30 kuumaa naisnäyttelijää alle 30 vuonna 2015

Olemme jo nähneet kuumin kaikkien miesten näyttelijöiden alle 30 vuoteen 2015 ja nyt on aika maksaa naisille samaa kunnioitusta. Toivomme, että istut mukavasti - tässä elokuvassa on joitain suuria elokuvia ja joitakin erittäin kuumia naisia. Emma Watsonin, Jennifer Lawrenen ja Nina Dobrevin kaltaisten tykkääjien kanssa tämä on täynnä juoruja!

Ilman lisäystä, hyppäämme 30 kuuteen naisnäyttelijää alle 30 vuoteen 2015!

 1 - Jennifer Lawrence

Hän on kuuma, hän putoaa paljon ja hän EI KOSKAAN sanoo oikein. Jennifer Lawrence, syntynyt Kentucky 15. elokuuta 1990, on tytön tyttö, vai ei? Hän on yksi näyttelijä, jota pojat haluavat päivittää ja tytöt haluavat olla BFF: n kanssa ja ilmeisesti nyt,.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_01

Huolimatta Oscar-palkinnosta, kahdesta näyttelijöiden näyttelijän palkinnosta, BAFTA: sta, kahdesta Golden Globesta ja joukosta Critic's Choice Movie Awards -palkintoja, hänellä on ollut myöhäisessä vaiheessa huono aika. Hänen on-off-suhteensa Pojasta tähti Nichols Hoult on ollut enemmän kuin se, ja he viimein jakautuivat jälleen elokuussa 2014 viitaten häiritseviin työaikatauluihin jakamisen syyn vuoksi. Sitten oli niitä alaston valovuotoja ....

Hän ei ole piiloutunut tietovälineestä luonnollisesti. Hän hoiti kaikki vaikeat tilanteet (mukaan lukien tämä kiusallinen matka tähtiin, kun hän meni hyväksymään palkinnon) tosi tytöt-tyyliin ja hän jatkoi tekemään parhaansa ... Tee pari iskua!

Siellä on Nälkäpelit: Mockingjay - osa 2 vuodessa vuonna 2015 ja toinen elokuva nimeltä Ilo jossa hän tähtää Bradley Cooperin ja Robert De Niron rinnalla draamaa kamppailevasta äidistä. Pidä silmäsi kuollut!

2 - Scarlett Johansson

Hän kääntyi 30 muutama päivä sitten 22. marraskuuta (syntynyt New Yorkissa vuonna 1984), ja hän on edelleen yksi maailman kuumin naisista. Valitettavasti Scarlett Johansson on toinen poikasia, joka on ollut tiedotusvälineissä, koska jotkut julkiset valokuvavuodot. Onneksi asiat ovat tulleet paremmiksi vaalean pommitukselle uuden vauvan kanssa, Rose Dorothy, joka syntyi fiancalea Romain Dauriacille syyskuussa 2014.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_02

Ei vain vauvojen tekemistä ja sitoutumista, hän on ollut kiireinen tehdä elokuvia myös ja hän on innokkaasti odotettu Kostajat: Age of Ultron joka tulee ulos vuonna 2015, jossa hän pelaa upeita Mustaleski. Plus ... siellä on Viidakkokirja ja hän on ääni Kaa elokuvassa - slithering käärme!

3 - Emma Stone

Oi tulkaa - me kaikki rakastuimme Emma Stoneen sisään Helppo, oikea? Entä Hullu tyhmä rakkaus? Oletko varmasti nähnyt sen? Entä Apua? Kaikki rakastivat tätä elokuvaa?

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_03

Yksi minuutti hän on tulinen punapää ja sitten hän on kupliva vaalea - mitä hiusväri, me kaikki rakastamme Emma Stone sekä miehiä että naisia. Hän saattaa olla vain 26-vuotias (syntynyt 6. marraskuuta 1988 New Yorkissa), mutta hän on varmasti tehnyt merkin hopeiseen näytöksiin ja on ollut osa aikamme hauskimmista ja loistavimmista elokuvista.

Hän on ollut äskettäin kiireinen tyttö, ja hänellä on kaksi elokuvaa, jotka julkaistaan ​​vuonna 2015. Siellä on projekti, jossa Woody Allen sanotaan olevan tällä hetkellä suurta salaisuutta. Mukana on myös Cameron Crowe -elokuva, joka taas näyttää olevan super-salaisuus. Emme ole nähneet tämän kauniin tytön huonoa elokuvaketta, joten olemme varmoja siitä, mitä elokuvat loppuvat, ne ovat mahtavia. Aivan yhtä mahtava kuin Superbad! ��

4 - Nina Dobrev

Me tunnemme hänet Vampyyri päiväkirjat mutta Nina Dobrev ei ole vain tunnettu hänen tv-työstään tiedät. Bulgarian syntynyt Nina Dobrev on vain 25-vuotias (syntynyt 9. tammikuuta 1989) ja alkaa levitä elokuvan työhön.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_04

On vain yksi elokuva asetettu tulla vuonna 2015 kutsutaan Lopulliset tytöt jossa Nina soittaa Vicki-tyttöä. Alexander Ludwig on myös uudessa elokuvassa, ja niin on Adam DeVine. Se on kauhu-komedia ja juoni-line-tyyli kuulostaa hieman kuin Scream ... Grieving tytär tarve kostaa hänen äitinsä tappaja. Kuulostaa tuttu, oikea?

5 - Amanda Seyfried

Pennsylvanian syntynyt Amanda Seyfried (3. joulukuuta 1985) voi olla vain 28-vuotias, mutta hän on varmasti loistava nimi näyttelemässä maailmassa. Ottaen huomioon, että hän kärsii pelottavasta pelosta, paniikkikohtauksista ja ahdistuksesta, hän ottaa joitakin melko lihavia rooleja elokuvissa, kuten Chloe ja Keskimääräiset tytöt vyöhönsä. Voi ja kuka voisi unohtaa Les Miserables?

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_05

Uskokaa tai älkää, ei ole muuta kuin neljää elokuvaketta, joka päättää tämän kauniin blondi tulevan ulos vuonna 2015. Isät ja tyttäret, esimerkiksi tähdet Jane Fonda ja Diane Kruger draamassa, joka lupaa olla melko karkea katsella. Plus siellä on Ted 2 ja hän on siinä ... emme voi odottaa sitä! Kädet ylös, jos nauroit kuin närkästys kun katselet ensimmäistä!

Meillä on myös toinen Disney-tyylielokuva, joka lyö meidän myös näytelmämme Panoroida. Näet myös Hugh Jackmanin Blackbeardin elokuvassa. Levi Miller pelaa Peter Pania. Super innoissaan tähän!

Sosiaalinen elämä on neljäs ja viimeinen elokuva, jonka Amanda Seyfried julkaisee vuonna 2015. Tässä komediassa on melko kauhea puukotapahtuma, ja se kuulostaa tytöt haluavat katsella ...

6 - Vanessa Hudgens

25-vuotias Vanessa Hudgens syntyi Kaliforniassa 14. joulukuuta 1988 ja on tullut melko pitkä matka Zac Efronin päivystyspäivistä lähtien. Voi tulla - olemme kaikki mustasukkaisia. Annamme oikealle puolellemme mennä päivään tämän hottien kanssa, puhumattakaan olla hänen suhteensa viiden vuoden ajan. Hän on nyt onnellisesti dating amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja malli Austin Butler nyt kuitenkin, älä huoli! ��

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_06

Hänellä on yksi elokuva, joka tulee ulos vuonna 2015 Tiskiallas joka on jokainen komedia-kauhu, jonka luulit olevan. Ed Westwick on kuitenkin tässä elokuvassa, mikä lisää totty-tekijä tässä zombie-tyylisessä elokuvassa, joka lupaa olla varsin hauska katsella.

7 - Keira Knightley

Britannian syntynyt Keira Knightley on ehdottomasti hämmästyttävä, eikö? Lisäksi hän toimi yhdessä Johnny Deppin kanssa Pirates of the Caribbean elokuvia. Olemme kaikki hämärästi mustasukkaisia. Syntynyt Islingtonissa, Lontoossa Englannissa 26.3.1985, hän on nyt kotitalouden nimi, joka on kaukana hänestä Reikä päivää, jolloin hän kirjaimellisesti kuvasi koko elokuvan suurella reiällä maan alla. Se oli karkea katsella eikä aina ollut miellyttävää, ja hän on juuri ottanut rohkeampia ja rohkeampia rooleja.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_07

Äskettäin naimisissa oleva Keira (hän meni naimisiin Klaxonsin - James Righton kanssa), on ollut useita äskettäin julkaistuja elokuvia, ja siellä on vielä muutama. 2015 näkyy hänen vapauttaa elokuva everest. Seikkailu / draama / trilleri nähdään hänen pääosassaan Hollywoodin suurien joukossa, kuten Jake Gylenhaalilla, Robin Wrightillä, Josh Brolinilla ja Sam Worthingtonilla elokuvassa, jossa nähdään, että ryhmä yrittää kiivetä Mount Everesta katastrofaalisin seurauksin.

8 - Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning syntyi 23. helmikuuta 1994 Georgiassa Yhdysvalloissa ja on ehkä parhaiten tunnettu hänen rooleistaan ​​elokuvissa kuten vuoden 2005 iloksi Tom Cruise - Maailmojen sota, 2012 osuma Twilight Saga: Breaking Dawn osa 2... itse asiassa, kaikki Iltahämärä elokuvat, Mehiläisten salainen elämä, ja paljon muuta.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_08

Hänen yhteiskunnallinen elämä säilyy suhteellisen yksityisenä, ja hän näyttäisi menevän yliopistoon pysyäkseen vakaan suhteen malliin Jamie Strachan, jonka hän on seurustellut vuodesta 2013, joten asiat näyttävät menevän hyvin ja muutamia ilmeisiä hittielokuvia julkaistaan ​​vuonna 2015, hänen onnensa on vain menossa lujasta voimaksi.

Franny on ensimmäinen elokuva, josta hänet nähdään, ja Theo James, Richard Gere ja Clarke Peters ovat myös tässä elokuvassa. Tämä draama näyttää olevan melko mielenkiintoinen, ja toinen on myös "julkistetulla" nimettömällä projektilla, joka johtuu myös samasta vuodesta.

9 - Emily Browning

Rakastimme häntä sisään Sucker Punch, ja hän oli myös vuoden 2011 elokuvassa Prinsessa Ruusunen mutta kauniista laulunäyttelijöistä tulee enemmän hyviä juttuja. Joskus on vaikea uskoa, että hän on vain 25-vuotias.

Hän on australialainen ja syntyi Melbournessa 7. joulukuuta 1988 ja vaikka hän otti pienen tauon opintojensa loppuunsaattamiseksi, hän palaa koston kanssa pari elokuvaa, jotka tulevat ulos ensi vuonna tai niin.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_09

Shangri-La Suite, on esimerkiksi draama, joka näkyy hänen pääosassaan rinnalla Iltahämärä legenda Ashley Greene ja cutie Luke Grimes. Legenda on myös ulos samana vuonna ja on Tom Hardy trilleri. Selvästi tämä on nähtävä kalvo.

10 - Emma Watson

Emme voi uskoa, kuinka vähän British Harry Potter cutie Emma Watson on kasvanut! Ranskalainen Emma on vasta 24-vuotias (syntynyt 15. huhtikuuta 1990), mutta hänellä on melko vaikuttavia tavaroita, jotka on kiinnitetty hänen vyöhönsä. Viikon kanssa Marilyn, Seinäruusuna olemisen hyvät puolet, 8 Harry Potter elokuvia (plus yksi lyhyt), ja Nooa monien muiden joukossa. Tulee vielä muutama muuta ...

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_10

Trilleri Regressio nähdään Emma Watson, joka soittaa osaa Angela Gray elokuvassa, joka seuraa isää (Ethan Hawke), joka on sitoutunut murhaan, josta hän ei ole muistoja. Myös draamaa Colonia Dignidad joka näkee hänen kuljettavansa takaisin vuoteen 1973. Lopuksi on La La Land myös pääosissa Miles Teller elokuvassa, joka seuraa tarinanhimoisen näyttelijän ja jazz-pianistin tarinaa.

11 - Teresa Palmer

28-vuotias Australian Teresa Palmer on malli sekä näyttelijä ja sinun on myönnettävä - hän on melko kuuma. Hän on ollut muutamassa elokuvassa vuosien varrella, mukaan lukien 2006 pelottava fest The Grudge 2 plus Iltasatuja Adam Sandlerin kanssa vuonna 2008, ja hän oli myös osuma-elokuvassa Lämpimät vartalot rinnalla Nicholas Hoult, Jennifer Lawrencein entinen poikaystävä.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_11

Teresa Palmerin pääosassa on muutamia elokuvia vuonna 2015 ja vain yksi niistä, jotka saimme melko innostuneita, oli Kupin ratsu joka näkyy hänen pääosassaan Christian Bale, Natalie Portman ja Wes Bentley rinnalla. Mukana on myös innokkaasti odotettu remake 1991 -musiikkikuvasta Patrick Swayzen kanssa - Point Break. Näyttäisi siltä, ​​että hän oli melko kiireinen, koska hänellä oli vauva tämän vuoden helmikuussa (2014) aviomies Mark Webber, vakiintunut näyttelijä ja ohjaaja.

12 - Odette Annable

29-vuotias Odette Annable syntyi Kaliforniassa 10. toukokuuta 1985, ja luultavasti tunnustat hänet roolistaan ​​vuoden 2008 elokuvassa Cloverfield. Emme ymmärrä, mitä elämässä todella tapahtui ... ymmärsitkö sen?

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_12

Se ei ole kaikki, mitä hän tietenkin tietää. Oli 2009 Jessica Alba -elokuva Syntymätön että hän esiintyi sekä 2006-luvulla Loma ja 2007-elokuvan Muuntajat.

Truth About Lies on hänen 2015-elokuvansa, ja se on hyvä. Rom-com featuring kaveri takertuneessa valheen verkossa, näyttää siltä, ​​että se voisi olla varsin hauska! ��

13 - Kat Dennings

Useimmat meistä rakastavat Kat Denningsia osumasta TV-ohjelmasta Broke Girls mutta hän oli myös vuoden 2011 elokuvassa Thor, 2008 elokuva Nick & Norahin ääretön soittolista ja House Bunny joka julkaistiin samana vuonna.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_13

Kirjoita rakkautta käsiinsä on 2015-elokuvan varovaisuus, jos olet faneja tämän brunette kauneuden, ja näet hänen pelaa lyijyä draama-biografia-tyylinen elokuva. Löydät elokuvan Chad Michael Murray, Mark Saul ja Rupert Friend.

14 - Ahna O'Reilly

Ehkä parhaiten tunnettu hänen roolistaan ​​Elizabeth Leefoltista vuoden 2011 elokuvassa Apu, Ahna O'Reilly (syntynyt Kaliforniassa 17. helmikuuta 1985) on melko useita elokuvia hänen jatkaa! Hän teki debyyttinsä vuonna 2003 Bill the Intern ja siitä lähtien on mennyt voimasta ja lujuudesta pääosassa melko vaikuttava elokuvaketju. 2008 näki hänet sisään Unohda Sarah Marshall, hänellä oli pieni osa hit tv-sarjassa Vampyyri päiväkirjat vuonna 2011 ilmestyi Kuinka tapasin äitisi, ja on tarkoitus näyttää yhdellä eloisimmista elokuvista vuonna 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_14

Unissakävelijä on trilleri, joka nähdään, että Ahna toimii yhdessä Rachel Melvinin ja Richard Armitagen kanssa ja on ehdottomasti pidettävä silmäsi kuorittuina.

15 - Dianna Agron

Ohjaaja, laulaja, tanssija ja amerikkalainen näyttelijä, Dianna Agron on vasta 28-vuotias, mutta hänellä on ollut uran taustalla. Hän on syntynyt Georgiassa 30. huhtikuuta 1986, hän on hyvin tunnettu hänen osastaan Vahingonilo franchising sekä voisivat ylpeillä olla elokuvien kuten Christina Aguilera ja Cher yhteistyötä 2010 - Burleski, 2011: n Olen numero neljä, ja paljon muuta.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_15

2015 on asetettu olemaan hyvä vuosi tämän pienen leikekirjoituksen kanssa neljällä ilmoitetulla kortilla - Headlock, Jekyll Islandin salaliitto, paljas ja kuuluisa. Se on salaliitto Jekyll Islandilla että olemme melko innostuneita - tämä trilleri myös tähti Minnie Driver ja Ed Westwick!

16 - Lily Collins

Toinen britti kauneus luettelossa ja tällä kertaa, tulemme 25-vuotias Lily Collins. Syntynyt Surreyissa, Englannissa 18. maaliskuuta 1989, hän on ehkä paremmin tunnettu rooleista, kuten Peili peili Julia Robertsin kanssa vuonna 2012 tai jopa Sokea puoli vuonna 2009.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_16

Ei vain näyttelijä, hän malleja myös, vaikka 2015 näyttää olevan hyvä vuosi hänen näyttelijän uransa eikä mallinnus. Vuoden aikana ilmestyy nimetty projekti Warren Beattin takana. Katsotaanpa tätä tilaa nähdäksesi, mitä tapahtuu?

17 - Mia Wasikowska

Liisa ihmemaassa näyttelijä Mia Wasikowska voi olla vain 25-vuotias, mutta se ei ole estänyt häntä yrittämästä nimeä itselleen Hollywoodissa. Hän syntyi Australiassa 14.10.1989, ja hän aloitti uransa australialaisessa elokuvassa ja televisiossa ennen siirtymistään Yhdysvaltojen hopeiseen näytöksiin, mutta elokuvissa kuten vuoden 2011 Jane Eyre hänen takanaan, näyttää siltä, ​​että hän on ylhäällä!

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_17

Crimson Peak on elokuvan varovaisuus vuonna 2015, varsinkin jos toivottavasti nauraa tätä söpöä, ja myös Charlie Hunnamissa, et ole poissa miespuolisesta silmäkokemuksesta ihmetellä. Se on vain häpeä, ettei hän ole johtava rooli Viisikymmentä harmaan sävyä enää ... Huokaus.

18 - Zoey Deutch

Syntynyt LA: ssa 10. marraskuuta 1994, 20-vuotias Zoey Deutch saattaa olla nuori, mutta se ei tarkoita sitä, että hän ei tiedä, mitä hän tekee. Jo pääosassa on melko harvoista elokuvista, jotka ovat tehneet otsikoita kuten 2011-luvulla Soittoäänen kanssa Sarah Michelle Gellar, tai 2014 elokuva Vampire Academy, hänellä on vielä muutama, mukaan lukien 2015 Hyvät lapset - komedia myös pääosissa Ashley Judd.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_18

19 - Saoirse Ronan

Ottaen huomioon, että hän on New Yorkin Bronxista, Saoirse Ronan ei ole tehnyt liian huonosti itselleen BAFTAn, Golden Globe ja Academy Awardsin ehdokkuutta etenkin vuoden 2007 elokuvan jälkeen James McAvoy ja Keira Knightley - Attonement.

Saoirse Ronan

Et tietenkään voi unohtaa hänen rooliaan vuoden 2011 elokuvassa Hanna, tai 2014-elokuvan Grand Budapest Hotel, tai 2009 Lovely Bones.

Nykyään hän on siirtynyt melkoisella tavalla Bronxista, valitsemalla elää Irlannissa, ja hän tekee yhä elokuvia. Hänellä on todellakin kaksi elokuvaa, jotka tulevat ulos vuonna 2015 - Brooklyn joka on rom-com kanssa vähän draamaa asetettu takaisin 1950-luvulla Irlannissa. Plus siellä on Tukholma, Pennsylvania joka myös tähdittää Cynthia Nixonia Sinkkuelämää, ja on draama - trilleri, jota odotamme innolla!

20 - Brie Larson

Hänen oli tähdellä Channing Tatumin rinnalla hittielokuvassa 21 hyppykatu niin heti, olemme kateellisia 25-vuotias näyttelijä. Syntynyt Kaliforniassa 1. lokakuuta 1989, hän on itse asiassa ollut melko harvoissa elokuvissa, joita nautimme katsomassa. Vuoden 2013 elokuva Don Jon naurahti meitä useimmiten, ja myös muutamia elokuvia esiteltiin myös vuodelle 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_20

Siellä on Brooklynin silta, Huone (jota hän tällä hetkellä kuvailee), Kaivaminen tulipaloon ja Junaonnettomuus. Siellä on myös Basmati Blues joka kuulostaa siltä, ​​että se olisi hyvä katsella.

Kaivaminen tulipaloon näyttää varsin mielenkiintoiselta - draamaa myös pääosissa Anna Kendrick ja Orlando Bloom. Itse asiassa emme ole nähneet Orlandoa jonkin aikaa ... On hyvä nähdä, että hän on palannut! Takaisin Kaivaminen tulipaloon vaikka ja se seuraa aviomiehen ja vaimonsa sekä kipuja pitkän aikavälin suhteesta. Olen varma, että voimme kaikki liittyä!

21 - Gemma Arterton

Syntynyt Kentissä, Englannissa (vain puolen tunnin matkan päässä josta yksi brittiläisistä kirjoittajistamme kasvoi!), Gemma Arterton on 28-vuotias näyttelijä, joka vastaa aikamme kaikkein elämän muuttuvista elokuvista, vaikka et ehkä ole vielä ymmärtäneet sitä. Mukana elokuvissa kuten Persian prinssi elokuvat, Hansel & Gretal: Witch Metsästäjät, ja Bond-elokuva Quantum of Solace hänen takanaan hän on ollut kiireinen tyttö viime vuosina eikä näytä siltä, ​​että hän hidastuu milloin tahansa pian ainakin kolmella elokuvalla, jotka on määrä julkaista seuraavien parien aikana ja yksi niistä tulee ulos 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_21

Punaiset ja harmaat on parhaillaan esituotannossa ja näkee Gemma Artertonin ääniä Sammy animoituun elokuvaan, joka seuraa sota punaisten ja harmaiden oravien välillä. Se kuulostaa, että yksi iso lapsi ja pienet lapset nauttivat samalla ja kohtaavat sen; me kaikki rakastamme hyvää animoitua elokuvaa. Muistatko miten maailma karkasi elokuvia kuten Shrek ja Lelu tarina? On aika, että meillä oli hyvä uusi nautinto!

22 - Jessica Szohr

Se oli Gossip Girl joka ensimmäisen kerran ampui 29-vuotiaan Jessica Szohrin kuuluisuuteen, mutta hän on siitä lähtien hajautettu elokuvamaailmaan ja yllättävän tarpeeksi, hänellä on pari aikaisinta isoa. Muistatko 20013-elokuvan Työharjoittelu? Hän oli siinä. Hän oli myös niin-huono-se-oli-hauska 2010 elokuva Piranha 3D. Kaksi yöasentoa vuonna 2014 on se, jonka hän näyttää suosituimpia näinä päivinä, vaikka onkin pari uutta, jotka tulevat ulos vuonna 2015, jotta sinun pitäisi pitää silmäsi kuollut.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_22

Club Life tulee esiin ensi vuonna ja näkee Jessica Szohrin yhdessä Robert Davin kanssa draamassa yökerhon promoottorin jälkeen, joka epätoivoisesti yrittää tehdä itselleen nimensä New Yorkin kovaa maailmaa. Kuulostaa sellaiselta, jota voimme vain nauttia!

23 - Julianne Hough

26-vuotias näyttelijä, tanssija ja laulaja-lauluntekijä Julianne Hough tunnetaan parhaiten vanhan elokuvan vailla siteitä. Muistatko tässä elokuvassa söpö, hieman tuhma tyttö? No, Julianne oli johtava rooli.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_23

Hän ei ole ollut monissa elokuvissa vuosien varrella, mutta hän oli vuoden 2010 elokuvassa Burleski (vaikka pieni osa) ja myös 2013-elokuvan Rock of Ages. Yksi elokuvasta tulee pian kutsutuksi Käyrä joka tähtiä tämän melko vähän näyttelijä ja melko ikävä onnettomuus autossaan sen jälkeen, kun joutuu kosketuksiin hitchhikerin kanssa. Rakastamme hyvää trilleriä!

24 - Abigail Breslin

Hän voi olla vain 18-vuotias, mutta New Yorkin syntymässä Abigail Breslin tekee varmasti itselleen nimensä. Ensimmäisessä kaupassaan kolmen vuoden iässä hän on tottunut valokeilaan jo jonkin aikaa, ja tämä on ehkä auttanut häntä pääsemään huipulle. Syntynyt 14. huhtikuuta 1996, hän on esiintynyt elokuvan 2006 elokuvassa Pikku neiti päivänpaiste, 2009: n Zombieland, 2011: n Rango ja jopa 2002-luvulla Merkit.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_24

Abigailille on vain yksi elokuva vuonna 2015 (vaikka on vielä muutama vuosi vuodelle 2016/17) ja tämä on Maggie joka on äskettäin valmistanut kuvaamisen. Toinen zombie-tyylielokuva, joka seuraa Abigailia johtajana Maggie Arnold Schwarzenegger ja Joely Richardson toimivat hänen rinnallaan.

25 - Sophie Turner

Toinen brittiläinen kauneus ja Sophie Turner, 18-vuotias näyttelijä syntyivät Northamptonissa, Englannissa 21. helmikuuta 1996. Todennäköisesti parhaiten tunnettu roolistaan ​​hit tv-ohjelmassa Valtaistuinpeli kuten Stansa Stark, näyttäisi siltä, ​​että hän on päättänyt jakaa elokuvansa entisestään, ja useita elokuvia, joiden pääosissa hänet julkaistaan ​​vuonna 2015.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_25

Tuskin Lethal on vain yksi näistä elokuvista ja myös tähdet Jessica Alba -tapahtuma-seikkailusta / komediasta teini-ikäisen erikoisopin edustajista.

Jos se ei ole aivan teekupillesi, kannattaa kokeilla Yksin jossa Sophie Turner pelaa Penelopea - tyttö, joka tuntee sodan veteraani (Mark Kassen), joka kärsii PTSD: stä.

Myös kauan odotettu Mary Shelleyn hirviö joka näyttää olevan todella hyvä elokuva kiinni, ja Jeremy Irvine pääosassa hänen rinnallaan draama elokuvan, on olemassa mahdollisuus myös silmä-candy liian.

26 - Emilia Clarke

toinen Valtaistuinpeli kauneus, Emilia Clarke on 27-vuotias näyttelijä taas Englannista, mutta tällä kertaa Lontoossa. Hän syntyi 1. toukokuuta 1987 ja hän on itse asiassa saanut Emmy-ehdokkuuden TV-näyttelystä.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_26

Toinen kaunis tv-tyttö, joka näyttää fancy liittyvän upeita elokuvia, pari tulee ulos lähikuukausina ja vain yksi erityisesti on Terminator: Genisys, elokuva, jonka olemme jo maininneet pari kertaa.

On myös toinen elokuva, jonka hän on tällä hetkellä kuvannut Ääni kivestä joka näyttää melko freaky - pitää silmäsi sen!

27 - Heather Morris

Tuomme sinulle toisen näyttelijän Vahingonilo ja tällä kertaa se on Heather Morris, 27-vuotias Kaliforniaan. Syntynyt 1. helmikuuta 1987, hän on malli, laulaja ja tanssija sekä näyttelijä, ja hänellä on vain yksi elokuva vuonna 2015 Useimmat todennäköisesti kuolevat.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_27

Heather Morris liittyy Perez Hiltonin, Skyler Vallon ja Jake Buseyn kaltaisiin kauhuelokuvaan, jossa on jokin omintakeinen pelottava äänimaailma. Se yhdistää elokuvaan, joka perustuu lukion kymmenvuotiseen reunaan ...

Se on ollut kiireinen vuosi tälle kaunialle lammelle, kuten elokuussa 2014, hän oli sitoutunut kaveriin, jonka kanssa hän meni lukioon (mutta ei tiennyt tuolloin) Taylor Hubbellista. Heillä on myös yksi vauva poika yhdessä nimeltä Elijah, joka on hieman yli vuoden ikäinen.

28 - Intia Eisley

Tunnettu hänen roolistaan ​​vuoden 2008 elokuvassa Amerikkalaisen teini-ikäisen salaisuus, Intia Eisley on niin pieni vauva vain 21-vuotiaana. Syntynyt LA: ssa 29. lokakuuta 1993 voit myös tunnistaa hänet sisään Underworld: Awakening takaisin vuonna 2012 ja myös 2014-elokuvan Leija. Sen Kaunokarhan kirous että odotamme - yksi hänen 2015-elokuvistaan. Liittymällä tähän on kaksi muuta - Sosiaalinen itsemurha jota pidetään jännittäjänä, joka tutkii, mitä se tekee internetin tuntemiseksi. Se on varmasti melko kiistanalainen kello, se on varmaa.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_28

Jos haluat jotain vähän enemmän trilleriä, voit aina tarkistaa kolmannen ja viimeisen elokuvan tulevan ulos vuonna 2015 - Sitter Cam.

29 - Samantha Barks

24-vuotias Samantha Barks Isle of Manista, Englanti syntyi 2. lokakuuta 1990. Laulaja ja näyttelijä, löydät hänet kaikesta televisiosta elokuvaan, vaikka hän oli mukana Les Miserables joka ampui häntä kuuluisuuteen.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_29

Hallinnoi hänen suhdettaan muusikkoon ja näyttelijä Richard Fleeshmanin kiireiseen uraansa (toisin kuin jotkut muut julkkikset voisimme mainita), hän on työskennellyt kovasti vuosina 2014 ja 2015, ja pari elokuvaa on vielä julkaistava ennen vuoden loppua ja lisäksi vuodelle 2015. keisari on Shakespeare-tarinan elokuvan sopeuttaminen, ja näet hänen olevan osa sitä Portia.

30 - Jena Malone

Toinen näyttelijä, joka on juuri kääntänyt 30 vuotta 21. marraskuuta, Nevena on Jena Malone, joka on nouseva ja tuleva näyttelijä, jolla on melko harvoja saavutuksia hihastaan, vaikka hän on suhteellisen nuori. Hän oli vuoden 2011 elokuvassa Sucker Punch yhdessä Emily Browningin kanssa, ja se näkyy myös 2005 -elokuvassa Ylpeys ja ennakkoluulo, 2007 elokuva Luontoon, sekä 1997-elokuvan Ottaa yhteyttä.

30 Hot Female Actresses Under 30 in 2015_30

Maailman pohja on ensimmäinen elokuva, jonka pääosissa on Jena Malone, joka on tarkoitus julkaista vuonna 2015, ja nähdään hänen näyttelevän Douglas Smithin ja Ted Levine -hahmon mukana trilleriä, joka mystisi sinut. Voit aina tarkistaa hänet sisään Nälkäpelit: Mockingjay osa 2, tietenkin, ja kukaan meistä ei voi odottaa tätä elokuvaa. Hän on myös kuvaamisen keskellä Batman v. Superman: Dawin of Justice jonka edessä on; kaikki kaverit todella nauttivat. Se on Ben Affleck, Amy Adams, Henry Cavill ja Diane Lane siinäkin, joten siellä on runsaasti silmä-karkkia ympäri.

On monia tulevia ja tulevia nuoria näyttelijöitä, jotka asettavat hopeiset näytöt heidän läsnäolonsa seuraavien parien vuosien ajan. Muista siis, että kaikissa näissä elokuvissa näet ne, näit ne täällä ensin! Onko kukaan, jonka mielestäsi on jätetty pois luettelosta? Haluan tietää ajatuksiasi ja kommenttini alla!

Kun olet siellä, miksi ei tarkista 30 kuuma miehen näyttelijät alle 30 vuoteen 2015?

Leave A Comment

36 + = 46