30 Paras laatikko kampaukset kampaukset

Jos etsit kampausta, joka on seksikäs, tyylikäs ja täysin eksoottinen, olet tullut oikeaan paikkaan. Box punokset ovat uskomattoman tyylikkäitä ja antavat ulkoasua runsaasti trendiä ja ulottuvuutta. Katso, kuinka nämä julkkikset ryntäsivät laatikkoa punokset - ja jos tuntuu kuin uusi, ole varastossa, anna heille kokeilla!
1. Beyonce Box Braid Hairstyle - laaja Topknot beyonce Voluminous Top Bun
Olimme erittäin vaikuttuneita siitä, kun näimme ensimmäisen kerran Beyoncen uuden laatikkopunoksen, emmekä voisi olla tyytyväisempiä hänen upeisiin kampauksiinsa. Yksi Beyoncen kuumimmista laatikon punoksista on tämä lonkkainen päällinen. Hän kasvattaa laatikkoonsa punokset päänsä päällä tonnia seksikäs määrä. Lopputulos? Erittäin trendikäs ja mahtava hairstyle, jota voi käyttää missä tahansa - vaikka yrität ottaa kalliita vastasyntyneesi kävelylle ja haluat näyttää parhaalta!

2. Brandy Box Braid Hairstyle - Korkea Ponytail Brandy High Ponytail

Olemme aina rakastaneet Brandyn laatikko punokset siitä hetkestä lähtien, kun heitimme niitä, monta vuotta sitten. Ja tämä on epäilemättä yksi suosikki tyyleistämme. Täältä näemme Brandy-keinuvillaiset punokset, jotka ovat upeasti pitkiä, sidottuja erittäin korkealle lonkkarekisteriin - antaen sille sävyisen pöllöreunan reunan. Tämä söpö hairstyle on ehdottomasti kokeiltavaa, varsinkin lämpiminä vuodenaikoina.

3. Brandy Box Braid Hairstyle - löysä sivuosa Brandy Volume Side Part

Toinen suosikki rakastetusta Brandystä, hän osoittaa meille tämän löysä sarjan punokset, että laatikko punokset ei aina tarvitse synched tiukka. Hänen irtonaiset punokset ovat yksinkertaisesti upeita ja trendikäs puoliosa, hänen koko tyylinsä kootaan upeasti. Ja älä edes päästä minua aloittamaan äänenvoimakkuuden määrästä hiustyylissään seksistä!

4. Chrisette Michele Box Braid Hairstyle - Vaaleat kohokohdat + Bun Chrisette Michele Color

Väsyttää samaa vanhaa hiusväriä? Miksi ei siis vie sivua Chrisette Michelen kirjasta ja herättää lukkoasi hieman vaaleita kohokohtia? Hänen upea blondi korostaa korostaa hänen ihon sävyään täydellisesti ja sekoittaa kauniisti hänen tummempien hiustensa kanssa. Oi, ja tietysti rakastamme hänen alhaisen puolensa, joka vain lisää tämän naisen yleistä kauneutta. Ehdottomasti trendikäs kampaus jokaisen naisen pitäisi kokeilla!

5. Chrisette Michele Box Braid Hairstyle - Topknot 30 Paras laatikko kampaukset kampaukset

Me havaitsimme, että Chrisette Michele keinuttaa toista kuumaa kampausta ja ei voinut vastustaa sitä vaan lisätä sen luetteloon. Täällä näemme kauneuden ilman hänen vaaleita kohokohtia, rocking hänen luonnollinen tumma hiusten väri. Hän sitoo sen trendikkääseen yläluokaan, jossa on paljon ulottuvuutta ja äänenvoimakkuutta. Ja kuten me kaikki tiedämme, pullat ovat suosion korkeimmillaan, tämä on tietenkin suuri osuma muotimaailmassa.

6. Christina Milian Box Braid Hairstyle - hullu tyyli Christina Milian Details

Christina Milianin hullu ruudullinen hairstyle on tietenkin yksityiskohtainen ja hämmästyttävä. Se on runsaasti luovuutta kääritty jokaiseen erilliseen neliöön, ja katsotaanpa kohtaamaan se - tämä tyyli itsessään erottaa itsestään muusta. Jos etsit hurjamaisempaa tyypillistä kampauspukua, kokeile tätä hullua ja yksityiskohtaista ulkoasua Christina Milianilta.

7. Eva Marchille laatikko Braid Hairstyle - Side pyyhkäisi Eva Marchille Side Swept

Mikään ei sano tyylikästä, tyylikkäästä ja hienostuneesta melkein kuin upeasti sivutuuletusta hiuksista - ja Eva Marchille osoittaa tämän lausunnon. Täällä näemme upean naisen urheileva hänen pitkät, herkulliset laatikko punokset kanssa runsaasti sivulta osa ja sivulataus, joka ei ole mitään hämmästyttävä. Tämä on ilmeisesti kampa, joka sopii parhaiten luokkatapahtumiin, mutta sitä voidaan helposti käyttää myös yksinkertaisten kokoontumisten kanssa.

8. Goapele Box Braid Hairstyle - takana tarvikkeet Goapele Head Accessories

Tunne kuin kampauksesi puuttuu vain "jotain"? Miksi ei siis ota Goapelen ohjeita ja lisää lisävarusteita hiuksiin? Goapele yksinkertaisesti lisäsi pienen palan hänen vetänyt kampauksensa antamaan sille vähän oomph-ja me ehdottomasti rakastamme sitä!

9. Jada Pinkett Smith laatikko Braid Hairstyle - Faux Hawk Pompadour Jada Pinkett Smith Faux Hawk Pompadour

Anna Jada Pinkett Smithille löytää kampa, toisin kuin mitä olemme nähneet aiemmin, eikö? Mutta hei, emme valittaa. Itse asiassa olemme hullu rakastuneita hänen täysin ärsyttävä ja kuuma faux hawk pompadour. Seuraavalla kerralla, kun tuntuu hermostuneelta tai haluat lisätä jonkinlaista asennetta nyrkkeesi, kokeile tätä mahtavaa tyyliä.

10. Jill Scott Box Braid Hairstyle - Puolen puolet Jill Scott Half n half

Jos et voi päättää, haluatko täyden sarjan laatikoita tai haluat jättää hiukset irti, niin ehdottomasti halutaan antaa tämä villi tyyli kokeilla. Se on varmasti tyyli, joka on hieman villi ja hullu, mutta tarpeetonta sanoa, että se on myös uskomattoman mahtava! Siellä on niin paljon versaility myös tämän ilmeen kanssa. Yritä lisätä tai vähemmän laatikko punoksia tyyliisi ja kytkeä se aina kun sinusta tuntuu!

11. Jill Scott Box Braid Hairstyle - Yksinkertainen Updo Jill Scott Updo

Updos ja pullat ovat tosiaan niin kuumia. Ja jos luulit, että et voi vetää sitä pois, koska sinulla on laatikko punokset, ajattele uudelleen. Tämä yksinkertainen updo Jill Scottista on hienostunut mutta hienostunut ja sitä voi käyttää missä tahansa - kävellen puistossa Hollywoodin elokuvavalioihin. Olemme luonnollisesti rakastuneita tähän tyyliin, koska se on uskomattoman yksinkertaista, mutta tarjoaa niin paljon ulottuvuutta ja luokkaa.

12. Joy Bryant Box Braid Hairstyle - Alhainen Ponnahdusliina Ilo Bryant Low Ponytail

Jos et pidä hiustesi hoitamisessa tai suuressa kiireessä, jokainen nainen kääntyy alhaiseen ratsastukseen. Ja kuten täällä nähdään Joy Bryantin kanssa, alhaiset ponytails voivat olla uskomattoman tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Käytä tätä alhaista ponnahduslaatikkoa laatikoiden kanssa koripallokenttiä varten tai käytä sitä pienellä mustalla mekkoillasi - ei todellakaan ole mahdollista mennä vikaan tämän uskomattoman tyylin kanssa. Plus se vie, mitä, viisi sekuntia kääritään hiuksesi ripustukseen? Ei huijauksia huonoille näyttää, hyvät!

13. Kandi Burruss laatikko Braid Hairstyle - Lovely Long Half Updo Kandi Burruss Long Half Updo

Kandi Burruss on kaunis, vai ei? Mutta näiden upeiden long box punokset, hän on vain paljon kauniimpi. Ja tietenkin hän olisi laittanut hiuksensa johonkin meidän suosikki kampaamoistamme: puoli updo. Tämä tyyli on helppoa ja söpöä, ja se on täydellinen välitavoite, kun et ole varma, haluatko täydellisen updoa tai haluat jättää hiukset suoraan. Puolen updo on epäselvyyttä (ilmeisesti vain katsokaa tyttöä!) Ja on ehdottomasti yritettävä.

14. Kelly Rowland Box Braid Hairstyle: Loose Braids Pinned Takaisin kelly Rowland Pinned Back

Ei ole mitään keinoa: rakastamme Kelly Rowlandin kampausta! Hänen söpö ilme jättää päänsä päähän sidottuna tiukkojen laatikoiden kanssa, kun hän antaa lopun villin. Lopputulos? Todella kuuma tyyli, joka tarjoaa runsaasti funkia ja vakavaa äänenvoimakkuutta - ja mitä nainen ei halua sitä?

15. Keri Hilson Box Braid Hairstyle: Elegantti Half Updo Keri Hilson Elegant Updo

Keri Hilson tekee aina leukoja pudottamalla hänen upeasta kauneudestaan ​​- mutta kun näimme hänen valssansa tämän tyylikkään puolivälissä, luulen, että olemme ehkä alkaneet kuolaa. Tarkoitan, vakavasti. Se ei ole enää hienostunut tai tyylikäs kuin tämä. Hänen upea pitkä laatikko punokset ovat sidoksissa tyylikäs puoli updo, joka on korkealla trendiluettelossa. Hän jakaa hiuksensa sivulle ylimääräisen trendikkyyden ja tyylin lisäämiseksi. Seuraavan kerran olet ajatellut täydellistä kampausta miellyttävästä tilauksesta, varmasti käänny tätä tyylikästä puolihoitoa.

16. Keri Hilson Box Braid Hairstyle: Yksinkertainen Ponytail Keri Hilson Ponytail

Ei liian korkea, mutta ei liian alhainen - se on paras tapa kuvata Keri Hilsonin yksinkertainen lanttua. Se on todella synkki koota yhteen: vain kääri hiuksesi keskelle pään takaosaa ja sitota se bändiin. Lopputulos? Vaikeasti tyylikäs ja sileä tyyli, joka voidaan ottaa kaupungin kaduille tai Oscarin helposti.

17. Janet Jackson Box Braid Hairstyle: Pitkät hatut Latoya Jackson Hat

Vaikka tämä kampaus saattaisi herättää suosittua elokuvaa "Poetic Justice", pidä mielessä, että tämä kampaus on kiistatonta ja seksikäs. Se on vain lisävaruste - mutta jostain syystä hattu ja herkullinen laatikko punokset on vain vakava kuuma yhdistelmä. Plus sinun ei tarvitse huolehtia hiusten suunnittelusta millä tahansa erityisellä tavalla. Vain heittää hattu ja olet hyvä mennä!

18. Naturi Naughton laatikko Braid Hairstyle: High Bun 30 Paras laatikko kampaukset kampaukset

Kun pullat ovat kaikki raivoa tänä vuonna, ei ole todellakaan mitään quesion miksi Naturi Naughton laatikko punos kampaus voisi tehdä top 30 lista. Hänen korkean paju on vedetty kummallakin puolella, jotta se täydellisempi vaikutus, joka näyttää aivan upea. Suuret sivut antavat sille runsaasti ulottuvuutta, jota et yleensä näe useimpien pullojen kanssa, ja juuri tästä syystä me rakastamme sitä.

19. Regina King Box Braid kampaus: Cornrows 52nd Monte Carlo TV Festival - 'Southland'

Jos laatikko punokset eivät ole aivan mitä etsit, miksi ei yritä laatikko punokset sisko: cornrows. Cornrows on täysin hauska ja eksoottinen ja tarjoaa viileän, slicked tyyli, joka on tyylikäs ja seksikäs. Tarkoitan vain katsomaan Regina Kingia ja kerro, että hän ei näytä päihtyneeltä! Plus on niin monta eri tapaa tyylille cornrows-ehdottomasti tyyli lady joka rakastaa monipuolisuutta ja tyylikäs ulkonäkö.

20. Solange Knowles Box Braid Hairstyle: Pitkä ja vahva Solange Knowles Long and Strong

Joten, tämä on ilmeisesti yksinkertaisin hiustyyli planeetalla. Mutta se ei tarkoita sitä, että se ei ole kaunista uskoen. Solange Knowles antaa hänen hämmästyttävän laatikkomallistonsa kätevästi hänen sivuilleen antaen hänelle henkeäsalpaavan tyylin, jota voidaan kirjaimellisesti käyttää missä tahansa. Jos sinulla ei ole pitkät hiukset. yritä lisätä joitain laatikko punoslaajennuksia tämän tavoitteen saavuttamiseksi - et tule pettymään.
21. Fergie Box Braid Hairstyle: Villi Half Updo Fergie wild half updo
Väsynyt saman vanhan puolen updo? Etsitkö jotain vakavilla reunoilla ja funkilla? Miksi emme katso Fergie! Tiedät, että hän on aina keinutekoisia tyylejä, jotka ovat normaalin ulkopuolella ", aivan kuten tämä villi puoli updo, jossa on paljon hulluja käänteitä, jotka varmasti tarttuvat huomiota.
22. Beyonce Box Braid Hairstyle: Teksturoitu Topknot beyonce textured topknot
Meille on selvää tässä vaiheessa, että Beyonce on yläluokkien kuningatar - varsinkin topknot, joissa on rakastettu laatikkomme kampaukset. Tämä topknot eroaa muusta, koska se sisältää runsaasti käänteitä ja käänteitä antamaan sille jonkinlaisen monimuotoisuuden ja ulottuvuuden. Huomaa, kuinka hänen yläluistolleen annetaan runsaasti yksityiskohtia, kiinnittämällä entistä enemmän huomiota tyyliin. Se on ehdottomasti yksi perimmäisistä suosituimmista topknot-ideapaketeista tai ei!
23. Bo Derek-laatikko Haalarit Hairstyle: helmet Bo derek beads
Jos sinusta tuntuu siltä, ​​että laatikko punokset puuttuvat, sinun on tarkasteltava, miten kauneus Bo Derek amped ylös hänen punokset joidenkin helmiä. Me rakastamme, kuinka hän sisällytti naisellisia helmiä päänsä päähän, antaen heille suuren lisäyksen hienostuneisuuteen ja luovuuteen. Kun katsot näitä ihania punoksia, miksi et halua kokeilla sitä?
24. Brandy Box Braids Hairstyle: Pigtail-pullat Brandy ponytail buns
Yksi, me rakastamme laatikko punokset. Kaksi, me rakastamme pigtaileja. Ja kolme, me rakastamme pullia. Brandy on vakavasti koonnut tappavan kampauksen, joka on söpö ja hauska ja joka käärii kolme suosikkihahmastasi yhteen mahtavaan tyyliin. Tämä ilme on täysin ihana ja kuten voitte selvästi nähdä, antaa Brandylle viaton ja naisellinen ilme, jota kaikki haluamme saavuttaa. Jos etsit viatonta tyyliä, jossa on runsaasti roskaa, kokeile Brandy's pigtail-pullia. Pair it up kanssa söpö, naisellinen ulkoilu, kuten lyhyet shortsit ja säiliö todella ihana ulkonäkö, että vain ei lopeta.
25. Christina Aguilera laatikko kampaukset kampaus: villit värit Christina aguilera wild colors
Unohda tylsät hiusvärit. Jos olet kyllästynyt käsittelemään samaa ole, samaa ole, miksi et yritä lisätä hienoja värejä lukkoisiisi, kuten Christina Aguilera? Puhumattakaan hullu ja villi värit ovat tänä vuonna täysin kuumia. Ammu bluesiin, pinkeihin ja punaisiin eri sävyihin, jotta voit todella ottaa hiuksesi ylös, ja jos todella tunne hulluksi, kokeile pastellit.
26. Gwen Stefani Box Braids Hairstyle: Puolivärejä gwen stefani wild colors
Gwen Stefanin mausteinen asenne ja kiistaton seksihalvaus on vain ilmeistä, että hän tekee luettelon top 30: stä. Tässä näemme tämän rockin laulaja urheilevan joitain erikoiskohtia ja funkyjä. Hän jätti juurensa yhden värin (joka vain sattuu olemaan huomiota herättävää kuumaa vaaleanpunaista väriä), kun taas toinen puoli hiuksista on kontrasti musta. Lopputulos? Rockinin hiukset täynnä elämää ja väriä, joka näyttää erityisen hyvältä topknotista kuin hänellä on.
27. Intia Arie-laatikko kampaukset Hairstyle: laaja Updo Intia arie voluminous updo
Rakastatte äänenvoimakkuutta? (Tietysti teet). Rakastatko päivityksiä? (Kuka ei rakasta updosia?) Sitten sinä varmasti rakastat Intian Arian punottu hairstylea aivan kuten me! Hän lisää runsaasti äänenvoimakkuutta päänsä päähän ennen hiustensa vetämistä takaisin korkealle tasolle. Tämä tietenkin johtaa siihen, että se on kasattu runsaasti korkeutta ja äänenvoimakkuutta - mikä on ehdottomasti ihailtava asia. Tämä kampaus on muotin WIN.
28. Tae Heckard Box Braid Hairstyle: Jumbo Suuri tae Heckard Jumbo box braids
Box punokset eivät aina tarvitse olla tiukka ja pieni, ja Tae Heckard todistaa tämän lausunnon. Hänen laatikko punokset ovat jumbo kokoinen, antaa hänen tyylinsä täyden ja paksu ulkonäkö, joka on hämmästyttävän upea. Me rakastamme, miten punoksilla on runsaasti elämää, ja voimme vain kuvitella, miltä he näyttävät useilta muilta kampauksilta. Jos haluat laatikko punoksen hairstyle, joka on erilainen kuin normi ", kokeile tehdä ne super kokoinen, kuten Tae Heckard.
29. Stephanie Okereke Bx Hairstyle Hairstyle: laaja Half Updo Stephanie okereke voluminous half updo
Muista, että pitkään puhumme aiemmin siitä, kuinka paljon rakastamme tons ja tonnia volyymia, varsinkin päällä? No tässä on toinen hieno kampa, joka näyttää yhden suosikkimme: vakava volyymi. Täältä näemme Stephanie Okereken urheilevan seksikkään puoli-updo, joka toimii hyvin kaikissa sosiaalisissa tilanteissa. Mutta kuten voitte selvästi nähdä, se ei ole vain uusi tylsä ​​updo. Hän lisää runsaasti korkeutta pään yläosaan, antaen hänelle upean ulkonäön, jota ei voi hukata. Rakastelemme ulkoasua, Stephanie!
30. Janet Jackson Box Braid Hairstyle: Lihavoitu tarvikkeet Janet jackson accessories
On sanottu, että Janet Jackson on laatikko punokset. Loppujen lopuksi, miksi hän ei olisi? Hän näyttää aivan upealta heidän kanssaan ja näyttää hämmästyttäväksi, ei väliä kuinka hän käyttää niitä. Itse asiassa naiset kaikkialla yrittävät jatkuvasti kopioida hänen tyylinsä - jotka voisivat syyttää heitä? Tässä on vain yksi Janet Jacksonin kampaus, että me rakastuimme hetken, kun näimme sen. Hän heittää hiuksensa tyylikkään korkean ponnahduslangan, jolla on runsaasti tyylikästä asentoa ja kuumuutta. Mutta hän ei pysähdy siellä. Hän lisää upean lisävarusteen lonkkalevyn ympärille, mikä lisää valtavaa volyymia "tehdä samalla hämmästyttää koko hänen ulkoasunsa. Älä anna ripustustasi paljaalle - kokeile rohkeita, paksuja lisävarusteita, kuten Janet Jacksonia, joka näyttää todella tuulelta.

Leave A Comment

33 − = 30