Donald Trumpin varhainen elämä ja vaimot Ivana, Marla & Melania

Donald Trump syntyi 14. kesäkuuta 1946 Queensissä, New Yorkissa. Hän oli yksi viidestä lapsesta, neljäs syntynyt ja hän on muuttunut monista asioista elämässään. Hän on paitsi Yhdysvaltojen 45. presidentti, mutta hän on myös TV-persoonallisuus, joka tunnetaan hänen puolestaan ​​Apprentricin amerikkalaisesta versiosta, poliitikosta ja erittäin viisasta liikemies. Trump Organzation, jonka olemme tunteneet Trumpin nimellä, syntyi hänen isoisänsä isän puolelta, ja se oli myös rakennusyritys ja kiinteistöyhtiö. Hän juoksi tämän yrityksen yli neljä vuosikymmentä, lähes viisi, kunnes hänestä tuli yksi maailman tehokkaimmista miehistä.

Seitsemänkymmentäluvun aikana Donald Trump alkoi ensin nimetä itselleen, ja hänen "julkkis" asema on jatkanut kasvuaan seuraavina vuosina, erityisesti rahataloudessa. Tämä on jotain, josta hän on melko ihastunut. Häntä ei toisaalta ole ihailtu monilta poliittisten näkemysten suhteen ja myös osittain hänen suoraa puhetta ja ulkoista lähestymistapaa kohtaan sekä politiikassa että liike-elämässä.

Donald Trump 2

Lähde: Odyssey Online

Se on jatkanut häntä pitämisessä tiedotusvälineissä, ja on ehkä johtanut siihen, missä hän on tänään. Ei ole väliä, oletko samaa mieltä sen kanssa, mitä hän sanoo, vai pidätkö hän siitä, että hän on Yhdysvaltojen 45. presidentti, hän on kaikkien mielessä eturintamassa, ja hän on myös kaikkien huulilla. Kun ihmiset puhuvat hänestä, hänen liiketoiminta kasvaa. Hänen voitonsa kasvaa. Hän ei ole muukalainen menettämässä, mutta hän menettää leukaansa, mikä antaa hänelle mahdollisuuden kasvaa. Hänen huono onnensa ja konkurssiolosuhteet ovat juuri tehneet hänestä älykkäämpää, kun hän saa haluamansa ja rahan - ja suhtautuu siihen - hän saa sen, mitä jokainen amerikkalainen haluaa ... mahdollisuus käydä Yhdysvaltoja.

Hän oli kuuma-kärki ja lyhyt fuusioitu lapsi, ja hänen päättäväisyytensä ja "rohkeutensa" kulkivat läpi hänen teini-ikäisensä. 13-vuotiaana hänellä oli taivaankestävä teini-ikäinen tapansa johdattaa hänet sotilaskouluun, mutta hän oli aina eri urheilujoukkueiden kapteeni, ja hänet tunnettiin presidentinvaaleista lähtien..

Isän vaikutus

Bronzissa, New Yorkissa syntynyt Fred Trump oli menestyksekäs kiinteistökehittäjä, ja Donald otti kenties suuret neuvottelu- ja liiketoimintaosaamisensa. Queensissä, New Yorkissa, hänet kasvatettiin, ja hänen suhteensa isäänsä ei kestänyt kauan. Kun Donald Trump oli vain 13-vuotias, hänen isänsä kuoli keuhkokuumeesta 25. kesäkuuta 1999.

Donald Trump 1

Lähde: Daily Beast

Fred Trump ilmoitti kerran sanoneen, että hänen äitinsä omaksui ompelun muille ihmisille, jotta hän nosti vielä muutaman dollarin voidakseen tehdä sen. Hänen isänsä ei ole koskaan murenut siitä, vaan teki sen tehtäväksi muuttua. Ja tällä hetkellä hän aloitti esivalmistettujen autotallien suunnittelun ja rakentamisen. Näyttäisi siltä, ​​että Donald Trumpin isoisä oli ohittanut älykkään liike-aivon pojalleen, joka puolestaan ​​siirsi sen Donald Trumpille. Tällä hetkellä autot alkoivat nousta. Ihmiset tarvitsivat kyseiset esivalmistetut autotallit, ja kohtuulliseen hintaan (asiakkaalle) Fred pystyi saamaan vaikuttavan voiton. Koska hän oli liian nuori voidakseen harjoittaa tällaista liiketoimintaa itseään, Fred, 15-vuotias, aloitti yrityksen nimen äitinsä kanssa. Se oli nimeltään E. Trump & Son, ja hänen äitinsä tarvitsi poiketa Fredin puolesta.

Donald Trump 3

Lähde: New York Times

Fred siirtyi autotallilta Suuren masennuksen aikana, ja perheille suunnitellut asunnot olivat suuressa kysynnässä. Se siirtyi supermarketille, ja sanotaan, että Donald'sin isä Fred oli todella vastuussa ideasta supermarketista, jota näemme tänään. Liikkuminen toisen maailmansodan aikana ja Fred oli jälleen kehittänyt liiketoimintaansa, rakensivat asuntoja kuninkaalliselle laivastolle ja myös kasarmeja, ja kun sota oli ohi, hän muutti jälleen toisenlaiseen asuntoon - talot ne, jotka ansaitsivat "keskitulot". Juuri ennen vuosituhannen vaihteessa Fred Trumpin ilmoitettiin olleen arvossa jonnekin alueella 250-300 miljoonaa dollaria.

Donald Trump - unelma

Aika kun Donald Trump tuli mukaan, hänen isänsä Fred oli varakas mies ja erittäin innokas ja oivallinen liikemies. Hän oli oppinut paljon niistä päivistä, jotka hän oli aloittanut esivalmistetun autotallimyyjän ja luojan tavoin, mutta siirtämättä näitä taitoja poikaansa, Donald on voinut ansaita vieläkin enemmän ja oppia lisää myös.

Donald Trump - Naiset

Nuorena Donald Trump keskittyi saamaan missä hän halusi olla - älykästä miestä, jolla on hyvät liike-elämän taidot. Pitkästä aikaa ei näyttänyt olevan kenenkään erityistä elämää, ei todellakaan "rakastetun" osalta, ja vasta Ivana Marie Zelníčková tuli siihen, että tunsimme Trumpin henkilökohtaiset suhteet kaikki. He alkoivat seurustella, kun hän oli noin kolmekymmentä vuotta vanha.

Ivana Zelníčková

Tšekkoslovakiassa syntynyt Ivana oli käyttänyt hiihto-kykyjään tuoda hänet Yhdysvaltoihin, ja hän hyppäsi tilaisuuteen paremmaksi, saada liikuntakasvatuksen maisterin tutkinto ja opiskeli sekä liiketoimintaa, sisustusta ja kodin suunnittelua / sisustusta. Nämä kaksi piirrettä osoittautuvat hyödyllisiksi, ei vain Ivana, vaan myös Trumpille ja hänen liiketoimintamalleilleen.

Donald Trump 4

Lähde: Poliittis

Vuotta sen jälkeen, kun he alkoivat seurustella, Ivana ja Donald Trump naimisiin Manhattanilla vuonna 1977. Samana vuonna syntyi pari ensimmäisen lapsen ja pian Donald Trumpin ensimmäinen poika Donald Jr. Ivan seurasi pian vuonna 1981 ja sitten kolme vuotta myöhemmin, Eric myös. Neljä vuotta sen jälkeen Ivana tuli Yhdysvaltojen kansalaiseksi luonnollisenaan, ja Donald Trumpilla oli ollut suhteessa näyttelijä Marla Maplesin kanssa, että heidän avioliitonsa oli määrätty. He erosivat vuonna 1992 vain 15 vuoden avioliiton jälkeen.

Suhteidensa aikana Donald Trump löysi rikkautta, mutta ei maineen, jonka hän kaipasi. Yrittäessään pyrkiä siihen, hän teki vähän hyväntekeväisyyteen perustuvia syitä, usein joutuessaan maksamaan pankit ja välttämään köyhyyteen joutuneiden perhekuntalaisten sulkemisen. Koko yhteisöt osallistuisivat tapahtumiin, jotka lopulta johtavat siihen, että hänestä tulee suhteellisen korkean profiilin ja Trumpin, Ivanan ja Donaldin, loivat yrityksen, joka alkaa ryhtyä maailmaan myrskyn avulla. Trump Plaza rakennettiin, samoin kuin Grand Hyatt Hotel.

Donald Trump 5

Lähde: Ihmiset

Tietenkin Donald Trump ei päässyt yksin "julkkisasemaansa", hänellä oli vähän apua, ja se tuli Ivanan muodossa. Hänellä oli sellainen persoonallisuus, joka voisi charmia ketään, ja hän oli myös erittäin kaunis kasvot. Hän tuli pian sisustussuunnittelijaksi Trump-organisaation varapresidentiksi, mutta pian halusi ottaa vähän aikaa pois kovasta työstä, jotta hän voisi viettää aikaa nuoren ja uuden perheen kanssa. Vaikka Trump esiintyy usein melko seksistisenä symbolina, hänen työnsä Ivanan kanssa osoittaa varmasti toisin. Hänen asemaansa Atlantic Cityn puolella pudotettiin sen jälkeen, kun hän halusi ottaa selkänojan jonkin aikaa, mutta hänelle annettiin Manhattanin Plaza-hotellin presidentin asema. Koko seitsemänkymmentäluvun ajan ja paljon hänen aikaisempaan uraansa Donald Trump joutui jatkuvasti kritisoimaan valtaansa, jonka hän antoi yrityksilleen, erityisesti Ivanalle, naisille. Tämä on aivan päinvastainen kuin POTUS-juokseva seksistinen, jonka johdosta uskoimme Trumpin olevan.

Marla Maples

Marl Maples oli Georgian näyttelijä ja kauneudenvalitsin, kun Donald Trumpin kanssa tapahtuneet huhut alkoivat toteutua, eikä se ollut kauan sen jälkeen, kun Ivana pudotettiin Atlantic Citystä ja sijoitettu Manhattaniin. Hän oli 40-vuotias tuolloin, ja Marla oli vain 23, mikä sai melko sekaannusta. Raportit kertoivat, että Trump oli yrittänyt pitää asiansa hyvin hiljaisena ja jopa tarjonnut Marlan lahjoja ja valtavia rahamääriä hiljaisuuden säilyttämiseksi. Marla toisaalta halusi, että asiat olisivat hyvin avoimia, kun heidän "salaisen asiansa" osoittautui olevan niin salainen ja painosti tulevaa presidenttiä kertomaan vaimolleen Ivanalle ja jättämään hänet myös.

Donald Trump 6

Lähde: New York Daily News

Ei kauan ennen kuin Trump otti Marlaa lähes kaikkialla, missä hän meni, jopa ottaessaan hänet hotelleihin, kun hän oli hänen perheensä kanssa Kaliforniassa. Hän usein jättäisi vaimonsa ja lapsensa lepäämään viettämään aikaa rakastajansa kanssa, ja vuonna 1991 tapahtui pian ison pää. Hänen vaimonsa ja rakastajansa tapasivat toisiaan rinteillä vahingossa, vaikka jotkut uskoivat, että Marla muokkasi tämän kokouksen itse. Sukututkimus, eikä vasta kauan, Ivana päätti hakea avioeroa miehensä uskottomuuden jälkeen. Sen jälkeen hän joutui käsittelemään kärsimystä katsomasta häntä nyt ex-aviomiehensä ja lastensa isä, ansaitse lehtien etupuolella kaikkialla maailmassa käsivarret naisen kanssa, jolla hänellä oli suhde.

Bizarrely, Trump ei vain päivämäärä Marla avioeron Ivana. Hänen mukaansa oli myös päivätty sekä Ranskan ensimmäinen naaras Carla Bruni että argentiinalaisen tenniskentän Gabriela Sabatini. Huolimatta näistä lyhyistä romaaneista, hän pudotti hänen todellisen rakkautensa - Marla, eikä se ollut kauan ennen kuin hekin kokoontuivat yhteen. Heillä oli vauva vuonna 1993 ja naimisissa muutamia kuukausia sen jälkeen, ja he päättivät soittaa vauva tyttöään Tiffany, kun ikoninen Tiffany & Co. Donald Trumpin isä, Fred, olisi paras mies tämän häät, mutta heidän vihitty ilo ei valitettavasti kestä kovin kauan.

Donald Trump 8

Lähde: Us Weekly

Trumpilla oli vaikein aika tämän elämänsä aikana, ja kauniin liikenainen Ivanan suhde ja sen jälkeen jakautuivat vakavasti hänen persoonaansa. Vaikka hän oli edelleen viisas liikemies, hänestä ei enää pidetty uskollinen ja rakastava perheenjäsen, jota hän kerran oli. Hän työskenteli kovasti takaisin hyvä maineensa uudelleen, mutta kesti kauan. Hän oli lähellä konkurssiin joutumassa miljoonien dollareina velkaantumiselta eri yrityksissä, mutta hän ei onnistunut vetäytymään pois romahduksesta. Jotkut mietinnöt sanovat, että hän uskoo, että hänen avioero Ivanasta ja hänen avioliitonsa Marlan kanssa olivat virheitä, mutta Donald Trump itse ei ole koskaan virallisesti sanonut.

Donald Trump 12

Lähde: Dish Nation

Hän käytti maineensa auttaakseen häntä yritystoiminnassa, kasvamaan eri mainoksissa ja vaikka hänen elämänsä näytti parantuvan, hänen avioliitonsa ei ollut. Vuonna 1999 pari erosi ja erosi. Marla ja Donald Trump eivät enää olleet.

Oliko avioero ystävällinen? Ei todennäköistä - Marlan sanotaan olevan yhteydessä johtajan Michael Mailerin kanssa. He tapasivat, kun he kuvasivat yhdessä, ja kun hänen avioeroaan Trumpista, he pian ilmoittivat, että he olivat seurustelemassa ja sitten sitoutuneet. Valitettavasti tämä romantiikka ei myöskään toimi Marlan kanssa. Pari erosi, ja Michael tapasi ja naimasi toisen. Marla puolestaan ​​tuli pieneksi julkkikseksi ja totesi, että hän voisi elää melko mukavasti Donald Trumpin entisenä vaimona ja äitinä jollekin perillisille, Tiffanylle.

Kara Young

Kara Young ei ollut vain kaunis nainen, niin näyttelijä kuin malli, hän oli myös hyvin bisnestä. Jotkut saattaisivat sanoa, että hän oli samanlainen kuin Ivana tässä suhteessa, ja tämä on yksi syy, miksi Donald Trump löysi hänet niin houkuttelevalta. Pari alkoi jälkikäteen, kun hänen suhteensa Marlaan heikkeni, ja Kara ei ollut vielä kauan eronnut miestään. Hän oli todella dating toinen tohtori tuolloin Trump tuli noin - A.J. Benza, joka oli tabloidinen kolumnisti ja melko onnistunut. Valitettavasti hänellä ei ollut sitä, mitä se tarvitsi kilpailemaan Trumpin kanssa, ja se oli Trump, joka sai tytön.

Donald Trump 7

Lähde: Daily Express

Sordid rakkauskolmio nosti chat-isäntä, Howard Stern, ja hän kutsui heidät kaikkiin näyttelyyn puhua heidän suhteistaan. Ilta osoittautui täydelliseksi kiusaksi Kara Nuorille, koska Trump ilmoitti, että pari ei enää ole yhdessä. Päinvastoin kuin Young oli ajatellut, se tuntuisi. On epäselvää, miksi Trump päätti "paljastaa" hänen näyttelijänsä, mallinsa ja liiketaloudellisen tyttöystävänsä, vaikka uskoo, että hän ajatteli, että toinen malli ja näyttelijä, kuten Marla Maples, oli huono ajatus. Se ei varmasti estänyt kumpaakaan parista - Trump jatkoi edelleen miljooniensa tekemistä ja ajaa USA: ta, ja Youngista tuli Fox News -asemalle kirjeenvaihtaja.

Melania Knauss

Melania seuraa samaa mallia naisesta, jota Donald Trump näyttää arvostavan - kaunis katsomaan, vähän älykkyyttä käsi kädessä käsi kädessä sen kanssa. Hän on maallinen nainen, joka on älykäs ja älykäs, vaikka hän näyttääkin. Entinen malli kotimaassaan Sloveniassa hänet tunnetaan hänen rakkaudestaan ​​plastiikkakirurgiaan ja kirurgisiin parannuksiin, joita hänellä on ollut.

Donald Trump 10

Lähde: Tiiviimpi viikko

Melanian ja Donald Trumpin sanottiin alkaneen jäädä jo jonkin verran 90-luvulla, ja jotkut mietinnöt jopa ehdottivat, että Trump olisi voinut vielä mennä naimisiin hänen edellisen vaimonsa Marla Maplesin kanssa, kun pari ensin tapasi ja heidän kemiansa herätti. Ei ole kauan hänen avioeronsa jälkeen Trump alkoi virallisesti hyväksyä Melanin uraa, ja hän otti hänet mukaansa, kun hän esiintyi useilla televisio-ohjelmilla. Se johtui siitä, että Melanalle tarjottiin mallinnustarjouksia, ja hänen uransa alkoi jälleen.

Parin oli tarkoitus tulla naimisiin vuonna 2005, vaikka päivä saavutettiin sen oikeudenmukaisella osuudella kiistelyyn. Heidän häät, varsin runsas tapaus, verrattiin hänen ensimmäiseen hääpäiväynsä, entisen vaimon Ivanan kanssa.

Donald Trump 9

Lähde: StyleCaster

Vaikka hyvin älykäs nainen, Melania näyttää valinnut olemaan johtava liiketoiminnan aivot. Hänellä oli yksi lapsi Trumpin kanssa, päätös, joka on vienyt paljon aikaa ja aikaisempi elämä näyttää olevan hieman mysteeri. Tällä hetkellä ensimmäisestä Ladystä ei ole paljon varhaisia ​​valokuvia, mutta näyttää siltä, ​​että leikkausluettelo on melko laaja. Ammatilliset plastiikkakirurgit ovat esittäneet vahvistaakseen, että hänellä on ollut ainakin kaksi kirurgista toimenpidettä nenässään ja implantti myös poskissaan, antaen hänelle sen, että hänestä on tullut kuuluisa. On myös selvää, että Melania ja Ivanka, Trumpin tytär Ivana, saattavat jopa jakaa saman plastiikkakirurgin. Tätä huhua on lisätty siitä tosiasiasta, että Ivankan nenä näyttää nyt hyvin samanlaiselta kuin Melanian, eikä Ivankan aiemmin epäonnistuneista rhinoplasty-yrityksistä ole tehty salaisuutta.

Donald Trump - Oppitunnit

Nykyään Donald Trump yrittää pitää henkilökohtaisen elämänsä henkilökohtaisena, jotain, jota hän epäonnistui toisinaan uransa ja elämänsä aikaisemmassa osassa parrasvaloissa. Hänen maineensa edeltää häntä edes tähän päivään asti, mutta tuntuu siltä, ​​että hän on oppinut oppitunneilla. Hänen suhteensa Marlan kanssa ja Ivanan avioero etenkin estänyt hänen edistyksensä jonkin verran ja ainakin hämmästytti hänen luottamuksensa. Hän on vain säännöllinen ihminen, aivan kuten sinä ja minä, ja hän on syyllistynyt tekemään virheitä, joita monet meistä ovat tehneet. Ei ole ollut mitään kertomusta siitä, että Trump olisi uskoton Melaniaan, ja tämä on huolimatta satoista ja tuhansista naisista, jotka heittävät itsensä hänelle.

Donald Trump - Puheenjohtajuus

Kun Obama oli Yhdysvaltojen presidentti, Donald Trump hyvin julkinen kritisoi häntä siitä, että hän oli niin salamyhkäinen monista asioista, vaikka hän lupasi olla täysin avoin. Kun tämä "vihamieli" alkoi, lehdistö meni kaupunkiin Trumpin henkilökohtaisessa elämässä, koristeli tarinoita ja valmistaa kokonaan muita, ja näytti siltä, ​​että monet olivat edelleen hyvin keskittyneet Marlan suhteeseen ja siihen, että hän ei ollut enää "perheenjäsen". Tämä yhdistettynä velkaan, jonka hän koki, on koonnut yhteen, että hän saa aikaan väärän käsityksen ihmisestä, jota todellinen totuus osoittaa, on vain se - väärinkäsitys. Asia on täällä - Donald Trump on mies, joka tietää, mitä hän haluaa, ja tuntuu tietävän, miten lähteä sinne ja saada se. Hän halusi rikkautta ja kuuluisuutta, joten hän lähti sinne menemään ja saamaan sen. Hän halusi puheenjohtajakauden, ja hän meni siellä ja sai sen.

Donald Trump 11

Hän sanoo jotain yhdessä hänen kirjastaan, ja näyttää siltä, ​​että siinä on yhteenveto Trumpin kannasta asioihin melko hyvin:

"Tietämättömät osoittavat miehen epäonnistumisia ja asettuvat heihin, mutta onnistunut tahto ymmärtää, että kaikilla on elämässä tapahtuneita epäonnistumisia, ja se, mitä yksi tekee epäonnistumisesta, joka tekee tai katkaisee henkilön."

Trumpista on tullut presidentti, että jotkut voivat todella liittyä, palata samalla ajattelutapaan kuin Ronald Reagan ja vähentää verot, joita maksavat suuret määrät työväenluokan amerikkalaisia. Se toimi hyvin, kun Reagan oli vallassa, mutta monet ihmettelevät, jos Trumpilla on siihen tarvittavat teoriat ja ideat. On jopa joitain ihmisiä, jotka ehdottavat, että puheenjohtajuus oli vain yksi PR-temppu - tapa lisätä hänen liiketoimintaansa ja myös olla yhteydessä muihin kansakuntiin.

Yksi asia on varma - mitä mieltä olet presidentti Donald Trumpista, hän on täällä jäädäkseen.

Leave A Comment

− 5 = 2