Top 10 kuumimmat uutiset Ankkurit Intiassa

Median maailma on yksi maailman nopeimmin kasvavista toimialoista, joten ei ole ihme, että tulo toimittajaksi on usein iso unelma niin monille tytöille. Aivan kuten nämä intialaiset hurskastelut, jotka kaikki ovat kelvollisia paikallaan Top 10 kuumin uutiset ankkureita Intiassa.

1 - Sweta Singh

Uutislähettäjä ja toimittaja Sweta Singh ovat olleet mukana vuodesta 1996. Ensimmäisen vuoden Patna-yliopistossa Sweta Singh aloitti ensimmäisen kerran TV: nsä ja esitteli uraansa vielä ensimmäisen vuoden valmistumisessaan. Sanomalehdissä hän alkoi nimittää itseään kuitenkin sellaisilla julkaisuilla, kuten Hindustan Times, Patna Times ja Times of India. Vuonna 2002 hän liittyi Aaj Takiin, ja erikoisuus näyttelyssä on urheilua. Muutamilla soittimilla elokuvissa myös näyttää siltä, ​​että tämä nimi ei ole vielä unohdettu pitkään.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 1

2 - Archana Vijaya

Aaj Takin kirjailija ja uutiset ankkuri Archana Vijaya lähestyi Zee-uutisia työpaikalle vuonna 2003. Se oli selvästi päätös, joka toimi hyvin hänen hyväkseen, ja hän on mennyt tekemään itselleen nimensä itselleen maailmassa Intian TV: stä ja uutisista. Itse asiassa hän ilmoitti miehen raiskaus-tarinasta, joka teki otsikoita ympäri maailmaa.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 2

3 - Mayanti Langer

32-vuotias Mayanti Langer on intialaisen median ja viihdeyrityksen toimittaja, Star India, joka on innokas jalkapalloa kohtaan. Hänen lapsuutensa aikana hän löysi urheilun intohimoa, ja hänen isänsä työskenteli YK: ssa, kun pikkutyttö vietti paljon aikaa Amerikassa. Siinä vaiheessa asiat alkoivat menestyä hänelle, ensin college-jalkapallomaajoukkueesta ja sitten vieraana ankkuriksi. Se oli kauan ennen kuin Zee Sports otti sen vastaan, ja asiat ovat juuri menneet voimasta ja voimalasta. Instagramissa yli 180 tuhannella seuraajalla monet olisivat samaa mieltä siitä, että hän ehdottomasti ansaitsee paikkansa Top 10: n kuumin uutishorka-alueella Intiassa.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 3

4 - Shereen Bhan

41-vuotias Shereen Bhanilla on ollut usein viisitoista vuotta liike-elämässä, ja yli 14 ihmistä seurasi tärkeitä uutisia Intian televisiossa, kuten tapahtumissa, politiikoissa ja yritysuutisissa. Haastattelemalla joitakin tärkeimpiä nimiä liike-elämässä ja politiikassa, hän on käynyt omilla erityisillä segmenteillään palkitun näyttelyn.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 4

5 - Harishree Mehta

Jos olet koskaan katsellut Times Now -varastoja tai -segmenttiä, saatat tietää, kuka Harishree Mehta on. Jos et ole varma, hän on suuri nimi näillä teollisuudenaloilla TV: llä, ja hänellä on ollut myös vaikuttava urahistoria, mukaan lukien tilintarkastaja, hänen virkaansa.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 5

6 - Anjana Om Kashyap

Uutislähettäjä ja intialainen toimittaja tavallisesti havaitsivat Intian päivän uutiskanavan johtavaksi ankkuriksi, vuonna 2003 hänen uransa alkoi. Vuonna 2002 hän sai itselleen journalismin tutkintotodistuksen, ja ennen vuoden 2007 siirtymistä News 24: een hän työskenteli Zee: n kanssa viidessä vuodessa. Hänellä oli jopa omat keskustelunsa News 24: sta, osoittaen hyvin suosittuja.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 6

7 - Nidhi Razdan

Hän on yksi Intian televisiosta katsotuimmista toimittajista, ja sen jälkeen, kun hän on seurannut virheellistä raportointityötä, ei ole vaikea nähdä, miksi. Vuonna 1999 hän liittyi alunperin NDTV: hen, mutta sitten hän oli uutisanturi. Tuli pian uusi toimittaja, joka kattoi lukuisia markkinarakoja, mukaan lukien yhteiskunnalliset tarinat, taloudelliset uutiset ja jopa keskeiset poliittiset piirteet.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 7

8 - Mini Menon

Sekä Bloomberg TV Media -editoimittaja, että Mini Menon voi myös olla kauneusharjoittelijan voittaja, osoittaen, että hän ansaitsee paikkansa tässä listassa Top 10 kuumin uutiskiinnikkeitä Intiassa. Hän on pukeutunut ja kattaa tärkeitä uutisia yli 15 vuoden ajan ja on varsin älykäs käynnistää. Kun hänellä on kommunikaatiotutkinnon suorittaneita mestareita ja hänen valmistumisensa jälkeen, hän varmasti pitää silmäsi auki.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 8

9 - Sagarika Ghose

Jotta Intian Expressin, Outlook-aikakauslehtien ja Intian Timesin tykkääjät haluavat, Sagarika Ghose on ehdottomasti tehnyt itselleen nimensä Intian journalismin maailmassa. Useilla palkinnoilla takanaan hänestä tuli varsin ensimmäinen intialainen nainen, joka koskaan pitänyt ankkuripaikan hyvin suosittu BBC-show, kyselytunti Intia.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 9

10 - Shaili Chopra

Ei vain nimi intialaisista uutisista maailmassa, Shaili Chopra on myös yrittäjä ja kirjailija, ja se on vakiintunut liiketoiminnan toimittaja hänen kotimaassaan. Hänen uutistoimintansa tuli ensin, ja kun hän oli onnistunut hallitsemaan alan, hän muutti polkuja jonkin verran. Se oli helppo liikkua naiselle, joka nimettiin Intian 50: n vaikutusvaltaisimmaksi naiselle mediassa, markkinoinnissa ja mainonnassa Impact Magazine.

ylin 10 Hottest News Anchors in India 10

Leave A Comment

− 2 = 5