Kristin Cavallari ruokavalio ja harjoittelu

28-vuotias tv-persoonallisuus, näyttelijä ja muotisuunnittelija, Kristin Cavallari syntyi 5. tammikuuta 1987 Coloradossa Yhdysvalloissa. Kun olet saanut kaksi lasta, annatte anteeksi tämän vaalean kauneuden saaden pari kiloa, mutta yllättävän tarpeeksi, hän näyttää siltä, ​​että hän on kääntynyt takaisin muotoonsa ja näyttää nyt paremmalta kuin hän ennen vauvaa, jopa myöntäen olevan tad ylipainoinen kuvaamisen Kukkulat.

Vaikka emme näe mitään vikaa tavasta, jolla hän tapasi, näyttää varmasti, että ruokavalion ja harjoittelusuunnitelmien vaihtaminen on toiminut hyvin hänen hyväkseen, ja hän on parhaillaan elämänsä parhaimmillaan bikini-valmiilla ruuduilla että useimmat "normaalit" tytöt kirjaimellisesti kuolevat.

Kristin Cavallari_01

Vauvapainon menettäminen ei todellakaan ole helppo prosessi, eikä monille naisille ole helppoa. Kristin Cavallari kuitenkin osoitti meille, miten se tehdään tyylikkäästi, syömällä hyvää, terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota ja selvittämään, missä hän voisi ... Välillä vaippamuutosten ja ruokinnan välillä tietenkin!

Kristin Cavallari ruokavalio

Kristinilla oli onni tuoda mukanaan rakastava koti, joka säännöllisesti söi terveellisiä, orgaanisia aterioita ja tämä on jotain, joka on juuttunut hänen kanssaan koko aikuiselämäänsä. Tuoreet hedelmät ja vihannekset, jotka ovat orgaanisia, antavat sinulle vain parhaat ravintoaineet ja mineraalit, jotka kaikki ovat välttämättömiä, jotta kehosi pysyy hyvässä kunnossa, eikä vain siitä, mutta oikea ruokavalio voi edes auttaa sileämään ihoa ja jättämään hiuksesi pitkä ja kiiltävä, ja jopa tekevät kynsien kasvaa voimakkaammin ja nopeammin.

Myrkyllisiä ja erittäin happamia elintarvikkeita oli pois Kristin-valikosta, ja sijaan niitä korvattiin esimerkiksi kasviskeittoilla, höyrytetyllä ruskealla riisillä ja kalkkunanvärillä (tietysti täysjyväleipä) ja kaurapuita, kovaa munia, hummia ja pähkinöitä olivat valikossa.

Huolimatta siitä, että hän on raskauden aikana joutunut raskaaseen sokerivaivoihin, hän näytti onnistuneensa hallitsemaan asioita, eikä hän päässyt pitämään korkean kaloriravinnon, kuten makeisia, suklaita, kakkuja ja keksejä, sen sijasta kuivattuja ja tuoreita hedelmiä joka voi antaa sinulle sokeritahdon, jota tarvitset, ilman kasaamista kiloa. Plus, kaikki hedelmät vain auttavat sinua suosittelemaan viisi päivää niin teknisesti, tapat kaksi lintua yhdellä kivellä.

* Tätä lupaa ei ole loukattu linnuilla!

Kristin Cavallari kieltäytyy laskemasta kaloreita, mutta päätti suhtautua realistisemmin ruokavalioon. Kukaan ei ole aikaa selvittää, kuinka monta kaloria on jokaisessa ruoassa, jonka he panevat suuhunsa, ja tämä on vieläkin niin, kun sinulla on kaksi pientä lasta huolehtimaan joista monet taas meistä tekevät. Hän päätti unohtaa kaiken ruokien kieltämisestä ja kaloreiden laskemisesta, ja sen sijaan oli järkevää - syödä ruokaa, kun hän oli nälkäinen, vaan listalta hyviä elintarvikkeita sen sijaan, että heittäisivät huonot.

Vaikka emme suosittele sitä, että ruokailusi ruokailu kiellettäisiin yksinkertaisesti siksi, että Kristin Cavallari voi aiheuttaa sinut pudottamasta junavaunusta, se vain antaa itselleen kaksi huijausta päivää vuodessa! Emme usko, että olisimme onnistuneet hyvin pidättymään .... Sinä?

Kristin Cavallari Harjoittelu

Hän teki suuria muutoksia harjoitustyyliinsa ja ruokaansa saadakseen sen, mitä hän kutsuu elämästään parhaaksi, ja on vielä yksi julkkis, joka on valinnut joogan keinona parantaa voimaa ja kuntoa. Tämä on hyvä tapa osallistua kun olet raskaana, mutta tietenkin, kun vauva on pois, kova työ vain todella alkaa. Kristin on päättänyt lisätä kardio- ja vahvuusyhdistelmiä kuntosalilla useilla lihaskertoimilla kerrallaan ja tehostaa harjoittelua tekemällä tappajahiiren rungosta entistä helpommin. Suuri monikäyttö, se on varmaa!

Kristin Cavallari_02

Kun hänen poikansa oli vain kolme viikkoa vanha, hän alkoi työskennellä uudelleen, omistaen noin puoli tuntia tuntiin, neljä tai viisi kertaa viikossa syyksi ja kyykkyillä, keuhkoilla, istuvilla ja lehdistötuilla, se ei ollut kauan ennen kuin lihasmäärittely alkoi näkyä.

Kristin Cavallari_04

Jonkin ajan kuluttua hän päätti lisätä Pilatesin harjoittelujärjes- telmäänsä ja kehittämällä harjoituksia tällä tavoin ei pelkästään pelannut sitä turvallisesti varmistaen, että hän ei työnnyt liian pitkälle, mutta hän myös antoi kehonsa ajan säätää - jotain, joka kaikkien uusien äitien on muistettava tehdä!

Leave A Comment

− 3 = 2