Top 10 kuumimmat norjalaiset naiset

Norja tarjoaa paljon asioita hurinaan matkailijoille, mukaan lukien aktiivinen tulivuori, nimeltään Beerenberg. Juustojuilu keksittiin myös täällä, jonka ihmeellinen kaveri nimeltä Thor Bjørklund. Näyttäisi siltä, ​​että Norja ylpeilee monista asioista - maailman suurimmista lohenviejistä sekä Lontoon Trafalgar Square -aukiosta joka vuosi. Ja Top 10 hottimpien norjalaisten naisten listan mukaan näyttää siltä, ​​että maalla on paljon enemmän tarjottavaa ...

1 - Heidi Johnsen

Hän kutsuu itseään "malliksi ja vapaaksi hengeksi" Instagramilla, 5 "9 1/2" -mallilla ja ensimmäiset aloittavat top 10 kuumin norjalaiset naiset. Heidi Johnsen syntyi Tromsoessa Norjassa ja hänet tunnetaan kauniista vihreistä silmistä ja pitkistä vaaleatukkaisista lukkoista. Hänen mallinnusuraansa alkoi Team Modelsilla, mutta hän on sittemmin työskennellyt melko isojen nimien kanssa, jopa esiintymässä GQ Italiassa. Hänellä voi olla vain 6.000 tuhatta seuraajaa Instagramissa juuri nyt, mutta takaamme, että se ei kestä kauan ennen kuin hän on kehittänyt melkoisen kansainvälisen.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 1

Lähde: heidijohnsenofficial

2 - Lene Nystrøm

Okei, jos et tunnista tätä tyttöä, aiomme tehdä vain yhden tilanteen korjaamaan tilannetta. Laulamme vain "Barbie Tyttö" sinulle, uudestaan ​​ja uudestaan. Se on oikein, Lene Nystrøm oli osa Tanskan Eurodance-ryhmää, Aqua. Tietenkin hän on myös muusikko, ja hän on myös onnistunut lauluntekijä. Itse asiassa 44-vuotias on kääntänyt käsiään melko paljon uraa vuosien varrella edes hajauttamalla elokuvia.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 2

Lähde: lenenystrom

3 - Silje Norendal

Norjassa syntynyt Kongsbergissa on hyvät mahdollisuudet et ole kuullut 24-vuotiaasta norjalaisesta kauneudesta, Silje Norendalista. Hän on kickass-lumilautailija, joka on kiinnostunut klubiin Kongsberg IF, joka tunnetaan kilpailemasta not vain slopestyle ja boardercross, mutta myös halfpipe. Hän on myös pussittanut itselleen muutamia kultamitaliä, voittaen kultaa kullakin Winter X Games Europe -pelissä vuosina 2013 ja 2017 sekä myös vuosina 2014 ja 2015 Aspen Winter X -peleissä.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 3

Lähde: siljenorendal

4 - Ingrid Bolsø Berdal

Syntynyt Utøy, Inderøy, Norja, Ingrid Bolsø Berdal oli lukiossa, kun hänen rakkautensa parrasvaloihin todella alkoi tulla läpi, ja se oli lyhytelokuva nimeltä Limbo, vuonna 2005, että hän ensin aloitti uransa. Siitä lähtien on ollut useita elokuvia, ja muutamia, jotka olette nähneet, ovat myös vuoden 2012 trilleri, Tšernobyl Diaries, samoin kuin 2014-elokuvan, Hercules, ja 2013-elokuvan, Hansel & Gretel: Witch Metsästäjät. Itse asiassa hän mursi joitakin lasikattoja Hercules elokuva, joka on ainoa nainen, joka pelaa soturia osumalla.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 4

Lähde: ingridbb_

5 - Therese Johaug

Tämä 29-vuotias norjalainen hottie syntyi Norjassa Norjassa Hedmarkissa, ja hän on tehnyt aivan nimensä itselleen talviurheilun maailmassa. Hän on itse asiassa hiihtäjä ja myös olympiamitalin voittaja, kolme kertaa! Valitettavasti hän on tällä hetkellä kielletty kilpailemasta, mutta sanotaan, että hänen on palattava peliin kesällä 2018. Kieltäminen oli alaspäin huulitiivisteenä, joka sisälsi myös yhden kielletyistä aineista, jota hänen ryhmänsä lääkäri jättää huomiotta.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 5

Lähde: theresejohaug

6 - Natassia Malthe

Syntynyt Oslossa Norjassa 43-vuotias Natassia Malthe ei ole pelkästään norjalainen vaan myös puoli-malesialainen, antaen hänelle ne eksoottiset hyvät ulkonäöt, jotka ovat ansainneet hänelle melkoisen seuraavaa. Näyttelijä ja malli, hänen uransa alkoi vuonna 1996, tv-show, kyykäärme. Sitten hän jatkoi tähtenä lukuisissa tv-ohjelmissa ja elokuvissa, mm Lake Placid vuonna 1999, Minä, Minä ja Irene vuonna 2000, 40 päivää ja 40 yötä vuonna 2002 ja paljon muuta. Hän on ollut hiljaa muutaman vuoden ajan, mutta äskettäin hänet on tuonut takaisin tiedotusvälineisiin näiden Harvey Weinsteinin väitteiden jälkeen.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 6

Lähde: Pinterest

7 - Kathrine Sorland

Ei ole vain Kathrine Sorland, joka oli entinen kauneusharjoittelun voittaja, joka voitti Norjassa Miss Norjassa (tunnetaan paikallisesti nimellä Frøken Norge) vuonna 2001. Hän jatkoi kilpailua Miss Worldssa seuraavana vuonna edustaen maata. Siitä lähtien hän on menestynyt hyvin menestyksekkääseen uraan television esittämisessä maailmassa ja on myös avannut boutique-hääpuku-myymälän. Kun lisäät siihen tosiasiaa, että hän on edelleen voimakkaasti mukana mallinnuspelissä, ja hänellä on äskettäin ollut vauva, hän ei ole vain kaunis, mutta erittäin kiireinen myös!

ylin 10 Hottest Norwegian Women 7

Lähde: kathrinesorland

8 - Mette-Marit, Norjan kruununprinsessa

Tarkoitan, hän on prinsessa, joten hän on jo melkein voittanut norjalaisten panosten viileässä naisessa. Mutta Mette-Marit, Norjan kruununprinsessa, on vaimon, joka aikoo vallata valtaistuimen jonain päivänä, kruununprinssi Kaakon. Heidän sitoutumisensa oli oikeastaan ​​varsin kiistanalainen, kun kruununprinsessa oli melko epäedullisessa asemassa ja yksi äiti, kun he tapasivat. He ovat olleet naimisissa vuodesta 2001, ja onnellinen kuninkaallinen pariskunta on lähtenyt kahta kaunista lasta. Jos he ovat perineet äidin geenit, he ovat myös söpöjä lapsia!

ylin 10 Hottest Norwegian Women 8

Lähde: Pinterest

9 - Alisha Boe

20-vuotias Alisha Boe on hyvin tunnettuja näistä päivistä, lähinnä Netflixin alkuperäisversiosta 13 syytä miksi, jossa hän soitti Jessica Davisin osuutta. Se ei ollut siellä, missä hän teki hänen näyttelijän debyyttinsä, mutta alunperin purjehti rooli kauhuelokuvassa, Huvi, vuonna 2008. Vain muutama vuosi myöhemmin, vuonna 2012, hän sitten popped up in Paranormal Activity 4. Alhaalla TV: stä sieltä saatat muistaa, että Alisha Boe nähtiin molemmissa Moderni perhe ja vielä jäljellä oleva, ja jopa liittynyt Elämämme päivät vuonna 2014 NBC: ssä, jonka tiedetään olevan toistuva rooli. Kaikki norjalaisesta kauneudesta Oslosta!

ylin 10 Hottest Norwegian Women 9

Lähde: alishaboe

10 - Sara Marie Lawler

Jos olet suuri faneja kauneus tilejä Youtube, saatat tietää, kuka Sara Marie Lawler on. Hän on Youtuber, ja se on kasvanut aivan seuraavaksi. Ilmestyi, että hän oli yli miljoonan dollarin arvoinen huhtikuusta 2017 lähtien, joka syntyi joulupäivänä vuonna 1987. Yli 6.5 miljoonaa seuraajaa videon jakamispaikalla on hyvä tilaisuus kuulla tästä norjalaisesta - luontainen kauneus, jos et ole jo.

ylin 10 Hottest Norwegian Women 10

Lähde: sarabeautycorner

Leave A Comment

+ 18 = 21