Mario Maurer hänen super menestyksellä.

Yksi kuuluisasta thai-näyttelijästä, jolla on häikäisevä hymy ja tuhansia thai-tyttöjä, jotka ovat todella puoli thai-kiinan-saksankielinen, Mario Maurer tai hänen täydellinen nimi on Nutthawuth Maurer. Tällä hetkellä hän ampuu uuden tv-sarjansa Davikan Hoorne, Buang Ban Ja Thorn, pääosassa Lao Perng, joka on ilmassa tänä vuonna.

Mario Maurer hänen super menestyksellä.

Mario Maurer hänen super menestyksellä.

Tämä supertähden perhetausta, hän syntyi 4. joulukuuta 1990, Bangkok Christian Hospitalissa Bangkokissa. Mario uskonto on kristinuskoa ja hän on roomalaiskatolinen. Hänen isänsä oli nimittänyt hänelle "Mario" inspiroivaksi italiaksi moottoripyöräkilpailijaksi. Hän sai myös thaimaalaisen täydellisen nimen, Nutthawuth Maurerin, sillä tuolloin hänen koulunsa ei sallinut hänen olevan englantilainen nimi. Hänen henkilökohtaisesta elämästään Maurerin edut ovat rullalautailu, hip hop, luonto ja autot. Vaikka hän on puolet saksalaisista ja kiinalaisista, hän ei voi puhua saksalaista ja vain ymmärtää joitakin perusmandaria. Hänen isänsä Roland kuoli diabeteksen aiheuttamasta sydänkohtauksesta 27. kesäkuuta 2011. Hänellä on läheinen suhde veljäänsä, hip-hop-taiteilijasta ja näyttelijästä. Marco Maurer on tunnetun Thai-supertähden Mario Maurerin veli. Saksassa syntynyt 27. tammikuuta 1984 Marco on myös kiinalais-thai-suvun isä Roland (saksalainen) ja äiti Pantipa. Nimi "Marco" antoi isä, joka on suuri moottoripyöräilijän fani Saksassa, Valentino Rossi. Hän valmistui Assumption-yliopistosta, tiedekunnan tiedekunnan viestinnän laitokselta.
Mario Maurer hänen super menestyksellä.
TV-sarjan ja elokuvien näyttelijän ohella hän on osallistunut myös runsaasti hyväntekeväisyystoimintaan, kuten vuoden 2008 World No Tobacco Day -julkaisijan, huumevalvontakeskuksen toimiston, Against Drugin. Hän on myös pakkomielteinen hip-hopin kanssa, Eminem 8 Mile -elokuvasta on hänen idoli ja suosikki thai-hip-hop-laulajia ovat Joey Boy, Dajim, Tupac, LL Cool J, Chris Brown ja T.I. Lisäksi, kun hän oli nuori, hän halusi kuunnella Anan Boonnakin ja Hin-Lek-Fai-yhtyeen. Ananda Everingham on aina hänen inspiroiva näyttelijä.

Maurer opiskeli päiväkoti Leena Kindergarten Schoolissa ja jatkoi lukiolaisen koulun ja lukion oppimista Saint Dominic Schoolissa. Kun hän oli valinnut yliopistonsa, hänen äitinsä halusi hänen opiskelemaan Abacin yliopistossa, mutta Mario valitsi Ramkamhaengin yliopiston, koska hänellä voisi olla vähemmän taloudellinen ongelma perheelleen. Kun hän oli fuksi humanististen tiedekunnan jälkeen siirretty oikeustieteellisen tiedekunnan, Ramkhamhaheng University. Sitten hän siirtyi opiskelemaan kandidaatin tutkinnon Krirkin yliopistossa ja suorittanut maisterin tutkinnon tammikuussa 2017.
Mario Maurer hänen super menestyksellä.
Lisäksi hän antoi haastattelun hänen suuresta päivästäan Krirkin yliopistossa tammikuussa 2017 huolimatta hektisestä aikataulustaan ​​näyttelijä- ja brändin suurlähettiläänä, Mario Maurer on valmistunut poliittisen viestinnän maisterin tutkintoon, jonka mukaan "Olen suorittanut maisterin tutkinnon äitini kanssa, hänellä on korkea GPA 3,56 ja minulla oli 3,2, olin erittäin kyllästynyt hallitsemaan opiskelua ja työskentelyä, ja opiskelen lauantaisin ja sunnuntaisin. Haluan kuitenkin kiittää teitä äitini, johtajani ja kaikki professorit, jotka auttoivat minua suorittamaan maisterin tutkinnon 1 vuodessa. Tästä lähtien yritän oppia kiinaa ja käyttää sitä jatkamaan urarataani näyttelijänä Kiinassa. "Hän sai myös suuren kimpun murskastaan, JunJira" Junji "Janpithakchai.

Hänen rakkaustarinaansa hänellä oli yhdeksänvuotinen suhde näyttelijä Gubgib Sumontip, thaimaalainen näyttelijä, joka on tehnyt nimen itsensä pääosassa pääasiassa televisio-draamoissa, mukaan lukien Ngao Ruk Luang Jai, Dao Kiang Duen ja Dokmai Tai Mek. ja kuka on tällä hetkellä rakkaan tyttären Pao-Paon äiti. Molemmat päättivät heidän suhteensa tammikuussa 2013. Kun hän oli hajonnut Gubgib Sumonthipin kanssa 2 vuotta sitten, hän päiväsi "JunJi Junjira". Sitten Junji on tullut kuuluisampi huhuaan Maurerin kanssa. Hän on tyttöryhmän jäsen nimeltä GAIA ja myös näyttelijä ja tanssija.
Mario Maurer hänen super menestyksellä.
Junjun syntymäpäiväjuhlaa pitkin hän antoi haastattelun ja päivitti hänen suloisen tarinansa, jonka jälkeen Maurer antoi hänelle kameran syntymäpäivälahjaksi, koska hän on aina halunnut, mutta hän ei ostanut sitä. "Syntymäpäiväni oli niin hyvä, ansaitsin ansiota julkaisemalla kalaa ja tarjoamalla ruokaa munkkiin, ja ansaitsen ansion antamalla ruokaa köyhille lapsille Bangpakong Orphan Housessa." Lisäksi hän kertoi hänen poikaystävänsä erityisestä syntymäpäivästä , "Tänä vuonna olen kääntymässä 26, mutta kasvoni saattavat mennä pidemmälle kuin todellinen ikäni, Mario antoi minulle kameran, olen aina halunnut sitä niin kauan, mutta en ostanut sitä, joten hän osti minut lahjaksi. älä usko, että hän ostaa sen minulle, enkä edes osta muistikorttia, joten en ole kuvannut kuvaa vielä. "

"Rakastan itseni kuvaa tavalliseen tapaan ja haluan ottaa kauniin kuvan, joten haluan laadukkaan kameran ampua, sitten hän antoi sen minulle ja mikään yllättävää tapahtumaa ollenkaan, kun päätin työskennellä, meillä oli vain viihtyisä illallinen kaunis paikka, enkä odota hänen olevan minun henkilökohtainen valokuvaaja, koska hän voisi olla hyvä olla mallina kuin valokuvaaja. "Lisäksi:" Kun otat kuvan yhdessä, me varmasti tekisimme sen, mutta en vain halua sitä olla julkisesti, enkä halua, että kukaan murehtia sitä ", sanoi Junji.

Hänen uraansa alkoi, kun hän oli vain 16. Hänet lähestyi shoutaja nimeltä Koko koko Bangkokin ostoskeskuksessa ja hänelle tarjottiin tilaisuus mallintaa ja toimia. Hän tarttui tilaisuuteen auttaa perheensä taloudellisesta ongelmasta ulos. Sitten hän aloitti valokuvien, mainosten ja musiikkivideoiden. Hänen erottuvat TV-mainosten palaset ovat Exit roll on, Jack snack, Glico Colon, Tross vaahto, Sugus, Foremost, The Pizza Company. Lisäksi hänen aiemmat musiikkivideot, joita hän näytteli johtajana, ovat Mila, Palmy, Pak-Dee-Kee-Ngao-Aw-Tae-Jai Kun-Jae-Tee-Hai-Pai.
Mario Maurer hänen super menestyksellä.

Mario Maurer hänen super menestyksellä.
Vuonna 2007 hän teki elokuvan debyyttinsä johtavalla roolilla The Love of Siam, 2007 Thaimaan monikerroksinen, jonka ohjaaja Chookiat Sakveerakul kertoi homo romantiikkaa elokuva sai kriittisen suosiota ja osoittautui taloudellisesti menestyksekkääksi. Se hallitsi Thaimaan vuoden 2007 elokuvapalkintoja, joka voitti Best Picture -luokan kaikissa tärkeissä tapahtumissa. Hän voitti Best Actor -palkinnon Starpics Thai Films -palkinnoissa ja ehdotti myös Bangkok Critics Assembly ja Star Entertainment Awards -palkinnot. Hänet tunnetaan kansainvälisesti roolistaan ​​elokuvassa "Crazy Little Thing Called Love". Tämä elokuva oli virstanpylväs lisätäkseen suosiotaan kansainvälisten fanien keskuudessa. Tunnetaan myös nimellä "First Love", tämä elokuva oli aasialainen nukkuja osuma ja myös yksi pisimmistä elokuvista Thaimaan elokuvateattereissa. Vuonna 2013 hänen pääosastonsa Pee Makissa, Thaimaan korkeimmalla brutto-elokuvalla, nousi hänelle legendaariseksi tilaksi Thaimaassa. Pee Mak on saavuttanut yli miljardi bahtia (33 miljoonaa dollaria) maailmanlaajuisesti Aasiassa ja on tällä hetkellä korkein brändäyskalenteri, ja se on Maurerin menestynein rooli.
Mario Maurer hänen super menestyksellä.
Mikään ei voisi olla täydellisempi kuin hänen täydellinen hahmosi ja myös hänen erinomainen suorituskyky palkintojen ja ehdokkaiden. Hän alkoi saada monia palkintoja vuonna 2008, kuten Hot Young Man Hot Young Manin, parhaan näyttelijän kuudennesta Starpics Thai Films -palkinnosta, Seventeen Choice Hottien urospuolelta, Rising Star -palkinto kolmannesta OK! Palkintoja. Pee Makin suuresta menestyksestä hänellä on paras näyttelijä 11. Starpics Thai Films -palkinnosta, vuoden parhaan elokuvanäyttelijästä 3. Daradaily-palkinnosta ja teemavuodesta 7. Nine Entertain -palkinnosta. Äskettäin vuonna 2015 hän sai hänen TV-sarjansa "Roy Ruk Hak Liam Tawan" -palkinnon, Vuoden Suositut johtava mies vuodesta SeeSan Bunterng -palkinnot.
Mario Maurer hänen super menestyksellä.
Emme voineet olla yhtä mieltä siitä, että Maurer on jo kuuluisa kuuluisa superstar Thaimaassa, joka on erittäin suosittu ja on laajalti tunnettu, näkyvä ja onnistunut sekä thaimaalaisissa ja kansainvälisissä tv-sarjoissa, elokuvissa, tv-mainoksissa.

Leave A Comment

19 − = 11