10 Hollywoodin kuumimmat kaljuintyjät

On jotain kalju kaveri, eikö ole? Kaverit kuten Jason Statham ja Bruce Willis, jotka parittavat heidän ajeltuihin päihinsä eräänlainen räikeä rakastettava rogue-ness heistä, ne ovat sellaisia ​​kavereita, joilla naiset ympäri maailmaa ovat pudonneet itseensä himoillaan. Tämä on luultavasti vieläkin enemmän, jos he rokkaavat hieman suunnittelijan tarraa samanaikaisesti.

Katsotaanpa katsomaan Hollywoodin 10 kuuminta kaljuta näyttelijää ja saatat vain löytää, että olet samaa mieltä kanssani!

1 - Bruce Willis

Hän on äärimmäinen toiminta-sankari, mutta olla rehellinen tästä, Bruce Willis on vakavasti kuuma, varsinkin kun olet sitä mieltä, että hän on vain yhden vuoden päässä 60: sta!

Bruce Willis

Hänen ikäisestään huolimatta hän on edelleen voimakas ja tosiasiassa oli nuorin lapsi muutama kuukausi sitten. Baby Evelyn Penn Willis syntyi 5. toukokuuta 2014 Bruce ja hänen vaimonsa, malli Emma Heming ja on toinen tytär, pari, joka naimisissa 21. maaliskuuta 2009.

2015 tulee olemaan hyvä vuosi kaikille kaljuille näyttelijöille. On olemassa pari elokuvia, joista yksi mielestäni on todella hyvä katsella. Rock Kasbah ei ole vain tähti Bruce Willis vaan myös Zooey Deschanel, Bill Murray, Kate Hudson ja koko joukko suurempia nimiä!

2 - Jason Statham

Et voi puhua joko kaljuisista näyttelijöistä tai sankareista ilman erityistä mainintaa brittiläiselle näyttelijä Jason Stathamille. 47-vuotias, Derbyshire-syntynyt Jason on tunnettu Hollywood-elokuvassa elokuvissa kuten Siepata, Puuta, heinää ja muutama vesiperä, Revolveri, Kuolemanajot, Pankin työ, Kampi ja Expendables hänen hihnansa alla.

Jason statham

Hän on parhaillaan mukana kauniissa Victoria's Secret -mallissa Rosie Huntingon-Whiteley ja he ovat olleet yhdessä vuodesta 2010, mutta ennen sitä hän oli erittäin profiilisessa suhteessa toisen Brit-mallin ja näyttelijä Kelly Brookin kanssa.

Tässä on vähän triviaa - Kelly Brook on todellakin samasta kotikaupungista kuin brittiläinen kirjailijamme!

Hän tulee olemaan muutamassa elokuvassa vuodelle 2015 ja ehkä kaikkein innokkaimmin odotettu Furious 7 joka palvelee Paul Walkerin viimeistä kertaa sarjasta elokuvista hänen surullisen kuolemansa jälkeen. Spy on toinen elokuva, jonka pitäisi pitää silmäsi ulos. Hän pelaa komedia-korttia tässä elokuvassa yhdessä Rose Byrnen, Jude Lawin ja Melissa McCarthyn kanssa, jonka uskomme henkilökohtaisesti olevan hauskin näyttelijä koskaan!

3 - Vin Diesel

Puheen ollen Furious 7, emme voi odottaa Vin Dieselin jälleen näytöllä! Toinen upea bald-näyttelijä Hollywoodissa, 47-vuotias Vin Diesel (oikea nimi Mark Sinclair) on säännöllinen samassa elokuvassa, jonka kalju kaveri tavallisesti näyttäisi Fast & Furious elokuvat, xXx, ja Pelastakaa sotamies Ryan hänen takanaan.

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_03

Yhtä hyvin kuin Furious 7 tulevat ulos vuonna 2015, sinun pitäisi luultavasti ottaa selkeä peek elokuvan kutsutaan Viimeinen Witch Hunter joka näkee hänet leikkimällä hieman eri sankari, tällä kertaa fantasia-seikkailu elokuva myös pääosissa Elijah Wood ja Rose Leslie.

4 - Dwayne "The Rock" Johnson

42-vuotias Rock on toiminut muutamia rooleja elämässään. Hänen ammattitaidottomuuspäivänsä aikana, jossa hän oli osa yhtä suurimmista kaikkien aikojen ammattilaispopereista, tuottamasta ja toimimasta joidenkin sukupolvien suurimmista elokuvista, hän on tehnyt kaiken hymyillen kasvoillaan, jotka tekevät useimmat naiset ovat heikkoja polvilleen ja kun yhdistät sen kalju päähän, MASSIIVINEN lihakset ja hyvä persoonallisuus, olette päättäneet ehdottomasti voittajaksi.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Hän on sisään Furious 7 (tietenkin), mutta haluat myös katsoa San Andreas, elokuva, joka näkee Dwaynen kuuluvan osaan säde elokuvassa, jossa kaikki helvetin irtoaa, kun massiivinen maanjäristys osuu Kaliforniassa. Se on elokuva, jota emme voi odottaa!

5 - Billy Zane

Useimmat meistä muistavat tätä kaveria siitä päivistä, jolloin hänellä oli vielä hiuksia - levykkeiden kaveri, joka ei ollut kovin kiva titaanimainen mutta näinä päivinä hän tunnetaan parhaiten täysin kaljuisesta päästään. Emme välitä mistään tapa - me pidämme hänestä ilman ja ilman hiuksia, mitä teistä naisista?

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_05

Hän on ollut todella kiireinen poika viime vuosina ja hänellä on ollut useita elokuvia. Tämä ei ole hidastumassa pian ja vain vuonna 2015, Billyllä on viisi elokuvaa. Siellä on pari tv-sarjaa. Odotamme innolla Pelin ulkopuolella, Toimintaelokuva, jonka nämä baldit ovat niin klassisen liittyneet.

6 - Woody Harrelson

Toinen kaveri, joka näyttää yhtä hyvältä hiuksilta kuin hän ei ilman sitä, 53-vuotias Woody ei ole sitä, mitä ehkä haluat soittaa perinteisesti hyvännäköiseksi, mutta paha kuva, jota hän soittaa usein elokuvissaan, on antanut hänelle reuna että paljon naisia TODELLA Kuten. Ja katsokaamme sitä - kaikki tytöt rakastavat pahaa poikaa, eikö ne?

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_06

Sinun tulee mielelläni tietää, että hän palaa kostoksi seuraavien askartelujen aikana - Nälkäpelit: Mockingjay - osa One kuten Haymitch Abernathy uudelleen! Woo hoo!

7 - LL Cool J

Kuka voi unohtaa tämän kuuman kalan ulos Syvä Sininen meri? Emme voineet auttaa, mutta nauraa häntä siinä elokuvassa, jossa hän soitti kokki linnun kanssa. Jos et ole koskaan nähnyt sitä, sinun pitäisi todella. Se on aivan katsella. Plus siinä on Samuel L. Jackson. Kaikki hänen kanssaan säännöt, eikö?

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_07

Hän on vielä sisään NCIS: Los Angeles eikä näytä olevan mitään sellaista elokuvien tapaan, joka tulee ulos vuodelle 2015, mutta hän on edelleen kuuma kaljuinen näyttelijä ja olemme ehdottomasti sitä mieltä, että hän kuuluu luetteloon. Entä sinä?

8 - Tyrese Gibson

Aiomme vain antaa sinulle pari minuuttia todella arvostamaan 36-vuotias Tyrese Gibson - muotimalli, TV-tuottaja, kirjailija, näyttelijä, lauluntekijä, laulaja, Grammy-ehdokas R & B-tähti ... Voinko jatkaa? Sanotaan vain olevansa hyvä siinä, mitä hän tekee.

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_08

Hän jatkaa pelaamista Roman Pearce vuonna elokuvissa 2015 Furious 7, ja valitettavasti on syvätty syvään masennukseen hänen ystävänsä kuoleman jälkeen. Toivotamme hänelle kaiken rakkauden maailmassa, oikeat pojat ja tytöt?

9 - Samuel L. Jackson

Pulp Fiction-tähti Samuel L. Jackson on yksi niistä suurimmista, jotka pystyvät vetämään molemmat hiukset (peruukit) ja ei-hiukset, mutta mielestämme hän näyttää hyvältä kaljuisena näyttelijänä ja me rakastamme sitä, että hän voi nauraa siitä haastatteluja. Hän myönsi kamppaillessaan hiustenlähtöään aikakaudella, jossa kaikki näyttävät kaivaavan afroa mutta näinä päivinä hän rokottaa kaljuuntumista.

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_09

Usko tai älä, tämä kaveri on todella 66-vuotias, vaikka et olisi koskaan ajatellut sitä - hänellä on vähemmän NELJÄ elokuvat tulevat esiin ensi vuonna tai niin, ja meistä, joista olemme innoissamme, on Tarzan lähinnä siksi, että elokuvan keskeinen rooli on Alexander Skarsgardin.

10 - Sean Connery

Hän saattaa olla 84-vuotias nyt, mutta skotlantilainen Sean Connery on aina kaunis kaula silmissämme ja olla rehellinen, vaikka hän on jonkin verran yli kukkulan, hän jatkaa itsensä komealla tavalla vain James Bondin pitäisi! ��

10 Hottest Bald Actors in Hollywood_10

Hän on kriittisesti arvostettu näyttelijä nyt - pari BAFTA: ta, Oscar-palkinto ja kolme Golden Globea ovat todiste siitä!

Mitkä ovat näkemyksesi kaljuista näyttelijöistä? Oletko niihin? Haluatko hieman enemmän hiuksia? Yksi asia on varmaa - hiuksilla tai ilman, tämän listan kaverit ovat yhä kavereita, ettemme hylkäämään päivämäärää.?

Leave A Comment

20 + = 21