Знаменитост грим художник Сър Джон на работа с Бионсе, любимите му продукти и най-добрите трикове грим

Той'част от Бионсе'и е един от най-търсените редактори и знаменитости грим художници. Обучава се със Шарлот Тилбъри и Пат Макграт. Той'е посланик на L'Ореал Париж, а през 2016 г. е коронован за InStyle'е грим художник на годината.

Вие'Мисля, че този успех ще стигне до сър Джон'но аз'трябва да кажа, че е един от най-земните и истински хора'EVER имаше удоволствието да интервюира. 

Позволявам'да си измъкнем едно нещо от пътя. Името на неговия сертификат за раждане наистина е сър Джон (фамилия Барнет). ( "Аз'трябваше да обяснявам името си всеки ден през последните 33 години ", каза той за Fashionista през 2015 г.) Като един от малкото художници, които обикалят както света на модата, така и знаменитостите, той живее в тази титла и още. 

Благодаря на Л'Ореал Париж, трябва да седна с бащата на Ню Йорк сър Джон, когато той беше в Торонто миналия месец и разбра как започна, любимите си грим трикове и какво е'обича да работи с толкова много известни лица. Надявам се да го обичате толкова, колкото и аз!

Как бихте описали вашата естетика?

Обичам блясъка. Но ми харесва минималистичен подход към блясъка. С някои хора, то'много Джерси, Лонг Айлънд "като излишък, излишък, излишък", докато не'то задължително трябва да бъде така. 

Чувствам се, че блясъкът е някакво амбициозно качество в един поглед. Някой трябва да иска да носи това, което имаш. Точно като те искат да носят вашата рокля или подстригване, те трябва да искат вашите очи на лицето или червилото. 

Обичам симетрията, обичам контрастиращите визуални ефекти. Всичко, което е визуално арестувано и не е твърде заети с очите. 

Какъв вид грим смятате, че сте'за които е известно?

мисля, че аз'm известен с кожата, така че те казват. Много художници на грима, те'не е непременно добре опитен в [работа с] различни тен. Но когато вие'отново художник на грим или фризьор през 2017 г., вие'като лекар. Когато някой отива в болница, те не'т непременно да кажа: "О, не'не знам дали мога да работя върху такъв тип тяло "или каквото и да е. Не, просто отиват на работа. 

В този многокултурен свят, в който живеем, трябва наистина да знаете как да се справяте с всяка структура на косата, всеки тен и дори да не мислите за нея. Всичко останало е черешката върху тортата. Ако мога да дам на някой красив тен, всичко останало ще изглежда много по-добре. Устните ще бъдат по-въздействащи, очите й ще бъдат по-лесни. Кожата е основата за всичко.

И така, мисля, че ще бъде моят поглед. Това или използването на един цвят, за да даде усещане за удар. Например, че Met топката лилаво устни обратно, когато никой не е носил лилаво. То'че едно изявление има това едно нещо, което добавя удивителна точка към външния ви вид. 

Мисля, че много жени могат да се отнасят към това, защото когато гледаме социалните медии и гледаме тенденциите към грим, там'много се случва. Но ако можете да вземете само едно нещо - очите или устните си, или дори кожата си - можете да я фокусирате.

Също така, аз искам този, който аз'm работейки, за да обърна малко глави. То'не е популярно да се каже това в днешно време, но това не'Винаги идва да правиш повече. Това не е така'Не винаги идват от допълнителното контуриране и миглите. Всъщност може да дойде от отдръпване. В морето на всеки, който носи къси, тесни рокли, то'всъщност е освежаващо да види жена, която има рокля'е дълго. Или когато всички'носенето на голяма коса, носенето на върха на възел. То'този контраст.

Кои са някои от най-известните ви клиенти?

Е, имаме Бионсе, но имаме и Джоан (Smalls), имаме Карли, имаме Криси Тийген, Виола Дейвис, Серена Уилямс, Лия Кебеде...

Предпочитате да правите редакционен или червен килим?

Предпочитам редакционни. Харесва ми да бъда на снимачната площадка. Харесва ми да съм в добра светлина. аз'Аз не съм фен на музикални клипове изобщо "Аз не'като часовете. То'прекалено много време за мен. аз'бях на видео за 17, 18, 22 часа. Тогава вие'точно като каране на дим.

По-забавно ли е работата по знаменитости или модели??

Светът, в който живея, е по-основан на модела, отколкото на знаменитост. Знаменитост е много Лос Анджелис. Работата, която правим'творчеството никога не е на известни личности, защото знаменитостите имат формула, на която искат да се придържат. Те са много безопасни. Знаменитостите много харесват: "Мога'Не го правете, защото това'това лице'"Те имат формула, която те не носят'не се движите и излизате от. Но моделите са като "Вземете външния вид, носете външния вид". 

Кой грим изглежда, с който се гордеете? 

Любимият ми вид вероятно щеше да е нещо, което направих на Джоан. Всяка работа, която правя на Джоан, е, когато стигна, наистина се забавлявам. Обичах сините опушени очи, които направих за CFDA наградите преди няколко години. 

Обичах покритието на Vogue Mexico, което направихме. И с Джоан направихме видеоклип за този уебсайт, наречен Nowness, с този видеограф, наречен Barnaby Roper. Това беше едно от любимите ми работни места досега. 

Как да промените подхода си, когато вие'отново на сет срещу нещо като концерт? 

Ако погледнете Бей например, концертният грим е напълно различен от редакционния. Ако погледнете нейното покритие ELLE, то'толкова мека и фина. Там'е свежест, която искахме да запазим, за да я накараме да изглежда млада. 

На сцената, заедно, излизаме навън. Просто отиваме за него. Аз не'нямате свободата да правите тази редакция, защото тези снимки ще живеят вечно. Тя'"Искам да бъда свеж, аз искам да съм млад". Така че аз казвам: "Добре." Но в шоуто, аз трябва да направя повече поглед, защото тя'танцува, тя'тя се движи, тя'но се нуждаем от повече устни, имаме нужда от повече буза.

Какво е Beyonce?'любимия грим?

Тя обича устно изявление. Тя'е момиче, което обича устни и минимални очи. Тя'не е наистина голям фен на сенките за очи. Така че, когато погледнем наоколо, можете да кажете, че съм я убедила да я направи. Дадох й лъскав капак за видеоклип, който направихме преди четири-пет години, а тя'са били обсебени оттогава. Понякога тя'Ще го направи и сама. Тя'Ще бъда първи ред в игра със съпруга си и тя'Ще бъде като "Виж какво направих, аз го направих сами!" 

Обичам, че се опитва. Тя'в действителност е наистина добър художник грим. С нея и с Джоан. Джоан е толкова добра в грим. Трябва да осъзнаете, че тези жени са снимани всеки ден в продължение на години, така че те знаят грим по-добре от повечето художници грим.

Каква беше вдъхновението ти за Бионсе'който срещна толкова много фенове?

Те ме мразеха! Рикардо Тиси, който е бил дизайнерът на Givenchy, ми изпрати снимка и беше като "Хей, слушай, искам да е така". Това беше този изглед на пистата на Кейт Мос в '90-те години в шоуто на Гучи. Цялото око беше покрито в този тъмен цвят. Затова Бей и аз бяхме като "Нека'но го правят по-графичен. "Но снимките на червения килим са различни от снимките през нощта't улавянето на същността като нощните снимки прави.

Дългогодишна история, тя беше щастлива. Видях я на следващия ден и мислех, че ще бъде толкова разстроена с мен. Тя беше като "Бейби, се чувствах добре, хареса ми." И ми хареса, така че това беше всичко. Най- 'Модна полиция' и всички тези други хора бяха много, много щастливи. Но художниците на грим на Instagram бяха всички: "Трябва да го открием и да го заличим!" Беше малко интензивно. 

Колко време обикновено трябва да направите грима?

Обикновено имам между 11 минути и около 40 минути. Вие'трябваше да бъде наистина, наистина бързо.

аз'Ще ти кажа как успях да намаля скоростта си. Когато започнах да се гримирам, работех за Шарлот Тилбъри през деня. Но имах нужда от пари. Имах приятел, който беше художник на маски в MAC. Един ден, тя'"Хей, слушай, аз'm, работещ в лента клуб в Куинс. Можеш ли да дойдеш в лентата и да направиш грим с мен? "'Аз харесвам "Ухо ..." Тя'"Това ще бъде пари в джоба ви всяка вечер." - Добре, аз'м в! "

Така че аз започнах да се грим в един стриптийз клуб на тези момичета, и това е как аз наистина се бърза. Срещнах някои наистина невероятни жени, които се случиха в лоши ситуации. Така че, това беше само част от пътуването.

Как започнахте да се гримирате за пръв път?

Внезапно се появих в грима. Аз не'Т измислена като гримьор. Бях в училище за изкуства, откакто бях на шест години. Това, което се случи беше, че бях на фотосесия за един мой приятел, който беше модел. Направих само [нейния грим], защото художникът на грим я е отказал. Тя беше като "Искам да свърша тази работа. Можете ли да направите това за мен?" Тогава фотографът ме помоли да се върна на следващата седмица и да направя същото лице. 

И така започнах да работя в MAC Cosmetics, когато бях много млада. Например, 18 бях уволнен от МАК на 23 години, защото закъснях. Тогава започнах да правя прозорци за Барнъри и Бергдорф и аз бях мъжете'за известно време. Аз не'Не прави грим изобщо за няколко години. Аз не'дори не държи четка за подобен, три години.

Как направихте скок, за да помогнете на най-добрите художници за гримиране?

Маникюр, който бях работил с "приятели" в МАС, когато бяхме много млади - ме попита: "Можеш ли да дойдеш на това шоу с Пат Макграт?" Затова срещнах Пат в шоуто. Аз не'нямате какво да губите. аз'Аз харесвам, добре, каквото и да е. После ме попита дали ще бъда в Европа на италианските шоута може би седмица по-късно. Така че аз казах: "Хей, да, аз'аз ще бъда там. Разбира се, аз'Ще остана там. "Внимавай, нямах паспорт, нямах как да стигна там и нямах достатъчно пари, за да стигна там! 

Но аз го направих да работи, и аз я срещнах там в Италия. Отидохме при Долче. След Долче ме заведе в Прада, а след това Блумарин, Версаче и всички други италиански шоута. Направих 70 шоута с нея. 

Как започнахте да работите с известни личности?

Тази седмица в Ню Йорк, преди да тръгна, срещнах и Наоми [Кембъл] зад кулисите на едно от представленията. Всички бяха като "Дон'да говорите с нея, оставете я на мира! "Но аз'Аз харесвам: "Е, слушай, имам толкова далеч, каквото и да е." Така че аз отидох и разговарях с нея. Тя ме отметна. Но тя ме видя на изложбите в Италия и беше като: "О, можеш ли да дойдете в моя хотел и да направите грима си преди това събитие?"

Затова отидох в нейния хотел. Внимавай, тя ме е счупила. [Смее се] Но всичко стана по някаква причина. С мен това, което виждате, е това, което получавате. аз'm този човек през цялото време, и ти'или ще го харесате или вие'не. Надяваме се да ви хареса. Така че тя просто работи.

Кога се запознахте с Бионсе??

Срещнах Бейонче по-късно, когато започнах да работя за Шарлот. Тогава Бей беше всъщност с наистина голям художник. Направих всичко, което мога да направя; Просто го пуснах, а аз не'чувам от нея за една година. По това време продължавам да работя, продължавам да помагам, продължавам да върша работата си.

След това се обадих от офисите на Паркууд. Паркууд е нейната компания. Мислех, че това е IRS. Аз не'не знам какво се случва. Защо бях призован в тази компания? [смях] По принцип ме помолиха да подпиша договор за няколко години, за да отида на турне с нея, да правя видеоклипове и такива неща. Споразумението за конфиденциалност беше като, толкова дебело. Тогава казах, добре, имам нужда от агент, имам нужда от адвокат, имам нужда от всички тези неща. 

бей'беше страхотно и аз'срещна някои други наистина невероятни клиенти. Серена Уилямс е страхотно. Тя'е един от най - хубавите хора'които някога сте срещнали. 

Тъй като сте подписали споразумение за конфиденциалност с "Бионсе" ... каква беше работата с Пат и Шарлот?

Намирането на екип, работил за мен, който всъщност беше екипът на Шарлот, беше от решаващо значение от самото начало. Оценявах интензивността и средата "go, go, go", която Pat'предлагани от екипа. И също така, знаейки, че всяка работа, която имахме, повлия на пазара. Казах си: "Това е страхотно място за научаване на тенденция или техника. Това е чудесно място да отбележа няколко печата върху паспорта ми". Но аз открих Шарлът Тилбъри по-скоро скоростта ми. 

Тя'че всичко е накарало жената да се почувства бляскава. Тя просто излъчва от нея. Тя е този човек и тя живее всеки ден. Тя просто се завръща на работа и се занимава с клиентите си. Тя наистина се интересува от хората, които работят за нея. Тя все още ме нарича до този ден. Тя ме запозна с Бионсе в Том Форд'първото шоу за жени. Тя ме запозна с Марио Тестино. 

Това, което направи, е, че ми позволи да бъда себе си. Когато ти'асистент, ти'казано да се види и не се чува. Вие'би трябвало да е тихо и на фона, и да избледнее в нищото, предполагам, че просто изскочи, когато имат нужда от нещо. Да бъдеш асистент е наистина стресиращо място. Не'уверете се в способността си или в творчеството си. Но едно нещо, което Шарлот ми позволи да направя е, че тя каза: "Хей, слушай, искам да си сам'не искаш да носиш черен всеки ден. Аз не'Не искам да се натъжаваш, за да ме накараш да се чувствам по определен начин. аз'вече съм тук. " 

Когато ми каза това, това беше като най-очарователното преживяване в кариерата ми. Аз бях като, знаеш ли какво? Мога да бъда аз, мога да бъда този човек и не трябва да бъда този бисквитка-нож човек по мода, който мислех, че трябва да бъда, когато за пръв път дойдох тук. Така че, просто да бъдете себе си и да живеете в собствената си платна, е толкова мощен, особено в тази епоха на социалните медии, където гледате телефона си и вие'винаги са бомбардирани от това, което всеки друг прави всеки ден. Всеки редактор, всеки гримьор, всеки фризьор. [Идеята да] обичате само собствената си формула и вашият специален сос, ако това има някакъв смисъл, беше най-големият урок, който взех от Шарлот'отбора.

Тогава L'Ореал се появи, наградите InStyle се появиха. Също така редакторите са най-добрите ми приятели. Имам най-добрите ми разговори за красотата с редакторите. Случи се, че тези момчета са мои приятели, а не толкова модните хора, и това'когато кариерата ми започна да се изменя. 

Пътувате ли светлина или пакетирате огромен комплект като Пат?

Иска ми се да имам съвети как да [пазя моя комплект малък], така че не го направих'не трябва да плащат надбавки. Имам куфар, който се отделя. То'всъщност е сноуборд. Бъртън багаж е страхотно.

Ако аз'Аз правя и правя работа и отивам, когато отидете в някоя къща и направите грима и отидете; ти не'Не трябва да се задържам'ще опакова много лека чанта. Просто тен, устни и такива неща. 

Какви са продуктите в комплекта, които можете'без работа?

За мен, колайзерите са живот или смърт, защото понякога, в един щипт, можете да използвате колатер вместо основа. Ако не'нямам време, или ако комплектът ми е по-далеч от мен, отколкото имам време да бягам и да взема, аз'Ще овлажнявам кожата и ще използвам пръстите и колактора, за да дам покритие там, където имам нужда от нея, и да се слеят там, където не мога'T.

Красотата е тези гъби, които имаме. Всеки от гъбите в днешно време е като Светия Граал. Те'като допълнителна ръка или магическа гума. Харесва ми да премине [кожата] с гъбата, за да се уверя, че няма пръстови отпечатъци, така че нещата да се смесват гладко. Така че това е като вашата аерограф.

Потъмнените памучни пъпки са моето сладко. Те'ще почисти крило око. Можете да поставите линията си наистина бързо, а след това просто да вземете няколко секунди с памучен пъпка и дори крилата си и да поправите всичко.

Кой прави най-добрите четки за грим?

MAC има чудесни четки; те'винаги сте имали чудесни четки. Аз също обичам Артис. Аз ги използвам за лицето; Обичам тези бебета. И Сигма има наистина хубави четки. Четките са ключови "те"'много, много важно.

Коя четка използвате с фонтана?

аз'Ще прилагам основи с пръсти. Моята топлинна енергия ще промени текстурата. аз'м мърморене, I'm подреждане, I'm наслояване. Това прави това органично качество, което прави всичко втора кожа. 

Какъв вид изглеждате, ако имате само пет минути?

Ако имам само пет минути, което е толкова често ... Мразя да казвам това, но понякога косата става толкова дълга и стила получава пет или 10 фитинги. И тогава те гледат грима: "Имате само 10 минути." То'Знаеш ли колко дълго този човек имаше цвят в косата си? [смее]

Ако имах само малко време, това, което бих направил, е устно изявление. Можеш'не погледнете устните на изявлението и кажете: "О, това'Само защото тя не е'нямам време. "Не, това може би е умишлено изявлението, което искаше да направи за деня. Очите ми отнемат малко повече, защото искаш симетрия и там'това е слой, който се случва. И аз'd направи изявление устна, и устна линейност, за да направи устна продължава по-дълго.

Кои са някои от любимите ви L'Орални продукти?

Непогрешимият Silkissime Eyeliners. Те'Re eye kohls. Обичам тези бебета, защото те'напълно водоустойчиви и не се движат. Те продължават толкова лесно във водните линии и след като изсъхнат, това'като цимент. Аз ги използвам през цялото време; те са един от моите пустинни островни продукти. Там'аз съм горски зелен "Обичам зелен" и обичам този широк цвят, който имаме, то'е наистина ново и свежо. Също така, обичам да използвам половината и половината. аз'ще постави по-тъмно цветно очна линия на върха и по-светъл цвят на дъното.

Фондацията Pro-Glow е моето сладко, защото дава много ярка светлина на кожата. То'но ярко отразяващо светлината.

Обичам палитрата на коланите, които имаме. Всеки художник на грим обича палитрата, защото може да пакет по-лек, а никой никога не е един цвят. Аз ги смесвам всеки ден. Можете да покриете татуировка, да покриете пъпка, да покриете тъмни кръгове. Също така през цялата седмица вие'вероятно се вдига повече слънце и все повече цвят всеки ден, така че кожата ви ще се промени. Всеки човек трябва винаги да има основа и ковар в различни цветове.

Боите са наистина страхотни. Всичко, което ние'да вършиш тенденция в момента, е за въздействащ цвят. Така че, използването на цвят, който се случва да бъде наситен и плътен не е чист измиване.

Как подготвяш кожата преди да приложиш грим?

аз'всичко за хидратиране на кожата и създаване на история с кожата. Хората не са'Не вярваме, че кожата е толкова голяма черта или фокус, но е така. Ако наистина мислите за това, кожата е единственото нещо, което имаме, което показва толкова много различни елементи. Показва колко време сте имали на почивка; какво ядеш; колко ядете; ако ти'пиеш; ако ти'празнувахте; ако ти'ти си спал. Кожата предава толкова много, така че не'Чувствате се, сякаш трябва да го пренебрегнете, като просто слагате на основата или колалура и след това се придвижите към следващата стъпка. Трябва да отделите точно толкова време, за да подготвите кожата си [както и за останалата част от вашия грим]. Ако не, трябва да прекарате малко повече време, защото това са тухлите и хоросан от вашата рутина. 

Започвам с овлажнител - използвам овлажнител на водна основа. Вземам пръстите си и започвам да придам на кожата по-гъвкава, като премествам овлажнителя наоколо. Цялата цел е да се увеличи кръвообращението. Но не'Не боли. Ако ти'когато някога сте виждали Шарлът, тя почти щеше да удари момичетата; би било ужасно! (смее се) Но аз всички'опитвайки се да направя, е да увелича малко кръвния поток.

Защо е важно да се увеличи кръвообращението?

Основата ви е по-добра. Тя трае по-дълго. Всички тъмни кръгове, или белези от акне, или такива от такива неща, е бавно кръвообращение. 

Обичам да кажа на хората да вземат зеле, броколи, карфиол и спанак и да ги хвърлят във витамикс, за да ги смесват. Соковете не винаги са най-добри, защото губите съдържанието на влакна. Но тези тъмни листни зеленчуци като зеле ви дават 650% от вашите дневни нужди от витамин К. Витамин К увеличава кръвообращението. Така че, ако можете да увеличите кръвообращението в тялото си, това може да бъде скок на въже, бърз ход, велоергометър, велик секс предишната вечер с вашия съпруг - всичко това спомага за увеличаване на кръвния поток. 

Предпочитате матова или розова кожа? 

Обичам блестящата кожа. То'е секси, изглежда скъпо, то'модерен. аз'Не съм голям фен на много матирани тен. Че'Просто не е моето нещо. Някои хора обичат мат, защото те'много мазна. Но се чувствам като страхотна кожа, здрава кожа, имам блясък.

Ако имате мазна кожа, можете да използвате матиращ овлажняващ агент или матираща основа и след това осветител на правилните места в основата. Просто осветявайте страните на лицето, но все още под него има малко повече контрол на маслото.

Също така, ако не'имаш илюминатор, дон'не се страхувайте да вземете нощен крем или някакъв наистина богат крем и да почукате, че отгоре на основата си, за да разкъсате праха си, или някаква старост във вашата основа.

Правиш ли нещо специално с кожата за червения килим, тъй като HD камерите са толкова непримирими сега?

То'това е вярно. Дори и аз'бях грим художник, аспектът на фотографията се е променил с висока дефиниция. Бих казал, че матиращ овлажнител е от ключово значение. Например Hydra Genius е овлажняващ препарат на водна основа и го обичам, защото чувствате това приплъзване. Той предлага хидратация, но когато това изсъхне, то заключва основата ви и кожата ви не't произвеждат толкова много петрол. Когато не'Имате грунд, вместо това използвайте матиращ овлажняващ агент. 

Какво ви харесва за прах?

Харесва ми невидим или полупрозрачен насипен прах. Намирам, че пресовите прахове са твърде тежки. Също така, никога не искате да ги използвате около очите, защото те отлежават. Кожата около очите ти е толкова тънка, че няма да го направя'не искам да поставя нещо тежко и сухо около тази област.

Как се чувствате за тенденцията "печене"??

Никога не се пекам. Някога. Никога не изглежда естествено за едно момиче. аз'm винаги започвайки от мястото на толкова минимално. Всичко, което правя'творчеството ще бъде око или устно, но кожата й винаги ще бъде естествена. 

Какво'е тайната на естествено изглеждащ контур?

Използвайте цвят, който има сив подсвет. То'защото охладителните цветове отстъпват. Те избледняват и ви дават чувство за дълбочина. Ако искате да контурите капаците или скулите си, използвайте сив мат. Не е топъл, бронзов цвят, защото това ще направи обратното. Той спечели'да ви даде това чувство за дълбочина. 

Как да прикриете несъвършенствата?

Преди всичко искам да кажа, че там'не е такова нещо като несъвършено лице. Обичам различията в хората. Обичам рождената марка или празнина в зъба. Това нещо придава на вашето виждане. Когато ти'когато сте като всички останали, къде'тази индивидуалност? 

Добре, така че никой не обича пъпка. Но'е временно. Или понякога, аз'Виждал съм, растеж на косата. Не на някое от момичетата, които познаваш! [смее се] Това може да е хормонални неща или може би белег за бременност.

И аз'Ще ви дам повече покритие там, където ви е необходима, но аз'Ще направя всичко навсякъде. Жените мислят: "Ако имам нужда от покритие, имам нужда от покритие навсякъде." Но аз искам те да имат навика да правят място. Намалете покритието си до мястото, от което се нуждаете. Вероятно имате нужда от максимално покритие на около пет процента от лицето си. Навсякъде другаде, аз'ще го съчетая, така че изглежда правдоподобна, чиста и дишаща. Искам да видя пори и лунички. Че'това, което искате; луничките са важни. Ако кожата ви е естествена, можете да отидете по-тежки с очите и устните.

Как се справяте с тъмнината около очите?

Използвайте хидратиращ колатер върху крема за очи. Потърсете козметици, които са кремообразни, а не сухи. Ти не'Нито искам нещо прекалено мазно. И аз'ще използвам крем за очи, който може би има някакъв ефект на обезвъздушаване. Въпреки това'е леко влажна,'Ще взема [пръскачката] на пръстена си и аз'Ще започнете да го почукате, да я почукате и да я почукате. Прилепва красиво след това'е суха.

Аз правя това след основаването. Винаги правя очи. След като направя очи, аз'Ще взема памучен пъпка и се уверете, че там'без никакъв спад. Тогава аз'Ще вляза с фондацията, точно там, където имам нужда от нея, а след това и след това. аз'Ще използвам по-малко козметик, ако го използвам последно. Ако първо сложиш колана си, ти'Ще използваме повече. 

Как избирате правилния молив за вежди?

Използвам охладителни цветове за вежди. Дори ако имате топла или червена коса, искате да отидете по-назад с цвят на веждите. Снимките са по-добри. Винаги се заблуждавайте от страна на пепелта с вежди. За никоя друга област няма да ви кажа това, просто вежди.

Смятате ли, че има някакви правила за носенето на топли и хладни цветове?

Няма правила, но има няколко щастливи насоки. За устни всеки път, когато избирате оранжево-червено, те ще направят вашето тен поп и ще донесат живот на вашия тен. Ако някога сте имали студ, носете малко оранжева основа на червения си цвят или устни, защото ще ви накара да изглеждате будни.

Но ако искате зъбите ви да изглеждат наистина бели, отидете със синьо-базирани цветове. Така че вашите малини. Знаете ли MAC Ruby Woo? Това е стандартът на синьо-червено. Magentas и флуоресцентни розови са винаги диви карти, но ако останете в рамките на нормите на хладно и топло, вие'Ще разберем какво'ще направя за вашето тяло и вашите зъби. 

По отношение на очите, лилавото и кобалтното синьо са универсални ласкави нюанси. Знам, че изглежда луд, но мисля само като лайнер. Понякога хората се страхуват да прегърнат цвета си, но ако сте имали само оцветена подложка, най-минималният начин да приемете цвета е синьо. Снаряд по линията на миглите, може би малко фризьорска маскара. Никой не го вижда'на флота от разстояние, но докато се приближавате, това създава интерес. Искате да създадете визуален интерес с грима. Искаш да имаш лека оптична илюзия, където изглежда еднакво от разстояние, но когато се приближиш, то'като "О, това!'на флора или пурпурна маскара, че'"Тези малки неща в живота карат хората да разговарят с вас по-дълго или да започнат разговор. 

Някои хора са такива минималисти, където те're like: "Аз не'не обичам да нося грим'всичко това е оптична илюзия. аз'аз ще бъда наистина реална ... ако ти'носейки сутиен, то'е оптична илюзия. Ако ти'носете Spanx, дори и да'носейки блясък в косата си, то'и леко променя визуалните от това, което е било в даден момент. Всичко това е дим и огледала, и то'добре в рамките на вашите права като жена, за да имате възможността да отидете в телефонна кабина и да излезете като чудесна жена с промяна на червило или маскара.

Винаги трябва да избирате между подчертаване на устните си или очите си?

Има няколко начина да го направите. Ако ти'ще направи две фокуси, понякога може да мине много добре. Всеки, който е на повече от 25 години, знае момичетата на Робърт Палмър от деня. Косата беше направена, очите им бяха направени, устните им бяха направени. Потърси го в Гугъл. Това е перфектната справка за устните и окото. Момичета от Робърт Палмър.

Но ако не'нямат такъв вид естетика и това усещане за равновесие'всичко за баланса и хармонията - става твърде много. Така че искате да се уверите, че имате една функция. Ще продам ли устните си днес? Ще продам ли очите си? Или може да не се чувствате като да направите устна, така че просто направете контур и вежди. Винаги има различни начини да го направите. 

Какви са вашите съвети за работа със светлини?

Винаги казвам, че използвайте грунд или молив отдолу, който е същият цвят, колкото желаната от вас сянка. Така че, ако аз'аз ще направя лилаво опушено око, направя лилав молив отдолу. Или кобалтов молив под синьо. Цветът под сянката ви дава нещо, за да го вземете.

Какво ще стане, ако'не са склонни да носят цвят?

Уверете се, че я съхранявате супер. Дръжте я много близо до линията на вида. Колкото повече взривявате цвета си, толкова по-осезателен е той. То'малко повече поглед. То'много повече ангажимент.

Може ли да продължи да работи, ако сте?'имам окървавени очи?

Уверете се, че го правите'е водоустойчив, така че не'не се движи. Ти не'Необходимо е да покажете цвета си, когато очите ви са отворени. Тя може да бъде сладка, когато мигате. То'ще е възможно да има различна форма, но може да е цветен, а не цвят, който можете да видите. Което не е лошо нещо. Или можеш да направиш оцветен очна линия. Може би сложите някакъв цвят в центъра на водолинията. 

Как правиш лъскаво око?

Можете да използвате осем часа крем, можете да използвате ясен гланц. Не вазелин обаче, защото вазелинът ще счупи сянката на очите. Използвайте нещо, което е като желе. Харесвам лъскавите клепачи, защото те са отразяващи светлината. Ако ти'ще направите матирана кожа, после ще направите по-блестящи очи или ще направите нещо, което да има някакво светещо свойство. То'всичко за тази симетрия. 

Какво'е любимият ви вид на устните?

Всеки има по-тънка горна устна. Обичам да поставя цвета си, който има пигмента там [и по-светъл сянка на долната устна]. След това натиснете устните си заедно, и тя ви дава измиване на цвят. Никой не знае защо'но изглежда, има някаква фина разлика. То'е просто нещо готино да погледнеш. То'не е Омбри, но е'е хубава мозайка от цветове, която изглежда наистина очарователна.

Какво мислиш за претеглянето на устните линии?

Харесва ми да прекарам малко. Харесва ми да надвишавам в центъра на горната и долната част, защото дава този пчелен ефект. Но никога не надвишавайте навсякъде. 

Какво'това е триизмерен трик, който използвате, че повечето хора не са'не знам за?

Аз го мисля'винаги съм "независимо от това, което аз'с които работим, дори и да'е просто малко линеар или маскара - винаги се опитва да създаде котешки силует на окото. Използвайки спирала на външните краища на миглите, тя'ще ви даде котешка естетика. Ако поставите повече спирала в центъра на очите, близо до зеницата, това е'ще те накара да се справяш повече с очите ти и с Бамби.

Така че, ако искате повече от Bambi, с ярки очи, използвайте по-индивидуални мигли или маскара в центъра. Ако искате котки, използвайте ги на външните краища. Само да знаете как да промените очите по тези два начина, създава много израз в снимките.

Също така, знаейки, че подчертаващите или осветителните тела никога няма да бъдат в предната част на лицето. Те'само ще бъде на страната. Веднага щом донесете лъскав руж или луминисцент в предната част, тя изглежда във фотографии като нея'На нея има грим в продължение на 80 часа.

Съгласен съм. Също така, защо хората вече подчертават върха на носа?

Най-големият гаф от десетилетието ви дава блясък на върха на носа ви. [Смее се] Мисля, че това'това е едно от най-лудите неща'Видях се да се случва.

Какви други тенденции за грим бихте желали да отпаднат?

Твърде много основание. аз'м, идващи от друго място. Училището на грима, от което идвам, което е редакционно, е, ако могат да видят основите, аз'Не ме наемат. Всичко това печене и контуриране е чудесно за жената, която се случва да бъде с нейните приятелки и просто излиза на града, но в света на редакторски красота, тя'е пълна противоположност.

Желая преувеличението на контуриращата тенденция да спре. Ние като общество знаем как да контурираме сега, така че да го наберете обратно. Тя трябва да бъде невидима скулптуриране. Тя трябва да изглежда правдоподобна, като естествени сенки.

Следователно инстаграм трябва да те убие.

Instagram е източник на вдъхновение и разочарование [за мен]. Обичам жените да се опитват, че те'отново в играта, но понякога слагането на толкова много продукти е прекалено много. 

Обичам обаче обхвата и видимостта, които сега имаме на пръсти. На моето сутрешно кафе, [мога да отида да гледам] едно момиче в Индия прилага червилото си на момичетата в Китай,.

Как се чувствате за всички тези "gurus" от Instagram и YouTube, които преподават на поколение жени да направят грима си по този начин?

Искате да научите от някой, който'не просто да седиш у дома, да правиш видео след видео. Някой, който е на полето, който е опитал нещо и може би не е'т работа. Знаеш ли, кръв, пот и сълзи носят чудесна история, както и елемент на опит. Уверете се, че сте'да учат от хора, които имат опит.

Какво'това е поведението на социалните медии и как'смяната на индустрията за красота?

Какво'е наистина страхотно за Instagram и социалните медии е фактът, че той'така и включването. Ние гледаме на обществото в момента и това ви казва, че ако вие'тази религия или тази религия, или ако вие'този цвят или тази етническа принадлежност, ние'трябваше да бъде отделно. Но ако погледна Инстаграм и социалните медии и сложих хастрата за течно червило, аз'ще видите мозайка от хора от Кайро до Хонг Конг, всички търсят в търсене на цвят. Те не'дори не виждам никаква религия. Те не'дори да забележите, че тази жена има хиджаб или че тази жена е от Ирландия. Те просто виждат червилото. 

Открихте ли Кели Дженър'на козметичната линия?

За да бъда честен, аз'Никога преди не съм работил с козметичната линия, така че не мога'Не знам да кажа, че ми харесва пигмента или не. Но това, което Кайли е направила, е нещо различно в бизнеса, когато мислите за него. Всеки от големите козметични компании обръща внимание на нея. Хората като нея и Джефри Стар говорят с обществото'сегашните норми и факта, че не'Необходимо е непременно да имате огромна безвъзмездна помощ зад вас или огромна подкрепа или инвеститори, за да окажете влияние на световния пазар на козметика днес. 

Имам приятел, и тя започна компания наречена Доза на цветовете. Тя имаше около 200 000 последователи на Instagram. И тя каза: "Хей, аз'аз ще изляза малко червило. "Това се продава много добре, затова разработи още четири'тази масивна компания в Сан Франциско се базира само на нейния Instagram. Така че не'т трябва непременно да бъде огромна, за да започнете. Ние всички се парализираме в страх - "не'нямам пари да започна това ", но тя започна как можеше и къде можеше. Всъщност имам голямо уважение към това пътуване.'е знак на времето. То'че наистина жените са собствените си шефове.

Чия грим рай'ти направи това, което би искал да направиш?

Бях на другия уикенд в "Глобус" и имах малко звезда, когато видях Приянка [Chopra]. Така че аз отидох при нея и казах здравей. Честно казано, вие'трябва да имате достатъчно доверие в себе си, защото най-лошото, което някой може да каже, е не, или просто да бъде груб. И това не'няма нищо общо с теб. Така че бих казал, че е един от хората, с които искам да работя. Обичам и Оливия Уайлд, мисля, че тя'красиви. 

[Редактор'Бележка: Седмица по-късно той направи Приянка'е грим!]

Какво ще намерят най-изненадващи за вашата работа?

Мога ли да бъда честен с вас? Ако не'да слушате всичко друго, което казвам днес, да слушате това. Толкова много хора работят в грим, красота и коса. Всеки може да направи грим наистина добре. Всеки може да направи косата наистина добре. Но аз'не съм в бизнеса на грима, аз'м в бизнеса на хората. То'малко за това колко съм удивителен с четка и повече за това как имам междуличностни взаимоотношения с хората и как ги кара да се чувстват. Ако накараш хората да се чувстват страхотно, те'ще искам да те държа наоколо. Те'Ще се бия за теб, нали знаеш?

Когато аз'm в лошо настроение, аз се опитвам да се държа далеч. аз'не е най-доброто, което крие емоциите ми. Така че, ако аз'не чувствам някого, аз'трябва да стоя настрана, защото знам те'Ще го почувствам, те'Ще го прочета, те'Ще го видя, а аз спечелих'да не бъдете наети отново. 

Така че'наистина за вашите взаимоотношения с хората'не е за това колко невероятно си. Има толкова много [художници] в Лос Анджелис и Ню Йорк, които имат тези масови егото, но други хора могат да направят това, което правят. То'за ... може ли [знаменитостта] да ви се довери? Можете ли да добавите нещо към разговор? Вие сте положителни? 

аз'Последният човек, който виждат, преди да излязат на сцената и да пеят пред милиони хора. Или преди да се качат на пистата или да бъдат заснети за голямо списание. Така че част от това е моята отговорност, за да се уверя, че се чувстват добре.

Какво'е най-голямото предизвикателство за работа с известни личности?

LA е различно. Жените в Лос Анджелис искат да изглеждат перфектно. Те искат да прикриват, те не'не искат да видят лунички, искат да покрият и лакират всичко. Спомням си [един от моите клиенти] ми каза един ден: "Искам да бъда като, бия." 

Трябва да осъзнаете, че всеки художник прави определено нещо. И аз трябваше да водя разговор със себе си, като "Мога ли да дам някои момичета това?" И аз бях като, знаете ли какво? Мога, но аз не'се чувстват технически безопасни. Изглеждат са много фокусирани и специфични.

Всеки път, когато някой удари червен килим, те'не просто да я гледаш, те'вижте и мен. Така че аз искам да я доведа в моя свят, вместо аз, винаги да влизам в нейните. Това е трудно, когато вие'работа с талант. То'е много хлъзгав наклон, когато кажеш на някого "Не" Тези момичета са свикнали да поемат пътя си. То'малко парче и танц, но те трябва да ви вярват. 

Сега, че вие'отново в състояние да наемете сами сътрудници, какви качества търсите?

Обичам хора, които са като мен, но до известна степен това'не винаги е положително нещо. Част от причината, поради която модната индустрия не е толкова включена, е, защото хората се чувстват комфортно около тези, които имат еднаква психология. Ето защо Тръмп има всички в кабинета, които приличат на него. Искам да кажа, аз не'не искам да стана твърде дълбоко! Опитвам се да предизвикам себе си да наема или да бъда около хора, които не'Необходимо е да мисля така, както аз, защото имат активи, които не мога'нямам. Както организация и навременност. [смее се] аз'Аз се шегувам.

Аз също търся усещане за неотложност. Например, когато бях асистент, ако Шарлът или Пат се нуждаеха от нещо, аз бягах. Аз не'ходи! Също така майка ми не би искала'нямам това, когато бях по-млад. Аз идвам от един наистина строг фон. Ако ме видя да ходя, това беше проблем. Така че само чувството за неотложност. Ако аз'м под натиск, за да може да погледне на асистента ми и да види, че тя'и под налягане. аз'Не казвам, че искам да я доведа в това пространство, но ние'в него заедно. 

Винаги можете да разберете кога някой'там е за теб или ако те'там за това друго нещо, което е слава, слава, знаменитост, каквото и да е. Хората, които не се интересуват от знаменитост, са тези, които продължават най-дълго в този бизнес; те'хората, които не са непременно пускани за това кой е. Искам да кажа, че'Винаги е хубаво да виждате някого от вас'си идолизиран от много дълго време, всички ние обичаме това. Но [би трябвало] да имате набор от ценности, за да се върнете отново. Не би трябвало'не може да бъде толкова впечатлен. Подобно на: "Това е страхотно, но имам работа да го направя". 

Какво'Вашият съвет към амбициозни художници грим?

Продължавайте да се движите. Аз не't спрете на едно място. Аз не'Мисля, че имах това. След като получите някои от тези неща и тези победи, може да се почувствате като "Добре, мога да спра тук, нещата са страхотни". То'никога по този начин. Винаги трябва да продължавате да се движите. Вие'само толкова хубаво, колкото и последната си работа, корица или редакционен ", докато стигнете до място като Шарлот, където имате бизнес и нещо значително. 

Също така никога не трябва да се отнасяте сериозно към критика или комплименти. Един комплимент е страхотен; то'е хубаво да имаш комплимент. Но не'не го приемайте сериозно. Критика и комплименти, те идват от едно и също място. Ако знаете какво можете да направите, никой не трябва да движи иглата емоционално вътре. 

Какво'е вашият съвет към всички нас, просто да си направим грим вкъщи?

Там'това не е грешка. Например, в Met Ball, ние просто го притежавахме. Ако има'това е грешка. Бъдете като "Знаете ли какво, направих това по предназначение". Ако някой в ​​офиса не'като начина, по който прилагате червилото си, просто ги предизвиквайте да го изчакате. Кажи го'идваш по пътя си.

Научете повече от сър Джон за Instagram, Twitter и Facebook. 

Какво мислите за сър Джон'за подготовка и работа с знаменитости?
Опитали ли сте някой от любимите му продукти или трикове?

Leave A Comment

69 − = 59