30 parasta kampausta suurille otteille

Iso otsa? Ei ongelmaa!

Jos olet tyttö, jolla on iso otsa, tiedät kuinka vaikeaa löytää haalarin, joka on sekä imartelevaa että muodikasta, ja joka myös kätevästi peittää sinun näennäisesti havaittavissa olevan "viiden pään". Olemme valinneet 30 parasta kampausta suurille otteille auttaa sinua valitsemaan uuden kampauksen, joka vastaa kasvotyyppiäsi. Nauti kauniista naisnäyttelijöistä, kuten Angelina Jolie, Rihanna, Nicole Kidman, Rachel McAdams, Allison Williams ja monet muut upeat kampaukset..

Niin monia hienoja kampauksia, joista voit valita, olet varmasti löytää upea tyyli, joka karkottaa suuren otsaasi vaivaa! Katsokaa meitä 30 parasta kampausta suurille otteille alla, ja kerro meille, mitä mieltä olet.

1. Haalistua isoille otsaille: Angelina Jolie puolivälissä haalari Side Bangsilla

muotoilu for big foreheads_01

Amerikkalainen elokuva-tähti ja elokuvantekijä Angelina Jolie näyttävät upealta hänen seksikkäisiltä puoliksi haalistuneilta ja lakaisevilta sivuilta. Hän urheilu trendikäs bouffant, ja hieman sotkuinen otsatukka, joka kätkee puolet otsasta. Bangs ovat paras ystäväsi, jos sinulla on iso otsa, koska he kiinnittävät huomion pois hiusviivasta ja ohjaavat silmäsi silmiin ja huulille. Puolikkaat hairdot ovat myös hienoja, sillä ne yhdistävät molempien maailmojen parhaat puolet - up'do: n glamouria ja irrallisten lukkojen huoletonta henkeä.

2. Haalarit suurille otsaille: Katherine Heigl Cute Curls

muotoilu for big foreheads_02

Amerikkalainen näyttelijä ja elokuvan tuottaja Katherine Heigl näyttää erinomaisia ​​hänen söpöjä kultaisia ​​kiharoita kehystää hänen kasvonsa. Hänen pitkä bob-kampauksensa on täydellinen isoiselle otsaansa, sillä kiharat hieman peittävät otsaansa ja he myös kiinnittävät huomion pois hiusviivasta. Jotta saat Katherine hohdokas kiharat, kääri suuret hiuslisäkkeet suurta tynnyrillä kaarevaa rautaa alhaiseen lämpöön. Kun olet luonut suuria, pyöreitä kiharoita, käytä kevyttä hiuslakkaa pitämään ne paikallaan.

3Haalari isoihin otsaan: Rihanna Fenty Sexy Bob kanssa sivuhaara

muotoilu for big foreheads_03

Laulaja ja lauluntekijä Rihanna Fenty rokkaa seksikäs bob, jolla on valtava, leveä sivuraide. Me rakastamme hänen hermostuneita alaleikkauksensa ja vastakkaista pitkää, tyylikkään reunusta, joka kätkee otsaansa. Jos etsit lyhyttä kampausta, joka sopii isoin otsaasi, niin tämä on loistava vaihtoehto. Huolto on keskipitkä vaivaa - joudut pitämään sivut lyhyenä ja suoristamaan haaran joka aamu pitämään sen sileänä ja tyylikkänä. Sijoittaa anti-harmaaseen seerumiin haalistumisen torjumiseksi, ja jotkut hiuslakkaus lisä styling-tehoa varten.

4. Haalarit suurille otsaille: Nicole Kidman Side Plait

muotoilu for big foreheads_04

Australian näyttelijä, laulaja ja elokuvatuottaja Nicole Kidman näyttää jumalalta sivulintunsa ja wispy-sivuhaaransa kanssa. Sivupohjamaalaus on hyvä vetää huomiota pois otsaasi, koska se vetää silmän alaspäin. Ompele hiuksesi toiselle puolelle ja muotoile sivusi reunus yhdelle silmäksi erittäin seksikäs ja salaperäinen ulkoasu. Lisää tekstuuria käyttämällä teksturointisumua (esim. Merisuolavesi-suihke) lukkoasi ennen muotoilua.

5. Haalarit suurille otsaille: Rachel McAdams Up'do Wispy Bangsilla

muotoilu for big foreheads_05

Kanadalainen näyttelijä Rachel McAdams näyttää upealta hänen yksinkertaisesta up'do ja pehmeä, wispy bangs. Me rakastamme kuinka hänen otsansa on kartiomainen ja pyöristetty niin, että ne ovat kauempana sivuilla, kehystää hänen kasvonsa täydellisesti. Wispy-otsatukka kattaa otsaasi, kun taas silti on vaalea ja pehmeä, paksujen ja suurikokoisten otsapujen sijaan, jotka voivat näyttää liian karkealta. Extra-romanttinen viimeistely koskettaa hiustesi luonnollista koostumusta ja anna karvan päällä kasvot.

6. Hairstyle suurille otsaille: Yvonne Strahovski Curly Bob

muotoilu for big foreheads_06

Australian näyttelijä Yvonne Strahovski näyttää upealta seksikkäästä, kiharaisesta bobistaan ​​ja pienestä sivuhaarasta. Sivureunat ja kiharat tekevät salatakseen suuren otsaansa, kun taas hänen trendikkäinen leukapituinen bob heijastaa hänen flirttailevuutta ja modernia tyyliä. Käytä hiusten suoristustapaa sileiden aaltojen luomiseen ja kihara-raudan kauniisiin kiharoihin. Päätä kevyt hiuslakka pitämään hiustesi paikalleen.

7. Haalarit suurille otsoille: Jena Malone Sleek Bob

muotoilu for big foreheads_07

Amerikkalainen näyttelijä ja muusikko Jena Malone näyttää silmiinpistävän hänen tyylikkään bobinsa ja rohkean, sultry-silmämeikin kanssa. Jälleen kerran sivuhaara on avain suuren otsaan peittämiseen, ja se on vaivattomasti tyylikäs. Voit valita tyylikkään ja seksikkäisen sivuhaavan, kuten Jenan, wispy- ja teksturoidut sivuprofiilit tai kuperan sivureunan, joka kattaa enemmän otsaasi. Kysy hiustartistasi, mikä tyyli sopisi parhaiten, ottaen huomioon omat mieltymykset ja kasvosi muoto.

8. Haalarit suurille otsaille: Allison Williams Soft Waves

muotoilu for big foreheads_08

Tytöt tähti Allison Williams (alias Marnie Michaels) näyttää upealta pitkiltä, ​​pehmeiltä aallokahviltaan ja rikkaalta suklaanruskealta hiustartulta. Jos sinulla on iso otsa ja pitkät hiukset, kuten Allisonin, kokeile puoli-pyyhkäisyä, joka lähettää pitkät lukot alas kasvoillesi, osittain peittäen otsiesi. Lisää muutamia kerroksia hiusten päähän ylimääräisen määritelmän mukaan, ja jotkut kauniit korvakorut, jotka kiinnittävät huomiota poissa otsaasi.

9. Hairstyle suurille otsoille: Leighton Meester Mid-length Waves

muotoilu for big foreheads_09

Gossip Girl näyttelijä Leighton Meester näyttää säteilevästi kauniilta hänen keskipitkän aallonsa kullanruskeat hiukset. Hänen kiiltävät, pirteät aallot kiinnittävät huomiota suuresta otsaansa, ja me rakastamme lämmin, kevyitä brunette-lukkojensa tyylikäs keskipituus. Ota inspiraatio Leightonilta ja valitse ombre haalistua hiusväri, keskikokoisesta brunettijuurista lämpimiin ja romanttisiin kullanruskeisiin vinkkeihin.

10. Haalarit suurille otsaille: Christina Hendricks Lihavoitu taso

muotoilu for big foreheads_10

Hullut miehet näyttelijä Christina Hendricks näyttää erinomaisilta tummilla kypsytyslukollaan lihavilla kerroksilla. Hänen keskimmäinen poisto mahdollistaa hiusten osittaisen kätkemisen hänen iso otsaansa, kun taas lihakset tasot poskelle tasoittavat katseen alaspäin. Jos haluat lisävaurioita, valitse vain yksi tai kaksi kerrosta hiuksessasi niin, että kerrokset ovat selvästi näkyvissä. Päätä pois jotain anti-frizz-suihketta, jotta hiukset ovat tyylikkäitä, sileitä ja kiiltäviä.

11. Haalarit suurille otsaille: Tyra Banks Long Bob

muotoilu for big foreheads_11

Entinen supermalli ja TV-persoonallisuus Tyra Banks näyttää todella jumalalta hänen tyylikäs ja seksikäs pitkä bob kampauksen. Tyra on avoimesti vitsaillut hänen "viisikymmentä", ja hän on suuri kannattaja omaksumasta luonnon kauneutta ja parantamaan parhaita ominaisuuksia. Täällä hän urheilu upea puolin erottuva bob rikas suklaa ruskeat kohokohdat hänen tumma espresso ruskeat hiukset. Yksinkertaisesti upea!

12Haalarit suurille otsaille: Jennifer Garner Pitkä sivuvahvistettu lukko

muotoilu for big foreheads_12

Amerikkalainen näyttelijä ja elokuvantuottaja Jennifer Garner näyttää vaivattomasti kauniilta pitkiä, sivuseikkaisia ​​lukkojaan. Rakastamme hänen rohkeita sivureunojaan ja seksuaalisia aaltoja hänen kiiltävillä kastanjanruskeilla hiuksillaan. Sivuraide on hyvin imarteleva suurelle otsaan, koska se peittää sen samalla kun myös ohjaa huomiota silmiin ja huulille. Paras tulos varmistaa, että hiukset ovat erittäin terveitä ja kiiltäviä varmistaen, että se on asianmukaisesti kosteaa. Kokeile syvästi kosteuttavaa hiustenhoitoainepuskuria kerran viikossa, jotta hiukset pysyvät kunnossa.

13. Haalarit suurille otsaille: Malin Akerman Tousled Bob

muotoilu for big foreheads_13

Ruotsalainen kanadalainen näyttelijä, malli ja laulaja Malin Ackerman näyttää upealta hänen vaaleanpunaisesta kyyhkystä. Hän hoitaa hiuksensa hiukan keskiosassa, pehmeillä aalloilla, jotka ympäröivät kasvonsa. Nämä aallot myös peittävät otsansa yläkulmat, jolloin se näyttää pienemmältä. Käytä hiuslakkaa kevyesti lämpimänä, jotta voit luoda seksikkäitä, ajautuneita aaltoja - yksinkertaisesti kääri suuret hiusneulat tynnyrin ympärille (yksi osa kerrallaan) ja pidä niitä siellä muutaman sekunnin ajan, ennen kuin irrotat kiharat. Sitten harjaa ne vähemmän rakenteeltaan, ja aseta hiuslakka.

14. Haalarit suurille otsaille: Kate Beckinsale Long Layers

muotoilu for big foreheads_14

Englantilainen näyttelijä Kate Beckinsale roikkuu pitkiä kerroksellisia lukkoja, jotka muodostavat kasvonsa. Tasot ovat hyvin imartelevia kaikille kasvomalleille edellyttäen, että pidät lyhyimmän kerroksen alle leuan pituuden (Huomaa: otsat ja raajat eivät ole kerroksia). Keskimmäinen jakautuminen ja A-linjan otsatukka toimivat erittäin hyvin piilottaen iso otsa, mutta jättäen kuitenkin ihon näkyviksi. Supersektiivistä lopullista ulkoasua, ota inspiraatiota Katesta ja suorista kerrokset, jotka kehittävät kasvosi, ja lisää hiuksillesi hienoja aaltoja.

15. Haalarit suurille otsaille: Britney Spears Long Lukot sivupoikkeineen

muotoilu for big foreheads_15

Nauhoittaja ja viihdyttäjä Britney Spears on menestyksekkäästi tullut takaisin, ja hän etsii upeita kauniita brunette-lukkojaan ja vähän sivureunaa. Sivuraide keskeyttää suuren otsaansa ja luo tyylikkään hämmennyksen, joka korostaa silmiä. Halutessasi kiinnittää huomion pois isoisesta otsaasta, varmista, että silmäsi ovat täydellisiä ja kasvosi on virheetön.

16. Haalarit suurille otsalle: Mary-Kate Olsen söpö punottu Up'do

muotoilu for big foreheads_16

Amerikkalainen näyttelijä, muotisuunnittelija, tuottaja, kirjailija ja liikenainen Mary-Kate Olsen urheilu söpö punottu up'do irtopääruusuilla, jotka ympäröivät kasvonsa. Me rakastamme hänen sotkuinen kruunun punos, ja hänen kevyt, kesäinen vaaleat hiusväri. Pukeutuneet kampaukset kiinnittävät huomiota suuresta otsaan yksityiskohdillaan, ja wispy flyaway -hiukset, joissa on sivutangot, ovat bonus, koska ne peittävät edelleen otsaasi yläkulmat. Voit etsiä YouTubesta online-opetusohjelmia siitä, miten voit luoda halon / kruununpunoksen tai minkä tahansa muun kudotun kampauksen, jota haluat.

17. Haalarit suurille otsaille: Alexis Bledel Glamorous Up'do

muotoilu for big foreheads_17

Näyttelijä, malli ja tuottaja Alexis Bledel näyttää vaivattomasti kauniilta yksinkertaisella, mutta lumoavalla up'do ja söpellä sivuhaaralla. Jos sinulla on iso otsa, älä pelkää pukea hiuksiasi - yksinkertaisesti käytä sitä sivuhaaran tai otsatukkein ja valitse sivuosio, jotta muotoilu helpottuu. Jos sinulla ei ole otsapukeja tai haaroja, voit luoda sivureunan muotoilemalla hiuksiasi yhdellä osalla, joka leviää ympäri otsaasi ja kiinnitetän sivulle.

18. Haalarit suurille otsaille: Amy Jackson Sleek Ponytail

muotoilu for big foreheads_18

Brittiläinen malli ja näyttelijä Amy Jackson, tunnetuin hänen Bollywoodin näyttelijänä, näyttää jumalalliselta tyylikkäältä pylväältä ja pitkästä, lakaisevasta sivuhaarasta. Hänen sivuhaaransa auttaa osittain peittämään suurta otsaansa, ja hänen melko korvarenkaat ja virheetön meikki kiinnittävät huomiota pois hiusrajalistaan. Ota inspiraatiota Amyltä ja pidä hiuksesi erittäin kiiltävänä ja sileänä hohdokas ja seksikäs lopputulos. Käytä anti-frissoivaa suihketta, joka helpottaa karvojen sulkemista ja sammuttaa lämmönkestävyyden jonkin aikaa, jotta hiukset voivat toipua lämpöä aiheuttavista vahingoista.

19. Haalarit suurille otsaille: Diane Kruger Messy Side Plait

muotoilu for big foreheads_19

Saksalainen näyttelijä ja entinen muotimalli Diane Kruger näyttää rennosti ja vaivattomasti kauniita hänen sotkuinen pellava ja luonnollinen meikki. Hänen sivuravoillaan olevat hiukset peittävät hänen ison otsaansa yläkulmat, joten se näyttää olevan vähäpätöisempää ja vähemmän havaittavissa. Hänen dangly korvakorut kiinnittää huomiota pois hänen hiusrajansa, ja me rakastamme kuinka he korostavat hänen kaunis, tyylikäs liivit. Hanki Dianen ilahduttavasti huoleton ulkoasu luomalla paljon hiutaleita ennen muotoilua erittäin löysällä ja sotkuisella puolella.

20. Haalistuminen isoille otsaille: Ellen Page -lisäpuikot

muotoilu for big foreheads_20

Kanadalainen näyttelijä Ellen Page näyttää upealta leveältä puoleltaan ja hieman tuulenpainuvia lukkoja. Hänen sivuhuilu / otsatukka kattaa suurimman osan suuresta otsaansa, mikä korostaa hänen upeita pähkinänsilmänsä. Tämä kampaaminen vaatii huomattavan määrän tilavuutta, joten aloita hiuslakkaamalla volyymivoimalla shampoo ja hoitoaine. Sitten työnnä jotain volyymia vahvistavaa hiusmuotoista musaa kosteisiin hiuksiinne ja kuivaa pyöreällä harjalla. Kun hiukset ovat kuivia, käytä hiukan anti-frizz-seerumia, joka huokottaa pahimpia särkyjä ja jättää loput luonnollisiksi.

21. Haalarit suurille otsoille: Zooey Deschanel Choppy, kulmikkaat bangit

muotoilu for big foreheads_21

Omituinen Uusi tyttö näyttelijä Zooey Deschanel on tunnettu hänen paksuista otsisteistä ja sähköisistä sinisistä silmistä. Täällä hän pukeutuu hänen tummaan suklaanruskeisiin hiuksiin korkeassa ratsastuksessa, ja hänen herkkä, kulmaiset otsat peittävät suuren otsaansa. Jos sinulla on erityisen korkea otsa, voit valita pidemmät otsat, jotka ripävät silmäripsiasi. Ennen kuin saat bangs, ota yhteyttä kampaajan valita paras tyyli kasvojen muoto. Myös paksut otsat, jotka peittävät kokonaan oman otsaasi, eivät ole hieno ajatus, jos olet altis aknea, koska otsa voi saada öljyisiä otsaputken alla ja aiheuttamaan ihottumia.

22. Haalarit suurille otsaille: Kate Bosworth Low Ponytail & Side Fringe

muotoilu for big foreheads_22

Amerikkalainen näyttelijä, malli ja laulaja Kate Bosworth näyttävät upealta seksikkäältä alhaalta pöydältä ja mahtavalta puolelta. Alhainen ponnahduslenkki on aikuinen ja seksikäs versio tavallisesta ratsastusta, ja se sopii naisille, joilla on suuret otsa, koska se vetää huomiota pois hiusrajan. Sivuraide on bonus, koska se osittain kattaa iso otsa.

23. Haalarit suurille otsaille: Rachel McAdams Sexy Mid-Length Hairdo

muotoilu for big foreheads_23

Kanadalainen näyttelijä Rachel McAdams näyttää ilmiömäiseltä seksikkäillä puoliväliinkuvilla, jotka urheilevat sivusuosittuun reunaan ja paljon aaltoja. Pyyhkäisevä sivuprofiili on seksikäs ja salaperäinen, ja se on myös hyvin imarteleva suurelle otsaansa. Me ehdottomasti rakastan tätä tilavuutta pumppaavaa kampausta, ja hänen kesäisin vaalea blondi hiusväri, jossa on vehnän blondi korostuksia ja hunajaa blondi matala-valoja.

24. Haalarit suurille otsalle: Summer Glau Cute Chignon

muotoilu for big foreheads_24

Amerikkalainen näyttelijä Summer Glau näyttää houkuttelevalta hänen söpöyn kynttilänsä ja pitkät hiukset, jotka muodostavat kasvonsa. Chignon on kuin fancy paju, joka on suojattu kaulan napa, ja se on täydellinen virallisia tapahtumia ja ensimmäisiä päivämääriä. Pidä hairstyle hieman "undone" ja löysä luonnollisemman ja romanttisemman tyylin.

25. Haalarit suurille otsaille: Christina Ricci Modern Bob

muotoilu for big foreheads_25

Amerikkalainen näyttelijä Christina Ricci näyttää upealta hänen kaunis, moderni bob kampauksen. Jos sinulla on pyöreät kasvot ja iso otsa, kuten Christina's, on parasta valita kulmikkaat sivupalkit tai sivuliikkeitä rikkoen kasvosi "ympyrä" ääriviivat. Ulospäin kietoutuvat kiharat ja aallot voivat olla myös hyvin imartelevia - vain muista pitää bob pituus hieman leukasi alle tai se voi kasvattaa kasvosi vieläkin pyöreämmäksi!

26. Haalistuminen suurille otteille: Mena Suvari Epäsymmetrinen Bob & Blunt Bangs

muotoilu for big foreheads_26

Amerikkalainen näyttelijä, muotisuunnittelija ja malli Mena Suvari näyttää upealta hänen vaalea epäsymmetrinen nyrkkinsä ja tylsä ​​bangs. Blunt-otsat ovat todella imartelevia naisille, joilla on suuret otsa, koska ne peittävät täysin otsaansa ja kiinnittävät kaiken huomiota silmiin. Jos sinulla on leveä otsa, valitse silmienraakan pituudet, ja jos sinulla on korkea otsa, käytä pikemminkin silmäripsien kuorintaan.

27. Haalarit suurille otsaille: Alexis Bledel Wispy Bangs

muotoilu for big foreheads_27

Amerikkalainen näyttelijä, malli ja tuottaja Alexis Bledel näyttävät upealta keskipitkäältä aaltoilevalta kampaukseltaan ja wispy-bangsiltaan. Wispy-bangs ovat vähemmän lihavia kuin tylsiä otsatukkaita, koska ne jättävät ihon näkyvän hiusten takana. Täydellinen pehmeämpi ja romanttisempi ulkoasu!

28. Haalarit suurille otsaille: Zooey Deschanel Side Bun & Thick Bangs

muotoilu for big foreheads_28

Uusi tyttö näyttelijä Zooey Deschanel näyttää jumalalliselta sivuseinänsä ja paksut, sotkuiset otsat, jotka peittävät täysin hänen iso otsaansa. Sivupallo on omituinen ja nykyaikainen, ja se on hieno moderni tyyli. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pumppaa hiukset täynnä äänenvoimakkuutta niin, että se näyttää erittäin paksuilta ja terveellisiltä, ​​ennen kuin valssaat sen pullaksi. Yritä käyttää äänenvoimakkuutta lisäämällä muotoiluvaahtoa kosteisiin hiuksiin ja puhalluskuivaukseen pyöreällä harjalla lisää tilavuutta.

29. Hairstyle suurille otsoille: Yvonne Strahovski Sleek Asymmetrical Bob

muotoilu for big foreheads_29

Australian näyttelijä Yvonne Strahovski näyttää vaivattomasti kauniilta hänen super-tyylikäs, epäsymmetrinen bob. Hänen sivukartoituksensa pitelee hiuksiaan peittäen suuren otsaansa yläkulmat, jolloin se näyttää pienemmältä. Ota syvälle puolelle irtoaminen (joka ulottuu pään päälle) pitämään hiukset määrätyllä puolella. Käytä oikaisua rautaa tyylikkäille ja sileille hiuksille ja jotain anti-frizz-suihketta, jotta se näyttäisi kiillotettuna ja kauniina.

30. Haalarit suurille otsalle: Zoe Saldana Medium Layers

muotoilu for big foreheads_30

Näyttelijä Zoe Saldana näyttää upealta hänen kerrokseltaan keskipituisia lukkoja. Hänellä on kevyet suklaa-ruskeat lukot keskellä, mikä antaa hänen hiuksilleen peittää otsansa yläkulmat, jolloin se näyttää pienemmältä. Rakastamme hänen hiuksissansa hienot kerrokset ja hänen yksinkertainen, luonnollinen meikki. Halutessasi kiinnittää huomiota eroon iso otsa, inspiroi Zoe ja pitää meikki neutraali kirkkaan punaiset huulet.

*

Toivomme, että olet nauttinut meidän 30 parasta kampausta suurille otteille! Ei enää isoa otsaa vaivaa tai toivoisi, että kasvosi oli erilainen - kaikki mitä tarvitset on oikea hairstyle, joka sopii kasvotyyppiisi!

Leave A Comment

95 − = 87