Kjaer Weis “основател на стартиране на сертифицирана линия за органична грима, нейните любими продукти и още

Органичният грим става все по-добър и по-добър и ние имаме Kirsten Kjaer Weis, за да благодарим.

Когато родената в Дания родена американска гримьор изстреля своя едноименна гама грим Kjaer Weis през 2010 г., няма нищо друго подобно на пазара. В действителност, STILL няма'T. 

Произведено в Италия, почти всичко в линията е сертифицирано от "строгите" CCPB (Controllo e Certificazione Prodotti Biologici). То'също така е с висока производителност. Като художник с изискан грим с дългогодишен опит, работещ за Vogue, ELLE и Marie Claire, Kirsten се стреми да създава цветове и текстури, които да отговарят на нейните високи професионални стандарти. 

О, и те'също така majorly шик. Не само, че опаковката може да се зарежда отново, но луксозният дизайн съперничи на престижна марка там, естествена или не. Благодарение на Кирстен'Kjaer Weis повиши стандарта за това, което можем да очакваме от потребителите от органичния грим.

Бях развълнувана да срещна Кирстен по време на неотдавнашното й посещение в The Detox Market. По-долу ще намерите нашия чат за това как тя стартира марката си, предизвикателствата на работа с натурални съставки, любимите си продукти и какво можем да очакваме да видим от Kjaer Weis!

Поздравления за успеха ви! Напоследък марката ви е разбита.

Благодаря ти. Да аз'Много съм доволен. Това е удивително. ние'сега наистина се разширяваме и ние'може да има много по-голям отбор.

Освен вашата линия и няколко други, няма't много възможности за висококачествен органичен грим.

аз'малко съмнение, но това е свят, който наистина виждам да се променя. Нещо, което винаги е липсвало, е изпълнението. Има продукти с големи списъци с съставки, но ако не't изпълнява, никой не го е грижа. 

Като маникюр, очевидно имате високи стандарти.

аз'Ще бъда честен с теб. Никога не съм имал никакви естествени марки в моя комплект, защото не съм'мисля, че те са изпълнявали. И те не'T!

Какъв беше вашият опит преди да започнете Kjaer Weis?

аз'Вие работехте 20 години като гримьор. аз'м от Копенхаген, но аз'Вие живеете в Ню Йорк през последните 18 години.

Отидох в грим училище с Make Up For Their School в Париж, когато в '80-те години. Тогава току-що започнах да работя. Работех в Европа, а после в крайна сметка дойдох в Щатите и работех в Ню Йорк.

Какво ви вдъхнови да започнете свой ред?

Онова, което започнах с това, беше, че винаги ще имам момичетата - моделите, всеки, на когото работех всеки ден, и уточнявам неща, които имах в моя комплект. Знаете, като художник на грим, винаги имате любимите си. А те биха казали: "Аз наистина се откъсвам от тази фондация", или "наистина получавам червени очи от това", и "Тази спирала ме дразни".

Така че всички конвенционални продукти, които сте използвали по онова време?

Да, това е. И това просто имаше тази абсурдна нормалност към него, на "това'това е точно така. аз'Просто алергично към него ... продължавам.

Така че ме накара да мисля. Аз бях като "Искам да се слеят тези два свята", където имате изпълнение на конвенционалните, но имате чистите съставки на зеленото. И наистина го правят на равен с какво'е там. 

Опаковката беше важна, защото се чувствам като естествени марки, които имат тази стигма да изглеждат малко "гранула". И защо те трябва? Защо не можеше'Не е бляскаво да носиш нещо такова'Добре ли е за теб? Чувствах, че на пазара има огромна пропаст. Ако беше лукс, не беше'зелен, а ако беше зелен, не беше'т лукс. 

Колко време ви отнема да имате идеята да стартирате Kjaer Weis?

Отне ми седем години. аз'Не го казвам Трябва отнема толкова дълго, но го направих, защото работех на пълно работно време. И аз исках да го направя както трябва. През 2010 г. стартирах Kjaer Weis.

Все още ли работиш като гримьор??

Само за нас. Аз правя всички изображения за нас и след това'като специални поводи. Като че ли'който съм аз'наистина обичам да правя. Но аз не'Нямам време вече.

Мога да си представя! Как дойдохте с прекрасната опаковка? 

Аз не'Не знам дали знаете това, но всичко е повторно зареждане. аз'г винаги е бил масивен фен на джентълмен, наречен Марк Атлан. Той проектира парфюмните бутилки за Helmut Lang и Comme des Garçons. В края на краищата имах късмет да го кача на борда, така че той'който е проектирал всичко. Наистина исках да има нещо, което е устойчиво, но изглеждаше луксозно. Той дойде с този метал. 

Веднъж ти'с него, там'има малка дупка в гърба и можете да извадите калая и да получите отново. То'означава еднократно покупка, а след това просто го зареждате отново. Същото за маскара. Можете да си купите новата спирала за по-ниска ценова точка и просто да я включите.

Как създадохте формулировките?

Защото аз'не съм формулатор, аз започнах да търся някой в ​​Европа, който да ми помогне да слагам частен етикет заедно. Аз се свързах с компания в Италия, с която все още работя. Те'невероятно; то'като стар семеен бизнес'се намира в естествения свят от 40 години насам. Те бяха наистина пред тях. Те започнаха да се грижат за косата. Сега, това'синът, който е поел. Дълга история е кратка, те'все пак тези, с които работя. Те правят всичко формулиране.

Довеждам двата си цента на масата, както и цветовете, и прочетох всички съставки на планетата, защото ми харесва, но там'все още е голям скок, за да може да се формулира. Така че те наистина ми помагат за цялото нещо във формулировката. Те основно правят частен етикет за мен.

Какво'е най-предизвикателното нещо за формулиране с натурални съставки?

Какво'е трудно, особено с кремав руж, е, че трябва да е светло, не лъскава или угаснала. За да ударите тази текстура, когато можете'Използването на силикони отне толкова време. То'Една от причините, поради която е била през всичките тези години. То'с различна работа с всички естествени суровини "'буквално като работа във винарската индустрия.

Например, веднъж, когато имахме първоначалната формулировка на място, бях оправил всичките три цвята на руж. След това ги поставяме в производство, което е като 10 килограма в един цвят. То'почти като огромна пот супа. Те извадиха проба от това и аз бях ужасен, защото не беше'това, което бях оправил. Това се дължи на факта, че брашното масло, суровината, имаше много по-ниско съдържание на мазнини от това, което бяхме използвали преди това. Това ви разказва колко е деликатно и колко много трябва да гледате през цялото време.

Тогава ми казаха: "Ами Кирстен, в естествения свят ние работим с това нещо, което се нарича приемлив марж." Това означава, че понякога'малко суха, понякога'не е .... Така че току-що излязоха на мен, това'защо естественият грим никога не е излязъл. Защото можеш'Не бива да сте навсякъде, нали знаеш?

Това беше преди 13 години, така че аз'сигурен съм, че много компании вече го затегнаха. Но едно от нещата, които все още работим най-трудно е запазването на текстурата. Всеки път, когато правим нова тичане, като се уверим, че цветът е същият и текстурата е същата. аз'Винаги ми харесва "Федекс трябва да бъде наш най-добър приятел!" защото изпращаме толкова много проби назад и напред. Аз също отивам там може би три или четири пъти в годината.

Могат ли хората реално да очакват същите резултати от природни продукти като конвенционалните?

Е, водоустойчив, че можем'не. Но това'това е единственото нещо, което можем'не.

Ами ярките цветове? Те са напълно естествени?

Две години в играта, аз бях като "Искам този цвят! Искам този цвят!" Опитахме се с всичко, заклевам се с венчелистчета, с цвекло "и ние просто не можем'Не го правете. Можете да получите тъмни цветове, но тези супер-ярки, просто можете'не.

Така че щастлив и отгоре и отвъд в крема червени, и сладост и романтика в нюанса на устните имат под един процент от изкуствен цвят. То'винаги са наистина ярките цветове.

Ето защо повечето природни марки в миналото са имали такива тъпи, кални цветове?

Да, беше. Знаете, някои жени - онези, които наистина са в зеления свят - няма'Не ги докосвах, но много жени не можаха'те се грижат по-малко и те'Ще го използвам.

Защото то'все още далеч по-здрави от повечето грим там.

О, Боже, да. Защото всичко в линията е сертифицирано. То'сертифициран в Италия, защото това'където е'произведени. Можете да получите сертификат само ако 95% от всичко, което се случва тук, идва от сертифицирано биологично земеделие. Така че'е супер чист. То'като грижа за кожата.

Което трябва да бъде, тъй като то'на кожата си цял ден, нали??

Да, трябва. Хората забравят това, защото те'не се свиквайте с него; защото гримът не'обикновено има чисти съставки. Винаги налагам сертифициране в хората'тъй като ми отне завинаги да го получа. Те са толкова строги.

Забелязали ли сте с клиентите и моделите, че кожата им се е подобрила, след като сте използвали вашия грим?

О, много време. Конвенционалният грим има дразнители, и то'запушване на порите. 

Кои продукти пускахте на първо място?

Започнахме с 12 цвята, и то'отсега нататък. Започнахме с кремните ружове, сенките за очи и оттенъка за устни.

Най-популярните нюанси все още са цветовете, с които стартирахме, като Blossoming. То'е праскова роза и е наш бестселър на всички червени рози. Това ви дава малко флъш, което изглежда, че сте се върнали от класа йога. 

Какъв е вашият най-продаван продукт като цяло?

Най-продаваният е Mascara, защото не't smudge. Много от природните маскари в миналото са били известни за това. Това е тестът на Бикрам, който означава, че можете да отидете на гореща йога с него и той наистина остава. 

Дали вашите очи правят кремове или прахове?

Сенките за очи са прахове, а вие'Ще видим, че имат тон пигмент. Те'всички минерални, не изкуствени, и те имат много от останалата сила "Кълна се. Че'е наистина единственото нещо, което е като сух продукт в линията.

Лично ми харесват кремави очи, но те'повече за снимки, по мое мнение. Те не't издърпайте. Ако работите и искате вашата сянка да бъде все още там през нощта, то'е много трудно да се направи това със сметана база.

Какво ние'сегашната работа е блясък, който можете да поставите на окото, така че ако искате малко да завършите, можете да го добавите след това. 

Какъв вид покритие дават тънките нюанси?

Тютюните за устни са като балсам за устни. Винаги ще нося червило и балсам за устни, защото мислех, че червилото е прекалено сухо от само себе си; това ще ме изгони. Но балсам за устни беше прекалено незаличен. Така че това е половин и половина продукт; тя има формулата на балсам за устни и след това просто добавихме малко пигмент. Те'малко по лъскавата страна.

Как бихте описали основите си?

То'е фондация за крем. Работата с основата е, че можеш да я градиш. Просто трябва да подготвите кожата - кожата трябва да има овлажнител или масло. Обичам масла лично, но някои хора не'Това е така.

След като кожата се подготви, тя основно функционира като грунд. Това е първият продукт, който разполагаме с кокосово масло в него. То'е рафинирано органично кокосово масло. Вие'Ще видите, че можете да го направите и да го направите като оцветен овлажнител. Или можете да продължите да го построявате така, че да има покритие от колатер. Просто добавете още, като използвате четка за фон.

Може да се изгради до пълно покритие?

Абсолютно. Наистина имах предвид собствената си сестра, когато го направих, защото има доста лоша розацея. Тя беше разочарована от чувството, че носи тежък грим от палачинки. С това тя наистина подхранва докато сте вие'носейки го. То'е пълна с всички тези красиви съставки.

Така че не'т се нуждаят от отделен кожухар?

Не. Може би по линията [ще пусна едно], но това'определено не е високо в списъка. Вероятно ще направя комплект за корекция с корекция на цвета вместо това, защото [Фондацията] напълно покрива.

Това го прави наистина добра инвестиция - получавате два продукта в едно.

Това е така. Това абсолютно го прави. Blushes също са две в едно. Можете лесно да ги използвате на устните.

Имате ли прах?

Че'следващата година. Но Фондацията има полуматово покритие. Никога не нося прах, освен ако не отида на събитие, като сватба, където там'изкуствена светлина. Ако то'само ден след ден, ти не'Нуждаете се от това. Фондацията ще остане полуматочна. Бихме могли да добавим повече влага оттук, но ти'd просто свършим всички мазни до обяд. 

Кои продукти носите лично??

Винаги нося Фондацията. Той продължава напълно невидим, което е моята цел с основа, нали? Много пъти нося Мъдрост; това е най-добре продаваната ни сянка на очите. Само малко общо с меката четка, за да я очертаеш така'не е напълно гола. Тогава малко Mascara. 

И тогава обикновено аз'ще облекам Blossoming или понякога и ослепителния бронз, ако искам малко повече от блясък. На ябълките на бузите.

После сложих малко сияйно открояващо устройство. Тя спечели наградата Allure. То'не е искрящо; то'почти като течно лъчение.

Има ли нещо, което ти липсва за конвенционален грим?

Не аз мога'дори не го нося. Аз буквално не можах'дори не го докосвай. аз'Аз не просто казвам това; то'това е начина, по който се чувства в сравнение. Връщайки се към аналогията на това'за грижа за кожата. Това наистина е така. Просто става въпрос и за грим. 

Какви са най-новите продукти в линията?

Червилата, които току-що стартирахме преди месец. Това, което обичам за формулирането на тези неща, е, че те'не се сушат и пигментът наистина трае. Винаги съм мислила, че червилата са сухи и аз не'като да ги носите. Така че, за да има наистина формула, която е овлажняваща, но изглежда матирана или полуматочна и кадифена на устните, това е трудно да се получи. 

Всъщност имаме още две нови червила, които идват точно навреме за празниците. Едно, което наричаме KW Red, защото то'е със същия цвят като кутията. 

Планирате да добавите други нови продукти към линията?

Ние не'те все още нямат, но ние'изпробвайте моливи. Че'това наистина е единственият елемент [грим], който не носим'още не.

Също така имаме и средство за отстраняване на грима'е направено. И аз'm, като използваме и пробите от него.

След това излизаме през февруари. То'буквално перфектната база за фондацията. Тя просто ще продължи като коприна. То'е смес от бадемово масло, наистина рафинирано зехтин и масло от шипка. Това, което е уникално за него, е този корен екстракт, който имаме там. Получаваме го от някои полета в Германия, които са биодинамични, и намерихме начин да извлечем същността на това нещо. 

Точно сега, ние'опитвайки се да намери маркетингово копие за това, което не'не звучи прекалено ангелски, но буквално просто се захващате с него, защото има това лечебно свойство. Обичам го. Обичай го, обичай го, обичай го. аз мога'Чакай да го измъкнеш.

Имате ли планове да се разширявате извън зеленото пространство за красота и в големите универсални магазини?

Да. Надолу по линията ще сме сигурни. Това просто трябва да бъде точното място. Тя трябва да бъде съобразена с марката и в точното време. Влизайки там, то'голямата инвестиция на първо място и искате да влезете, за да останете. Така че искате да имате достатъчно бонбони; искате да имате достатъчно продукт. Но's в размер, където сега'е достатъчно голям, за да влезе там.

Между САЩ и Европа ние'за около 50/50, така че следващата година ще бъде насочена към разширяване в Северна Америка. 

Какво ще кажете на жените, които са на оградата за преминаване към органичен грим?

Много жени ще променят брандове, когато забременеят. Отговорът, който получаваме през цялото време, е "Винаги съм знаел, че природните продукти са по-безопасни, но не'мисля, че те са изпълнявали. Но сега това се случва и имам някой друг да помисля. " 

Винаги е било, че не са'мисля, че е изпълнено; те не'мисля, че е продължило; че е достатъчно пигментиран; или че е издържал. 

Но щом го видите, той изпълнява това'като "Защо? не бих'T - Просто извадете от списъка неща, за които трябва да се притеснявате.

Наистина мисля, че вашето поколение и онези, които идват след вас, ще ни гледат като "Мога'не вярват, че някога са използвали това. "Естественото просто ще бъде новата норма.

Къде да купя

Намерете Kjaer Weis на адрес:

Опитали ли сте нещо още от Kjaer Weis??
Как се чувствате за Кирстен'подход към зелената красота?

Leave A Comment

81 + = 87