50 kauneimmista Black Women of All Time …

Kun ajattelet kirjoittaessasi noin 50 kauneimmista Black Womenista, se ei ole helppo tehtävä, itse asiassa se on melko pelottava! On äärimmäisen vaikeaa valita monista, monista kauniista, lahjakkaista mustaa naisista, enkä voi olla ihme, jos teen oikeutta heille kaikille.

Kauneus koskee valtaa, älykkyyttä, luottamusta ja sisäistä voimaa. Tässä luetellut naiset ovat kaikki voimakkaita ihmisiä ja ovat ylpeitä valituilla aloillaan. Jotkut ovat kohdanneet lukemattomia esteitä, jotkut ovat joutuneet taistelemaan monia kamppailuja, mutta ne kaikki nousivat realisoimaan unelmansa ja mahdollisuutensa huolimatta kaikesta. Ja jos huomaat, että näet, että on yksi yhteinen asia kaikkien näiden kauniiden naisten välillä ... ne ovat kaikki hyvin määritettyjä ihmisiä, jotka eivät koskaan anna periksi. Tärkeä elämänkatsomus, joka voidaan upottaa omaan elämäänmme, älä luule?

Ilman lisäystä, tässä esitellään, 50 kauneimman mustan naisen kaikkien aikojen!

 1. Michelle Obama

1

Olipa kauneutta tai aivoja, Michelle Obama on tullut idoli paitsi Afrikkalainen Amerikan naisille, mutta naisille kaikkialla. Parasta Michelle Obama on, että emme tunne häntä kuin rouva Obama, mutta tosiasiallisesti tunnistaa hänet Michelle. Hänellä on oma identiteetti, hän on oma äiti ja omistautunut vaimo. Itse asiassa maailma näkee hänet aina parissa itse presidentin kanssa. Älkäämme unohtako hänen upeaa tyyliään!

2. Vanessa Williams

2

Tämä on kaikille 90-luvun lapsille ... muistakaa laulu "Save the best for the last", joka oli MTV-leikekirja? No, se oli Vanessa Williams sinulle. Tiesitkö, että tämä monen lahjakas valo-eyed-kauneus oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka voitti Miss America -kruunun? Itse asiassa, kun hän syntyi, hänen vanhempansa ilmoitti saapumisestaan ​​"Täällä hän tulee: Miss America". Nyt on, että sattumaa tai mitä? Tietenkin suosikkiosani Vanessa Williamsista on aina Wilhelmina Slater. Hän oli niin herkullista pahaa!

3. Tyra Banks

3

On olemassa yksi sana, joka tehtiin tämän kauniin kauneuden puolesta ja joka on "lissome". Ei ihme, että hän oli yksi alkuperäisistä Viktorian salaisista enkeleistä! Jotkut meistä muistavat häntä "Tuoreen Prince of Bel Airin" päivistä, jolloin hän toimi Will Smithin vanhan ystävän kanssa. Mutta hänen äskettäinen ulkonäkönsä menestyneen todellisuuden TV-sarjan "America's Next Top Model" luoja ja isäntä on luultavasti se joka tarttuu kaikkien mielessä. Äskettäin hän on myös isännöi omaa talk showsa nimeltä "Tyra Banks Show", joka on voittanut useita palkintoja. Minä rakastan Tyraa kaikessa hämmästyksessään!

4. Meagan Hyvä

4

Meagan Good on osa juutalaista, afrikkalaista, cherokeea ja latinalaisamerikkalaista! Ei ole ihme, että hänellä on niin hienoja piirteitä! Normaalin Will Smithin, 50 Centin, Imajinin jne. Musiikkivideoista tämä kauneus tunnetaan hänen vahvoista kristillisistä näkemyksistään, joita hän soveltaa hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Väri vaikutti minuun.

5. Iman Mohamed Abdulmajid

5

Kuka ei rakasta Michael Jacksonia? Ja kuka ei muista laulua "Muistatko aikaa?" Jos et, et olisi voinut jättää kauneutta, joka pelasi kuningattaren Eddie Murphyn mustasukkaiselle kuninkaalle ja jota Michael Jackson houkutteli. Esittelyssä ainoa, Iman! Tämä Somalian kauneus erinomaisena oli olla supermalli taaksepäin ja on nyt erittäin onnistunut yrittäjä omalla kosmetiikkalinjallaan, jotka ovat upeita btw. Tämä lista kauneimmista mustista naisista olisi epätäydellinen ilman häntä!

6. Beyonce

6

Yksi sana kuvaamaan Beyonce eli Queen B? Bootylicious! Beyoncea on pitkään ihastunut hänen kaarevaan kehoonsa ja se, että hän oli omaksunut sen ja oli ylpeä siitä ajankohdasta, jolloin teollisuus oli painostanut noudattamaan tiettyjä alan standardeja. Beyonce on tullut yksi kaikkien aikojen parhaiten myyneistä musiikkitaiteilijoista, kun hän on toiminut onnistuneeksi sooloartistina sen Destiny's Childin hajoamisen jälkeen. Vuonna 2014 hänestä tuli korkein palkittu afrikkalainen muusikko historiassa ja on ilmestynyt Timesin 100 vaikutusvaltaisimmasta luettelosta kaksi vuotta peräkkäin, vuosina 2013 ja 2014. Beyonce ei voi tehdä mitään väärää. Hän on DIVINE!

7. Toni Braxton

7

Jos olisit teini-ikäinen 1990-luvulla, et olisi voinut jättää R & B -hittiä "Breathe again" ja "Un-break my heart", joka jälkimmäinen saavutti No.1 Billboard Hot 100: ssä. Toni Braxton on voittanut kuusi Grammy -palkintoa ja seitsemän American Music Awards -palkintoa. En vieläkään voi lopettaa laulamista hänen musiikillani, kun se soittaa radiossa.

 8. Whitney Houston

8

Jos olet ollut rakastunut eikä ole koskaan laulanut, hummed tai ainakin omistettu laulun "Ja minä aina rakastan sinua", niin olette rakastaneet turhaan. Tämä naisen voimakas ääni ravisteli musiikkimaailmaa tämän laulun ja paljon muuta. Hänen äkillinen kuolema huumeiden yliannostuksesta on jättänyt valtavaa kuilua musiikkielämässä ja sydämessämme. Mutta kun kuulet hänen laulavan tämän laulun, on vaikea pitää tunteet hallinnassa. RIP Whitney. Olit mahtava.

9. Rihanna

9

Rihanna on kovaa fashionista ja minä rakastan häntä niin paljon! Hän ei koskaan uskalla kokeilla, vaikka se merkitsisi korotettujen kulmakarvojen ja ahdistusten vastaanottamista. Hän on upea sanoa vähiten, uskomattoman lahjakkaita, oh-niin-seksikäs ja vähän huono-ass. Älä koskaan muuta RiRi: tä.

10. Oprah Winfrey

10

Oprah on yksi aikamme suurimmista naisista! Tunnettu "Media Queen" ja rikkain Afrikkalainen amerikkalainen vuonna 20th Sinun on pitänyt nähdä hänen isännöivä hänen suosittu näytös televisiossa vähintään kerran elämänsä aikana. Jos ei, oletko elänyt kallion alla? Äärimmäisen köyhyydestä syntynyt, tämän naisen nousu maineeseen koskee kovaa työtä ja pysyvyyttä. Tiesitkö, että hänet alunperin oli nimeltään Orpah, raamatullinen nimi, mutta koska useimmat ihmiset julistivat sen Oprahiksi, hän muutti sen sijaan. Hän on myös ehdolla Academy Award -palkinnoksi Best Supporting Actress -elokuvalle elokuvalle "The Color Purple". Me rakastamme sinua Oprah!

11. Toni Morrison

timotei 7

Toni Morrison, kuuluisa amerikkalainen kirjailija, toimittaja ja professori on Pulitzer-palkittu, Nobel-palkinnon palkinto. Hänen kuuluisimmat kirjat ovat "Bluest Eye" ja "Beloved". Tällä hetkellä hänellä on erinomainen kunnia olla viimeinen amerikkalainen, joka on voittanut Nobelin palkinnon.

 12. Hattie McDaniel

12

Hattie McDaniel oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka voitti Akatemian palkinnon parhaasta avustavalle näyttelijälle. Hän voitti sen roolistaan ​​"Mammy" eeppisessä elokuvassa "Tuulen mukana", roolista, joka on tullut yhtä legendaarinen kuin itse elokuva. Hattie McDaniel oli monitaitoinen viihdyttäjä - taitava laulaja, lauluntekijä, näyttelijä ja myös radio-esiintyjä. Vau! Itse asiassa hän oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen laulamaan radioasemassa Yhdysvalloissa. Sinun täytyy ihailla tämän ruumiin henkeä, jonka vanhemmat olivat entisiä orjia.

13. Halle Berry

13

Killer näyttää, tappaja ja älyllinen mieli eivät ole kovinkaan yleinen yhdistelmä, mutta Halle Berry näyttää olevan siunattu juuri siinä. Hän on sellainen kauneus, joka näyttää hyvältä kaikesta ... pitkät hiukset, lyhyet hiukset (kuinka söpö on hänen pixie-leikkaus), kaikenlaiset vaatteet .... Hänen kauniit kaartuvat piirteensä ja muotoiltu rungonsa ovat tehneet hänelle paljon kysynnän näyttelijä, joka on voittanut Oscar-palkinnon parhaan näyttelijän puolesta vuonna 2012 roolistaan ​​Monster's Ballissa. Hän oli yksi Hollywoodin arvostetuimmista näyttelijöistä 2000-luvulla ja hänellä on ollut jopa yksi Bond-tytön halutuimmista rooleista nimeltä "Jinx". Rakastamme sinua Halle!

14. Naomi Campbell

14

90-luvut ovat synonyymi tämän supermallin kanssa! Naomi Campbell tunnetaan paljon loputtomista jaloistaan ​​ja upeista ulkonäöistään sekä hänen suhteistaan ​​kuuluviin miehiin kuten Mike Tysoniin, Robert de Niroon ja Adam Claytoniin (U2 Bassist). Parasta hänestä on, että hän on edelleen vahva vuonna 2014! Nyt se on vaikuttava.

15. Alicia Keys

15

Kuka ei rakasta tätä kaunista, lahjakkaaa laulajaa, joka voi hämmästyttää sinut laulutaitonsa, äänialueensa ja hullun pianonsoitonsa kanssa. Hänen debyyttialbuminsa "Songs in A Minor" on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa ja on tehnyt hänelle taiteilijan, jonka on arvioitava. Hänen kuuluisin kappale Fallin on valloittanut miljoonat sydämet kaikkialle, mukaan lukien meidän!

16. Jada Pinkett Smith

16

Jada Pinkett Smithin mainetta ei ole se, että hän on Will Smithin vaimo (kuinka suloiset he ovat yhdessä), mutta että hän on ollut menestyksekäs Hollywoodin näyttelijä, jossa on suuria talousarvion elokuvia kuten The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Scream 2, Nutty Professor, muutamia. Hänellä on oma bändi nimeltä viisauden viisaus, jossa hän on laulun kirjailija ja laulaja. Tämä monitaitoinen kauneus osallistuu myös aktiivisesti hyväntekeväisyyteen ja yhdessä rapper aviomies on muodostanut "Will ja Jada Smith Family Foundation" ja käsittelee pääasiassa nuorisoon liittyviä ongelmia ja roolin perhe tukea. Yhdessä Treyn, Jadenin ja Willowin kanssa Smithit tekevät kuvan täydelliseksi perheeksi!

17. Florence Griffith Joyner

17

Jos tämä nimi ei tee veljeä, niin tämä voi auttaa - Flo Jo. Nyt on varmasti tullut kello, kyllä? Vaikka se on ollut lähes kaksi vuosikymmentä siitä lähtien, kun hän kuoli, hän pitää kirjaa siitä, että hän on kaikkien aikojen nopein nainen! Maailman muistiota, jonka hän oli luonut vuonna 1988 sekä 100 m: n että 200 m: n, on vielä haastamatta. Jäänyt lyömätön niin kauan? Nyt se on todella jotain, huh!

18. Aretha Franklin

18

Legenda omana oikeutenaan, Aretha Franklin aloitti musiikkiuransa laulamalla evankeliumia isänsä kirkossa. Kuka tiesi sitten, että tämä nainen voisikin voittaa 18 Grammy-palkintoa kaikkien aikojen parhaaksi naisartistiksi? Hänellä on sellainen ääni, joka voi tehdä enkeleitä!

19. Ella Fitzgerald

19

Kaunis ääni, jazz, swing ja bebop, joka tunnetaan Fitzgeraldin elämässä, on elämässään yksi asunnottomista orvoista ja menestyksestä. Koska se oli "lookout" on bordello on sijoitettu valtion uudistaminen, hänen matka ei varmasti ole sileä. Hän halusi olla tanssija nuorena ja tottunut viettämään koulun ystäviä lounasaikaan ja jopa koulupäivän aikana. Ajattelemaan, jos hän olisi juuttunut tanssimaan, mikä helmi musiikkimaailmasta olisi jäänyt!

20. Billie Holiday

20

Billie Holiday, syntynyt Eleanora Fagan ja lempinimeltään "Lady Day" hänen ystävänsä, muusikko Lester Young, oli merkittävä jazz laulaja ja laulun kirjailija. Hänet tunnetaan hänen toimituksestaan ​​ja improvisaatiostaan, ja hän on tuntenut vaikutteita monista muista kuuluisista laulajista, kuten Frank Sinatraista. Hänellä oli ollut erityisen vaikea lapsuus, jota oli laajasti käytetty väärin eikä ollut koskaan saanut virallista laulua. Hänen aistillinen näytön läsnäolo on tehnyt hänelle klassisen kasvon Jazz-aikakaudella Amerikassa.

21. Diana Ross

21

Kuka voi unohtaa hiukset? Tiesitkö, että ennen kuin Diana Ross päätyi itsestään, hän oli 1960-luvun bändin jäsen The Supremes, joka on tähän mennessä Amerikan menestynein lauluryhmä ja myös yksi kaikkien aikojen suosituimmista tyttöbändeistä? Hän on ollut myös menestyvän näyttelijän monissa elokuvissa, mukaan lukien "The Lady Sings the Blues", esseellinen legendaarisen Billie Holidayin roolista, josta hänet ehdotti Oscar-palkinnoksi ja voitti Golden Globe -palkinnon!

22. Tina Turner

22

Tina Turner tunnetaan yhtenä menestyksekkäimmistä naisten rock-taiteilijoista, erittäin harvinaisesta palkinnosta, koska rock n roll on lähinnä urospuolisten taiteilijoiden verkkotunnus. Hän on antanut lukemattomia osumia ja sitä pidetään yhtenä kaikkien aikojen suurimmista näyttämötaiteilijoista. Vakavasti, sinun on katsottava hänen videoitaan. Hän on voittanut kahdeksan Grammy -palkinnon ja on listattu numerolla 17 Rolling Stonesin "The 100 greatest singers of all time".

23. Natalie Cole

23

Natalie Maria Cole on Nat King Colen tytär ja on tunnettu R & B-laulaja ja lauluntekijä. Jazz-, blues- ja soul-laulajien kohdalla hän oli aina kiinnostunut laulamisesta. Hän aloitti näyttelemisen kun hän oli pieni ja lauloi isänsä joululevyyn noin kuuden vuoden iässä! Tämä on vaikuttavaa.

24. Jennifer Hudson

24

Tämä lahjakas laulaja ja näyttelijä ensiksi maistui maineesta laulajana American Idolin finalistina. Myöhemmin näyttelijänä laajalti arvostetussa elokuvassa "Dreamgirls", Jennifer Hudson voitti Oscar-palkinnon, Golden Globe -palkinnon, BAFTAn ja Screenwriters Guild -palkinnon. Hän voitti myös Grammy-palkinnon debyyttialbumistaan. Keskustele siitä, että olet erittäin lahjakas! Hän myös hämmästytti maailmaa dramaattisella painonpudotuksellaan ja makeoverillaan ja on nyt sertifioitu fashionista!

25. Kerry Washington

25

Mitä teemme ilman skandaalia? Vaikka et ole näyttelyn fani, et voi sivuuttaa hämmästyttävää Oliva Popea, jota upea Kerry Washington on pelannut. Ei vain hän niin kaunis kuin persikka, mutta hänellä on myös moitteeton tyyli. Minä elää katsomassa hänen punaisia ​​mattopeitteiään ja hän ei koskaan pettynyt. Tietenkin hän on myös ikävästi lahjakas, kun hän on esiintynyt sellaisissa elokuvissa, kuten "Django Unchained", "Ray", "Viimeinen Skotlannin kuningas" jne. Time Magazine on nimetty "Yksi vaikuttavimmista ihmisistä maailmassa" . Olemme samaa mieltä!

26. Zoe Saldana

26

Tämä kaunis näyttelijä oli alunperin suunnitellut olevan balettitanssija, mutta myöhemmin tajusi, ettei hän ollut leikattu. Baletin tappio on ollut elokuvakuntien voitto! Hän on esiintynyt blockbuster-hitteissä, kuten Avatar, Star Trek, Galaxy Guardians, Crossroads jne. Zoe on patsaan, oh-so-upea ja niin suloinen! Ja älä edes päästä meitä aloittamaan hänen muodin mielessä. Oo la la!

27. Josephine Baker

27

Josephine Baker oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka esiintyi elokuvassa. Se sai nimekseen Zouzou ja se valmistettiin vuonna 1934. Hän syntyi Amerikassa, mutta myöhemmin hänestä tuli kuuluisa tanssija ja viihdyttäjä Ranskassa. Hänet tiedetään kieltäytyvän suorittamaan eristyksissä olleita yleisöjä Yhdysvalloissa ja tiedetään myös tukevansa ranskalaista vastarintaliikettä toisen maailmansodan aikana, jolle hän sai Ranskan puolustusvoimat. Vau!

28. Venus Williams

28

Entinen numero yksi tennis pelaaja, Venus Williams oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen saavuttaa feat. Aivan kuin se ei riittänyt saavuttamaan, hänellä on 4 kullalla kultamitalia. Hän myös pitää kirjaa lyödä nopein palvelee nainen. Korkea ja urheilullinen, Venus näyttää syntyneen hallitsemaan tennistä!

29. Serena Williams

29

Onko sattumaa, että yhdellä perheellä on kaksi tyttöä, jotka hallitsevat roostia tenniskentällä? Aivan kuten Venus, hänen nuorempi sisarensa Serena yksinkertaisesti yksinkertaisesti kieltäytyy irti tiesi rankistaan ​​tenniskentällä, ja se on parhaillaan numero yksi. Serena on tullut takaisin voittamaan nimikkeitä näennäisesti mahdottomilta tilanteilta. Tunnettu olemaan värikkäässä tuomioistuimessa ja ulkopuolella, Serena hoitaa omat vaatetuslinjansa ja on sertifioitu kynsilääkäri. Todella pyöreämpi!

30. Gabrielle-unioni

30

Paras tunnettu roolistaan ​​"Being Mary Jane", Gabrielle Union on niin kaunis kuin ne tulevat! Mutta hän ei ole vain kauneutta eikä aivoja. Hänellä on sosiologian tutkinto ja hän oli naisjalkapallojoukkueessa. Voi kuinka rakastamme lahjakkaita naisia!

31. Joy Bryant

31

Entinen muotimalli ja nyt näyttelijä, Joy tunnetaan paremmin hänen roolistaan ​​Jasmine Trussellissa vanhemmuuteen. Hänellä on nyt oma vaatetuslinja nimeltä Basic Terrain aviomiehensä David Pope kanssa. Toivomme tämän karamellin naarmutettua kauneutta vain makea menestys!

32. Noémie Lenoir

32

Tämä STUNNING-malli on juuri sanan "eksoottinen" määritelmä. Hän on velkaa hänen pudota kuollut upea ulkonäkö hänen sekalainen perintö. Hänet tunnetaan parhaimmista lehdistä, kuten Elle ja Sports Illustrated, sekä myös hänen tuotemerkkinsä Gucciin, Victoria's Secretin, Tommy Hilfigerin jne. Kanssa. Tämä onnistunut malli ansaitsee varmasti listansa!

33. Sade

33

Muista kaikkein himmein punaiset huulet koskaan ?! Se on Sade sinulle. Sileä, silkkinen ääni, joka syntyy näistä huulista, on lumonnut miljoonia lähes kolme vuosikymmentä. "Sileä operaattori" ja "Ei tavallinen rakkaus" ovat vain osa lauluista, joita hän on laulanut. Sade on hämmästyttävä, sanoi tarpeeksi!

34. Wanda Sykes

34

Sinun on pitänyt nähdä tämä kuuluisa näyttelijä / comedienne monissa elokuvissa, kuten "Monster-in-Law", "Licence wed", "My Super Ex tyttöystävä" jne. Hän on myös onnistunut äänitaiteilija, joka antaa äänensä monille animoituneille elokuvia. Hänet on nimetty yhdeksi 25 hauskimmasta ihmisestä Amerikassa "Entertainment Weekly". Talented ja huumorintaju? Rakastan sitä!

35. Kelly Price

35

Voimakas laulaja ja lahjakas lauluntekijä Kelly Price aloitti uransa varmuuskopiolaidekseen monien musiikkiteollisuuden suurien nimien, kuten Aretha Franklin, Whitney Houston, Mariah Carey, Faith Evans, R. Kelly ja The Notorious B.I.G. Hän osallistuu aktiivisesti tutkimukseen rintasyövän tutkimuksesta ja lahjoitti hänen tuottamansa yksittäisen "Rakkaus asettaa sinut ilmaiseksi" rintasyöpätutkimusrahastoon. Sinun täytyy rakastaa julkkis, joka antaa takaisin.

 36. Rosario Dawson

36

Tämä epätavallinen kauneus on veistetty hänen niche viihde maailma kuin näyttelijä ja laulaja. Kun hän työskenteli sekä suurissa talousarvion elokuvissa että indie-elokuvissa, Rosario teki ensimmäisen esiintymänsä lapsena Sesame Streetissä. Häntä on myös nähty elokuvissa kuten Men in Black II, 25th Hour, Sin City, Clerks II, Percy Jackson ja olympialaiset: Lightning Thief jne.

37. Tracy Chapman

37

Tässä ikäisessä itsenäisen raportoinnin ikässä sosiaalisen verkostoitumisen sivustojen kautta, joissa molemmat julkkikset ja tavalliset siviilit tuntevat tarvetta antaa maailmalle tietää pieniä yksityiskohtia elämästään, tässä on julkkis, joka yllättää sinut pitämällä henkilökohtaista elämääsi hyvin henkilökohtaisena. Tunnettu hänen sosiaalisesta ja poliittisesta aktivismistaan, hän antaa hänen työnsä puhua itsestään. Tietenkin tunnet myös hänen ajattomista osumistaan ​​kuten "Fast Car" ja "Anna minulle yksi syy"

38. Angela Bassett

38

Angela Bassettia voidaan oikein kuvata klassiseksi kauneudeksi, hänen tummat hiukset, terävät ominaisuudet ja houkutteleva hahmo! Itse asiassa hänet voitaisiin helposti kuvitella renessanssin taiteilijan muusiksi. Basset on suorittanut Yale-yliopiston draamakoulusta valmistuneesta suuresta vaikuttavasta työstään elämäkerrallisissa elokuvissaan, jossa hän kuvaa voimakkaita naisia, kuten Tina Turner ja Betty Shabazz.

39. Janet Jackson

39

 Se on helppo kadota taustalla ylivoimaisesti kilpailukykyiseen musiikkikohtaan, varsinkin jos sinulla on veljestä, joka on saavuttanut elävän legenda. Mutta Janet Jackson pystyi karkaamaan hänen markkinansa musiikkimaailmassa, tekemään hänet paikalle ja identiteetiltään melko erillään hänen näyttävästä veljensä Michael Jacksonista. Hän on antanut meille osumia aina 80-luvulta aina 2000-luvulle saakka. On turvallista sanoa, että tämä kauneus muistetaan ja on aina rakastettu hänen panoksestaan ​​musiikin maailmaan.

40. Pam Grier

40

Johtaja Quentin Tarantino on puhunut siitä, että Pam Grier on ensimmäinen naispuolinen toimintaterri elokuvissa, ja se on totta! Hän esiintyi myös yhdessä hänen elokuvastaan ​​nimeltään Jackie Brown, jonka hän sai palkinnon Golden Globe -palkinnon parhaasta näyttelijästä. Rakastamme naista, jolla on rotu!

41. Lupita Nyungo

41

Mitä voimme sanoa naisesta, joka on upea ja lahjakas kuin Lupita Nyungo? Jos et ole katsellut "12 vuotta slave" vielä, sinun on ehdottomasti oltava. Lupita liikuttaa sinut kyyneliin hänen voimakasta suorituskykyään. Hänellä on maisterin tutkinto Yale School of Drama -ohjelmasta. Hänet nimitettiin myös nimellä "Vuoden 2014 kaunein nainen", ja emme voineet yhtyä enempää. Hän näyttää regal joka kerta, kun hän on punainen matto ja on vaikea uskoa, että tämä upea nainen todella oli epävarmuuksia hänen näyttää jonkin pisteen.

42. Dorothy Dandridge

42

Dorothy Dandridge oli ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka oli ehdolla Akatemian palkinnoksi paras näyttelijä hänen musiikissaan "Porgy and Bess". Hänet nimettiin myös Golden Globe -palkinnoksi samalle elokuvalle. Hänellä on myös tähti Hollywood Walk of Fame! Hänen roolinsa Carmen Jonesissa antoi hänelle myös tunnustuksen siitä, että hän oli ensimmäinen Hollywood-afrikkalainen amerikkalainen seksisymboli. Oo la la!

43. Jayne Kennedy

43

Jayne Kennedy on amerikkalainen näyttelijä, joka oli myös ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen, joka voitti Miss Ohio USA: n kauneushistorian. Tämä oli todella vallankumouksellista sanoa vähiten. Hän on myös NAACP Image -palkinnon saaja erinomaisen näyttelijän elokuvassa elokuvan roolistaan ​​1981 elokuvassa "Body and Soul".

44. Lauryn Hill

44

Lauryn Hillin sooloalbumi "The Miseducation of Lauryn Hill" aloitti USA: n Billboard 200: n ensimmäisessä numerossa ja sisältää joitakin hänen tunnetuimpia hittejä, kuten "Doo Woop", "Ex-Factor" ja "Everything is everything". Tiesitkö, että Lauryn jakaa romanttisen suhteensa bändinsä kanssa, kun hän oli Fugeesin jäsen ja että suhde oli syy bändin hajoamiseen?

45. Phylicia Rashad

45

Phylicia Rashad on näyttelijä ja laulaja ja myös ensimmäinen afrikkalainen amerikkalainen nainen, joka on voittanut Tony Award for Best Performance -elokuvan johtava näyttelijä Play in "A Raisin in the Sun" -elokuvan. Hän sai myös NAACP: n (National Association for Colored People) kuvan palkinnon roolistaan. Hänet tunnetaan kuitenkin pääasiassa roolistaan ​​sitcomissa "The Cosby Show".

46. ​​Alek Wek

46

Alek Wek ei sovi tavanomaisiin kauneuden tasoihin, mutta hän varmasti on upea! Lupita Nyongo ja Oprah Winfrey ovat molemmat tunnustaneet, että Alek Wek on innoittanut heitä ylpeiksi afrikkalaisesta perinnöstään. Alek asui Isossa-Britanniassa jonkin aikaa Sudanin sisällissodan jälkeen. Hän aloitti mallinnusuraansa siellä, mutta asuu nykyään New Yorkissa. Hän on erittäin menestyvä ja emme voi kuvitella hänen hidastuvan milloin pian. Hän on niin inspiroiva monille pienille tytöille ja me rakastamme häntä!

47. Laila Ali

47

Laila Alin ainoa vaatimus kuuluisuudelle ei todellakaan ole se, että hän on Mohammed Aliin tytär. Hän on tunnetuksi nyrkkeilijä itse ja pysyy voittamattomana. Sanotaan, että hänen isänsä oli pettynyt, kun hän kertoi hänelle päätöksestään liittyä nyrkkeilyyn pelin vaaroista. Mutta hän onnistui vakuuttamaan hänet ja poika on iloinen, että hän teki. Tiesitkö, että Ali oli manikyristin, kunnes hän oli kuusitoistavuotias ja omistanut oman kynsisalon ennen kuin hän liittyi nyrkkeilyyn? Laila Ali on naimisissa NFL-pelaajan Curtis Conwayn kanssa.

48. Erykah Badu

48

Vaikka tunnemme Erykah Badun pääasiassa jazz- ja R & B-laulajana, hän on myös näyttelijä ja aktivisti. Näyttelijänä hän on esiintynyt elokuvissa "The Cider House Rules", "Blues Brothers 2000" ja "House of D". Hänet tunnetaan hänen erottuva laulutyylinsä, hän on nimitetty nimellä "Queen of neosoul". Erykah tunnettiin päällään suuria ja värikkäitä päähineitä, lähinnä wraps. Mitä hauskaa!

49. Leslie Uggams

49

Leslie Uggams on näyttelijä ja laulaja, joka tunnetaan pääasiassa roolistaan ​​TV-miniseries "Roots" -ohjelmassa. Hänellä on ollut johtava rooli "Kaikissa lapsissani" ja Broadwayn soittimessa "Hallelujah Baby", josta hän voitti Tony-palkinnon parhaasta näyttelijästä musiikissa. Hänellä oli myös oma televisiomuutoksensa nimeltä "The Leslie Uggs Show" vuonna 1969. Se oli vallankumouksellinen tuolloin, koska se oli "ensimmäinen verkkokampanjanäyttely", jota isännöi yksi afrikkalainen amerikkalainen. Hän antoi myös äänensä laulun "Anna minulle vanhan ajan uskonto" elokuvassa "Inherit the Wind".

50. Uzo Aduba

50

"Orange on uusi musta" -sarjan fanit tuntevat hänet Suzannesta tai "hullu silmät". Ei vain hän on kaunis omalla tavallaan, mutta hänellä on myös hullu lahjakkuus! Hän on yksi henkilökohtaisista suosikeistani näyttelyssä, ja hän ansaitsi enemmän kuin voittaa Primetime Emmy -palkinnon erinomaisesta vieraannäyttelijästä Comedy-sarjassa!

Tämä vie meidät kaikkien aikojen kauneimpien mustien naisten luetteloon. Kuka / olet suosikki / s? Kerro meille alla!

Leave A Comment

26 − 17 =