30 Line Bob Haircuts 2017

On niin monia etuja valita A line bob haircut. Se on lyhyempi ulkoasu, joten se on helpompi hallita päivittäin, ja myös paljon vähemmän aikaa aika valmistaa myös aamuisin. Niitä on niin monta tapaa käyttää, ja voit jopa valita jotain kauemmin etukäteen, jos et halua kaata kaikkia lukkoja kokonaan. Itse asiassa on niin paljon etuja, kun rohkaisemme tätä upeaa, lyhyempää ", ajattelemme, että on aika näyttää muutamia, joita olemme viime aikoina rakastaneet:

1 - kirkas punainen & fabulous

A line bob leikkaus on yksi suosituimmista hiusleikkauksista näinä päivinä, lähinnä siksi, kuinka helppoa huolehtia ja ylläpitää. Lyhyet hiukset ovat ilmeisesti nopeampia kuivempana kuin pidemmät hiukset, ja myös yleisesti tunnustettu olevan paljon nopeampia tyyliin. Niin monia tyyppejä ja muotoja poimia, siellä on todella A line bob hiustenleikkaus siellä kaikille.

30 A line bob haircuts 2017 26

2 - Ashy, Icy Blonde Bob, jossa on viivoitettu

Mitä kauemmin valitset A line bob, sitä enemmän tapoja voit käyttää sitä. Hieman pidemmät lukot tarkoittavat sitä, että voit silti lakaista hiuksesi takaisin ratsastustelineeseen, ja sinulla on vielä runsaasti pituutta lisäämällä kiharoita ja aaltoja. Joskus sinun ei tarvitse valita jotain super-lyhyttä, jotta se voisi vaikuttaa suuresti. Vain muutaman sentin päässä päästä voi tehdä maailman eron.

30 A line bob haircuts 2017 24

3 - Line & Liioiteltu

Yleisesti tiedetään, että mitä suurempi jyrkempi kulma, sitä suuremman äänenvoimakkuus voi lisätä lukkosi takaosaan - osa A-rivistä, jossa hiukset leikataan lyhyemmiksi. Sinun ei tarvitse paljon tavata tai aaltoja ja kiharaa lisätä paljon tähän, ja vain satunnaisesti tonged osia voi auttaa lisäämään hieman rennompaa tilavuutta hiuksesi.

30 A line bob haircuts 2017 22

4 - Caramel Dipped Balayage Line

Tämä näyttää vain osoittaa, että voit saavuttaa kaikki värit, jotka tavallisesti yhdistät pitkät hiukset, mutta lyhyet hiukset sijaan. Karamelli ja hunaja kastettu kaveri Viiva lyhyt leikkaus on täydellinen kesä, sillä kun haluat pitää hiukset pois kaulan takaosasta. Tämä hius on myös tarpeeksi pitkä, jotta se voi olla takana, ja jopa ponnahduslautana, vaikka se on varsin lyhyt. Samaan aikaan kauniit, rikas ja lämpimät sävyt tekevät tästä syystä sopivan syksyn ja talven vuodenaikoja.

30 A line bob haircuts 2017 10

5 - Platinum Blonde Bombshell

Touseled ja curly Line bob haircuts ovat erittäin söpöjä ja ilkeitä tarkastella, todella antaa hiuksille persoonallisuuden lajit. Jos et ole koskaan pelannut kiharoita ja aaltoja hiuksissasi ennen, lisäämällä niitä näihin lyhyempiin leikkauksiin antaa sinulle hyvän paikan aloittaa.

30 A line bob haircuts 2017 27

6 - Sharp & Fierce Dark Line-leikkaus

Line bob haircuts on yleensä muotoiltu siten, että ne ovat lyhyempi takana kuin ne ovat edessä, mikä sopii mainiosti niille naisille, jotka eivät halua leikata tuumaa hiuksistaan. Näiden pitkien kerrosten edessä on helpompi työskennellä kasvojen kanssa, varsinkin jos sinulla on neliön tai pyöreät kasvot.

30 A line bob haircuts 2017 25

7 - Fall Highlights Kulma & Line

Niin monia tyyppejä ja tyylejä, joista voit valita, sinulla on myös monia vaihtoehtoja muotoilla uusi, lyhyempi "tee myös. Voit lisätä kiharoita romanttisempiin ilmeisiin, pitäen asioita tyylikkäinä, kun tarkoitat liiketoimintaa koko päivän. On aina hyvä olla monia vaihtoehtoja?

30 A line bob haircuts 2017 9

8 - kasvanut Pixie

A line bob on täydellinen tyyli, kun haluat kasvattaa lyhyemmän, pixie-tyylisen leikkauksen. Välillä leikkaus, joka on sekä mairitteleva että helppokäyttöinen? Olet melkein mielestäni liian hyvä olla totta. Tämä ilme osoittaa, että jokaisella tyylillä ja tilaisuudella on todella A-rivinen leikkaus.

30 A line bob haircuts 2017 29

9 - Lämmin viihtynyt linja Bob syksyyn

Lisäämällä choppier-kerrokset A line bob haircuts 2017: een on täydellinen tapa antaa hieno, ohut ja ohut hiukset uusiin elämänvuokraukseen. Voit lisätä lisää täyteyttä ja ylimääräistä koostumusta tarvitsematta turvautua hiuskappaleisiin tai kiharoihin ja muutaman ylimääräisen kohokohdan tai alhaisen värisävyn avulla voit myös lisätä ylimääräisiä mittoja.

30 A line bob haircuts 2017 23

10 - vaalea, epäsymmetrinen & linja

Värivaihtelu kulkee käsi kädessä näiden upeiden Line bob haircuts 2017: n kanssa, ja näinä päivinä sinulla on niin monta värivaihtoehtoa, että sinulla olisi häpeä olla käyttämättä niitä. Voit kokeilla luonnollisia sävyjä, kuten tämä upea ulkoasu, tai voit mennä rohkeammin tai kirkkaammaksi, kuten jotkut muut, jotka olemme osoittaneet sinut tässä luettelossa. Älä pelkää mennä rohkealle uudelle värimuutokselle sekä rohkealle uudelle leikkaukselle.

30 A line bob haircuts 2017 8

11 - Luscious Layers Line Bob Cut

Jos sinulla on pitkiä lukkoja, linjavaiheet voivat tehdä lyhyemmät hiushuutokset paljon mukavampaa käyttää. Pitkän menon menettäminen yhdellä kertaa on usein hyvin pelottava päätös monille naisille tekemään, mutta A-rivin leikkaus on eräänlainen kompromissi, jonka ansiosta sinulla on jonkin verran etumatkaa, mutta silti pitää asiat paljon lyhyemmässä takana.

30 A line bob haircuts 2017 28

12 - Natural Blonde A Line Bob

On paljon etuja, joilla on suuri hiusleikkaus, ja yksi niistä on menettää kaikki kuolleet ja jaetut päät. Kun lopetat kaikki kuolleet hiukset - hiukset, jotka näyttävät rat-taililta - antavat lukkoille mahdollisuuden kasvaa voimakkaammin, terveellisemmäksi ja paremmaksi katsomalla. Kaikki alkaa yhdellä päätöksellä - mitkä näistä 30 linjan bob haircutista 2017 riittää tiputtamaan sinut yli reunan?

30 A line bob haircuts 2017 21

13 - Vaalea lyhyt A-Line Bob Cut

Käännetyt kelat ovat täydellisiä niille naisille, joilla on melko paksut hiukset, koska se voi antaa muodon, joka lähes kääntää suurimman osan. Liikea helpotetaan ja ylimääräistä liikettä lisätään, kun lisäät oikean oikosulun paksuneisiin hiuksiin. Keskustele tyylillesi saadaksesi selville, millaista muotoa kannattaa katsoa seuraavaan bob-ilmeeseen.

30 A line bob haircuts 2017 7

14 - Razor leikkaa viiva lyhyt Bob Cut

Kerrostetut kerrokset ovat juuri sellaisia, kuin ne kuulostavat - kerroksia, jotka on pinottu. Nämä ovat hienoja hiuksia varten, lisäämällä oomph, jossa ei ollut mitään ennen, ilman tarvetta käyttää koko joukko muotoilutuotteita. Käytä niitä hiusleikkauksen takana ja anna sinulle jotain oomphia, ja lisää myös kohokohtia todelliseen kolmiulotteiseen tuntomerkintään.

30 A line bob haircuts 2017 19

15 - Wispy Blonde Side pyyhkäisee Bangs Line Bob

Jos sinulla on sydämen muotoinen kasvomalli, kerrokset, jotka selittävät isolaatikon, katsotaan olevan todella mairitteleva muoto. Varmista, että lisäät muutamia teksturoituja ja haurastettuja kerroksia sekoitukseen, jotta pehmennät asioita. Jotta ulkoasua voitaisiin entistä kevyempää ja upeampaa, voit myös harkita muutamia kasvojenkestäviä korostuksia.

30 A line bob haircuts 2017 30

16 - Line & Pink Bob

Näiden A line bob haircuts 2017: n takana olevat terävimmät ja paremmin leikatut kerrokset tarjoavat erinomaisen tekstuuriseoksen yhdistettynä pehmeämpiin asianajajiin. Se toimii todella hyvin reunaväreillä, joita on käytetty tässä älykkäässä väriseoksessa. Se näyttää, joka auttaa sinua erottumaan tietysti ja kaikilta oikeilta syiltä.

30 A line bob haircuts 2017 6

17 - Pitkä linja Bob ja sivuhaara

Vaivattomasti tyylikäs ja seksikäs, sivutuotanto on hyvin yksinkertainen tapa houkutella vanhempaa tyyliä, ja se voi täysin muuttaa ulkoasun yleistä tunnelmaa. Kun hiukset leijuvat yhden silmän yli, sinulla on ylimääräinen mysteeri, täydellinen lisäys A-riviin, joka näyttää tältä.

30 A line bob haircuts 2017 20

18 - Valmistunut & Lyhyt Line Bob Haircuts

Käytä hiuksia tyylikkäinä ja liikemättöminä päivinä, mutta kun aurinko laskee, heitä hiukset hiukset läpi vahaa tai muuta muotoiltua muotoilutuotta, ja sinulla on hiukset, jotka sopivat erinomaisesti myös yöaikaan. Sinun tarvitsee vain lisätä klassiseen smokey-silmäefektin eyeliner ja olet mennyt päivästä toiseen silmänräpäyksessä!

30 A line bob haircuts 2017 18

19 - Chrome Line Bob Haircut

Hienoa täysin uusi ulkoasu? Entä muutos myös varjosta? Hopeat ja harmaat sävyt ovat todella iso juttu juuri nyt, ja kaikki catwalkilla ja punaisella matolla ryntävät kypsää sävyä. Se todella lisää jotain erittäin erikoista tämän linjan bob näyttää, ja olemme pakkomielle sen kimallus.

30 A line bob haircuts 2017 5

20 - Tyylikäs Line Bob

Käyttämällä hiustenkuivaajaa ja pyöreää harjaa voit lisätä muodon ja määritelmän ulkonäköön, jos haluat jättää käyristyspihdit ja oikaisevat silitysraudat muutaman päivän ajan. Varmista, että käytät todella hyvää lämpösuojainta, ja tämä on vieläkin niin, jos olet valinnut kevyemmän sävyn, joka vaatii esivalossapitoa tai valkaisuhoitoa.

30 A line bob haircuts 2017 17

21 - Kolmikerroksinen kolmio

Lisää muutama kolmiomaiset kerrokset ja upotetut karamellipäät ulkoasua varten, joka on sekä luonnollista että siellä samanaikaisesti. Tämä upea ulkoasu on sekä luonnollinen että ei-luonnollinen, älykäs sekoitus sävyjä, jotka tuovat varsin ärimmäisen ja modernin näköisen perinteisiin perinteisiin.

30 A line bob haircuts 2017 16

22 - Luonnollinen ja aaltoileva Line Bob Haircuts 2017

Sen sijaan, että luotettaisiin lämmitystyökalujen käyttämiseen, jotta saisit nämä söpöt kiharat, miten hiukset palmikoidaan, kun se on märkä antaa enemmän rentoa aaltoilevaa tunnetta eikä tiukempia, kierteisiä kiharoita. Jotkut merisuolasuihkeella ja hieman sormilla, huomaat, että hiuksillasi on runsaasti tilavuus- ja aaltoilua hetkessä. Täydellinen niille kiireisille aamuisin!

30 A line bob haircuts 2017 4

23 - Balayage sekoitettu aaltoileva Line Bob

Aallot tässä ulkoasussa näyttävät todella kaikista värisävyn käytetyistä sävyistä ja kun sinulla on lukuisia kauniita sävyjä lukkoissasi, miksi et halua tehdä juuri niin? Käytä niitä kiharoita lisäämällä lisämäärää hiuksiin, ja kerrokset, sekoitettu kohokohtia, tuo myös enemmän ooomph.

30 A line bob haircuts 2017 13

24 - dramaattinen pitkä linja Bob Transformation

Vaihtoehtoisesti lyhyempi tyyli, kun sinulla on pitkät hiukset pitkään, voi olla pelottavaa kuin mikä tahansa, joten varmista, että tiedät mitä olet tekemässä ja mitä sinä annat itsesi, ennen kuin lähdet leikkaamaan. Ota yhteys kampaajasi kanssa ja varmista, että olet osoittanut heille runsaasti kuvia sellaisesta ulkoasusta, jonka haluat lähteä ulos. Mitä enemmän he tietävät, onnellisempi olet todennäköisesti. Kuuleminen antaa sinulle myös hyvän käsityksen stylistista ja siitä, ovatko ne oikein sopivia työhön.

30 A line bob haircuts 2017 15

25 - Rose Gold Blonde Viiva Bob Haircuts

Rose Gold on toinen kuuma väri trendi juuri nyt, ja olemme täysin pakkomielle tämä ruusu kultaa Linja kauneutta. Tousled ja waved, runsaalla äänenvoimakkuudella takana, on kaikkea rakastettava tästä helposti ylläpidettävästä tyylistä.

30 A line bob haircuts 2017 3

26 - Balayage Blend & Textured Bob Cut

Lisää joitain beachy, boho-aaltoja uuteen A line bob haircuts 2017 tuoreeseen vireeseen, joka sopii sinulle ympäri vuoden. Kuvittele - sinulla voisi olla kevyempiä kohokohdat tässä ulkoasussa sopivaksi kesäksi, ja sitten mennä tummempaan ja tummempaan, kun lehdet alkavat muuttua. Väri ja leikkaus sopivat kaikille ja jokaiseen ulkoasuun. Mitä keksit sinulle?

30 A line bob haircuts 2017 14

27 - Balayage Kulma Bob

Sinun ei tarvitse valita jotain super-lyhyttä, kun kerrot stylistille, että haluat A-linjan bobin. Jos sinulla ei ole paljon kuolleita päitä leikkaamaan, menettäminen koko pituudelta ei välttämättä ole sellaista asiaa kuin sinä olet kiinnostunut. Tämä lob look - pitkä bob - auttaa pitämään pituutta puolellasi, mutta silti tuoda erittäin helppokäyttöisessä ja hallittavissa leikkauksessa.

30 A line bob haircuts 2017 12

28 - Lihavoitu, kirkas ja värikäs viiva Bob Haircuts 2017

Jos olet todella rohkea ja rohkea, lisää värejä A line bob haircuts 2017: een ja tee todella lausunto! Sinun ei tarvitse mennä aivan yhtä kirkkaalta ja värikkäältä kuin tämä kaunis ilme, tietenkin, vain muutamalla ylimääräisellä väreillä, jotka tuovat esiin elämäsi. Me rakastamme sitä tapaa, jolla siniset ja purppuriset värit on yhdistetty tähän upeaan ulkoasuun. Mitä mieltä olet siitä?

30 A line bob haircuts 2017 2

29 - Side kahlitaan Bangs yli Layered Copper Bob

Jos sinulla on varsin kulmaiset ominaisuudet, leuan pituus ja kiertovirta A line bob on erinomainen vaihtoehto sinulle. Se on vieläkin niin, jos sinulla on erinomaisia ​​silmiinpistäviä poskipyöriä, jotka lähes kaikki muut naiset maailmassa kuolevat. Tämä ulkoasu on sekä moderni että romanttinen, kaikki yhdessä, ja se on helppo tapa kiireiselle naiselle näyttää hyvältä.

30 A line bob haircuts 2017 11

30 - Blunt A Line Bob kanssa Bangs

Voit käyttää huppareita, kun sinulla on lyhyet hiukset. Sinun tarvitsee vain selvittää, mitkä ovat oikeat bang-muodot sinulle. Voit valita suoraan suoralta ja tylsä, aivan kuten lyhyet otsat näet täällä. Voit myös valita jotain muuta sivuttaista pyyhkäisyä ja wispyä, jos et halua tällaisia ​​kovia viivoja.

30 A line bob haircuts 2017 1

Leave A Comment

62 + = 69