Top 100 kuumimmat miehet maailmassa 2013 osa A

Hollywood on erinomainen antaa meille naisille kuumin, seksin, halutuimmista miehistä planeetalla. Vanhemmasta herrasmieheltä nuorempiin lapsiin "swag"; siellä on mies, joka sopii jokaiseen makuun, ja kun yhä enemmän lahjakkuuksia tulee joka vuosi, on mahdotonta luetella niitä kaikkia. Voimme tietenkin antaa teille maailman parhaan joukossa vuoden 2013 parhaimmat miehet 2013 ja voimme ehdottaa, että solkiat turvavyöt, tartu itsellesi juomaan ja aseta itsesi kaukokuljetukseen ... Tämä saattaa saada höyryä!

Yritimme laittaa nämä mieltymysjärjestykseen, mutta se oli aivan liian vaikeaa, joten mikään erityinen järjestys ... .. (Viimeisenä hetkenä, aiomme näyttää kuvia maailman 100 kuumin ihmisistä!)

[ Lukea : 100 kuumin TV-näyttelijöitä 2013-2014 ]

1.       Adam Levine

1B

Adam Noah Levine syntyi 18.3.1979 LA: ssa, mikä tarkoittaa, että hänellä oli jo julkkis veren pulssi hänen suoniensa läpi. Tämä Pisces hottie tunnetaan roolistaan ​​laulajajäsenenä bändin Maroon 5 kanssa, ja siinä on upea runko. Hänen karkea, paha-poikakuva heitetään siellä surkeilla, karheilla hiuksillaan ja runsaalla "musteella", ja hänen lähes-alastomainen ampumallaan The Icons Issue of 7 Hollywood Magazine on juuri osoittanut maailmalta kuinka kuuma tämä kaveri todella on. Haluamme vain selventää, ettemme vain rakasta Adam Levineä hänen hahmolleen; me rakastamme häntä myös hänen äänensä puolesta. Olet kuullut ”Payphone” oikea?

1A

Tällä hetkellä suhteessa Victoria's Secret -malliin Behati Prinsloo hän näyttää olevan ihana näille upeille naisille. Hän on ollut vain Prinsloon kanssa kesäkuusta 2012 lähtien, mutta muutama kuukausi sitten hän tapasi toisen Victoria's Secret -mallin, Anne Vyalitsynan. Hänellä on maine siitä, että hän on jonkin verran idiootti naisille, mutta kun katsotte, että Anne rikkoi Adamin kanssa hyvin julkisesti lehdistötiedotteessa, voit ymmärtää, miksi hän tunsi tarvetta nukkua jonkun hänen ystävänsä ja kollegoidensa kanssa ....

Vuonna 2013 näet Adam Levine neljännen kauden Ääni, kiertää bändinsä Maroon 5: n kanssa, jotka ovat sanoneet, että he pelaavat yli kolmekymmentä erilaista kiertuepäivää vain neljässä kuukaudessa ja julkaisevat oman julkkis tuoksunsa! Kuka ei halua heidän miehen hajua kuin Adam Levine?!

1C

Adam Levine on myös liittynyt riveihin joidenkin monien laulajien kanssa, jotka ovat kokeillut käsiään näyttelemässä - hänet sanotaan tähtien Keira Knightlyn ja Mark Ruffalon rinnalla Voiko kappale pelastaa elämäsi??

2.       Robert Pattinson

2A

Robert Douglas Thomas Pattinson syntyi Lontoossa 13.5.1986. Houkutteleva nuori muusikko, tämä Taurus pian uskaltautui toimimaan, kunnes hän osui kultaan Cedric Diggoryn roolissa vuonna 2005 Harry Potter ja tulinen pikari. Siitä lähtien hän on lyönyt voimaa voimaa kohtaan, ja hän on kansainvälisesti tunnettu hänen roolistaan ​​Edwardin osumana Iltahämärä sarjassa, ja hänen suurien elokuvien rooliensa rinnalla hänen rakkauselämä on aina tehnyt hänet keskipisteenä.

2C

Se oli hänen "ovat ne, eikö ole?" Suhdetta Twi-tähtiä edustavasta Kristen Stewartista, joka piti hänet ensin valokeilassa. He eivät suostuneet eikä erimielisyyksiä väitteisiin vasta paljon kauemmin, ja vaikka heillä on ollut ylä- ja alamäkiä, erityisesti Kristenin väitetyllä tavalla elokuvan johtajan kanssa Lumikki ja metsästäjä, Rupert Sanders; näyttää siltä, ​​että ne ovat yhä käytössä - Anteeksi naiset!

2B

Vuonna 2013 näet R-Patzin useissa elokuvissa, jotka ovat parhaillaan tuotannossa. Hän pelaa Guy Pearcen rinnalla Kulkija, sekä pääosissa Rachel Weiszin rinnalla Kartat tähtiin. Voit myös pitää silmällä hänen musiikkinsa, jota hän näyttää tekevän alhaalla - voit katsella YouTubesta näytteitä hänen kauniista mutta syvistä äänestään.

3.       Nicholas Hoult

3A

Vain lapsi, Nicholas Hoult on ehkä paremmin tunnettu roolistaan ​​osuma-Britannian elokuvassa Pojasta. Syntynyt Berkshiressä Englannissa 7. joulukuutath, 1989, tämä Sagittarius sanotaan olevan useita elokuvia tulevana vuonna, mukaan lukien Lämpimät vartalot, yhdessä elokuvan suuren John Malkovichin ja hottie Dave Francon kanssa. Myös julkaistaan ​​lähiaikoina Jack Giant Slayer, jossa hänellä on Jackin johtava rooli Ewan McGregorin ja Stanley Tuccin rinnalla.

3B

Hoult oli mukana Silver Linings Playbook tähti Jennifer Lawrence jo jonkin aikaa, ja huhuillaan olevan "kysymys" heidän kanssaan kasvokkain ensimmäistä kertaa BAFTA: n (2013) punaisella matolla niiden jakamisen jälkeen. Ei kuitenkaan ollut tällaista draamaa, ja näyttäisi siltä, ​​että pari oli jopa kasvanut enemmän kuin eräät heidän vanhimmista näyttelijänsä ystävistä, jotka eivät näytä hoitavan samaa arvokkuutta. Sellaisena se on, se olisi söpö Lämpimät vartalot tähden on yksi - muodostavat järjestäytyneitä jonoja!

3C

4.       george Clooney

4B

Ei "Hottest Men" -luettelo olisi täydellinen ilman vanhaa hopeakalkkia, George Timothy Clooneyia, joka tuntuu olevan parhaillaan valokeilassa jonkin aikaa. Hänen rakkauselämänsä on pitänyt hänet tiedotusvälineissä yhtä paljon kuin hänen elokuvissaan - hän oli naimisissa näyttelijä Talia Balsalmin kanssa lyhyessä loitsussa 80-luvun lopulla / 90-luvun alussa, mutta siitä on sittemmin yhdistetty joukko tähtiä. Lisa Snowdon, Sarah Larson, Elisabetta Canalis ja jopa Kelly Preston ovat olleet hänen osumalistaan ​​sen jälkeen Renee Zellwegerin, Krista Allenin ja Celine Balitranin.

Syntynyt Kentuckyssä 6. toukokuutath, 1961, tämä Taurus on varmasti ollut kiireinen hullu rakkauselämä ja kiireinen kuvaamisen aikataulut. Ei vain sitä, mutta hänen poliittinen aktivismi ja paikka Yhdistyneiden Kansakuntien rauhan lähettiläinä ovat pitäneet häntä kiireisenä (ja kuumana silmissämme) ja kun hän ei tee kaikkea tätä, hän on paras ystävä kuumalle Hollywood-pariskunnalle Brad Pitt ja Angelina Jolie, ja leikkii heidän lastensa kanssa; jotain, jota hän usein yrittää tehdä.

Parhaillaan on mukana pari elokuvaa tämän ikääntyvän hottien käyttöön vuonna 2013, mukaan lukien painovoima jossa hän tähtää Sandra Bullockin rinnalla ja Muistot miehet, jossa hän tähtää koko joukon kauniita miehiä, mukaan lukien Daniel Craig ja Matt Damon ja jopa Hollywoodin kauneus Cate Blanchett.

4A

Kuten ainakin vuoden 2012 lopusta lähtien, Clooney näyttää siltä, ​​että Stacy Keibler on edelleen mukana, huolimatta siitä, että he olivat jakaneet. Entinen ammattilaiskasvattaja / malli / näyttelijä on ollut hänen kanssaan jo hieman yli vuoden ajan, ja näyttää siltä, ​​että he ovat edelleen vahvassa asemassa. Vaikka Clooney, Hollywoodin tukikelpoinen poikamies, joka voi muuttua milloin tahansa!

5.       Henry Cavill

5B

Et voi tuntea kovin paljon tälle kaverille, mutta älä huoli; voimme täyttää sinut! Henry William Dalgliesh Cavill syntyi Jerseyssä (Channel Islands) 5. toukokuuta 1983. Britit tuntevat hänet hieman paremmin roolistaan ​​Charles Brandonissa Tudors, mutta ne, jotka ovat lampun toisella puolella, kuulevat häntä pian Clark Kent-slash-Supermanin tulevasta ja tulevasta roolista uudessa 2013 -elokuvassa, Teräsmies.

5A

Joten miksi hän on kuuma? No, jokainen nainen rakastaa kaveria, jolla on brittiläinen aksentti. Ja hänen pitkä, pimeä ja komea osa Tudors on varmasti tehnyt hänelle puheen kaupungin, ja ollessa yksi 2013: n taattu HIT elokuvia varmasti ei aio estää Hollywoodin edistystä!

5C

Valitettavasti naisille siellä, Cavill on upouusi rakkaus kiinnostusta. He tekivät debyyttinsä pari Golden Globes -tapahtumissa, ja heitä on hiljattain nähty BAFTA: ssa. Kyllä, puhumme Cavillista Gina Caranon näyttelijä, kunto malli, TV-persoonallisuus ja muodostettu sekalainen kamppailulaji kuningatar. Vau, tämä tyttö kilpailee! (Ehkä jopa Supermanin!)

6.       Bradley Cooper

6B

No, naiset, olemme kaikki kuulleet Bradleyn Cooperista. Hän on kuuma, hän on vähän badass, ja hän näyttää super ihastuttava vaaleanpunainen kantaa pinnasänky ja vaaleanpunainen vaipat pussin! Oikein; tulemme tähtiin Hangover 1 ja 2!

Alunperin syntyi Pennsylvaniassa 5. tammikuutath, 1975, tämä Kauris on ollut hänen osuutensa hittielokuvista viime vuosina, ja sillä on todennäköisesti paljon tekemistä hänen hämmästyttävän ruumiinsa, voi-ei-sulamisilmansa kanssa, ja viehättävä persoonallisuus, joka voidaan selvästi nähdä kaikissa hänen rooleistaan. 2009 näki tähti ampua kuuluisuuteen osuma elokuva Krapula jossa hän soittaa Philia; yksi johtavista hahmoista. Siitä lähtien asiat ovat vähitellen parantuneet hänen viimeisimmän julkaisunsa ansiosta, Silver Linings Playbook, pääosassa vieressä Nälkäpeli starlet, Jennifer Lawrence.

Hän on ollut sidoksissa useisiin naisiin viime vuosina, alkaen lyhyt avioliitto 2006-2007 hänen näyttelijä Jennifer Esposito, Zoe Saldana ja Renee Zellweger. Kuka hän on dating tällä hetkellä on kenenkään arvaus! Ehkä hän on matkalla olemaan kuin George Clooney - Hollywoodin tukikelpoinen poikamies?

6C

Hän työskentelee kovasti tällä hetkellä, ja muutamia elokuvia asetetaan vapautettavaksi eri puolille vuodelle 2013. Aseellisesti odotettu Hangover Osa 3 on matkalla, sellaisena kuin se on Serena, jossa hän esiintyy jälleen Jennifer Lawrencein rinnalla. Hänen äskettäin (ish) jakaantui Pojasta star Nicholas Hoult, ehkä Lawrence on hänen seuraava rakkaustarina?

6A

7.       Harry Styles

ahdistaa Styles 3

Harry Edward Styles on viidesosa Britannian kuumin bändistä juuri nyt - Yksi suunta. Alun perin osuma-tv-showta X-tekijä, hänet heitettiin yhdessä neljän muun pojan kanssa show-up-ja-down-alun jälkeen, ja bändi on voittanut vahvuuteen asti ja valloitti ensin Yhdistyneen kuningaskunnan ja sitten valtiot. Tunnettu hänen husky, seksikäs ääni ja hänen levyke, kihara ruskeat hiukset, hänellä on sydämet kilpailee kaiken ikäisiä naisia, kaikkialla maailmassa.

ahdistaa Styles 1

Syntynyt 1. helmikuutast, 1994, tämä nuori Aquarius on kiinnitetty useisiin naisiin viime aikoina, ja uusin Taylor Swift, josta hän äskettäin hajosi lyhyen suhteen jälkeen. Aina herrat, hän ylisti ex-rakastajansa hänen viimeaikaisessa esityksessään vuoden 2013 Brit Awardsissa, jossa he olivat molemmat läsnä. Ennen Taylor Swiftiä oli kuitenkin linkkejä hänen ja Caroline Flackin sekä mallin Cara Delevingnen välillä. Jälkimmäinen on, että hänet nähdään hiljattain Taylor Swiftin jakamisesta lähtien. Luulen, että meidän pitäisi katsoa tätä tilaa nähdäksesi tämän nuoren tähden rakkauselämän uusimman luvun!

ahdistaa Styles 2

2013 on kuumempi kuin kuuma tähän söpöin pop-alkuun. Hazza, kuten hänet tunnetaan ystävillään, epäilemättä nostaa hänen huonoa kuvaansa lisäämällä vielä tatuointeja jo vaikuttavaan kokoelmiinsa, ja dokumentaarisella sarjalla, joka osuu hopeiseen näytöksiin nimeltä 1D3D, ei ole mitään merkkiä hänelle hidastuu milloin tahansa pian.

8.       Scott Disick

Scott Disick 2

Et voi puhua siitä, mitä on kuuma nyt mainitsematta Scott Disickä, Kourtney Kardashianin kumppania. Olet nähnyt hänet kuumissa Yhdysvaltain TV-ohjelmissa, Pidä kiinni Kardashianin kanssa, Lord Disick: Herran elämäntavat ja Kourtney & Khloe Ota Miami. Lyhyesti sanottuna hän on säännöllinen kaikissa tv-todellisuus-draamassa, jossa pääosassa ovat kauniit Kardashians.

Syntynyt 26. toukokuuta 1983, tämä Gemini ei ole aivan julkkis itsessään. Vuosien aikana on käynyt paljon keskusteluja siitä, ansaitseko hän julkkisaseman, mutta jos olet koskaan katsellut jotain Kardashian-näyttelystä, näet kuinka hilpeästi hauska hän on ja miksi hänellä on niin suuri fani seuraa! Tietenkin hänen kauniit siniset silmänsä ja romanttisen tyyliset ruskeat levykkeet varmasti lisäävät valituksen.

Scott Disick 1

Naisille on kuitenkin pettymys. Vaikuttaa siltä, ​​että Khloe ja Scott ovat onnellisina rakastuneina ja kahden lapsen kanssa, muodostavat varmasti kauneimman perheen. Voit silti saada korjauksesi vuonna 2013 - siellä on runsaasti Kardashian draamaa pysyä mukana.

9.       Mark Wahlberg

merkki Wahlberg 2

Mark Robert Michael Wahlberg on ollut monien vuosien ajan kuumimmat miesten listat ja ei näytä minkäänlaista merkkiä siitä, että he koskaan jättäisivät luettelot milloin tahansa pian. Syntynyt 5. kesäkuutath, Vuonna 1971 Gemini oli nuorin yhdeksästä lapsesta, ja hän on ollut hänen valintansa hittielokuvista vuosien varrella. Äskettäin olisit nähnyt hänet hittielokuvassa Taistelija vuonna 2010, jolloin hän tuotti sen sekä äskettäin julkaistun Tedin, joka on ollut massiivinen isku suurille lapsille ja ikääntyneille lapsille! 2013 on osoittanut paljon lupausta tämän vanhempien hottien puolesta. Useiden elokuvien sanotaan olevan tuotannossa mukaan lukien Rikkinäinen kaupunki jossa hän tuottaa jälleen, Kolme Mississippiä, Teamsterit, Lähetyssaarnaaja ja monet muut, jotka on määrä vapauttaa seuraavan parin vuoden aikana. Olisi turvallista sanoa, että tämä kaareva kuuma elokuva tähti ei näytä merkkejä hidastuvan missään vaiheessa pian.

merkki Wahlberg 1

Hän liittyi ensimmäisen kerran lapsuuden näyttelijä Soleil Moon Frye 90-luvun alussa, mutta siitä lähtien hän on mennyt naimisiin mallin - Rhea Durham. He alkoivat vuonna 2001 ja naimisiin vuonna 2009, ja heillä on neljä kaunista lasta yhdessä. Vaikuttaa siltä, ​​että nämä kaksi ovat yhä voimakkaita; harvinaisuus kaikille Holywood parrasvaloissa.

10.   Ryan gosling

Ryan Gosling 2

Kestää hetki, kun kauhumme tämän kauniin olennon yli! Ryan Gosling on mennyt voimasta viime vuosina voimakkaasti, pääosassa joistakin suurimmista ja romanttisimmista elokuvista. Siellä oli Muistikirja, mikä mahdollisti naisia ​​koko maailmassa istumaan ja aloittamaan kuuntelun. Tämä elokuva varmasti lakkauttaa sydämesi lopussa, ja jos et ole nähnyt sitä, on aika, jonka olet tehnyt!

Ryan Gosling 1

Ryan Thomas Gosling, syntynyt 12th Marraskuu 1980, on itse asiassa kanadalainen tähti, ja tämä Scorpio on ollut sidoksissa joukkoon kuumaa Hollywood-tottiea vuosien varrella. Sandra Bullock oli ensimmäinen hänen osumalistaan, jolla oli ehkä jotain tekemistä elokuvan kanssa, jonka molemmat olivat tähdellä - Murhan numerot. Rachel McAdams oli vieressä hänen luettelossaan, jonka kanssa hän näytteli lisäksi Muistikirja. Huolimatta kuvauksesta kaunis näyttelijä kuin "Rakkaus hänen elämäänsä", he rikkoivat kahden vuoden suhteen jälkeen, ja siitä lähtien hän on liittynyt toiseen näyttelijä, Kat Dennings vuonna 2009, Blake Lively vuonna 2010 ja sitten Olivia Wilde vuonna 2011. Hän ei kuitenkaan pysähtynyt siellä - hän päätti saada hänen kauniita käsiään vielä yhdellä hollywood-tähdellä - Eva Mendes ja pari ovat olleet yhdessä vuoden 2011 lopusta lähtien, eikä ole mitään merkkejä pilkkaamisesta millään vaiheella pian. Surulliset uutiset hyvät!

Ryan Gosling 3

2013 tulee olemaan yhtä kuuma kuin vuonna 2012 Ryan Goslingille. Meillä oli Maaliskuun puoliväli vuonna 2012, samoin kuin Hullu tyhmä rakkaus vuonna 2011, ja tulossa pian kuumille Hollywoodin sydämen hehku on useita elokuvia. Vain Jumala antaa anteeksi on tarkoitus julkaista tänä vuonna, missä hän tähtää yhdessä Kristen Scott Thomasin ja Tom Burken kanssa, mutta tämän todennäköisesti muutamat tytöt huutavat katsomaan Ryania valehtelevana nyrkkeily-gangsteri-tyylisessä elokuvassa. Hän on myös tähtenä Gangster Squad Sean Pennin ja Emma Stonein kanssa vielä kerran; ehkä toinen romanssi on asetettu korttien välillä hänen ja Emma Stone?

10. Chace Crawford

Chace Crawford 1

Christopher Chace Crawford, syntynyt Texasissa 18. heinäkuutath, 1985, on ehkä paremmin tunnettu roolistaan ​​USA: n osuma-ottelussa Gossip Girl kuten Nate Archibold - mies, jota monet naiset ympäri maailmaa ovat rakastuneet. Hänen kauniit siniset silmänsä ja ruskeat levykkeet eivät ole ihme, miten hän onnistui ottamaan kiinni niin monen naisen sydämistä, ja hänen huonon puolensa varmasti auttaa lisäämään vaikutuksen. Vuosi 2010 oli hottien melko huono vuosi - hänet pidätettiin marihuanan hallussapidosta.

Vuosien mittaan Chace on ollut sidoksissa useisiin naisiin, mukaan lukien huhujen aloittaminen, että hän seurasi Kelly Osbornea. Syyskuussa 2010 Kelly murskasi nämä huhut sanoen, että heidän romantiikansa vihjeet eivät olleet totta.

Chace Crawford 2

Sanottiin, että Chace liittyi malliin Jennifer Akermanin, näyttelijän Malin Akermanin sisarella, joka näytteli Watchmenissä vuoden 2010 alkupuolella. Muita naispuolisia juhlavieraanmiehiä ovat Shauna Sand ja Ashley Greene (heitä pyydettiin "tekemään" " vuonna 2009). Tyttöystävää ei kuitenkaan ole mainittu vakavasti, mutta hänen vuoden 2009 parhaimmiston kandidaatinsa listalla, johon hänet listattiin.

Vaikka ei ole olemassa tarkkoja suunnitelmia, esikaupungissa on esitys, jonka Chace on johtava rooli, nimeltään Responsible Adults - romanttinen komedia, jossa myös sanotaan olevan pääosissa Katie Holmes. Risteily, luulen, että meidän pitäisi sanoa katsomaan tätä tilaa, naiset ...

11. Tom Hardy

Top 100 kuumimmat miehet maailmassa 2013 osa A

Hyvät, voimmeko vain hetken sanoa "Mmmmmmmm!” Tämä absoluuttinen hunk on ehkä yksi kuumimmista asioista, jotka tulevat koskaan Isosta-Britanniasta! Syntynyt Edward Thomas "Tom" Hardy 15. syyskuutath, 1977, hän ampui ensin massiiviseen kuuluisuuteen, kun hänestä tuli hitti Musta Ritari nousee.

tom Hardy 1

Hänellä on ollut ylös-ja alaspäin elämä suhteellisen lyhyitä vuosiaan. Hän oli naimisissa vuonna 1999 Sarah Wardille, mutta he erosivat pian viiden vuoden kuluttua. Hänellä on ollut melko aggressiivinen kuulo aikaisemmin - hän kärsi alkoholin ja crack-kokaiinin riippuvuuksista, mutta on ollut puhdas nyt lähes kymmenen vuoden ajan. Hänellä oli kaunis poikavauva hänen silloisen tyttöystävänsä Rachael Speedin kanssa, mutta tapasi Charlotte Riley hänen kuvaamisensa aikana Take ja Wuthering Heights, hänelle ehdotetaan vuonna 2010.

tom Hardy 5

Tom Hardy on kiireinen pari vuotta tulossa - aikana 2013 ja 2014, aiot nähdä tämän hottie on melko harvat tuotannot. Mad Max: Fury Road, esimerkiksi, on tulossa pian ja Tom sanoo olevan pääosassa rinnalla niin suuri kuten Charlize Theron ja Nicholas Hoult. Voit myös nähdä hänet tulevissa elokuvissa everest ja Locke, yhtä hyvin kuin Lapsi 44 jolla on julkaisupäivä 2015.

Nyt pari kaunista kuvaa hänestä. Tiedät ... Vain koska voimme!

tom Hardy 3

tom Hardy 4

12. Justin Timberlake

Justin Timberlake 1

Jopas jotakin. Justin Timberlake. Me kaikki tiedämme, mitä tämä laulaja tulee näyttelijä on käynyt läpi elämänsä rakkautta vuosien varrella. Justin Randall Timberlake, syntynyt 31. tammikuutast, 1981, osui ensin maineeseen amerikkalaisen poikaryhmän kanssa N-Sync. Tänä aikana hän aloitti erittäin korkean profiilinsa suhteessa kaverin tähtiin Mickey Mouse Club, Britney Spears. Se oli hänen julkisen murronsa tämän suhteen vuoksi, mikä johti hänen suurimpaan nousuunsa kuuluisuuteen. Vuoden 2002 alkupuolella hän sai inspiraation, jonka hän tarvitsi kirjoittaa hyvin massiivisen kappaleensa Itke minulle joki, hänen erittäin suosittu albumi, Oikeutettu.

Justin Timberlake & Britney Spears

Koska Britney split, hän on ollut yhteydessä johonkin maailman kuumin naisten. Hän ja Cameron Diaz esimerkiksi tapasivat lasten palkintojenäyttelyssä vuonna 2003 ja vuoden 2006 lopulla / 2007 alkupuolella heidän virallisen lausumansa ilmestyi, että he olivat virallisesti rikkoneet. Tämä hajoaminen oli kuulemma alaspäin siitä, että JT: llä oli salaisuus paljaalla näyttelijä Scarlett Johannsonin kanssa.

Tammikuussa 2007 JT ja Jessica Biel olivat ilmeisesti yhdessä ja pysyivät tuolloin neljässä vuodessa, kun ne hajotettiin lyhyelle loitsulle. He menivät naimisiin lokakuussa 2012 ja näyttävät olevan iloisia koskaan sen jälkeen ...

tom Ford - Front Row - LFW F/W 2013

Älä huoli, vaikka naiset, näkisit edelleen Justinin. Hän esiintyi äskettäin Grammy-palkinnoissa uuden laulun - Puku ja solmio. Tämä viittaa meidät oikeaan suuntaan uuteen albumiin, joka julkaistaan ​​pian, mikä merkitsee paljon uutta promootiota tämän äskettäin naimisissa olevan miehen kohdalla ja lisää mahdollisuuksia nähdä hänen kauniit kasvonsa televisiossa!

Justin Timberlake 2

14. Robert Buckley

Robert buckley 1

Robert Earl Buckley, syntynyt 2ND Toukokuu 1981 Kaliforniassa, tunnetaan parhaiten roolistaan ​​hit-tv-ohjelmissa Yksi Tree Hill ja Huulipuna Jungle. Äskettäin hänelle on mainostettu olevan pääosassa uudessa näyttelyssä, joka on asetettu kärsimään arviointikarttojen yläosasta 666 Park Avenue - pidä silmäsi kuollut tytöt!

Robertilla on ollut suhteellisen menestyvä rakkauselämä jollekin niin suosittuun, ja hänen hieman karkean reunoilleen tekemä valitus on tehnyt hänelle suuren osuman naisille. Valitettavasti hän on menestynyt onnellisesti tyttöystävänsä Jena Simsin kanssa vuodesta 2011 lähtien. Jena ei ole vain näyttelijä, vaan myös kauneudenhoitaja .... Meillä ei ole mahdollisuutta!

Robert Buckley 2

Vuonna 2013 sinun pitäisi varmasti pitää silmäsi kuollut Robertille. Kuten olemme maininneet, hän tulee olemaan pääosassa uudessa näytöksessä, joka on asetettu lyömään näytöksiämme pian kutsuttuina 666 Park Avenue.

15. Bruce Willis

Bruce Willis 1

Bruce Willis on nyt hieman vanhempi, mutta sillä on silti samanlaiset hyvät lucks, jotka tekivät monista meistä girliä, jotka rakastuivat heihin näinä vuosina. Emme voineet tehdä luetteloa 2013 kuumin miehistä mainitsematta ainakin häntä - hän on ollut äskettäin erittäin kiireinen poika ja hänellä on useita uusia elokuvia tulevina vuosina!

Syntynyt 19. maaliskuutath, 1955, hänen TV-uransa aloittivat ensimmäisenä 80-luvulla. Kuitenkin siitä lähtien hän on mennyt lujasta voimaksi ja ehdottomasti teki pisteen tulla Hollywoodin suurille! Sinulla on Olla sitkeähenkinen sarjassa, jossa hän soitti John McClane, 1994-luvulla Pulp Fiction, 1998-luvulla Harmagedon, ja 2005-luvulla Syntikaupunki että todella teki hänestä erottua yksi Hollywoodin kuumimmista.

Bruce Willis 2

Monet muistavat, että Bruce oli yksi puolet Hollywoodin kerran vallanparista Demi Mooren rinnalla. He olivat naimisissa 13 vuoden ajan, ja heillä oli kolme tytärtä, mutta heidän suhteensa tuli outoa ja äkillistä loppua, eikä mitään todellista syytä ollut julkista lausuntoa siitä, että he olivat jakaneet.

Demin jälkeen Bruce oli 10 kuukautta suhteessa näyttelijä Brooke Burns, johon hän ryhtyi lyhyt loitsu. Brooke jälkeen hän meni naimisiin mallin nimeltä Emma Heming vuonna 2009, ja heillä on sittemmin ollut toinen tytär yhdessä ja näyttävät elävän uuden vanhemman unelma!

Bruce willis & Daughter

Huolimatta hänen maniaalisesta elämästään tällä hetkellä vastasyntyneen tyttären kanssa Bruce on jonkin aikaa löytänyt aikaa tehdäkseen sellaisen elokuvan, joka näyttää olevan sata elokuvaa, joka on tarkoitus julkaista vuosien 2013-2014 aikana. Toinen Die Hard on tulossa - Hyvä päivä kuolla kovaa, plus G. I. Joe: Karkotus jossa hän soittaa Channing Tatumin ja Dwayne Johnsonin rinnalla. Voimmeko saada helvetin joo! Meillä on myös Red 2 ja uusi Sin City, jotka tulevat ulos seuraavien 12 kuukauden aikana, joten meillä on runsaasti mahdollisuuksia huuhtoutua yhden Hollywoodin vanhempien kuumien miesten!

16. Russell Brand

Russell Brand 1

Russell Brand on se outo sellainen kuuma, jota et oikeasti ymmärrä, eikö? Kuitenkin jokainen rakastaa huonoja poikia ja tämä brittiläinen näyttelijä / kirjailija / koomikko, syntynyt 4. kesäkuutath, 1975, on varmasti elänyt tämän kuvan. Tunnettu siitä, että hän oli koko naaras mies, jopa hänen avioliitonsa maailman kuumin naisten kanssa ei voinut sulkea häntä. Hän meni naimisiin amerikkalaisen laulaja- ja lauluntekijän Katy Perryn kanssa vuonna 2010 näennäisesti outo-hindulais-seremoniassa. Avioliitto kesti vain 14 kuukautta, ja Brand on sittemmin liittynyt vaikuttavaan joukkoon naisia, aivan kuten aina.

Russell Brand & Katy Perry

Ei vain hän on rakastunut paha poika, Russell Brand on käsitelty joitakin melko järkyttäviä henkilökohtaisia ​​alamäkiä vuosien varrella. Itse tunnustettu seksin ja heroiinin addikti, Brand on myös nyt toipumassa alkoholi, ja kun pystyt kuvaamaan, hänen elämäntapansa sopii hyvin yhteen näiden huonojen henkilökohtaisten valintojen kanssa, liiallisella juhlimisella ja hölmöllä itsestään, jos tabloidit ovat uskotaan. Hänen on nyt raportoitu olevan puhtaita ja terveitä, johtaen henkiseen elämään, joka näyttää tehneen häntä hyvin, pääosassa monissa osuma-elokuvissa, kuten Arthur ja Hanki hänet kreikaksi.

Russell Brand 2

On olemassa muutamia elokuvia, jotka tähtävät surullisen Russell Brandin (kiitos Jumala ja hyvät naiset?). Vuodesta 2013, Paratiisi on elokuva selviytymisen jälkeen lentokone-kaatuu ja näkee Brand tähdittäen rinnalla kuumempi kuin kuuma Julianne Hough ja Holly Hunter. Hän on myös erään suuren hahmon ääni toisessa Despicable Me -elokuvassa - Halveksittava minua 2, ja pari muuta elokuvaa, jotka ovat esituotannossa, joiden sanotaan tähtien tämän brittiläisen hullun miehen. Runsaasti mahdollisuuksia saada piippaus tämän vielä yhden brittiläisen hottien kanssa!

17. Zachary Quinto

Zachary Quinto 1

Jos et pidä itsellesi a "Nörtti" niin et ehkä tiedä kuka Zachary Quinto on. Jos olet nähnyt viime vuoden 2009 elokuvasta Star Trek, tiedät tarkalleen, kenen kanssa puhumme .... Spock!

Zachary Quinto 2

Syntynyt 2. kesäkuutaND, Vuonna 1977 Quinto ei ehkä ole jokainen naiset kuppi teetä vaan niille, jotka ovat scifi-fantasiassa jonkin verran geekier-maailmassa, tämä kaveri on super söpö narttu! Valitettavasti naisille, Quinto on homo. Hän tuli ulos vuoden 2011 myöhemmässä osassa ja on suhteessa näyttelijään Jonathon Groffaan, joka on loistava näyttämö.

Zachary Quintossa tulee melko vähän vuonna 2013 - hän on edelleen pääosassa USA: n näyttelyssä Amerikkalainen Horror Story, ja hän myös pelaa Spockia pari kertaa - ensimmäiseksi Star Trek-peli, ja sitten ennustettu olevan massiivinen kalvo Star Trek into pimeyttä. On myös toinen elokuva nimeltä Kutsu joka sanotaan julkaistavan myöhemmin tulevana vuonna.

18. Ryan Kwanten

Ryan Kwanten 1

Naiset - oletko SEEN Ryan Kwanten osumalla USA: n TV-näyttelyssä True Blood? Tässä näyttelyssä hän ei ollut mikään muu kuin super kuuma, jos ei vähän aika ajoin typerää. Australian näyttelijä Ryan syntyi 28th Marraskuussa 1976 New South Walesissa ja jos olisit koskaan nähnyt Australian näyttelyä Kotiin ja pois, sinä olet tunnustanut hänet sieltä myös. Oh ja Australian GQ -lehti tekivät hänet vuoden 2010 miehelle .... Aivan kuin tarvitsimme toisen syyn rakastaa häntä, hyvät naiset?

Jousimies on ollut varhainen poika myöhässä, tekemällä joitain elokuvia, joiden ennustetaan olevan valtavia. Siellä on Badassdomin ritarit, 7500 jossa hän tähtää Amy Smartin rinnalla, Saada minua Sylvester Stallonen kanssa, Mystery Road ja Oikeanlainen väärä. Esillä on ilmeisesti muutama elokuva esituotannossa, joten hän on todellakin erittäin kiireinen poika!

Ryan Kwanten 2

Se voisi olla hänen rakkauselämä, joka pitää hänet sitoutuneena näyttelijäuralle, tai pikemminkin puutteesta. Hän on ilmeisesti hyvin toisin kuin Jason Stackhousein rooli todellisessa elämässä - hän on ollut yhteydessä muutamiin naisiin vuosien varrella, mutta näyttää siltä, ​​että hän ei useinkaan päiväkään usein, ja jos hän tekee, hän pitää hyvin lähellä rintaansa. Ehkä hän vain odottaa "se yksi".... Täällä on toivoa, tytöt!

19. Matthew Morrison

Matteus Morrison 1

Jos olet äskettäin ollut maan päällä, tiedät, kuka Matthew Morrison on kasvot, vaikka et tiedä kenellä hän oli nimen. Yksi suurimmista nimistä USA: n osumissa Vahingonilo, hän on ammuttu super-tähtiin, ja hänestä on tullut suosittu suosikki useille tyttöjen hot-men halua-listalle!

Matteus Morrison & Glee

Jatketaan edelleen jatkaa aasiasi Vahingonilo Tv-show, hän on myös sanonut tähdellä live-versio show - Vahingonilo! Live Radio City Music Hallissa vuonna 2013.

Syntynyt 30. päivänäth Lokakuu 1970, Matthew on yhtä tunnettu hänen maineestaan ​​näyttämömaailmassa kuin hän on Vahingonilo osoittaa, ja hän on jopa allekirjoittanut etiketti, jonka omistaa Adam Levine (listan numero 1 ja amerikkalaisen bändin osuma Maroon 5) - 222 tietueet.

Matteus Morrison 3

Matthew Morrison on tällä hetkellä yksin (järkytys kauhua!), Kun hänen suhteensa kollegamme näyttelijä Chrishell Stause päättyi vuonna 2007. He olivat sitoutuneet lyhyen loitsu ja suhde näytti loppuvan erittäin äkillisesti. Hän on edelleen tyttöjen markkinoilla - hyviä uutisia meille!

20. Chris Brown

Chris Brown 1

Voi Chris Brown .... kaikilla on mielipide tästä kaverista! Et voi puhua Chrisista mainitsematta ainakin Rihannaa - on vain järkevää aloittaa tarinamme tällä kauniilla laulajalla!

He tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2005, mutta vasta vuonna 2008 he alkoivat aloittaa oikea suhde. Heillä oli sellainen ihastuttava suhde vuoteen 2009 asti, jossa kaikki meni hyvin väärin. Suuri väite muuttui tapauksesta, joka näytti olevan fyysinen väärinkäyttö - Chris Brown on ilmeisesti hyökännyt Rihannalle. Pitkä ja monimutkainen oikeudenkäynti oli, mutta näyttää siltä, ​​että asiat ovat kääntyneet parempaan - Chris Brown lajitteli toimintansa (huolimatta siitä, että heitä vastaan ​​on ollut kesäkuussa 2012 kamppailu Drake-klubissa, jossa 8 henkilöä loukkaantui ja sitten taas tammikuussa 2013, kun hänet jälleen kerran ilmeisesti joutui törmäämään Frank Oceanin kanssa jotain pieneen paikkaan kuin parkkipaikka!) ja juuri äskettäin (tammikuu 2013) Rihanna ja Chris julistivat heidän rakkautensa joka toinen kerran; että he olivat yhdessä.

Chris Brown & Rihanna

Et voi kieltää, että tämä laulaja / tanssi / lauluntekijä on kuuma kamaa, hänen kauniin valkean hymynsä, hänen swaginsa ja hämmästyttävän tanssinsa liikkuessa. Hänelle on ilmoitettu olevan uusi albumi julkaistavaksi vuodelle 2013, ja hänen tanssikappaleensa ovat saattaneet lyödä klubeja kesäkuukausina. Pidämme sormemme ristissä, että asiat toimivat tällä kertaa Chrisin ja Rihannan välillä ....

 21. Hugh Jackman

Hugh Jackman 1

Ison-Britannian vanhempien kanssa, jotka ovat syntyneet Australiassa, Hugh Jackmanista on tullut suosittu suosikki naisten kanssa viime vuosina. Syntynyt 12. lokakuuta 1968, Hugh ampui massiiviseen mainettaan, kun hän oli Wolverinen osana hit-elokuvissa X-Men. Van Helsingin pääosassa ei tietenkään ole loukkaantunut hänen tähtihameensa kovin paljon, ja Real Steel ja Les Miserables auttoivat varmasti rakentamaan melko vaikuttavan fanikannan. Hän on vanha koulu komea - pitkä, tumma, hiukset, lihakset ja hieman vanhemmat. Vain hämmästys tällä kuumalla Hollywood-näyttelijällä on monta pulssia kilpaillen ja tällaisella kuvilla tuskin yllättävää:

Hugh Jackman 2

Valitettavasti meille pining hyvät, Hugh Jackman on pitkäaikainen perheenjäsen. Vuonna 1996 hän meni naimisiin Deborra-Lee Furnessin kanssa, ja he ottivat käyttöön kaksi lasta sen jälkeen, kun he olivat kärsineet kahta hyvin surullista keskenmenoa. Se, että hän on perheenjäsen, vain tekee meistä rakastaa häntä enemmän, oikein naiset?

Hyvä uutinen on se, että Hugh on pääosassa melko harvoista elokuvista, jotka tulevat esille vuoden 2013 aikana - Elokuva 43 näkee Hughin pääosassa joitain vakavia Hollywood-upeita, kuten Kristen Bell, Halle Berry, Emma Stone, Uma Thurman, Richard Gere, Kate Winslet ja jopa Johnny Knoxville. Luettelossa ei ole myöskään loppua - tässä elokuvassa on joitain vakavia tähtiä!

2013 näkyy myös Hugh Jackmanin pääosassa Wolverine uudelleen elokuvassa Ahma. vangit on toinen 2013-elokuva Hughille, ja hän tulee esiintymään Jake Gyllenhaalin, Terrence Howardin ja Mario Bellon rinnalla. Paljon Hugh-karkkia saapuu naisille!

22. Josh Hutcherson

Josh Hutcherson 1

Useimmat meistä tietävät kentucky-syntynyt Josh Hutcherson alkaen Nälkäpelit elokuva, jossa hän lyhyt super-tähtiin. Saatat myös olla tunnustanut hänet sisään Sillan Terabithiaan tai Matka Maan keskustaan. Se voi olla jopa Cirque du Freak: Vampirin avustaja se sai ensin silmäsi. Mitä tahansa, et voi kieltää - Josh Hutcherson on oikeastaan ​​aika söpö!

Hänen rakkauselämä on ollut hiljaista Hollywoodin supertähdelle, ja vaikka Josh ja Vanessa Hudgens päiväsivät lyhyesti, he ovat nyt enemmän kuin hyviä ystäviä kuin suhteessa, ja heitä usein sanotaan sanomalla, että he ovat pysyneet erittäin hyviksi ystäviksi sen hajoamisen jälkeen . Siitä lähtien on ollut hyvin vähän huhuja hänen rakkauselämästään, mikä on meille hyvä uutinen, koska tämä tarkoittaa mahdollisesti sitä, että hän on yksin!

2013 on Joshille erittäin hyvä vuosi. Odotetaan innokkaasti Nälkäpeli: Vihan liekit. Tämä sarja elokuvia on asetettu seuraavaksi "Iltahämärä" ja rahaa ja julkisuutta kuin ensimmäinen elokuva rullattu ylös, voit nähdä sen otsikon juuri siinä suunnassa.

Josh Hutcherson 3

Se ei ole kaikki Josh on kuitenkin jopa; on olemassa muutamia muita elokuvia, jotka on tarkoitus julkaista vuonna 2013, jotka ovat arvoisia mainitsemisesta.

Eeppinen on animoitu elokuva samoista ihmisistä, jotka ovat luoneet Jääkausi ja Rio ja nähdään Josh soittaa Nodin ääntä. Tässä elokuvassa on muutama julkkis nimi - Beyonce on menossa yhdessä Pitbullin, Steven Tylerin, Jason Sudeikisin, Colin Farrellin ja monien muiden kanssa.

Josh Hutcherson, Nylon Guys, October 1, 2009

23. Justin Bieber

Justin Bieber 1

Tämä nimi tulee aiheuttamaan keskustelun, se on varmaa. Jotkut ihmiset ajattelevat, että hän kuuluu numero yksi paikka, kun taas toiset eivät usko hänen pitäisi olla tämän lainkaan. Justin Bieber on kuin Marmite - joko rakastat häntä tai vihaat häntä niin niille teistä, jotka vihaavat häntä, olen pahoillani, että sinun piti nähdä hänet täällä, koska rakastan häntä! Rakastan myös Marmitea.

Justin Bieber on niin kuuma, koska hän on lahjakas - kaikki mitä hän on kättänyt, hän on onnistunut - hän voi tanssia, hän voi laulaa, hän voi kirjoittaa kappaleita, hän voi toimia ja ..... * rumpu roll please* ... .. hän voi ratkaista Rubix Cube. Hän on älykäs!

Justin on seurustellut Selena Gomezia jonkin aikaa. Heidät havaittiin ensimmäisen kerran helmikuussa 2011, mutta he eivät virallisesti myöntäneet, että he olivat pari kuukautta myöhemmin. He rikkoivat lyhyen loitsun (marraskuu 2012) sen jälkeen, kun oli ilmoitettu olleen kaksi vuotta dating, ja heillä oli heidän kohtuullinen osuus suhteesta vaikeuksiin. Justin oli ilmoitettu olevan isä vauva tuulettimen kanssa, mutta kaikki osoittautui valtava, hullu julkisuus temppu, ja todistettiin, että Justin ei ollut isä. He ovat sittemmin tulleet takaisin yhteen, mutta vain tammikuussa 2013 he olivat ilmeisesti rikkoutuneet uudelleen.

Justin Bieber & Selena Gomez

Huolimatta puhtaasta kuvastaan ​​Justin Bieber on hieman huono asia. Hän on aina joutumassa vaikeuksiin, kun hänet valitaan valokuvaajille ja menee vähän pähkinöitä paparazziin. Hän on myös ollut vaikeuksissa vauhdissa hänen räikeissä, nopeissa autoissaan sanomalla, että hän yritti menettää valokuvaajia.

Justin Bieber 2

2013 jatkuu Justin jatkaa hänen kanssaan ”Believe” kiertue, ja olen varma, lisää paparazzi hulluutta kuin aina. Meidän pitäisi katsoa tätä tilaa niin pitkälle kuin hänen suhteensa asema on huolissaan vaikka ... Justin - me tiedämme muutamia naisia, jotka haluaisivat saada sinut, jos te DO DO hajoamaan hyvää!

Justin Bieber 4

24. James Franco

James Franco 2

James Edward Franco, syntynyt Kaliforniassa 19. huhtikuuta 1978, on yksi uusimmista kuuma näytöksistä ja hän on ollut erittäin kiireinen poika viime aikoina! Lista hänen nimityksestään julkaistavista elokuvista vuonna 2013 on hämmästyttävää ja ehdottomasti palkitsee tämän söpön näyttelijän paikan Hottest 100 Guys -pelissä vuodelle 2013.

Useimmat meistä muistavat James Francoa osumasta TV-ohjelmasta Friikit ja nörtit. Muille se voisi olla jokin seuraavista palkittavista elokuvista - 127 Tuntia, Ananas Express, Apinoiden Planetin nousu, tai jopa Spider-Man trilogia. Yksi asia on varma ja se on se, että hän tulee pitämään ne naiset kerjäämään lisää! Hän oli edes Gucciin uuden urospuolisen tuoksun kasvot vuonna 2008, niin että vain todistaa, kuinka oikein olemme!

Franco rakkauselämä näyttää olevan melko hiljainen verrattuna muihin Hollywoodin hotties siellä. Hän tapasi näyttelijänsä viisi vuotta - Marla Sokoloff, ja sen jälkeen hän oli sidoksissa Ahna O'Reillyyn jonkin aikaa, mutta heidät irtautuivat vuoden 2011 puolivälissä ja hän ei ole oikeastaan ​​urheiluttanut muita rakkaussuhteita sitten. Tämä merkitsee sitä, että uskomme naisia; että hän voisi vielä olla markkinoilla! Iloisia uutisia ympäri!

James Franco 1

Hän on ollut vähän kiireinen poika äskettäin, ja hänellä on useita elokuvia, jotka tulevat ulos vuonna 2013 - hän soittaa Hugh Hefnerin, kuninkaiden kuninkaana Lovelace, pian ulos, samoin kuin Oz Suuri ja Tehokas, Jumalan lapsi, Kotirintama, Tämä on loppu, musta koira, punainen koira ja jopa muutamia elokuvia päästetään julkaisemaan myös vuonna 2014! On turvallista sanoa, että hänen rakkauselämässään on otettu takapenkki, koska hän on ehkä keskittynyt hänen elokuva-uraansa?

25. Tim McGraw

Tim McGraw 1

En tiedä, jos olet cowboy-fani, mutta täällä Herinterest.comissa emme varmasti pysty hallitsemaan kaikkiaan 100 kuumaa miestä vuodelle 2013, emmekä mainitse tätä kuumaa maalaus-cowboyia! Samuel Timothy Smith, AKA Tim McGraw, syntynyt 1. toukokuutast, Vuodesta 1967 lähtien on ollut vakavia maajoukkuuksia vuosien varrella (hän ​​on myynyt yli 40 miljoonaa albumia), joten hänestä on yksi menestyksekkäimmistä taiteilijoista. Hän on voittanut palkintoja (mukaan lukien kolme Grammyä), varastanut naisten sydämet kaikkialla maailmassa ja on jopa menestynyt näyttelijän maailmaan ajoittain, pääosassa elokuvissa, kuten Neljä joulua, sokea puoli ja Perjantai-iltaisin.

Valitettavasti meille cowboy-lovin 'naiset, ihana Tim McGraw on onnellisesti naimisissa maanmiehen laulaja Faith Hill ja heillä ei ole mitään merkkejä murtaa milloin pian. Kuitenkin niille teistä, jotka ovat faneja tämän musiikillisen legenda, tässä on vähän silmä-candy pitää sinut menossa:

Tim McGraw 2

Joten naiset, olemme päätyneet ensimmäiseen osaan 4-osaisen osan Top 100 kuumin miesten maailmassa 2013! Pidä silmäsi kuollut seuraavalle osalle - osa B, ja voit katsoa Herinterestin ympärillä muitakin artikkeleitamme! Lupaamme, että osassa B tulee paljon enemmän silmänräpäyksiä!

Kuvat on rakastettu Pinterest.com & Weheartit.com:sta! Niin paljon silmä-karkkia!

Leave A Comment

− 3 = 6