Top 10 kuuluisaa Ballerina’s

Katsotaanpa kohta - kaikki pienet tytöt unelmoivat olemaan balerina, kun he ovat vanhempia, eikö olekin? Se varmasti oli joitakin unelmia; tytöt täällä Herinterestissä. Nämä kauniit balettikengät ja ne uskomattoman söpöt tutut ... Me kaikki unelmoimme olla Prima Ballerina, mutta valitettavasti emme kaikki pääse sinne.

Päätimme katsoa takaisin muistiväylän kautta muistaa 20 parhaan kuuluisan ballerinan ... melkein tavalla, joka muistuttaa meitä toiveistamme ja unelmistamme, kun olimme myös pieniä tyttöjä!

Tässä on top 10 kuuluisaa ballerinaa:

1 - Anna Pavlova

Anna Pavlovna Matveyevna Pavlova syntyi 12. helmikuuta 1881 ja kuoli vuonna 1931 vain 49-vuotiaana. Hänen lyhyessä elämässään, lyhytelkäisenä lyhytelokuvana, hänet tiedettiin olevan yksi maailman tunnetuimmista ballerineista ja ei ainoastaan ​​osallistunut Imperiumin Venäjän balettiksi yhtenä tärkeimmistä taiteilijoista, mutta myös Sergei Diaghilevin balettiryhmät.

ylin 10 Famous Ballerinas_01

Hänet tunnetaan kuitenkin paremmin balettiyrityksen ottamisesta ympäri maailmaa, joten hänestä tuli ensimmäinen balettitanssija, joka teki tällaisen asian ja jopa luonut roolin The Dying Swan, jota monet ovat rakastaneet ja ovat ihastaneet jo vuosia.

2 - Misty Copeland

Misty Copeland, amerikkalaistyylinen balettitanssija, viihdyttäjä ja kirjailija tanssii nyt amerikkalaisesta balettiteatterista ja huolimatta siitä, ettei hän tosiasiassa tanssinut ennen kuin hän oli 12-vuotias (melko vanha ikä useimmille balettitanssijoille), se ei estänyt häntä tulemasta palkitsevaksi tanssijaksi, joka taas on tuttu tyttöjen tytöistä ympäri maailmaa.

ylin 10 Famous Ballerinas_02

Itse asiassa vuonna 1997, Misty voitti palkinnon Etelä-Kaliforniassa ja täsmällisemmin, Los Angelesin musiikkikeskuksen Spotlight -palkinnon!

3 - Galina Ulanova

Galina Sergeyevna Ulánova, syntynyt 8. tammikuuta 1910, oli toinen venäläinen balettitanssija, joka surullisesti kuoli vuonna 1998 vanhemman 86-vuotiaana.

ylin 10 Famous Ballerinas_03

Hänen tanssivuosiensa aikana hänet kutsuttiin säännöllisesti yhdeksi parhaista balettitanssijoista kahdenkymmenen vuosisadan aikana, ja hänet tunnetaan hyvin hänen osistaan ​​Swan Lake, Giselle, ja Romeo ja Julia.

Hän voitti palkinnon myös Neuvostoliiton kansan taiteilijalle ja hänen tanssijansa kuvattivat häntä "enkeli", jopa menemällä sanoen, että hän tanssii yhtä.

4 - Darcey Bussell

Tämä on nimi, jonka kaikki ovat kuulleet ja joka on ehkä yksi kuuluisimmista ballerineista maailmassa. Englannin syntymästä lähtien Englannissa syntyneen tanssin kuninkaallisen baletin päätapahtana oli juuri 20 vuoden 1989 nuorena..

ylin 10 Famous Ballerinas_04

Nykyään hän on enemmän kulissien takana kuin lavalla, vaikka hän yhä rakastaa tanssia, ja 45-vuotias tanssija on nyt Tanssin kuninkaallisen akatemian puheenjohtaja ja jopa kansainvälisen tanssinopettajien yhdistys!

5 - Paloma Herrera

Buenos Aires-syntynyt Paloma Herrera on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä balettitanssijoista amerikkalaiselle balettiteatterille. Syntynyt 21. joulukuuta 1975, hänestä tuli virallinen jäsen vuonna 1991, oli solistina vain kaksi vuotta myöhemmin, ja vain kaksi vuotta sen jälkeen hänestä tuli tanssija, jonka hän oli aina unelmoinut!

ylin 10 Famous Ballerinas_05

6 - Diana Vishneva

Diana Vishneva on syntynyt 13. heinäkuuta 1976, toinen venäläinen balettitanssija, ja näinä päivinä nähdään hänen tanssimisensa pääasiallisena balerinaa Mariinsky-baletin (joka tunnettiin aiemmin nimellä Kirov-baletti) ja myös amerikkalaisen balettiteatterin , kuten Paloma Herrera.

ylin 10 Famous Ballerinas_06

Valmistuttuaan Mariinsky Balletiin vuonna 1995 hän voitti kaksi palkintoa, jotka auttoivat häntä herättämään - Golden Sofit ja Benois de la Danse, ja se oli vasta vuosi kuluttua, että hän löysi itsensä pääasialliseksi tanssijaksi.

7 - Miyako Yoshida

Siirtyminen venäläisiltä tanssijoilta nyt ja tulemme japanilaiseen ballerinaan - Miyako Yoshidaan. Syntynyt 28. lokakuuta 1965 hän liittyi Yhdistyneessä kuningaskunnassa Royal Ballet Schooliin vuonna 1983, ja hän on edennyt uransa jälkeen siitä lähtien. Nyt tunnetaan palkittu balettitanssija, joka ei ole kaikki mitä hän tekee. Vuonna 2001 hänet nimitettiin Peachin taiteilijaksi Unescoon.

ylin 10 Famous Ballerinas_07

8 - Uliana Lopatkina

Ulyana Vyacheslavovna Lopatkina (joka nimi ja puoli!) Syntyi Ukrainan SSR: ssä 23. lokakuuta 1973, ja hän on nyt Prima balerina samalle balettiryhmälle kuin Diana Vishneva - Pietarin Mariinksky-teatteri. Se kesti vain neljä vuotta päästäkseen ballerina-lavalle ja voitti Venäjän kansanartisti vuonna 2006!

ylin 10 Famous Ballerinas_08

9 - Sylvie Guillem

Olemme Ranskassa ranskalaiseen balerinaan Sylvie Guillem. Syntynyt 25. helmikuuta 1965 hänet luokiteltiin parhaaksi tanssijaksi (naispuolinen) Pariisin ooppera-balettiksi, eikä ollut kauan ennen kuin hänestä tuli päätapahtelija Royal Balletin Britanniassa (Lontoossa).

ylin 10 Famous Ballerinas_09

Olette luultavasti muistaneet hänestä enemmän (jos olet balettin fani) Don Quijote ja Swan Lake, ja myös Giselle!

10 - Julie Kent

Amerikkalainen balerina Julie Kent on tällä hetkellä yksi suurimmista balettitanssijoista amerikkalaisen balettiteatterin kanssa ja oli toinen tanssija, joka ampui melko nopeasti, kun hän siirtyi oppilaana vuonna 1985 ABT: n corps de baletin jäseneksi vuonna 1986, sai soolo-asemaa vain neljä vuotta myöhemmin vuonna 1990 ja kolme vuotta siitä lähtien, kun hänestä tuli päätapahtelija.

ylin 10 Famous Ballerinas_10

Ballerinat ovat kauniita ja siroja, ja ne naiset, joita meillä on tässä listassa, eivät ole poikkeus. Yksi asia on varma, se varmasti tekee suurimman osan meistä Herinterestin toivomuksesta, että olisimme jatkaneet balettitansseja .... Entä sinä?

Leave A Comment

41 − 33 =