20 Asymmetriset kampaukset

Jos aiot päivittää nykyisen kampauksen, miksi et kokeilisi epäsymmetristä kampausta? Epäsymmetriset kampaukset ovat hauskoja ja moderneja, ja ne sopivat useimpiin kasvojen muotoihin. On monta tapaa kallistaa epäsymmetristä kampausta - mennä koko matkan päähän ja valita voimakkaan epäsymmetrisen leikkauksen, kokeilla kätesi seksikkäillä sivureunoilla tai käyttää hiustasi puoli- tai matala-sivuilla - valinta on sinun! Olemme valinneet 20 Asymmetriset kampaukset innostaa teitä seuraavaan upeaan kampaukseen. Nauttia!

1. Karlie Kloss epäsymmetrinen kampaus: pitkä, aaltoileva bob

Amerikkalainen muotimalli Karlie Kloss näyttää upealta pitkällä, aaltoilevalla bobillaan. Me rakastamme hänen epätasainen, pörröityjä kiharoitaan ja sivuvaikutuksia, jotka korostavat hänen upeita sinisiä silmiään. Karlyn kiharaa varten voit käyttää hiustyynyä suurella, tynnyrillä kaarevalla raudalla kasvoillasi, jolloin toinen puoli on suhteellisen suora.

20 Asymmetrical Hairstyles_01

2. Jessica Alba epäsymmetrinen kampaus: Upeat sivusuuntaiset kiharat

 Näyttelijä Jessica Alba näyttää ilmiömäiseltä upeilta, sivuttaisilta kiharoiltaan. Sivututkimiset kampaukset ovat tällä hetkellä trendiä, ja ne ovat epäilemättä epäsymmetristen kampausten hämmästyttävämpi. Me yksinkertaisesti rakastelemme Jessin dramaattisia ombre-kihareita, jotka haalistuvat kastanjasta kesäisen blondiin - upea!

20 Asymmetrical Hairstyles_02

3. Paris Hilton epäsymmetrinen kampaus: epäsymmetrinen bob

Näyttelijä ja sosiaalinen Paris Hilton näyttää flirty ja huoleton hänen pitkä, epäsymmetrinen bob. Tämä omituinen kampaus sopii Pariisiin, kun hänen otsatukka kiinnittää huomiota poispäin neliön kasvonsa kulmista korostaen hänen kauniita sinisiä silmiäan. Kun hiukset leikataan, kysy neuvoa stylistiltä ennen kuin päättää, minkä puolen kampaasi haluat jättää kauemmin.

20 Asymmetrical Hairstyles_03

4. Vanessa Hudgens Epäsymmetrinen kampaus: Funky fishtail side palmikko 

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens näyttävät tyylikkäältä ja rennomalta funky-fishtail-puolella. Hän hallitsee no-hauskaa, "undone" ulkoasua pitämällä osat hiukset irtotavarana ja varmistamalla hänen plait hänen kaulaansa. Pajut ja punokset ovat helppo ja naisellinen tapa päivittää kampaus, joten kokeile ja löydä tyyli, joka sopii sinulle!

20 Asymmetrical Hairstyles_04

5. tammikuu Jones epäsymmetrinen kampauksen: laaja, epätasainen bob

Hullut miehet näyttelijä Jan Jones näyttää upealta hänen laaja, epätasainen bob. Tammikuu on antanut epäsymmetrisen bobin seksikäs kierteen pumppaamalla hiukset täynnä äänenvoimakkuutta ja lakaisemalla sen sivulle. Voit luoda tämän ilmeen käyttämällä äänenvoimakkuutta lisääviä hiustuotteita ja hieroa hiuksiasi rullina. Harjaa se pyöreällä harjalla ylimääräisen rungon avulla.

20 Asymmetrical Hairstyles_05

6. Anne Hathaway Epäsymmetrinen kampa: Pixie leikataan sivutangoilla

Les Miserables näyttelijä Anne Hathaway näyttää upealta hänen pitkä, partaveitsi pixie. Me rakastamme hänen swooping side-fringe ja sotkuinen, koskettaa tekstuuri hänen hiuksiaan. Jos olet päättänyt seuraavasta kampauksesta epäsymmetrisesti, kysy stylistiltasi hölynpäästäsi hiusten pehmeä ja romanttinen ilme..

20 Asymmetrical Hairstyles_06

7. Lauren Conrad Epäsymmetrinen kampaus: Loose side bun

Amerikkalainen TV-persoonallisuus ja muotisuunnittelija Lauren Conrad näyttävät säteilevältä hiuksiltaan löysästi. Sinun ei tarvitse leikata hiuksiasi käyttämästä sitä epäsymmetrisessä kampauksessa - yksinkertaisesti luovaa ja käyttää hiustasi toiselle puolelle. Lauren pitää hänen ulkonäöltään erittäin sileät hiukset, siivekäs silmäripsi ja syvät punaiset huulet - jumalallinen.

20 Asymmetrical Hairstyles_07

8. Ashley Olsen Epäsymmetrinen kampaus: Pitkä, kulmikas bob

Näyttelijä ja muotitieteilijä Ashley Olsen näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä pitkältä, kulmikas bobilta. Hänen hiuksensa on jakautunut keskelle parhaiten esittelemään hänen ärsyyntyvänsä, ja hän pukeutuu hänen takan taakse toisella puolella osoittaakseen hämmästyttävän korvakorun. Puhdista tämä tyylikäs ulkonäkö savuisilla silmillä ja nude-huulilla.

20 Asymmetrical Hairstyles_08

9. Beyonce Epäsymmetrinen kampaus: Epäyhtenäiset pituudet 

Lauluntarjoaja Beyonce on erittäin tyylikäs pitkähihainen, epätavallinen, epäsopiva pituus. Rakastamme kuinka hän on saanut suhteellisen yksinkertaisen kampauksen modernin reunan pelaten hiusten pituutta. Ylivoimaiset hiukset sijoittaa korkealaatuiseen hiusten suoristukseen ja eräiden lämpöä suojaavien hiustuotteet estämään vahinkoa.

20 Asymmetrical Hairstyles_09

10. Ashlee Simpson Epäsymmetrinen kampaus: Lyhyt, seksikäs bob

Laulaja Ashlee Simpson näyttää pehmeältä ja hienostuneelta hänen lyhyt, seksikäs bob. Tämä on hieno lyhyt epäsymmetrinen kampaus, koska se kiinnittää huomiota kasvojen keskelle ja tasapainottaa raskaan leuan. Se toimii myös hyvin hienojen hiusten kanssa, koska se antaa hiuksille hienovaraisen tekstuurin ja kehon.

20 Asymmetrical Hairstyles_10

11. Leigh Lezark Epäsymmetrinen kampaus: Pitkät epäsymmetriset lukot

Amerikkalainen DJ ja malli Leigh Lezark näyttävät silmiinpistävästi hänen pitkät, suorat epäsymmetriset lukot. Me ehdottomasti rakastan tätä hiusleikkua - terävät kulmat luovat upean kontrastin pyöristetyt leuat, tasapainottaen hänen pitkät kasvot.

20 Asymmetrical Hairstyles_11

12. Olivia Wilde Epäsymmetrinen kampaus: Tousled, uneven bob

Näyttelijä Olivia Wilde näyttää upealta hänen kiistelty, epätasainen bob. Tämä keskipitkä kampaus on hyvin imarteleva neliön kasvonsa kohdalle, koska se peittää otsansa yläkulmat, rikkoen kasvonsa "laatikon" ääriviivat. Lisää hiuksiin hiukset kirkastamaan ihoa kesällä.

20 Asymmetrical Hairstyles_12

13. Keri Hilson Epäsymmetrinen kampaus: Täysin veistetty bob

Amerikkalainen laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Keri Hilson näyttää ilmiömäiseltä täydellisestä veistoksestaan. Meidät aaltoilevat lävistys ja hänen "do" -sauvonsa sileä, ei-hiusväri-out-paikka. Tämä kampaus vaatii huomattavan määrän muotoilua, mutta "wow factor" saattaa olla vain sen arvoista erityistä tilaisuutta varten.

20 Asymmetrical Hairstyles_13

14. Ginnifer Goodwin epäsymmetrinen kampauksen: Undercut pixie

Näyttelijä Ginnifer Goodwin roikkuu jyrkässä, kaareva pixie sivusuunnassa leikatusta reunusta. Rakastamme kuinka Ginnifer on omaksunut super-lyhytkarvansa kasvavan ajan kokeilemalla uusia ja jännittäviä tyylejä. Jotta hämmästyttävä kontrasti, pidä selkä ja puoli lyhyt ja kasvattaa reunasi.

20 Asymmetrical Hairstyles_14

15. Rihanna epäsymmetrinen kampaus: Helppo, kulmikas bob

Karibian kauneus ja laulaja Rihanna näyttävät upealta hänen tyylikkäästä, kulmikas bobista. Todellinen epäsymmetrinen nyrkkeilysäkki on pitkä etupuolella ja lyhyt takana, mikä luo jyrkän kontrastin. Tämä kampaus toimii parhaiten suorilla, hienoilla hiuksilla, koska se tekee suurimman osan hiustesi luonnollisesta koostumuksesta.

20 Asymmetrical Hairstyles_15

16. Cara Delevingne Epäsymmetrinen kampaus: Punky sivusuoratut "do

Supermalli Cara Delevingne roikkuu tämän vuoden Met Gala -näyttelyssä. Rakastamme kontrastia hänen funky, kuvioitu punokset ja muut hänen tyylikäs, suorat hiukset. Viimeistele tämä vaihtoehtoinen ulkoasu tummilla, savuisilla silmillä, pörröillä korvilla ja huulilla.

20 Asymmetrical Hairstyles_16

17. Rose Byrne Epäsymmetrinen kampaus: Klassinen puoli chignon

Näyttelijä Rose Byrne näyttää hohdokas ja positiivinen hänen tyylikäs puoli chignon. Chignon on kampa, joka muistuttaa vähän pullaa, ja se on loistava valinta virallisiin tapahtumiin. Varmista chignoni sivulle hiukan modernin otteen klassiseen ja eleganttiin kampaukseen.

20 Asymmetrical Hairstyles_17

18. Maggie Gyllenhaal Epäsymmetrinen kampaus: Lyhyt, kihara bob

Näyttelijä Maggie Gyllenhaal pitää silmänsä yksinkertaisena lyhyt, kiemurteleva bob. Hänen sivusuuntautuneet kiemurtelevat pehmeästi kasvavat kasvonsa ja kiinnittävät huomiota hänen sähköisiin sinisiin silmiinsä. Maggien pehmeiden kiharoitusten käyttämiseksi käytä ohuita tynnyreitä curling-rautaa ja runsaasti hiuslakkaa.

20 Asymmetrical Hairstyles_18

19. Cheryl Cole Epäsymmetrinen kampaus: Tousled, medium bob

Englantilainen laulaja Cheryl Cole näyttää huolettomalta ja seksikkäältä hänen kiisteltyä, keskipitkästä bobista. Me rakastamme kuinka hänen hieman sotkuinen blondi lukitsee kehystää kasvonsa ja korostaa kirkkaita punaisia ​​huuliaan. Tämä on suuri epäsymmetrinen leikkaus keskipitkän pituisille hiuksille, sillä se pitää hiukset suhteellisen pitkään ja luo samalla nerokasta kontrastia.

20 Asymmetrical Hairstyles_19

20. Marion Cotillard Epäsymmetrinen kampaus: Helppo ja lyhyt

Näyttelijä Marion Cotillard näyttää upealta hänen tyylikkäästä ja lyhyestä epäsymmetrisestä bobista. Marion pitää kampauksensa yksinkertaisena ja tyylikkäässä sivureunan ja kiiltävän, terveellisen brunette-lukon kanssa.

20 Asymmetrical Hairstyles_20

Joten siellä sinulla on se - 20 Asymmetriset kampaukset, kokeillut julkkikset ja valmiina kokeilemaan. Olemme varmoja, että olet löytänyt täydellisen epäsymmetrisen kampauksen seuraavalle kampaukselle ja että rakastat uuden epäsymmetrisen kampauksen!

Leave A Comment

46 − 41 =