10 Etusivu korjaustoimenpiteitä kuiville hiuksille

Näemme niin paljon tv-mainoksia ja julisteita naisilla, jotka näyttävät pois kauniit, tyylikkäät ja kiiltävät hiukset - heittävät sen yli olkapäänsä ja hehkuvat valolla ja hehkuvat terveydelle. Jos olet jotain sellaista, olet epäilemättä istumassa siellä katselemassa niitä kateudessa ja miettinyt, kuinka tehdä hiuksesi näyttävät kovin hyvältä.

Hiusten värjäys, kihartimet, oikaisevat sileät, ankarat shampoot tai shampooing, perms, ylialtistuminen auringolle, tuulenpuhallus, saastuminen ja kloorattu vesi ovat vain muutamia niistä asioista, jotka voivat vaikuttaa hiusten kuivumiseen, häviämästä sen loistoa , tulossa hauraaksi ja lyhyesti sanottuna hiusmalliksi näyttämästäsi ja enemmän kuin Cousin It. Vain siksi, että hiukset kärsivät nyt, mutta ei kuitenkaan tarkoita sitä, että se ei vielä voi olla loistokas ja silkkinen - eikä sinun tarvitse palata takaisin tyhjälle pankkitilille sen jälkeen, kun kallis salonihoito on käynyt läpi. On paljon asioita, joita voit tehdä kotona auttaa hiustasi näyttämään upealta ja kosteutetuksi jälleen. Tutustu kymmenen parhaan home-korjaustoimenpide herättää vahingoittuneita, kuivia hiuksia ...

adec42c09bf82ecff44ca44425700f1e

1. Käytä Yön yön hoitoa

Jos sinulla on ollut kuivia hiuksia jonkin aikaa, on epäselvää, että olet jo kerännyt hoitoa. Se on hieno - se on täydellinen lähtökohta kuivien ja vahingoittuneiden hiusten elvyttämiseen, koska se auttaa lukitsemaan kosteutta ja tekemään hiukset silkkimäiseksi. Jos luet tätä artikkelia, luulen kuitenkin, että on turvallista sanoa, että normaali hoito ei riitä palauttamaan hiuksiasi kokonaan. Älä laske tätä temppua juuri silti, mutta on vielä paljon sanottavaa hyvästä vanhasta kunnosta. Oletko esimerkiksi kokeillut yön hoitoa? Ei? Siinä tapauksessa sinun pitäisi todella! Ne ovat täydellinen tapa palauttaa hiuksesi nopeasti ja yksinkertaisesti. Sinun tarvitsee vain polttaa hiuksiasi, ponnahtaa suihkukannen päälle ja mennä nukkumaan. Kun aamulla tulee yksinkertaisesti huuhtele hoitoaine ja jo sinun pitäisi huomata hiusten muutos. Se toimii, koska hoitoaineella on muutakin kuin vain pari minuuttia aikaa tehdä se taikuutta, se on yksinkertaista!

2. Egg Treatment

Epäilemättä olet kuullut jossain vaiheessa, että munat ovat erinomaisia, jotta voisit antaa sinulle terveitä, voimakkaita hiuksia - enkä tarkoita sitä, että syö niitä. Jos olet kuullut, että muna-seokset ovat hyviä hiuksille, olet ehkä ajatellut, että se on myytti, mutta vakuutan, että se ei ole. Itse asiassa se on yksi vanhimmista ja tehokkaimmista hoidoista kokeilevien hiusten olemassaolosta. Egg-seokset sopivat hiuksillesi, sillä munat ovat loistava lesitiini- ja proteiinilähde, jotka vahvistavat ja korjaa hiuksesi. Egg-seokset lisäävät hiustesi, kosteutta ja tekstuuria hiuksiin ja alkavat taistella kuivilla hiuksilla vain yhden hoidon jälkeen. On olemassa monia eri muna-seoksia, joita voit käyttää, mutta täällä suosittelen henkilökohtaisesti ...

Vatkaa 2 munaa, 11 manteliöljyä ja puolet kuppi täysrasvaista jogurttia. Sekoita seos, kunnes se muuttuu voiteiksi, hierovat seosta hiuksiin ja varmista, että saat runsaasti päänahkaa. Kun seos on vielä paikallaan, peitä hiukset pyyhellä tai suihkukannella ja unohda se noin puoli tuntia. Sitten yksinkertaisesti shampoo hiuksesi tavalliseen tapaan käyttäen lämmin vesi ja huuhtele kaikki ulos. Voila! Sinun hiukset ovat sunnuntaina ja myös tuoksuvat ihana hetkessä.

91ae7f49cad5eacd5343243560aa0e4a

3. Hot Oil -hoitoja

Hiustenhoitoalan ammattilaisilla on paljon erilaisia ​​ehdotuksia kuivan ja vahingoittuneen hiusten hoidossa, ja suurin osa heistä eroaa salonista salonkiin. Yksi asia ammattilaiset voivat sopia kuitenkin on, että kuuma öljy hoitoja ovat suuria korjata hiukset. Voit ostaa useita yli laskurin tuotteita, jotka jätät hiuksessasi 15-20 minuuttia (lue pakkauksesta lisätietoja, koska ne eroavat tuotteesta toiseen) ja huuhtele sitten. Etsi tuotteesta, joka on runsaasti luonnollisia öljyjä, kuten manteliä, maissia, kookos- tai oliiviöljyä, parhaat tulokset - nämä ovat hienoja lisäämällä ylimääräistä kiiltoa ja palauttamaan kosteus hauraisiin hiuksiin.

4. Käytä vähemmän lämpöä

Mahdollisuudet ovat, hiustenkuivaaja, suoristusaineet tai hiutaleet ovat joitain parhaita ystäviäsi, mutta luotat minulle, että hiuksesi vihaavat niitä. Ei ole väliä, kuinka hyvä hiuksille tietyn tuotteen näistä tuotteista väittää olevan, he tekevät aina enemmän haittaa kuin hyvää. Hiukset vihaavat lämpöä, ja monet meistä käyttävät sitä päivittäin tyylin hiuksillemme. Kokeile luonnollista ulkonäköä useammin ja käytä vain lämpöä hiusten muotoiluun erikoistapauksissa ja jos sinun tarvitsee vain käyttää näitä työkaluja päivittäin, niin ole järkevää siitä. Aseta puhalluskuivain alhaisemmalle kuumuudelle ja voimakkuudelle ja käännä hiutaleet ja tasaajat hieman alas. Ja mitä teet, älä harjaa hiuksiasi, kun käytät niitä, koska tämä on taattu tapa hiihduttaa hiuksiasi ja kuivata se. Kun käytät hiuksiasi lämpöä, se hieroo hiusten säikeitä samalla, kun harjaat hiuksiasi vetämällä niitä ja molemmilla päinvastaisilla vaikutuksilla on haitallisia vaikutuksia lukkoihisi. 

f4ee52f696b3abddec45675816a28c50

5. Raid Your Jääkaappi

Samanlainen kuin muna-seoksen käsittely, voit myös hyppää jääkaapin hieman majoneesia. Se saattaa kuulostaa hulluksi, mutta hiusten kerrostaminen mayossa tekee todella ihmeitä sille. Varmista, että käytät täysrasvaisia ​​mayoja ja lisää hiukset hiuksiin ja hiero sitä kevyesti, peitä se suihkulla tai pyyhkeellä, niin unohda se puolessa tunnissa, kun menet ja tee itsellesi cuppa . Kun aika on vain hypätä suihkussa ja huuhtele toukokuu ulos haalealla vedellä. Tuloksena on shinier, pehmeämpi ja terveempi hiukset.

a6c4338941063d05167fc34d05748208

6. Käytä viinietuhoa hammashoitona

On selvää, että etikka ei ole vain hieno siru - se on todella hämmästyttävä hiusten hoitoaine! Lisää vain yksi pöydän lusikka etikka hiuksillesi, kun huuhtele se parantamaan puhtautta ja loistaa, se on todella yksinkertaista. Tai voit liota hiuksesi altaan sekoitus etikkaa ja vettä ennen shampooing jos tämä kuulostaa vähemmän vaivaa sinulle. Kummassakin tapauksessa varmista, että hierotaan etikkaa päänahkaansi ja älä unohda liota juurille. Paras etikka, jota voit käyttää tähän on täysikasvuinen omenaviinietikka.

7. Mash Up Avokado ja banaani

Tämä on ylivoimaisesti suosikkihoitoani luettelossa ja mielestäni myös outo. Avokadot sisältävät runsaasti terveitä ravintoaineita, jotka ravitsevat hiustesi ja banaanit ovat hämmästyttäviä korjaamaan ja estämään split-päät, joten ne ovat täydellinen duo elvyttää vahingoittuneita hiuksia. Yksinkertaisesti sekoita yksi kypsä banaani ja yksi avokado ja lisää tl-manteliöljy ja hieronta seos päänahkaan ja peitä kaikki hiukset sen kanssa. Seoksen suojaamiseksi peitä se suihkukannella ja jätä se puoleen tunniksi tuntiin ennen kuin hypyt suihkussa ja huuhtele se perusteellisesti.

0e5e2ca225f35996bf99bc34900aa1ea

8. Siirry helposti shampoon

Epäilemättä luulet, että puhtaat hiukset ovat terveitä hiuksia, ja olet oikeassa ... siinä määrin. Mutta tiedätkö myös, että shampooing ja hiusten hiusten liiallinen pesu voi todella vahingoittaa ja kuivata hiuksesi? Myönnän, minulla ei ollut aavistusta, ennen kuin tutkin tätä artikkelia, joten luulen, että se on yleinen väärinkäsitys. Syy liian paljon shampooing voi olla huono hiuksille, että paljon shampoot ovat karkeita kemikaaleja ja puhdistusaineita niissä, jotka todella poista hiukset luonnolliset öljyt, jotka auttavat pitämään kosteutta.

Tämän välttämiseksi voit etsiä shampooja, jotka ovat hyvämpiä hiuksillesi - ne, joiden pH on 4,5 ja 6,7 ​​ovat täydellisiä - mutta parasta, mitä voit tehdä estääkseen hiusten kuivumisen, on lopettaa peseminen päivittäin. Vähennä sen pesemistä muutaman päivän välein ja viikon sisällä näet loiston ja hämmästyttävämmän luulet menettämästäsi paluuta. On syytä huomata, että myös hiuksille ei ole hyvä mennä yli 3 päivää ilman shampooed joko. Vaikka paljon shampoot ovat karvaisia, ne myös stimuloivat öljyrauhaset, jos et käytä niitä liian usein, mikä auttaa palauttamaan loistosi.

9. Hoida hiuksesi TLC: llä

On olemassa paljon yksinkertaisia ​​ja tehokkaita tapoja tehdä hiuksista terveellisempää ja kaikki alkaa kevyestä rakkaudesta ja huolenpidosta.

  • Vältä shampoita, joissa on voimakkaita kemikaaleja.
  • Etsi hiustuotteet kosteuttavia aineita, erityisesti aloe veraa.
  • Kun pese hiuksesi, hieronta sitä sormen vinkillä eikä sormesi kynsiä, koska se on hiukan hiuksissasi.
  • Harjaa hiukset kevyesti. Karkea harjaus aiheuttaa hiusten jakamisen ja katkeamisen, ellei se pääse kokonaan ulos.
  • Vain hieroa märkiä hiuksia, kampa, sillä se on hellävarainen. Jos mahdollista, vältä märkiä hiuksia harjaamalla kokonaan, koska se on halkeaa ja siksi sinun on oltava karkea, jotta se sileä uudelleen..
  • Älä ylikuorita hiuksiasi auringolle tai tuulelle. Käytä aina, kun mahdollista, hattu, kun olet kyseisissä sääolosuhteissa.

Nämä ovat yksinkertaisia ​​asioita, mutta ne tekevät suuren eron hiuksillesi. Jos kiinnität huomiota kaikkiin niihin, löydät hiustesi korjaamisen ja vähemmän alttiita vahingolle tai kuivumiselle tulevaisuudessa.

10. Ruokavalio on kaikki

Luultavasti tiedät jo, että terveellinen ruokavalio merkitsee sinulle terveellistä, mutta et ehkä ole ymmärtänyt, että terveellistä terveydentilaa. Hyvä ruokavalio voi lisätä hiuksiasi kosteutta, loistaa ja ympäröivää terveyttä ja lisäbonuksena auttaa sinua tuntemaan itsensä paremmaksi, näyttämään enemmän säteilevältä, nukkumaan hyvin ja olla terveitä ympäri vuorokauden.

Erityisesti syöminen runsaasti siemeniä ja pähkinöitä auttaa hiustesi hehkuttamaan toimittamalla sen tärkeillä omega-6-rasvahapoilla. Kun valitset, mitä syödä, etsi ruokaa C-vitamiinilla, E-vitamiinilla ja omega-3: llä, koska ne ovat hyvin hiuksille ja muillekin. Jos huomaat, että et syö tarpeeksi ruokaa näiden ainesosien kanssa, ota ehkä harkitsemaan ravintolisä lisätäksesi saantia. Hyvä ruokavalio, jossa on paljon hedelmiä ja vihanneksia, tekee ihmeitä hiuksillesi - eri vitamiineja ovat juuri sinun pitää pitää hiuksesi terveinä ja kiiltävänä.

Älä unohda juoda runsaasti vettä (8 lasillista päivässä!) Myös. Vesi auttaa karkottamaan haitallisia aineita ja myrkkyjä elimistöltä, joka voi olla huono hiuksillesi ja muullekin muullekin. Plus, vesi auttaa sinua hydratoitumaan, mikä on juuri se, mitä tarvitset torjumaan kuivia hiuksia.

847cc93be2eaf96d73ff48c7adc1d537

Jos sinulla on kuivia hiuksia tai on altis sille, jokin näistä vinkkeistä tekee ihmeitä hiuksillesi. Kaikki eivät toimi täydellisesti kaikille, joten yritä antaa muutamia mennä katsomaan, mikä toimii sinulle ja muista, että he eivät ole ihmehoitoja. Muista antaa heille pari yrittää ennen kuin heidät alennetaan kokonaan. Kuinka hyvin he työskentelevät todella riippuvat siitä, kuinka kuivaa hiuksesi alkaa. Kun hiukset ovat palaneen kiiltävään, tyylikkääseen itseensä, voit myös käyttää näitä temppuja uudestaan ​​varmistaaksesi, että se pysyy tällä tavoin. Tämä auttaa varmistamaan, että hiukset pysyvät kauniina ja näytät siltä, ​​että olisit yksi niistä hiusmalleista, joita kaikki kadehdimme niin paljon! Pidä hauskaa kokeilemassa ja älä unohda kertoa minulle, mitä hoitoja olet rakastanut tai nauttinut!

Leave A Comment

− 1 = 7