Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta

Thaimaan elokuvateollisuus ratsastaa suurella hittielokuvan "Chalard Games Gong" tai "Bad genius" -tapahtuman menestyksellä, jonka odotetaan ylittävän 100 miljoonaa bändiä vain viikon kuluttua elokuvateattereista. Nyt on puhuttu kaupunkia sosiaalisten medioiden keskuudessa ja monet elokuvavalikoimat ja blogien hinnat ovat lähes 10/10. Ohjaus Nattawut 'Baz' Poonpiriya (Countdown, 2012) uusin GDH599: n elokuva kertoo tarinan Linnista, suora-opiskelija, jolla on yksi tehtävä ... kääntää tentti vastauksia miljooniksi.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta

Tällä hetkellä mikään ei voi olla yleisön huomion keskipiste, vaan Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying, elokuvan päähenkilön opiskelijahahmo ja voimme sanoa, että hänen profiilinsa on aivan poikkeuksellinen! Nouseva tähti malli hänen ainutlaatuinen yksi silmäluomen, joka omistaa 1,75 m pitkä, opiskelee tällä hetkellä Fine Arts ja taideteollisuus, Chulalongkornin yliopisto.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta

Hänen kokemuksensa Thai-musiikkivideoissa on ollut eri päähahmot näissä kappaleissa; "Unfriend" Helmetheads ja "Pajhonpai" MrsSlave. Tunnettu elokuvaohjaaja Nawapol Ter Thamrongrattanarit, "Kiitos jakamisesta", tärkeä rooli viral-lyhytelokuvasta. Lisäksi mallinnustekniikassa hänen ainutlaatuisen aasialaisen luonteensa takia hän aloitti mallinsa, koska hän oli vain 15-vuotias ja Aokbab oli ensimmäinen thaimaalainen malli, jolla oli mahdollisuus olla Harper's Bazaar UK: ssä, lokakuussa 2013, "Shadow of jade imperiumi "teema.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta
Hän sanoi roolistaan ​​suosituimmassa elokuvassaan: "Lynn on erittäin älykäs opiskelija, ja siksi hänet kutsuttiin stipendiaatin opiskelijaksi, eikä hän ole huolissani oppimistutkimusten jakamisesta. Hänellä on isä, joka on opettaja, joten hän on järjestelmällinen ajattelija ja löytää aina syyt jokaiseen toimintaan. Hyvin introvertti henkilö, jonka seurauksena hänellä on vain yksi läheinen ystävä; Grace (Eisaya Aum Hosuwan) ". Lynnin ja Aokababin samankaltainen luonne on introvertti luonne, hän ei lähesty lähestyviä ihmisiä ja pidä tunteita sisällä.

Tässä elokuvassa kerrotaan, että tentit ovat huijauksia miljoonina liikeyrityksinä, mutta hänen todellisessa elämässään hänellä oli myös kokemusta huijauksesta testissä yläasteella ja yläasteella. Lisäksi hän kertoi kokemuksistaan ​​elokuvan kuvaamisesta Australiassa. Se oli erittäin jännittävää, kun käytimme todellista paikkaa ja todellisia ihmisiä, jotka menivät läpi elokuvaobjektiivin ja kaikki tekivät kaiken parhaansa, joten kaikki meni sujuvasti.

Hänen luonteensa lempinimi "AOKBAB" on toinen aihe, jota ei pidä hukata. Hänet pilkattiin hänen ystäviensä kanssa, koska hän oli 7-luokkaa, että nimesi "AOKBAB" ei ollut sinun todellinen lempinimi, jonka olet nimittänyt. Hän vihaili ongelmanmuodostajan lempinimensä niin paljon, mutta se oli kun hän oli lapsi, nykyään se on normaalia, koska siellä on paljon outoja nimiä kuin hän. Hänen lapsuudessaan hän ei ole kiinnostunut taiteista, kuten hänen lempinimensä, mutta hän pohti opiskelemaan Science-Mathmetical -ohjelmaa ja halusi olla lääkäri, kuten tätinsä ja setänsä. Hänen elämänsä muuttui, kun hän oli 11. luokassa, hänen vanhempi ja tapasi hänet koulun tapahtumassa ehdotti, että hän voisi olla malli, joten hän yritti kokeilla ja tavata toista maailmaa.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta

Asioita, jotka herättävät hänet opiskelemaan taiteista, ovat näytön nauttiminen, näytelmän rytmi ja hän tapasi vahingossa Thiriree Ngon-ngon Kananurakin, hän opiskelee luovaa näyttelyä, Hidas- ja taideteollisen tiedekunnan, Chulalongkornin yliopiston ja hänen idolinsa . Nämä ovat syitä, miksi hän päätti tutkia luovaa näyttelyä. Aokbab tutkii Creative-näyttelystä, joka tarjoaa opiskelijoillemme mahdollisuuden tutustua taiteellisiin intresseihinsa luokkataulukon lisäksi, mutta hän ei pitänyt siitä paljon. Hänen suunnitelmansa on, että hän tulee olemaan VM (Visual Merchandiser) harjoittelija, kun hän on kolmannen vuoden opiskelija ja harkitsee jatkaa opintojaan maisterin tutkintoon Fashion Marketing.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta

Hänen mallinnusta koskevasta kansainvälisestä kokemuksestaan ​​hän meni Hongkongiin viime joulukuussa, jokainen työtehtävä Englannin taito on olennaisen tärkeää ja sinun on oltava ajoissa. Tuolloin se oli sesonkiaikana ja asiakkaat halusivat, että hän palaa taas kun sesonkiaika tulee. Kaikki työpaikat opettivat hänelle mieleenpainuvia kokemuksia, kuten keskittyneempää ja nopeampaa, hän pystyy erottamaan, kuka hänelle on tärkeä niin paljon.

Hänen ensimmäisen kerran näyttelemisessä on erittäin vaikeaa, mutta hän vain pitää siitä. Aiemmin hänellä oli mahdollisuus oppia näyttelijäluokkaa, joten on helppo sopeutua elokuvaan. Kova osa on ymmärtää rooli selkeämmin. "Tällä hetkellä teen yleisöä Warayutin" Kai "Milintajindalle televisiota varten, sen on liioiteltua ilmaista, mitä tunnet, mutta näyttelemäsi elokuvan tällä kertaa Nawapol" Ter ": lla, hän pyysi minua pudottamaan, että liioitella toimimalla luonnollisemmaksi, esimerkiksi hän pyysi minua käyttämään omaa rauhaa, "sanoi Aokbab.

Hänellä on oma tyylikäs tyyli jokapäiväisessä elämässään ja hänellä on 83k seuraajaa hänen instagramisssa ja odottaa saada lisää seuraajia valtavan elokuvan palautteen jälkeen. Älä epäröi olla yksi hänen viileistä fanistaan ​​seuraamalla häntä instagramissa: AOKBAB.

Chutimon Aokbab Chuengcharoensukying Elämäkerta

Viitteet:

http://www.okmagazine-thai.com/%E0%B8%AD%E0%B8%AD%E0%B8%81%E0%B9%81%E0%B8%9A%E0%B8%9A-% E0% B8% 89% E0% B8% A5% E0% B8% B2% E0% B8% 94% E0% B9% 80% E0% B8% 81% E0% B8% A1% E0% B8% AA% E0% B9% 8C% E0% B9% 82% E0% B8% 81% E0% B8% 87 /

https://women.kapook.com/view170805.html

http://www.catdumb.com/aokbab/

http://www.seerada.com/17774/

Leave A Comment

45 + = 53