Top 10 suosituinta tanssijaa kaiken aikaa

Monien vuosien ajan tanssia on tiedetty olevan yksi ilmeikäs taiteen kauneimmista muodoista, vaikka tyylit ovat varmasti muuttuneet vuosien varrella. Niin monia erilaisia ​​tyylejä ja tyyppejä, jotka ovat moderneja tansseja koskettaa, balettia jazziin ja käytännöllisesti katsoen jotain muuta, mitä voisit ajatella - Latino, breakdancing, street dancing ja paljon muuta, tanssilla on tapa puhua numerot, niin ettei kukaan muu viestintätapa voisi.

Nämä suosituimmat 10 suosituinta tanssijaa ovat kaikki tanssityylin päälliköt ja muutamia muita. Toivottavasti nautit, mutta kuten aina, ilmoita meille vain tämän viestin huomautuksissa, jos sinusta tuntuu, että joku olisi lisättävä luetteloon.

1 - Martha Graham

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 1

Lähde: Pinterest

Yli 150 erilaista teosta, jotka luotiin hänen uransa aikana, ei olisi kohtuutonta yhtyä väittämään, että Martha Graham on "Modern Dance-tytär". Hänen siirtymänsä ja koreografiset kappaleensa ovat muuttaneet tapaa, jolla ihmiset ajattelevat tanssista, astuessaan syrjään perinteisimmistä vaiheista, jotka yleensä liittyivät balettiin, ja tuotti ilmaisumuotoa, joka ei ollut vain ekspressiivinen vaan myös kertonut koskettavan tarinan.

Jos 150 valmistuneesta teosta ei riitä, Martha Graham voi ylpeillä paljon enemmän. Hän oli ensimmäinen tanssija koskaan esiintymässä Valkoisessa talossa, ja hänen tanssimuuttojaan rakastettiin, rakastettiin ja toistettiin eri muodoissa, kaikissa modernin tanssityylin tavoin.

2 - Rudolf Nureyev

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 2

Lähde: Pinterest

Tämä loistava tanssija kuoli avioliittoon liittyneistä komplikaatioista vuonna 1993, vain 54-vuotiaana, mutta ennen sitä hänet tunnettiin varmasti yhtenä lahjakkaimmista ja erikoisimmista tanssijoista ympäri maailmaa. Syntynyt Neuvostoliitossa ja junassa kaikkiin paikkoihin hänen äitinsä otti hänet ensin tanssimaan, ottaessaan hänet ja sisarensa näkemään baletin, jonka hän sitten rakastui. Hänen rakkautensa ja intohimpansa rohkaistui nuorena, ja hän tuli tanssikouluun paljon toisten opiskelijoiden odotettua myöhemmin, lähinnä toisen maailmansodan aiheuttamien häiriöiden vuoksi, mutta se ei estänyt häntä lainkaan. Hänestä tuli Pariisin oopperapallon ohjaaja kolmeksi vuodeksi, ja hän oli myös saman baletin pääkreogiografi. Hänelle annettiin myös lempinimi, "Tanssin Herra", koska hänellä oli hieno tanssityyli.

3 - Gene Kelly

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 3

Lähde: Pinterest

Et todellakaan voi puhua kaikkien aikojen suurimmista tanssijoista ilman erityistä mainintaa Gene Kellylle. Hänen nimensä räjähti Hollywoodin musikaalin ihanan ikäisenä, joka tunnetaan paitsi tanssin lisäksi myös innovatiivisesta muotoilustaan ​​ja koreografiastaan. Sekoitus erilaisia ​​tansseja. Gene käytti askeleita ja liikkeitä hanasta ja modernista tanssista, baletin, tanssisalin ja muiden rinnalla, mikä loi melkein hybridi-lähestymistavan ekspressiiviseen taiteeseen.

Hänen tyylinsä kopioitiin melkein yhtä paljon kuin hänen tanssimuutokset, Gene Kelly johti muiden taiteilijoiden tapaan soittaa musiikin ja koreografian avulla. Niin paljon, että Michael Jackson oli yksi nykytaiteilijoista kunnioittamaan häntä. Se oli mokkanahka ja valkoinen-sukat yhdistelmä, joka teki merkin toiselle maailman suurimmista tanssijoista, ja Michael kiihdyttää ulkoasua "Off the Wall".

4 - Michael Jackson

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 4

Lähde: Pinterest

Itse asiassa, kun olemme Michael Jacksonin aiheena, meidän pitäisi luultavasti lisätä hänelle luetteloon myös taiteilija, joka tunnetaan innovatiivisuudesta useammalla kuin yhdellä.

Modernin musiikin, muodin, tanssin ja niin paljon enemmän rajoja, Michaelin tyyli on kopioinut tuhansia muita taiteilijoita kaikkialta maailmasta. Usher, Justin Bieber ja Justin Timberlake ovat kaikki ilmaisseet tämän musiikillisen ihmeen inspiraationsa, ja hänet tunnetaan kaikkien aikojen suurimmista tanssijoista. Hän on yksi kaikkien aikojen suurimmista musiikkitaiteilijoista.

5 - Madhuri Dixit

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 5

Lähde: Pinterest

Tämä 50-vuotias on kuuluisa ympäri maailmaa, ei vain tanssitaitojaan vaan myös näyttelytekniikkaansa, ja hän on palkinto ja ehdokkuus todistaa sen. Hindin elokuvateollisuudessa hänet tunnetaan suurimmaksi osaksi hindin elokuvateollisuudessa, ja hänet on nimitetty Fanfaresin parhaaksi näyttelijäpalkinnoksi 14 kertaa, neljällä voitolla aina vyön alla, toisella "Best Supporting Actress" -palkinnolla ja toisella erikoispalkinnolla.

Tietenkin kaikki tämä lahjakkuus tarvitsee mennä jonnekin, ja hän siirtyi melko monista elokuvista ja tanssinrooleista, jotta he voisivat käyttää arvostelukykyä. On ollut neljä vuodenaikaa osuma-lahjakkuuksien näytöissä, ja hän myös liittyy itseään lavalla tuotannossa paljon. Tietenkin se on kauniin vaimon ja äidin rinnalla. Näyttää siltä, ​​että hänellä on todella kaikki.

6 - Ginger Rogers & Fred Astaire

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 6

Lähde: Pinterest

Tiedämme, että ei ole tavallista ponnahtaa kaksi ihmistä yhteen, mutta yhdessä nämä kaksi tanssijaa olivat todella merkittäviä yhdessä. Hänet ilmeisesti sanottiin tuovan seksuaalivahvistusta, kun hän osti kauhea viehätysvoimaa, ja yhdessä he antoivat satoja ja tuhansia amerikkalaisia ​​näkemään hymyillen suuren masennuksen iässä. Aikoina, jolloin tanssi ei ollut yleistä, he tekivät sen helpommaksi ja houkuttelevammaksi massoille, ehkä edes johtaen tietä tänne katsomaan samalla tavoin kuin katsomme sitä tänään.

7 - Joaquín Cortés

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 7

Lähde: Pinterest

48-vuotias espanjalainen tanssija, Joaquín Cortés, tunnetaan paitsi balettitanssista, myös flamenco-tanssista, ja tanssija, joka näytti erittäin kiinnostuneena taiteesta hyvin varhaisesta iästä alkaen. Hänet hyväksyttiin, ja sitten matkusti maailmaan Espanjan kansallisbaletilla, ja hänestä tuli myös tärkein, soolo-esiintyjä myös tämän seikkailun aikana. Kauan sitten hän loi ensimmäisen kansainvälisen kiertueensa, antaen hänelle täyden valvonnan näyttelyn ja tanssin kaikilla osa-alueilla, antaen hänelle kiertää ja kääntää espanjalaisia ​​juuriaan klassisten balettityylien rinnalla.

8 - Mikhail Baryshnikov

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 8

Lähde: Pinterest

Jopa ne, jotka eivät tunne tanssia, tuntuvat tietävän kuka tämä mies on - Mikhail Baryshnikov. Unohdamme vain sen, että hän kerran oli Carrie Bradshawin rakastaja Sex and the Cityissa ja keskittynyt tanssivaurioonsa, hänen nuorekas ja nuorekas ulkonäkö auttoi hänen tanssitaidossaan, balettia lähinnä mutta toisinaan huipentui muille alueille. Monet tietävät, että tämä mies on yksi kaikkien aikojen suurimmista balettitanssijoista, mutta keskustelemme siitä paljon.

9 - Eleanor Powell

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 9

Lähde: Pinterest

Toinen näyttelijä ja tanssija Eleanor Powell asui vuosina 1912-1982 ja ehdottomasti nimeä itselleen tanssimaailmassa, se on varmaa. Itse asiassa se oli kolmekymmentä ja neljäkymmentä, että hän nousi kuuluisuuteen, tunnetaan suurista musiikillisista elokuvista, ja hänen upeita soittolappaleistaan. Kun hän oli kuuden vuoden ikäinen, hän aloitti tanssin, baletti aloittaa, ennen kuin lähdetään kokeilemaan vedet muilla tyylillä. Hän oli yökerho tanssi ennen kuin hän oli jopa teini-ikäinen, ja vain 16-vuotiaana hän oppi tap-dancingin taidetta,.

Aivan samoin kuin muutamia muita tässä luettelossa, Eleanor Powell tunnettiin hänen työnsä aikana "Golden Age of Hollywood", voimakkaasti tyydyttyneitä musiikillisia numeroita, ja oli jopa luokiteltu olevan yksi johtavista tähdistä (tanssia) MGM tällä hetkellä. Jotkut jopa menivät niin pitkälle kuin sanoa, että ainoa henkilö, joka voisi lähentyä tanssivan lahjakkuutensa, oli Fred Astaire.

10 - Hrithik Roshan

ylin 10 Most Popular Dancers of All Time 10

Lähde: Pinterest

Hrithik Roshan on myös tunnettu Bollywoodin parhaista tanssijoista, jos ei parasta. Hänet on usein kysytty tämän lahjakkuuden takia, ja häntä pidetään Intian parhaiten palkattujen toimijoiden joukossa, jotain, jota on tietysti helpotettu tekemällä läheistä yhteistyötä hänen isänsä, elokuvantekijän, Rakesh Roshanin.

Leave A Comment

90 − 86 =