30 Laventelin hiusideoita | progressivenewsdaily.info

30 Laventelin hiusideoita

Jos haluat hiukset, jotka ovat pehmeitä, kauniita, naisellisia, mutta silti hieman potkut, sinun kannattaa tarkistaa nämä laventeli hiukset -ideat. On niin monia erilaisia ​​sävyjä ja sävyjä, joita voi pelata ympäriinsä ja sata ja yhdellä tapaa käyttää niitä myös. Itse asiassa, kun olet nähnyt joitakin näistä herkkuista, saatat vain löytää itsesi marssimaan salonkiin saadaksesi oman pienen vihjeen myös laventeliin.

Jätä kommenttisi alla olevaan ruutuun ja kerro meille, mitkä ovat suosikkisi. Toivomme, että olet mukava ja mukava, ehkä mukavalla kahvilla. Tässä on muutamia purppura-laventeli-ääni-ideoita, jotka ehdottomasti haluavat luoda uudelleen ...

1 - Lila väriaine ja hopea

Kokemukselta puhuttaessa tämä ilme on todella melko helppo saavuttaa kotona, mutta sinun on tiedettävä oikea tapa tehdä asioita. Tämä purppura-hopea-ilme tavallisesti saavutetaan ensin hiusten valkaisuun ja sitten käyttämällä värikerrosten kerroksia ja soveltaen sitä uudelleen ja uudestaan, kunnes sinulla on lopulta hyvä värirakenne.

30 Lavender Hair Ideas 25

2 - Icy Cool Lilasäänet

Sinun on varmistettava, että hiuksesi on käynyt läpi joitakin vakavia hoitomuotoja, ennen kuin voit odottaa kävelevän ulos salongista ulkoasun ollessa yhtä lihava ja kirkas kuin tämä. Kun sinulla on kuivia tai vahingoittuneita hiuksia, väri ei tartu siihen tai levitä sen päälle kuin se pitäisi, ja todennäköisesti jättää sinulle hajanaisia ​​hiuksia, jotka eivät näytä hyvältä. Varmista, että pysyt parantaessasi hoitosi ja hydrauskäsittelyjä lukkoissasi ennen kuin varaat salongin tapaamisia.

30 Lavender Hair Ideas 29

3 - Frosty Lavender

Purppuranpunaisten shampoiden käyttäminen suihkussa on hyvä tapa lisätä lisää tuotteita ja siten enemmän väriä hiuksesi ajan mittaan. Samaa voidaan sanoa myös ilmastointilaitteille. Nämä tuotteet ovat todella hyviä, kun sinulla ei ole aikaa päästä salonkiin niin usein kuin on suositeltavaa. Melkein kuin kodinhoito kotona, jos haluat?

30 Lavender Hair Ideas 28

4 - Tuskin siellä Lavender & Blonde

Kun katsot kevyitä ja kirkkaita ulkonäöltään, varmista, että hoidat hiuksesi. Tämä on vieläkin niin, jos olet käynyt läpi koko valkaisuhoitoa tai istuntoja päästäkseen sinne. Hyvä, kosteuttava ja kosteuttava jätevedenpuhdistuslaite on hyvä idea suihkussa, mutta varmista, että tuote on painoton, muuten se tekee kaiken tyynyn, jonka olet pudonnut liian nopeasti..

30 Lavender Hair Ideas 11

5 - Lavender Dreams

Valitsemalla balayage tai ombre näyttää laventeli hiukset ideoita tekee elämästä paljon helpompaa itseäsi. Nämä tummat ja luonnollisemmat juuret ovat kaikki raivoa juuri nyt, ja tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole vain ylimääräistä rahaa käsiisi, vaan myös ylimääräistä aikaa. Sinun ei tarvitse juosta salonkiin muutaman viikon päästä saadaksesi juuret tekemättä ja värisi koskettaa, sillä tummat juuret näyttävät ikään kuin ne on tarkoitettu osaksi viimeisteltyä ulkoasua.

30 Lavender Hair Ideas 10

6 - Laventeli Curls kanssa Pops of Pink

Curls ovat täydellinen tyyli, joka näyttää kaikki ulottuvuudet uudessa "tee", ja tämä melko vaaleanpunaisella ja laventelikuvanäytöllä voidaan helposti luoda kotona käyttäen suurpurkaista käpräsrautaista. Ota suuria ja satunnaisia ​​hiusnauloja käpristää niitä, mutta vain päissä. Muista, että kaikki tyylisi lämmitetyillä työkaluilla kuivuu hiuksesi ja haalistat kirkkaat värit nopeammin. Pidä näiden käyttö mahdollisimman vähäisenä.

30 Lavender Hair Ideas 16

7 - Söpö, Everyday Mussy Top Bun Look

Epätoivoinen pulla on täydellinen asia, kun sinulla ei ole aikaa lainkaan pestä juuret. Lyhyempi ulkonäkö tarvitsee yleensä pesemistä useammin kuin pidemmät hiukset, eikä lyhyempiä hiuksia voi heittää laihtumattomaan lantionkipeeseen, kuten pidemmilläkin hiuksilla. Tämä ilme näyttää kuitenkin molempien maailmojen parhaat puolet. Muista vain kuiva shampoo kädestä. Se on paras ystäväsi, kun sinulla on värikäs ulkoasu, jota et halua pestä ja haalistua liian nopeasti.

30 Lavender Hair Ideas 23

8 - Lyhyt, pinottu aaltoviila ja laventelin kohokohdat

Pinoamiset ovat täydellisiä lisäämällä äänenvoimakkuutta ja oomph lukkoihin, ja kun kiinnität huomiota upeisiin uusiin lukkoihisi, mikset heittää uusia sävyjä ja sävyjä sekoitukseen?

30 Lavender Hair Ideas 22

9 - Loose Lavender aallot olkapään pituudella

Yleensä sinun pitäisi etsiä mennä yksi sävy tummempi kuin se jonka olet todella saavuttaa. Kirkkaammat värit, kuten nämä laventeli hiukset-ideat, häviävät nopeammin kuin odotit. Menemällä yksi varjo tummempi, sinun tulee olemaan onnellisempi ulkoasun kirkkautta pitempään. (Ja kestää kauemmin häivyttää.)

30 Lavender Hair Ideas 17

10 - Lovely, Long, Luscious & Lavender Lukot

On monia muita kysymyksiä, jotka sinun on kysyttävä itseltäsi, jos tämä on ensimmäinen kerta, kun menette jotain kirkasta ja rohkeaa. Kuinka työnantajasi tuntee esimerkiksi kirkkaasta hiusten värin muutoksesta? Tiedätkö, onko valitsemaasi varjo sopii sinulle? Miten sinä tiedät tämän? Oletko tehnyt juoksutestin, jotta tiedät, että käytätsi tuotteet ovat turvallisia iholle? Nämä ovat kaikki, jotka voivat mennä pieleen, joten varmista, että olet vastannut jokaiseen kysymykseen ensin. Mikä on päämäärä viettää koko joukko rahaa pomosi kertoa sinulle, että sinun täytyy värjätä se luonnollisempi sävy uudelleen, vain muutama päivä myöhemmin?

30 Lavender Hair Ideas 12

11 - Pitkä, tumma ja laventeli aallot

Jos haluat jauhemaisen, pastellisävyisen sävyn, sekoita kirkkaanvalkoinen violetti väriaine valkoisen ilmastointilaitteen kanssa. Tämä auttaa sävyttämään kirkkauden alaspäin sekä antamaan sille jauhemaisen viimeistelyn. Muista, että on paljon helpompaa lisätä väriä kuin ottaa sen pois. Aloita hieman ja rakenna tiesi ylöspäin.

30 Lavender Hair Ideas 21

12 - Half n 'Half vaaleanpunainen ja Lavender Chin Length Bob

Kun luulet, että sinulla on tarpeeksi hiusväriä, osta hieman enemmän, vain siinä tapauksessa. Tämä ei ole sellainen ilme, että haluat loppua hiusväriä, ja tiedät, kun ajattelet, että sinulla on tarpeeksi ympärilläsi, loppuu aina puolivälissä. Jäljellä oleva väriaine voidaan helposti lisätä shampoo- ja hoitokäsittelyihin värin kasvattamiseksi tulevien pesujen aikana.

30 Lavender Hair Ideas 30

13 - punottu tumma valoihin Ombre laventeli hiukset ideoita

Kirkkaammat värit, kuten nämä laventeli hiukset-ideat, häviävät ajan myötä, ja jotkut sävyt tai tuotteet tunnetaan häivyttäviksi nopeammin kuin toiset. Sinun kannattaa lukea verkossa ostettavien hiustuotteiden arvostelut ja ehkä katsella Youtube-tutoriaalia, jossa heillä on mahdollisuus saada parempi käsitys siitä, miltä lopputulos näyttää.

30 Lavender Hair Ideas 27

14 - Mussed Up & Sassy Bob Lavender Rootsin kanssa

Yksi asia, sinun täytyy varmasti tietää näiden laventeli hiukset ideoita on, että et voi pestä hiuksesi niin säännöllisesti kuin olisi tehnyt muiden sävyjä, kuten brunettes tai blondes. Pesu hiukset säännöllisesti on varma tapa saada se hajota, ja jos olet valinnut jotain läpitunkempaa kuin tilapäinen, kaikki uudelleen värjäys hiukset tulevat olemaan jotain, jota et voi keksiä.

30 Lavender Hair Ideas 26

15 - Kevyt laventeli pesu

Jos olet menossa salonkiin saavuttamaan nämä ihanaa laventeli hiukset ideoita, varmista, että otat niin monta kuvaa kuin pystyt kuvaamaan oikein mitä etsit. Jos haluat esim. Laventelin tai purppuran erityisen varjossa, sitä enemmän mitä näytät tyyliltään, sitä paremmat mahdollisuudet saada ne uudelleen. Viestintä on avainasemassa. Miten he tietävät, mitä haluat, jos et kerro tai näytä heitä? (Ja tiedät, mitä he sanovat - kuva maalaa tuhat sanaa!)

30 Lavender Hair Ideas 4

16 - Romanttinen ja tyylikäs laventeli punertava

Lyhytaikaiset laventeli korjaukset voidaan helposti saavuttaa sellaisilla tuotteilla kuin hiuslakka, hiuslakka, pesu / pesu ja tilapäiset kotiväriaineet. Voit joko käyttää näitä värejä suoraan laatikosta tai saada vähän luovaa, sekoittaa ja sekoittaa sävyjä todella hienoon ilmeeseen, jota kukaan muu ei ole saanut. Väliaikaisilla väreillä väri, jota sekoitat kulhoon, vastaa hiustesi lopullista lopputulosta, kunhan hiukset ovat hyvin kevyitä valkaistuneita / valkeita, ja ne ovat myös hyvässä kunnossa.

30 Lavender Hair Ideas 24

17 - Pölyttävät Lavenderin juuret

Hyvä uutinen näistä laventeli hiukset ideoita on, että monet niistä voi helposti olla väliaikainen. Voit ostaa tuotteita, joita sovelletaan hiuksillesi ja pestä sitten heti, tai muutaman pesun jälkeen. Se on hieno idea, kun haluat pelata uudella varjolla, mutta et ole varma siitä, sopiiiko se vai ei.

30 Lavender Hair Ideas 20

18 - Grays & Lavenders Ombre Brownista

Sinun ei tarvitse mennä läpi kaikki vaivaa valkaisu ja valkaisu hoitoja, jotta voit luoda joitakin näistä laventeli hiukset ideoita itsellesi. Tämä tummempi ulkoasu osoittaa, kuinka jopa brunetteja voi rock näitä violetti sävyjä. Voi, ja näyttäjät ovat sisään! Me rakastamme sitä, et sinä?

30 Lavender Hair Ideas 19

19 - Smokey Amethyst & Lavender

Jos käytät kotona laventeli hiustuotetta, yleensä huomaat, että hiukset on oltava hyvin kevyt aloittaa. Tämä tarkoittaa tavallisesti valkaisua tai keventämistä jonkinlaiseen hoitoon. Jos et tiedä, mitä teet näiden kanssa, suosittelemme, että jätät tämän vaiheen ammattilaisille, ellei koko laventeliin. Yksi väärä liikunta valkaisuainetta ja hiukset ovat paistettuja ja frazzled kuin upea.

30 Lavender Hair Ideas 13

20 - Romanttinen Laventelin hiusideoita

Melko vaaleanpunainen, Mean Girls olisi ylpeä rock-tyylisistä hiuksista keskiviikkona. Käytettynä tuossa kauniissa ja yksinkertaisessa kierteisessä pulla, se on klassisesti tyylikäs tyyli, ja se voitaisiin helposti lisätä useisiin muihin hiustarvikkeet. Kukkia, ketään?

30 Lavender Hair Ideas 3

21 - pitkä, laventeli Balayage lukot

On olemassa monta tapaa sisällyttää nämä laventelin sävyt hiuksiinne ilman, että tarvitaan kaikenkattavaa värityötä. Balayage-käsin sekoittaa laventorin sävyjä muiden sävyjen, kuten oman luonnollisen hiusvärin, kanssa ja on loistava tapa tuoda esiin paljon pehmeämmäksi ja helpommin kulutettavaksi.

30 Lavender Hair Ideas 8

22 - Pretty Pink & Lovely Lavender Ombre

Tämä romanttinen ilme on kaunis jauhemaali, sekä vaaleanpunainen että laventeli sen meikkiin. Ombre pimeästä ja luonnollisesta juuresta kauniiseen pastelliin ja jauhemaiseen vaaleanpunaiseen sävyyn ja sitten siihen ihanaan laventelin sävyyn, jonka edessä on se, mitä tulit tänne, oikein?

30 Lavender Hair Ideas 14

23 - Kevyet liljat ja laventeli-dip-väriaineet

Dip-värinäytöt ovat todella hieno ja helppo tapa sisällyttää uudet värit teoksiin, ja voit upottaa niin paljon tai yhtä vähän hiuksiasi kuin haluat. Jos haluat vain vihjeen värin vihjeen, voit kuitenkin helposti hieroa hiuslasija lukosi päätesi päästäksesi puolueen näköä, joka kestää melkein ollenkaan aikaa.

30 Lavender Hair Ideas 18

24 - Mauve & Lavender Hiukset Ideat

Laventeli ja mauveet menevät hyvin yhteen, varsinkin kun ne ovat olleet ihanan sekoitettu tähän lyhyeen ja yksinkertaiseen bobiin. Se sulkee valon - ja silmät - täydellisesti, ja se on sellainen, jonka mielestä voimme rakastua uudestaan ​​ja uudestaan.

30 Lavender Hair Ideas 7

25 - Big, Loose Curls & Lavender Loveliness

Käytä laaja-tynnyreitä curling rauta saavuttaa nämä suuret, pomppulinna ja laventeli näyttää todella hyödyntäen pituus. Lämmitettävät rullat voivat auttaa luomaan suuria ja liikkuvia aaltoja, kun et käytä liian monta lämmitettyä muotoilutyökalua, mutta muista vain käyttää lämpösuojainta riippumatta siitä, millaista tyyliä olet menossa.

30 Lavender Hair Ideas 2

26 - Herkkä laventeli lukot

Tuskin ja kauniita ja ne ovat vain kaksi sanaa, joita käytämme kuvaamaan tätä fab lavenderin ulkoasua. Se on riittävän lyhyt, jotta se olisi hallittavissa ja helppo rockata päivittäin, mutta silti sisältää joitain kauniita sävyjä, jotka osoittavat todellisen persoonallisuutesi.

30 Lavender Hair Ideas 6

27 - Purppura & Lavender & Powdery Pink

Laventelin balayage-ulkonäkö on yleisesti mairitteleva, jota voidaan todella käyttää monenlaisten muiden värien kanssa. Älykäs sekoitus tekee sävyistä luonnollisen, vaikka sävyt eivät ole lainkaan luonnollisia ja tuo äänet oikealla tavalla. Se ei näytä ylimitoitulta.

30 Lavender Hair Ideas 15

28 - kirkkaan vaaleanpunainen ihastuttavaan laventeliin

Vau, mikä loistava ilme, eikö? Se on kirkas vaaleanpunainen yläosassa, juuri juurilla, häivyttämällä kauniiseen hopeasävyyn, ja sitten upea laventeli pop lopussa. Se vain osoittaa, että voit leikkiä melko kauniilla väreillä ja paljon heistä, vaikka sinulla on lyhyemmät lukot. Me kaivaamme, mitä sinä?

30 Lavender Hair Ideas 9

29 - Laventeli suuteli

Luonnolliset sävyt voidaan helposti saavuttaa luonnollisen sävyn yläpuolella olevilla peseillä tai väriaineilla, ja tämä on suuri temppu niille, jotka haluavat purppuran, mutta ei liikaa. Tämän tyyppinen ilme riittää saamaan valon ja silmät, mutta on silti luonnollista, ettei mummallasi ole sydänkohtausta, kun hän näkee sinut.

30 Lavender Hair Ideas 5

30 - Suora, pitkä ja laventeli

Tietenkin yksi tapa saada ne kauniit ja pitkät laventelin lukot, joista olette haaveillut, on lisätä muutamia hiustenpidennyksiä sekoitukseen. Voit värjätä useimmat hiustenpidennykset niin, että ne sopivat hiusten väriin, ja voit käyttää samaa lähestymistapaa myös sekoittamalla ja sovittamalla värejä. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on muutama laventelin lukko vaaleiden tai ruskeitten alla, voit tehdä sen ilman tarvetta värjätä omia luonnollisia hiuksia. Siinä on todellakin kaikki hakusanat näinä päivinä.

30 Lavender Hair Ideas 1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map