Selena Gomez ilman meikkiä

Vain kaksikymmentäyhdeksän, amerikkalainen syntynyt laulaja, lauluntekijä ja näyttelijä Selena Gomez on ollut julkisen silmän lähes kaksitoista vuotta. Sen jälkeen, kun hän aloitti debyyttinsä Barneylle ja ystäville kymmenen vuoden iässä, Selena on tullut supertähti, joka on kuuluisa kauneudestaan, näyttelemästään uraansa ja hänen syntymäpariorkesteriinsä. Hän on päivätty julkkikset, kuten Justin Bieber ja on aina yhteydessä hänen fanit, asioita, jotka ovat auttaneet kuljettamaan häntä kuuluisuuteen. Koska hän on aina yleisön silmissä, Selena yrittää aina näyttää parhaalta. Hän flaunts virheetöntä ihoa, täydellinen hymy ja enkeli silmät, mutta onko tämä aina tapaus? En tiedä sinusta, minun meikki vapaa kasvot ei ole niin tuoreita kuin haluaisin, joka sai minut miettimään, Selena oli sama. Vastauksena kysymykseen olen tehnyt jonkin verran tutkimusta ja olen löytänyt mielenkiintoisia kuvia Starlet-meikkiä ilmaiseksi.

1. Nuoret ja tuoreet kasvot

selena Gomez without makeup_1

Tässä hieman nuorempi Selena kuvattiin hänen harvoin harvoin. Hän on pukeutunut yksinkertaisesti laihaihin farkuihin ja kesäpeileihin. Hänen hiuksensa näyttää ihanalta bobilta ja hän näyttää niin kauniilta kuin koskaan ilman edes meikkiä. Huolimatta silmälasien ja ripsivärien puuttumisesta hänen silmänsä näyttävät upealta, leveältä ja hereillä.

2. Makeup Testing

selena Gomez without makeup_2

Tällöin tähti yrittää kokeilla joitakin meikkiä testaajia, mutta ennen sitä kuitenkin hänen on pakko hioa meikki pois, paljastaen kaiken sen alle. Hän näyttää ihanalta, kun hän osoittaa hänen luonnollisesti virheettömän ihonsa, leveät silmänsä ja hänen luonnollisen ilmeensä kasvaa hänen huolettomalla lonkanavalla. En ole varma, miksi hän vaivaa kokeilla meikkiä, hän ei varmasti tarvitse sitä!

3. Kaikki luonnolliset

selena Gomez without makeup_3

Okei, joten otan vastaan ​​Selenan ei näytä täältä parhaalta. Itse asiassa, koska se tapahtuu, hän kärsii jet lag, jotain näet pussit hänen silmissään. Hänellä on kuitenkin uskomattoman kiireinen aikataulu, joten kuka voi syyttää häntä, koska hän ei ole aina täydellinen. Silti hänen korostetut hiukset näyttävät aivan upealta ja huolimatta hänen unflattering ilmeen voit silti nähdä, että hänen ihonsa näyttää lähellä virheetön. Hän näyttää niin rennolta ponchoissansa.

4. Shopping Spree

selena Gomez without makeup_4

Täällä Selena nähtiin kuin hän oli alkamassa ostospaikka. Hän näyttää upealta mustahihaisesta farkustaan ​​ja ylisuuresta paidasta, joka asettaa hänet rentoon päiväksi. Hän antaa hänen ihastuttavan hiuksensa virtaamaan vapaasti ja huolimatta siitä, että tiedämme jo, että hän näyttää ihastuttavalta ilman meikkiä, hän valitsi piilottamaan suurimman osan kasvonsa sävyistään.

5. 100% luonnollista

selena Gomez without makeup_5

Vau! Ei ole kiistetty, että Selena näyttää hämmästyttävän täältä, vaikka hänellä ei ole mitään meikkiä kasvoillaan. Hän näyttää hämmästyttävältä hiuksiltaan irtoavien aaltojen alla ja yksinkertaisella riipuksella kaulan ympärillä. Hän näyttää ihanalta ja tuorelta kasvotulta, hän ehkä jopa näyttää paremmalta kuin monet ihmiset näyttävät jopa meikkiä, ja se ei ole mikään mainio.

6. Talvipäivä

selena Gomez without makeup_6

Tässä kylmässä talvipäivässä Selenaa nähtiin päällään paksulla, oranssilla hupparilla, joka on yhdistetty haarukanpäälliseen. Hän on täysin meikki vapaa, ei että tiedät, että hän näyttää niin fab. Hän näyttää uskomattoman tyylikkäältä suurilla lasillisuuksillaan ja hänen siistillä poninjalallaan, kun hän tarkistaa puhelimensa kävelemällä kadulla.

7. Yksinkertainen ja tavallinen

selena Gomez without makeup_7

Täällä Selena nähtiin yllään yksinkertaisia ​​harmaa leggingsit, ruskeat armeijan saappaat ja ylimitoitettu valkoinen pää, mikä tekee erittäin rennosta. Hänellä on hiukset löysällä aallolla, ja hän on päällystetty karkealla istuimella. Vaikka hänen kasvonsa ilmaisu ei ole aivan liian imarteleva, hänen luonnon kauneutensa ollessa vailla meikkiä on edelleen ilmeinen. Minä rakastan hänen rentoa ulkoasua täällä!

8. Visio punaisella

selena Gomez without makeup_8

Wow oh wow! Ei ole monia ihmisiä, jotka voivat katsoa tätä hyvää ilman meikkiä. Itse asiassa en ole varma, että monet ihmiset voivat katsoa tätä hyvää jopa meikkiäkin. Täällä Selena on absoluuttinen visio kauneudesta, kun hän kävelee yllään laiha farkut, pitkä punainen pää, ja ylpeilee täydellisen värin, vaikka mitään meikkiä. Hän näyttää täydelliseltä! En rehellisesti näe, miten meikki voisi parantaa tämän ilmeen!

9. Yksinkertainen ja makea

selena Gomez without makeup_9

Täällä Selena näyttää upealta, kun hän kulkee kadulla yksinkertaisessa valkoisessa yläosassa, violetilla ja valkoisella huivilla, hiuksillaan irtonaisista kiharoista, joissa ei ole meikkiä. Hänen luonnonkaarensa on kaunis, samoin kuin hänen syvät silmät. Kuka sanoi, että hän tarvitsee meikkiä? Tässä on todiste siitä, että hän ei!

10. People Magazine

selena Gomez without makeup_10

Täällä Selena näyttää upealta, kun hän esittää People Magazinea ilman ompeleen meikkiä. Hänen tuulenpuhaltuneet hiukset vaikuttavat hämmästyttävältä ja hän osoittaa, että ainoa meikki, jota tarvitset todella, on hymysi. Minä todella ihailen häntä tekemästä tätä ampua, koska monet julkkikset eivät. Selena!

11. Kesätyyli

selena Gomez without makeup_11

Tässä Selena urheilu kesätyylinsä, kun hänellä on rajatut shortsit, kapea laivastonsinilämmitin, ja hänellä on punainen nappikuuloketju. Hänen lausuntonsa hiukset taas virtaa löysästi, kun hän näyttää meille kuinka hämmästyttävä hän näyttää jopa ilman meikkiä.

12. Beach Ready

selena Gomez without makeup_12

Tässä Selena osoittaa enemmän kesänsä tyyliään, kun hän kävelee rannalle hänen poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa. Rakastan hänen levykkeitansa ja ajattelen, että se sopii loistavasti ylisuurille t-paidalleen. Hänen hiuksensa menevät irti ja jälleen silmässä ei ole meikkiä.

13. Ammatillinen

selena Gomez without makeup_13

Jopa ilman meikkiä, Selena näyttää todellisen ammattilaisen täällä. Hän on pukeutunut älykkäästi ja jopa ylisuuret aurinkolasit antavat hänelle liiketoiminnan ulkoasua. Kaikki on työtä ja hyvin vähän leikkiä nuorelle tähdelle, mutta ainakin hän näyttää hyvältä!

14. Romanttinen päivä ulos

selena Gomez without makeup_

Jälleen kerran Selena uskaltaa paljastaa, kun hänellä on päivä hänen kanssaan sitten poikaystävänsä Justin Bieberin kanssa. Rakastan hänen tyyliään täällä ja yhdessä hänen virtaavien hiustensa ja tuoreiden kasvojensa kanssa, ei kiellä sitä, että tähti on todellinen kauneus!

15. Nuoret ja viattomat

selena Gomez without makeup_16

Ja lopulta teini-ikäinen Selena osoittaa meille, että hän on aina näyttänyt hyvältä ilman meikkiä. Täällä hän pukeutuu yksinkertaiseen, viattomaan asuun, jonka hiukset ovat vetäytyneet takaisin epäsäännölliseen ripustukseen, mutta silti hän näyttää uskomattomalta!

(kaikki kuvat ovat peräisin pinterest.com)

Leave A Comment

2 + = 9