20 Kauneimmat silmät maailmassa 2017 | progressivenewsdaily.info

20 Kauneimmat silmät maailmassa 2017

On sanottu, että silmät ovat ikkunan sielulle, ja monet miehet ja naiset vaikuttavat silmän muotoon, tyyliin, väriin enää silloin, kun he etsivät potentiaalista paria ... tai päivämäärää. Siniset silmät, vihreät silmät, pähkinänsilmät ja jopa näppärä ja sekava yhdistelmä kolmesta. Meillä on 20 kauneinta silmää maailmassa 2017, ja jotkut niistä ovat kauniita, jotka näyttävät hieman ulkopuolelta, mitä pidetään normaalina. Eivätkö ne puutteet, jotka oikeastaan ​​tekevät joku täydelliseksi ... ?

1 - Mila Kunis

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 1

Lähde: Pinterest

Tiesitkö, että Mila Kunisilla oli yksi vihreä silmä ja yksi ruskeat silmät? Ei, emme tiedä sitäkään, mutta se on itse asiassa melko yleinen silmätila, joka todella vaikuttaa enemmän Hollywoodiin kuin mitä olet ehkä ajatellut.

Milan erilaiset silmänvärissä sanotaan olevan alaspäin havaitsemattomaan silmävalitukseen lapsuudessaan, joka oli todella jättänyt sokeutensa yhdestä silmästä monien vuosien ajan ilman, että kukaan ymmärtäisi. Viimeaikaisen leikkauksen jälkeen kynsien korjaus palautui silmään.

2 - Angelina Jolie 

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 2

Lähde: Pinterest

Et voi oikeastaan ​​puhua maailman kauneimmista silmistä 2017 ilman erityistä mainintaa Angelina Jolien silmissä. Kuuluisa niille samoin kuin hänen huulilleen, Yhdistyneen kuningaskunnan tutkimus vuonna 2014 osoitti, että silmien väri ja tyyli / muoto olivat erittäin tärkeitä, kun ne olivat dating. Hänen siniset silmänsä nousivat seksikkäimmiksi useissa kyselyissä, ja toiseksi hänen kanssaan olleet tykkäävät Jennifer Aniston ja Brad Pitt, jotka myös rock niitä baby blues.

3 - Alexandra Daddario

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 3

Lähde: Alexandra Daddario

Hänellä on lumoava silmät, mutta jotkut teistä muistavat tätä Upper Eastside -näyttelijää San Andreasta, säästämisen maailman trilleriä, jossa on myös pääosassa The Rock, eli Dwayne Johnson. Jopa Zac Efronin tykkääjiä ylistämässä näitä isoja vauvan bluesia vastaan, tiedät olevasi voittaja.

4 - Kate Bosworth

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 4

Lähde: Kate Bosworth

Kate Bosworth on toinen Hollywoodin eri värillisestä silmäklubista, jossa on tila Heterochromia Iridis. Paljon ihmisiä, tämä tila on melko hienovarainen ja hyvin vähän muutoksia kahden silmän välillä. Kate Bosworthin tapauksessa tilanne kuitenkin on hyvin havaittavissa. Jos katsot hänen silmänsä tarkasti, näet, että ne ovat hyvin erilaisia ​​värejä, eikä tätä ole saavutettu piilolinsseillä.

5 - Cameron Diaz

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 5

Lähde: Cameron Diaz

Toinen vauvan sininen klubin jäsen, Cameron Diazilla on silmät, joita maailma tietää. Jos sinua pyydettiin ottamaan silmät pois linjalta, tämän näyttelijän silmät olisivat todennäköisesti helpoin nippu. Hänellä on hyvin erottuva silmät, isot ja siniset ja kauniit, ja ne ovat ihastuneita ja ylimielisiä miehiä ja naisia ​​ympäri maapalloa. Voisimme tuijottaa ne vauvan bluesiin koko päivän ...

6 - Megan Fox

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 6

Lähde: the_native_tiger

Näyttää siltä, ​​että on spekulaatiota siitä, onko Megan Foxin ulkoasu täysin luonnollinen vai ei, mutta et voi kieltää, että hänellä on ja on aina ollut kaunis silmä silmät häntä kohtaan. Itse asiassa heitä on äänestetty maailman kauneimmista silmistä 2017, ja vielä muutama vuosi ennen sitä. Vaikka sitä keskustellaan, hänen kasvonsa muoto ja erityisesti silmät ovat muuttuneet huomattavasti vuodesta 2013 alkaen, ja monet asiantuntijat ehdottavat, etteivät ne ole sellaisia ​​muutoksia, jotka voidaan helposti saavuttaa meikki- ja erikoisalojen avulla. Annamme sinun tehdä omat mielesi.

7 - Giada De Laurentiis

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 7

Lähde: giadadelaurentiis

Et ikinä arvata, että tämä kauneus oli 47-vuotias. Giada De Laurentiis: n silmät eivät varmasti anna pelin pois, se on varmaa. Hän on kokki, TV-esiintyjä, kirjailija ja paljon muuta, alunperin syntynyt Italiassa, ja hän esiintyi myös monissa televisio-ohjelmissa,.

8 - Olivia Wilde

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 8

Lähde: oliviawilde 

Hän on hyvin tunnettu eksoottisista silmänsä silmistä, aivan kuten monet tytöt tässä luettelossa, ja myös kuten monet heistä on silmätila, jota kutsutaan Heterochromia Iridisiksi. Dan Akroyd on toinen julkkis, jonka tiedetään olevan eri värisiä silmiä kuin Olivia Wilde. Sekä koko Heterochromia Iridis, että sinulla on myös osittainen versio tilasta, ja toimijoille, joiden tiedetään kuuluvan tähän Supermies hunk, Henry Cavill ja jopa yksikään tohtori Quinn, Jane Seymour.

9 - Elizabeth Taylor

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 9

Lähde: Pinterest 

Elizabeth Taylorilla tiedettiin olevan kauneimmat silmät hänen päivänään, ja osa tästä oli alaspäin älykkäässä meikkijuhlassa. Usein yllään violetit ja siniset silmälasit, nämä ovat täydellisiä sävyjä, joiden avulla luonnollisesti siniset silmät näyttävät entistäkin vaaleammilta, ja musta ruskean silmänruskea, jossa on ruskeaa varjostusta, on myös toinen yleisesti käytetty yhdistelmä.

10 - Kristin Kreuk

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 10

Lähde: iamkristinkreuk

Hän on esiintynyt useilla "kauneimmista silmistä maailmassa" listoilla, ja näiden steely baby-blues, ei ole yllättävää. Tässä on hauska asia niille teistä, joilla on myös siniset silmät. Naisilla ja myös miesten vankeusrangaistuksilla käydyt tutkimukset osoittivat, että sinisilmäisilla ihmisillä oli hieman suurempi suvaitsevaisuus alkoholille kuin ruskeat silmät. Samaan aikaan, myös siniset silmät ovat myös todennäköisemmin käyttäneet väärin aineen käyttöä. Kuka tiesi silmien värin voisi määrittää niin paljon?!

11 - Kristen Stewart

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 11

Lähde: Pinterest

Iltahämärä babe, Kristen Stewart on tunnettu näyttelyyn pysäyttävistä silmistäan, sinivihreä, joka näyttää varjostettuna jokaisesta valokuvasta. Kristenillä on melko syvät silmät, jotka ovat täydellisiä, jotka tuovat loistoa tilaisuuteen tahrattomilla sävyillä silmäluomilla. Jos sinulla on myös syvät silmät, meikki asiantuntijat ehdottavat välttäen tummia varjo sävyjä. Tämä voi tehdä silmäsi näyttävän vajonnut, jota ei yleensä pidetä suurena ilmeenä.

12 - Aishwarya Rai

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 12

Lähde: _aishwaryaraibachchan

Hänellä on joitain Googled-silmiä ympäri maailmaa, mutta Aishwarya Rai on varsin harvinainen. Ei ole tavallista etsiä intialaista alkuperää olevaa naista, jolla on sinisiä tai vihreitä silmiä, mutta hänellä on pähkinäpunaista, sinistä, vihreää yhdistelmää ja usein myös muutoksia. Jos katsot valokuvista, hänen silmänsä näyttävät erilaisilta lähes jokaisessa laukauksessa. Ei ole harvinaista, että Aishwarya Rai käyttää ruskeita silmälaseja perinteisemmille osille, mutta me rakastamme sitä, kun hän omaksuu luonnollisen silmänsä.

13 - Demi Moore

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 13

Lähde: Pinterest

Hän on 54-vuotias, mutta et olisi koskaan arvannut sitä katsomaan Demi Moorea. Naisen, jolla on kauniit silmät, jotka näyttivät Ghostissa Patrick Swayzen rinnalla, on ollut hänen kohtuullinen osuus elämän ongelmista, ja hänen äskettäin tekemässään avioliitosta (Ashton Kutcheristä) aiheutti hänelle niin paljon stressiä, että hän menetti kaksi etuhammastaan siitä. Itse asiassa, kun katsot taaksepäin Demi Moore'n elämästä, se herättää nykypäivän maineensa ja saavutukset kirkkaammiksi, melko kovaa kasvatusta, useita epäonnistuneita suhteita, mielenterveysongelmia ja jopa silmän tarvetta leikkaus kahdesti korjaamaan hänen silmänsä takana.

14 - Alice Eve 

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 14

Lähde: aliceeve

Oikea silmä on vihreä ja vasemman silmänsä on sininen, mutta se ei ole ainoa asia, joka tekee Alice Eesta niin kaunis. Englantilainen näyttelijä on tunnettu Hollywoodin ympyröissä. Yöllä museossa: haudan salaisuus, Star Trek Into Darkness, miehet mustassa 3, sukupuoli ja kaupunki 2, ja hän on pois minun liigaan hänen vyönsä alla. Voit myös muistaa, että hän pukeutui Neljä jaksot Entourage.

15 - Celina Jaitley

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 15

Lähde: celinajaitlyofficial

Toinen Desi kaunis, joka näyttää olevan epätavallisen värisiä silmiä, Celina Jaitley on sinisten, vihreiden, harmaiden silmien ylpeä omistaja. Aivan kuten muut kevyellä sävyllä, silmänsä sävy muuttuu säännöllisesti ja näennäisesti jokaisesta otetusta valokuvasta. Ex Miss-India on vain 35-vuotias, mutta on houkuttanut vaikuttava ura-luettelo, jossa on kauneudenhimo, malli ja arvostettu näyttelijä.

16 - Alyson Hannigan

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 16

Lähde: Pinterest

Kuuluisa rooleista Kuinka tapasin äitisi ja American Pie sarja elokuvia, Alyson Hannigan on myös silmät, jotka ovat eri värejä. Hänellä on sama tila kuin Kate Bosworth, mutta se ei ole täysin selvää, kun katsot häntä. Sen sijaan, että sillä olisi kahta silmää, jotka ovat täysin erilaisia ​​värejä, hänen silmänsä ovat sinisiä ulkona ja vihreät sisäpuolella tai joskus ruskeat.

17 - Milla Jovovich

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 17

Lähde: Milla Jovovich

Et ehkä muista tätä, mutta Resident Evil babe, Milla Jovovich, oli todella supermalli ennen kuin hänestä tuli kickass-näyttelijä. Näet miksi. Alusta lähtien hän oli luonnollinen kauneus, joka voitti paikan Revlonin johtamassa "Upeimmat naiset maailmassa" -kampanjassa. Meidän pitäisi luultavasti kertoa teille, että hän oli vain 11-vuotiaita, kun tämä tapahtui. Näyttävä, oikea?

18 - Elizabeth Berkley

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 18

Lähde: elizberkley

Monet meistä luultavasti muistavat amerikkalaisen näyttelijä Elizabeth Berkley of Bell pelasti, jossa hän soitti Jessie Spanoa. Tietenkin jotkut meistä saattavat jopa muistaa hänet paljon keskustelevasta 1995 -elokuvasta, showgirls, joka näki hänet melko kompromisseissa asioissa todellakin. Mitä ikinä muistat häntä, et voi kieltää, että hänellä on mahtavia kauniita silmiä. Aivan kuten monet muut listalla hän on ollut muutamilla kauneimmilla listoilla, ja myös muutamia kauneimpia silmiä. Ei ole vaikea ymmärtää, miksi.

19 - Jane Seymour

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 19

Lähde: Jane Seymour

Dr. Quinn, lääketieteen nainen, Jane Seymour, on toinen kahdessa silmässä, kaksivärinen kerho. Itse asiassa me ajattelemme, että se oli eräänlainen täydelliseksi hänen roolistaan ​​Bond Babe vuonna 1973 osuma, Elä ja anna kuolla. Hän oli tosiasiassa syntynyt Lontoossa 15. helmikuuta 1951. Kyllä, se on oikein, hän on 66-vuotias, mutta silmät yhtä upeina kuin hänen, et olisi koskaan arvannut sitä.

20 - Charlize Theron

Suurin osa Beautiful Eyes in the World 2017 20

Lähde: charlizeafrica 

Toinen blondi pommi Hollywoodissa, Charlize Theronin silmät tunnetaan ympäri maailmaa. Eksoottinen ja kauniisti koristeltu älykäs meikki, se saattaa yllättää sinut oppimaan, että näyttelijällä on todella vihreät silmät, eikä siniset (kuten luulimme heidän olevan).

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 + = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map