Top 10 kuuluisaa prinsessia | progressivenewsdaily.info

Top 10 kuuluisaa prinsessia

Katsotaanpa, kaikki tytöt haluavat, että he asuivat Disneyn satuissa, elävä elämä kauniina prinsessa komean Prinssi Charmingin kanssa seisoi hänen vierellään. Valitettavasti elämä ei aina toimi niin, ja useimmat meistä elävät rumaisiksi sisariksi, puristavat ja säästävät päästäkseen kuukauden loppuun, ehdottomasti EI elävät unelmakylässä palvelijoiden kanssa, jotka huolehtivat jokaisesta ihastumisesta ... Oikein?

Se ei kuitenkaan estä meitä odottamaan parempaa elämää silti ja täällä Herinterestissä, keskustelemme säännöllisesti meidän suosikki prinsessamme. Päätimme tuoda sinulle ylpeimmät 10 kuuluisaa prinsesseria todistamaan, että joillekin tytöille satumahdollisuus päättyy!

Tässä ovat top 10 kuuluisia prinsessoja:

1 - Kate Middleton

Hän oli "normaali"Tyttö, joka onnistui vangitsemaan Britannian tukikelpoisimman poikaystävän sydämen - prinssi William. Nyt onneksi naimisissa yhdellä kauniilla vauvapajalla, toisella vauvalla matkalla ja koiran vieressä, elämä ei voinut olla parempi tämän upean ja kuuluisan prinsessa.

ylin 10 Famous Princesses_01

Luulen, että kaikki, mitä on jäljellä, on nyt odotettava ja onko hänellä toinen kaunis, kiva poika tai upea vauva tyttö!

2 - Princess Grace of Monaco

Grace Kelly oli näyttelijä, joka oli kuuluisa pääosassa elokuvissa kuten Mogambo joka ansaitsi hänelle paitsi Golden Globe -palkinnon, mutta myös Oscar-ehdokkuuden ja myös muita elokuvia Country Girl, Seurapiiri (Bing Crosby ja Frank Sinatra) ja Saalis varas.

ylin 10 Famous Princesses_02

Huolimatta hänen orastava elokuva uransa hän tapasi prinssi - prinssi Rainier III ja antoi sen kaiken elää kuin prinsessa hän aina tiesi, että hän voisi olla!

Se on Disney-satu-tule-totta, ja katsotaan kohta, vaikka hän valitettavasti kuoli vuonna 1982, kun hän kaatui autonsa, kun oli aivohalvaus pyörällä, me kaikki puhumme hänestä, hänen ikuisesta armostaan ​​ja hänen un - matala kauneus!

3 - Tuhkimo

Hän on äärimmäinen prinsessa, vai mitä? Se on OK, älä huoli, tiedämme, että hän ei ole TODELLINEN prinsessa, mutta silmissämme hän on numero yksi prinsessa!

ylin 10 Famous Princesses_03

Todellinen Disney-tarina rakkaudesta, joka päihittää ristiriidat (mukaan lukien kaksi ruma hyppäsi sisaria, yksi paha porrasmies, henkinen keiju-jumalatar ja joukko eläimiä), Cinderella löysi vihdoin Prince Charmingin ja eläi iloisesti aina ja jälkeen kun katsomme elokuvaa uudelleen, se palauttaa uskon, että jonain päivänä voisimme vihdoinkin tavata meidän!

4 - Prinsessa Diana

"Kansan prinsessa", Diana Frances Spencer naimisissa Prinssi Charles ja antoi hänelle kaksi kaunista poikaa - Prinssi William ja prinssi Harry.

ylin 10 Famous Princesses_04

Hän oli todella prinsessa, jota kaikki rakastivat ja huolimatta hänen kuolemastaan ​​vuonna 1997, on yhä rakastettu, rakastettu ja palvellut miljoonat ympäri maailmaa. Vahva hyväntekeväisyysvarainhaku ja suuri roolimalli kaiken ikäisille naisille ja tytöille, ei eniten prinsessien luetteloa olisi täydellinen ilman häntä!

5 - Princess Eugenie of York

Hän ei ole tavanomainen prinsessa missään muodossa, mutta se vain tekee meistä halua rakastaa häntä hieman enemmän. Kun jokainen nuori nainen asuu, hän äskettäin järkytti brittiläistä kansaa (ja itse asiassa useimmat ihmiset ympäri maailmaa), mutta menossa Thaimaahan, humalassa ja antamalla yhden hänen gal-pals hyytävät hänen tissit, mutta ei ole, että mitä nuoret tytöt - saada hieman humalassa ja tehdä hieman hullu itsestään?

ylin 10 Famous Princesses_05

Hän on vakaasti uskovainen tekemään mitä tahansa hän haluaa, ja hän säännöllisesti tupakoi, polttaa tanssia klubeissa ja on yleisesti pahempi pikkutyttö, mutta se on prinssi Harryn naispuolinen vastaava muutama vuosi sitten, eikö? Ja me rakastamme myös häntä!

6 - Prinsessa Anne

Hyvä on, joten hän ei ole aivan yhtä kuuluisa kuin veljensä, prinssi Charles, mutta hän on silti potkukelkka. Kerran kerralla hän oli kolmas sijaan valtaistuimelle, mutta kun näki, että Prince Williamilla on ollut poika prinsessa Kate, hän ei ole enää linjassa kyseisen otsikon kanssa.

ylin 10 Famous Princesses_06

Hän on nyt paremmin tunnettu prinsessa Royal ja me rakastamme sitä nimeä!

7 - Prinsessa Letizia Espanjasta

Usko sitä, tämä kaunis pikku prinsessa ei ole aina ollut prinsessa. Hän on myös toimittaja muutamille suurille kanaville, kuten CNN + ja Bloomberg, ja hän oli yksi toimittajista, jotka työskentelivät upotetulla öljysäiliöaluksella, kun hän tapasi hänet nyt aviomiehensä Felipe, Prince of Asturias. Kaksi vuotta myöhemmin he olivat naimisissa, ja hän on nyt hyvin matkalla siihen, että he ovat ensimmäisiä Espanjan syntymämaata yli 136 vuotta!

ylin 10 Famous Princesses_07

8 - Tanskan prinsessa Mary

Tämä upea prinsessa on elävä todiste siitä, että satuja todella CAN totta todellisessa elämässä, ja on mennyt työskentelemään mainostoimistossa 75 prosenttiin Tanskasta, joka uskoo ja suostuu siihen, että se olisi merkittävä kuningatar! Paljon voi tapahtua muutamassa vuodessa!

ylin 10 Famous Princesses_08

Rakkaustarina tähtää vuonna 2000, kun hän syöksyi Tanskan kruununprinssiin - Fred (tunnemme hänet Frederikiksi). Neljä vuotta myöhemmin, kauniin rakkaussuhteen jälkeen, he olivat naimisissa! Eikö se tee siitä, että haluat hukkua?

9 - Prinsessa Leia

Toinen kuvitteellinen luettelo, mutta emme voi unohtaa sitä Tähtien sota osuma - prinsessa Leia! Hän oli hänen päivänsä Jennifer Lawrence, ja miehet löysivät ja fantasiivat kaikkialla paikassa! Muistatte sen Ystävät kohtaus, jossa Ross kertoo Rachelille, että hän haluaa pukeutua hahmoksi, eikö? Hän todella on useimpien kaverin unelma .... ja hän teki sci-fi kuumaa!

ylin 10 Famous Princesses_09

10 - Prinsessa Mia Thermapolis

OK, joten tiedämme, että tämä prinsessa ei ole todellinen prinsessa, mutta hän on varmasti yksi kuuluisimmista! Olemme kaikki nähneet Princess Diaries riippumatta siitä, mitä ikä (tai sukupuoli) olemme, ja todella nimeksi kauniin Anne Hathawayn. Lisäksi se on koko satu - tulee totta asia uudelleen, eikö olekin? Me kaikki todella haluamme, että se tapahtuisi meille!

ylin 10 Famous Princesses_10

Joten sinä olet heistä - top 10 kuuluisia prinsessoja! Jotta olisimme rehellisiä, luultavasti voisimme täyttää tämän luettelon joukolla Disney-prinsessoja, mutta ajattelimme, että oli myös melko erityisiä "todellisia prinsessoja"!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 + = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map