20 parasta Audrey Hepburn lainaa inspiroimaan sinua

Erittäin kaunis nainen, seksi-symboli. Ihana, rakastava äiti. Erittäin lahjakas näyttelijä, jolla on kultainen sydän. Emme puhu mistään muusta kuin ihastuttavasta Audrey Hepburnista. "Tiffanyn aamiaisen" tähti ei ollut vain henkeäsalpaava malli naisesta, jolla oli ylitsepääsemätöntä lahjakkuutta - hän oli myös uskomattoman huolehtiva yksilö, jolla oli paljon viisaita sanoja jaa muiden kanssa. Katsotaanpa joitakin hänen kaikkien aikojen inspiroivia lainauksia - jotka varmasti innostaa ja valaista sinua.

f8ac40c713f5efd766ae37a3966ab28c

1. "Muista, että jos tarvitset apua, se on käden päällä."

Parhaat Audrey Hepburn Quotes_01

Joskus tuntuu kuin me ei voi tee se omasta. Meidän on turvauduttava muiden auttamiseen yksinkertaisten tehtävien suorittamisessa tai hulluimmissa unelmissamme. Tämä ei voi olla pidemmälle kuin totuus, enkä rehellisesti enää voi rakastua tähän lainaan. Se muistuttaa, että voimme tehdä melkein mitään omasta. Meidän on vain muistettava, että olemme vahvoja ja kykeneviä tekemään sen. Että emme koskaan saa aliarvioida omia vahvuuksiamme, vaikka menestyminen karkeaa. Jatka vain.

2. "Tärkeintä on nauttia elämästäsi - olla onnellinen - se on kaikkea tärkeintä."

Tämä on niin uskomattoman totta. Tänä ja ikäisenä panemme paljon huomiota asiat. Olemme masentuneita, jos emme ole uusimpia kenkiä, surullinen, jos emme pääse tiettyyn tapahtumaan, olemme tyytymättömiä, jos meillä ei ole varaa suurimpaan taloon. Me unohdamme, että onni on avain elämään. Jopa elämämme suurimpien kamppailujen kautta meidän on muistettava olla tyytyväisiä. Elämässä on tiettyjä asioita, jotka saattavat nauttia nautinnosta tietyn ajan - kuten videopelissä tai uusissa kengissä - mutta mikään ei anna sinulle loputtoman iloa kuin olla onnellinen.

3. "Uskon olevan vahva, kun kaikki tuntuu menevän väärin. Uskon, että iloiset tytöt ovat kauneimpia tyttöjä. "

Parhaat Audrey Hepburn Quotes_02

Jos se ei innoittaa sinua, en tiedä mitä. Tämä on kaunis lainaus. Tämä on muistutus ei vain naisille, vaan kaikille, että kun meneminen kestää, on silti tärkeää pitää hymy kasvoillasi. Ja että tämä lainaus lisää inspiraatiota etenkin naisille, hän jatkaa sanomalla, että onnelliset tytöt ovat kauneimpia tyttöjä. Kuka ei halua näyttää hyvältä? Tässä oppitunti on pysyä vahvana, olla onnellinen ja hymyillä mitä tahansa.

4. "Rakastan ihmisiä, jotka tekevät minut nauramaan. Uskon todellakin, että se on kaikkea mitä pidän eniten, nauramaan. Se parantaa monia haittoja. Se on luultavasti ihmisen tärkein asia. "

Joskus kun käynti kovaa, unohdamme nauramaan. Emme unohda naurun merkitystä. Ja Audrey Hepburn ei voi enää olla oikein, kun hän sanoo, että se parantaa sairauksia. Kun jopa vaikeimmatkin osuutemme elämästämme tulevat osaksi pelimaailmaa, naurunanto näyttää aina parantavan asioita. Tämä lainaus ei saa vain innostaa sinua nauramaan ja olla onnellinen mitä tahansa, mutta aina varmista, että ympäröit itsesi ihmisten kanssa, jotka ovat kohottavia ja onnellisia. Ihmiset, jotka tekevät sinusta hymyilemisen ja nauran sen sijaan, että hellittäisit sinut negatiivisuuteen.

5. "Mikään ei ole mahdotonta, sana itse sanoo" olen mahdollista "!"

Parhaat Audrey Hepburn Quotes_03

Olette todennäköisesti nähneet tämän nimenomaisen tarjouksen kerralla tai toisella. Se on epäilemättä yksi sinua suosituimpia lainauksia Audrey Hepburn on koskaan sanonut. Mutta se on niin uskomattoman totta, ja se on toinen niistä asioista, joita me, kuten ihmiset, unohtavat jatkuvasti. Ajattelemme, kun jotain on liian kovaa tai liian kovaa, että meidän pitäisi luopua. No kun seuraavan kerran pidät jotain "mahdotonta", ota kirja pois Audrey Hepburnin inspiraatiokirjasta ja muista, että kaikki on mahdollista - katsokaa vain sanaa! Se sanoo "Olen mahdollista"! Ja tiedät mitä, se on. Joten yritä yrittää, kunnes saat sen.

6. "Valitse päivä. Nauti se - jalustaan. Päivä, kun se tulee. Ihmiset, kun he tulevat ... Mielestäni menneisyys on auttanut minua arvostamaan nykyhetkeä, enkä halua pilata mitään siitä horjuttamalla tulevaisuutta. "

 
On todella monia syitä rakastaa tätä lainausta. Yhden puolesta, Audrey Hepburn sanoo nauttivan päivän "sellaisena kuin se tulee". Niin usein unohdamme tehdä tämä. Saamme kiinni tietyissä päivämäärillämme, unohdamme vain astuaksemme takaisin ja olemaan kiitollisia ja iloista toista päivää ollessamme hengissä. Toiseksi ihmiset ovat taipuvaisia ​​tuntemaan menneisyytensä - pahoittelevat asioita, joita olemme tehneet, toivoen, että asiat olisivat muuttuneet eri tavalla. Mutta se on vain ajanhukkaa. Jätä menneisyys takanasi ja odottaa tulevaisuutta. Älä pelkää sitä, ota se vain, kun se tulee ja nauti jokaisesta hetkestäsi.
7. "Sydämesi vain rikkoo, se on kaikki. Mutta et voi arvioida tai osoittaa sormet. Sinun tarvitsee vain olla onni löytää joku, joka arvostaa sinua. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_04
Vau, se on tehokas. Oletko koskaan mennyt eroon ennen? Sitten tiedät, kuinka ikävä se on. Sinusta tuntuu, että sydämesi on murskattu palasiksi, eikä sitä voida enää vahvistaa. Sinusta tuntuu, että se on sinun syytäsi, tai heidän olisi pitänyt tehdä jotain toisin, tai olisit voinut sanoa jotain erilaista muuttaa asioita. Tarkoitus on, että hajoaminen tapahtuu syystä. Voit siirtyä taudin takia. Joten älä tuhlaa aikaa näyttämällä sormia ex, kun voit nauttia joka päivä jonkun kanssa, joka todella rakastaa ja arvostaa sinua. Suuri lainaus naisille äskettäin valittu!
8. "Seksuaalivähemmistöä on enemmän kuin vain mittauksia. Minun ei tarvitse makuuhuone todistaa naisellisuuteni. Voin välittää yhtä paljon seksuaalista valintaa, poimia omenat puusta tai seisomaan sateessa. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_05
Naisilla on taipumus, ennen kaikkea tämän päivän ja ikäisyyden aikana, tuntea tarve esitellä heidän ruumiinsa tai ottaa mies makuuhuoneeseen osoittaakseen naispuolensa. No, Audrey Hepburn muistuttaa meitä siitä, että voimme edustaa naismuutta ilman antaen sen kaiken pois. Voimme olla voimakas ja naisellinen riippumatta siitä, mitä me teemme!
9. "On liikaa toivoa, että jatkan menestystäni. En pyydä sitä. Kaikki, mitä teen, on paras ja toivo. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_06
Koska Audrey Hepburn ei ole täydellinen. Voimme vain yrittää parhaamme ja toivoa parasta.
60a314e3eea3f65a7f6e988e17608c22
10. "Mahdollisuudet eivät useinkaan tule. Joten, kun he tekevät, sinun täytyy napata heidät. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_07
Tämä on niin uskomattoman totta! Joskus me pelkäämme ottaa mahdollisuutemme elämässämme mistä tahansa syystä, mutta meidän on muistettava, että mahdollisuuksia on vaikea löytää ja meidän on syytä ryhtyä! Tulos voisi olla jotain parempaa kuin koskaan kuvitellut.
11. "Miksi muuttaa? Jokaisella on oma tyyli. Kun olet löytänyt sen, sinun pitää noudattaa sitä. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_15
Niin monet ihmiset ovat huolissaan "sovittamisesta", että he menevät äärimmäisen pitkään muuttaa, kuka ne todella ovat. Maailma ei kuitenkaan tarvitse kopioita, kopioita tai robotteja. Seuraavan kerran, kun tunnet itsesi, lue tämä ihana lainaus.
12. "Naisen kauneus on nähtävä silmissään, sillä se on hänen sydämensä ovi, paikka, jossa rakkaus asuu".
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_08
Kuinka voit odottaa jonkun rakastavan sinua, jos et rakasta itseäsi?
13. "Jos maailma luopuisi huomenna, katson taaksepäin kaikkia nautintoja, jännitteitä ja arvoja, joita minulla on ollut onni, joka on ollut. Ei surua, ei minun keskenmenoani tai isäni lähdössä kotiin, vaan kaiken kaiken ilo. Se on ollut tarpeeksi. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_14
Koska meillä on taipumus tarkastella menneisyyttä negatiivisella tavalla - eikö? Älä! Ole tyytyväinen siihen, mitä sinulla oli ja mitä suorititte.
14. "Voit kertoa lisää henkilöstä, mitä hän kertoo muista, kuin mitä muut voivat sanoa hänestä." 
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_09
Tämä ei voi olla enää totta.
15. "Elämässä paras asia on toisiaan."
Ah, se on kaunista. Aineelliset asiat tulevat ja menevät, mutta ihmiset tulevat tänne loppuun asti. Pidä kiinni toisistaan ​​- sulje.
0702b5ee717c4d8b6bc000dc0e94e71d
16. "Jos menen naimisiin, haluan olla hyvin naimisissa."
Niin monet ihmiset eivät ota avioliittoa vakavasti enää. Älä ole kyseinen henkilö. Ottakaa Audrey Hepburnin neuvoja ja ole "naimisissa"!
17. "Kun sinulla ei ole ketään, voit tehdä kupin teetä, kun kukaan ei tarvita sinua, silloin luulen, että elämä on ohi."
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_10
Hyvin surullinen, mutta erittäin todellinen lausunto. Lähes ei ole mitään tärkeämpää kuin rakkaus, rakastettu, antava ja tarpeen. Kun se on ohi, mitä sinä olet jättänyt? Tyhjä talo? Vain toinen lainaus, joka herättää uudelleen sen, että meidän pitäisi vaalia ihmisiä eikä asioita.
18. "Meikkaus voi vain näyttää ulkoasulta kauniilta, mutta se ei auta, jos olet ruma sisäpuolella. Ellei syödä meikkiä. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_11
Tämä on älykäs ja täysin hauska tapa periaatteessa kertoa naisille, joita heidän on tarpeen lopettaa rumat sisäpuolella, mutta yrittävät laittaa väärää kauneutta ulkopuolelta. Ja ei, syöminen meikki ei yhtäkkiä saa sinusta mukavampaa henkilöä, joten älä edes yritä.
19. "Se on ihana vanhanaikainen idea, että muut tulevat ensin ja tulet toiseksi. Tämä oli koko etiikka, jolla minut kasvatettiin. Toiset ovat tärkeämpiä kuin sinä, joten älä riitä, rakas; päästä mukaan. "
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_12
Jos vain muutama ihminen opetti tämän arvokkaan elämän oppitunnin, saattaa olla suuri muutos maailmassa. Ehkä voit seurata Audrey Hepburnin jalanjälkiä ja tehdä tästä maailmasta paremman paikan?
20. "Yritin aina tehdä paremmin: näki aina hieman kauemmas. Yritin venyttää itseäni. " 
Parhaat Audrey Hepburn Quotes_13
Tämän pitäisi aina olla motivoiva lainaus, joka sijaitsee pään takaosassa. Sen pitäisi olla lainaus, joka pitää sinut painaa vieläkin vaikeampaa koko päivän. Usko tähän innostavaan lainaan ja käytä sitä elämääsi: yritä aina tehdä paremmin ja mennä pidemmälle kuin olet koskaan kuvitellut!
Mikä on suosikki Audrey Hepburn laina?

Leave A Comment

91 − = 82