Top 10 poikabändiä 90-luvulta

Oikeat tytöt, on aika omistaa ja myöntää - me kaikki rakastamme hyvää poikabändiä, eikö niin? Ne klassiset balladit, joilla on oh-so-clever avain muuttuvat keskellä sitä, että lamaiset hiukset ja kauhean koreografiat liikkuu. Koko juusto-tekijä on koko syy, jota me rakastamme, ja uusilla ja tulevilla poikaryhmillä, kuten One Directionilla, jotka ovat siirtyneet siitä, mistä toiselle tasolle, A1, Hanson ja 911 tyydyttävät musiikkiteollisuuden, juusto-tekijä on kirjaimellisesti katon läpi!

On aika laittaa hiustesi hirvittävän neonvärisiin hiustenpoistoon, löytää kirkkaimmat jalka-lämmittimet, ansaita kaikkein päivä-glo tutu ja ottaa askel taaksepäin, jotta nautit herkut 90-luvun parhaista 10 pojista. pöytä…

1 - Ota se

Viisi poikaa Manchesterissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa kokoontui yhteen ja muodosti yhden suurimmista poikiryhmistä koskaan tulemaan Yhdistyneestä kuningaskunnasta! Robbie Williams lähti ryhmästä Gary Barlow, Jason Orange, Robbie Williams, Mark Owen ja Howard Donald olivat Take That ja koko maailma hajosi, kun vain viisi vuotta sen jälkeen, kun he osuivat otsikoihin.

ylin 10 Boybands from the 90’s_01

Heillä on ollut 28 top 40 singleä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, 12 numeroa 1, 17 top 5 singleä, seitsemän numero yksi albumi ... He olivat todella ihailleet, jätetään se, että!

Valitettavasti he ovat nyt kolmikko, jossa vain Gary Barlow, Howard Donald ja Mark Own vasemmistuvat mutta julkaisevat edelleen levyjä ja pääsevät kaavioiden kärkeen! Plus, he ovat vain lämpimästi ikäisiä, eikö olekin?

2 - Backstreet Boys

Yksi suurimmista boybands in MAAILMAN, Backstreet Boys tai BSB olivat yhdistyneitä rakastettavaa viittä ladasta, jotka kirjaimellisesti ottivat maailman myrskyn. A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson ja Brian Littrell muodostavat Florida-luodun poikaryhmän, ja heidän debyyttialbuminsa ampui heitä tunnetuksi vuonna 1996.

ylin 10 Boybands from the 90’s_02

Jälkeenpäin kahdeksan albumia, yksitoista matkaa ja koko ryhmän jäsenten lähtemistä (ja myöhemmin palaamista), he ovat sen jälkeen julkaisseet dokumenttielokuvan ja saaneet itsensä Hollywoodin Walk of Famen tähdeksi, ja heillä oli jopa päivä nimeltä niiden jälkeen Yhdysvalloissa!

3 - Westlife

Irlannin kruunaajat Westlife oli välitön osuma naisten kanssa, ja he olivat terveellistä poikaryhmää, joka jokainen tyttö unelmoi kokoontua ennen kuin asiat kääntyivät dramaattiseen kääntymään pahimman ...

ylin 10 Boybands from the 90’s_03

Kian Egan, Mark Feehily, Shane Filan, Nicky Byrne ja Brian McFadden olivat viidestä pojasta, jotka alkoivat poikabändissä. Brian hyppäsi alusta ensimmäisen kerran maaliskuussa 2004 huolimatta siitä, että he myyvät yli 50 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja he saivat itselleen suurenmoisen 14 numeron vain Iso-Britanniassa. On surullista, mutta totta, että he eivät koskaan murtautuneet Yhdysvaltojen markkinoille, mutta jos et ole koskaan kuullut niistä, varmasti kuuntele - se on puhdasta romanttista juustoa parhaimmillaan!

4 - Sync

Ah, pojat sisään NSYNC oli haaveileva, vai ei? Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Justin Timberlake, JC Chassez ja Lance Bass muodostettiin poikaryhmään vuonna 1995 Orlando, Florida. Usko tai älä entisen johtajansa kanssa kiistellyn toisen kiistan jälkeen toisen albuminsa nimeltä No Strings Attached, joka on myyty yli miljoona kappaletta vain yhdellä 24 tunnin ajalla, ja sen ensimmäisellä myynnin viikko-osalla lähti lähes kaksi ja puoli miljoonaa kappaletta hyllyt.

ylin 10 Boybands from the 90’s_04

Keväällä 2002 he ottivat tauon musiikkiteollisuudesta ja jatkoivat muita asioita, eikä heitä koskaan tullut takaisin yhteen. Vuoden 2006 puolivälissä heidän verkkosivujensa katosivat, ja melkein vuosi myöhemmin vain yksi bändin jäsenistä (Lance Bass) myönsivät, että he olivat todella jakautuneet ryhmänä eivätkä enää työskentele yhdessä.

5 - Boyzone

Takaisin Iso-Britanniaan ja toinen irlantilainen poikaryhmä - Boyzone olivat Westlannin alkuperäiskansat, jos se on järkevää? Tällä kertaa meillä on itsemme vielä viisi, ja he ovat tulleet muotoon Shane Lynch, Ronan Keating, Michael Graham, Keith Duffy ja Stephen Gately.

ylin 10 Boybands from the 90’s_05

Niiden hihnojen alla, joiden hihnat olivat hitaita, asiat menivät hyvin pitkälti näille kroonereille. Heillä oli hihnoja hihojen alla, ja vauvan kasvot yhdistettynä Ronanin syvän irlantilaisen laulun ääneen kirjaimellisesti naiset söivät.

He jakautuivat vuonna 1999, heillä oli lyhyt lupaus takaisin vuonna 2007 ja valitettavasti vuonna 2005 miljoonat tytöt ja pojat ympäri maailmaa irrotettiin, kun ilmoitettiin, että Stephen Gately oli surullisesti kuollut samalla lomalla kumppaninsa kanssa . Se oli ehdottomasti surullinen hetki poikabändeille.

6 - LFO

Kolme ihmisryhmää, josta tulemme amerikkalaisten taiteilijoiden LFO kanssa. Devin Lima, Brian Gillis, Brad Fischetti ja Rich Cronin ovat kaikki olleet bändin jäseniä jossain vaiheessa, vaikka valitettavasti Rich Cronin kuoli vuonna 2010 ilkeä ja pitkä taistelu leukemian.

ylin 10 Boybands from the 90’s_06

Ensimmäinen Gillis lähti, sitten Lima saapui, ja he jakautuivat jonkin aikaa vuosina 2000-2002, oli kokoontuminen ja sitten toinen jakaminen, ja sitten Rich Cronin kuoli niin todella, heillä ei ole ollut hyvää aikaa asioista. Tästä huolimatta he saivat itselleen 5 miljoonaa myyntiä maailmanlaajuisesti!

7 - 5ive

Takaisin Englantiin taas ja tällä kertaa tuomme sinulle lontoolaisen poikaryhmän, jolla on badass reuna ja asenne otteluun - 5ive. Abz Love, Jason "J" Brown, Scott Robinson, Ritchie Neville ja Sean Conlon olivat viime aikoina yrittäneet saada ryhmä takaisin yhteen Ison-Britannian tv-näyttelyyn The Big Reunion mutta J kieltäytyi osallistumasta. Opimme myös, että Abzilla oli melko ikävä taistelu huumeiden ja alkoholin kanssa ja melko paljon menetti kaiken. Voi ja kuka voisi unohtaa kuuluisan suhdetta toverisen Iso-Britannian tähtien Billie Piperin ja Ritchien välillä?!

ylin 10 Boybands from the 90’s_07

Myydessään yli kaksikymmentä miljoonaa asiakirjaa ympäri maailmaa, he jakautuivat vuonna 2001 ja vaikka kolme yritteli saada takaisin yhteen, näyttäisi siltä, ​​että alkuperäinen kipinä poikaryhmä oli mennyt.

8 - 98 astetta

Nämä kaverit alkoivat Kaliforniassa vuonna 1996 ja koostuivat neljästä lauluntekijästä - veljekset Nick ja Drew Lachey sekä ystävät Jeff Timmons ja Justin Jeffre peräisin Ohio.

ylin 10 Boybands from the 90’s_08

Hieman eri tavalla kuin muut poikaryhmät, nämä neljä kaverit itse asiassa aloittivat bändinsä ystävinä ja kasvoivat myöhemmin levy-yhtiöllä. Useimmat ryhmät muodostavat levy-elokuvasta, mistä syystä monet ihmiset pitävät niistä - he olivat vähäosaisia ​​musiikkimaailman tavoin.

Yhdysvalloissa on myyty yli kymmenen miljoonaa kappaletta, ja ne on myyty yli kymmenen miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Sen jälkeen, kun ne on yhdistetty uudelleen vuonna 2012 kertaluonteiseen keikkaan, he ovat julkaisseet uuden albumin ja aloittaneet toisen kiertueen!

9 - itä 17

Walthamstow-pohjaiset pojat John Hendy, Terry Coldwell ja Tony Mortimer aloittivat alkunsa East 17 (nimetty postinumeron mukaan), mutta se ei ole täsmälleen Itä 17, jota tiesimme ja rakastimme. Brian Harvey liittyi ryhmään, he julkaisivat lopullisen cheesy-balladin "Stay Another Day" ja boom! He ansaitsivat paikkansa musiikkihistoriassa.

ylin 10 Boybands from the 90’s_09

He ovat myyneet yli 18 miljoonaa tietuetta ympäri maailmaa ja näyttävät tekevän jonkin verran paluuta matkoihin viime aikoina vuonna 2014!

10 - O-Town

Palaa taas osavaltioihin ja joka ei muista O-Townin super-seksikäs "Liquid Dreams", neljä poikaa MTV-show Making the Bandista? Erik-Michael Estrada, Trevor Penick, Jacob Underwood ja Dan Miller. Ashley Parker Angel ja Ikaika Kahoano ovat seuranneet muutama bändin jäsen, ja sen jälkeen, kun julkaistiin pari albumia ja otettiin mieleen tuhansia tyttöjä ympäri maailmaa, ryhmä päätti, että he eivät enää palaa vuonna 2003. He yrittivät ryhmitellä neljänä, mutta valitettavasti, Ashley Parker Angel päätti, että se ei ollut niin hieno idea ...

ylin 10 Boybands from the 90’s_10

Leave A Comment

59 − = 58