Top 10 Kauneimmat Meksikon näyttelijät 2017

TV: n, musiikin ja elokuvien maailmassa on yksinkertaisesti upeita naisia, ja me kiinnitämme heille hieman huomiota listallemme 10 kauneimmista meksikolaisista näyttelijöistä 2017. Haluamme tietää, kuinka moni heistä olla samaa mieltä, ja pidätkö epäilemättä jätettän jonkun luettelosta? Aloitetaan keskustelu - me rakastamme panoksesi. Tiedät mitä tehdä ... Lisää vain kommenttisi ja ajatuksesi alla olevaan ruutuun.

1 - Salma Hayek

51-vuotiaana Salma Hayek on yksi vanhimmista 10 parhaimmista meksikolaisimmista näyttelijöistä, jotka esittelemme tällä listalla, mutta hän on ehdottomasti antanut joidenkin nuorempien ajaa rahaa! Ei vain elokuvien näyttelijä, Salma tunnetaan myös televisiotoiminnassa, ja se on tosiasiallisesti siinä missä hänen tähtiään telenovelassa Siellä vuonna 1989, ennen elokuvan debyyttinsä vuonna 1993 elokuvassa, Mi Vida Loca.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 1

Vuonna 200 Time Magazine listasi hänet yhdeksi 25 parhaimmista vaikuttavimmista latinalaisamerikkalaisista, on voittanut Daytime Emmy -palkinnon, työskenteli Avonin ja Revlonin sekä Cartierin ja Proctor & Gamblein kanssa, ja ennen kuin mainitsemme UNICEFin työnsä. Hän on kaunis, hyvä näyttelijä ja hänellä on hyvä sydän. Siksi rakastamme häntä!

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 2

2 - Jessica Alba

36-vuotias Jessica Alba on liikenainen sekä näyttelijä ja samoin kuin elokuvia kuten Syntikaupunki, Ihmeneloset, ja Onnea Chuck, Hän on myös myrkyttömän taloustavarayrityksen perustaja, nimeltään The Honest Company.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 3

Vihreällä nuorella viidellä lapsella Jessica ilmaisi ensin halunsa päästä vaikuttavasta maailmasta ja kun hänen äitinsä vei hänet lahjakkuuteen / näyttelemään kilpailua vain 11-vuotiaana, hän voitti joukon freebie toimivat oppitunteja, jotka selvästi tekivät hänet hyvän maailman! Se on sisällä Apps-sovellusten planeetta, Apple Music -amerikkalaisen todellisuuden tv-show, että näet hänet nyt. Hän on jälleen hajautettu elokuvista, se näyttää siltä.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 4

3 - Maite Perroni

Toinen 10 parhaimmista kauneimmista meksikolaisista näyttelijöistä 2017, joka tunnetaan paremmin hänen telenovaelistaan, on Maite Perroni. Aged 34, hän syntyi Mexico Cityssä ja aloitti kuvaamisen uraansa Rebelde, jossa hänellä on johtava rooli. Sitten hän jatkoi johtavien roolien järjestämistä useissa muissa näytöissä, mukaan lukien La Gata, Cachito de Cielo, ja Triunfo del amor. Tällä hetkellä sinä näet hänet sisään Papá a toda madre, jossa hänellä on Renéen johtava rooli.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 5

4 - Selena Gomez

Selena Gomez on äskettäin ollut tiedotusvälineissä taistelun taudin takia, lupus. Hänen paras ystävänsä tuli luovuttajaksi sen jälkeen, kun hän oli paljastanut, että Selena tarvitsi elinsiirron, mikä osoittaa, että todellinen ystävyys ei todellakaan tunne rajoja.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 7

Selena syntyi Amerikassa, mutta hänen isänsä on meksikolainen, ja vain tekemään hänestä entistä exootically kauniimmin, hänen äitinsä oli italialainen. Se on kaunis yhdistelmä kauniille tytölle, emmekä edes mainitse *ETTÄ* Justin Bieber-yhteys ... (Vaikka me vain teimme.)

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 6

5 - Kate del Castillo

44-vuotias Kate del Castillo on näyttelijä, joka on sekä amerikkalainen että meksikolainen, joka ensin nousi kuuluisuuteen hänen kaksikymppisenä alussa Meksikon telenovelassa. Vain muutama vuosi myöhemmin, vuonna 2011, hänet otettiin alun perin Hollywoodissa, ja hän on esiintynyt muutamia hittielokuvia sen jälkeen. 33 myös tähdellä Antonia Banderas, James Brolin ja Juliette Brioche, ja siellä oli 2014 elokuva, Ei hyvää työtä, joka myös näki hänen tähtensä Idris Elban rinnalla.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 9

Tällä hetkellä näet upean Kate del Castillon Ingobernable, Netflix (Meksikon) erikoisuus, kuvitteleva fiktiivinen hahmo, Emilia Urquiza, muutoin tunnettu Meksikon ensimmäinen nainen.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 8

6 - Barbara Mori

Tämä upea girlie oli todella syntynyt Montevideossa, Uruguayssa, mutta hänellä on kaksi Uruguayn ja Meksikon kansalaisuutta. Ei vain näyttelijä, Barbara Mori on myös kirjailija, tuottaja ja malli, ja näiden upeiden ulkonäönä ei ole vaikea nähdä, miksi. Se oli todella mallinnus, että hänen uransa alkoi 14-vuotiaana. Se oli muodin mallinnus, että ensimmäinen näki hänen poseeraa kameran ja viisi vuotta myöhemmin hän siirtyi Meksikon TV ja saippuat. Hän esiintyi myös useissa musiikkivideoissa.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 10

7 - Thalia

Hänen oikea nimensä on Ariadna Thalía Sodi Miranda, mutta koko maailma tuntee yksinkertaisesti Thalia, kauniin nimen kauniille naiselle. Hän on näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä, ja itse asiassa hän on luokiteltu yhdeksi vaikuttavimmista ja menestyksekkäimmistä Meksikosta peräisin olevista laulajista, ystävällisellä lempinimellä "Queen of Latin Pop".

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 12

Hän on myös sydänten kuningatar, eikä ole vain tehnyt musiikillisia aaltoja vaan vaikuttavia aaltoja. Hänen näyttelytuloksensa on ilmestynyt yli 180 maassa ympäri maailmaa, koska he ovat niin menestyksekkäitä ja ihailtavia, ja hän on myös yksi Meksikon TV: n parhaimmista paidoista. Hän on suunnitellut myös muutamia muotiviivoja. Mikä kiireinen tyttö!

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 11

8 - Ximena Navarrete

Tämä nainen on hämmästyttävä voima, johon on syytä ottaa huomioon, TV-isäntä, näyttelijä, malli ja jopa Beauty Queen-voittaja. Itse asiassa, jos aiomme saada teknisiä tietoja asioista, kerromme parhaiten, että hän on toiseksi meksikolainen nainen, joka koskaan voittaa Miss Universen, ja se oli jälleen vuonna 2010.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 13

Ximena Navarrete on tehnyt kauniista urahahmostaan ​​sekä vanhan laivaston että L'Oreal Parisin kanssa työskennellessään paljon ja siirtynyt myös TV-saippuaon. Ja ennen kuin aloitamme työstä, jota hän teki hyväntekeväisyyteen, lasten kansainvälinen, joka toimii läheisessä yhteistyössä köyhien lasten kanssa.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 14

9 - Angelique Boyer

Angelique oli itse asiassa syntynyt Ranskassa, mutta kun hän oli pari vuotta vanha, hän muutti Meksikossa vanhempiensa kanssa. Hän on nyt 29-vuotias ja aivan upea ranskalais-meksikolainen näyttelijä. Hänen ura alkoi pienemmillä rooleilla, kuten monet näyttelijät, mutta ei ollut kauan ennen kuin hän löysi itsensä lyijy- ja päähenkilön rooleilla. Hän on voittanut joukon Meksikon palkintoja. Ehdottomasti pitää silmäsi auki!

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 15

10 - Aracely Arámbula

42-vuotias Aracely Arámbula ei ole vain näyttelijä, vaan laulaja ja malli. Se oli kauneuden näyttelijöitä, jotka ensin saivat tämän pienen tähtipisteen huomannut ja sitten pienemmät TV-roolit meksikolaisessa televisiossa, ja hän otti jopa lyhyen kauemmin toimimasta keskittymään muihin asioihin. Oli myös musiikkiuralla, ja hän vietti jopa muutaman vuoden työskentelynsä liiketoimintaosaamisessaan, avaamalla kylpylän ja jopa tarjoamalla kasvonsa kosmetiikka- ja hajuvesiyritykselle.

ylin 10 Most Beautiful Mexican Actresses 2017 16

Leave A Comment

29 − = 28