät hienolta tällä kaudella. Ne ovat uskomattoman tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Tämä kampa on täydellinen puolueella, jossa aiot tanssia koko yön. Lisäksi se tekee sinusta tyylikkään, korkean ja ehdottoman upean.

29. Extra Long Micro Braids

mikro braids_29

Ota perinteiset mikropallot kokonaan uudelle tasolle ja maksimoi niiden pituus laajennuksilla. Älä tee mitään muuta kampausta; että ylimääräinen pituus luotu riittää vetämään kaikkien huomion.

30. Kudotut mikroräkit

mikro braids_30

Pikkupäällystäminen mikro-punoksilla tyylikkäässä päällisessä kampauksessa on loistava tapa erottua. Jaa hiuksesi puoliksi ja käytä yläosaa korkean pulla. Käytä toinen puoli etupuolelle, mutta pudota se klassisella tavalla ensin. Viimeinen kampaus näyttää uskomattoman houkuttelevalta.

31. Ylelliset hiustyylit, joissa on mikropunokset  

mikro braids_31

Anna sisäisen keinutuoli pinnalle ja antaa tämän upean kampauksen mahdollisuudelle. Se on erittäin rohkea, joten jos haluat sen, varmista, että käytät sitä sopivalla teemapuhelussa. Me rakastamme sotkuinen etupuolu, joka on yhdistetty sivuilla olevaan maissiriviin punokset. Se antaa tyylille ylimääräisen reunan.

32. Corn Row punokset Mohawk 

mikro braids_32

Mikrosirut voidaan muotoilla niin monin eri tavoin. Tämä kampa on erityisesti upea. Kudotut sivut menevät täydellisesti suuren mohawkin kanssa. Kampaamo on lonkka, ekstravagantti ja lopulta hienostunut.

33. Funky Brown punokset

mikro braids_33

Tunne funky hairstyle? Kokeile tätä hämmästyttävää mikro punottu kampausta. Pallojen löysä rakenne rakentuu hyvin edellä kuvatun käyttäjän kasvojen piirteille. Jos rakastat punoksia, mutta et halua piilottaa kasvosi, käännä ylimmässä puoliskossa hiusleike.

34. Micro Braids & Mohawk Corn Braid

mikro braids_34

Tämä minimalistinen kampaus on ihanteellinen boho-tyylisille naisille. Se on monimutkainen mutta samalla tuore ja moderni. Käytä sitä päivittäin huivin ja värikäs korvakorut, ja sinä varmasti antaa vaikutelman.

35. Corn Row Braids & Side Micro Braids

mikro braids_35

Maissirivi punokset ovat tyylikkäitä tällä kaudella. Kampaamo on melko epätavallinen, mutta uskomattoman houkutteleva. Jos sinulla on näkyvä luurakenne ja herkät kasvojen piirteet, tämä tyyli on juuri sitä mitä tarvitset. Pallojen muoto ja mitoitus on varsin mielenkiintoinen. Itse asiassa kaikki tämä hairstyle on alkuperäinen ja innovatiivinen!

36. Pixie Hairdo ja Funky Braid

mikro braids_36

Anna twist klassiselle pixie-kampaukselle ja sisällytä mikrosirppi sekaan. Se kokonaan muuttaa hiustesi vibraa tekemällä sen erottumaan.

37. Punk-innoitettu Corn Row Braid

mikro braids_37

Olkaa rohkeita syksyn kaudella, ja mene tämän uskomaton punkmainen kampauksen. Se ei vain tee sinusta tuntuu itsevarmalta, mutta se myös maistaa omia tyyliäsi. Sivuraide vain haluaa sinun tarvitse tehdä hiuksesi näyttävät jäähtyä uudestaan!

38. Värikäs mikrosirut

mikro braids_38

Ruskea, violetti ja vaaleanpunainen ovat tappaja värin yhdistelmää. Yllä olevassa kuvassa oleva hiuslakka on aidosti uraauurtava. Yläosassa, sivuilla ja kärjessä on rakenteita. Piikit ovat vain upeita; ne tekevät kampauksen aitoa, villi ja nerokas.

39. Tyylikäs pukeutunut kampaus 

mikro braids_39

Jos olet valtava fiksu mikro-punoksista, mutta pidät trendistä, kannattaa kokeilla punostamalla vain muutamia hiusnauhoja. Se muuttaa tavallista kampaasi, ja se tekee sinusta näyttävän tuoretta ja tyylikästä. Varmista, että nämä punokset tulevat sivupintaisella maissirivillä, vain maustamiseen.

40. Messy Mohawk & Corn Row-mikrosirut

mikro braids_40

Tämä on aivan loistava hairstyle! Se on villi mutta tyylikäs, hienostunut, mutta ei naurettavaa, ja se sopii naisille, jotka menevät ekstravaganteille. Sinun pitäisi kuitenkin saada se vain, jos sinulla on varovasti kasvojen piirteet ja täydellinen luurakenne.

Naisten on aika saada mikro-punokset! On niin monia kauniita tyylejä voit valita! Olemme hakeneet 40 parasta. Mikä tyyli on suosikkisi?

Leave A Comment

+ 10 = 18