20 Hairstyles for Long Thin Hair

Jos sinulla on pitkät, ohut hiukset ja etsit uusia kampauksia kokeilemaan, olet oikeassa paikassa. Meidän 20 Hairstyles for Long Thin Hair, olet hemmoteltu valinnan kanssa joitakin kuumin julkkis kampaukset pitkät, hienot hiukset. Ohut hiukset voivat olla hyvin monipuolisia, ja 20 erilaista kampausta voi valita. Olemme varmoja, että löydät upean uuden kampauksen, joka sopii omaan tyyliisi.

1. Mila Kunis Hairstyle: Lovely kerrokset

Musta joutsen näyttelijä Mila Kunis näyttää upealta hänen tyylikkäiltä, ​​suorilta hiuskerroksiltaan. Tasot ovat erityisen imartelevia ohuille hiuksille, koska ne synnyttävät paksummien ja dynaamisempien lukkojen illuusion. Saat tyylikäs ja kiillotettu ulkoasu vain kerroksen päähän hiukset ja käyttää sitä pokeria - suora ja kiiltävä.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_01

 2. Reese Witherspoon Hairstyle: Wispy, kulmikkaat bangs

 Näyttelijä Reese Witherspoon näyttää naiselliselta ja flirttailevalta pitkiltä vaaleilta röyhellyksiltään ja ohuilta, kulmikkailta otsisteiltä. Jos hiuksesi on erityisen hieno, valitse mahtavat kulmaiset otsatukkaukset hauras, tylsiä otsatukkaa kohti - jälkimmäinen toimii parhaiten paksujen hiusten kanssa, eikä se näytä hienolta ohuemmilta hiuksilta.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_02

 3. Diane Kruger Hairstyle: Puuttuva poni

Saksalainen syntynyt näyttelijä Diane Kruger näyttää upealta hänen toipuvalta, irtoamattomalta sivuillaltaan. Hänen sotkuinen vaaleatukkaiset hiukset heiluttavat varovasti otsansa, pehmentäen neliön kasvonsa kulmat. Voit luoda Dianen ulkonäön hiukset hieman keskeltä ja kiinnittää sen alhaiseen ja sotkuiseen ratsastukseen. Puhdista ulkonäkösi käärittämällä hius leikkaus solmun ympärillä salatakseen sen.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_03

 4. Isla Fisher Hairstyle: Fiery, kiiltävät aallot

Näyttelijä Isla Fisher näyttää upealta hänen tulinen, kiiltävä hiukset. Hänen hiuksillansa on muutamia hienovaraisia ​​kerroksia ja runsaasti äänenvoimakkuutta, mikä loisi paksut, herkulliset lukot. Islan upeiden aaltojen uudelleenkäsittelyä varten kääri hiuslehtien löysästi paksun tynnyreisen curlingraudan ympärille ja käytä pyöreää harjaa pehmeiden, seksuaalisten aaltojen luomiseksi.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_04

 5. Kristen Stewart Hairstyle: Kaunis pääty "do

Twilight-saaga näyttelijä Kristen Stewart pitää hänen näyttää yksinkertaiselta ja seksikkäiseltä sotkuisen pukeutuneena. Vaikka Kristenillä on varsin hienot hiukset, tämä tyyli pumpataan täynnä tilavuutta ja koostumusta, joka tekee hiuksista paksu ja täynnä kehoa. Jotta Kristenin luonnonvaraisuus saadaan uudelleen, tee jotain äänenvoimakkuutta lisäävää musaa kosteisiin hiuksiin ja kuivaa. Ohita harjaus ja mahdolliset ylimääräiset tuotteet ja ompele hiuksesi luonnollinen rakenne.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_05

6. Nicole Richie Hairstyle: Sexy pääpanta ja wispy bangs

 TV-persoonallisuus Nicole Richie näyttää upealta hänen seksikäs pääpantaansa ja wispy-sivuiltaan. Hänen hieno, vaaleat hiukset on kerrostettu lisää tilaa, ja me rakastamme karamelli- ja platinaa vaaleita raitoja, jotka kirkastavat hänen ihonsa. Päätuet ovat hauska ja luovat tapa päivittää yksinkertainen kampaus, ja on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_06

 7. Taylor Swift Hairstyle: Elegantti alalanka

Country-laulaja Taylor Swift näyttää upealta hunaja-vaaleat hiukset vetää takaisin tyylikkään alhaisen lonkaturvan. Sinun ei tarvitse paksuja kavereita vetää pois ponnahtaa - vain valita tyylejä, jotka sopivat hiustyypeisiisi. Taylor pitää ulkonäöltään raikasta ja yksinkertaista, jossa on melko vihreät korvakorut ja minimaalinen meikki.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_07

 8. Emma Stone Hairstyle: Keskipitkä pitkä kaula

Näyttelijä Emma Stone näyttää silmiinpistäviä hänen platinaa vaaleat lukot ja pitkä, karkea otsatukka. Pitkät bangs korostavat silmiäsi ja huulet samalla kun siististi kehystää alalaajastasi. Piecey-bangs toimivat hyvin hienojen hiusten kanssa, ja ne ovat paljon helpompia ylläpitämään kuin tylsiä otsatukkaita.

UUSI YORK, NY - MARCH 09: Emma Stone at

 9. Ashley Greene Hairstyle: dramaattiset kerrokset

Twilight-saaga näyttelijä Ashley Greene käyttää rikkaita suklaa-ruskeita lukkoja irti dramaattisin kerroksin. Tasot ovat imartelevia jokaiselle kasvon muotoiselle ja hiustyypille, jos valitset oikean pituuden. Ashley kallistaa kolme erillistä kerrosta, jotka antavat hänen ohut hiukset lisätty äänenvoimakkuutta. Yritä pitää lyhin kerroksen alle leuan tasolle upeiden kasvojen kehystyskerroksille.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_09

 10. Jennifer Aniston Hairstyle: Keskipitkä, jossa höyhenetyt päät

Romanttinen komedia-näyttelijä Jennifer Aniston näyttää upealta hänen allekirjoituksellaan keskipitkällä vaalealla. Hänen hienojen hiustensa päät ovat leikatut (leikattu niin, että päät ovat pehmeitä) pehmeän ja romanttisen ilmeen vuoksi. Ota inspiraatiota Jeniltä ja lisää kohokohtia tummille vaaleille hiuksille kirkastaaksesi ihoa.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_10

 11. Blake Lively Hairstyle: Loose, laajat aallot

Gossip Girl näyttelijä Blake Lively on naulannut tytön vieressä olevan ilmeen löysällä, laajalla vaalealla aallollaan. Blake: n huolettoman ilmeen luominen vaatii suuren iskuja. Pesun jälkeen jaa hiukset osastoiksi ja kuivaa kaikki osat erikseen. Käytä pyöreää harjaa ylimääräiselle äänenvoimakkuudelle, ja olet hyvä mennä!

20 Hairstyles for Long Thin Hair

 12. Bella Thorne Hairstyle: pitkät auburn-lukot

Teini-ikäinen näyttelijä ja malli Bella Thorne näyttää säteilevältä hänen pitkät auburn-lukot. Bella tekee suurimman osan hienoista hiuksistaan ​​kerroksittain, karkeilla otsaleuksilla ja runsaalla loistoa. Saat Bella Super-suorat lukot sijoittaa korkealaatuiseen hiusten suoristukseen ja hyvään lämmönsuojausserumiin vahinkojen estämiseksi.

20 Hairstyles for Long Thin Hair

 13. Kirsten Dunst Hairstyle: Summery kerrokset

Näyttelijä Kirsten Dunst näyttää upealta pehmeältä, kesyttiseltä hiuskerrokseltaan. Me ehdottomasti rakastan hänen hiusväriäan - kirkas platinaa vaalea korostaa ja hienovarainen honey-blondi matala-valot antavat hiuksille erityisen syvän, mikä tekee siitä ihanan elinvoimainen.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_13

 14. Kate Hudson Hairstyle: Pitkät, ranta-aallot

Näyttelijä Kate Hudson roikkuu hänen allekirjoituksellaan pitkät rantavaalit vaaleat hiukset kultainen kaulakoru ja minimaalinen meikki. Hänen hiuksensa on leikattu hienoiksi kerroksiksi, joissa on höyhenetyt päät, jotka luovat erittäin pehmeitä ja romanttisia aaltoja. Kate harrastaa muutama karamelli kohokohdista hänen vaaleat hiukset, jotka antavat sille mielenkiintoisen kosketuksen.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_14

 15. Kate Bosworth Hairstyle: Keskellä erottuneita, sileitä hameja

Amerikkalainen näyttelijä ja malli Kate Bosworth näyttävät kauniilta hänen sileillä, keskellä erottuneilla hameillaan. Kate keskimmäinen jakaminen jakaa hiuksensa kahteen täysin symmetriseen osaan, jotka siististi kehystään kasvonsa. Rakastamme kuinka sileä ja koskettaa hiuksiaan - epäilemättä fantastisen anti-frizz-seerumin tulos.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_15

 16. Ashley Olsen Hairstyle: Voimakkaat vaaleat lukot

Näyttelijä ja fashionista Ashley Olsen (kaksois sisar Mary-Kate Olsenille) pitää kampauksensa yksinkertaisena laajoilla vaaleatukkaisilla lukoilla. Hänellä on suuri aalto hiuksessaan, joka kiinnittää huomiota silmiin ja suuhun, ja hänen kasvonsa ovat pehmeästi kehystämättömiä,.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_16

 17. Ashlee Simpson Hairstyle: Pitkä ja suora sivureunalla

Laulaja Ashlee Simpson pukeutuu pitkään punaisiin hiuksiinsa hienoisella sivuhaaralla. Hänellä on useita sileitä, karkeita kerroksia ja leukapituisia hiuskuvia, jotka muodostavat kasvonsa.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_17

 18. Hilary Duff Hairstyle: Lihavoitu bouffantti

Näyttelijä ja laulaja-lauluntekijä Hilary Duff näyttävät itsevarmasti ja seksikkäisiltä hiuksiltaan rohkealla bouffantilla (kampa, jossa on kupla ja muut jäävät irti). Tämän ulkoasun luomiseksi hieroa hiuksia kruunuun ennen kuin pääset sen päähän hiusneulalla. Helppo!

20 Hairstyles for Long Thin Hair_18

 19. Claire Danes Hairstyle: Seksikkäät sivuprofiilit

Homeland-näyttelijä Claire Danes näyttää upealta hiuksiltaan irti ja pyyhkäisee seksikkään sivupalkkiin. Sivuraide on imarteleva jokaisen kasvon muotoon, koska se luo kauniin ja soikeamman kasvon illuusion. Viimeistele tämä ulkoasu hohtavalla silmänräpäyksellä, tummilla ripsillä ja alastullisilla huulilla.

20 Hairstyles for Long Thin Hair_19

 20. Kaley Cuoco Hairstyle: Aallot, kerrokset ja kohokohdat

Big Bang -teoria näyttelijä Kaley Cuoco näyttää upealta hänen täydellisellä leikkauksellaan ja silmiinpistävän pimeän silmän meikkiin. Hän on löytänyt voittavan kaavan suuren kampauksen: 1. paljon kasvojen kehystyskerrokset, 2. aaltoja ylimääräiselle keholle ja 3. hiusväri, joka täydentää ihon sävyään. Näillä elementeillä ei yksinkertaisesti voi mennä vikaan!

20 Hairstyles for Long Thin Hair

Joten siellä sinulla on se - 20 Hairstyles for Long Thin Hair! Toivomme, että olet löytänyt ideoita seuraavalle kampaukselle ja että olet innostunut kokeilemaan jotain uutta.

Leave A Comment

9 + 1 =