Celebrity Hairstylist Danilo på å jobbe med Gwen Stefani, Hans beste hårtips og mer

Har noen gang lagt merke til hvordan Gwen Stefani ALDRI har røtter? Eller til og med et hår ute av sted? 

En naturlig brunette, hun's også rocket platina blonde i to tiår, men jeg'Jeg har ennå ikke sett henne som viser tegn på skade.

Vel, hun har et hemmelig våpen. Han heter Danilo.

Den Los Angeles-baserte kjendis hairstylisten kan ikke være som "Instagram berømt" som, si, Kardashian familien's styling mannskap, men du'har ingen tvil sett sitt kreative geni over det røde teppet, på banen, i videoer og i blader. 

Han's mannen bak Rooney Mara's 'Jente med Dragon Tattoo' makeover, for eksempel, og Lady Gaga's Diet Coke ruller fra "Telefon" video. 

I '80s og '90-årene, var han en nøkkelfigur i supermodellbevegelsen som arbeider i Oribe i New York og stylet likesinnene av Cindy Crawford, Christy Turlington og Linda Evangelista. 

Men i dag er Danilo mest kjent for å samarbeide med Gwen, som har vært klient (og venn) i nesten 20 år. Andre er Cate Blanchett, Julia Roberts, Drew Barrymore, Madonna, Katy Perry, Dita Von Teese, Natalie Portman, Selena Gomez, Beyoncé, Anne Hathaway, Naomi Watts, Britney Spears, januar Jones og Gigi Hadid. I utgangspunktet alle.

Oh, og ME! 

Takk til Pantene & # x2014; han's deres kjendis stylist og global ambassadør "Jeg må ha #HairByDanilo-opplevelse meg selv, på et av hans siste besøk i Toronto. Beste blowout noensinne, i tilfelle du'lurer på. Som om det var'Ikke nok med karriere høydepunkt, jeg også besøkte ham i LA denne våren, for en dag med fotturer, juice bar hopping og hår chat (som du kanskje husker hvis du're følger etter på Snapchat). 

Tydeligvis med et resumé som Danilo's, mannen har mye hår tips. Jeg plukket hjernen hans om alt fra å jobbe med kjendiser til hans favoritt styling triks. Her's hva vi snakket om:

Du'har jobbet med utallige skuespillerinner, modeller og sangere. Hva er din prosess når du samarbeider med en kjendis?

Jeg vil vite hva du'ha på seg, alltid. Den's ett av de første spørsmålene jeg spør. Det andre spørsmålet er, "Hvem vil du være i dag?" Jeg vil vite hva din ånd er i dag, fordi disse er kjendiser's deres bilde. Skuespillerinner don'har nødvendigvis det som skjer, fordi de'Jeg er alltid fortalt hvem de er. Men sangere har en veldig sterk personlighet og veldig sterk følelse. 

Så det's samarbeid. Den morsomme tingen er, du vet hva det's basert på? Den's ikke bare en standard jeg holder ut av respekt, men det's også fordi Jeg'm en kunstner. Jeg har en mening om hvem Jeg'm kommer til å være. 

Noen av dem vil vende seg til meg og si: "Jeg don't vet, gjør bare hva du vil. "Selv Gwen har dager slik, hvor hun'Jeg vil si, "Gjør bare noe." Fordi de'bli sliten og de kjenner deg'Jeg skal gi dem noe som vil hjelpe dem til å føle seg trygge og i mellomtiden kan de være den andre personen på innsiden, sier: "Jeg gjør ikke'Jeg vet ikke hvem jeg vil være i dag. Jeg'Jeg er lei av å være. Bare maler det på meg. "

En ting jeg'Jeg er alltid overrasket over det er jeg'Jeg har aldri sett Gwen med re-vekst.

Hun gjør det't liker røtter. Så vi don'Jeg har aldri røtter, og hun elsker den lyse ferden til håret hennes.

Hvordan holder du håret i så sunn tilstand?

Den'Det er en teknisk ting. Vi bruker Age Defy-regimet, permisjoner og beskyttende stylister. Jeg forstår dette håret's kompromittert. Så jeg styrker det med styrke og beskyttelse. Og jeg ringer ned varmen. Jeg bevisst stil det; Jeg gjør n'Ikke brenne den til underkastelse. Selv om det har vært dager der vi har, og hun's som, "håret mitt lukter brent!" "Det er." Vi're i et rush, og jeg varme det opp. Liker, "Skru opp det jernet, vi'Du må gå. "Du har fem minutter til å endre ditt utseende, og det'Det er ikke lett. 

Men jeg har strategisert et program, og jeg laget en hårfarge for henne som holder hårets integritet. Jeg bruker hårpleie som holder den skinnende, sterk og voksende. Folk don'Det må ikke bli kompromittert. De må bare utarbeide en god plan. 

Foretrekker du å jobbe med kjendiser, modeller eller vanlige folk?

Den's virkelig individ. Du kan være en kjendis, men det's en personlighet ting. Det er virkelig avhengig av personen. Det er kjendiser som er fantastiske og det er monstre. 

Jeg'Jeg er ikke i salongen lenger skjønt, fordi jeg reiser hele tiden. Jeg'm kjent for en 15-minutters hårklipp. Jeg kutter veldig fort!

Reiser du med et stort sett?

Jeg've har forstått det ganske mye. I New York har jeg, som 15 kofferter. Også i Los Angeles. Jeg har mange ting fordi jeg trenger det. Noen ganger jeg'Jeg gjør 80 personer. Men jeg har en en-person kit, min en-på-en og reise kit, fordi det blir for mye og [flyselskapene] vil straffe deg.

Hvem har det beste hårhodet i Hollywood?

Gisele har stort hår. Amanda Seyfried har hår som din, men tre ganger så mye. Den'er bare så tykk. Også Robyn Lawley & # x2014; hun's en australsk pluss-stor modell har et godt hårhår. 

Hvor utbredt er hårforlengelser i Hollywood?

Utbredt? Ja. Aktuell? Ja. De'Jeg har blitt en go-to. De'har gått til et annet nivå av kvalitet og praktiskitet'mer raffinert enn de pleide å være. Du don'Jeg ser ikke ut som deg'ha på deg alle's hår. Den's mer realistisk. Jeg bruker tape-in-typen. De jobber veldig bra, og holder seg på en stund. Men ikke alle bærer dem. Noen mennesker bærer dem hele tiden, og de'Vær veldig glad. 

Kjendiser synes alltid å ha så perfekt hår. Hvordan kan resten av oss få sin flotte stil, uten et team av profesjonelle på anrop? 

Det er ting å se på. Studerer og forstår effekten av linjer, volum og form. jeg tenker det's viktig å "tolke", i motsetning til kopiering. Og praksis. Øvelse gjør mester. Håret ditt's forskjellig og håret mitt's forskjellig. De'er alt annet. Du må finne ut sannhetene om hvordan du kan manipulere tekstur inn i hva du'leter etter, og hvordan man holder den. Spesielt med å sette hår. Der's denne hele generasjonen jenter som don'Jeg vet ingenting om det, mens i '60-tallet, gjorde kvinner alltid håret sitt. Så prøver å etterligne noe er bra, og nå med alle disse YouTube-opplæringene, det's så mye moro.

Eller & # x2014; og jeg'Jeg er en stor talsmann for dette "du ikke"'Det må ikke gå til en frisør for kutt og farge. Du kan gå og de kan style deg. De'Jeg elsker muligheten for at noen kommer inn og spiller.

Med sunt hår kan du gjøre alt. jeg kjenner deg'Jeg har hørt meg si dette. Hvis jeg'Jeg har riktig sjampo og balsam for håret mitt, det'Jeg skal påvirke sluttresultatene mine. Jeg vet på Pantene, vi har 50 prosent krav. Ved å bruke riktig behandling, oppnår du 50 prosent av dine stylingbehov på det våte scenen. Vel det's stor. At's allerede halvparten av jobben gjort. 

Resten er å forstå produktene dine, lære hvordan de relaterer seg til håret ditt, og lære å manipulere dem til å se på måten du vil. Så praksis. Eller ansett noen. Det er dine valg.

Følger du noen hår "regler"?

Jeg'Jeg er ikke stor tro på mange regler. Jeg holder seg borte fra dem, eller ødelegger dem i noen tilfeller. 

Hva jeg gjør'Jeg liker meldingen om, "Du har et firkantet ansikt, så gjør denne typen hår." Jeg gjør n't liker noe av det. Det jeg liker er: "Du har et firkantet ansikt, så hvorfor ikke't viser du det? "Det's å gå den andre veien, i stedet for å gjemme det. 

Jeg bruker alltid parykker. At'Jeg har vært min mest sanne løsning. Du kan kjøpe en i fargen du liker, og kutte den. Så, spill dress-up. Ta en dag og gå ned til en hårbutikk. Kjøp deg en parykkhette og prøv på noen parykker. Den's kommer aldri til å være det samme som om du kutter ditt eget hår, men du får en ide om hvordan den linjen ser på deg. Og du kan begynne å se hva fargen gjør for deg.

Har du noen tips for å finne riktig hårfarge?

Jeg finner øyenfarge er en ekte guide for fargevalg. Øyenfarge vil fortelle meg mye om min hudfarge, og det vil fortelle meg mye om alternativene mine så langt som det som skal fungere. Hvis du har brune øyne, vet jeg at visse nyanser av blonde kanskje ikke fungerer for deg, men andre nyanser vil fungere veldig bra. 

Men noen ganger det's om å bare gå dit, og male ansiktet ditt for å matche. 

Hva med øyenbryn? Bør de matche hårfarge eller forbli naturlig?

Jeg ofte don't liker fargete øyenbryn som passer til håret. Øyenbrynens farge, uansett hva den er, holder et fint tonalt forhold til hvem du er. I det øyeblikket du farger dem i samme farge som håret ditt, ser det latterlig ut. 

Men det gode er, de kommer tilbake.

Hva tror du er de store trender som skjer nå i hårfarge og kutt?

Trenden er lykkelig, sunt hår. Hvis du har det, kan du gjøre alt du vil ha, eller ingenting.

Jeg ser mye god kvalitet farge kommer ned banen. Fin, pen farge med en realitet til den. Farge er uoppdagelig i mange tilfeller, noe som er interessant. Ashy farge har blitt ganske motefarge. Så mange mennesker har åpnet sine verdener fordi de don'Jeg må ikke håndtere håret lenger. De brukte så mange år på å brenne håret. Ask kan være vakker.

Men jeg tror folk fortsetter å fortsette med all lekenhet og overraskelser av farge. Fargeplassering er en annen forfriskende vri. Vi'Ikke alltid sette den der du tradisjonelt sett legger den, som på forsiden.

Vi're definitivt begynner å se en buzz om krøllete hår. Jeg elsker den store shagen. I filmen 'Flashdance,' [Jennifer Beals] har håret slik. At's den store som det's kommer gjennom i mote. Vi'Jeg har selv begynt å gjøre perms. De'Jeg kommer tilbake nå. Der's nye perm teknologi. Kvinner som kan'T være krøllete vil ha krøller og shag det opp. Vi'Tilbake til det punktet av hva vi gjør'Vi har det vi vil ha.

Hvor ofte skal folk kutte håret sitt?

Jeg tror at alle kunne bruke en sesongmessig trim, i det minste. Da er det egentlig avhengig av hva du're gjør og hvor du vil ha ditt utseende neste. Forstå din stil og ditt vekstmønster og hvor mye styling du gjør.

For eksempel, hvis håret ditt's splitting i endene, forlater det bare fordi det ser lengre ut er en stor disservice. Den splittingen kommer faktisk til å løpe opp og kompromittere håret ditt til haken din, og så det's alle kommer til å falle av.

Jeg husker da jeg var i salongen, folk kom inn og sa: "Jeg må ha langt hår." Jeg'ta tak i enden og bokstavelig talt sette den rett opp i speilet med dem og si: "Vil du virkelig våkne opp ved siden av dette?" Det hjelper. 

Også jeg'Jeg har sagt det før "det er ingen livskraft i håret ditt. Det er et biprodukt. Det trenger vedlikehold. På samme måte som neglene dine, klipper du dem og arkiverer dem. Håret ditt trenger litt kutting og arkivering også. 

Mange kvinner har blitt traumatisert av frisører som kuttet av for mye.

Du don'Jeg må ikke kutte alt av. At's hvor det er en profesjonell kommer inn. Mange frisører bare hack, og mange frisører har store egoer. Eller deres ego's på hodet ditt. Men hvis du finner en god person å ha det kutte forholdet til, så er vanlig triming bra. 

Hvis du'være trendy og holde tritt med utseende, må du også få den kuttet regelmessig og formet, fordi den vokser. Mange mennesker fortsetter å vokse håret og sliter med å stile det, fordi det's mistet all sin form for å utføre stilen du'prøver å gjøre det. Den's denne store delen av vekten henger hele tiden. 

Jeg antar at folk blir traumatisert og tror at et kutt skal bety, "Jeg'Jeg mister utseendet mitt. "Og det's ikke. At's en kommunikasjon ting. Den's et forhold til frisøren. 

Hva's den beste måten å kommunisere med en frisør?

Hvis du ikke kan verbalisere hva du vil, så er et bilde veldig bra å si, "Jeg elsker hvordan hennes fall faller i dette bildet." Kommunikasjon gjennom bilder er alltid gunstig, fordi mange mennesker don'Jeg vet ikke hvordan jeg sier det.

Du kan si, "Vel, jeg liker dette," men du kan kanskje ikke forklare det. Din frisør kan snakke deg gjennom det. "Vel, hva liker du om det? Liker du det'er en stump, fullstendig kutt? "De vil hjelpe deg med å bruke ordene dine. 

Hvor ofte skal folk vaske håret? 

Aldri vaske håret ditt er et nytt fenomen. Jeg er en fortaler for rent, sunt hår. Jeg gjør n'Jeg liker ikke skittent hår; Jeg gjør n't tror det's attraktivt. Jeg vet "nei 'poo "er en historie. Men skinne er stor for meg, og det er et sunt generelt utseende. Det levde i, dødt hår som vi ser så mye av, jeg ikke'Det er ikke attraktivt. Den's smertefull for mine øyne. Det ser bare tørt ut.

Hva gjør du når en klient viser opp med skittent hår?

Sannheten er at de fleste i stolen har skitne hår. De gjør bare. De don't vil ha det vasket Men vi'Jeg er i et fotografi eller noe, og jeg'Jeg må gjøre det som perfekt. 

Så jeg'Jeg har begynt å bygge alt mitt utseende med permisjon. Det får håret ditt til å fungere som det ville hvis jeg gjorde sjampo og betinget det. Vi har noen gode permisjoner. Jeg'Jeg har prøvd alle's & # x2014; jeg'Jeg har prøvd 100 prosent naturlig, jeg'Jeg har prøvd gal syntetisk. Jeg var nylig i Japan og prøvde alt mulig. Men til slutt finner jeg at mange av de andre legger vekt på håret. Selv med våre geler og hårspray, kan du pusse dem ut. De virkelig oppmerksom på det.

Jeg starter med permisjon i begynnelsen fordi den's den store equalizer. Det gir meg grunnlag så jeg kan bygge opp. Jeg våt alle sammen's håret ned med det "Jeg tenker på det som våt sjampo. Tørr sjampo er å få alt som absorberes olje. Dette er å starte opp akselen som har dratt ned. Det vant'ikke bli kvitt volumet ditt og det gjør det ikke'Ikke gjør det tynt. Det gir den babyen mykhet og glans. Da bygger jeg på toppen av det, når jeg går til stylister.

Jeg tror det er så vannfornuftig at jeg'Jeg begynner å markedsføre den som en øko-bevisst ting også.

La's sier du ikke'Jeg vil ikke vaske håret ditt. Har du noen tips for å forlenge livet til en frisyre?

Du kan strategisere uken og utvikle håret ditt uten å misbruke håret ditt. Du starter uken rett og ned og flytende. Ved dag tre, du're sannsynligvis kommer til å tekstur opp. Så du begynner å jobbe med ubrukt tekstur; du begynner å spille. 

Etterlengelsessprayen er en fin måte å re-zap håret ditt uten å bruke vann, og utvide det for resten av uken. Ved slutten av uken kan du ha uvasket hår hvis du vil, og se elegant og rent fordi alle livsstilene som's som bor i håret ditt er ikke'jeg viser ikke virkelig. 

Løst hår må være rent, vanligvis. Når du begynner å sette opp det, kan du la det være litt mindre vasket, og gi det mer ernæring også. 

Så, du ville sette inn en behandling og ha den i en updo?

I sommer, jeg'Jeg er veldig Euro på denne måten. Jeg husker alltid å gå til strendene i Frankrike, og de brukte Phytoplage. De brukte oljer i håret på stranden hele dagen. Men alle så så elegante med håret trukket tilbake og alle smurt opp. Jeg var som, "Vi må også gjøre dette!" En dag ute i balsam er stor; du ser kult og trukket tilbake og deg'Jeg har gjort en behandling hele dagen. Skyll deretter og avslør om natten. 

Så det er kule ting å gjøre med håret ditt, spesielt når det har blitt farget.

Er proteinbehandling viktig?

Problemet med protein er at noen ganger kan håret bli forproteinert, og det kan snappe. Hvis jeg skulle legge protein på Gwen's hår, fordi det's så kjemisk, det's allerede i en viss tilstand som trenger lakk og fuktighet. Den's kronisk tørr. Så jeg ville ikke'Jeg vil ikke gå den ruten. De fleste trenger fuktighet for å holde det mykt og bøybart. 

Vi gjorde deg, Carolyn Murphy's karriere fordi hennes hår brøt av. Vi legger farge inn, og jeg fortalte henne å vaske den da hun kom hjem. "Don'du tør å sovne med det! »Hun gikk i seng med det og våknet med håret på pute. Men da ble hun Prada med ansiktet hennes korte hår.

Er co-vask (vask med balsam) en god ting? 

Det gir en fantastisk finish til håret ditt. Vi har en rensende balsam og jeg liker det på folk som har mer naturlig ishår. Prøv det hver tredje sjampo, som en behandling. Jeg mener det'er ikke en maske; det renser håret ditt. Men det's en behandling i den forstand, "jeg'Jeg behandler håret mitt fint. " 

Du kjenner de oljeemulgeringsmidler for sminkefjernere? At's akkurat hva det's gjør. Ved å bruke en suspensjon av riktig type oljer, vi'klarer å bryte ned oljer, og med vår vitenskap, blir den lys og kommer av håret ditt. 

Du kan bruke den hver gang du shampoo; det er bare avhengig av hårtype. Jeg'Jeg har prøvd det på fint hår, og vi elsket det. Jeg har en fin hårklient, og hun gjorde det ikke'Jeg vil ikke bruke noe annet.

Hvor viktig er det å klargjøre sjampo?

Jeg anbefaler alltid å holde en flaske dyprensende sjampo. Noe som vil trekke av alt oppbyggingen som skjer med din livsstil og produktene du legger på, og starte deg over. Alle vet at når du bruker et produkt for første gang, og du'Jeg liker, "Wow!" Med et strøk på håret begynner du å få mindre ytelse i stilen din, og mindre glans. 

Mange frisører forteller at kvinner aldri bruker apotekshårprodukter på grunn av "oppbygging". Hva vil du si til folk som tror salongprodukter er alltid bedre?

Beklager, det's bare ikke sant. De don'Jeg vet ikke historien. At's hvorfor jeg endte opp her. Mange mennesker, spesielt unge mennesker, don'Ikke engang vet at Pantene var det første salongmerket. Vi var som Kérastase da vi kom til dette landet. Vi var den første europeiske balsam i salongen; vi kom inn i '60s og gikk bare inn i salonger. 

Gjennom prosessen med å bli kjøpt og distribuert av et selskap [Procter & Gamble] som kan gjøre det riktig, var de i stand til å gjøre kvaliteten tilgjengelig til en lavere pris. Mange proffs koster $ 60. Vi'vær på et kjølig sted for å kunne tilby mye teknologi i et produkt til en rimelig pris. Hvorfor burde ikke'Ikke alle har tilgang til pen hår?

Hva's din mening om silikoner? 

Har du noen gang vasket håret ditt og ikke gjort noe, og sett hvordan det er? Den's vanligvis ikke veldig glad og gjør ikke'Jeg vil ikke gjøre noe annet enn å fly bort.

Jeg'Jeg har aldri forstått anti-silikonet. Liker, "Du vil ha det lange, vakre, rette håret, men hvordan tror du det skjer?" Den'er ikke bare en gave fra Gud. Den's manipulasjonen og vitenskapen som gjør en forskjell. Silikon kommer fra sand. Den's er et derivat av sand, og det har revolusjonert hårverdenen. Hver sminkelinje er lastet med dem. Så jeg tenker bare på det's en dum myte. På Pantene, vi'Jeg har alltid blitt anklaget for å ha mest. Vi don't. 

Dette er bunnlinjen. Håret ditt er dødt. Vi don'Det må ikke være så verdifullt verdifullt. Hud regenererer seg selv; håret gjør det ikke. Den trenger all hjelp den kan få. Det trenger bløtgjørende midler; den trenger ekstra fuktighet. Mange mennesker, spesielt med krøller, har hår som føles grovt og tørt. Og en måte å få en silkeaktig følelse på er med silikoner.

Hva er dine favorittbørster eller kammer?

Wet Brush er designet for når håret ditt er våt, når du virkelig brutaliserer håret ditt. Den's bedre enn Tangle Teezer og kommer også i en mindre størrelse. Jeg tror Tangle Teezer er bare en kopi av disse karene. De'Jeg har vært i lang tid.

En blandet børste børste er stor for meg. Hår liker det virkelig. 

Også en rottehale kam. 

Har du noen tips for varme-styling?

Den store tingen om verktøy er at du må bruke et toppmoderne verktøy. Den gamle skolen torturerer håret ditt. Å slå opp varmen og brenne håret ditt er ikke et svar på styling. Du'Jeg vil forårsake mange problemer underveis, som splittede ender. Å ringe det tilbake er en bedre måte å gå. Å ha justerbarhet av varmen er nøkkelen.

Også regimer vil alltid være svaret på sunt hår. Ja, jeg kan ta verktøy og få håret til å bli ideelt. Men produktene går faktisk inn. Du trenger det grunnlaget for å gjøre alt annet. Bruk permisjonsklær og beskyttende kremer for å stilte det. Alle de tingene du bruker til å bygge stilen, er snille mot håret og holder håret lengre.

Hva er dine favoritt hete verktøy?

Jeg bruker overveiende T3. De'har sponset meg lenge. Jeg'Jeg har også gjort mye arbeid med ghd. Jeg gjorde Katy Perry for hele hennes kampanje med ghd. De'Vær bra, men de'er så dyrt. Jeg tror T3 er rimelig, og jeg synes de jobber veldig bra for folk. De tilbyr et stort mangfold av produkter, og har mye gjennombruddsteknologi. De ga oss også vannfiltrene, som jeg tror er flotte. 

Skal alle bruke et vannfilter?

Vi fant i våre studier å se på hva som forårsaket hårskade, at en av de største lovbrytere er kobber, fra rørene. Det legger seg på håret og forårsaker et svakt flekk. Kobberet gjør ikke'Ikke forårsake skaden, men det skaper en svakhet. Bildene jeg'Jeg har sett det ser mye ut som oksidasjon. Du kan leve i den dyreste, nye høyden, men det kommer gjennom systemet uansett hva.

Det kan filtreres ut av vannet ditt, og T3 gjør et flott filter, men det's mye penger. Pantene har en gjennombruddsteknologi som vi legger inn i alle produktene. Den identifiserer de svake punktene, gjenoppbygger seg over dem og forsegler dem. Den's det jeg kaller "smart" teknologi fordi den's virkelig tiltrukket av problemer. Det gjenkjenner skader på håret og leverer til det.

Hva's den beste måten å style håret ditt hvis du har null ferdigheter?

Hvis du ikke har noen ferdigheter, er det enkleste å pusse håret i en hestehale. Så flett eller vri noen biter inn. Det ser komplisert ut, men det's ikke. Og det endrer utseendet uansett hvor du plasserer hestehale. Den'er ganske enkelt og tar ingen talent overhodet. 

Hvordan tror du hairstyling verden har endret seg med økningen av ting som sosiale medier og Photoshop?

Den's så morsomt, fordi når jeg'm med en gruppe, jeg'Jeg er alltid senior nå. Jeg møter stadig nye mennesker, og de'er veldig ung. Jeg'Jeg liker, "Du vet hva forskjellen er mellom oss? Jeg har minner og du ser dem opp." Det er virkelig, og det's sjokkerende, men de don't vet det selv. 

Når jeg ønsket noe, måtte jeg finne den. Jeg måtte oppleve det. Det gir deg sosiale ferdigheter som jeg ikke gjør'Jeg føler at de har det. Det gjør meg bare veldig takknemlig for det jeg levde gjennom. Jeg hadde '80-tallet; de lever på nytt '80s og '90-tallet. Men det var alltid tilfelle med vintage. Frem til den digitale tidsalderen og sosiale medier måtte du alltid leve det. Min lidenskap kjørte meg, i motsetning til, "Jeg klikket på nettet og så den." 

Photoshop er den andre tingen. Hvordan konkurrerer du med alt det? Ingen's sette seg der ute for ekte.

Hva's neste for deg?

Jeg'Jeg liker å få mer inn i produktutvikling. Jeg'Jeg er en stor fan av å vise medfølelse gjennom produkt. Jeg'Jeg har alltid sagt at jeg vil forandre verden, en boks av hårspray om gangen. 

Med Pantene tror jeg der's rom for noen virkelig kule utviklinger. For eksempel, bare fra et relevansperspektiv alene, gjør det popup-satellittsamlinger som så mange sminkeprodukter gjør. Liker, "Kanskje det's en trend og det'er borte, men vi gjorde det, og det var kult. " 

Det andre jeg har et stort ønske om å gjøre er å åpne noen flaggskipsalonger. Jeg'Jeg ville ha det lenge før Blo kom sammen. Kom og få en sjampo og en tilstand, og få den Pantene-kvaliteten. Jeg tenker helt sikkert på det's rom for det. 

Hva's det ene håret melder deg'Jeg liker å spre seg?

Behandle håret ditt så godt som du behandler huden din. Ta vare på det. Den's en kombinasjon av å bruke de riktige produktene, og lære riktig måte å style det som passer deg og din identitet.

Også ha en flott frisør. Bare fordi de're lisensiert gjør ikke't mener de'vær noe bra. 

Finn mer fra Danilo på Instagram og Twitter.

Hva synes du om Danilo's tilnærming til håret og hårpleie?

Leave A Comment

45 + = 46